På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Säljare
Spela filmen

Säljare

Säljare är ett samlingsnamn för ett stort antal yrken som sysslar med någon form av försäljning. För alla säljare är förmågan att få kontakt med människor och få dem att känna förtroende en nödvändig egenskap. För dig som dessutom gärna planerar ditt arbete självständigt och kan ta ansvar, kanske säljaryrket är något att fundera på.

Gemensamt för alla säljjobb är att du bekväm med att ta kontakt med människor och bra på att lyssna på vad kunden verkligen behöver och önskar sig. Eftersom arbetet ofta är självständigt måste du vara beredd att ta stort ansvar för alla led i försäljningen.

Som säljare ska du ha god kännedom om ditt företags och konkurrenternas varor och tjänster. Du arbeta med att följa utvecklingen inom dina varu- och branschområden. Du studerar också kundernas köpvanor för att hitta vägar till bättre försäljning.

Utbildning

Det finns inte några generella krav på vilken utbildning du måste ha för att få lov att jobba som säljare. Varje arbetsgivare får fritt bestämma vilken utbildning som är nödvändig och önskvärd.

Visste du att... ?

... ca en kvarts miljon personer arbetar i Sverige inom detaljhandeln.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

53 Lediga jobb

Säljare

Arbetsgivare / Ort: YouCruit AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 6 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Telefonförsäljare

Om jobbet
Lånerådgivare 15 000 kr i garantilön Svensk Låneförmedling jämför bankernas räntor och hjälper privatpersoner att sänka sina lånekostnader. Vi låter bankerna konkurrera om vem som kan ge kunden lägsta räntan för att samla kundens privatlån och krediter. Tjänsten är mycket uppskattad hos våra kunder då den dessutom är helt kostnadsfri! Vill du ha ett utmanande och roligt jobb inom försäljning? Är du social, driven, modig, tävlingsinriktad och målmedveten? Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu 4 st lånerådgivare till vårt kontor i Karlstad. Vi erbjuder dig: - 15 000 kr/månad i garantilön - En generös provisionstrappa utan tak - Goda möjligheter att avancera inom bolaget då framtidens ledare kommer att rekryteras internt. - Sälj- och produktutbildning - En rolig arbetsplats med mycket företagsaktiviteter Tjänsten innebär att, per telefon, kontakta både kalla och varma kunder för att se över deras nuvarande lånesituation och förhoppningsvis kunna hjälpa dem att samla sina befintliga lån till ett lån med lägre ränta än de har idag. Vi söker dig som uppskattar att arbeta med försäljning och service, är driven och beredd att jobba hårt för att lyckas. Tidigare erfarenhet är inget krav då du får en utbildning internt. Ansökan skall innehålla: - Personligt brev - CV
Arbetsgivare
YouCruit AB
Ansökan
Ansök senast 6 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Säljare

Arbetsgivare / Ort: Svenska Telekompaniet Support AB / Solna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Innesäljare

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Vi söker en modern säljare som kan etablera kontakt via mail och telefon och stänga större affärer genom kundbesök med utvalda företag på lång sikt.

Vi på Telekompaniet

15 anställda. 6 st kundtjänst (hälften inne hälften ute), 2 administration/ekonomi, 2 marknad och 3 kundutvecklare. Blandad ålder från 23 till 63 års ålder. Hälften har varit här över 10 år. Ägs av Björn på marknadsavdelningen som grundade företag 1997 och nuvarande VD Jonathan sedan 2010.

Vi hjälper små företag (10-49 anställda) att kommunicera effektivt och utvecklas digitalt med molntjänster. Vi tillhandahåller ett fåtal tjänster som är lätta att använda, starta och avsluta. Typiska tjänster från oss är Microsoft office, fiber, mobilabonnemang, växeltjänst och it-support.

Vi har idag 600 kunder och merparten finns i Stockholm. Merparten av dialogen med våra kunder sker från kontoret i Solna (hemsida, mail/telefon och video) men vi träffar även kunderna hos dem själva eller hos oss vid behov.

