På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Bygg & anläggning

Bygg & anläggning

Att arbeta inom byggsektorn betyder att man deltar vid byggen av t.ex hus, fabriker, vägar och järnvägar. Man använder sig ofta av maskiner och olika avancerade hjälpmedel i sitt arbete, men om man är intresserad av äldre metoder och hantverk kan man specialisera sig och jobba med t.ex. byggnadsrenovering.


Byggbranschen behöver fler personer och speciellt fler kvinnor. I byggbranschen finns många olika yrken att välja på, men ofta innebär arbetet att man behöver arbeta en bit hemifrån, ibland kanske till och med flytta till en annan ort eller ett annat land. Det är ganska vanligt att man veckopendlar.

Filter för yrken inom denna bransch

Lediga jobb
Gymnasieutbildning krävs
Har bra framtidsutsikter
Yrkeshögskoleutbildning finns
Högskole- eller Universitetsutbildning krävs i vissa fall

69 yrken inom bygg & anläggning

 • Anläggare
 • Anläggningsarbetare
 • Anläggningsdykare
 • Anläggningsprojektör-BIM
 • Beläggningsarbetare
 • Bergarbetare
 • Bergsprängare
 • Besiktningsman
 • Betongarbetare
 • Betongingenjör
 • Borrtekniker
 • Broexpert
 • Bygg- och anläggningsmaskinförare
 • Byggarbetsledare
 • Byggchef
 • Byggledare
 • Byggledare

  Arbetsgivare / Ort: Tekniska Verken i Kiruna AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 6 September (23 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-10
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Byggledare

  Om jobbet
  Vad roligt att du är intresserad av att bli en av medarbetarna på Tekniska Verken! Vi är stolta över att vara en del av människors vardag. Vi ser till att gatlampor lyser, vägar är plogade, avfall tas omhand, att bostäder är varma, skidspår preparerade och att vi har gott vatten i kranarna. Vi ser till att ungdomar har fotbollsplaner att spela på och att de minsta har säkra lekplatser. Tekniska Verken arbetar i midnattssol, norrsken, snöstorm och myggiga sommarkvällar. Vi finns i fjällvärlden, skogarna och längs orörda älvar. Vår drivkraft är en hållbar och ansvarsfull utveckling inom samhällsservice och miljö. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu byggledare till Projekt- och utvecklingsavdelningen i Kiruna. I uppdraget som byggledare ingår bl.a att handlägga ändrings- och tilläggsarbeten (ÄTA) i samråd med ansvarig projektledare. Kostnads- och mängdreglering. Kontroll av entreprenörens fakturering samt granskning av dagboksanteckningar. Medverkan vid upprättande av kostnadsavstämningar och prognoser. Uppföljning/granskning/kontroll av kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner. Medverka/hålla byggmöten med entreprenör samt att delta vid byggmöten. KVALIFIKATIONER Teknisk utbildning eller annan erfarenhet som kan likställas med kompetenskraven för tjänsten. Erfarenhet av arbete inom kommunal infrastruktur inom VA och mark. ÖVRIGT Tillträde efter överenskommelse, alla våra tjänster föregås av en provanställning Tekniska Verken har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Inom Tekniska Verken i Kiruna AB finns många olika yrken, vi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare där man känner arbetsglädje och kan påverka sitt arbete. Vi eftersträvar en god arbetsmiljö för våra anställda och vi jobbar aktivt med hälsofrågor.
  Arbetsgivare
  Tekniska Verken i Kiruna AB
  Ansökan
  Ansök senast 6 September (23 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Bygglovsprojektör
 • Byggnadsantikvarie
 • Byggnadsarbetare
 • Byggnadskonstruktör
 • Teknisk förvaltare bygg till Uppsala

  Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 16 August (2 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-11
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Byggnadskonstruktör

  Om jobbet

  Arbetsbeskrivning

  Skolfastigheter befinner sig i en spännande fas, Uppsala växer och vi har ett viktigt uppdrag att skapa trygga och hållbara lärmiljöer för barn och unga. Som teknisk förvaltare har du möjligheten att påverka utformningen av framtidens pedagogiska lokaler. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

  Ansvarsområden

  Teknikavdelningen består av tekniskt sakkunniga inom exempelvis el, bygg, brand, ventilation och säkerhet. Avdelningen ingår i affärsområde marknad tillsammans med projektavdelning samt funktioner för miljö, energi och kommunikation. 

