På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Renhållningsarbetare
Spela filmen

Renhållningsarbetare

Varje dag tillkommer det en stor mängd sopor från hushåll, butiker, restauranger och företag. Som renhållningsarbetare tar man hand om dessa sopor och transporterar dem till särskilda avfallsanläggningar.

Renhållningsarbetare som arbetar med sophämtning jobbar i arbetslag om två personer eller ensamma. Vid ensamarbete i sidlastare använder man ofta en joystick för att manövrera kärlen vid tömning. Den som har ansvaret för bilarna i ett område kan kallas för transportledare, avdelningschef, arbetsledare eller driftledare.

Utbildning

Upplärning till renhållningsarbete sker på arbetsplatsen. Om man ska arbeta med sophämtning kan introduktionen bestå av miljöutbildning samt att man får följa med i en sopbil för att lära sig rutinerna och arbetet.

Vid anställning ställs ofta krav på god fysik och kondition. För renhållningsarbetare som ska arbeta med sophämtning brukar krav ställas på körkort med C-behörighet. Vid anställning på en avfallsanläggning ställs ibland krav på traktorkort, truckkort och kompetens för att köra hjullastare eller grävmaskin.

Arbetsplats

Renhållningsarbetare hämtar sopor och hushållsavfall från villor, flerfamiljshus, butiker och restauranger. Renhållningsarbetare kallas också miljöarbetare.

Visste du att... ?

... många återvinningsstationer tvingas att lägga ner pga nedskräpning, varje månad dumpas det ca 250 ton skräp felaktigt.

Visa mer
Visa mindre

82 Lediga jobb

Industrisanerare

Arbetsgivare / Ort: Veolia Nordic AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Saneringsarbetare

Om jobbet
Vill du ha ett varierande jobb med nya utmaningar varje dag? Sök rollen som industrisanerare. Som industrisanerare får du ett varierande arbete i ett högt tempo, med nya utmaningar och får ofta lösa problem. Det är ett socialt jobb där vi jobbar tillsammans för att lösa uppgiften och vi har mycket kontakt med våra kunder. Jobbet innebär att du rengör teknisk utrustning hos våra kunder med hjälp av bilens utrustning genom t.ex. högt tryck, slamsugning eller spolning. Vi söker dig som har C-körkort och giltigt YKB, och att du, precis som vi, vill jobba säkert - tillsammans. Är du flexibelt, ansvarsfull och social kommer du att trivas hos oss. Veolia erbjuder schyssta villkor med kollektivavtal, pension samt övriga förmåner. Veolia jobbar med miljötjänster inom energi, vatten och återvinning. Som industrisanerare bidrar du till en bättre miljö genom att säkerställa att våra kunders industrianläggningar kan drivas utan stopp. Kontakt och ansökan Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan via vår karriärsida så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. För mer information om tjänsten kontakta: Platschef Anders Berggren, tfn 070-577 29 68 Rekryterare Sandra Axlund, tfn 070-386 13 04
Arbetsgivare
Veolia Nordic AB
Ansökan
Ansök senast 9 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Saneringsarbetare

Arbetsgivare / Ort: HL Teknik AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

För saneringsarbetare förekommande uppgifter samt därmed förenlig verksamhet

Arbetet innebär självständigt arbete och du förväntas ta ansvar för att arbetet utförs enligt gällande lagstiftning samt att du klarar att följa beställarens uppdragsbeskrivning.

