På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Lagerplanerare
Spela filmen

Lagerplanerare

Lagerplanerare ansvarar för att ta emot och skicka iväg leveranser av varor. Ofta är lagerplanerare anställda på verkstäder och kan ha en arbetstitel verkstadsansvarig, verkstadsplanerare eller verkstadsmedarbetare.

Lagerplanerare ansvarar för att varorna packas upp och hamnar på rätt plats i lokaler. Du deltar också i ihoppackning av utgående ordrar. Varuflödet registrerar lagerplanerare i företagets datorsystem.

Lagerplanerare har mycket kontakt med både interna och externa parter såsom leverantörer, chaufförer och kollegor. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att ansvara för in- och utleveranser, sortera in de varor som kommer in på lagret, registrera leveranser och kvittera ut leveranser till kollegor och kunder i företagets datorsystem.

Utbildning

Vilken utbildning du behöver för att jobba inom det här yrket är inte reglerat i Sverige. Det betyder att varje arbetsgivare får fritt bestämma vilken utbildning man kräver.

Ofta efterfrågas B-körkort och truckkort AB, god datorvana, goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Det är även meriterande om du tidigare har arbetat inom verkstad, lager, produktion eller liknande verksamheter.

Personliga egenskaper

Yrkesrollen som lagerplanerare passar dig som trivs med att arbeta självständigt och som tycker om att ta egna initiativ. Vidare behöver du ha en känsla för service och trivas med att arbeta i miljöer som liknar lager och produktion. Delar av lagerverksamhet kan ligga utomhus så du behöver i så fall även tycka om att vistas ute.

Övrigt

En person med kompetens inom lager även kan arbeta som Demand supply planner, en yrkesroll där man kopplar samman kunskap om kunderna och om den kommersiella verksamheten med logistik och IT-lösningar.

Visa mer
Visa mindre

9 Lediga jobb

Kundplanerare

Arbetsgivare / Ort: Pike Personal AB / Limhamn
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-10-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Krav
 • MS Excel
Meriterande
 • Transportplanering

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Danska

Om jobbet

Till ett företag i södra Skåne söker vi nu en driven planerare som ska ansvara för företagets kosmetikkund.


Om företaget:

Företaget är en kompetent logistikpartner för många företag sedan drygt 40 år och är nordens mest erfarna 3pl inom konsumentlogistik med över 200 miljoner levererade försändelser. De levererar pålitlig och effektiv 3pl med stöd för alla traditionella 3pl-tjänster samt internationell handel.

Om tjänsten:

Vi söker nu en duktig planerare mot en av företagets kunder inom kosmetik. I tjänsten ingår det att bygga ställ, kunna följa planogram samt omforma dessa vid behov. Du behöver ha kunskap i Excel och i andra transportadministrativa program. Du är företagets kontaktperson med kunden så det krävs att du har bra kommunikationsförmåga, är handlingskraftig och kan tänka utanför boxen. Du arbetar nära logistikplanerarna och är behjälplig med kundens transportbokningar samt har kontakt med butikerna där produkterna ska landa för försäljning till slutkonsument.

Om dig:

Vi söker dig som är ansvarsfull och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete. Det är av stor vikt att du är noggrann med detaljer och du lämnar inget arbete ogjort. Du är uppmärksam, serviceminded, sätter kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du trivs i en dynamisk roll och är flexibel samt stresstålig.

Det krävs att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift, förståelse i danska språket är meriterande men inget krav.

Övrigt:

Tjänsten är på heltid med omgående start. Urval och intervjuer sker löpande.

Detta är en rekrytering i samverkan med PIKE Personal.

Välkommen in med din ansökan idag.

Arbetsgivare
Pike Personal AB
Geijersgatan
21618 Limhamn
Hemsida: www.pikepersonal.se
Ansökan
Ansök senast 1 November (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Lagerspecialist till flygverksamhet

Arbetsgivare / Ort: SAAB AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 November (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lagerplanerare

