På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Säljare
Spela filmen

Säljare

Säljare är ett samlingsnamn för ett stort antal yrken som sysslar med någon form av försäljning. För alla säljare är förmågan att få kontakt med människor och få dem att känna förtroende en nödvändig egenskap. För dig som dessutom gärna planerar ditt arbete självständigt och kan ta ansvar, kanske säljaryrket är något att fundera på.

Gemensamt för alla säljjobb är att du bekväm med att ta kontakt med människor och bra på att lyssna på vad kunden verkligen behöver och önskar sig. Eftersom arbetet ofta är självständigt måste du vara beredd att ta stort ansvar för alla led i försäljningen.

Som säljare ska du ha god kännedom om ditt företags och konkurrenternas varor och tjänster. Du arbeta med att följa utvecklingen inom dina varu- och branschområden. Du studerar också kundernas köpvanor för att hitta vägar till bättre försäljning.

Utbildning

Det finns inte några generella krav på vilken utbildning du måste ha för att få lov att jobba som säljare. Varje arbetsgivare får fritt bestämma vilken utbildning som är nödvändig och önskvärd.

Visste du att... ?

... ca en kvarts miljon personer arbetar i Sverige inom detaljhandeln.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

144 Lediga jobb

Säljare

Arbetsgivare / Ort: Särna Offroad Center AB / Särna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 18 juni (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-05-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Butikssäljare/Medarbetare
  • dagligvaror

Om jobbet

#jobbjustnu

Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar om tio år behöver vår affär förändras i grunden. Vi förstår det och omställningen till fossilfrihet har börjat. Vi vill leda den transformationen och hjälpa våra kunder att, utifrån sina förutsättningar, minska sina klimatavtryck. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Följ med på vår resa mot en fossilfri framtid!

Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik, med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena sekunden fyller du olja på en bil för att snabbt skifta till att förbereda och servera mat. På våran station är det ofta ett högt tempo där du och dina kollegor tar hand om våra kunder och deras önskemål.

Nu söker vi en ny kollega till OKQ8 Särna.


Vi söker

Vi värdesätter din personlighet framför tidigare erfarenhet och utbildning. Du är en positiv person som gillar att träffa nya människor. Du tycker om att arbeta i högt tempo och ser fram emot att vara en del av ett sammansvetsat team som tillsammans löser det arbetsdagen har att bjuda på. Det är meriterande om du tidigare jobbat med service eller försäljning. B-Körkort är det enda formella kravet.

Vi erbjuder

OKQ8 Särna erbjuder en spännande arbetsplats, med rolig atmosfär och härliga kollegor. Här arbetar människor i alla åldrar med olika bakgrund. Vi tror på utveckling av oss själva. Det du inte kan innan du börjar – det lär vi dig! Att arbeta på våran station ger dig en fin språngbräda in i arbetslivet och karriären.

Som Butikssäljare arbetar du skifttjänstgöring. Just nu söker vi en heltid och en deltidtjänst. Sommarpersonal är också ett stort intresse. Stationen har öppet vardagar mellan klockan 07:00 - 21:00 och helger mellan klockan 08:00 - 21:00.

Kan du göra oss ännu bättre? Sök då tjänsten redan idag!

Skicka din ansökan till : [email protected]

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Särna Offroad Center AB
Särnavägen 114
79090 Särna
Ansökan
Ansök senast 18 juni (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]e
VISA MINDRE

Säljare

Arbetsgivare / Ort: Karved Sweden AB / Örebro
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 18 juni (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-05-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Innesäljare

Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Karved Sweden AB är ett privatägt företag och vi finns i Örebro.

Idag har vi en verksamhet som erbjuder bland annat ledarskapsutbildningar.

Vi söker en medarbetare som skall jobba som vår säljare.


Arbetsuppgifter:

Som säljare är ditt huvudsakliga ansvarsområde att sälja och marknadsföra företagets utbildningar till både nya och befintliga kunder i hela Sverige.