Du på Telekompaniet

Vi tror att du som vill jobba hos oss gillar familjekänslan i ett litet företag där vi arbetar tillsammans och fokuserar på kvalitet framför kvantitet. Mycket eget ansvar med möjlighet att få hjälp och stöd utan att det är en påtvingad utstakad väg framåt. Det långsiktiga målet är det viktiga. Varje liten arbetsuppgift ska ta oss lite närmare på lång sikt. Lång sikt är för oss ungefär 3 år.

För 5 år sedan tappade vi kunder i samma takt som vi tog in nya. Vi har fokuserat 5 år nu på att se till att bara ha nöjda kunder. Visa att du är nöjd med oss genom att välja fler tjänster från oss och rekommendera oss till andra. Vi har också analyserat vilka kunder som är mest nöjda med oss. Det är just 10-49 anställda som behöver våra tjänster mest och där vi är starkast både i matchningen mellan kundens behov och våra tjänsters utbud och prisnivå.

Säljtjänstens olika steg

Marknad började i våras att köpa in en lista på företag där vi är som bäst. Du kommer ansvara för ca 400 st av dessa. Marknad har försökt etablera en digital kontakt med VD eller liknande via linkedin och mail under våren 2020.

Målsättningen är att få in minst en av våra tjänster på 100 st företag inom 2 år. De kunder du tar in blir dina och att utveckla och vårda dessa kunder är nästan ett heltidsjobb. Kanske 10% nykundsbearbetning av dina kvarvarande 300 prospects, leads och rekommendationer genom vårt ambassadörsprogram.

Steg 1-3 är första 6 månaderna och steg 4 är ca 2 år.

Steg 1: Kartlägg beslutsfattarna så att vi har rätt kontaktuppgifter och knyt kontakt via mail och linkedin.

Steg 2: Kartlägg kundens behov av våra tjänster över mail+telefon. När ska respektive tjänst ses över?

Steg 3: Se till att kunden får rätt bearbetning ihop med marknad

Steg 4: Om inte kunden tar kontakt med oss så ska vi ta kontakt för rätt tjänst vid rätt tillfälle för att få lämna en offert och göra en affär.

Steg 5. Vårda och utveckla dina 100 kunder att utöka sitt samarbete med oss och rekommendera oss för andra.

När vi gör affärer så träffar vi kunderna minst en gång. Alla anteckningar, mail, offerter och avtal skrivs digitalt i samma verktyg som hela företaget jobbar i.

Alla på telekompaniet arbetar i ett gemensamt system för kundservice, marknadsföring, hemsida, kundutveckling och sälj. Tillsammans är vi starkare och kan nå bättre resultat genom samarbete.

Lönen är till störst del fast med en mindre bonusdel.

Tidigare erfarenhet av försäljning är ett krav och företagsförsäljning är ett önskemål.

#jobbjustnu

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Svenska Telekompaniet Support AB
Industrivägen 1 1 TR
17148 Solna
Hemsida: www.telekompaniet.se
Ansökan
Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Säljare

Arbetsgivare / Ort: Damma Och Städa Sverige
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Mediasäljare

Färdigheter
Meriterande
 • JavaScript
 • programmeringsspråk

Om jobbet

Söker säljare????☎️


Hej❗❗

Vi på Damma & Städ Sverige AB söker nu säljare.

Tjänsten går ut på att kontakta kunder via telefon.

Det enda kravet är att du kan kommunicera obehindrat i Svenska i både tal och skrift.


Välkommen att skicka in ditt cv till oss på: [email protected] [email protected]

031-3846565 - 033-7246343

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Damma Och Städa Sverige
Hemsida: www.dammastada.se
Ansökan
Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Säljare

Arbetsgivare / Ort: Made for Business Nordic AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 10 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Account manager

