På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Signalvakt

Signalvakt

Som signalvakt arbetar man bland annat som vakt eller lots vid vägarbete. Man kan också arbeta som TMA-förare, med skyltning, handräckningstjänster samt med snö- och halkbekämpning vid behov.

Signalvakter vid vägarbete behöver ha kunskap och erfarenhet från hela spannet av trafiksituationer, från små enkla landsvägar till komplicerade trafiksituationer i storstadsområden.

Trafiklots vid vägarbete, t.ex ”följ-mig-anordning” är en mycket effektiv och smidig trafikanordning, vars popularitet ökar hela tiden. Vid länge avstängningar är lots ett mycket attraktivt alternativ, eftersom det alternativet kombinerar hög trafiksäkerhet och effektiv trafikpåverkan med kortaste möjliga bilköer. Man utför vanligtvis lotsning med en lotsbil, som måste vara godkänd och utrustad enligt trafikverkets gällande föreskrifter.

Signalvakter måste följa Trafikverkets regelverk och under arbetstid bland annat bära varselkläder för att vara mycket synliga för alla trafikanter.

Signalvakter kan utföra skyltningar med utmärkningsansvar. De utmärkningsansvariga behöver ha praktisk erfarenhet av skyltningsarbete inom hela vägnätet. De kan även vara behjälpliga vid utförandet av de så kallade "handräckningstjänster" och samtidigt bistå med hjälp med skyltning eller biträda vid asfalteringsarbeten.

TMA-förare bemannar TMA-bilar som är ett påkörningsskydd som används vid framför allt vägarbeten. Bemanning av TMA-bilar kan vid behov ske dygnet runt. De trafiksituationer som TMA-förare kan utsättas för kan ibland ställa stora krav på en stresstålighet och servicemedvetenhet.

Påkörningskyddet består av ett deformationsblock med tillhörande ljustavla som är monterad baktill på ett arbetsfordon eller på en lastbil. TMA-bilen står uppställd vid ett kortare vägarbete, som till exempel bärgning och servicearbete, för att ge skydd åt de som utför arbete på vägen samt för att skydda passerande trafikanter. TMA-bilar används ibland också vid räddningsinsatser efter trafikolyckor och andra händelser på vägar.

Under vinterhalvåret är signalvakter oftast beredda att rycka ut för att hålla ytor gång– och farbara. Snö- och halkbekämpning kan utföras på olika sätt, bl.a med hjälp av specialfordon eller med handarbete. Det är ofta handarbete som tas i bruk på gång- och cykelbanor samt på buss- och spårvagnshållplatser. Snö- och halkbekämpningslag behöver vara startklara dygnet runt pga möjliga plötsliga väderomslag. Jourtjänstgöring är därför vanligt inom yrket.

Utbildning

Bra förberedande grundutbildning finns på gymnasieskolans Bygg- och anläggningsprogrammet. Motsvarande utbildning för vuxna kan finnas på komvux.

Vidareutbildning ges på arbetsplatsen.

Visa mer
Visa mindre

8 Lediga jobb

Teknisk specialist signalteknik

Arbetsgivare / Ort: Trafikverket
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 January (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Signaltekniker

Om jobbet

Som teknisk specialist signalteknik på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att bidra i det viktiga arbetet med trafiksäkerhet.

Teknisk specialist signalteknik

Arbetsuppgifter

Som teknisk specialist signalteknik kommer du huvudsakligen att stödja ett eller flera stora infrastrukturprojekt inom järnväg såsom exempelvis: ERTMS, Hässleholm-Lund, Västlänken eller Göteborg-Borås. Utifrån vår roll som beställare kommer du att stödja projektet från tidiga skeden utifrån förstudier, planeringsfas och genom byggfas. Arbetsuppgifterna innebär bland annat att medverka vid konsult- och entreprenadupphandlingar med exempelvis framtagande av uppdragsbeskrivningar, kravspecifikationer och omfattningsbedömningar.