Vi har idag en stor befintlig kundstock, våra kunder finns både bland privata företag och även i den offentliga sektorn.

Som säljare kommer du dels att sköta kontakten med kunden, sälja och marknadsföra företagets utbildningar och svara på offertförfrågningar.

Tjänsten innebär mycket externa kundrelationer men också kontakt med interna parter, såsom lärare, vilket ställer krav på din sociala och kommunikativa förmåga.

Du kommer också att följa och utveckla processer, rutiner och säljmaterial.


Kunskap:

Du är van att planera, strukturera och hålla tidplaner.

Kommunicerar obehindrat i både engelska och svenska, i såväl tal som skrift

Vi ser gärna att du har en god analytisk förmåga.

Du har en god kommunikativ förmåga där vi vill att du bygger ett kontaktnät både externt och internt.

Vidare önskar vi att du har en god samarbetsförmåga och trivs att arbeta både i team och individuellt, samt är ödmjuk inför din omgivning.

Du är en lagspelare med vana att driva hela säljprocessen själv.

Du som söker skall gärna ha tidigare erfarenhet av att arbeta inom försäljning av tjänster och ha arbetat med administration.

Du är representativ och bra på att skapa och underhålla affärsrelationer och rör dig bekvämt mellan olika miljöer och sammanhang

Som person är du arbetsam och mån om att göra ett bra jobb.

Du skall vara ordningsam, energisk, snabbstartad, affärsmässig, mål- och resultatinriktad, driven, självgående och tycka om utmaningar.

Du har god datorvana och att du har goda kunskaper i Office-paketet.

Du har troligen en teknisk/ekonomisk utbildning i botten eller annan utbildning och erfarenhet

Vi söker någon som kan utvecklas med företaget.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Karved Sweden AB
Nastagatan 15
70227 Örebro
Ansökan
Ansök senast 18 juni (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Säljare

Arbetsgivare / Ort: Garda Alarm AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 18 juni (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-05-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Är du precis i början av din karriär eller kanske precis ska ta studenten och komma ut i arbetslivet? Brinner du för service och att prata med nya människor? Då kan vi ha tjänsten för just dig! Vi söker dig som: - Drivs av att ha högt tempo och möjligheten att styra sin lön - Drivs av att lyckas och genomföra bra affärer - Gillar att skapa goda kundrelationer och att verkligen hjälpa kunden - Är målinriktad med eget stort ansvar - Gärna har dokumenterad säljerfarenhet, inget krav men meriterande - Vill ge familjer en modern trygghet till en låg kostnad Varför oss? - En lättsåld produkt med stor efterfrågan - Ett härligt och framgångsrikt team - Vi har en av marknadens högsta provisioner - Säljtävlingar där vi har årlig resetävling till t.ex. Spanien, Dubai - Arbetstider som passar den som gillar sovmorgon, start 14:00 - Vi ser till att du utvecklas och växer som person Du måste behärska svenska språket väl i tal och skrift samt ha ett rent belastningsregister hos polisen. Körkort är meriterande men inget krav.
Arbetsgivare
Garda Alarm AB
Hemsida: http://www.gardaalarm.se
Ansökan
Ansök senast 18 juni (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Säljare

Arbetsgivare / Ort: Packia Nordic AB / SOLNA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast 21 juni (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-06-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Lockas du av en spännande tillväxtresa på en av Sveriges roligaste arbetsplatser, samt älskar att utmana dig själv? Vi på Packia Nordic erbjuder nu en roll som innebär stort eget ansvar där du kommer ha möjlighet att bli en nyckelperson i företagets framtida utveckling. Vi är på jakt efter en driven och utåtriktad person som vill ta sig an en spännande utmaning i fartfylld miljö.

