På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Mediasäljare

Mediasäljare

Som mediasäljare, eller mediesäljare, arbetar du med att sälja annonser eller reklamtid i digitala och tryckta medier, podd, radio och TV. I detta jobb har du nytta av att vara skicklig på att argumentera.

Att ge råd så att kunden köper rätt produkt eller tjänst ingår givetvis i rollen som mediasäljare. På sikt kan relation mellan mediasäljaren och kunden utvecklas till att mediasäljarens roll delvis övergår i att vara kundens rådgivare och samordnare, där båda parter samspelar för att nå bästa möjliga resultat. 

Mediasäljare kan ha olika roller som innesäljare, ordermottagare och orderadministratör och tillhör då försäljningsavdelningen. En innesäljare ringer aktivt runt till företagen, medan ordermottagare och orderadministratör tar emot beställningar från kunder som själva kontaktar företaget.

Mediasäljare arbetar med alla olika typer av medier som har någon form av annonsplats, oavsett om det är digitala medier eller i tryckt form.

Utbildning

De flesta som anställs har minst treårig utbildning från gymnasiet, men det är en stor fördel om du har någon form av högre utbildning eller motsvarade med inriktning på mediekunskap och marknadsföring.

Många av de större medieföretagen har ofta egen utbildningsverksamhet för sin personal. Som mediasäljare behöver du även kunna grunderna i InDesign, Illustrator och Photoshop.

Personliga egenskaper

För att arbeta som mediasäljare är det viktigt att kunna lösa problem på ett smidigt sätt. Du behöver ha välutvecklad problemlösningsförmåga samt stor social kompetens, vara tålmodig, positiv och tillmötesgående.

Arbetsplats

Några exempel på arbetsplatser är tidningsredaktioner, radio och TV-redaktioner.

Visste du att...?

... en person med sälj-kompetens kan bland annat arbeta som Demand supply planner, dvs i en yrkesroll där man kopplar samman kunskap om kunderna och om den kommersiella verksamheten med logistik och IT-lösningar.

Visa mer
Visa mindre

Lediga jobb

Mediasäljare inom digital annonsering!

Arbetsgivare / Ort: Talent & Partner AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 2 June (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-05-19
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Önskvärt
 • Mediasäljare

Färdigheter
Krav
 • Försäljningsvana
 • telefonförsäljning
 • Försäljningsvana
 • uppsökande försäljning företag
 • Uppsökande försäljning
 • Telefonförsäljning
Önskvärt
 • Försäljningsvana
 • exportförsäljning
 • Försäljningsvana
 • direktförsäljning konsument
 • Telefonväxelvana
 • Marknadsföring/PR
 • Marknadsföring/marknadskommunikation
 • Digital marknadsföring/Onlinemarknadsföring

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder.

Vi älskar vårt jobb, vill du också göra det?! Just nu söker vi efter nästa Mediasäljare till en av våra kunder.


Bolaget är en helhetsleverantör av annonseringslösningar i det digitala medielandskapet och jobbar med ett av Sveriges absolut starkaste varumärken och sajter!


Nu söker vi fler medarbetare till nya uppdrag. Vi är idag ett härligt gäng och våra duktiga medarbetare är experter på sina respektive marknader med lång erfarenhet och en genuin kunskap av försäljning av media i samtliga kanaler. Vi har ett stort säljfokus och gillar och drivs av ett högt tempo i en inspirerande miljö. Vi söker dig som har tidigare vana vid medieförsäljning av något slag. Det är viktigt att du är duktig på att utveckla relationen med kund, har stort eget driv och finner glädje i att göra bra affärer med kundnyttan i fokus. Du kommer att arbeta med både befintliga kunder samtidigt bearbeta nya och kommer att ha eget budgetansvar. Vi tror att du är en social person, målmedveten och gillar att jobba i team. Att vilja utvecklas inom försäljning är en självklarhet för dig och du ser varje dag som en ny chans att utmana dig själv och dina kollegor.


