På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Terminalarbetare
Spela filmen

Terminalarbetare

Lager- och terminalarbetare tar emot varorna när de anländer och kontrollerar att det är rätt produkt och rätt mängd. Om något fattas eller är fel noterar man det eller kontaktar leverantören. Varorna märks med dataetiketter och oftast placerar lagerarbetaren själv in varorna på rätt plats i lagret med hjälp av en truck.

Vid utleverans plockas varorna fram enligt en kundorder. Varorna packas och när ordern är färdig märks den med dataetiketter. Terminalarbetaren och lagerarbetaren tar också fram en följesedel och noterar ordern i datorn.

Utbildning

Ingen speciell utbildning krävs, man blir upplärd på arbetsplatsen.

Om truckkörning ingår i arbetet, behöver man inneha truckkort.

Grundläggande förkunskaper finns bl a på gymnasiets Handels- och administrationsprogrammet eller Fordons- och transportprogrammet.

Visa mer
Visa mindre

1486 Lediga jobb

Tranpenad söker Teamleader till kvällsskift på terminal i Rosersberg

Arbetsgivare / Ort: Tranpenad Bemanning i Stockholm AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-04-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Tranpenad växer och söker nu efter en teamleader till terminal i Rosersberg. Låter det som ett jobb för dig? Sök idag! OM TJÄNSTEN Nu söker vi på Tranpenad efter en teamleader till mottagningen hos vår kund i Rosersberg, norr om Stockholm. Som teamleader består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att leda teamet på terminalen. Arbetsuppgifter: - Lastning & lossning av gods - Sortering, kodning, kontroll och plastning av gods - Avvikelsehantering och hantering av fraktdokument - Hantering av ADR-gods - Truckkörning - Datorhantering - Arbete med skadeförebyggande åtgärder OM DIG SOM SÖKER Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Vi tror att du har en positiv attityd, hög arbetsmoral och är van vid att arbeta mot högt uppsatta mål. Vidare utför du ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang. Du ska kunna arbeta i ett högt tempo med bibehållen kvalitét samt ha god fysik, och du är givetvis mycket punktlig. Ledaregenskaper: - Vana att ha många ”bollar i luften” - Målinriktad - Vana att arbeta så väl i team som självständigt - Ansvarsfull och ordningsam - Vågar ta egna initiativ - Positiv och serviceinriktad Kan hantera konflikter Krav: Truckkort A + B Gymnasieutbildning Kunskap i Axfreight, Excel och Word är meriterand Obehindrad svenska i tal och skrift Meriterande: Körkort B och tillgång till bil VAD VI KAN ERBJUDA DIG Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness! ÖVRIGA VILLKOR Arbetstider: Måndag-fredag kl. 14:30-23:00 Lön: Enligt kollektivavtal OM OSS PÅ TRANPENAD Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel. Idag har vi ca 1 800 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Jönköping, Trollhättan och i Mälardalen. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare! ANSÖKAN Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Arbetsgivare
Tranpenad Bemanning i Stockholm AB
Hemsida: http://tranpenad.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Lagerarbetare

Arbetsgivare / Ort: Cavotec Sverige AB / Spånga
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Cavotec är en ledande ingenjörsgrupp som designar och tillverkar automatiserade anslutnings- och elektrifieringssystem för hamnar, flygplatser och industriella applikationer över hela världen. Cavotecs personal, som finns i cirka 30 länder runt om i världen, representerar ett stort antal kulturer, talar många olika språk och ger kunderna lokalt stöd, bakom koncernens globala nätverk av ingenjörskunskap. I Cavotec Sverige arbetar ca 15 personer med försäljning, order, inköp och lager.

Nu söker vi förstärkning på vårt lager/montering. I tjänsten ingår plock- och pack men även att montera våra produkter och ibland att förebereda för inkoppling av kabel. Har du erfarenhet inom elbranchen är det meriterande. B-körkort är ett måste för tjänsten.

