På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Annonssäljare

Annonssäljare

Annonsförsäljare / digital planner kan även kallas för annonsförmedlare och säljer annonsutrymme i print och/eller på webbsajterna, till befintliga och till nya kunder. Om du arbetar uteslutande med digital annonsering, dvs som digital planner, arbetar du med hela kedjan från planering, genomförande och uppföljning. 

Annonsförsäljare brukar ofta vara delaktiga även i andra delar av produktionen och deltar ofta i arbetet med affärsutveckling för att skapa största kundnytta.

Utbildning

Annonssäljare kan ha olika utbildningsbakgrund. Oftast ställer arbetsgivare som minimikravet att den sökande har gymnasiekompetens.

Eftergymnasial utbildning inom kommunikation, ekonomi eller beteendevetenskap är ett stort plus.

Efter anställningen brukar arbetsgivare erbjuda företagsförlagda utbildningar och även kontinuerliga fortbildningar.

Personliga egenskaper

De personliga egenskaper som krävs för att trivas i och lyckas med yrkesrollen är att du är driven och målinriktad samt gillar utmaningen i att jobba mot deadlines och uppsatta mål. En annonsförsäljare behöver också vara en god kommunikatör och kreativ när det gäller kundnytta. 

Visste du att...?

... en person med sälj-kompetens bl.a kan arbeta som Demand supply planner, d.v.s i en yrkesroll där man kopplar samman kunskap om kunderna och den kommersiella verksamheten med logistik och IT-lösningar.

Länktips

  • ted.com - Hur man gör det lättare att välja?
  • framtid.se - Vad är gymnasiekompetens?
Visa mer
Visa mindre

665 Lediga jobb

Starta din karriär! Säljare för Telia

Arbetsgivare / Ort: Karkas Capital AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-07-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Sugen på att starta en karriär inom försäljning? Detta är en givande möjlighet där du får arbeta med ett välkänt varumärke som Telia! Arbetsuppgifter Som innesäljare kommer du förmedla TV-utbud och streamingtjänster till befintliga kunder hos Telia. Du har möjlighet att erbjuda TV-paket samt streamingtjänster såsom Cmore, Viasat och Discoveryplus med förmånliga priser till dina kunder. All försäljning sker per telefon med kunden. Vi som arbetsplats: Vi tycker att det är viktigt att kombinera hårt arbete med nöje. Vi har därav ständigt tävlingar där man kan vinna bland annat bonusar och resor. Vi har aktiviteter flertalet gånger i månaden och självfallet en härlig frukost varje Fredag. Omfattning: Heltidstjänst Meriterande för denna tjänst är tidigare erfarenhet av försäljning och telefonvana. Vi söker dig som: - Tycker att det är kul att ha många bollar i luften - Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift - Älskar att ta dig an nya utmaningar - Är resultatorienterad - Kan arbeta självständigt likväl som i grupp Vad erbjuder vi? - Utvecklingsmöjligheter inom företaget (vi följer en tydlig karriärtrappa) - Säljutbildning (teoretisk och praktiskt) - Tävlingar där du kan vinna presentkort, apple-produkter och utlandsresor! - Garantibonus + provision - Stark lönemodell (Snittlön mellan 40-50.000 kr/mån) - Bekväma lokaler Arbetstider: Måndag - Fredag, 09.00 - 18.00 (Inga sena kvällar!) Vi utbildar dig! Vi är ett bolag som anser att en god grund lägger spår för en fantastisk utvecklingskurva och karriär. Vi startar därav samtliga anställningar med en teoretisk samt praktisk utbildning inom produktkunskap och säljteknik. Du arbetar även tätt inpå erfarna säljare och coacher som alltid har fokus på att du och ditt team ska utvecklas och nå nya mål. Vi följer sedan upp dig två veckor inpå att anställningen har startat för att säkerställa att du känner att du får dem redskapen du behövt för att lyckas. INNOVATIVE SALES grundades för att kunna erbjuda något nytt på marknaden - framtidens försäljningsbolag. Detta är ett företag som är grundat av säljare, för säljare vilket innebär att samtliga som varit med och startat bolaget har en bakgrund inom försäljningsbranschen. Denna kunskapsbas används dagligen för att forma framtidens säljare. Bolaget är specialiserade inom tre huvudområden: Fältförsäljning, telefonförsäljning och eventförsäljning där fokus ligger på att hjälpa uppdragsgivare inom olika branscher. Idag har Innovative sales aktiva samarbeten med några av Sveriges största varumärken, såsom Viasat, Telenor och Telia. Vill du starta igång din karriär omgående? Tveka inte på att skicka in en ansökan redan idag så bokar vi in en intervju. https://www.innovativesales.se/ https://www.instagram.com/innovativesales/?hl=sv
Arbetsgivare
Karkas Capital AB
Hemsida: https://www.innovativesales.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Copywriter till flera uppdrag i Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Marknadsförare

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Just nu har vi uppdrag för copy / content writers till flera uppdrag och kunder i Göteborg. Vi söker dig som frilansar alternativt är intresserad av konsultuppdrag, som har något års erfarenhet  och arbetar självständigt med eget ansvar och driv.

Ansvarsområden

I den här rollen ansvarar för att ta fram längre redaktionella och kortare texter för produktionsrelaterade uppdrag. Du ser pennan som ditt främsta verktyg och hanterar både intervjuer, notiser och längre artiklar. Du har en god stilistisk förmåga och ett öga för såväl språkriktighet, källgranskning och kreativt innehåll som lockar till läsning. Du ska ha arbetat med såväl tryckt som digitalt material. 