Arbetsgivare
HL Teknik AB
Ansökan
Ansök senast 11 March (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

C-Chaufför / Snöröjning #jobbjustnu

Arbetsgivare / Ort: AZ Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi är AZ Bemanning Vi bemannar inom lager och logistik, bygg och anläggning, industri och tillverkning samt facilityservice i Stockholm. Vår erfarenhet sträcker sig över många olika områden, från idrottsverksamhet på elitnivå till storskaliga TV-produktioner och vidare till leverans, transport och service inom skolor, äldrevården, men även gentemot privatpersoner och eventbranschen - kort och gott, vi kan det mesta och har kontakter som är de bästa. Vad vi ska göra: För kunds räkning söker vi dig som jobbar som chaufför, och gärna har tidigare erfarenhet av snöröjning. Arbetsuppgifterna kommer att vara plogning/sandning, och arbetet utförs i Nacka. Möjlighet att ha bilen på hemadress finns vid överenskommelse. Du kommer att arbeta med Jourverksamhet och det kan förekomma oregelbundna tider. Jourersättning tillhandahålls med en överenskommelse med arbetsgivaren. Vem du är: Du har relevant utbildning för uppdraget. Det är viktigt att du har praktisk erfarenhet som lastbils/fordonsförare. Tjänsten kommer att vara inriktad under vintertid på att köra plogbil,. Erfarenhet av att tidigare ha kört plogbil, väghyvel och övriga entreprenadmaskiner är meriterande. Som person är du kvalitetsmedveten, kan arbeta självständigt och i grupp, samt är inte främmande för att hjälpa till inom andra yrkesområden. Du har förmåga till helhetssyn och tycker det är självklart med goda kundrelationer. YKB är ett krav för att köra. Körkort med C-behörighet är ett krav. Krav: - C-körkort - YKB, Tunglastbil - Förgymnasial utbildning - Arbete på väg, nivå 1 och 2 Anställningstyp/arbetstider Heltid Visstid, 3-6 månader Lön: Enligt kollektivavtal. Tillträde Enligt överenskommelse, med största sannolikhet 1 november.
Arbetsgivare
AZ Bemanning AB
Hemsida: http://azbemanning.se
Ansökan
Ansök senast 12 March (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Återvinningsarbetare till Södra Smålands avfall och miljö

Arbetsgivare / Ort: Södra Smålands Avfall & Miljö AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Demontör/Återvinningsarbetare

Om jobbet
Södra Smålands avfall och miljö är ett bolag startat 2019 som ägs av Växjö, Älmhult, Tingsryd, Lessebo och Markaryds kommuner. Bolaget tar hand om insamling och behandling av avfall i de fem ägarkommunerna. Vi erbjuder resurseffektiva och kretsloppsanpassade lösningar åt privatpersoner och verksamheter för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Vi lyckas genom att ha engagerade medarbetare, utgå från kundens behov och genom att samverka med andra. Vår långsiktiga vision är ett Småland utan avfall. Vi behöver en vikarie till avfallsanläggningen på Äskya i Älmhult. ARBETSUPPGIFTER I arbetet ingår framförallt kundkontakt, att informera och hjälpa våra kunder att sortera sitt avfall rätt på kretsloppsparken. Du ansvarar för att det är ordning och reda på anläggningen, beställning av hämtning av olika material från anläggningen, bidrar till utveckling av rutiner och aktiviteter på anläggningen för att främja ökat återbruk och återvinning i linje med verksamhetens mål. Som återvinningsarbetare på SSAM kommer du vara stationerad på och utgå från Äskya. Arbetstiden är schemalagd och arbete på kvällar och helger ingår i schemat. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med gymnasieutbildning och ett stort miljöintresse. Du ställer dig bakom vår ambition att återbruk är viktigt för att nå högt ställda återvinningsmål. Det är önskvärt med hjullastarkort och utbildning inom ADR 1.3 eller högre. Vi kräver att du har B-körkort eller högre behörighet. Tjänsten kräver att du har god datorvana och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Då ett av våra mål är hög kundnöjdhet bör du vara serviceinriktad och ha ett glatt, trevligt och pedagogiskt sätt när du möter våra kunder. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom initiativförmåga och ansvarstagande, flexibilitet och lyhördhet. Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga men också ett individuellt ansvar samt att du har en bred social kompetens. Tjänsten kräver god fysik. Som person är du positiv och gillar att sprida glädje på jobbet. Har du det vi söker och delar du vår passion för kundnöjdhet? Då är vi nyfikna på att få veta mer om dig! Välkommen med din ansökan redan idag! ÖVRIGT Vi eftersträvar en god balans mellan arbete, familj och fritid. SSAM har ambitionen att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Arbetsgivare
Södra Smålands Avfall & Miljö AB
Ansökan
Ansök senast 12 March (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Miljöarbetare Eskilstuna sökes

