På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Account manager

Account manager

Som Account manager / Key account manager tar du hand om företagets kunder och stärker företagets eller organisationens position för att de ska bli så konkurrenskraftiga och lönsamma som möjligt. 

Key account managers, KAM, arbetsuppgifter kan i vissa fall likna dem som en traditionell säljare har, men det finns en väsentlig skillnad - en key account manager inriktar sig mer på möta kundens behov. KAM kan sägas vara kundens representant i den egna organisationen och har ofta en mer avancerad säljarroll.

Key account managers arbete handlar om att säkerställa en god affärsrelation med kunder med omsättnings- och resultatansvar både på kort- och långsikt. I rollen som KAM ingår det ofta även att koppla samman rätt person inom den egna organisationen med de rätta personer inom kundernas företag.

Utbildning

Account managers kan ha diverse olika utbildningsbakgrund. Många har utbildningar från högskolor/universitet eller yrkeshögskoleutbildningar. På gymnasiet rekommenderas i första hand utbildning på Ekonomiprogrammet, inriktning Ekonomi.

Framtidsutsikter

Rekryterare inom näringslivet uppger att det är ibland svårt att hitta tillräckligt kvalificerade Key account managers, därför blir det allt viktigare att ha en gedigen utbildning med sig i bagaget.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som KAM ska du vara en bra säljare, förmåga att planera på lång sikt, sätta tydliga mål men samtidigt vara flexibel samt förmåga att lämna ett traditionellt kundleverantör-förhållande och istället skapa ett ömsesidigt partnerskap med kunden.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

185 Lediga jobb

Ekonomichef

Arbetsgivare / Ort: Hansson & Partners i Sverige AB / BORLÄNGE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Swedala Tak befinner sig i ett mycket spännande läge på en intressant marknad. Swedala Tak har under de senaste tio åren byggt en stark regional verksamhet och ett positivt varumärke. Sedan 2018 har företaget förberett sig för en nationell expansion genom franchising. Vi har gått från att vara ett regionalt takläggningsföretag med en omsättning på 80 miljoner till att vara ett nationellt företag med 25 franchisetagare över hela landet. Målet är satt till att vara över 55 franchisetagare med en omsättning på en halv miljard inom tre år. Styrelsen och ledningsgruppen har förstärkts med bred och gedigen kompetens.

Nu söker vi nästa nyckelkompetens. Swedala Tak letar efter en ekonomichef som vill utmana och utveckla sig själv och samtidigt utveckla verksamheten.

Swedala Tak söker

EKONOMICHEF

Oavsett om du har erfarenhet som ekonomichef eller vill ta ditt nästa steg i karriären, kommer du med uppbackning av vår organisation och en kompetent styrelse vara en nyckelperson i Swedala Taks kommande utveckling!


Arbetsuppgifter

Som ekonomichef hos oss får du en nyckelroll i vidareutvecklingen av bolaget, att säkerställa affärsnytta och nå resultat. Du sitter i ledningsgruppen och förväntas ta stort ansvar för företagets fortsatta tillväxt, i nära samarbete med vår VD.

I dina uppgifter ingår att proaktivt verka för att ytterligare förbättra bolagets lönsamhet. Du är ansvarig för bokslutsarbete inklusive koncernredovisning, analys- och rapporter, budget och prognos. Du är också ansvarig för drift, support och förvaltning av våra affärssystem samt vara kontaktperson för revisorer och bank.

En annan viktig uppgift är rådgivning och utbildning till våra franchisetagare inom ekonomiområdet samt att utveckla och effektivisera våra rutiner och arbetssätt.


Kvalifikationer

Avgörande kommer vara dina personliga egenskaper samt drivkrafter för denna tjänst. Vi kommer att växa och utvecklas i snabb takt och vi söker dig som motiveras av att bidra till vår utvecklingsresa. Vi vill att du ska välja oss lika mycket som vi väljer dig!

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi, alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom yrkeslivserfarenhet. Det är en klar merit att ha erfarenhet från byggbranschen, likaså av projektekonomi. Har du dessutom erfarenhet från franchiseverksamhet är det ytterligare en fördel.

Du behöver vara resultatdriven, ha hög integritet och stort engagemang med starkt eget driv. Till din hjälp finns en controller, en administratör samt ledningsgruppen och styrelsen.

Det är viktigt att du har mycket goda redovisningskunskaper, är affärsinriktad och drivs av att arbeta självständigt samt delta i det operativa arbetet. För att bli framgångsrik i rollen behöver du trivas med att arbeta i högt tempo. Rollen ställer höga krav på målmedvetenhet, struktur, proaktivitet och relationsskapande.


Anställningen

Rollen ingår i ledningsgruppen för Swedala Tak och du rapporterar till VD. Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Borlänge.


Vad kan Swedala Tak erbjuda dig?