Om jobbet
Att sälja nyproduktion hos Nordr handlar om att sälja en dröm – bostaden är ju inte byggd än. Nordr förverkligar bostadsdrömmar – tillsammans med sina kunder och samarbetspartners – genom att utveckla bostäder som är smarta, solida och hållbara - som alltid ger lite mer än förväntat, byggnader med själ och särprägel, som bidrar till levande, trygga och goda närområden. Nordr är en av Skandinaviens största fastighetsutvecklare och är tidigare Veidekke Eiendom. Nordr ägs av ett konsortium av starka och framgångsrika norska investment- och fastighetsbolag – som köpt Veidekke Eiendomsverksamheten i både Norge och Sverige. Företaget befinner sig i ett mycket intressant läge med stort fokus på kund och affär, där köpet kan ses som ett viktigt steg för bolagets långsiktiga utveckling. Made for Sales har nu fått i uppdrag att rekrytera en driven och bostadsintresserad Säljare till Nordr – som har fina lokaler i Arenastaden. Rollen som Säljare inom Nordr innebär ett helhetsansvar för försäljning av bostäder i Nordrs projekt, där du som säljare driver försäljningen genom hela processen. I samråd med projektgruppen definierar du faktorer som avgör förutsättningar för försäljning, däribland utformning av bostäderna och i samråd med säljchef tar du fram prissättningen i regionens projekt. Som säljare är du den första kontakt en presumtiv bostadskund har med Nordr – där du framförallt säljer på ritning. Du håller visningar, både digitala och fysiska på plats, upprättar avtal och därefter involverar en kundkoordinator, tillsammans med vilken du är kontaktperson för dina kunder hela vägen fram till inflyttning. Stor del av säljarbetet drivs digitalt, via bland annat VR-visningar. Du har även nära samarbete med marknadsfunktionen som är en mycket viktig del i säljprocessen – då den ansvarar för att marknadsföra projektet och se till att potentiella köpare kommer till visning – därefter tar du som Säljare den potentiella köparen vidare till kontraktsskrivning. Säljcykeln sträcker sig över en relativt lång tid – den tar sin början innan byggstart och kan löpa ända tills dess att huset står klart. I ditt genuina intresse för bostäder och bostadsmarknaden, bevakar du din lokala marknad och snappar upp bostadstrender – och nyttjar dina kunskaper i din roll som Säljare. Befattningen ingår i ett engagerat säljteam och rapporterar till Försäljningschef, Stockholm. Vi söker dig som har erfarenhet av och nått stor framgång inom försäljning – du brinner för affärer och kundnöjdhet. Kanske har du en mäklarbakgrund – eller så har du erfarenhet från branscher närliggande bostadsutveckling eller andra sällanköpsbranscher så som bilbranschen eller reseindustrin. Oavsett din bakgrund har du ett starkt intresse för bostäder och bostadsaffärer och lockas av att arbeta i en roll där du hjälper dina kunder hitta sitt drömboende. Som person är du starkt affärsdriven, målinriktad och handlingsorienterad – du ser ofta lösningar som kanske inte är de givna – men som leder framåt mot affär. Vidare är du orädd och har förmåga att få med dig din omgivning på dina idéer – du har ett naturligt förtroendeingivande sätt och är en skicklig relationsbyggare som uppskattar samarbete. Då rollen innebär att löpande vara delaktig i flera olika projekt, är det viktigt att du med lätthet håller många bollar i luften och har en tydlig förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete. För att lyckas i rollen som Säljare inom Nordr är det viktigt att du är uthållig och inte ger upp i första taget – och självklart månar du kundupplevelsen i alla delar av säljprocessen. Kan du konsten att sälja en dröm? Vill du arbeta i ett expansivt företag – ett nytt bolag och varumärke, men med en lång historik av erfarenhet, kunder, affärer, projekt? Lockas du av att arbeta med bostadsaffärer och bli en del i en framåtriktad och kompetent sälj- och marknadsorganisation? Då är rollen som Säljare inom Nordr en mycket spännande karriärmöjlighet för dig! Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales på nedan telefonnummer. Nordr är en av Skandinaviens största fastighetsutvecklare och är tidigare Veidekke Eiendom. Nordr ägs av ett konsortium av starka och framgångsrika norska investment- och fastighetsbolag – som köpt Veidekke Eiendomsverksamheten i både Norge och Sverige. Nordr utvecklar bostäder, stadsdelar och kommersiella fastigheter i både Norge och Sverige. Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger är några av de städer Nordr har haft möjlighet att sätta positiva landmärken på. Nordr har över 160 anställda, har 26 projekt under uppbyggnad, 30 projekt till försäljning nu och har cirka 147 projekt med 17 650 bostäder under utveckling. Läs mer på www.nordr.se
Arbetsgivare
Made for Business Nordic AB
Hemsida: https://madeforsales.se
Ansökan
Ansök senast 10 March (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Säljare

