På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Lagermedarbetare
Spela filmen

Lagermedarbetare

Som lager- och terminalarbetare är du ofta stationerad i en lagerlokal. Dina uppgifter kan variera, men i stora drag ska du se till att följande process går så effektivt som möjligt.

I Sverige är vi beroende av alla importerade varor vi får. Det kan röra sig om alla typer av varor – från bananer till skateboards. En del av våra varor produceras i Sverige, men det mesta har någon koppling till ett annat land. Oavsett vilket, är det du som lagerarbetare som ska se till att alla varor hamnar på rätt ställe vid rätt tidpunkt.

Dessa olika led ska man som lager- och terminalarbetare se till att de fungerar så bra som möjligt:

  1. Varor kommer till er lagerlokal. De ska mottagas och registreras. Om något fattas eller är fel noterar man det eller kontaktar leverantören. Antingen placerar terminalarbetaren eller lagerarbetaren själv in varorna på rätt plats i lagret eller också sköts det arbetet av truckföraren.
  2. Varorna ska sedan placeras på rätt ställe i lagret, så att de på bästa möjliga vis går att hitta vid ett senare tillfälle. Man märker varorna med dataetiketter.
  3. Sista steget är avhämtning. När en transport kommer för att hämta en viss lagervara, då ska det gå snabbt och smidigt att hitta, hämta och leverera.

Utbildning

Det finns inte någon specifik utbildning till lagerarbetare inom det reguljära svenska utbildningssystemet. För att kunna få anställning brukar arbetsgivare kräva att man har gymnasiekompetens. Bra grundutbildning finns dock på flera av gymnasieskolans program.

All eftergymnasial utbildning är meriterande.

Internutbildning på arbetsplatsen, efter anställningen, är vanligt förekommande likväl kontinuerlig fortbildning, som sker på arbetstid och bekostas av arbetsgivaren.

B-körkort och Truckkort kan ställas som ett krav. Om det inte ställs som ett krav, är det en stor merit.

Personliga egenskaper

Som lagerarbetare är det viktigt att vara serviceminded och att vara i bra fysisk form. Att klara tunga lyft är en stor fördel, eftersom arbetet ofta innebär en hel del lyft.

Övrigt

En person med kompetens inom "lager" kan även jobba som Demand supply planner, dvs i en yrkesroll där man kopplar samman kunskap om kunderna och om den kommersiella verksamheten med logistik och IT-lösningar.

Visa mer
Visa mindre

1057 Lediga jobb

Lagerarbetare för arbete med packning och plockning

Arbetsgivare / Ort: Inpeople Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Dina arbetsuppgifter Nu förstärker vi personalstyrkan med nya lagermedarbetare för arbete hos en av våra kunder norr om Hässleholm! Som lagerarbetare kommer du att arbeta med packning och plockning av varierande mindre och medelstort gods som ska levereras ut från vår kunds lager. Packningen sköts vid ett packbord och vid plockning förekommer truckkörning. Arbetet ställer krav på noggrannhet och tempo då det är viktigt att inkommande beställningar packas rätt och levereras i tid. Tjänsten är en heltidstjänst och arbetstiden är dagtid, vardagar. Din profil Vi söker dig som är effektiv och noggrann med intresse för praktiska arbetsuppgifter. Du är pigg och trevlig och har med fördel erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Har du truckkort samt truckvana är det väldigt meriterande. Eftersom det vid arbetsplatsen saknas synkad kollektivtrafik behöver du ha körkort och tillgång till egen bil för att kunna ta dig dit och hem. Som anställd hos Inpeople värdesätter vi ansvar, engagemang och god service och alla medarbetare ska kunna stå bakom vår laganda som vi kallar Inspirit. Låter vi som en arbetsgivare för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer hålls löpande och tjänsterna kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Om oss Sedan 2010 är vi specialister på skräddarsydda lösningar inom personaluthyrning och rekrytering. Vår mission, vårt uppdrag som vi jobbat med sedan start, är att hjälpa människor leva livet så som de själva vill leva det. Missionen leder oss på vägen mot att alltid hitta rätt person till rätt plats. Med en kultur som präglas av omtanke och snällhet driver vi Inpeople med passion och ansvar för att bidra till våra kunders framgång. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings – och bemanningsföretag med ambitionen att bidra till en bättre och mer hållbar värld. Vi är en del av Ingroup och har ett nära samarbete med vårt systerbolag Head Consulting Group. Vi har kontor i Växjö och Kristianstad och har cirka 300 hel- och deltidsanställda. Välkommen till ett annorlunda HR-företag!
Arbetsgivare
Inpeople Sverige AB
Hemsida: http://www.inpeople.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Noggranna lagerarbetare sökes till Upplands Väsby!