Som teknisk specialist kommer du att ha möjlighet att arbeta med alla förekommande typer av anläggningar inom området vilket omfattar allt ifrån reläbaserade system till datorbaserade system och ERTMS. Största delen av tjänsten är förlagd till arbetet med ERTMS. Du är uppdaterad på den tekniska utvecklingen inom ditt specialistområde och du har även möjlighet att medverka i utvecklings- och forskningsprojekt.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

 • vara tekniskt specialist inom järnvägsprojekt, signalteknik.
 • vara kunnig i bestämmelser, föreskrifter, uppdateringar och framtagande av tekniska dokument och standarder.
 • bidra till erfarenhetsåterföring mellan avslutade och nystartade projekt
 • stödja projektledningen under genomförande av plan-, projektering- och byggskede med externa parter såsom exempelvis leverantörer, myndigheter och allmänheten

Övrig information

Placeringsort är Göteborg eller Malmö.

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

LinkedIn #LI - CapCar1

Kvalifikationer

Vem är du?

Som person är du kvalitetsmedveten med högt säkerhetstänk. Du är analytisk och du har god förmåga att leverera resultat. Rollen innebär många kontaktytor och du är kommunikativ och har en god förmåga att samarbeta med andra.

Vi söker dig som

 • har teknisk högskoleutbildning 180hp eller motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet i närtid och utbildning som bedöms vara likvärdig
 • har några års erfarenhet i närtid inom signalteknik
 • har kunskap och erfarenhet inom signalsystem som komplett tekniskt system och har god förståelse för signalsystems livscykel och underhållsbehov över tiden
 • har körkort för personbil
 • har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
 • har goda kunskaper i engelska

Det är meriterande om du

 • har erfarenhet av arbete som BEST- samordnare, signalprojektör eller arbetsledare signal
 • har gått på kurser inom signalteknik hos Trafikverksskolan

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva genomgå en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Arbetsgivare
Trafikverket
Hemsida: www.trafikverket.se
Ansökan
Ansök senast 20 January (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Projektör Intelligenta TrafikSystem

Arbetsgivare / Ort: Technology For Infrastructure Projects Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 January (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Signalingenjör

Om jobbet
VI SÖKER DIG som är en erfaren projektledare som vill vara med och bygga upp TFIPs affärsområde inom intelligenta trafiksystem. TFIP arbetar med några av Sveriges största infrastrukturprojekt. Vi arbetar främst med underjordiska anläggningar med spännande utmaningar inom installationer av tekniska system, trafik- och tunnelsäkerhet. DIN ROLL Som projektledare inom trafiksystem kommer du att vara drivande i att utveckla vårt affärsområde och vårt erbjudande ut mot kund. Genom tydlig kommunikation säkerställer du att samordningen med uppdragsgivaren, myndigheter, övriga teknikdiscipliner och intilliggande projekt fungerar så bra som möjligt. Vid din sida har du ett team av kompetenta specialister inom de teknikdiscipliner som krävs för projekten och tillsammans jobbar ni för nå våra uppdragsgivares förväntningar. Vi har som mål att vara ledande inom teknik och digitalisering, vilket gör att vi vill överträffa uppsatta mål och kravbild för anläggningarna. Vi tror att vi kan nå dessa mål genom att ha dig på vårt bolag. I din roll ansvarar du även för att: - Utveckla kundrelationer och hjälpa våra kunder med byggledning. - Planera, leda och utvärdera projekt mot kund. - Ansvarar för att arbeta med utredning, förstudier och upphandling inom området. - Inspirera med nya tekniska trender och teknik. FÖR ATT TRIVAS I ROLLEN Är du ingenjör med mångårig erfarenhet från stora projekt. Du bör ha minst 5 års erfarenhet som projektledare och drivs av att leda och samordna. VI ERBJUDER En roll där du får bidra med din tekniska erfarenhet i ett modernt bolag som sätter medarbetaren främst. Vi tror på värdet av en trivsam arbetsmiljö och har en hög ambition inom mångfald och jämställdhet. På TFIP arbetar vi utifrån våra kärnvärden Tillit, Flexibilitet, Innovation och Passion. För oss är det självklart med flextid och generösa arbetsvillkor. Vi tror starkt på att arbetslivet går att kombinera med familj och en aktiv fritid. Vi erbjuder tjänstepension med personlig rådgivning, privat sjukvårdsförsäkring samt generöst friskvårdsbidrag. Resor i tjänsten är en del av vår vardag, främst till våra kunder/projekt men också till våra övriga kontor. TECHNOLOGY FOR INFRASTRUCTURE PROJECTS (TFIP) TFIP är ett snabbt växande företag. Vår affärsidé går ut på att vi erbjuder ett koncept för installationssystem inom samhällsbyggnad och infrastruktur. Då vi arbetar heltäckande effektiviserar vi arbetsprocessen; både genom samverkan mellan våra olika teknikdiscipliner och genom att vi arbetar med digitala verktyg som skapar kundvärde både ur ett ekonomiskt och cirkulärt perspektiv. Vi har som mål att vara en ledande aktör genom att tänka nytt och innovativt. Vi arbetar i 3D och använder moderna program som Revit, Navisworks och IRIS VR. TFIP har kontor i Göteborg, Stockholm och Falun.
Arbetsgivare
Technology For Infrastructure Projects Sweden AB
Hemsida: https://www.tfip.se/
Ansökan
Ansök senast 22 January (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Flagg-personal till Norge (omgående)