Om du drivs av att vara med och skapa och utveckla är det här en unik möjlighet. Som ekonomichef får du möjlighet att vara med och forma en framgångssaga. Tillsammans ska vi utveckla takläggningsbranschen. Vi skapar en nationell organisation som består av framgångsrika franchisetagare i hela landet.

Du kommer att arbeta i en prestigelös miljö där ambitionsnivån är hög. Vi vill mycket och vi levererar mycket, samtidigt som vi har roligt tillsammans. Hos oss kommer du få utvecklas både i din kompetens och din person och samtidigt utveckla oss.


Så här rekryterar vi

I våra rekryteringar samarbetar vi med Hansson & Partners. Din ansökan lämnar du via hemsidan www.hanssonpartners.com senast den 17 juni.

Vi arbetar kompetensbaserat i våra rekryteringar, vilket bland annat innebär att vi kommer genomföra arbetspsykologiska tester samt djupintervjuer kring de kompetenser vi ser är viktigast för rollen.

Du är varmt välkommen att kontakta någon av rekryteringskonsulterna på Hansson & Partners under hela processen om något är oklart för dig.

Anna Hansson, [email protected], 070-695 64 63

Martin Ogemar, [email protected], 072-237 21 30

För att läsa mer om Swedala Tak besök gärna deras hemsida: https://swedalatak.se/

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Hansson & Partners i Sverige AB
Forskargatan 3
78170 BORLÄNGE
Hemsida: www.swedalatak.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Ekonomiansvarig till expansivt bolag strax utanför Göteborg

Arbetsgivare / Ort: EQUIPE FINANCE AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 18 juni (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-06-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Ekonomichef

Färdigheter
Meriterande
 • Koncernredovisning

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Vi söker nu en ekonomiansvarig till ett expansivt bolag som säljer maskiner för underhåll. Bolaget bedriver sin verksamhet på 8 orter i södra Sverige och säljer sina produkter till kunder i hela Sverige. Du har tidigare operativ erfarenhet av arbete som redovisningsansvarig eller ekonomiansvarig, du är duktig på koncernredovisning och är analytiskt lagd, du kommer själv utföra allt som en ekonomiansvarig förväntas sköta i ett medelstort bolag, dvs bokföring, moms- och skattedeklarationer, månadsbokslut, årsbokslut du känner dig helt bekväm med att ta ett helhetsansvar för ekonomifunktionen.

Du har ett mycket nära samarbete med VD och delägare som rapportering kommer ske till. Bokföring och löner etc sköts i nuläget av lokal personal samt redovisningsbyråer på de 8 orter där bolagets dotterbolag bedriver sin verksamhet. Ekonomiansvarig sammanställer månadsvis siffrorna för dessa 8 legala enheter och har det yttersta ansvaret för att sköta hela koncernens ekonomi.

Tillsättningen kommer ske med start efter sommaren (i slutet av augusti) så välkommen att skicka din ansökan redan idag till [email protected]


Ditt ansvarsområde och kvalifikationer

Som person är du positiv, ambitiös och mycket trygg i din roll att operativt sköta ett bolag med en aggregerad omsättning på över 300 mkr, bolaget är lönsamt och gör kontinuerligt en del förvärv i medelstora städer i Sverige. Du är strukturerad och har hög tillit, håller deadlines och försöker hitta lösningar. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

 • Upprätta månadsbokslut och årsbokslut för 8 st bolag och rapportera till bolagets VD.
 • Ha kunskap och hjälpa igång och stötta de lokala enheterna i allt inom ekonomi.
 • Du förväntas kunna allt som en ekonomiansvarig förväntas göra, allt ifrån fakturering, hantering av varulager, löpande bokföring och månadsbokslut, årsbokslut, inkomstdeklarationer samt årsredovisningar etc.
 • Du har utmärkta kunskaper i Excel.


Arbetstider

Heltid 100%


Din ansökan

Equipe Finance är intresserade av att jobba med de bästa ekonomerna på arbetsmarknaden, intervjuer och urval görs löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till [email protected] märk din ansökan med “Ekonomiansvarig”.