Arbetsgivare / Ort: Plantvision AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 March (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Account manager

Om jobbet
Vill du vara en central kugge i att bidra till att svensk industri stannar i Sverige? Vill du hjälpa våra kunder att bygga upp, förbättra och utveckla sin produktion? Brinner du för att lösa problem och hitta lösningar som genererar värde och effekt? Då kan vi ha rollen för dig! Vad innebär rollen hos oss? I rollen som säljare kommer du självständigt arbeta mot högt satta mål för att identifiera och leverera lösningar på våra kunders utmaningar relaterade till kvalificerade tjänster. Ditt fokus kommer vara mot producerande industri och produktionsnära IT där du säkerställer att kundens behov av kompetens möts. Dina arbetsdagar kommer alltid se olika ut och du har stor frihet att själv planera ditt arbete. I ditt dagliga arbete kommer du primärt vara ute och bearbeta kunder och bygga kundrelationer. Du jobbar tillsammans med resursägare för att säkerställa rätt kompetens för rätt kund, både genom resursallokering och kravställning in i rekryteringsprocessen. Du kommer att ingå i affärsområdet Manufacturing & Supply Chain Management där teamkänslan är stark och du kommer att vara omgiven av kollegor som räknas som några av de bästa i branschen. Hur ser framtiden ut? PlantVision präglas av en stor affärsmässighet och drivs av att utvecklas. Just nu är vi inne i en stor tillväxtresa och du blir en central del i vårt framtidsbygge. Rätt person för den här rollen vill och kan i hög grad vara med och påverka strategin för affärsområdet. Var ser du dig i framtiden? Den vi tror att du är Vi söker dig som brinner för att göra affärer och ha dialoger med kunder. För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet från producerande verksamhet i någon form, gärna från flera olika branscher. Du har även erfarenhet från försäljning, optimalt relationsbaserad försäljning men det viktigaste är att du känner till försäljningens utmaningar och tjusningar samt uppskattar dessa. Då rollen till viss del innebär att kontakta nya kunder är det meriterande att ha erfarenhet från telefonbaserad försäljning. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning och att du kan kommunicera och skriva obehindrat på svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att du ska trivas hos oss (och vi med dig) så behöver du vara en person som: - Älskar att bygga och underhålla ditt nätverk och tycker att det är roligt att ta kontakt med nya människor. - Drivs av högt uppsatta mål och med stor handlingskraft och självständighet hittar kreativa sätt att uppnå målen. - Är nyfiken och lyssnar engagerat på kundens utmaningar. - Har en god förmåga att identifiera problemområden och utmanas av att lösa problem på effektiva och kreativa sätt. - Har en affärsmässig och strategisk läggning som möjliggör att du enkelt ser helheten och kan prioritera möjligheter för verksamheten. Vilka vi är Vi är mycket stolta över att vara ett certifierat Great Place To Work-företag - ett certifikat som placerar oss bland de bästa arbetsgivarna i Sverige. Vi erbjuder dig som anställd ett spännande och inspirerande arbete men ger dig även möjligheten att aktivt påverka företagets utveckling tillsammans med dina kollegor. Du som medarbetare är PlantVisions viktigaste resurs och vi är därför mycket angelägna om varje individs utveckling och inflytande. Livet hos PlantVision är spännande, men också utmanande. För att trivas hos oss och i rollen som säljare behöver du trivas med: - Ett fokus på tillväxt och utveckling - Ett högt tempo i en föränderlig miljö - En prestigelös, hjälpsam och kunskapsdelande kultur Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse. Frågor? Hör av dig! Om du har frågor om denna tjänst, välkommen att kontakta Cecilia Jacobsson på telefon 08 - 56 85 95 04. Vi har för denna rekrytering valt strategi och undanber oss därför samtal från rekryterings-, bemannings- och annonseringsföretag.
Arbetsgivare
Plantvision AB
Hemsida: http://plantvision.se
Ansökan
Ansök senast 12 March (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Säljare

