Manpower - Rusta och matcha

Manpower - Rusta och matcha

Har du varit arbetslös länge och längtar efter att hitta en sysselsättning - vi hjälper dig att hitta nytt jobb eller utbildning!

Vi är experter på individuell jobbmatchning och håller oss ständigt uppdaterade kring trender och förändringar på arbetsmarknaden.

Manpower Matchning är en av de mest största leverantörerna av Arbetsförmedlingens tjänst Rusta och matcha. Vårt mål är att matcha individer med arbetsgivare. Hos oss får du handledning oavsett vilket språk du pratar, vid behov tar vi hjälp av tolk.

För att stötta och rusta dig med rätt verktyg för att du ska vara framgångsrik i ditt jobbsökande utgår vi från din kompetens, din förmåga och din motivation.

Våra kompetenta karriärvägledare ge dig värdefull information och vägledning för att du ska hitta rätt utbildning för just dig, de hjälper dig även när du har studiefrågor.

Hos Manpower Matchning står du i centrum och tillsammans med din arbetsmarknadskonsult planerar du vilka aktiviteter som du behöver för att processen hela tiden ska gå framåt. Du får träffa din jobbcoach för individuella samtal och du kommer även att få delta på gruppaktiviteter, där får du inspiration och verktyg i hur du kan utveckla ditt jobbsökande.


Rusta och matcha hjälper dig att hitta rätt >>
 

Våra arbetsmarknadskonsulter arbetar med ett tydligt arbetsgivarfokus för att du på kortast möjliga tid ska hitta ett arbete som passar just dig. Vi har ett nära samarbete med våra kollegor inom bemannings- och rekryteringsverksamheten vilket gör att vi kan erbjuda en unik tillgång till lokala och nationella kontaktnät.

Det nära samarbetet med våra proffsiga och kunniga kollegor ser vi som en av våra absolut främsta styrkor och det bidrar till resultat som gynnar alla parter.


Ansök till Manpower Matchning
För att vi ska kunna hjälpa dig med att hitta ett arbete så behöver du vara inskriven på Arbetsförmedlingen. Det är Arbetsförmedlingen som gör en bedömning om du är aktuell för programmet Rusta och matcha.

När du blivit godkänd av Arbetsförmedlingen behöver du välja leverantör av Rusta och Matcha. När du väljer ”Manpower Matchning” på Arbetsförmedlingen, så får du upp alla våra kontor och väljer då det som ligger närmast där du bor. När du gjort ditt val kommer vi att kontakta dig!

Hör av dig så berättar vi mer!

Visa mer
Visa mindre