Kontaktpersoner:

Marcus Råsberg, Konsultchef, [email protected]

Daniel Hokander, Konsultchef, [email protected]

Arbetsgivare
EQUIPE FINANCE AB
Hemsida: http://www.equipefinance.se
Ansökan
Ansök senast 18 juni (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Account Manager

Arbetsgivare / Ort: Tamro AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 18 juni (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-06-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Account manager

Om jobbet
Med ett ofärgat perspektiv Tamro äger inte några apotek – eller några läkemedel för den delen. Det tamro däremot har är nära 100 års erfarenhet av att arbeta med allas bästa för ögonen. Av att se till att läkemedel, hälsoartiklar och sjukvårdsprodukter når fram dit och när de ska. Tamros fokus ligger på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Tamros roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel. Något som aldrig får sluta prioriteras av alla aktörer inom vårdsystemet. Med ett ofärgat perspektiv vill Tamro fortsätta skapa värde för hela ekosystemet. Vill du vara med på Tamros resa och göra skillnad på den svenska hälso- och sjukvårdsmarknaden? Brinner du för att bygga långsiktiga relationer och trivs i kundmötet? Vi söker en driven och resultatorienterad Account Manager med fokus på både vår logistikaffär och nya tjänster. Du hittar nya affärsmöjligheter hos befintliga kunder och kommer även bearbeta nya kunder. Dina arbetsuppgifter Du har den affärsmässiga kontakten med kunderna i din portfölj och ansvarar för att dina intäktsmål nås. Du förstår kundens behov och hittar lösningar tillsammans med dina kollegor. Du sköter förhandlingar och följer upp avtal, både befintliga och nya. Du blir en viktig del i vårt team inom försäljning  där du bidrar med energi, kunskap och resultat. Rollen som Account Manager hos oss på Tamro innebär stort eget ansvar och frihet där du planerar din tid på ett effektivt sätt. Du håller dig uppdaterad kring vad som händer inom läkemedelsbranschen och hos dina kunder. Du är med där det händer och får energi av att genom din kunskap och ditt förtroendeingivande bemötande skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Din profil Dina styrkor Du är driven och planerar ditt arbete självständigt i linje med dina mål Du trivs med att bygga nära och långsiktiga relationer med kunder och har ett affärsmannamässigt förhållningssätt Du älskar att ta dig an nya utmaningar och får energi av att göra affärer Du är en tävlingsmänniska som sätter upp mål och som vet att vägen dit nås genom både hårt jobb och ihärdighet Du är social och trivs med att arbeta självständigt likväl som i ett team Din erfarenhet Högskoleutbildning inom t.ex. ekonomi/försäljning/logistik Erfarenhet inom försäljning i minst 5 år Meriterande med erfarenhet av försäljning inom logistik- och/eller läkemedelsbranschen Mycket goda kunskaper i såväl Svenska som i Engelska Goda kunskaper inom Office-paketet, framförallt med en vass presentationsteknik Vi erbjuder dig Stor frihet att utveckla din kundportfölj. Tillhöra ett dynamiskt team med en framåtlutad och positiv inställning Spännande bransch under ständig utveckling med ett tydligt och livsviktigt uppdrag! Övrigt om tjänsten och hur du söker Start: Omgående eller enligt överenskommelse Placering: Göteborg Arbetstid: Heltid, dagtid Bifogas i ansökan: CV och personligt brev Vid frågor kontakta: Peter Liljenberg, Försäljningschef Tamro via 031-767 75 57 alt.  [email protected] Sök redan idag! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2021-06-18. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Tamro AB
Hemsida: http://www.tamro.se
Ansökan
Ansök senast 18 juni (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Account Manager

Arbetsgivare / Ort: Hr Group Nordic AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast 18 juni (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-05-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Om jobbet

Är du intresserad av rekrytering & sociala medier? Vi söker nu en driven säljare med ett starkt intresse för rekrytering och social media i attraktiv combo.

Vi expanderar och söker dig som brinner för försäljning och som önskar en arbetsplats med god sammanhållning. Som person vill du ständigt utvecklas och du karaktäriseras av ett passionerat intresse för försäljning. Det är av stor vikt att du tycker om att göra affärer och inte räds av att lyfta telefonen och kontakta kunder. Som säljare motiveras du av resultat då vi arbetar med individuell budget vilket betyder ett stort eget ansvar. Vi erbjuder dig coachning och stöd för att du skall lyckas med uppsatta mål, både resultatmässigt och på det personliga planet.

Vad gör du hos oss?

 • Du kommer i huvudsak arbeta med att kontakta nya kunder där du på ett strukturerat arbetssätt identifierar kundens behov. Din uppgift är att tillsammans med kunden ta fram den bästa lösningen för just dem.
 • Proaktivt arbeta med uppföljning av dina kunder som du inlett ett samarbete med för att säkerställa leveransen.

Vem är du?

 • Du är driven med en vilja att lyckas och du trivs med högt uppsatta mål.
 • Du är lyhörd och har lätt att ta till dig nya arbetsuppgifter.
 • God vana av att arbeta i olika digitala datasystem.
 • Du har mycket god kommunikationsförmåga i både tal och skrift på svenska och/eller norska.

Din bakgrund får gärna vara från telefonförsäljning, medieförsäljning, rekryteringsförsäljning eller liknande. Vi tillämpar fast månadslön med en rörlig del utan tak, så möjligheten att påverka den egna lönen är mycket god.

Vad kan vi erbjuda dig?