Arbetsgivare
Cavotec Sverige AB
Fagerstagatan 5
16353 Spånga
Hemsida: www.cavotec.com
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vi söker Lagerpersonal

Arbetsgivare / Ort: Personaluthyrning, Logistik & Service Anderstorp
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lagerarbetare

Om jobbet
Puls Bemanning är ett lokalt bemanning- och rekryteringsföretag som arbetar i huvudsak med arbetskraft till den tillverkande industrin. Vi vet att människorna är den viktigaste tillgången ett företag har. Att varje individ är unik med sina kompetenser och egenskaper och att alla växer ännu mer om de matchas med rätt arbetsplats och organisation. Puls kunder finns i hela GGVV-regionen och i Ljungbyområdet och får service från våra kontor i Anderstorp och Värnamo samt Ljungby. Vi är uppskattade för vår snabbhet, tillgänglighet och kompetens. ”Rätt från start” är en känsla som uppfattas av såväl kunder som personal. Detta är en hyrrekrytering och innebär att du blir anställd hos Puls Bemanning. Arbetsuppgifter I dina arbetsuppgifter ingår diverse lageruppgifter som orderplock, packning, och truckkörning. Arbetstiderna kan variera mellan dag-, kvälls- eller nattpass, beroende på kundens efterfrågan. Din profil Som person ser vi gärna att du känner ansvar och engagemang för ditt arbete och har god samarbetsförmåga. Du är flexibel och ordningsam. Vidare är du självgående, målinriktad och stresstålig. Du som söker bör ha erfarenhet av lagerarbete. Krav Körkort B och tillgång till bil. Svenska i tal och skrift Industrierfarenhet Truckkort / Traverskort
Arbetsgivare
Personaluthyrning, Logistik & Service Anderstorp
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Adecco söker erfarna truckförare med körkort B

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lagerarbetare

Om jobbet
Adecco söker Lagermedarbetare på heltid  till kund med geografisk placering i Kungälv. Du kommer bland annat att jobba med utleverans, inleverans, orderplock och packning. Vi söker dig som har Truckkort, gedigen erfarenhet av truckkörning och lagerarbete samt B körkort. Är det dig vi söker? Sök tjänsten som Lagermedarbetare idag! Om tjänsten Som Lagermedarbetare ansvarar du bland annat in - och ut leverans, orderplock och packning av gods. I din roll kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: • Orderpackning och hantera utleveranser enligt rutin:L-001 Lagerhantering • Godsmottagning och inleveranser enligt rutin: L-001 Lagerhantering • Inventering av lagerplatser • Ompack och etikettering • Hålla ordning och reda på arbetsplatsen • Bidra till förbättringsarbete för att effektivisera processer och rutiner • I övrigt förekommande göromål på avdelningen • Kitting • Kvalitetskontroll av ankommande gods   Om dig Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av truckkörning och lagerbranschen. Som person är du stresstålig och fokuserad. Du säkerställer att dina arbetsuppgifter utförs och att uppsatta målsättningar nås. Vidare är du ansvarsfull i ditt arbete och respekterar tider samt deadlines. Detta är en tjänst för dig som har lätt för att samarbeta, stötta och fungera bra tillsammans med andra. Du har inga problem med att ta direktiv och du förstår vikten av att vara uppmärksam. Kraven för tjänsten är: • Truckkort • Körkort • Obehindrar Svenska i tal och skrift • Kunskaper i affärssystem   Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet Om Adecco Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Om anställningen Tjänsten som industri- och lagermedarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kundföretag. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Om ansökan Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". 1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. 2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. 3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta. Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: [email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10. Välkommen med din ansökan! Sökord: Orderplock, Lagermedarbetare, Industri, Truck, Truckkort A+B, Göteborg, Adecco
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Teamchef till lagret i Vansbro