  Genom att bistå med teknisk sakkompetens säkerställer teknikavdelningen rätt kvalitet i projekt och förvaltning utifrån Skolfastigheters krav och mål. Avdelningen bidrar även till att bolaget efterlever myndighetskrav och lagkrav. Avdelningen är delaktig i Skolfastigheters utveckling och innovation inom teknikområdet som bidrar till att bolagets och koncernens mål uppnås.

  Skolfastigheter befinner sig i en spännande utvecklingsfas och tvärfunktionella samarbeten inom bolaget är centrala. Därför lägger vi stor vikt vid din förmåga att samarbeta.

  Som teknisk förvaltare arbetar du i att vara sakkunnig inom bygg och konstruktion. 
  För uppdraget ska du bland annat:

  • Bidra med din sakkunskap i byggprojekt och förvaltning av bolagets fastigheter
  • Ansvara för projekteringsanvisningar och granska projekteringshandlingar
  • Ansvara för myndighetsbesiktningar av skyddsrum
  • Föra bolagets talan vid besiktningar
  • Medverka vid kravställning i upphandlingar, ta fram underlag för upphandling och göra avrop
  • Medverka i bolagets utveckling och energioptimering

  Kvalifikationer

  Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med inriktning bygg eller konstruktion, eller har motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer som likvärdiga för tjänsten. God erfarenhet inom husbyggnad och installationsteknik med omfattande projektering, produktion och drift är ett krav.

  Det är meriterande om du har flerårig erfarenhet från en liknande roll. Viktigt är att du är ansvarstagande, och som person har god problemlösningsförmåga där du kan identifierar ett problems olika delar och ser sambanden där emellan. Vidare tänker du övergripande och har ett brett perspektiv, ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser samt anpassar dina handlingar till dessa.
  Vi ser gärna att du tar egna initiativ. I uppdraget ingår det att besöka projekt därför är det viktigt att du har B-körkort.

  När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

  Ansökan

  Sista dag för intresseanmälan är 2020-08-16. I denna rekrytering samarbetar Skolfastigheter med Randstad. För mer information vänligen kontakta rekryteringskonsult Sofie Elisson Söder, [email protected], 070 829 82 58.

  I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

  Om företaget

  Välkommen till Skolfastigheter! Vi är ett helägt kommunalt bolag som äger merparten av Uppsala kommuns skolor och förskolor. Genom fastigheterna bidrar vi till barn och ungas utveckling. Vårt uppdrag är att skapa ekonomiskt effektiva pedagogiska miljöer som stödjer verksamheternas behov. Vi vill bli bäst i klassen på trygga och hållbara lärmiljöer!

  Uppsala kommun växer och planeras fortsätta växa med nya bostäder och hela stadsdelar. För Skolfastigheter innebär detta att behovet av nya pedagogiska lokaler kommer öka under en överskådlig tid. De närmaste fem åren planerar vi att investera fem miljarder kronor i att bygga nya förskolor/skolor och rusta befintliga. Totalt ingår idag ca 140 fastigheter över hela kommunen, vilket motsvarar ungefär 450 000 kvadratmeter. Bolaget har sedan det startades 2013 haft en stark tillväxt och består idag av drygt 80 medarbetare. Läs mer på:
  Arbetsgivare
  Randstad AB
  Ansökan
  Ansök senast 16 August (2 dagar kvar)

  Ansök här

  Konstruktör inom träindustrin

  Arbetsgivare / Ort: AB Bruksbalken / Värnamo
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 16 August (2 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-16
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Byggnadskonstruktör

  Färdigheter
  Meriterande
  • Träkonstruktioner

  Om jobbet

  Bruksbalken tillverkar högkvalitativa byggnader i trä till stall, maskin och industrier. Vi tillverkar även stallinredning till häst. Bruksbalken är ett helägt familjeföretag. Moderbolag är Hörle Bruk AB som bedriver skogsnäring och elproduktion genom vattenkraft.


  Bruksbalken har idag 8 anställda och behöver stärka organisationen med ytterligare en person för ritning och konstruktion.

  Vi jobbar i ritningsprogrammet Solidworks. Är du utbildad i Autocad så erbjuder vi utbildning.


  Vi kan erbjuda tjänstebostad i vackert hus vid Lagan.

  Vi erbjuder ett fritt arbete med eget ansvar.