Arbetsgivare / Ort: Trim tab AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Är du noggrann, serviceinriktad och har erfarenhet utav att jobba på ett lager? Då har vi jobbet för dig! Arbetet innebär mottagning av varor, plockning av ordrar såsom kyl, frys, kolonialt, frukt & grönt artiklar. Vi söker dig som förstår vikten utav att vara flexibel och inte ser övriga förekommande arbetsuppgifter på ett lager som ett hinder utan som en självklarhet och möjlighet. Vi lägger även stor vikt på noggrannhet. Tunga lyft förekommer så god fysik krävs för denna tjänst Vi ser att du som söker är: Noggrann Nyfiken Initiativtagare Erfaren utav att jobba i ett högt tempo och kan se till helheten. Krav: Kunna tala och läsa Svenska obehindrat. God fysik då tynga lyft förekommer Meriterande: Truckkort - B2 Körkort - B Start: Omgående Omfattning: Heltid Arbetstid: Måndag-Fredag 07.00 - 16.00 Plats: Upplands Väsby Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
Trim tab AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Sökes lagerpersonal

Arbetsgivare / Ort: Grönsaksjouren Svenska AB / Årsta
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Lagerarbetare

Språk
Meriterande
  • Albanska

Om jobbet

Grönsaksjouren söker lagerpersonal med kunskap om lager hantering av frukter och grönsaker samt har förmåga att knyta kontakter med leverantörer och bönder i Albanien, du ska kunna Albanska flytande och måste ha B körkort.skicka din CV till [email protected]

senast 2021/09/02

Arbetsgivare
Grönsaksjouren Svenska AB
Importörvägen 15
12044 Årsta
Hemsida: www.gronsaksjouren.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Affärsinriktad konsultmäklare

Arbetsgivare / Ort: Academic Work Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lagerplanerare