Om jobbet
Har du arbetslivserfarenhet inom lagerverksamhet eller produktion och vill utveckla dina kunskaper? Nu söker Saab en lagerspecialist placerad i Linköping. Din framtida utmaning Som lagerspecialist kommer du att arbeta med plockning av reservdels beställningar, ankomstkontrollera material vid ankomst till vår godsmottagning. Det är även där vi har våra certifierade ankomstpersonal som inom ramarna för vårt tillstånd certifierar en del av materialet. I verksamheten hanteras även delar till våra kunder, inom och utom Sverige, vilket innebär mottagande av delar i behov av reparation och administrera dessa. Det är ett varierande jobb där en del innebär lagerarbete såsom hantering av beställningar, organisering av lagermiljö och truckkörning. Med tiden ser vi att alla inom lagerverksamheten skall kunna arbeta som certifierad personal och även rotera på de olika ansvarsområdena inom lagret. Arbetet sker huvudsakligen internt och i nära samarbete med sektionens flygtekniker, beredare och även inköpare för de olika kunderna. Den du är idag Vi söker dig som har erfarenhet inom lagerverksamhet och produktion. För att trivas i rollen tror vi att du är tekniskt intresserad och gillar att arbeta praktiskt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av flygverksamhet och regelverk som EASA alternativt RML. * Du är van vid att organisera och planera ditt arbete självständigt och är noga med att leverera med kvalitet. * Du är en van datoranvändare och behärskar engelska i både tal och skrift. * Körkort med behörighet B är ett krav. Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vad du blir en del av Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln. Regional Aircraft (RA) består idag av ca 90 medarbetare och ingår i Aviation Services som är en affärsenhet inom Support & Services med affärsfokus på flygindustri. RA erbjuder teknisk support, reservdelar, modifieringar och tekniska publikationer till den civila och den militära flygindustrin. Dessa uppdrag innefattar både modifiering av egentillverkade och andra tillverkares flygplansplattformar. Våra huvudkunder är internkunden Airborne-ISR samt flygplansoperatörer som använder Saab 340, Saab 2000 och dess olika derivat. Vänligen observera att vi jobbar med löpande urval i denna rekrytering samt att vi tar emot din ansökan på både svenska och engelska. Sista ansökningsdatum 2020-11-01. Vi ser fram emot att läsa din ansökan! If you aspire to help create and innovate whilst developing yourself in a challenging team setting, Saab may well have the perfect conditions for you to grow. We pride ourselves on a nurturing environment, where everyone is different yet we share the same goal - to help protect people.
Arbetsgivare
SAAB AB
Ansökan
Ansök senast 2 November (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sales Planning Specialist

Arbetsgivare / Ort: Kia Motors Sweden AB / Upplands väsby
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 November (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Finns du tillgänglig för en ny tjänst redan idag? KIA är Sveriges tredje största bilmärke. Vill du sitta som spindeln i nätet för antalet KIA på de svenska vägarna? Har du tidigare erfarenhet av långsiktig volymplanering samt är en resultatorienterad och analytisk stjärna? Då kan du vara vår nästa Sales Planning Specialist!

Din roll

I rollen som Sales Planning Specialist är du ansvarig för inköp av bilar, planering av lager och prognostisering av produktionsvolymer för KIA till den svenska marknaden. Du svarar för den långsiktiga planeringen för att optimera våra inköpsvolymer från fabrik och reviderar löpande försäljningsprognoser för hela KIAs modellutbud. I din analys fångar du upp historiskt utfall, pågående försäljning, prisstruktur och konkurrentsituation och tar höjd för de löpande aktiviteter som sker, t ex kampanjer, produktförändringar, nylanseringar och marknadsaktiviteter. Arbetet sker i tätt samarbete med kollegor inom vår försäljningsorganisation, logistik och produktavdelning.

I rollen ingår mycket kommunikation, uppföljning och rapportering till berörda parter, såväl internt som externt.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning som vikariat under föräldraledighet med start omgående. Du kommer att rapportera till ansvarig för Sales Planning & Logistics och tjänsten är placerad på vårt svenska huvudkontor i Upplands Väsby. Du ingår i ett team om sju engagerade medarbetare där alla kollegor har sitt specialområde och ansvar.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen tror vi att du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller närliggande område. Du har även några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, exempelvis från Demand planning eller Supply chain. Utöver detta ser vi även att du har mycket goda kunskaper i Excel och med fördel även i SAP.

Som specialist krävs att du är självgående, tar egna initiativ, är driven och arbetar såväl proaktivt som strukturerat. Självfallet har du en god analytisk förmåga, kan kommunicera väl med andra och har en känsla för detaljer. Därtill krävs att du är stresstålig, flexibel och noggrann i arbetet. Arbetet kräver att du är flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stort eget ansvar och där allas insats är värdefull. Vi värdesätter medarbetarnas engagemang och kreativitet – att tänka nytt är en viktig del i vårt dagliga arbete och det som gör att vår affär ständigt utvecklas. Möjligheterna till utveckling kommer att vara stora under din anställning.

Din ansökan

Passar beskrivningen in på dig? Ansök redan idag, vi kommer att utföra intervjuer löpande och vill tillsätta tjänsten redan nu. Om du inte har CV och personligt brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. #jobbjustnu

Välkommen med din ansökan!