ROLLEN

Som mediesäljare är det viktigt att du är kundorienterad och brinner för att interagera med kunder och göra affärer. Du både skapar nya kundkontakter, underhåller och vidareutvecklar befintliga affärsrelationer. Du har eget budgetansvar och kombinerar både långsiktiga och kortsiktiga försäljningscykler mot Sverigest största annonsörer. Du är en driven person som gillar att ha mycket eget ansvar och ta bollen samtidigt som du kan vara delaktig i teamet utav duktiga och seniora mediesäljare. Du tycker om att arbeta med kreativa kundprojekt med fokus på kundnytta och ser utvecklings-möjligheter i varje affär. Du trivs med och är bra på att presentera lösningar för kunder och internt.

ERFARENHET

Egenskaper som vi värdesätter är att du är en ambitiös person, ansvarstagande, lösningsorienterad och har en positiv inställning till kunder och dina medarbetare. Tjänsterna innefattar både print och digital försäljning så du bör ha en god vana att sälja båda kanalerna. Om du vill utvecklas som säljare inom media i en dynamisk säljmiljö tillsammans med kunniga kollegor och Sveriges starkaste varumärken inom media i ryggen och känner att du passar in på beskrivningen ovan så vill vi gärna träffa dig.

För oss är det viktiga att se hur du använder ditt driv och din säljkompetens och att du har rätt erfarenhet och engagemang snarare än att du har en viss formell utbildning eller ålder. Förmodligen har du arbetat några år med försäljning av medieförsäljning eller liknande men vill utvecklas vidare i ett företag där just din insats syns. Som person är du social och framåt, är ansvarsfull, trivs med kundkontakt och har ett naturligt sätt. Vidare är du målmedveten och kreativ. Du månar om god kvalité i allt du gör. Vi förutsätter att du är självgående.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

I denna rekrytering lämnas ansökan via Talent&Partner. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto. Skicka din ansökan idag!

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Talent & Partner AB
Birger Jarlsgatan 8, 5tr
11434 STOCKHOLM
Hemsida: www.talentpartner.se
Ansökan
Ansök senast 2 June (3 dagar kvar)

Ansök här

Mediesäljare för premium nätverk inom media!

Arbetsgivare / Ort: Talent & Partner AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 4 June (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-05-19
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Önskvärt
 • Mediasäljare

Färdigheter
Krav
 • Försäljningsvana
 • telefonförsäljning
 • Försäljningsvana
 • uppsökande försäljning företag
 • Telefonförsäljning
Önskvärt
 • Marknadsanalys
 • Marknadsföring/marknadskommunikation
 • Marknadsföring/PR
 • Mediastrategi

Språk
Krav
 • Svenska
Önskvärt
 • Engelska

Om jobbet


Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.

Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?Om företaget

Vår kund – ett företag med några av Sveriges starkaste mediehus i ryggen söker en mediesäljare som har erfarenhet och koll på medielandskapet.

Företaget hjälper sina kunder med utformning och optimering av annonser, följer upp och optimerar för att nå så stor konvertering av kunder som möjligt.


Vem är du?

Du har kanske tidigare drivit eget och har varit van vid att strukturera upp dina egna dagar. Du är målfokuserad och arbetar strategiskt med mål och delmål. Du har en utvecklad affärsförståelse, drivs av att lära dig mer inom medieförsäljning. Tjänsten kräver att du har en passion för sälj och trivs med ständig förändring.


Din erfarenhet

Du är en ambitiös och driven person som gillar att jobba med högt tempo och kommer från en bakgrund inom försäljning med digital prägel.

Du har koll på programmatiska affärer och hur det fungerar.

Du har arbetat med försäljning med goda resultat i minst 3 år och har gärna jobbat med native marketing sedan tidigare. Om rollen

Rollen går ut på att sälja digital marknadsföring i Sveriges största premiumkanaler.

Du kommer att ansvara för säljprocessen från ax till limpa och anpassa vår kunds lösningar beroende på efterfrågan och förutsättningar.


Du kommer att jobba både via telefon, mail samt via personliga möten både mot slutkunder och mediebyråer. Du kommer att skaffa dig värdefulla kontakter inom mediebranschen om du inte redan har det och chanser till utveckling finns.


Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter går ut på att fördjupa relationer till kunderna och även fylla på din egen kundlåda med tiden.

Du kommer att hjälpa dina kunder att optimera förutsättningarna för att nå maximal avkastning på deras investeringar.Ansökan

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev & GÄRNA FOTO!

Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.

Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.

Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på www.talentpartner.se


Arbetsgivare
Talent & Partner AB
Birger Jarlsgatan 8, 5tr
11434 STOCKHOLM
Hemsida: http://www.talentpartner.se
Ansökan
Ansök senast 4 June (5 dagar kvar)

Ansök här

Relationsskapande Mediesäljare

Arbetsgivare / Ort: Talent & Partner AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 11 June (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-05-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Önskvärt
 • Mediasäljare

Färdigheter
Önskvärt
 • Annonstjänster
 • produktkunskap
 • Uppsökande försäljning
 • Försäljningsvana
 • uppsökande försäljning företag
 • Mediastrategi
 • Böcker och tidskrifter

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.

Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?Relationsskapande Mediesäljare


Våran kund är ett säljbolag med säljuppdrag för starka medievarumärken i portföljen. De är idag ett härligt gäng på ca 30 personer och deras duktiga medarbetare är experter på sina respektive marknader med lång erfarenhet och en genuin kunskap av försäljning av media i samtliga kanaler. De har ett stort säljfokus och gillar och drivs av ett högt tempo i en inspirerande miljö. De sitter i ljusa och fräscha lokaler på Södermalm i Stockholm.


Egenskaper som de värdesätter är att du är en ambitiös person, ansvarstagande, lösningsorienterad och har en positiv inställning till kunder och dina medarbetare.

Om du vill utvecklas som säljare inom media i en dynamisk säljmiljö tillsammans med kunniga kollegor och Sveriges starkaste varumärken inom media i ryggen och känner att du passar in på beskrivningen ovan så vill vi gärna träffa dig.VEM SÖKER VI?

Nu söker vi medarbetare till ett nytt uppdrag för ett starkt namn inom svensk tidsskrift!


Vi söker dig som har tidigare vana vid medieförsäljning av något slag. Tjänsten innefattar både print och digital försäljning så positivt om du har god vana att sälja båda kanalerna. Det är viktigt att du är duktig på att utveckla relationen med kund, har stort eget driv och finner glädje i att göra bra affärer med kundnyttan i fokus.

Du kommer att arbeta med både befintliga kunder samtidigt bearbeta nya och kommer att ha eget budgetansvar. Du kommer ha kontakt med stora och små företag.


Vi tror att du är en social person, målmedveten och gillar att jobba i team. Att vilja utvecklas inom försäljning är en självklarhet för dig och du ser varje dag som en ny chans att utmana dig själv och dina kollegor.Ansökan

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.


Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen. Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna. Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på www.talentpartner.se


Arbetsgivare
Talent & Partner AB
Birger Jarlsgatan 8, 5tr
11434 STOCKHOLM
Hemsida: http://www.talentpartner.se
Ansökan
Ansök senast 11 June (12 dagar kvar)

Ansök här

Säljare

Arbetsgivare / Ort: Änglarnas städ AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 June (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-05-28
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Språk
Önskvärt
 • Engelska

Om jobbet

Städ företag söker en säljare på heltid, fast månadslön . Gäller hela Stockholm. Fasta uppgifter som reklam, försäljning, telefon samtal med nya kunder, grafisk design inom hemsida och liknande försäljning metoder.

Arbetsgivare
Änglarnas städ AB
Brännkyrkagatan 75 BV
11823 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 14 June (15 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Vi söker drivna och resultatinriktade digitalsäljare

Arbetsgivare / Ort: Förlaget Villaliv AB / Halmstad
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 17 June (18 dagar kvar)
Publicerad: 2020-05-25
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Önskvärt
 • Mediasäljare

Om jobbet

Digital Mediesäljare

Det går bra för Villalivet och vår tillväxt fortsätter, därför söker vi dig som vill vara en del av vår fortsatta utveckling på den expansiva hus- och hemmarknaden.

Nu stärker vi teamet med Digitala Mediesäljare som vill vara med på våra digitala satsningar där vi idag har ett mycket starkt erbjudande. På villalivet.se når du 3,6 miljoner villaägare som söker inspiration, ofta inför en planerad renovering eller annan investering i hemmet. Allt vi gör på webben är relevant för livet i villa, vi har 87% organisk trafik på sidan och 70% av alla villaägare besöker oss minst en gång om året.

Dina arbetsuppgifter består av försäljning med olika lösningar för vår online-verksamhet där du kommer att ha ett eget budgetansvar mot uppsatta mål. Du kommer att ingå i ett team med lång erfarenhet från mediebranschen.