Arbetsgivare / Ort: SUEZ Recycling AB / Eskilstuna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

För att förstärka vår verksamhet i Eskilstuna söker vi ytterligare en kollega. Du kommer företrädesvis arbeta inom industri och köra slam och spolbil.Som miljöarbetare hos oss kommer du att ha ett självständigt och varierande arbete och kommer att ingå i en grupp med erfarna och trevliga

kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget

för jaget.


Vem söker vi?

Som person är du serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att arbeta med kroppen och antar dig nya utmaningar med egna initiativ. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs.


Du har god förmåga att förhålla dig till periodvis hög arbetsbelastning och är van vid att samarbeta med andra. Du värdesätter ordning och reda. Erfarenhet från miljöservicebranschen eller liknande arbete är av värde. C, CE och YKB är ett krav. ADR-tank och erfarenhet av spolbil samt slamsugbil är meriterande.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Välkommen med din ansökan gärna redan idag

då intervjuer kommer ske löpande.

Arbetsgivare
SUEZ Recycling AB
Nystrandsgatan 31
63346 Eskilstuna
Hemsida: www.suez.se
Ansökan
Ansök senast 13 March (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Miljöarbetare till Nodra

Arbetsgivare / Ort: Nodra AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-03-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Miljöarbetare/Renhållningsarbetare

Om jobbet
Älska vardagen. Jobba för framtiden. Vi på Nodra vill att våra kunder ska ha en bra vardag. Vi ser till att de har ett stabilt bredband, rent vatten i kranen, att avloppsvattnet renas och att avfallet tas om hand. När du jobbar på Nodra är du en av de som ser till att Norrköping verkligen fungerar, lever och växer. För att kunna göra det är det viktigt att vi som arbetar här mår bra, trivs och utvecklas i vår egen vardag. Gemensamt bidrar vi till ett smart och hållbart samhälle. Idag och i framtiden. Om tjänsten Då vi utökar vår verksamhet söker vi nu fyra nya medarbetare till avfallsinsamlingen. Som medarbetare hos oss arbetar du i huvudsak med hämtning av hushållsavfall hos villakunder och flerfamiljshus i Norrköping med omnejd. Det är fyrfackstunnor där kunden sorterar sitt hushållsvfall, tidningar, glas, plast, metall och papper. Allt utfört arbete registreras i fordonsdatorn och du kör på en slinga efter ett kartprogram. Utöver chaufförsuppgifter ingår även administrativa uppgifter samt att notera och hantera fel och brister på hämtstället eller i kundernas sorteringsresultat. Hos oss kommer du ha ett varierande arbete och du ingår i en arbetsgrupp på 20 chaufförer, en transportledare och två gruppchefer, som ställer upp för varandra och alltid sätter laget före jaget. Arbetet utförs enskilt eller tillsammans med kollegor. Arbetstiden är kl. 7-16 måndag till fredag, raka veckor. Som miljöarbetare spelar du en viktig roll i vår målsättning att bli Sveriges bästa avfallsverksamhet. Om dig Du är en van chaufför med C-behörighet och giltigt yrkeskompetensbevis (YKB). Då arbetet innebär att använda digitala hjälpmedel är det viktigt att du är bekväm med och har vana av att arbeta med sådana. Arbetet är fysiskt krävande och du behöver därför ha god fysik och vara godkänd som yrkesförare utifrån medicinska krav. Har du erfarenhet av avfallsbranschen sedan tidigare är det meriterande. För att trivas i tjänsten är du en serviceinriktad person som vill ha ett fysiskt och omväxlande arbete. I rollen som miljöarbetare möter du dagligen Nodras kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla och alltid sätter kunden i fokus. Du är självgående och tar ansvar för din uppgift. Då vi arbetar nära varandra i arbetsgruppen är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Du är lyhörd och har lätt för att kommunicera med andra. En bra vardag på jobbet På Nodra arbetar vi aktivt för att våra medarbetare ska må bra och trivas på jobbet. Vi tror att en trevlig, öppen och hjälpsam atmosfär bidrar till ett gott resultat i arbetet. Vi satsar på friskvård och att göra saker tillsammans, både i jobbet och utanför. För oss är det självklart att jobbet ska ge goda förutsättningar till en bra balans i livet. Vi vill att alla ska känna att de har utvecklande arbetsuppgifter som bidrar till att viktiga samhällsfunktioner fungerar och till en hållbar framtid. Kontakt Har du frågor om tjänsten kontakta gruppchef Helena Andersson, tfn 011- 15 25 82. Facklig information får du av Andreas Kindesjö, ombudsman Transportarbetareförbundet, tfn 010-480 31 40. Övrigt Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser därför gärna kvinnliga sökanden. Tillträde 1 maj 2021. Sista ansökningsdag är den 14 mars 2021. Välkommen med din ansökan via vår webbplats. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsgivare
Nodra AB
Hemsida: https://www.nodra.se/
Ansökan
Ansök senast 14 March (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

