På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Rivningsarbetare

Rivningsarbetare

Rivningsarbete är en form av grovarbete som är ofta nödvändigt vid renoveringar och ombyggnationer.

Vid rivning av mycket hårda material som betong, sten och tegel används en så kallad bilningsmaskin som under högt tryck slår sönder byggmaterialet. Att bila ner byggmaterialet är ett tungt och mycket bullrigt arbete.

Rivningsarbetare kan kombinera arbetsuppgifter och agera som en annan sort grovarbetare och utföra i så fall andra former av markarbeten vid byggarbetsplatser. Med handredskap förflyttar och sprider grovarbetarna sand, grus, jord eller annat fyllnadsmaterial.

Arbetet görs exempelvis för att jämna ut en markyta eller för anläggning av grönområde i närheten av bostadshus.

Det är vanligt att arbeta dagtid på vardagar. Arbete på kvällar och helger kan dock förekomma för att exempelvis tidsplanen ska hålla.

Utbildning

Det finns ingen specifik utbildning för rivningsarbetare eller en annan sort grovarbetare. Utbildning och erfarenhet bland de som utför de arbetsuppgifterna varierar kraftigt. Vissa lär sig arbetsuppgifterna direkt på en arbetsplats.

Att man har någon form av gymnasial utbildning och helst inom bygg- eller anläggning eller någon teknisk utbildning är meriterande.

Servicebranschens yrkesnämnd, SRY kan utfärda yrkesbevis för yrkesverksamma inom Städ- och hemservice och sanering.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

23 Lediga jobb

Sanerare / rivare

Arbetsgivare / Ort: Bygg & Saneringsgruppen i Mälardalen AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-07-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Demonteringsarbetare/Rivningsarbetare

Om jobbet

Söker asbestsanerare / rivare. Du behöver ha erfarenhet inom yrket. Du måste kunna Svenska i tal och skrift då kontakt med kund / beställare ingår i yrket. Arbetet är i Stockholms området. Erfarenhet inom håltagning är meriterande, även körkort.Arbetsgivare
Bygg & Saneringsgruppen i Mälardalen AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

J&M Entreprenad AB säker en Arbetande Arbetsledare Rivning

Arbetsgivare / Ort: Tillväxt Botkyrka AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-05-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om företaget Joakim & Mika Entreprenad AB är ett välrenommerat rivningsbolag och är en del i en väletablerad koncern. Bolaget har under de senaste åren haft en väldig bra utveckling och önskar nu ta nästa steg på denna resa. Bolagets kunder är fastighetsägare och byggbolag som vill ha servicerivning utfört på ett kvalitativt sätt. Som en av flera arbetande arbetsledare kommer du vara en viktig del i det dagliga arbetet ute hos bolagets kunder. Bolaget präglas av frihet under ansvar vilket medför att du som person skall ha både kunden och bolaget bästa framför dig. Bolaget innehar kollektivavtal. Som arbetande arbetsledare kommer du bland annat: - Leda det dagliga arbetet i en mindre grupp eller enskilt. - Utföra arbetet i enlighet med givna direktiv. - Ansvara för att arbetet utför i rätt tid och till rätt kvalitet. I denna roll ingår inget personalansvar. Dock förväntas du ta ansvar att arbetet blir utfört oavsett om du ibland arbetar i ett team eller enskilt. Krav: - Minst 3 års erfarenhet av rivningsarbete - Körkort (B-behörighet) - Behärska svenska väl i både tal och skrift Vi söker dig som: Vi söker dig som med full ansvarstagande tar dig an arbetsuppgifter. Du ska vara van att ge uppdragsgivare det lilla extra i form av god service och genom din goda kommunikativa förmåga få både kunder och kollegor att arbeta mot de uppsatta målen. Meriterande om du: - Certifierad asbestsanerare - Övriga certifieringar (t.ex. heta arbeten) - Erfarenhet av andra delar inom byggsektorn. Övrigt: Start: Omgående Arbetstider: Vardagar mellan 07:00 till 16:00 Placering: Arbetet utförs i hela storstockholm. Huvudkontor i Tullinge/Botkyrka. Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning (6 månaders provanställning) Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.
Arbetsgivare
Tillväxt Botkyrka AB
Hemsida: http://www.tillvaxtbotkyrka.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Rivningsarbetare

Arbetsgivare / Ort: Hard Workers Of Sweden AB / Bromma
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 oktober (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Hard Workers AB är ett rivningsbolag som finns i Bromma. Våra kunder finns runt om i Stor-Stockholm. Vi söker rivningsarbetare el. snickare till nya projekt. Har du inte erfarenhet är du ändå välkommen att söka då inställning och intresse av att vilja lära är viktigast av allt. Behärskar du alla verktyg förekommande inom rivning är det ett plus.