Kia Motors Corporation (www.kia.com/worldwide) bildades 1944 och är Koreas äldsta biltillverkare. Kia har som mål att bli ett av världens främsta bilmärken. Kias 15 fabriker och monteringsanläggningar i tio länder producerar över 2,5 miljoner bilar per år som säljs i 149 länder. Kia har idag mer än 50 000 anställda. Vi är huvudsponsor av Australian Open och officiell bilsponsor av FIFA world Cup.

Kia Motors Sweden AB (www.kia.com) etablerades 2004 och har växt mycket snabbt de senaste åren. Idag är Kia Sveriges tredje största bilmärke. Vi har för närvarande 83 återförsäljare och ca 90 serviceverkstäder spridda över landet och det rullar över 200 000 Kia-bilar ute på de svenska vägarna. Vi ansvarar för import, produktplanering, försäljning, service, utbildning, reservdelsadministration, marknadsföring och information för Kia i Sverige.

På Sverigekontoret i Upplands Väsby norr om Stockholm arbetar idag drygt 70 personer. Vår företagskultur domineras av ett dynamiskt förhållningssätt där vi är snabbfotade och förändringsbenägna i vårt arbetssätt. Vi är säljorienterade och sätter kunden i fokus, vilket gör att vi kontinuerligt försöker optimera vår affär och lansera produkter och tjänster som efterfrågas i marknaden. Lokalt har vi en platt organisation där allas insats är värdefull och där vi tillsammans hjälps åt för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en lyckosam affär och en miljö där vi trivs och vill bidra.

Arbetsgivare
Kia Motors Sweden AB
KANALVÄGEN 10A
19461 Upplands väsby
Hemsida: https://www.kia.com/se/om-kia/jobba-pa-kia/
Ansökan
Ansök senast 5 November (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Lageransvarig till vår kund i Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Premier Service Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 November (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lagerplanerare

Om jobbet
Företagsinformation Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Tjänstebeskrivning Har du tidigare erfarenhet av lager? Att ansvara för lagret och se till att verksamheten fungerar? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker för kunds räkning en lageransvarig som nu får möjliget att vara med och bygga upp den dagliga verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår att hantera leveranser i form av upppackning och paketering, fylla på artiklar i lagret och registerar dem i affärssystemet. Kunden arbetar idag efter ett refill system där du i din roll ska se till att montörer alltid har artiklar vid sina arbetsstationer för att säkerställa en effektiv produktion, Saknas något är det ditt ansvar att rapportera in i systemet och se till att den köps in. Har du erfarenhet kring att bygga upp och bygga om lagerlösningar är det en fördel. Kvalifikationer Vem är du? Vi söker någon som har en relevant erfarenhet av lager och värdesätter att det är ordning och reda.Som person är du självgående och trivs i en roll där du får vara med att underhålla och förbättra. Engelska och svenska i tal och skrift är ett krav. Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att kontakta områdeschef Jonas Henriksson [email protected] .Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 6 November 2020. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Krav Körkort B Tillgång till bil
Arbetsgivare
Premier Service Sverige AB
Hemsida: http://www.premier.se
Ansökan
Ansök senast 6 November (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operation support inom logistik till attraktivt bolag i Göteborg!

Arbetsgivare / Ort: Framtiden i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 November (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Är du kommunikativ, noggrann och vill arbeta i en koordinerande roll inom logistik? Ta möjligheten och sök rollen som Operation support redan idag! Dina arbetsuppgifter Med placering på Torslanda i företagets inhyrda lagerlokalplats, agerar du brygga mellan företaget och lagret inom frågor som berör logistik. Du kommer ingå i ett team om ca 5 personer där du som stödfunktion arbetar aktivt med förbättringsarbetet rörande logistiken. Exempel på förekommande arbetsuppgifter: • Länken mellan företaget och lagret. Du agerar spindeln i nätet och ser till att kommunikationen sinsemellan sker på ett tydligt sätt. • Hantering av problem gällande inkommande orders: Skadat gods, produktöverskott/underskott etc. • Hantering av problem med returordrar. • Förbättringsarbete kring logistiken: Förbättra Processarbete, samarbeten, flöden etc. • Samarbete med inköpsavdelningen. Detta är rollen för dig som vill arbeta i en kommunikativ, koordinerande roll där du får vara med och bidra i förbättringsarbete gällande företagets logistik! Om företaget Vår kund är världsledande aktör inom accesslösningar med produkter och tjänster som lås, dörrar, portar och entréautomatik. De hjälper varje dag miljarder människor att uppleva en öppnare värld genom innovationer som ger trygga, säkra och bekväma lösningar för såväl fysisk som digital access. Hos vår kund ingår du i ett stabilt, globalt bolag med mycket kompetens och goda utvecklingsmöjligheter. Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle. Din profil Skallkrav: • Utbildning med inriktning mot logistik • Svenska och Engelska • Körkort B • Goda kunskaper Officepaketet Meriterande: • Likvärdig arbetslivserfarenhet • Goda kunskaper i AX Viktigast för vår kund är din personliga lämplighet för rollen. Du är en driven och noggrann person som trivs i en koordinerande roll. Vidare är du en problemlösare som inte räds att ta egna initiativ. Välkommen med din ansökan! Om oss Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Start: Januari 2021 Omfattning: Heltid Placering: Göteborg Lön: Enligt överenskommelse Kontaktperson(er) Jesper Eriksson 076 – 036 12 32 [email protected] Tjänstgöringsort Göteborg Publiceringsdatum 2020-10-20 Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Arbetsgivare
Framtiden i Sverige AB
Hemsida: http://www.framtiden.com
Ansökan
Ansök senast 11 November (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Lagermedarbetare på heltid sökes till Tyresö!