  Du som är intresserade av att utveckla högkvalitativa träkonstruktioner - Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar löpande.


  p.s bilder och inspiration på vad vi gjort hittills finns på Facebook och Instagram Bruksbalken Värnamo samt hemsida.  Arbetsgivare
  AB Bruksbalken
  Hörle
  33192 Värnamo
  Hemsida: www.bruksbalken.se
  Ansökan
  Ansök senast 16 August (2 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  Visa mer


 • Byggnadsplåtslagare
 • Plåtslagare

  Arbetsgivare / Ort: Stockholms Plåtmästare AB / Årsta
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 16 August (2 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-03-16
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Byggnadsplåtslagare

  Om jobbet

  Om jobbet

  Företaget ägs och drivs av Vladimir Kulidzan som år 2008 startade företaget Hercsten Stockholms Plåtmästare.

  Vi har 8 stycken anställda och arbetar både som underentreprenör och i egen entreprenad. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag.

  Vi är specialister inom följande områden: - Plåtslageri och takläggning - Tegeltak, plåttak och papptak - Snöskottning tak - Läckageservice

  Vi söker nu flera medarbetare till vårt team.


  Dina arbetsuppgifter

  Arbetsuppgifterna består av tillverkning och montering av diverse plåtdetaljer.


  Dina egenskaper

  Vi förutsätter att du är noggrann och effektiv i ditt arbete samt att du har en service inriktad personlighet. Erfarenhet är ett krav dock meriterande om du har en yrkesutbildning.
  Arbetsgivare
  Stockholms Plåtmästare AB
  Sköntorpsvägen 18
  12038 Årsta
  Ansökan
  Ansök senast 16 August (2 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Byggnadsplåtslagare Värnamo

  Arbetsgivare / Ort: Plåtbiten i Värnamo AB / Värnamo
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 27 October (2 månader 13 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-05-28
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Byggnadsplåtslagare

  Språk
  Krav
  • Svenska

  Om jobbet

  Plåtbiten i Värnamo AB är ett mindre plåtslageri med 3 anställda och en lärling. Vi söker nu en byggnadsplåtslagare som kan hjälpa oss med årets utmaningar.

  Vanliga jobb för oss är inklädnad av skorstenar, huvar, taktäckning, hängrännor, stuprör.


  Se vad vi gör på Instagram och facebook: platbitenivarnamo

  Arbetsgivare
  Plåtbiten i Värnamo AB
  Västbovägen 51
  33152 Värnamo
  Ansökan
  Ansök senast 27 October (2 månader 13 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  Visa mer


 • Byggnadssnickare
 • Byggproduktionsledare
 • Byggprojektledare
 • Byggprojektör
 • Båtbyggare
 • Djurstallsplanerare
 • Elkrafttekniker
 • Elektronikingenjör inom kraft

  Arbetsgivare / Ort: SAAB AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 23 September (1 månad 9 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-03-27
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Elkrafttekniker

  Om jobbet
  Din roll Arbetet hos oss innebär att vara med från koncept och studier till leverans av färdiga produkter. Bland annat innebär detta att du kommer få hantera krav, vara med analysera lösningar och problem, konstruera kraftdesigner (AC/DC-, DC/DC-lösningar), designa kablage, inköp av kablage, designbeskrivningar, felsöka, produktionsstöttning, verifiera och mycket mera. Våra produkter har krav på hög tillförlitlighet och skall fungera i alla typer av miljöer därför behöver du också ta i beaktning de stora mekaniska påfrestningar och varierande temperaturer och miljöer som de utsätts för. Vår sektion arbetar agilt med ett scrum-baserat arbetssätt vilket innebär att teamen kan ta egna beslut och arbeta mer självständigt. Du kommer ingå i ett tvärfunktionellt team där samarbete blir en viktig del för att nå resultat med din arbetsuppgift. Det kan innebära samarbete med komponentingenjörer, produktion, projektledning, produktledning, inköp och inte minst med de andra utvecklingsteamen. Gruppen som du kommer tillhöra jobbar med kraft och kablage inom våra markradarsystem, både sjö och land. Din profil Du har goda kunskaper inom elkonstruktion och är som person systematisk och noggrann i ditt dokumentationsarbete. Det är meriterande med några års erfarenhet av både analog och digital hårdvarukonstruktion. * Strukturerad, kvalitetsmedveten, drivande och kommunikativ * Cad-kompetens, gärna Cadence, Mentor, Altium, Cadstar eller likande * Gillar att jobba med omväxlande arbetsuppgifter * Föredrar ett teambaserat arbetssätt * Civil- eller högskoleingenjör inom elektronik eller motsvarande Vad blir du en del av Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning. Affärsenheten Surface Radar Solutions ansvarar för radarsystem, markbaserade såväl som sjöbaserade. Vi är 430 anställda, varav 250 i Göteborg. Övriga finns på våra siter i Syracuse, USA, och i Halden, Norge. Avdelningen Surface Engineering ansvarar för utvecklingen av Saabs ytradarsystem. Sektionen Mechanics & Power ansvarar för utvecklingen av mekanik, kraftsystem och kablage i dessa produkter genom systemutveckling, inköpsstöd, produktutveckling samt integration och verifiering. Sektionens cirka 50 medarbetare är organiserade i agila, tvärfunktionella team. Denna tjänst kräver att du godkänns I en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vill du veta mer om hur det är att jobba på Saab? Läs vår People Philosophy
  Arbetsgivare
  SAAB AB
  Ansökan
  Ansök senast 23 September (1 månad 9 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Fastighetsutvecklare
 • Gipstekniker inom bygg
 • Glastekniker/Glasmästare
 • Golvläggare
 • Grovarbetare
 • Håltagare
 • Ingenjör inom bygg
 • Kranbilsförare
 • Kranförare
 • Kyl- och värmepumptekniker
 • Linjemålare
 • Ljusdesigner
 • Maskinförare
 • Maskinoperatör
 • Murare
 • Murare - Karlskrona - Bli en del av ett kunnigt team med yrkesstolthet!

  Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 27 November (3 månader 13 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-10
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Murare

  Om jobbet
  Om Företaget Ett företag med nästan tio anställda som finnits sen 2010 och som tar sig an allt inom mureriarbeten. Det finns inget dom inte klarar, allt från nybyggnationer, renoveringar, fasader, skorstenar till badrum. Arbetssätten följer gamla traditionella arbetsmetoder, tunnputsning men även tilläggsisolering av fasader som redan putsats. I företaget som består av blandade åldrar finns en lång och gedigen kunskap och yrkesstolthet och dom vänder sig till privatpersoner, företag men även fastighetsföretag är återkommande kunder. Arbetsuppgifter Mureri är än idag ett hantverk som kräver stor yrkesskicklighet, något som företaget verkligen värnar om. Som murare på företaget är dina arbetsuppgifter främst att bygga upp husets väggar med lättbetongblock och att klä huset med fasadtegel. Du kommer också i dina arbetsuppgifter att utföra putsning med olika sorters bruk som sprutas eller läggs på för hand. Inom företaget kommer du även mura för inredningsjobb, t.ex. väggar av tegel eller puts och murverk för spisar. Företaget söker nu en färdig murare som kan göra allt som företaget gör och som snabbt kan ta sig in i teamet och vara självgående. Personliga Egenskaper Vara en positiv och driven person som är självgående och kan arbeta självständigt utan instruktion från arbetsgivare samt planera arbetet själv. Det är viktigt att ha ett långsiktigt tänkande och att du är noggrann i ditt arbete. Krav - Murare/plattsättare med yrkesbevis - Bil och körkort - Heta arbeten - Liftkort - Ställningsbygge - Flytande svenska i tal och skrift Meriter - Längre erfarenhet som murare - Erfarenhet från servicesidan och inte bygg sidan Arbetstid Vardagar 07:00 -16:00 Varaktighet Start omgående och fram till årsskiftet med stor chans till förlängning. Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.) Om oss Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
  Arbetsgivare
  Consultify AB
  Hemsida: http://www.consultify.se
  Ansökan
  Ansök senast 27 November (3 månader 13 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Målare
 • Platschef
 • Platschef inom bygg
 • Plattsättare
 • Plåtslagare
 • Plåtslagare

  Arbetsgivare / Ort: Stockholms Plåtmästare AB / Årsta
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 16 August (2 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-03-16
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Byggnadsplåtslagare

  Om jobbet

  Om jobbet

  Företaget ägs och drivs av Vladimir Kulidzan som år 2008 startade företaget Hercsten Stockholms Plåtmästare.

  Vi har 8 stycken anställda och arbetar både som underentreprenör och i egen entreprenad. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag.

  Vi är specialister inom följande områden: - Plåtslageri och takläggning - Tegeltak, plåttak och papptak - Snöskottning tak - Läckageservice

  Vi söker nu flera medarbetare till vårt team.


  Dina arbetsuppgifter

  Arbetsuppgifterna består av tillverkning och montering av diverse plåtdetaljer.


  Dina egenskaper

  Vi förutsätter att du är noggrann och effektiv i ditt arbete samt att du har en service inriktad personlighet. Erfarenhet är ett krav dock meriterande om du har en yrkesutbildning.
  Arbetsgivare
  Stockholms Plåtmästare AB
  Sköntorpsvägen 18
  12038 Årsta
  Ansökan
  Ansök senast 16 August (2 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  Visa mer


 • Projektmanager inom bygg
 • Rivningsarbetare
 • Rörläggare
 • Samhällsbyggare
 • Signalvakt
 • Småhusmontör
 • Snickare
 • Stenmontör
 • Stensättare
 • Stensättare - Kalmar - Sätt din prägel i marken!

  Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 27 November (3 månader 13 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-10
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet
  Om Företaget Ett ungt och glatt företag med högt i tak där det är personal och arbetsmiljö som är i fokus! Företaget jobbar med dom flesta bitar inom markarbeten med helhetslösningar för privata och företagskunder. Idag är dom sexton stycken på företaget som jobbar i Kalmar med omnejd. Personliga Egenskaper Du är en social person som behärskar det svenska språket, med god arbetsmoral och uthållighet i ditt arbetssätt. För dig är det självklart att hälsa glatt på kollegor och att bemöta kunder med respekt och omsorg. Som stenläggare ser vi att du är kapabel till att jobba självständigt och med en översikt i hur du planerar arbetet för effektivisering. Tidigare yrkeserfarenhet eller utbildning är en merit - inte ett krav. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som stensättare på större arbeten med att sanda, plana, mäta, linjera, kapa och lägga sten på gator och vid fastigheter. Med assistering till veteranerna i allt som kan tänkas så kommer du att få lära dig på plats. För att sedan kunna jobba helt på egen hand. Krav - Social kompetens - B-körkort - Svenska i tal och skrift - Fysiskt stark Du behöver inte ha tidigare yrkeserfarenhet eller utbildning! Meriterande - Utbildning - Tidigare yrkeserfarenhet Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.) Om oss Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
  Arbetsgivare
  Consultify AB
  Hemsida: http://www.consultify.se
  Ansökan
  Ansök senast 27 November (3 månader 13 dagar kvar)

  Ansök här

  Anläggare till Steelrod

  Arbetsgivare / Ort: Tillväxt Botkyrka AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 29 November (3 månader 15 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-12
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet
  Steelrod är proffs på att lägga sten! Vi är ett företag som främst utför specialdesignade arbeten placerade i trafikplatser med bl.a trafikverket som uppdragsgivare. Vi ser till att alltid hålla mycket hög kvalité, vilket har gjort att våra uppdragsgivare kommer till oss när säkerhet, hållbarhet och utseende är prioriterat. Gå in på https://steelrod.se/ för att se våra arbeten. Det går bra för oss, och vi vill utöka vår personalstyrka med ytterligare anläggare/stensättare. Steelrod består av ett litet team som arbetar tätt och intensivt ute på uppdrag runt om i hela Stockholmsområdet. Som Anläggare kommer du bland annat: - Lägga sten - Sätta fibernät - Arbeta med att sätta vector wall, gabioner, gabionmur och kallmur - Hantera olika typer av maskiner bl.a markvibratorer Eftersom många av de arbeten vi utför är placerade i Stockholmstrafiken är säkerhet vår absolut högsta prioritet. Du som anläggare ansvarar för att ditt arbete görs rätt och riktigt. Krav: - Någon form av erfarenhet av liknande arbete - God engelska eller polska - B- Körkort Vi söker dig som: Problemlösare - Arbetet vi utför kräver ständigt moment där du måste hantera olika problem Driven - Du måste vilja arbeta med det vi gör. Vi arbetar hårt, och allt arbete sker utomhus året om, oavsett väder Meriterande om du har: - God Svenska - Erfarenhet av att köra maskiner (grävare/kranar/liftar) - Arbete på väg/ Stockholms stads kurs Övrigt: Start: Omgående Arbetstider: Varierar beroende på uppdrag. Men vi brukar köra 10 timmars dagar och fredag ledigt Placering: På uppdrag runt om i Storstockholm Anställningsform: Tillsvidare, visstid eller säsong Ansökan: Skicka din ansökan här! (https://jobb.tillvaxtbotkyrka.com/jobs/preview/29b5ef66-0176-4e03-8424-af6ba9fd4402) Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.
  Arbetsgivare
  Tillväxt Botkyrka AB
  Hemsida: http://www.tillvaxtbotkyrka.se
  Ansökan
  Ansök senast 29 November (3 månader 15 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Ställningsbyggare
 • Ställningsbyggare och Solcellsinstallatör sökes i Stockholm

  Arbetsgivare / Ort: Fusion Solar AB / Täby
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast och rörlig lön

  Ansök senast 31 August (17 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Ställningsbyggare

  Språk
  Meriterande
  • Svenska

  Om jobbet

  #jobbjustnu Som ställningsbyggare arbetar du med montage och demontage av byggställningar och väderskydd. Arbetet sker i team med stort fokus på säkerhet och kvalitet. Du som person är noggrann, ansvarsfull och en trevlig medarbetare.