Arbetsgivare / Ort: Nidab Produktion AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Signalman

Om jobbet
Nidab Produktion AB är ett internationellt serviceföretag inom offshore och maritim verksamhet. Vi har främst projekt i Europa men det förekommer även att vi har projekt utanför Europa. Våra kunder är ofta globala företag som verkar inom olja & gas alternativt tung industrin. Nidab Produktion verkar ofta som en del i dessa projekt, antingen som entreprenör eller med bemanningslösningar. Vi har kontor i Sverige, Norge och Rumänien och kontoren samarbetar i projekten och ger helhetslösningar åt våra kunder. Vi söker nu erfarna flaggmän/kvinnor med minst 3 års erfarenhet inom yrket. Stor fördel om du har truck-kort.  Krav: - Minst 3 års erfarenhet i yrket - Giltigt säkra lyft - Erfarenhet från arbete på i Norge Alltid då du arbetar för oss så står vi för resa, samt boende. Karantäns-regler förekommer enligt fhi.no    
Arbetsgivare
Nidab Produktion AB
Hemsida: www.nidabproduktion.se
Ansökan
Ansök senast 24 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Förvaltande Utredare inom signalsystem

Arbetsgivare / Ort: Trafikverket
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 February (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Signalingenjör

Om jobbet

Som Förvaltande Utredare inom signalsystem på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Förvaltande Utredare inom signalsystem

Arbetsuppgifter

Vi på enheten Signal och Övervakning har ansvaret för olika teknikområden inom järnvägen så som signalsystemet, kamerasystemet, låssystemet mm. Vi är totalt 18 medarbetare. Tillsammans arbetar vi med frågor kring signal järnväg. Inom dessa teknikområden har vi expertkunskap.

I rollen som utredare kommer du sammanställa och analysera material samt föreslå lösningar, tekniska och administrativa, inom de teknikområden vi ansvarar för. I ditt arbete ingår att initiera och leda ständiga förbättringsinitiativ. Du kommer att ha många kontakter inom Trafikverket. Som utredare kommer du främst arbeta med teknikområdet signal.

I dina arbetsuppgifter kommer du bland annat:

- Verka som stöd inom kunskapsområdet signalteknik

- Delta i /driva olika typer av åtgärder från utredning, planering, upphandling och fram till genomförande

- Ta fram strategier för underhåll

- Analysera och redovisa anläggningens tillstånd utifrån nedbrutna mål

- Samordna behov av underhåll och reinvesteringar

- Samordna behov av nya eller förändrade tekniska lösningar

- Kravställa ny eller förändrad anläggning

- Kravställa regelverk som styr utveckling och utformning anläggning

Jag som blir din chef heter Mirofora Kalaitzidou. Jag tror på att nyckeln till framgång är kommunikation och att våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Jag tror på att vi är prestigelösa och hjälper varandra för att nå våra mål. Tillsammans, är nyckelordet! Jag hoppas du vill vara med på vår resa att utveckla ett modernt, effektivt och hållbart transportsystem!