TopWork söker C-chaufför...

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-03-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Renhållningsförare

Om jobbet
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...för arbete med renhållning.    Som chaufför på TopWork har du ett självständigt och varierande arbete och ingår i en grupp med erfarna och trevliga kollegor. Vi är ett gott gäng som ställer upp för varandra och sätter laget före jaget. Vi vill varandra väl. Vi söker dig med C-kort och YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att arbeta med nya utmaningar och har ett eget driv. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du har hög säkerhetsmedvetenhet, god samarbetsförmåga och är datakunnig.  Arbetet är en så kallad hyrrekrytering med stor möjlighet till fast anställning hos kund efter sex månader. Arbetet utgår från Mölndal, god lokalkännedom är därmed högt meriterande.    Välkommen med din ansökan redan idag! Krav: Körkort: * C (Tung lastbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 14 March (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Renhållningsarbetare till återvinningscentralen Valdemarsviks kommun

Arbetsgivare / Ort: Valdemarsviks kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Miljöarbetare/Renhållningsarbetare

Om jobbet
Valdemarsvik är en skärgårdskommun i södra Östergötland belägen utmed E22. Vi är en kommun som växer och har idag cirka 7 800 invånare. Vi har den lilla kommunens alla fördelar, med närheten till varandra och korta beslutsvägar. Vi har dessutom en enastående natur med skogen och havet. Det händer mycket i Valdemarsviks kommun och inom vår kommunala organisation med cirka 650 medarbetare. Läs gärna mer om vår kommun och vårt arbete på www.Valdemarsvik.se och ta del av vår Vision 2025. ARBETSUPPGIFTER Att arbeta på Återvinningscentralen i Valdemarsviks kommun innebär ett självständigt och varierande arbete och du kommer att ingå i en grupp med erfarna kollegor. Vi är en liten grupp på 3 personer med bra samarbete. En av de viktigaste sakerna på jobbet är mötet med kommuninvånarna, att anvisa dem rätt på återvinningscentralen för att sortera sitt avfall, hålla ordning och rent på anläggningen, frakta och ställa undan tyngre avfall med truck, och utveckla rutiner och aktiviteter på anläggningarna för att främja ökad återanvändning och återvinning i linje med stadens och verksamhetens mål. Även andra förekommande arbetsuppgifter på avdelningen kan bli aktuella. Läs nedan om hur Peppe och Petter, upplever sin vardag på återvinningscentralen. Det bästa med att jobba på återvinningscentralen är att vi får vara ute så mycket! Både i ur o skur med en trevlig, lättskött fin anläggning i fin miljö. Vi får jobba och träffa kunder som behöver hjälp med att hitta rätt samt sortera rätt i våra fraktioner vilket är oerhört givande att vi får hjälpa till! Att jobba på vår fina välskötta återvinningscentral är väldigt tillfredställande både för vår personal o besökare. Vi har ett nytänk och jobbar med utveckling vad det gäller med Återbruk o sortering av avfall. Du ska ha ett genuint intresse för miljön och sortering av olika fraktioner för största miljönyttan. I gruppen har man viss schemalagd arbetstid, lördagar ingår i arbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett genuint miljöintresse och har genomfört en relevant gymnasieutbildning eller annan erfarenhet inom miljöarbete. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet att fungera i gruppen på 3 personer, där du som person ska ha miljöfokus. Du är ansvarsfull, noggrann och flexibel. Du möter hundratals kunder varje dag och du är ett ansikte utåt för kommunen. Du tycker om fysiskt arbete utomhus. Du har B-körkort Önskvärda kvalifikationer Truckutbildning/hjullastare Någon form av ADR utbildning Hantering farliga kemikalier
Arbetsgivare
Valdemarsviks kommun
Ansökan
Ansök senast 14 March (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Uddevalla Energi söker sommararbetare till renhållningen

Arbetsgivare / Ort: Uddevalla Energi AB / Uddevalla
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 March (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Inför sommarsäsongen 2021 söker vi flera chaufförer till renhållningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är hämtning av hushållsavfall, slamtömning och inhämtning av återvinning. Som sommararbetare tillhör du ett av dessa områden, men andra arbetsuppgifter kan förekomma beroende på hur behovet ser ut under perioden. Arbetstider kan variera och helgarbete kan förekomma.

Som person är du flexibel, har god samarbetsförmåga samt hög servicekänsla eftersom kundkontakter hör till det dagliga arbetet. Eftersom arbetet tidvis kan vara krävande förutsätter vi att du har god fysik och att du tycker om att vara utomhus i alla väder.

Körkort klass C, YKB är ett krav.

Meriterande är lokalkännedom i Uddevalla kommun samt erfarenhet från tidigare chaufförsjobb. Ytterligare meriterande är om du tidigare har arbetat som chaufför inom renhållningsverksamheter. Maskinförarutbildning, truckkort och ADR är också meriterande.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Upplysningar: Mer information om företaget finner du på www.uddevallaenergi.se. Har du några frågor är du välkommen att kontakta affärsområdeschef Jens Ekland 0522-58 09 60. Facklig representant, Kommunal, Thomas Andersson 0522- 58 09 67.

Sista ansökningsdag: Välkommen att skicka in din ansökan senast 2021-03-15. Urval och intervjuer sker löpande.

Uddevalla Energi är uddevallabornas egna energibolag. En väl sammanhållen koncern med verksamhet inom produktion och distribution av el, elhandel, fjärrvärme, energilösningar, fjärrkyla, pellets, entreprenadverksamhet, stadsnätsverksamhet, avfallsbehandling samt renhållning. Uddevalla Energi omsätter cirka 600 miljoner kronor och har 165 anställda. Verksamheten inleddes 1857 med gasverksrörelse för belysningsändamål. Uddevalla Energi AB ägs av Uddevalla kommun.