Arbetsgivare / Ort: Made for Business Nordic AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 14 March (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Account manager

Om jobbet
Arbetar du med försäljning på något av de vassaste bemanningsföretagen? Vi ser en ökad efterfrågan från våra kunder att hitta drivna säljare som har ett par års erfarenhet från att sälja bemanningslösningar inom IT. Har du mellan ett till fem års erfarenhet av att sälja bemanningstjänster gärna inom IT eller har ett stort intresse för IT så vill vi komma i kontakt med dig! Rätt attityd, hög energi och viljan att nå mål och bidra till gruppens framgång är det vi letar efter. Välkommen att kontakta Made for Sales ansvarige konsult Kristofer Blixt på nedan telefonnummer.
Arbetsgivare
Made for Business Nordic AB
Hemsida: https://madeforsales.se
Ansökan
Ansök senast 14 March (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Säljare

Arbetsgivare / Ort: DM TAK AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 March (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Utesäljare

Om jobbet
DM TAK är ett växande företag i takbranschen. Företaget har en egen strategiskt placerad anläggning i Huddinge (Länna) med mer än 60 medarbetare. DM TAK satsar mycket på att vidareutveckla både företaget och all anställd personal. Företaget har under de senaste åren mottagit flera priser och utmärkelser för vårt professionella och kvalitativa arbete. I en nyligen gjord undersökning så blev det allmänna omdömet om att jobba på DM TAK: ”Jag lär mig nya saker, utvecklas och blir mer självsäker. Det är ett seriöst företag med bra organisation och trevliga kollegor.” . Vi söker i första hand dig som har framgångsrik erfarenhet av anbudskalkylering inom bygg- eller takentreprenader. Om du nu inte har den exakta bakgrunden men upplever att detta är en typ av arbete som ligger naturligt för dig samt du generellt har nått höga resultat i andra eller liknande roller, så ber vi dig ändå att söka tjänsten.  I denna roll kommer du att genomföra kundbesök även inkluderande måttagning, kalkyl, offertskrivning, uppföljningar på telefon samt försäljning. Du trivs med att ge service både internt inom organisationen och externt till våra kunder. Det är ett plus om du har erfarenhet av att arbeta på höga höjder med användning av arbetsskydd eftersom du regelbundet gör takinspektioner på olika typer av tak. Om du inte har någon erfarenhet av detta kommer vi utbilda dig på säkerheten samt hur man förflyttar sig på tak. Du har normal till god datavana samt körkort för bil. DM TAK är ett prisvinnande och framgångsrikt företag med höga kvalitetskrav och god intern organisation. En duktig säljare tar sig till företag som har bra produkter! Är du rätt person för att vara med i ett vinnande team? I så fall skicka din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
DM TAK AB
Hemsida: https://www.dmtak.se/
Ansökan
Ansök senast 16 March (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

SÄLJARE

Arbetsgivare / Ort: Svensk Medarbetarkraft AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 17 March (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Utesäljare

Om jobbet

Bakgrund

Trivs du i rollen som säljare och söker nya utmaningar? I så fall kan detta vara något för dig! Ett av Sveriges mest kända och väletablerade företag inom elindustrin behöver förstärka sin säljorganisation.


Arbetsbeskrivning

I rollen som säljare arbetar du aktivt med att bearbeta ditt distrikt med både befintliga och nya kunder. Arbetet sker genom direkta kundbesök och kontakt via telefon. Du ansvarar för offertskrivningar, gör uppföljning på kampanjer och mässor samt medverkar vid mässor. Du har egen budget och resultatansvar och drivs av att skapa framgångsrika affärer som leder till avslut. Du ingår i företagets säljkår som i dagsläget består av fyra stycken säljare, en back-office funktion samt två stycken Sales Coordinators.


Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning, B2B eller B2C. Du är serviceminded och brinner för försäljning, avslut och resultat. Har du ekonomisk eller teknisk gymnasialutbildning, alternativt utbildning inom el och elteknik ses det som meriterande.


Som person är du social och gillar lyfta luren för att kommunicera med kunder, kollegor och partners. Du är strukturerad, noggrann och uppskattar att ha koll och vara spindeln i nätet. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.


Krav:

· Du ska vara resultatorienterad

· Erfarenhet av B2B eller B2C försäljning

· Datavana, gärna av affärssystemet Navision

· Noggrann och serviceminded

· Grundkunskaper inom Word och Excel

· Engelska i tal och skrift

· B-körkort


Meriterande:

· Ekonomisk eller teknisk gymnasial utbildning

· Utbildning inom el och elteknik


Vi erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling inom koncernen om du har ambition och eget driv.


Övrigt

Placeringsort är flexibelt och vi söker säljare från hela landet.


Urval och intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt till [email protected] .

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Svensk Medarbetarkraft AB
Hemsida: www.partex.se
Ansökan
Ansök senast 17 March (12 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Säljare

Arbetsgivare / Ort: Limus-Limprodukter i Sävsjö
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 23 March (18 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vill du jobba som utesäljare och sälja våra produkter till industri och butiker ? Vill du ha ett jobb med stor frihet och själv styra när, var och hur du jobbar ? Du bör ha en mycket stark självdisciplin eftersom du är din egen chef på hemmaplan. Du bör vara kreativ och uppfinningsrik så du kan hjälpa till att utveckla vår försäljningsverksamhet. Du kommer inte att ingå i ett team. Du bör kunna jobba självständigt och vara den person som sedan kanske kan skapa och leda ett team av säljande kollegor. Du vill hela tiden utveckla dig själv, utveckla ditt arbete och vårt företag. Våra uppdragsgivare finns i Tyskland, England och Spanien. Vi har varit verksamma i Sverige under många år men mestadels fokuserat på limprodukter och annan verksamhet. Vi har lång erfarenhet och kunskap. Vi ändrar nu fokus och behöver nu en förstärkning som kan hjälpa oss att utöka vårt kundregister och öka omsättningen framförallt på våra andra produkter såsom handrengöring, hudvård, airfresh m.m. Anser du att detta är något för dig så skicka då in din intresseanmälan till [email protected] så återkommer vi till dig ifall vi bedömmer att du kan vara rätt person för uppgiften. Vi tar enbart emot intresseanmälan via mail. Besök även vår webbsida på www.limus.se för att se vad vi vill att du skall jobba med. Det spelar ingen roll var du bor i landet eftersom du kommer att utgå från egen bostad och du kommer att jobba hemifrån eget kontor med telefonkontakt och videosamtal. När Corona har försvunnit blir det mestadels uppsökande verksamhet och personliga möten. Du ska ha tillgång till egen bil och prata samt skriva svenska flytande och helt obehindrat. Tjänsten är tidsbegränsad till att börja med och du erhåller en grundlön + provision. Du får alltså den mesta delen av din lön baserat på vad du säljer. Är du inte intresserad av provisionslöner så ber vi dig vänligen att inte skicka in din ansökan. Efter den tidsbegränsade anställningen erbjuder vi bättre villkor under förutsättning att du har visat att du kan prestera.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Limus-Limprodukter i Sävsjö
Hemsida: www.limus.se
Ansökan
Ansök senast 23 March (18 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Säljare

Arbetsgivare / Ort: Rasoli Väg AB / Upplands Väsby
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön

Ansök senast 25 March (20 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Utesäljare

Färdigheter
Krav
 • Försäljningsvana
 • uppsökande försäljning företag
 • Uppsökande försäljning
Meriterande
 • CRM
 • Customer Relationship Management

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Rasoli Väg AB

Rasoli Väg AB befinner sig i ett mycket spännande läge med tillväxt och utveckling, där målet är att bli Sveriges mest framgångsrika Entreprenadföretag.

