På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Traktorförare
Spela filmen

Traktorförare

Som traktorförare inom Lantbruk kan man exempelvis arbeta på en fruktodling. Då består arbetsuppgifterna även av av andra lantbruksmaskiner, t.ex lastmaskiner, kompaktlastare, service, underhåll, beskärning, plantering, besprutning m.m.

Förutom maskinintresse behöver traktorförare inom lantbruk även ha växtintresse och kunskaper om växter.

Traktorförare inom Industri är vanligtvis anställda på Transportavdelningar, där de huvudsakliga arbetsuppgifter är truck / hjullastare och Epa / lastbilskörning samt hantera uppföljning och leverans av gods till diverse produktionsenheter och till lagerlokaler.

I arbetsuppgifterna kan ingå också att ta hand om interna transporter inom fabriksområde, lossning av styckegods samt insamling av prover till laboratorium. Även grovstädning av fabriksområde samt skötsel av avfallssortering kan ingå i jobbet.

Traktorförare inom industri deltar också i skydd- och säkerhetsarbete och är delaktig i systematiska arbetssätt.

Arbetslaget består ofta av några medarbetare som alternerar mellan arbetsuppgifterna på avdelningen enligt ett rullande schema.

Utbildning

Grundutbildning erbjuds på gymnasiets Naturbruksprogrammet, inriktning Lantbruk.

Vuxenutbildning kan finnas på Komvux eller inom yrkeshögskolan.

Att man innehar Sprutcertifikat för bekämpningsmedel och har B-körkort B kan ställas som krav när man söker jobb som traktorförare inom Lantbruk. Behörighetskurser anordnas av länsstyrelsen.

Kvalifikationer som krävs för att kunna få jobb som traktorförare inom industri är att man har:

 • en teknisk grundutbildning
 • B-körkort och Truck-kort (truckkort för motviktstruck och staplare)
 • Erfarenhet av lastning och lossning
 • Vana av datorarbete (bl a i olika boknings- och rapporteringssystem)
   

Meriterande är:

 • tidigare erfarenhet och vana av att arbeta i lastmaskin och truck
 • behörighet för hjullastare, C eller CE-kort

 

Naturbrukets yrkesnämnd (NYN) utfärdar Grönt kort. För att få Grönt kort måste man godkännas i ett teoretiskt och i flera praktiska prov. Blir man godkänd får man ett diplom som bevis på kunskaper inom sitt specialområde.

Har man utbildning från ett annat land kan man ansöka om att få den validerad.

Personliga egenskaper

Stort maskinintresse, engagerad, noggrann och ordningsam samt säkerhetsmedveten. Flexibel person, som har lätt att samarbeta samtidigt som man också kan under längre tidsintervaller arbeta på egen hand och ta personligt ansvar på resultat av sitt arbete.

Vissa arbetsledningsuppgifter kan också vara inkluderade i arbete som traktorförare. Och i så fall krävs det att man har ledaregenskaper, bl a kunna entusiasmera sina kollegor och ta ansvar för helheten.

Arbetsplats

Traktorförare kan arbeta inom olika branscher, bl a inom Bygg- och anläggning, inom Industri och inom Lantbruk samt inom Skogsindustri.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

27 Lediga jobb

Lastbilschaufförer med CE-körkort

Arbetsgivare / Ort: Häggviks Transport AB / Göteborg
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bygg- och anläggningsförare

Om jobbet

Lastbilschaufförer med CE-körkort samt YKB sökes för projektanställning (upp till 24 månader) i Göteborg med start i mars 2021.

Häggviks Transport har idag 31 anställda och omsätter ca 50 miljoner per år. Våra huvudsakliga uppdragsgivare är bygg- och markentreprenörer.

Häggviks Transport är ett jordnära, utvecklande, personligt och pålitligt företag, kärnvärden som är grundläggande för allt vi gör. Det är viktigt för oss att våra anställda delar dessa grundvärden.

Vi erbjuder:

• Chansen att utvecklas med ett växande organiserat företag.

• Många utmaningar och bra förmåner.

• Möjlighet till stor personlig utveckling.

Om tjänsten:

Som chaufför på Häggviks Transport får du ett självständigt arbete där du lastar och lossar anläggningsmaterial till våra kunder efter beställning.

Körningen kommer vara belägen vid Sörred. Transport av krossmaterial från byggarbetsplats till krossanläggning. Körning med 9-axl ekipage. Bil + tippvagn. Scania 730

Vem är du?

Förutom kraven på behörighet söker vi dig som är medveten om de regler som gäller inom säkerhet- och miljö. Det innebär att du ska följa regler och instruktioner för hur gods får transporteras, men även hur man kör på ett miljömedvetet sätt för att minska klimatpåverkan.

