På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Lagerarbetare
Spela filmen

Lagerarbetare

Som lager- och terminalarbetare är du ofta stationerad i en lagerlokal. Dina uppgifter kan variera, men i stora drag ska du se till att följande process går så effektivt som möjligt.

I Sverige är vi beroende av alla importerade varor vi får. Det kan röra sig om alla typer av varor – från bananer till skateboards. En del av våra varor produceras i Sverige, men det mesta har någon koppling till ett annat land. Oavsett vilket, är det du som lagerarbetare som ska se till att alla varor hamnar på rätt ställe vid rätt tidpunkt.

Dessa olika led ska man som lager- och terminalarbetare se till att de fungerar så bra som möjligt:

 1. Varor kommer till er lagerlokal. De ska mottagas och registreras. Om något fattas eller är fel noterar man det eller kontaktar leverantören. Antingen placerar terminalarbetaren eller lagerarbetaren själv in varorna på rätt plats i lagret eller också sköts det arbetet av truckföraren.
 2. Varorna ska sedan placeras på rätt ställe i lagret, så att de på bästa möjliga vis går att hitta vid ett senare tillfälle. Man märker varorna med dataetiketter.
 3. Sista steget är avhämtning. När en transport kommer för att hämta en viss lagervara, då ska det gå snabbt och smidigt att hitta, hämta och leverera.

Utbildning

Det finns inte någon specifik utbildning till lagerarbetare inom det reguljära svenska utbildningssystemet. För att kunna få anställning brukar arbetsgivare kräva att man har gymnasiekompetens.

All eftergymnasial utbildning är meriterande.

Internutbildning på arbetsplatsen, efter anställningen, är vanligt förekommande likväl kontinuerlig fortbildning, som sker på arbetstid och bekostas av arbetsgivaren.

B-körkort och Truckkort kan ställas som ett krav. Om det inte ställs som ett krav, är det en stor merit.

Personliga egenskaper

Som lagerarbetare är det viktigt att vara serviceminded och att vara i bra fysisk form. Att klara tunga lyft är en stor fördel, eftersom arbetet ofta innebär en hel del lyft.

Övrigt

En person med kompetens inom "lager" kan även jobba som Demand supply planner, dvs i en yrkesroll där man kopplar samman kunskap om kunderna och om den kommersiella verksamheten med logistik och IT-lösningar.

Visa mer
Visa mindre

1244 Lediga jobb

Brädgårdsarbetare

Arbetsgivare / Ort: Nordströms Bygghandel AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-04-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lagerarbetare

Om jobbet
Som brädgårdsarbetare hos oss har du varierande arbetsuppgifter som bland annat innefattar kundmottagning, orderplock, trucklastning och lossning, upplockning av varor samt städning av brädgården. Hos oss är det ständigt högt tempo och vi försöker alltid hitta nya vägar för att förenkla vardagen för våra kunder. Vi söker dig som är positiv, noggrann och älskar att ge god service. Vi tror att du liksom vi alltid sätter kunden i fokus och vill ge våra kunder det där lilla extra. Arbete utomhus. För att kunna jobba hos oss behöver du: - Körkort B - Truckkort (men är du rätt person bjuder vi på utbildningen) - Gärna arbetslivserfarenhet ifrån liknande jobb - Eftersom det är mycket kundkontakt i jobbet är flytande svenska i tal och skrift ett krav Djursholms Trä säljer och levererar trävaror och byggmaterial till yrkesfolk från vår anläggning i Djursholm. Vi ingår i Nordströmskoncernen som har elva anläggningar i Stockholm, Norsborg, Uppsala, Sigtuna, Södertälje, Nyköping, Norrköping, Västerås och Linköping. Koncernen har ca 300 anställda och omsätter ca 1.600 miljoner kronor.
Arbetsgivare
Nordströms Bygghandel AB
Hemsida: https://www.nordstroms.se/vara-anlaggningar/djursholms/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Lernia söker truckförare till fler uppdrag i Skåne

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-04-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Truckförare

Om jobbet
Är du en driven och flexibel person som söker jobb som truckförare? Just nu söker vi på Lernia flera truckförare för olika uppdrag i bland annat Helsingborg, Landskrona, Hyllinge och Lund. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Vad innebär det att jobba som konsult? Rollen som konsult är både utmanande och rolig! Här får du chansen att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter varierar på ett stimulerande sätt. Som person gäller det helt enkelt att du är flexibel och kan anpassa dig. Kravprofil • Behärskar svenska i både tal och skrift • Har truckkort A+B • Har svenskt b-körkort • Truckerfarenhet Det är meriterande om du • Har erfarenhet ifrån att lossa och lasta. • Har erfarenhet ifrån lager och logistik • Har kört ömtåligt gods. • Har erfarenhet ifrån industribranschen. • Har arbetat med truckdator Din profil Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom truckkörning och som har erfarenhet från industribranschen. Eftersom vi har många olika truckuppdrag som ska tillsättas är tjänstgöringsorterna inte bestämt disponerade utan anpassning kommer att ske därefter. Anställning/omfattning/tjänstgöringsort/ Tillträde Anställningen är på heltid med start omgående. Arbetstiderna kan variera beroende på vilket uppdrag. Bland annat kan dagtid, 2-skift och 5-skift förekomma. Tjänstgöringsorter: Helsingborg, Hyllinge, Landskrona och Lund. Kontaktuppgifter och ansökan För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Olivia Gunnarsson på telefonnummer: 0722036407 eller via e-post: [email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Sista ansökningsdag är 2021-05-15. Vi kan dock komma att tillsätta tjänsten redan innan ansökningstiden passerat, så välkommen med din ansökan redan idag! Lernia är vägen framåt Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Lagerarbetare till Sollentuna

