På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Transportföretagen, TF

Transportföretagen, TF

Transportföretagen är transportnäringens bransch- och arbetsgivarorganisation. I nio förbund ingår drygt 9 700 medlemsföretag som tillsammans har cirka 221 000 anställda. Vi är den samlade rösten för svensk transportnäring.

Våra medlemmar är våra uppdragsgivare. Vi stöttar deras verksamheter genom att teckna kollektivavtal och att ge arbetsrättslig rådgivning inom en rad olika områden. Vi bistår även i fackliga förhandlingar samt vid bransch- kompetens- och arbetsmiljöfrågor.

Transportföretagen är också en aktiv part i den politiska debatten. Vår ledstjärna är att transporterna och vara en del av samhällets blodomlopp. Därför arbetar vi för att skapa goda förutsättningar för transportnäringen och att på så sätt medverka till välfärd och hållbar tillväxt för alla.

Transportbranschen erbjuder många olika yrken och specialiseringar. Det ger dig bra möjligheter till ett varierande och roligt yrkesliv. Dessutom finns det andra skäl till att välja transport - Här finns det gott om jobb i framtiden!

Länktips