Som person bör du trivas med att arbeta självständigt och ha en förmåga att lösa de problem som uppstår. Du ska även ha en god organisationsförmåga för att kunna planera ditt arbete och utföra det på ett effektivt sätt. Då du är den person som våra kunder möter när de får sin produkt levererad är det viktigt att du är serviceinriktad, har lätt att kommunicera och att du behärskar svenska i tal och skrift.

Låter detta intressant? Tveka inte, tag kontakt och sök tjänsten idag.

Alla ansökningar skickas till [email protected]

Arbetsgivare
Häggviks Transport AB
40530 Göteborg
Hemsida: www.haggviks.se
Ansökan
Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Byggskadereglerare

Arbetsgivare / Ort: Länsförsäkringar Östgöta / Linköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bygg- och anläggningsförare

Om jobbet

Vill du vara del av något större? Som Byggskadereglerare hos oss blir du del av ett kundägt bolag som arbetar för att skapa trygghet och möjligheter i Östergötland. Vi finns här, nära och lokala för våra kunder när de behöver oss, vill du vara med?

Byggskadegruppen består idag av tio medarbetare som ansvarar för skadereglering inom egendomsområdet, främst mot privata hem men även mot fastighetsbolag och företag.

Som byggskadereglerare hos oss på Länsförsäkringar Östgöta arbetar du med att hålla i hela skaderegleringsprocessen, från det att skadeanmälan görs till dess att ersättningen har betalats ut. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att ta emot skadeanmälan, att fastställa orsaken till och omfattningen av skadan samt tydligt och hjälpsamt informera om och hur försäkringen gäller. Vidare bedömer du reparationskostnaderna och fastställer vilken ersättning som ska betalas ut.

Du handlägger såväl större som mindre skador och i rollen ger du teknisk rådgivning och genomför ibland även besiktning av olika typer av byggnadsskador. Huvuddelen av arbetet sker inne på kontoret och innebär mycket kontakt via telefon med kunder, besiktningsmän, byggentreprenörer samt kalkylbearbetning och administrativt arbete. Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du själv utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning. Till din hjälp har du dina kollegor i gruppen som alltid stöttar och hjälper varandra. Vissa skador kräver platsbesiktningar men merparten av skaderegleringen sker över telefon eller i digitala kanaler, i grunden är det en innetekniker tjänst.

Din bakgrund och erfarenheter

Vi söker dig med praktisk erfarenhet från byggbranschen, och gärna med byggteknisk utbildning, utbildning i skadereglering och försäkring får du hos oss. I denna roll ska du se datorn och telefon som ett naturligt arbetsverktyg.

Har du kunskap om MEPS (ett process- och kalkyleringsstöd) och erfarenhet från skadereglering/försäkringsbranschen så är det meriterande.

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann, målmedveten och har stort kundfokus. I arbetet möter du människor i svåra situationer och det är viktigt att du även i ett högt arbetstempo kan fatta snabba beslut och agera på ett positivt och kundvänligt sätt. Du måste tycka om att lösa problem, vara serviceinriktad och inte vara rädd för att ta beslut. Då arbetet innebär mycket kundkommunikation ställs stora krav på gott bemötande och att du kan uttrycka dig enkelt på svenska och engelska i både tal och skrift. Har du språkkunskaper utöver svenska och engelska är detta något vi värdesätter. Du är en lagspelare som delar med dig av kunskap och bidrar till gemenskap inom gruppen. Vi verkar på en marknad som ständigt utvecklas och detta kräver att du som person är anpassningsbar, självständig och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt. Vi ser olikheter som en tillgång, vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster.


Placering är i centrala Linköping, Eventuellt finns även möjlighet att arbeta från vårt kontor i centrala Norrköping. Låter det intressant? Sök redan nu eller senast 7 mars.

Vill du veta mer kontakta Gruppchef Ola Nyberg 013-29 07 56, har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Elin Wigert 013- 29 07 88, Facklig kontaktperson, Forena, är Maria Fredén 013- 29 06 02.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Länsförsäkringar Östgöta
Platensgatan 11
58104 Linköping
Ansökan
Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Maskinförare

Arbetsgivare / Ort: Bodens kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bygg- och anläggningsförare