Din profil

För att lyckas tror vi att du har ett genuint intresse för utveckling och försäljning och en fördel är om du har erfarenhet av digital medieförsäljning och kan visa upp ett bra track record fina resultat från uppsökande försäljning. Vi tror också att du har en djup förståelse för tekniken och är genuint intresserad av webbens utveckling.

De främsta egenskaperna för jobbet är att du har ett stort personligt driv och snabbt greppar nya möjligheter. Andra viktiga egenskaper som behövs är ödmjukhet, kreativitet, entusiastisk, affärsmässighet samt förmågan att lyssna. För rätt person finns det bra möjligheter och förutsättningar till goda förtjänstmöjligheter.

Är det dig vi beskriver? Välkommen med en ansökan

Arbetsort

Villalivet sitter i nya, fräscha och moderna lokaler nära tågstationen i centrala Halmstad. Om du har frågor gällande tjänsten kontakta Oscar Sjöstedt,

på 0733-21 31 64. Urval görs löpande och anställning kommer att ske när vi har

hittat rätt personer.

Om arbetsgivaren

Villalivet är Sveriges största villatidning som delas ut 8 gånger per år till samtliga villahushåll i Sverige tillsammans med en onlineplattform där anpassade lösningar hjälper kunder till att få bra effekt för sina medieinvesteringar.

Bolaget omsätter ca 80 miljoner kronor.

Tanken med Villalivet är att på ett varmt och personligt sätt ge tips, råd och inspiration som gör villalivet bättre, billigare och bekvämare.

Förlaget har sedan starten 2009 vuxit organiskt med god lönsamhet.

Arbetsgivare
Förlaget Villaliv AB
Klammerdammsgatan 24
30242 Halmstad
Hemsida: www.villalivet.se
Ansökan
Ansök senast 17 June (18 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Vi söker drivna Mediesäljare!

Arbetsgivare / Ort: Förlaget Villaliv AB / Halmstad
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 18 June (19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-05-25
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Önskvärt
 • Mediasäljare

Om jobbet

Mediesäljare Riks - Print


Är du en framgångsrik säljare och vill fortsätta din karriär på Sveriges största tidning med starka digitala tjänster och produkter i en utvecklande och spännande miljö?

Det går bra för Villalivet och vår tillväxt fortsätter, därför söker vi dig som vill vara en del av vår fortsatta utveckling på den expansiva hus- och hemmarknaden.

Nu stärker vi teamet med ytterligare Rikssäljare som vill vara med på våra fortsatta satsningar där vi idag har ett mycket starkt erbjudande, både print och digitalt.

Med vår printprodukt har vi en räckvidd på ca 2,9 miljoner människor varav 2,3 miljoner läser magasinet. På villalivet.se når du 3,6 miljoner villaägare som söker inspiration, ofta inför en planerad renovering eller annan investering i hemmet. Allt vi gör på webben är relevant för livet i villa, vi har 87% organisk trafik på sidan och 70% av alla villaägare besöker oss minst en gång om året.

För att lyckas som Rikssäljare på Villalivet tror vi att du har ett genuint intresse för kundutveckling och försäljning och en fördel är om du har erfarenhet från mediebranschen och kan visa upp ett bra track record och fina resultat från uppsökande försäljning. Att du är van att sälja på andra värden än priset ser vi som en självklarhet. Du agerar även rådgivande åt dina kunder för att skapa resultat enligt deras mål och visioner.

De främsta egenskaperna för jobbet är att du har ett stort personligt driv och snabbt greppar nya möjligheter. Andra viktiga egenskaper som behövs är ödmjukhet, kreativitet, entusiastisk, affärsmässighet samt förmågan att lyssna. För rätt person finns det bra möjligheter och förutsättningar till goda förtjänstmöjligheter.

Är det dig vi beskriver? Välkommen med en ansökan!

Arbetsort

Villalivet sitter i nya, fräscha och moderna lokaler nära tågstationen i centrala Halmstad. Om du har frågor gällande tjänsten kontakta vår försäljningschef,

Jonas Natt och Dag på 0733-21 31 60. Urval görs löpande och anställning kommer att ske när vi har hittat rätt personer.