  Timanställning


  ett krav att du har B-körkort.

  Arbetsgivare
  Fusion Solar AB
  18316 Täby
  Ansökan
  Ansök senast 31 August (17 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Erfarna ställningsbyggare

  Arbetsgivare / Ort: Byggpatrullen i Örebro AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 9 September (26 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-09
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Ställningsbyggare

  Färdigheter
  Krav
  • Yrkesbevis
  • ställningsbyggare

  Om jobbet

  Hej.

  Vi på Byggpatrullen Söker ställningsbyggare som kan börja arbeta omgående. Hos oss får man arbeta med flera olika typer av projekt och över hela Sverige men främst i Östergötland med omnejd.

  Arbetsgivare
  Byggpatrullen i Örebro AB
  Ansökan
  Ansök senast 9 September (26 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Ställningsmontörer till uppdrag i Östergötland

  Arbetsgivare / Ort: Pema People AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 25 November (3 månader 11 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-08
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Ställningsbyggare

  Om jobbet
  OM OSS På Pema Construction är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon. VÅRT ERBJUDANDE Det är många spännande byggprojekt på gång i Östergötland och vi behöver fler medarbetare! Våra kunder är väletablerade ställningsföretag som arbetar med ställningsmontering inom industri och fasad. Du erbjuds anställning hos oss och blir uthyrd till våra kunder. Att vara konsult hos oss innebär att får möjligheten att jobba på flera arbetsplatser under din anställning. Detta ger dig chansen att skaffa dig varierad erfarenhet och utveckla din kompetens. Det är även ett bra sätt att marknadsföra dig och inte minst träffa din framtida arbetsgivare bland Pema:s kundföretag. Många av våra konsulter anställs direkt hos kunden efter att gått en viss tid hos oss. Vi värnar om individen och arbetar för att alla medarbetare ska trivas och bli sedda. Varje månad utser vi Månadens värdebyggare, en Pema-anställd som visar prov på våra värdeord: engagemang, pålitlighet och lösningsorienterad inställning till arbetet. ARBETSBESKRIVNING Dina arbetsuppgifter är montage och nermontering av byggställningar både på industri- och anläggningsprojekt. Med tiden ser vi gärna att du vidareutbildas så att du även kan vara med och bygga väderskydd. Du kommer att arbeta i en grupp om 2-4 personer. Arbetet leds av arbetsledare på kundföretaget. DINA KVALIFIKATIONER Vi söker huvudsakligen montörer med Särskild utbildning för ställningar över 9 meter. Du som endast har Allmän utbildning men har ambition att vidareutbildas är också välkommen med din ansökan. Vi gör nu en kurssatsning och vill skapa ett gäng duktiga montörer! Tidigare erfarenhet av ställningsarbete, goda referenser samt B-körkort är ett krav. DIN PROFIL Kvalité- och arbetsmiljötänk är något som genomsyrar ditt arbetssätt. Inte minst är bra kundbemötande viktigt då du kommer att representera företaget ute på projektet och hålla kundkontakt beträffande pågående montageuppdrag. Du har viljan att utvecklas, är ansvarsfull och har god känsla för detaljer. I din roll är du självständig och strukturerad då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade moment. Du kommer att ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse. MERITERANDE - Väderskyddsutbildning - Fallskydd - Liftutbildning - Säkra lyft - Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå. ANSÖKAN Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan!
  Arbetsgivare
  Pema People AB
  Hemsida: https://www.pemapeople.se/
  Ansökan
  Ansök senast 25 November (3 månader 11 dagar kvar)

  Ansök här

  Ställningsmontör - Kalmar - Ta ställning för en karriär med höjd!

  Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 27 November (3 månader 13 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-10
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet
  Om Företaget Företaget med nio anställda startades för ett antal år sen men har skjutit i höjden snabbt och har sedan dess skapat ett stort nätverk av kunder. Företaget har sedan starten fått många uppdrag från framförallt putsfirmor där det många gånger krävs väderskydd för att de ska kunna utföra jobb. Hos detta företag hittar du kompetens och erfarenhet för alla slags ställningar, allt från fasad- och industriställningar till hängställningar och väderskydd. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter är att sätta upp och montera ställningar, företaget har vad som krävs för alla slags ställningar, allt från fasadställning och väderskydd till avancerade industri- och hängställningar. Man jobbar alltid i grupp och arbetet kommer stundtals att ske på höghöjd. I montering och rivning av ställningen ställs stora krav på god fysik och att du är fri från skador. Arbetsplatsen är där kunden önskar och kan skifta inom länets gränser. Personliga Egenskaper - Positiv, flexibel - Social och en god lagkamrat - Problemlösare - Gillar nya platser - Fri från höjdrädsla - Fysiskt stark Krav - Ställningsbyggarutbildning 2-9meter - B-körkort - Tillgång till egen bil Meriter - Erfarenhet från yrket sen tidigare eller vidareutbildning - Monteringsvana Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Om oss Consultify är företaget för dig mellan 18 och 35 år som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
  Arbetsgivare
  Consultify AB
  Hemsida: http://www.consultify.se
  Ansökan
  Ansök senast 27 November (3 månader 13 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Takläggare
 • Takmontör
 • Timmerman
 • Trafikplanerare
 • Trappmakare
 • Träarbetare
 • Trädgårdsanläggare
 • Undertaksmontör
 • Undervattensvetsare
 • Ventilationsmontör
 • Sprintline i Tranås söker Ventilationsmontör

  Arbetsgivare / Ort: Sprintline Industriservice AB / TRANÅS
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 August (17 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-02
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Färdigheter
  Meriterande
  • Styr- och reglerteknik

  Om jobbet
  Sprintline Industriservice AB i Tranås är ett företag som erbjuder tjänster för entreprenad, installation, service, OVK mm. med inriktning mot ventilation och luftbehandling. Det är ett dynamiskt och flexibelt företag där ledord för oss är att tillsammans med kunden lösa problem, vi eftersträvar att bygga upp ett nära konstruktivt förhållande, där vi arbetar tillsammans med stort förtroende. Vi har varit verksamma såväl lokalt som runt om i landet. På Sprintline arbetar du med installationer, service och entreprenader samt montage och installation av kringutrustning inom ventilation ute hos kunder av varierande slag. Du skall vara serviceinriktad och engagerad, tycka om kundkontakter samt kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. För att arbeta som ventilationsmontör hos oss bör du vara väl organiserad, lyhörd och engagerad samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område. På Sprintline får du ett självständigt och engagerande arbete där kundkontakter ingår som en del i arbetet, frihet under ansvar. Du har stora möjligheter att utvecklas inom ditt område och att växa inom företaget. Som person är du serviceinriktad, utåtriktad och kreativ Du trivs med att jobba mot ett resultat, såväl yrkes, tid och affärsmässigt. Förmåga att bygga relationer, flexibel, målmedveten och noggrann B-körkort Behärska svenska språket I rollen ingår: Montage, ombyggnad och nyinstallation av ventilationsanläggningar ute hos kunder. Ansvara för och utföra mindre projekt Kommunicera, engagera och motivera kunder och kollegor. Viss tillverkning av plåtdetaljer Meriterande Kompetens: Tidigare erfarenhet och goda tekniska kunskaper inom ventilationsmontage eller annan installationsverksamhet. Tunnplåtsbearbetning. Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter Meriterande med kompetens inom styr & regler Vem du är och vill, kan göra att person med annan bakgrund kan komma ifråga. Frågor besvaras av Martin Lindén 0140-120 60, 070-523 13 10 Välkommen med din ansökan senast 31/8 via mail till: [email protected]
  Arbetsgivare
  Sprintline Industriservice AB
  Kanalgatan 9
  57321 TRANÅS
  Tel: 0140-12060
  Ansökan
  Ansök senast 31 August (17 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Bravida söker ledande ventilationsmontör

  Arbetsgivare / Ort: Professionals Nord Rekrytering AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 30 September (1 månad 16 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Ventilationsmontör