Rasoli Väg AB är den av NW Legacies Holding AB som består av flera affärs ben, varav Rasoli Väg är det mest framgångsrika benet.

Rasoli Väg AB har flera kunder varav en av kunderna är Sveriges största leverantör inom specialist på vägar och infrastruktur.

Rasoli är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och där du har stora utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Nu söker vi dig som är en erfaren och driven säljare Specialist på vägar och infrastruktur som vill vara med på en tillväxtresa.

Om tjänsten

Är du beredd att kavla upp ärmarna och vara med på resan till något nytt och spännande? Detta innebär ett stort ansvar men också stora möjligheter för dig som är beredd att satsa.

I rollen som säljare kommer ditt fokus att vara att hjälpa kunderna att fokusera på sin kärnverksamhet genom vårt tjänsteutbud. Du bearbetar nya kunder, ser affärsmöjligheter och svarar på upphandlingar - privata såväl som offentliga. Som säljare hos oss ansvarar du för hela säljprocessen – från att skapa möten, ta fram och presentera kundanpassade lösningar, skapa offerter samt att skriva avtal med kunden. Du ansvarar också för hela upphandlingsprocessen.

Du har stort utrymme att självständigt planera dina dagar och forma strategier för hur du ska utveckla och skapa nya kundrelationer.

Ansvarsområden

Du kommer få vara med och utveckla och sälja drift och funktionslösningar. Du kommer ansvara för att erbjuda hela vårt utbud till nya kunder, därför är det viktigt att du har en bred teknisk bakgrund så att du kan presentera och förklara nyttan för kunder.

Arbetsuppgifterna innebär att man driver hela säljprocessen:

 • · Prospektering
 • · Mötesbokning
 • · Driva kundmöten och försäljning
 • · Ta fram affärsförslag
 • · Förhandling
 • · Avtalshantering och avtalsskrivningar
 • · Uppföljning/kundvård
 • · Nödvändig administration i CRM
 • · Goda erfarenheter av LOU


Din profil

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är proaktiv, målinriktad och framför allt uthållig. Du har jobbat som säljare i ett flertal år och vet vilket jobb som krävs för att lyckas. Som person tror vi att du är resultatorienterad och samtidigt kreativ i ditt sätt att arbeta. En resultatinriktad vinnarskalle!

Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av komplex lösningsförsäljning och har en förmåga att skapa en förståelse för hur produkter och tjänster hänger ihop. Viktigt att du har tidigare erfarenheter av komplexa upphandlingar.

Vi ser gärna att du har goda erfarenheter av lyckat upphandlingsarbete. Tjänsten förutsätter reser inom Sverige.

Det här erbjuder Rasoli Group

 • · Ett bolag som är i tillväxt – du får vara med på en resa
 • · Duktiga kollegor att samarbeta med och lära av
 • · Möjlighet att ta rollen som försäljningschef inom snar framtid.
 • · För rätt person stor löneutveckling
 • · I startskede så är detta en resultatbaserad lön som uppgår till 25% av vinsten till säljaren. För att sedan övergå till Fast Lön så fort vi ser resultat.

Kontaktpersoner

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-konsult Joseph Thien på tel. 070-1919 600.

Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 25/3-2021. En godkänd ansök som går vidare skall innehålla:

 • Unik Personlig Brev som skall innehålla med titeln ”Varför skall vi anställa just dig”
 • CV
 • Fotografi
 • Referenser på 3 liknande roller

Rekryteringsprocessen är följande:

1. Första intervju med HR-Konsult Joseph Tito Thien

2. Andra Intervju med HR Konsult Joseph Tito Thien och VD

3. Referenstagning

4. Slut Intervju med VD

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi har gjort medieval för våra annonser och undanber kontakter från medie- och rekryteringsföretag.

Arbetsgivare
Rasoli Väg AB
Verdandivägen 34
19462 Upplands Väsby
Hemsida: https://www.rasoligroup.com/
Ansökan
Ansök senast 25 March (20 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


42 liknande yrke(n)

MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.