Om jobbet
Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till. Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Samhällsbyggnadsförvaltningen ska med framåtanda tillgängliggöra, underhålla, förvalta och utveckla kommunens fysiska miljö, infrastruktur och transporter. Förvaltningen arbete genomsyras av samarbete, helhetssyn och effektivt resursutnyttjande. Genom god planering bidrar förvaltningen till en attraktiv livsmiljö som är långsiktigt hållbar ur såväl ekologiskt som social och ekonomisk synpunkt Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden ARBETSUPPGIFTER Serviceenheten söker en erfaren maskinförare till sitt arbetslag. Serviceenheten tillhör Tekniska avdelningen inom Samhällsbyggnadsförvaltningen. I befattningen som maskinförare ingår beredskap under vinterhalvåret. Det förekommer även att man gör arbeten utan fordon. Som maskinförare kommer du att utföra arbeten med redskapsbärare i första hand men även arbete med hjullastare, lastbil, jordbrukstraktor samt arbete utanför maskiner kan förekomma. Du kommer tillsammans med dina medarbetare att ansvara och vara drivande för ständiga förbättringar beträffande ordning och reda inom verksamheten. KVALIFIKATIONER Vi ställer följande krav: *Gymnasial utbildning *Körkort B och C *YKB för C-kort *Förarbevis hjullastare *Arbete på väg * Erfarenhet av vinterväghållning Det är meriterande om du har: *Flerårig erfarenhet av hjullastarkörning Som person är du ansvarstagande med stort sinne för ordning och reda. Du är serviceinriktad med stor social förmåga och gillar att samarbeta med andra. Du tycker om att bidra till teamet likväl som att arbeta självständigt. Vi förutsätter att du har datorvana och ser datorn som ett hjälpmedel i arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden. Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan. Följ oss gärna på Facebook och Instagram När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. Support i e-rekryteringssystemet kan du få via 0771-693 693 Frågor om tjänsten besvaras av kontaktpersonerna i annonsen. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetsgivare
Bodens kommun
Ansökan
Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fordonsförare/anläggningsarbetare till drift och underhållsenheten

Arbetsgivare / Ort: Örnsköldsviks kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Samhällsbyggnadsförvaltningens uppdrag är att aktivt verka för att bygga en säker, trygg och hållbar kommun med en god miljö för alla som bor, verkar och besöker Örnsköldsvik. Arbetsuppgifter På trafik och parkavdelningens drift och underhållsenhet ansvarar vi för drift och underhåll av gator, vägar och allmän platsmark i hela kommunen. Exempel på några av våra ansvarsområden är snöröjning, halkbekämpning och barmarksunderhåll. Vi utför även om- och nybyggnation av exempelvis gator, vägar, gång- och cykelvägar, lekparker, parker med mera. Kvalifikationer Vi söker dig med fordonsförarutbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet som vi kan bedöma tillräcklig. Giltigt körkort med CE-behörighet är ett krav. Yrkeskompetensbevis (YKB), hjullastarbevis gods o anläggning, erfarenhet från snö- och halkbekämpning, erfarenhet från fordon och maskiner i yrkestrafik och "arbete på väg" är meriterande. Som person är du kvalitetsmedveten, vill hjälpa till inom andra yrkesområden och tar gärna egna initiativ i arbetet. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Bifoga CV och personligt brev med din ansökan I denna rekrytering har vi gjort våra val av annonseringskanaler och undanber oss kontakt från rekryteringsbolag eller annonssäljare.
Arbetsgivare
Örnsköldsviks kommun
Ansökan
Ansök senast 8 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

C-Chaufför - Södra sidan

Arbetsgivare / Ort: Prowork Bemanning AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi söker nu c-chaufförer till vår kund som behöver utöka sitt team.

Detta är ett längre uppdrag där du först blir anställd av oss för att sedan gå över till kund efter 6 månader. Arbetet innehåller en hel del tunga moment och sker i ett högt tempo, vilket innebär att god fysik är en förutsättning. För att passa för tjänsten ser vi gärna att du är ansvarsfull, flexibel, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut i stressiga situationer. Det förekommer även en hel del kundkontakt i tjänsten därför är det viktigt att man är väldigt serviceminded, erfarenhet av mycket kundkontakt är starkt meriterande.

Arbetsplatsen är belägen i Söderort men du kommer att vara verksam i hela Storstockholm. Därför är det bra om man har en bra kännedom om Stockholmsområdet och ett bra lokalsinne. Vår kund har specialiserat sig på att rengöra sopkärl och soprum. De utför detta med specialbyggda lastbilar på plats hos kunden. I arbetet tvättar man kärl och soprum. Därför krävs det att man är tålig mot lukten som kan förekomma på de olika platserna samt att man inte är rädd för fysiskt arbete då de kan vara krävande att tvätta sopkärlen.