Arbetsgivare
Uddevalla Energi AB
Repslagaregatan 5
45143 Uddevalla
Hemsida: www.uddevallaenergi.se
VISA MINDRE

Vi söker Renhållningsarbetare

Arbetsgivare / Ort: Trollhättan Energi AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 March (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Den goda kraften för generationer är Trollhättan Energis vision och ledstjärna. Idag är vi närmare 200 anställda och har en omsättning på omkring 550 miljoner kronor. Vi ansvarar för elnät, fjärrvärmenät, avfall och återvinning, vatten- och avloppsnät samt stadsnät. Dessutom producerar och säljer vi förnybar el, biogas samt fjärrvärme; producerar dricksvatten och renar avloppsvatten. Vi säljer också solcellspaket och är drivande i Trollhättans uppbyggnad av en laddinfrastruktur för elbilar. Vi vill att vårt arbete gör skillnad för Trollhätteborna och världen runt omkring oss. För att nå bästa resultat samarbetar vi gärna med andra. Omtanken om kunderna och varandra är genuin. Vi känner ansvar för att göra vardagslivet enklare och roligare - och skapa nya möjligheter för människor och företag i Trollhättan. Kan du köra våra värdetransporter? Trollhättan Energi söker Renhållningsarbetare Om jobbet Nu letar vi efter renhållningsarbetare som gillar att köra sopbil, hugga i och är grymma på service. Staden växer och vi behöver växa med den. Trollhättebornas avfall är värdefullt material för oss. Av exempelvis mat- och restavfall blir det sedan biogas och energi. När branschorganisationen Avfall Sverige rankar landets kommuner har vi – och Trollhätteborna, fått bland de högsta betygen de senaste åren. Det är vi mycket stolta över. Därför vill vi på Trollhättan Energi fortsätta sköta insamlingen så bra det bara går. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter Du kommer att praktiskt delta i insamlingen av hushållsavfall inom Trollhättans kommun. Tjänsten innebär dagtidsarbete. Vi söker dig som - Har C-körkort, YKB-utbildning och fordonsvana - Behärskar svenska i både tal och skrift - Har grundläggande IT-kunskaper (Office) Det är meriterande om du har - Tidigare erfarenheter som renhållningsarbetare eller från avfallsbranschen - Maskinförarbevis för hjullastare och materialhanterare/grävmaskin - Krankort för lastbil Personliga egenskaper - Du tar ansvar, är flexibel, lösningsfokuserad och gillar att hugga i och arbeta fysiskt - Du har god social kompetens, är serviceinriktad och kommunikativ; du är bra på att skapa och upprätthålla bra relationer både med dina kolleger och kunder  - Du gillar att arbeta tillsammans med andra men kan även arbeta självständigt när det krävs - Nyfiken och tycker det är kul och viktigt att jobba med samhälls-/miljöfrågor och hållbar utveckling Vi tror starkt på att människor i all dess underbara former bidrar till en skönare arbetsplats, att vi utvecklas och kan göra bättre saker för fler Trollhättebor. Därför strävar vi efter en arbetsplats med stor mångfald.  Vi erbjuder bland annat - Ett jobb där du påverkar Trollhättebornas vardag – varje dag. Tillsammans med oss bidrar du till att utveckla Trollhättan (med omnejd) till en bättre plats och till morgondagens hållbara och klimatsmarta samhälle - Ett härligt gäng - vi är 27 anställda på affärsområde Avfall och återvinning  - En arbetsplats och ett företag som är mycket omtyckt av både medarbetare och kunder - Ett medelstort företag som växer så det knakar, men där spannet mellan beslut och handling är kort - Möjlighet till flexibel arbetstid - Aktivt arbetsmiljö-/hälsoarbete - Möjlighet till biogas- eller elbil (personalbil via löneväxling) - Friskvårdsbidrag Ansökningsförfarande När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. För att komma direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet kontakta: Lil Krus, HR-generalist, 0520-49 75 88 Önskar du ytterligare information om tjänsten kontakta gärna: Albert Wulcan, Arbetsledare, Affärsområde Renhållning, tfn 0520-49 77 44, [email protected] Din ansökan vill vi ha senast den 2021hk-03-15. Löpande urval tillämpas vid denna rekrytering. Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsgivare
Trollhättan Energi AB
Ansökan
Ansök senast 15 March (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.