Jtech Maskinutbildning AB

Vi på JTECH har en mycket bred kunskap och erfarenhet inom markarbeten, byggnation och maskinutbildningar. Vi har TMA-bil samt flaggvakter och vi utför även schakt och grundarbete, monteringsarbeten, el-entreprenad samt kabeldragning och ledningsarbeten. Vi utför arbeten efter både vägar och efter spårburen trafik.


Maskinutbildningar
Våra maskinutbildningar borgar för en säkrare arbetsplats och vi har över 20 års erfarenhet av att utbilda. Vi innehar både certifiering och yrkesbevis för samtliga maskinslag. Vi ger dig kunskapen om att framföra maskiner och att kunna använda dem på ett tryggt och säkert sätt.

Vi utbildar rikstäckande och behöver du utbildning på din ort kontakta oss, våra duktiga instruktörer reser till er och utbildar på plats hos er.


JTECH utfärdar alltid utbildningsbevis efter godkänd kurs. Kontakta Jtech Maskinutbildning AB idag för att säkra er arbetsplats.

Visa mer
Visa mindre

Privata utbildningar hos Jtech Maskinutbildning AB

Paketutbildning Grävmaskin + Hjullastare godshantering anläggning

Utbildningen riktar sig till dig som vill lära dig att köra grävmaskin och som vill lyfta samt lasta eller lossa med hjullastare och kunna använda maskinen fullt ut i ditt dagliga arbete. Vi utbildar över hela landet, vi kommer oftast till er stad & ort och utbildar på plats hos er.

Bandlastare / bandschaktare

Du får lära dig att framföra en bandschaktare. Vi lägger stor vikt vid att du under utbildningen ska lära dig att framföra bandschaktaren på ett säkert sätt genom att flytta fyllnadsmassor. Utbildningen vänder sig till dig som använder bandlastare i ditt arbete, så att du på ett tryggt och säkert sätt kan känna dig trygg i att använda maskinen. Vi utbildar både privatpersoner och företag - i hela Sverige.

Teleskoplastare

Utbildningen innehåller bl.a Teleskoplastarens konstruktion, arbetssätt, stabilitet och belastningar, manöverorgan, symboler förarplats, daglig tillsyn mm. Vi är rikstäckande och behöver du utbildning på din ort kontakta oss.

Mobila arbetsplattformar

Skylift - Bomlift - Saxlift - Billift I varje kurs ingår fallskyddsutbildning. För information gällande våra utbildningar på mobila arbetsplattformar var god kontakta oss.

Säkra lyft - kunskap om lasthantering

Grundläggande utbildning i lyft hur lyft fungerar praktiskt samt teoretiskt hela vägen från planering av ett lyft till underhåll och dokumentation av utrustning. Denna utbildning är basen för en säkra lyftutbildning och är gjord för att uppfylla kraven i AFS 2006:6

Brandfarliga arbeten/Heta arbeten

Brandfarliga Arbeten är en ny och modern utbildning för alla som arbetar med moment där det finns risk för att en brand kan uppstå. Utbildningen uppfyller försäkringsbolagens krav. Vi är rikstäckande och behöver du utbildning på din ort kontakta oss.

Kurs - Slutna utrymmen

Grundläggande utbildning som ger grundläggande kunskaper där vi går igenom de teoretiska delarna av hur du arbetar säkert i slutna utrymmen. För att förstå de faror och vidta de säkerhetsåtgärder som är relaterade till arbete i slutna utrymmen.

Lär dig köra rivningsrobot

Utbildningen riktar sig till dig som vill lära dig att köra Rivningsrobot och arbeta med maskinen så som att bila betong, borra eller riva och köra maskinen på ett tryggt och säkert sätt. Efter avslutad kurs och godkänd utbildning utfärdas jtech utbildningsintyg.

Skogsmaskinförar-utbildningen / Skotarförare

Kursen ger dig grundläggande kunskaper att lasta virke med kran på skotaren samt att köra skotaren tryggt och säkert. Även du som redan har erfarenhet kan få köra upp för ett utbildningsbevis. Vi kallar det då validering för skotare och det tar en dag. Efter godkänd teori samt godkänd uppkörning utfärdas utbildningsbevis.

Hjullastare godshantering anläggning

För att lasta, bära och lossa gods krävs en hjullastarutbildning. För att få arbeta som förare till hjullastare krävs det i de flesta fall traktorkort eller B-kort. Utbildningen är för dig som använder hjullastare i ditt arbete för att du på ett tryggt och säkert sätt ska kunna använda maskinen.

Utbildning Mark- och anläggningsarbetare

Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper för vägarbeten, husgrunder, kabelschakt, fjärrvärme, gröna ytor och plattläggning. I utbildning så ingår det praktik på arbetsplats som vi tillhandahåller med.

Kurs Grävmaskin

Det är arbetsmiljöverket som ställer krav på grävmaskinsutbildning för att säkerställa att arbetet med grävmaskin och arbete på väg inte ska innebära några risker för olycksfall och ohälsa. Jtech specialiserar sig på att erbjuda toppmoderna grävmaskinutbildningar.

Truck alla typer

Vi utbildar enligt TLP10. Vi utbildar på följande trucktyper: C2 – Hjullastare C3A – Containertruck C3B – Timmertruck C4 – Sidlastare C5 – Grensletruck C7 – Teleskoptruck med gafflar

Paketutbildning - Motorsåg, Motorkap & Röjsåg

För information gällande våra utbildningar på motorsåg, motorkap och röjsåg var god kontakta oss. Vi kommer ut till er och kan även utbilda på plats hos er. Rikstäckande, Stockholm, Gävle, Örnsköldsvik, Karlstad, Skellefteå, Östersund, Malmö, Borås och Piteå. Telefon: 070 768 07 82 Mail: [email protected]

APV - Arbete-på-väg

Arbete på väg steg 1.1, 1.2 samt 1.3. Rikstäckande.

Fordonsmonterad kran

Fordonsmonterad kran 18 t/m Fordonsmonteradkran över 18 t/m För att arbeta som förare av lastbilsmonterad kran krävs att du har C-körkort och fyllt 18 år.

Travers

Nästa steg efter basutbildningen i säkra lyft är att bygga på med hantering av traverskran. I utbildningen går vi igenom hur man hanterar hängmanöverdon och radiostyrning för att på bästa sätt hantera en travers.