I rollen som säljare kommer du att få möjligheten att utveckla försäljningen inom ditt distrikt. Du kommer att få bearbeta nya potentiella kunder samtidigt som att utveckla befintliga. Hos oss står den anställdes framgång och behov i fokus. I Packia Nordic Sales Academy kommer du att få en gedigen utbildning med ständigt stöd från säljchefer som är där för att du ska bli den bästa säljaren. Vi anställer inte chefer eller ledare externt utan det är du med rätt ambitioner och driv som en dag kommer att kunna axla en sådan roll. Du kommer att jobba självständigt och planera din egen tid med stöttning av engagerade kollegor.

Det här är du:

• Du har en stark passion för försäljning, tillväxt och nätverksbyggande

• Du motiveras av utveckling och resultat

• Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift

• Du är orädd och driven

• Du har god social kompetens

• Du har en öppen personlighet med mycket humor

Hos oss får du arbeta med innovativa och kvalitativa produkter på ett framåtsträvande företag. Vi är i en starkt utvecklande fas med höga ambitioner för framtiden. Här har vi korta vägar till fattade beslut och det finns stora möjligheter till att utmanas och utvecklas. Samarbete, humor & öppenhet är otroligt viktigt på arbetsplatsen!


Vi erbjuder dig:

· Delaktighet i en spännande tillväxtresa

· Utvecklingsmöjligheter inom företaget

· Packia Nordic Sales Academy, försäljningsutbildning

· En rolig arbetsplats där vi ständigt inspirerar varandra

· Jobbtelefon och jobbdator från Apple

· Tjänstebil


Det här är vi

Sedan 1997 är Packia Nordic experter på innovativa specialartiklar inom kontorsmaterial, högkvalitativa matförpackningar samt städartiklar. Vi har inga kataloger eller butiker utan det är du, stjärnan hos oss som är den viktigaste tillgången i processen att nå ut till kunden. För att ständigt ligga i framkant när det kommer till produkter ser vi bland annat till att dagligen hämta inspiration från våra kunder.

Vi rekryterar kontinuerligt så vänta inte med att ansöka!

Maila din ansökan till [email protected]


Arbetsgivare
Packia Nordic AB
Dalvägen 16
16956 SOLNA
Hemsida: www.packia.se
Ansökan
Ansök senast 21 juni (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Säljare

Arbetsgivare / Ort: Citysälj Sverige AB / Borås
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast 23 juni (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-05-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Citysälj AB är med sina 17 års erfarenhet idag ett väl etablerat företag inom försäljning. Vårt främsta affärsområde är försäljning av tidningsprenumerationer från Sveriges största förlag till privatpersoner och företag - allt från dagstidningar till specialmagasin inom vetenskap, historia, träning etc. Vi ringer ofta till personer som redan haft tidningen vilket ger dig de bästa möjligheterna till att lyckas.

På Citysälj värderar vi trivsel, att ha kul på jobbet och utveckling. Du kommer arbeta i ett team där vi lär av varandra och där du får daglig coachning av våra erfarna säljledare.

Vi söker dig som är driven, motiveras av resultat och tycker försäljning är roligt. Alla våra säljare genomgår en grundlig utbildning både i försäljningsteknik och produkt, således krävs ingen tidigare erfarenhet.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att kontakta privatpersoner med erbjudanden om olika varianter av tidningsprenumerationer. I huvudsak kommer du kontakta personer som redan haft tidningen sedan innan.

Kompetenser

  • Du trivs att jobba i ett högt tempo och har en vilja att utvecklas.
  • Du har hög social kompetens och trivs att jobb både enskilt och i grupp
  • Förmåga att leverera övertygande muntlig kommunikation
  • Flytande språkkunskaper på svenska i tal

Arbetstiderna är förlagda 08.00-17.00 måndag-fredag i våra fräscha lokaler i centrala Borås.

Vi erbjuder en individuellt satt garantilön samt provision utöver denna.

Är du intresserad eller vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Nathalie Cederstrand på 0707-490796 / [email protected]

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!
Arbetsgivare
Citysälj Sverige AB
Petersbergsgatan 19
50430 Borås
Hemsida: www.citysalj.se
Ansökan
Ansök senast 23 juni (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


42 liknande yrke(n)

MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.