Vi söker rivningsarbetare till nya projekt i Stockholm.

För att trivas med arbetet krävs det att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann och gillar att ta ansvar för ditt arbete. Du bör vara glad, positiv och social då vi vill att du ska vara representativ för företaget. Du gillar högt tempo och höga krav och din personlighet bör passa för att arbeta på olika arbetsplatser. Du måste även gilla hårt kroppsarbete och har fysik för det då det är fysiskt ansträngande.

Har du erfarenhet och behörighet för asbestsanering är det en fördel körkort likaså. Svenska språket måste du kunna prata helt obehindrat.

Skriv ihop ett litet brev om vem du är och vad du har gjort.


Obs! vi tar ENDAST emot ansökningar via e-mail. Det är också viktigt att du kan börja arbeta omgående. Tjänsterna kan tillsättas innan annonstiden går ut.

Arbetsgivare
Hard Workers Of Sweden AB
Dukvägen 24
16873 Bromma
Ansökan
Ansök senast 30 oktober (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Demontering/Rivning/Skrotning - Praca rozbiurkowa. Ogloszenie po polsku

Arbetsgivare / Ort: SkåneXpressen / Vintrie
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast 31 oktober (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
  • Demontering

Om jobbet

Glada, arbetssamma. Vi jobbar i team om 3man i varje grupp. God fysik, stark, självgående samt innehavande av b-körkort och lite humör är ett krav för att få anställning hos oss.

Demontering av ventilation och pannor. Lättare bygg. God teknik och fysik är ett krav samt B-körkort. kommunikativ svenska är en fördel. Vi är ett polsk talande team som jobbar.


Annons på polska: Ogloszenie po polsku

Prace rozbiórkowe oraz demontaż urządzeń w domach naszych Klientów

praca zawsze w 3 osobowym zespole, który dysponuje samochodem oraz narzędziami

  • pracujemy od poniedziałku do piątku, istenije możliwość dodatkowo płatncyh nadgodzin.Oferujemy szwecka umowa o prace, platny urlop- 25 dni w roku, odziesz robocza.Zapraszamy do kontaktu.Prosze wyslac CV lub opisac cos o sobie razem z zdjeciem.Wymagane prawajazdy min kat B.
  • Kontakt mailowy. Szybka odpowiedz. Praca od juz.
  • Nie musisz plynnie mowic po szwedsku
  • [email protected]
Arbetsgivare
SkåneXpressen
Almviksvägen 41
21623 Vintrie
Hemsida: www.skanexpressen.se
Ansökan
Ansök senast 31 oktober (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Riv & Sanering i Borlänge

Arbetsgivare / Ort: B3 Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - upp till 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 5 november (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Demonteringsarbetare/Rivningsarbetare

Om jobbet
Om tjänsten B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg! För kunds räkning söker vi nu flera personer som vill arbeta med rivning i Borlänge, känns det som något för dig? Du kommer att utföra en stor variation av arbeten åt vår kund över hela dalarna. Arbetet utgår ifrån Borlänge med arbetstider mån-fre kl. 7-16. Kvalifikationer Vi ser gärna att du är driven, engagerad, frågvis och gilla utmaningar! Vi tror att du gillar att arbeta med kroppen. Du behöver inte ha någon tidigare arbetslivserfarenhet, dock så är det starkt meriterande om du tidigare arbetat med rivning. B-körkort är ett krav och om du har asbestutbildning så är det ett stort plus. God förståelse i svenska samt B-kort är ett krav. Du erbjuds Lön enligt kollektivavtal samt goda möjligheter till en fast, utvecklande tjänst. Ansökan Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara del av ett företag som värnar om sin personal? Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila [email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
B3 Personal AB
Ansökan
Ansök senast 5 november (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.