På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Academy Online

Academy Online

Academy Online's mål är att du kommer att tycka att den utbildning du studerar låter dig växa som person och att du har glädje av den både privat och i arbetslivet. Hos oss kan du välja mellan ca 100 olika yrkesutbildningar och många fristående kurser.

Är det dags att ta nästa steg i din karriär genom att gå en yrkesutbildning eller vill du förstärka din kompetens genom att gå någon kurs? Oavsett hur ditt nuläge är hoppas vi att du hittar någon utbildning hos oss på Academy Online som stärker dig och hjälper dig att ta nästa steg.  Alla våra utbildningar ges på distans i vår digitala kursportal. Onlineutbildning när du har tid.

Du kan således studera när du vill och i din egna studietakt. Du kan befinna dig var som helst i världen, givetvis med förutsättningen att du har en Internetuppkoppling. Våra utbildningar är anpassade efter det verktyg du väljer att använda dvs en stationär dator, en laptop, läsplatta eller din smartphone.

Detta är ett modernt sätt att studera där du avgör när du vill studera, var du vill befinna dig och vilka verktyg du vill använda. Kort sagt med vår slogan. "Education made easy".

När du läst färdigt din kurs eller yrkesutbildning kommer vi att maila dig en kort enkät för att höra om dina åsikter. Vi är lyhörda för dina åsikter.

Ange framtid.se i din anmälan till yrkesutbildning så bjuder vi på en valfri kort kurs hos vårt systerföretag Inredningsakademin.

Välkommen!

Våra certifierade/diplomerade utbildningar