Om jobbet
Är du i början av din karriär med höga ambitioner och ett starkt affärsfokus? Du erbjuds här en roll där du får arbeta relationsbyggande i nära samarbeten med både kunder och leverantörer. För dig som trivs i en fartfylld roll och som vill vara en del av en tillväxtresa så är det här rätt tjänst! OM TJÄNSTEN Vår kund är ett ambitiöst och snabbväxande bolag med en vision om att uppgradera sina kunders kompetensförsörjning. Genom att vara positiva, entreprenöriella och personliga hjälper de sina kunder att hitta rätt person till rätt plats i rätt tid. Vår kund expanderar och söker nu två nya konsultmäklare till Göteborgskontoret. Tillsammans kommer ni vara fem kollegor som med ett positivt och personligt arbetssätt vill göra affärer som gynnar alla parter. I rollen som konsultmäklare kommer du ha en stimulerande arbetsmiljö, med högt tempo och varierande arbetsuppgifter – med fokus på att skapa goda affärer för sina partners. Du erbjuds * En arbetsgivare som kommer ta vara på din ambition och säkerställa att du växer i takt med bolaget. * Tillit och frihet under ansvar, samtidigt som stöd och processer finns för att du ska lyckas i din roll. * En kultur där man firar, skrattar och har roligt tillsammans! * Fantastiska lokaler vid Avenyn, bra förmåner samt fast lön och provision. ARBETSUPPGIFTER Som konsultmäklare kommer du arbeta med relationsbyggande kundkontakt och förmedling av konsulter. En stor del av din roll blir att bygga och underhålla ett nätverk för att alltid vara top of mind hos dina leverantörer när ett konsultbehov hos en kund uppstår. Du arbetar i ett högt tempo med möten och telefonmöten som ett dagligt inslag. För att lyckas i rollen är du en fena på att förstå dina kunders personalbehov och matcha rätt konsult mot rätt uppdrag. Du kommer till exempel att: * Ta emot behovsförfrågningar från kunder och sedan boka och genomföra leverantörsmöten med konsultbolag i Göteborg * Prisförhandla med leverantörer * Arbeta med viss administration kopplat till förmedlingsprocessen * Efter eget intresse och förmåga engagera dig i bolagets utveckling Tjänsten passar dig som trivs i en säljande roll med många kontaktytor. Du vill ta ansvar och söker dig nu mot en roll där du har stor möjlighet att påverka ett företags fortsatta utveckling. VI SÖKER DIG SOM * Har en relevant eftergymnasial utbildning * Har upp till 3 års arbetslivserfarenhet inom försäljning * Talar och skriver svenska och engelska obehindrat då kontakter externt såväl som internt sker på dessa språk Det är meriterande om du har branscherfarenhet alternativt erfarenhet av uppsökande försäljning B2B. För att lyckas och trivas i rollen är du: * Resultatinriktad * Uthållig * Orädd * Relationsskapande * Självgående Du kan vara i början av din karriär då du med ovan personliga egenskaper, rätt driv och ambition kommer komma riktigt långt! Första steget i denna rekryteringsprocess är därav ett personlighetstest som matchas mot ovan personliga egenskaper. Övrig information * Start: Enligt överenskommelse * Omfattning: Tillsvidare, 6 månaders provanställning * Placering: Vasagatan 54, Göteborg * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Upgraded’s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. INFORMATION OM FÖRETAGET Genom konsultförmedling och rekrytering för vår kund samman organisationer och personer på ett enkelt och effektivt sätt. Hos vår kund kommer du i kontakt med ett entreprenöriellt, positivt och personligt gäng med mångårig erfarenhet inom HR, IT och försäljning, som alla drivs av att bygga relationer genom nöjda kunder och roliga samarbeten!
Arbetsgivare
Academic Work Sweden AB
Hemsida: http://www.academicwork.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Lagermedarebtere

Arbetsgivare / Ort: Prime Care & Professional AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - upp till 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lagerarbetare

Om jobbet
Vi söker för kunds räkning en lagermedarbetare. Uppdraget beräknas starta snarast och pågå ca 1 månad med en eventuell förlägning på ytterligare 1 månad. Arbetsplatsen är i Hägersten. Arbetsuppgifter Med noggrannhet packa och plocka kunder beställningar. Det kan även förekomma inventeringsarbete. Vem är du? Gärna erfarenhet av liknande arbete men ej ett krav. Företagsbeskrivning Prime Professional bemannar och rekryterar till arbetstillfällen inom Ekonomi, HR/Lön och Administration i hela Sverige. Att arbeta som konsult hos oss innebär att du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Att bli rekryterad innebär att du blir direktanställd hos något av våra kundföretag och får möjligheten att utvecklas inom just ditt område. Prime Professional är ett auktoriserat bemannings-och rekryteringsföretag som erbjuder delaktighet, trivsel, gemenskap med aktiviteter och stärkande konsultträffar. Vi arbetar nära våra konsulter och ger kontinuerlig handledning och uppföljning. Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig. Besök gärna vår hemsida www.primeprofessional.se
Arbetsgivare
Prime Care & Professional AB
Hemsida: http://www.prime.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.