Arbetstider

Heltid/deltid/timmar

Kvalifikationer

Relevant utbildning eller kvalifikationer samt yrkeserfarenhet som copywriter / content writer. Det är viktigt att du är självständig, är öppen och tar eget ansvar för att ständigt driva arbetet framåt.

Erfarenhet

Du ska gärna ha ett par års erfarenhet av liknande tjänster.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan senast 2021-08-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Välkommen att kontakta konsultchef Maria Zachau, [email protected], om du önskar mer information.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Content & Social Media Manager till Herbique // Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Double AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-07-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Marknadsförare

Om jobbet

Vi är just i fas att lansera Herbique, ett nytt hudvårdsbrand och söker nu en passionerad Content/Social medie-marknadsförare som vill hoppa på en spännande tillväxtresa i tidig fas - med ambition att förändra skönhetsbranschen.


Du blir en del av ett nytt marknadsteam om två personer - där ditt ansvar ligger på content & sociala medie-biten med stort fokus att etablera varumärket på marknaden. Några exmpel på dina ansvarsområden:

- Etablera Herbique som top-of-mind hos målgruppen.

- Planera, publicera, utvärdera & tweaka innehållet på SoMe

- Du har övergripande ansvar för varumärkesuttrycket

- vilket inkluderar E-handeln & och samtliga digitala kanaler vi syns på.


Din profil

Vi söker dig som...

- Vill få en nyckelroll i tidig fas på en galet spännande bolagsresa.

- Har ett stort intresse för beauty

- Har några års erfarenhet inom content/social medie-marknadsföring, gärna på tillväxtbolag.

- Är idérik, ansvarstagande och en optimistisk teamspelare

- Har en stark visuell ådra men är också grym på copy som konverterar & engagerar - oavsett kanal.

- Kan grundläggande design och är van beställare av bild/videos.

Låter det som dig? Välkommen in med din ansökan.


Kompetenser

Beauty

Brand building

Content Marketing

Copywriting

E-commerce

Social Media Marketing

Visual Communications


Intervjuer sker löpande


Arbetsgivare
Double AB
10631 Stockholm
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Jobba Hemifrån med Fastlön

Arbetsgivare / Ort: Qlick Mobil Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-07-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
* Vilka är vi?Webieo är en uppstickare på den Svenska marknaden, och vi växer i rasande fart. Därför söker vi nu fler drivna och tävlingsinriktade medarbetare till vårt härliga gäng i nya och fräscha lokaler! Våra tjänster och produkter är av högsta kvalitet och riktar sig både mot privatpersoner såväl som företag. Med telefonen som verktyg kommer du att ta kontakt med både nya och befintliga kunder och sälja in våra tjänster.  Vi söker dig som: - Kan flytande svenska i tal och skrift. - Har en positiv inställning. - Har höga ambitioner. - Älskar utmaningar. - Brinner för att jobba med människor. - Är tävlings- och målinriktad.   Hos oss får du vara med och skapa en inspirerande miljö där vi motiverar och pushar varandra till att uppnå goda resultat. Är du driven och hungrig? Vill du arbeta för ett dedikerat och professionellt företag med goda förutsättningar? Vi ger dig utveckling både på ett personligt plan och ute i arbetslivet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning men det är absolut inget krav. Oavsett så ger vi dig de verktygen som krävs för att du skall utvecklas som säljare och människa samt uppnå dina personliga mål.    Vi erbjuder:    - Produkt- & säljutbildning (ingen erfarenhet behövs)  - Personlig coachning - Start omgående - Tävlingar och roliga aktiviteter - Arbetstider 09.00-17.00 - Fastlön plus hög Provision
Arbetsgivare
Qlick Mobil Sverige AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Online Marketing Manager

Arbetsgivare / Ort: Innovative Search Marketing Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

InnoSearch växer och letar nu efter någon som kan ta våra kunders tjänster till nya oanade höjder. Därför söker vi nu en Online Marketing Manager. Tjänsten går ut på att du hjälper våra kunder med främst sin SEO och deras Sociala Medier.

Erfarenhet och kunskap

Du bör kunna:

SEO

Social media Marketing

Facebook Ads

Google Analytics

Google Data Studio

Google Tag Manager

Det är bra om du kan:

Svenska och engelska i tal och i skrift

Hantera de vanligaste CMS-systemen som WordPress, Magento, Umbraco, Joomla, Texttalk, Jetshop mm

Ha kontinuerlig kontakt med kunder

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter handlar främst om att ha hand om våra nya och befintliga kunders SEO och Sociala Medier. Här tar du fram strategin för de båda, utför det och rapporterar till kunden.

Vem är du?

Vi ser gärna en utåtriktad person, som brinner för Digital marknadsföring och älskar att utveckla företags synlighet och tillväxt på webben. Du trivs bra är naturlig i rollen med att ha kontinuerlig kontakt med våra kunder.

Vilka är vi?

InnoSearch har sitt säte i Eslöv och arbetar med all form av digital marknadsföring. Fokus ligger på Sökmotoroptimering (SEO), Google Ads (SEM) och Social Media Marketing. Vi är idag 8 medarbetare som arbetar i Eslöv och Kalmar.

Lön?

Enligt nuvarande Lönepolicy

Vart kommer du att sitta?

Vi har vårt huvudkontor i Eslöv. Här har du goda pendlingsavstånd från hela Skåne. 10 minuter från Lund och 20 minuter från Malmö.

Start?

September

Intresserad?

Är du intresserad av att bli en av oss, hör av dig till Jens Andersson på [email protected] eller på telefon 070 214 40 20.

Arbetsgivare
Innovative Search Marketing Sweden AB
Hemsida: https://innosearch.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.