Arbetsgivare / Ort: Logent AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-04-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lagerarbetare

Om jobbet
Vill du vara en del av en arbetsplats där utvecklingspotential är stor och där du kommer arbeta med riktigt sköna kollegor? Har du minst 2 års erfarenhet av lagerarbete och kört mycket motviktstruck? Då kan detta vara något för dig Om tjänsten Arbetsdagarna hos vår kund kommer vara fartfyllda och varierande. Bland annat kommer du att ha ansvar för orderplock, trucklastning och lossning och upplockning av varor.Truckkörning kommer höra till dina vardagliga arbetsuppgifter där du kommer att få köra motviktstruck. Arbetet är förlagt måndag-fredag 07–16 i kunds lokaler i Sollentuna. Vi ser att du bor i närheten och kan enkelt ta dig till jobbet. Din profil Vi ser att du som söker har ett par års erfarenhet av lagerarbete. För att lyckas i rollen som lagerarbetare tror vi att du är en tävlingsinriktad, initiativrik och noggrann person som drivs av att jobba på uppsatta mål. Vi tror också att du trivs att arbeta grupp då stora delar av arbetet innebär att arbeta tillsammans med dina kollegor. Vidare ser vi att du har god fysik då arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft. I och med att arbetet består av mycket dokumentation krävs det att du skriver och talar svenska obehindrat. Krav för tjänsten är att du har B-körkort och truckkort. Krav för tjänsten - Truckkort A+B - B-körkort - Två års dokumenterad arbetslivserfarenhet av lagerarbete - Talar och skriver svenska obehindrat. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se Om ansökan Vill du ha ett riktigt roligt jobb med chans att utvecklas inom lager och logistik tillsammans med oss? Tveka inte att söka! Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig konsultchef på en personlig intervju. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Cecilia Lantz på [email protected] Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Logent AB
Hemsida: http://www.logent.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Truckförare med monteringserfarenhet i Eskilstuna

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-04-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Truckförare

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Är du vår nya superkonsult inom truckkörning och montering? Vi söker nu grymma truckförare med industri- och monteringserfarenhet till en av Eskilstunas renaste och modernaste fabriker inom fordonsindustrin. Om du har erfarenhet av att ha jobbat som truckförare och dessutom har erfarenhet av montering kan det vara exakt dig vi letar efter. Det vi kan erbjuda är en arbetsplats som värdesätter bra arbetsmiljö, god kamratskap, säkerhet och kvalité. Låter det spännande är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!
Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad och ha ett uppdrag hos en av våra mest attraktiva kunder i Eskilstuna. 

Ansvarsområden

Du kommer arbeta med att köra motviktstruck och plocktruck i vår kunds fabrik. Dina dagliga arbetsuppgifter är att leverera material till arbetsplatsens olika avdelningar. För att klara arbetsuppgifterna behöver du sätta säkerheten i fokus och vara kvalitetsmedveten. 

Arbetstider

Omfattning: heltid
Arbetstider: skift

Kvalifikationer

 • Truckkort A1-A4 + B1-B4 samt D1 enligt TLP10
 • Traverskort
 • God vana att köra motviktstruck
 • Erfarenhet av montering
 • Körkort
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
 • Grundkunskaper inom logistik
 • God datorvana

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2021-05-15. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag. Ansök därför redan idag. 

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Extrajobb inom lager?

Arbetsgivare / Ort: Aditro Logistics Staffing AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-04-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden. Vad vi erbjuder dig Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag. Arbetsuppgifter Aditro Logistics söker just nu lagerpersonal till vår kund i Värnamo. I den här rollen kommer du att arbeta på lagrets automatiserade avdelning med att hantera och packa produkter. Men även övrigt lagerarbete kan förekomma. Tjänsten är en behovsanställning där vi helst ser att du kan arbeta minst två dagar/vecka, gärna i början av veckan. Perfekt extrajobb för dig som studerar eller kanske har ett annat deltidsjobb? Vi ser gärna att du som söker även är intresserad av sommarjobb! Din profil För att du ska trivas hos oss på Aditro Logistics bör du gilla att arbeta i ett högt tempo. Vi tror att du som söker har ett eget driv, är flexibel som person samt snabblärd och arbetsvillig. Vi lägger stor vikt på personlighet och viktigast av allt är att du har rätt inställning och attityd! Meriterande: - Tidigare lagererfarenhet - Truckkort Krav: - Annan sysselsättning på minst 50 %, antingen studier eller kanske ett annat deltidsarbete. Låter detta som något för dig? Tveka inte att ansöka redan idag!
Arbetsgivare
Aditro Logistics Staffing AB
Hemsida: http://aditrologistics.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.