 • 6 timmars arbetsdag – baserat på en heltidslön.
 • Konkurrenskraftig lönesättning med fast månadslön + provision.
 • Utmanade och spännande säljtävlingar.
 • Nya fräscha lokaler med utsikt över Hammarby sjö och Södermalm, ett stenkast från Skanstull.
 • Stöd från vår marknadsavdelning för att utveckla affären i rätt riktning

Intresserad?

Ansök idag då vi rekryterar löpande. Frågor? Kontakta Kristin Axelsson via e-post [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Hr Group Nordic AB
Hammarby Kajgata 12
12030 Stockholm
Hemsida: https://hrgroupnordic.eu/
Ansökan
Ansök senast 18 juni (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Account manager

Arbetsgivare / Ort: Hotelspecials Sverige AB / GÖTEBORG
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast 19 juni (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-05-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Account manager

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Danska
 • Norska

Om jobbet

Account Manager sökes till spännande utmaning!

Sedan starten 2002 har HotelSpecials årligen skickat över en halv miljon människor på hotellvistelser runt om i Europa. Vill du vara med och skapa fler oförglömliga ögonblick för ännu fler gäster, samtidigt som du skapar affärer i en internationell miljö? Gillar du utmaningen att jobba och utvecklas inom en av de mest konkurrensutsatta branscherna som finns online? Då vill vi ha dig!

Vad gör en Account Manager på HotelSpecials?

Som Account Manager för HotelSpecials ansvarar du för en portfölj av existerande hotell där du aktivt jobbar med att utveckla samarbetet och öka intäkterna för båda parter.

Genom telefon, mail, fysiska och digitala möten håller du en aktiv dialog med dina hotell, men också med kollegor på andra avdelningar så som Content, Business Intelligence och Online Marketing. Du kommer spela en viktig roll i vår ambition att öka och stärka vår position på den nordiska marknaden.

Ansvarsområden:

 • Aktivt sälja in erbjudanden, deals och paket där du matchar våra produkterbjudanden med efterfrågan från besökarna på hemsidan
 • Aktivt söka och signa nya samarbetshotell
 • Hålla ett aktivt öga på marknaden och konkurrenter för att säkerställa att HotelSpecials bibehåller och stärker sin position i Skandinavien
 • Bygga upp och säkerställa goa relationer med hotellen i din portfölj
 • Jobbar aktivt och noggrant med vårt CRM
 • Analysera marknads- och affärsrapporter och arbeta proaktivt med resultaten av dessa för att följa branschens utveckling

Hur ser teamet på HotelSpecials ut?

HotelSpecials är en del av Bokerzzz som driver 18 hemsidor i 8 olika länder där vi erbjuder deals på 5 000 hotell och 900 stugbyar. Vi arbetar för att skapa den perfekta vistelsen där vi skapar mervärde för våra gäster. Totalt är vi ca 65 anställda varav fem är baserade i Sverige. Teamet i Sverige är litet men väl sammansvetsat och fördelat på två kontor. I Göteborg sitter vår Kundtjänstchef Lisa och Försäljningschef Daniel, och i Stockholm sitter Fredrik som är Marknadschef och delägare samt vårt ekonomi-geni Simon. Vi jobbar dessutom tätt tillsammans med våra kollegor i Nederländerna genom gemensamma projekt och mål.

Din Profil:

 • Du är Full of Action! Du är en riktigt ”doer” och låter telefonen gå varm
 • Interaction – Du är kommunikativ, duktig på att skapa och bygga relationer, gillar kontakten med nya och befintliga partners samt kollegor
 • Specialist – Genom dina färdigheter inom försäljning bidrar du till att öka intäkterna, både för våra partners och HotelSpecials som företag
 • Du gillar utmaningen med att jobba mot uppsatta mål och budgetar
 • Du har minst 2–3 års erfarenhet inom försäljning, företrädesvis inom resor eller deals
 • Det är meriterande om du pratar ytterligare ett skandinaviskt språk, utöver svenska och engelska


Vad erbjuder vi dig?

 • Fast lön + bonus
 • Centralt beläget kontor i antingen Stockholm eller Göteborg
 • Friskvårdsbidrag
 • Tjänstepension
 • Teamaktiviteter, exempelvis frukostar och AW´s
 • Go´ fika så ofta som möjligt (när vi slår rekord eller en helt vanlig tisdag)
 • Ett och annat Göteborgs-skämt


Tjänsten kan placeras i Stockholm eller Göteborg.

Låter det intressant för dig? Skicka in din ansökan senast den 12 juni till Daniel Slätt, [email protected] Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

Arbetsgivare
Hotelspecials Sverige AB
Kungsportsavenyn 1
41136 GÖTEBORG
Hemsida: http://www.hotelspecials.se
Ansökan
Ansök senast 19 juni (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.