Om arbetsgivaren

Villalivet är Sveriges största villatidning som delas ut 8 gånger per år till samtliga villahushåll i Sverige tillsammans med en onlineplattform där anpassade lösningar hjälper kunder till att få bra effekt för sina medieinvesteringar.

Bolaget omsätter ca 80 miljoner kronor.

Tanken med Villalivet är att på ett varmt och personligt sätt ge tips, råd och inspiration som gör villalivet bättre, billigare och bekvämare.

Förlaget har sedan starten 2009 vuxit organiskt med god lönsamhet.

Arbetsgivare
Förlaget Villaliv AB
Klammerdammsgatan 24
30242 Halmstad
Ansökan
Ansök senast 18 June (19 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Vi söker drivna och målinriktade Mediesäljare!

Arbetsgivare / Ort: Förlaget Villaliv AB / HALMSTAD
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 18 June (19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-05-19
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Önskvärt
 • Mediasäljare

Om jobbet

Regional Mediesäljare - Print

Är du en framgångsrik säljare och vill fortsätta din karriär på Sveriges största tidning med starka digitala tjänster och produkter i en utvecklande och spännande miljö?

Det går bra för Villalivet och vår tillväxt fortsätter, därför söker vi dig som vill vara en del av vår fortsatta utveckling på den expansiva hus- och hemmarknaden.

Nu stärker vi teamet med ytterligare Regionsäljare som vill vara med på våra fortsatta satsningar där vi idag har ett mycket starkt erbjudande, både print och digitalt.

Med vår printprodukt har vi en räckvidd på ca 2,9 miljoner människor varav 2,3 miljoner läser magasinet. På villalivet.se når du 3,6 miljoner villaägare som söker inspiration, ofta inför en planerad renovering eller annan investering i hemmet. Allt vi gör på webben är relevant för livet i villa, vi har 87% organisk trafik på sidan och 70% av alla villaägare besöker oss minst en gång om året.

Att kunna ta egna initiativ och att man är resultat- och målinriktad är delar som präglar hela verksamheten. Villalivet är indelad i 25 olika regionala marknader.

De regionala marknaderna är viktiga för tidningen och bolaget ser en stor tillväxtmöjlighet där. Att vara mediesäljare på Villalivet innebär att du bearbetar regionskunder per telefon.

Vi ser gärna att du har förståelse för hur mediebranschen fungerar. Det viktigaste är dock ett stort engagemang och ett genuint intresse för försäljning och en stark vilja att göra affärer.

För rätt person finns det bra möjligheter och förutsättningar till goda förtjänstmöjligheter. Är det dig vi beskriver? Välkommen med en ansökan!

Arbetsort

Villalivet sitter i nya, fräscha och moderna lokaler nära tågstationen i centrala Halmstad. Om du har frågor gällande tjänsten kontakta Oscar Sjöstedt på

0733-21 31 64. Urval görs löpande och anställning kommer att ske när vi har

hittat rätt personer.

Om arbetsgivaren

Villalivet är Sveriges största villatidning som delas ut 8 gånger per år till samtliga villahushåll i Sverige tillsammans med en onlineplattform där anpassade lösningar hjälper kunder till att få bra effekt för sina medieinvesteringar.

Bolaget omsätter ca 80 miljoner kronor.

Tanken med Villalivet är att på ett varmt och personligt sätt ge tips, råd och inspiration som gör villalivet bättre, billigare och bekvämare.

Förlaget har sedan starten 2009 vuxit organiskt med god lönsamhet.

Arbetsgivare
Förlaget Villaliv AB
Gamletullsgatan 12
30227 HALMSTAD
Ansökan
Ansök senast 18 June (19 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Swedish Speaking Media Buyer

Arbetsgivare / Ort: ZP Services LTD
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 21 June (22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-05-22
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Önskvärt
 • Förhandlingsvana

