På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Truckförare
Spela filmen

Truckförare

Truckkörning kombineras ofta med andra arbetsuppgifter som lagerarbete eller att köra andra fordon. Service och underhåll av trucken ingår i arbetsuppgifterna.

Utbildning

För att få köra truck måste man ha fyllt 18 år och ha utbildningsintyg för truckförare, så kallat ”truckkort”.

Utbildning finns inom gymnasiet på Fordons- och transportprogrammet.

Truckförarutbildning ges även av fristående utbildningsanordnare. Arbetsförmedlingen kan upphandla truckutbildning inom ramen för Arbetsmarknadsutbildning.

Det är förekommer dock också att truckförare utbildas på arbetsplatsen, i samband med anställning. Har man redan truckkort är det lättare att få anställning, har man även B-körkort är det ofta en stor fördel.

Personliga egenskaper

En truckförare bör ha god fysik och god koordinationsförmåga.

Arbetsplats

Truckförare kan vara anställda i industrier, lagerterminaler, åkeriföretag, lastbilscentraler eller inom handeln. Arbetsplatsen kan också vara hamnar, godsterminaler eller sågverk.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

1819 Lediga jobb

Lageransvarig

Arbetsgivare / Ort: Balkongrutan Mälardalen AB / Järfälla
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Lagerarbetare

Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Vi söker en lageransvarig.


Om oss

Vi är specialister på balkonginglasningar med 25 års erfarenhet i branschen. Vi har egen produktion av inglasningar och egen montagekapacitet. Vi är totalt 25 personer som jobbar hos oss.

Kvalifikationer och arbetsuppgifter

Vi söker dig som har B-körkort, är glad och serviceinriktad.

Fördel är om du har truckkort och gillar att ha ordning och har god datavana samt har lätt att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska.

Det är viktigt för oss att du är lösningsorienterad.

Arbetet omfattar att ta emot inkommande leveranser, lämna och hämta material till och från lackering, löpande kontrollera att det finns tillräckligt med material, inventering samt kapa material för kommande leveranser. Vid behov även göra lättare servicearbeten.

Tillträde

· Start enligt överenskommelse

Lön

· Fast månadslön

Vi ser framemot ansökningar senast den 27 oktober 2021 till [email protected]

Ansök direkt då vi läser ansökningar och kallar till intervjuer löpande.


Arbetsgivare
Balkongrutan Mälardalen AB
Fakturavägen 5
17562 Järfälla
Hemsida: www.balkongrutan.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Extrajobb lager och industri

Arbetsgivare / Ort: Uniflex Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lagerarbetare

Om jobbet
Jobbeskrivning Vill du jobba extra vid sidan av dina studier eller kanske ditt andra deltidsjobb? Då kan detta vara något för dig! Vi söker dig som vill jobba extra hos våra olika kunder inom lager och industri i Nässjö. Här erbjuds ett arbete i högt tempo som kräver såväl god fysik som förmågan att arbeta strukturerat. Vi ser att du som söker ska kunna jobba minst 2 heldagar dagar i veckan. Personliga egenskaper Vem söker vi? Till denna roll som extrajobbare så söker vi framförallt dig som är en lyhörd och engagerad person som motiveras av att få lära dig nya saker och att få ta eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta på lager eller industri, men det här är inget krav. Vi önskar att du * kan jobba hela dagar * behärskar svenska i både tal och skrift * har tillgång till egen bil * meriterande om du har truckkort och erfarenhet Välkommen med din ansökan! Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Arbetsgivare
Uniflex Sverige AB
Hemsida: http://www.uniflex.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Lageransvarig/Chaufför på Svensk Direktreklam

Arbetsgivare / Ort: Happyr AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lagerarbetare

Om jobbet
Svensk Direktreklam rekryterar: Lageransvarig/Chaufför Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning. Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001. Vi söker dig som har förmågan att vara en ledare mitt i driften Som lageransvarig är du en nyckelspelare som ser till att våra fantastiska distributörer får rätt kvalitativa produkter att distribuera vid rätt tillfälle. Du ansvarar för verksamhetens veckocykel genom att med split vision, kvalitet och noggrannhet organisera, planera och leda dina medarbetare att genomföra moment i det fysiska trycksaksflödet, administrationen, inleverans till lagret, ompackning av trycksaker till utkörning till våra distributörer. Det är mycket meriterande om du har arbetat som ledare inom lager och logistik och med erfarenhet av utkörning. I ditt ledarskap är du en person som är tydlig, kommunikativ och skapar produktiva relationer med kunder, chefer och medarbetare. Hos oss är det viktigt att tro på människor, att vi respekterar varandras olikheter och hittar och uppskattar varandras särskilda förmågor. Det är också viktigt att du har: - god it-vana och kunskap om Officepaketet. - BC körkort och truckförarutbildning. - god hälsa och fysik. - god kunskap i det svenska språket i tal och skrift - god kunskap i det engelska språket i tal och skrift Tjänsten är på heltid, tillsvidare, med 6 månaders provanställning. Vi erbjuder lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan
Arbetsgivare
Happyr AB
Hemsida: https://sdr.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Aktivt extrajobb som orderplockare på blomsterlager - Helsingborg