Arbetsgivare / Ort: Academic Work Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 November (19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lagerplanerare

Om jobbet
Din noggrannhet och motivation i arbetet är det allra viktigaste för att du ska lyckas i rollen som lagermedarbetare. Om du har truckkort och har möjlighet att börja omgående, se hit - Vi rekryterar löpande. OM TJÄNSTEN Du kommer att ingå i ett team om 6 personer där alla stöttar och lyfter varandra i det dagliga arbetet. Då du kommer att arbeta med farligt gods är det av största vikt att du alltid är noggrann och ständigt vidtar försiktighetsåtgärder. Med anledning av detta kommer vi även att begära ett utdrag ur belastningsregistret i den här processen. Du erbjuds * En gedigen introduktion och utbildning inom ADR (hantering av farligt gods) * Varierande arbetsuppgifter * Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om Vårt konsulterbjudande ARBETSUPPGIFTER * Ta ut plocksedlar för att sedan manuellt plocka och packa i lagret * Registrera paketet i SAP * Kontrollera och söka gods VI SÖKER DIG SOM * Har minst gymnasieexamen * Har arbetat på lager tidigare * Är systemvan och har arbetat i affärssystem * Har god förståelse för svenska och engelska i tal och skrift Vi ser det som meriterande om du: * Har arbetat med farligt gods tidigare och/eller har allmän kunskap om transport och hantering av farligt gods * Har truckkort A2, A4 eller B1 Som person är du * Noggrann * Flexibel * Samarbetsvillig Övrig information * Start: Omgående * Omfattning: Heltid. 6 månader * Placering: Tyresö * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Arbetsgivare
Academic Work Sweden AB
Hemsida: http://www.academicwork.se
Ansökan
Ansök senast 19 November (19 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Studerande lagerarbetare sökes till Skånemejeriers kyllager!

Arbetsgivare / Ort: Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 November (27 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lagerplanerare

Om jobbet
Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extra jobb, som gillar att jobba i högt tempo och vill vara en del av det härliga teamet på Skånemejeriers kyllager. StudentConsulting söker nu studenter till en av våra största kunder, Skånemejerier. Skånemejerier är ett företag som satsar fullt ut på en trivsam arbetsmiljö och du kommer här att ingå i en pool av medarbetare som arbetar såväl dag som kväll på lagret. Arbetsplatsen kännetecknas av glädje och teamwork. Som orderplockare kommer din främsta uppgift vara att plocka ordrar till Skånemejeriers kunder med hjälp av Pick by Voice. Detta betyder att du kommer få direkta instruktioner från en öronsnäcka under arbetets gång. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd som konsult till Skånemejerier. Tjänsten har som avsikt att starta till hösten och det är mycket viktigt att du kan arbeta i minst 2 år framöver, det kommer finnas pass både dag, kväll och helg. Störst behov har vi torsdag-söndag och vi vill att man ska kunna jobba minst var tredje fredag sent samt en helgdag i veckan. Skånemejerier är Sveriges näst största mejeriföretag och verksamheten består i huvudsak av produktion och försäljning av mejeriprodukter (färskvaror och ost) samt fruktdrycker. De har fyra anläggningar i södra Sverige: på den största anläggning i Malmö tillverkas de flesta av våra färskvaror, på de två enheterna i Kristianstad produceras ost och förädlar och packar den. I Hjo finns den ekologiska tillverkningen. Sedan 2012 ingår Skånemejerier i franska Groupe Lactalis-koncernen, världens största ostproducent. Skånemejerier arbetar för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Slutkandidat till tjänsten kommer därför att bli ombedd att presentera ett utdrag ur belastningsregistret samt genomföra ett drogtest. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför vi även slumpvisa alkohol- och drogtester. Din profil - du ska vara som är studerande - du ska ha hög arbetsmoral - du ska vara punktlig och noggrann - du bör ha ett flexibelt schema och kan hoppa in med kort varsel. - erfarenhet av lager- eller produktionsarbete sedan innan är meriterande men det är ännu viktigare att du har viljan att göra ett bra jobb - som person har du lätt för att samarbeta med andra och trivs med fysiskt och monotont arbete. Det är meriterande om du har truckkort men inget krav. Du ska ha möjlighet att ta dig till Fosie alla tider på dygnet. Låter detta som ett extrajobb för dig? Sök då tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Sökord: lagerarbete, lager, kyllager, orderplock, pick by voice, skånemejerier Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
Arbetsgivare
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Hemsida: www.studentconsulting.com
Ansökan
Ansök senast 27 November (27 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Administrativ lagerarbetare sökes på heltid till lager i Rosersberg!