Språk
Önskvärt
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet
Job description . Identify the target audience for a particular media campaign and decide how best to communicate to that audience; . Build long-term relationships with foreign digital publishers or online advertising platforms . Negotiate with suppliers to obtain the best rates and most appropriate media spaces online; . Optimize and monitor the effectiveness of the advertising campaign - to achieve the best ROI; . Build online campaigns and day-to-day management including in depth data analysis and optimization. . Work closely with the Sales, to achieve the lead quota, in correlation with the monthly advertising budget Requirements . Fluent in Swedish - Excellent level (Spoken and written) . Excellent level of English (Spoken and Written) . At least 1 years experience as a Media buyer is a must . Experience in Sales- advantage . Excellent negotiation and analytic skills is a MUST Additional Information: . Upon your arrival at the airport our driver will pick you up. . The employer could provide assistance with accommodation in the first month. This would need to be discussed at interview stage. . After three months of employment, you will be entitled for flight ticket refund (up to 200 euros and upon receipt) . After three months of employment will receive lunch tokens for cafes & restaurants close to the office. . As we truly believe in growth within, we have introduced a friend referral scheme. You will be awarded with 200 euros if a friend you recommend is employed with us.
Arbetsgivare
ZP Services LTD
Ansökan
Ansök senast 21 June (22 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Google Säljare - Telefon

Arbetsgivare / Ort: Advertising of Sweden AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 25 June (26 dagar kvar)
Publicerad: 2020-05-26
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Nu vill vi utöka med flera telefonförsäljare till vårt kontor i Gamla Stan, Stockholm.


Gillar du snabbt tempo, bra teamkänsla och att ha möjligheten att tjäna bra med pengar då är detta ett jobb för dig.


Vi söker dig som:

- Gillar att prata i telefon

- Har mycket och bra energi

- Är tävlingsinriktad

- Älskar att göra affärer

- Vill kunna påverka din egen lön

- Är självgående men gillar dynamiken i gruppen

- Arbetsuppgifterna sker via telefon och för att man ska kunna utföra arbetet krävs bra tal och skrift i Svenska.


Vi har igen krav på att du skall ha jobbat som säljare innan via telefon men om du har det så är det en fördel. Som Mediasäljare hos oss säljer du via telefon direkt med kund.


Vi säljer tre av världens mest kända varumärken.

- Google

- Facebook

- Instagram


Som Mediasäljare arbetar du med prospektering och försäljning över telefon. I din roll arbetar du mot företag med fokus på små- och mellanstora bolag där man jobbar med att hjälpa företagen med deras digitala marknadsföring.


Utbildning av försäljning via telefon och utbildning av produkterna får du direkt av oss och fortlöpande under anställningen.


Vi hjälper våra kunder genom utförlig analys av nuläget av deras marknadspenetrering och därefter erbjuder vi en kostnadseffektiv lösning.


Som fast anställd hos oss så har man flera förmåner så som gymkort, SL kort, mobiltelefon, bärbar dator.


Arbetstiden är mellan 8-17 på vårt fina kontor i Gamla Stan där telefonen är vårt bästa arbetsredskap.


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Advertising of Sweden AB
Munkbrogatan 2
11127 STOCKHOLM
Hemsida: www.adsweden.se
Ansökan
Ansök senast 25 June (26 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Digitalbyrå söker Mediassäljare!

Arbetsgivare / Ort: Metodikgruppen Consulting AB / ÄLVSJÖ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 25 June (26 dagar kvar)
Publicerad: 2020-05-26
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Språk
Önskvärt
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet


Connect Studios är en ung och växande digitalbyrå som jobbar med små och medelstora företag. Vi hjälper företagen synas ute i den digitala världen.


Vi expanderar så det knakar och söker nu de 2st företagssäljare för de sista platserna för att fullborda vårt härliga team. Som företagssäljare hos oss på Connect studios arbetar du med uppsökande försäljning mot företag och roddar hela säljcykeln från prospektering till sign hos kund! Allt detta görs från vårat kontor i älvsjö.


Vi ser gärna (inget krav) att du har minst 2år av B2B-försäljning, event eller telefonförsäljning i ryggen, helst från telekom eller IT branschen.

*Detta är absolut inget krav då vi tränar och utbildar alla våra medarbetare inhouse!


Vi har idag bland branschens högsta ersättningar!


Välkommen att skicka in ett CV eller/och ett personligt brev till [email protected]


Garantilön: 10.000:- + Provision

Mediasäljarens snittlön: 43.000:- / mån


#jobbjustnu


-

MVH

Team Connect Studios

www.connectstudios.se

Arbetsgivare
Metodikgruppen Consulting AB
varuvägen 9
12530 ÄLVSJÖ
Hemsida: www.connectstudios.se
Ansökan
Ansök senast 25 June (26 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
Visa mer


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.