Arbetsgivare / Ort: Lyko Retail AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi befinner oss på en enormt spännande och utmanande resa och söker nu dig, en kommunikativ, relationsskapande och engagerad ledare, som vill vara med och driva vår tillväxt. Har du ett inkluderande och närvarande arbetssätt samt trivs med ett högt arbetstempo och snabba förändringar? Härligt! Välkommen att läsa vidare om rollen! På Lyko vill vi ta över världen. I alla fall den delen av världen som älskar skönhet. Med över 55 000 produkter från fler än 1 000 varumärken online erbjuder vi idag marknadens bredaste sortiment inom hårvård och skönhet. Men på Lyko vill vi inte bara att våra kunder ska gilla oss. Vi vill att de ska ÄLSKA oss. Vi vill inte bara vara ETT ställe de handlar på någon gång ibland. Nej, vi vill att Lyko är det FÖRSTA stället de vänder sig till för att köpa sina skönhetsprodukter. Vi vill bli den självklara och naturliga STARTPUNKTEN för alla skönhetsintresserade på alla marknader där vi finns. (Läs mer om Lyko här) Om rollen Som Teamchef arbetar du på någon av avdelningarna varumottagning eller plock och pack. Ditt personalansvar inkluderar ett team om ca 15 medarbetare och huvudfokus är att arbeta operativt i driften. Du leder det dagliga arbetet i enlighet med Lykos mål och strategier samtidigt som en viktig del av rollen är att se till att dina medarbetare trivs, är motiverade och utvecklas. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter • Vara en närvarande ledare och förebild genom att arbeta operativt i driften och hjälpa till där det behövs • Följa upp och utveckla det dagliga arbetet tillsammans med ditt team • Coacha, inspirera och motivera dina medarbetare • Lösa tekniska problem i vårt lagerhanteringssystem • Delta i vårt systematiska arbetsmiljöarbete Vem du är Vi söker dig som trivs allra bäst när du får vara en del av ett engagerat team som arbetar mot tydliga mål. Du tycker om när arbetstempot är högt och vill ha ett fysiskt aktivt arbete. Som person är du en engagerad glädjespridare och känner stor trygghet i rollen som ledare. Du har en stark vilja att bidra till verksamhetens, din och dina medarbetares utveckling i takt med att vi växer och du är tydlig och rak i ditt sätt att kommunicera. För oss är det otroligt viktigt att du har ett genuint intresse för människor! Vi är övertygande om att du med din lyhördhet och positiva energi har förmågan att skapa en stark teamkänsla - en mycket viktig del av Lykos fortsatta framgång. Har du arbetat i en liknande verksamhet är det självklart en merit, men vi tror inte att nyckeln till framgång ligger i vad du har gjort i ditt CV eller hur du har fått dina kunskaper utan i dina personliga egenskaper, drivkrafter och förmågan att lösa nya problem som du ställs inför!   Därför kommer du trivas på Lyko ”Vi lägger stor vikt på rätt person i denna rekrytering” är rätt vanligt att läsa i platsannonser. På Lyko lägger vi ALLTID stor vikt på rätt person OAVSETT rekrytering. Och med ”rätt” person menar vi någon som, liksom de flesta som arbetar här, vill vara med och växa med bolaget. För att växa är viktigt för oss. Både som individer och som bolag. Det gör också att en dag sällan är den andra lik på Lyko; här händer det grejer (nästan) hela tiden!  Med oss har vi dock alltid våra fem ”F” – Fun, Friendly, Focused, Fabulous och Fucking Lucky” – som guidar oss i sättet vi är och gör saker. Så om du gillar att ha kul på jobbet, vill ha sköna och prestigelösa kollegor och inte bara vill springa på en massa bollar utan fokusera på RÄTT bollar…ja, då är sannolikheten hög att Lyko är stället för dig. Vill du dessutom umgås med andra som också tycker att de har mer tur än otur i livet, då kommer du förmodligen trivas finfint hos oss! Är du vår nästa LykoStar? Ansök snabbt och enkelt utan CV eller personligt brev! På Lyko tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Därför har vi skrotat kravet på CV och personligt brev och använder oss istället av urvalsfrågor och tester när vi rekryterar. Smidigare för dig som kandidat, mer träffsäkert för oss som arbetsgivare och mer tidseffektivt för oss båda! Så vad väntar du på?! Om det här låter som rätt utmaning för dig, ansök idag eller allra senast 25 september 2021. Har du frågor om tjänsten maila Tobias Andersson, Funktionschef på [email protected] Psst! Eftersom vi inte vill att några personuppgifter ska riskera att hamna på vift så tar vi inte emot ansökningar via mail utan ansöker gör du enkelt genom att klicka dig vidare nedan. Lycka till!
Arbetsgivare
Lyko Retail AB
Hemsida: http://www.lyko.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.