Arbetsgivare / Ort: Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 November (27 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lagerplanerare

Om jobbet
Vi söker dig med lagererfarenhet, truckkort och en stor problemlösningsförmåga. Du har ett stort driv i ditt arbete och besitter hög arbetsmoral! Vår kund är verksamma inom mobilbranschen och har sitt lager i Rosersberg. För vår kunds räkning söker vi just nu en Administrativ lagerarbetare. Du kommer ingår i ett team på 4 personer som har till uppgift att säkerställa lagerriktigheten på vårat lager, initialt så kommer ditt huvudsakliga fokus handla om att lagerpåfyllnad och inventering men målet är att du ska kunna utföra alla uppgifter som ligger på avdelningen. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta: • Påfyllning av varor • Inventering • Lagervård • Felsöka lagerdiffar • Hantera order utanför ordinarie flöde För att passa för denna roll så behöver du ha bra ordningssinne, hög noggrannhet och tycka om att lösa problem. Det krävs ett starkt driv och att du är självgående med hög ansvarskänsla. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av StudentConsulting men jobba ute hos vår kund i Rosersberg. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd vardagar mellan 07:00 – 19:00 samt visst helgarbete förekommer. Din profil Krav: - Svenska i tal och skrift - Truckkort enl. TPL10 - Jobbat i lagersystem Meriterande: - Körvana Skjutstativtruck - Grundläggande kunskap i datasystem - Engelska i tal och skrift Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
Arbetsgivare
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Hemsida: www.studentconsulting.com
Ansökan
Ansök senast 27 November (27 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Lageradministratör sökes till vår kund i Helsingborg!

Arbetsgivare / Ort: Boxflow Staffing AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 April (5 månader 3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lagerplanerare

Om jobbet
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Helsingborg samt Malmö. Boxflow erbjuder tjänster inom TPL med fokus på automation, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow beräknas omsätta 50 Miljoner under 2020. Vi söker dig som vill arbeta som lageradministratör på ett nybyggt lager hos vår kund i Helsingborg! Om tjänsten Som lageradministratör kommer du att vara länken mellan kontrollrum och lager och se till att det dagliga logistikflödet flyter på för personalen på lagret. Du kommer även att ha kontakt med chaufförer och ta fram följesedlar samt förbereda inför nästa avgång. Förutom daglig uppföljning av leverans kommer du även att hjälpa till på lagret med att ta ner pallar förbereda dessa för utleverans, därav ser vi att du som söker har truckkort och meriterande är om du har körvana av skjutstativ. Arbetet är förlagt måndag-fredag och kommer utföras 07.00-16.00 och vissa veckor 09.00-18.00. Krav: Tidigare arbetslivserfarenhet av administration och/eller koordinering Baskunskaper i Officepaketet. God förmåga att uttrycka sig på svenska i både tal och skrift Körkort Meriterande: Tidigare erfarenhet av WMS OnGoing. Kundkontakt. Transportbokning Orderhantering Profil & bakgrund För att trivas i den här rollen tror vi att du är en person som är organiserad, noggrann, flexibel. Du ser snabbt vad som behöver göras och är van vid att ha många bollar i luften. Då tjänsten även innebär mycket kundkontakt tror vi dessutom att du har god social och kommunikativ förmåga och känner dig trygg i att tala och skriva på såväl svenska som engelska.
Arbetsgivare
Boxflow Staffing AB
Hemsida: https://www.boxflow.nu/
Ansökan
Ansök senast 3 April (5 månader 3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.