För att du ska vara intressant för vår kund krävs:

 • B och C-kort
 • Arbetsvilja
 • Servicetänk
 • 1-3 års erfarenhet av att köra lastbil

Meriterande:

 • Kört lastväxlare tidigare
 • Mekanisk kunskap

Passar det här in på dig? Skicka in ditt cv till [email protected] Vid ytterligare frågor ring ansvarig Konsultchef Michelle på 072-969 85 85.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

Om Prowork

Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, drift & skötsel samt fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från.

Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning.

Arbetsgivare
Prowork Bemanning AB
11345 STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 8 March (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Traktorförare till växtodling

Arbetsgivare / Ort: Hänvisning till Arbetsförmedlingen
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Krav
 • Traktorkort

Om jobbet
Verksamhetsbeskrivning Jordbruk växtodling med stora arealer i södra halland. Arbetsuppgifter Traktorförare Utbildning/Erfarenhet VI söker dig som har erfarenhet av att köra traktor och har arbetat i yrket en tid. Förutom maskinintresse bör du även ha växtintresse och kunskaper om växter. I arbetsuppgifterna igår även service och underhåll av maskin, vi ser därför gärna att du har erfarenhet av detta.
Arbetsgivare
Hänvisning till Arbetsförmedlingen
Ansökan
Ansök senast 8 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Chaufför sökes

Arbetsgivare / Ort: Global Maskin & Transport 08 AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bygg- och anläggningsförare

Färdigheter
Krav
 • Yrkeskompetensbevis YKB
 • tung lastbil

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi söker nya chaufförer till vårt team. Vi är ett stabilt men växande företag som tar hand om vår personal. Lön enligt kollektivavtal.


Arbetsgivare
Global Maskin & Transport 08 AB
Ansökan
Ansök senast 11 March (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

CE-Chaufförer schakttrailer Natt!

Arbetsgivare / Ort: M Logistics Sweden AB / Johanneshov
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 March (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Bygg- och anläggningsförare

Om jobbet

Vi söker nu chaufförer till våra schakt trailers för körning

i stor Stockholm.Vi har bilar både söder och norr om stan.Vi ser gärna att det finns vana av körning i det nya tunnel utgrävningar runt Stockholm.

Hela och rena samt bra på att hålla tider ser vi som en viktig sak att man kan stå för.

Även förstå svenska i tal och skrift på grund av säkerhet samt instruktioner ges på svenska över kommunikations radio.


Arbetsgivare
M Logistics Sweden AB
Livdjursgatan 5 B
12162 Johanneshov
Ansökan
Ansök senast 13 March (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Lastbilschaufför

Arbetsgivare / Ort: Takspecialisten i Mälardalen AB / Sollentuna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 March (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Bygg- och anläggningsförare

Språk
Krav
 • Ryska

Om jobbet

Vi på Takspecialisten behöver en lastbilschaufför som kan ryska. Du ska vara redo och kunna lyfta tungt när det behövs. Du ska kunna använda kran.


Arbetsgivare
Takspecialisten i Mälardalen AB
Hammarbacken 4 B
19149 Sollentuna
Ansökan
Ansök senast 18 March (13 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Tekniska medarbetare till uppdrag v.11

Arbetsgivare / Ort: Academic Work Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 March (15 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bygg- och anläggningsförare

Om jobbet
Vill du dryga ut kassan och arbeta under v.11? Är du tekniskt lagd och trivs med fysiskt arbete? Nu söker vi flertalet personer som ska hjälpa ett välkänt företag i Jönköping att genomföra sin flytt. Sök redan idag då urvalet sker löpande. OM TJÄNSTEN I samband med en företagsflytt söker vi nu personer som ska hjälpa till att montera upp arbetsplatser i det nya kontorslandskapet. Uppdraget sträcker sig över hela v. 11 och eventuellt också i början på v.12. Vi ser helst att du kan arbeta samtliga dagar under den angivna perioden och arbetstiderna är förlagda dagtid. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande. ARBETSUPPGIFTER * Arbeta med montering och uppackning av arbetsplatser och konferensrum * Sätta upp bland annat; dockor, kablage, dubbla skärmar och mus VI SÖKER DIG SOM * Kan arbeta hela v.11 samt några dagar v. 12 * Har grundläggande kunskaper i tal och läsförståelse i svenska då arbetsuppgifterna kräver det * Har en god teknisk förståelse och kännedom i hur man monterar ihop datorer och dylikt Som person är du: * Noggrann * Ansvarstagande * Problemlösande Övrig information * Start: 15/3-2021 * Omfattning: v.11 och eventuellt v.12 * Placering: Jönköping * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Arbetsgivare
Academic Work Sweden AB
Hemsida: http://www.academicwork.se
Ansökan
Ansök senast 20 March (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.