  Om jobbet
  Har du erfarenhet av att vara ledande ventilationsmontör och vill vara det i en organisation där ordning och reda är starka ledord? Sök redan idag! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Bravidas räkning en ledande ventilationsmontör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Bravida under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Bravidas ventilationsavdelning i Umeå består av ett kompetent gäng på 15 montörer och 15 tekniker. Då en av deras nuvarande ledande montörer valt att byta ort men så klart stannar inom Bravida söker de en ny stjärna att kliva in i rollen som ledande montör i Umeå. Du kommer att kliva in i en välfungerande organisation där det är en självklarhet att projektledarna stöttar de ledande montörerna i sitt arbete och där ordning och reda värderas högt. Med Bravidas stora organisation i ryggen vill de att du ska känna glädje och trygghet från dag ett. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bravidas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected] Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland! Arbetsuppgifter Din roll som ledande montör kommer att innebära att du självständigt ska planera, samordna och utföra ventilationsarbeten åt kunder. Exempel på arbetsuppgifter är att: - du tillsammans med projektledaren ansvarar för projektets utförande - se till att det finns rätt material och resurser på plats - leda och fördela arbetet - hålla tidplanen som är uppsatt Vi söker dig som Har erfarenhet av att vara ledande ventilationsmontör där du ansvarat för att samordna resurser samt att styra mot uppsatta mål. Du har B-körkort och kommunicerar obehindrat på svenska både i tal och skrift, detta för att säkerställa säkerheten i arbetet. Det är meriterande om du har någon typ av ledarutbildning, är bevandrad inom entreprenadjuridik och är bekväm med det engelska språket, men inte ett krav. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bravida. Du är strukturerad och gillar ordning och reda i ditt arbete. Då du kommer att leda andra i ditt arbete är samarbete och laganda a och o, där du är trygg i din yrkeskunskap och vågar stå upp för det du anser vara rätt. START: Enligt överenskommelse OMFATTNING: Heltid STAD: Umeå URVAL: Sker löpande KONTAKT: Josefin Sjöström Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Information om kundföretaget Bravida ger fastigheter liv – dygnet runt, året om. Det gör de med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinkler, ventilation, kraft och säkerhet. Läs mer på deras hemsida: https://www.bravida.se/om-bravida/ Om oss Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
  Arbetsgivare
  Professionals Nord Rekrytering AB
  Hemsida: http://www.Professionalsnord.se
  Ansökan
  Ansök senast 30 September (1 månad 16 dagar kvar)

  Ansök här

  Ventilationsmontör / montör

  Arbetsgivare / Ort: Lindsells AB / Löddeköpinge
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 30 November (3 månader 16 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-10
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Ventilationsmontör

  Om jobbet

  Är det dig vi söker?

  Lindsells Ventilation växer och söker erfarna ventilationsmontörer!

  Som montör utgår man från vårt huvudkontor i Löddeköpinge.

  Vi på Lindsells AB arbetar både med företag och bostadsföreningar och även en del privatpersoner. Det innebär att man som montör måste ha lätt för att möta och kommunicera med olika människor, stor vikt läggs vid social kompetens.


  I arbetsuppgifterna ingår montering av ventilationsaggregat,rördragning, injustering luftflöde,arbetsplanering och övriga ventilationsarbete.

  Är du en driven, serviceinriktad och ansvarsfull person med erfarenhet av bostadsventilation och vill arbeta i ett företag som är nytänkande och framgångsrikt? Då är du välkommen att skicka din ansökan till oss!


  Lindsells AB är en totalentreprenör inom ventilation och värme som erbjuder installation, injustering, service och besiktning. Lindsells AB monterar över 600 st ventilationsaggregat och 200 st värmepumpar/värmeanläggningar varje år.

  Arbetsgivare
  Lindsells AB
  Materialvägen 3
  24643 Löddeköpinge
  Ansökan
  Ansök senast 30 November (3 månader 16 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Ledande ventilationsmontör/ arbetsledare

  Arbetsgivare / Ort: Lindsells AB / Löddeköpinge
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 30 November (3 månader 16 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-10
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Ventilationsmontör

  Om jobbet

  Är det dig vi söker?

  Lindsells Ventilation växer och söker erfaren ledande ventilationsmontör!

  Som anställd utgår man från vårt huvudkontor i Löddeköpinge.

  Vi på Lindsells AB arbetar både med företag och bostadsföreningar och även en del privatpersoner. Det innebär att man som montör måste ha lätt för att möta och kommunicera med olika människor, stor vikt läggs vid social kompetens.


  I arbetsuppgifterna ingår arbetsplanering, montering av ventilationsaggregat,rördragning, injustering luftflöde,arbetsplanering och övriga ventilationsarbete.

  Är du en driven, serviceinriktad och ansvarsfull person med erfarenhet av bostadsventilation och vill arbeta i ett företag som är nytänkande och framgångsrikt? Då är du välkommen att skicka din ansökan till oss!


  Lindsells AB är en totalentreprenör inom ventilation och värme som erbjuder installation, injustering, service och besiktning. Lindsells AB monterar över 600 st ventilationsaggregat och 200 st värmepumpar/värmeanläggningar varje år.

  Arbetsgivare
  Lindsells AB
  Materialvägen 3
  24643 Löddeköpinge
  Ansökan
  Ansök senast 30 November (3 månader 16 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  Visa mer


 • Verkstadssnickare/maskinsnickare