Arbetsgivare / Ort: Svenska Storesupport Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-05-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Arbetsuppgifter Ditt jobb som lagermedarbetare kommer övervägande bestå av orderplock av krukväxter och snittblommor då vår kund är ett stort blomsterföretag. Du ansvarar för att ordrarna är fullständiga samt färdigställda inom angiven tidsram. Arbetet är aktivt då du står och går under hela passet, det kommer även att förekomma arbete i cirka +6°C. Arbetstider Arbetstiderna är förlagda vardagar under dagtid kl. 08:00-17:00. Vi ser att du vill och kan jobba 2-3 pass/vecka. Start för tjänsten är omgående och inleds med en dags betald utbildning. Du kommer i samråd med vår ansvariga teamledare lägga dig tillgänglig vecka för vecka. Personliga egenskaper/kvalifikationer Som orderplockare måste du vara uthållig och trivas med att jobba i grupp samt ha förmågan att hela tiden hålla tempo och fokus uppe. Du bör vara i god fysisk form då det förekommer en del tunga lyft och arbetet sker i ett raskt tempo. Vidare är du också ambitiös och ser till att arbetet utförs med hög kvalité då felplock får direkta konsekvenser för beställande butik. Storesupports värdegrund vilar tungt på tre nyckelord - engagemang, kunskap och kvalitet - tre värdeord som är styrande i våra beslut, kommunikation och dagliga handlingar. Viktiga ord som vi vill ska lysa igenom hos alla våra medarbetare. För att vi ska trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra. - För att anställas samt vara anställd i denna tjänst krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Exempel på annan huvudsaklig sysselsättning är studier på minst halvfart (50%), annat arbete där du är garanterad arbete minst 50%, eget företag eller elitidrottare. Du kommer behöva uppvisa intyg på din huvudsakliga sysselsättning innan eventuell anställning för denna tjänst. - Eftersom arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språket. - Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att våra anställda inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten. - Meritande med truckkort A Om oss Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega. www.storesupport.se (http://www.storesupport.se/) Är du intresserad? Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen!
Arbetsgivare
Svenska Storesupport Bemanning AB
Hemsida: http://storesupport.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Centrallager i Malmö söker studerande lagerarbetare med truckkort!

Arbetsgivare / Ort: Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lagerarbetare

Om jobbet
Är du sugen på att tjäna lite extrapengar och samtidigt få värdefull arbetslivserfarenhet? Är du student och har truckkort A1-A4 samt B1-B4? Då har vi jobbet för dig! Nu söker vi studenter som vill arbeta som lagerarbetare/orderplockare hos vår välkända kund med stort lager i Malmö. Vår kund är marknadsledande leverantör av hobbymaterial. Företaget finns i flera länder med huvudkontor i Malmö. Försäljningen av deras ca 10.000 artiklar sker via egna butiker, återförsäljare och e-handel. I Norden finns ca 70 butiker i bl.a. Köpenhamn, Oslo, Stockholm och Malmö samt tre i Tyskland. Arbetsuppgifterna innebär lättare lagerarbete. Det innebär paketering, sortering och orderplock för hand där man tillsammans i ett team ansvarar för utgående kundordrar. Du kommer plocka order med hjälp av Pick by voice, vilket innebär att du kommer få instruktioner och ordrar via öronsnäcka. För denna tjänst är det krav på truckkort A1-A4 samt B1-B4. Det är ett tempofyllt arbete där det alltid finns något att göra. Arbetstiderna är måndag-fredag 07.00-15.30 och vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta minst två pass i veckan. Som konsult hos oss får man schema vecka för vecka men också bli inringd med kort varsel. Vi ser att du har möjlighet att arbeta mycket under höstterminen eftersom det är då vår kund har som mest att göra. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd som konsult till vår kund. Din profil Detta söker vi: Vi söker dig som: • Är student på högskola med minst 1,5 år kvar på studierna • Kan arbeta minst 2 dagar i veckan • Är positiv och har en stark arbetsvilja • Är flexibel och kan komma in med kort varsel • Är noggrann men tycker om att arbeta i ett högt tempo • Är en teamplayer Låter detta som ett jobb för dig? Tveka då inte utan sök tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer och tjänsten planeras att tillsättas omgående. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
Arbetsgivare
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Hemsida: www.studentconsulting.com
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.