Övrig information

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Placeringsort: Västerås, Eskilstuna, Malmö, Örebro, Borlänge, Göteborg, Halmstad, Jönköping, Kristianstad, Linköping, Norrköping, Trollhättan eller Gävle.

Kvalifikationer

Vem är du?

Om du är en person som både är intresserad av och engagerad i teknik, kommer du trivas i den här rollen!

Vi ser gärna att du drivs av utmaningar och levererar resultat från ett helhetsperspektiv. Stor del av rollen innebär kontakter med andra. Vi räknar därmed att du är bra på att bygga förtroende, samverka och skapa långsiktiga relationer. Att hela tiden förbättra och utveckla verksamheten tycker du är viktigt och tar därför ofta initiativ i det som behöver göras och agerar därefter. För att båda lyckas och trivas i rollen behöver du kunna arbeta och driva dina frågor självständigt och även samarbeta med dina kollegor för att nå våra mål.

Ditt arbetssätt gynnar alla parter inom Trafikverket på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat!

Vi söker dig som

 • har högskoleingenjörs- eller universitetsutbildning med inriktning mot signalteknik inom järnväg, alternativt motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt som vi bedömer likvärdigt
 • har flera års relevant erfarenhet av arbete i närtid inom det signaltekniska området för järnväg
 • har flera års erfarenhet av utredningsarbete
 • har erfarenhet av att arbeta med kollegor från andra avdelningar och befattningar inom signalområdet för järnväg
 • har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har kunskap om

 • ERTMS, datorställverk och reläställverk
 • standarder, föreskrifter och projektering inom signalområdet
 • underhållsarbete i signalanläggning
 • informationssäkerhet och säkerhetsskydd

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva genomgå en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. #LI-AT1

Läs mer här

Intresserad av verksamhetsområdet Underhåll? Läs mer om oss och våra lediga tjänster här!

https://www.trafikverket.se/om-oss/jobb-och-framtid/Lediga-jobb/medarbetare-till-underhall/

Arbetsgivare
Trafikverket
Hemsida: www.trafikverket.se
Ansökan
Ansök senast 1 February (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Arbetsledare Signal

Arbetsgivare / Ort: Infrakraft Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 28 February (1 månad 9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Signaltekniker

Om jobbet

Vi vet av personlig erfarenhet att det bästa sättet att nå framgång i vår industri är att ge goda möjligheter till drivna individer. Vi söker därför kollegor med egna idéer som vill få frihet och möjlighet att utveckla sina karriärer tillsammans med några av de bästa entreprenörerna i branschen.


Rollen hos oss

Vi söker nu en ansvarsfull och självgående Arbetsledare inom signal. Som arbetsledare är du strukturerad, lösningsorienterad med fokus på slutresultatet mot våra beställare och leder och planerar arbetet efter det. I rollen som arbetsledare ska du aktivt delta och tillsammans med platschef på projekten driva verksamheten framåt.


Kompetenser och personliga egenskaper

För att trivas hos oss är du flexibel men samtidigt beslutsam. Du bör kunna arbeta självständigt på ett strukturerat sätt. Vi värdesätter om du som person är noggrann och lösningsfokuserad.

Som person är du engagerad och serviceinriktad. Du har en vilja att leda andra samt trivs med kundkontakter och är van att arbeta självständigt. Du har erfarenhet av arbetsområdet signal och de flesta anläggningar inom området.

B-körkort är ett krav och talar och skriver svenska obehindrat.

Då vi har projekt och etableringar runt om i landet förekommer resor i tjänsten, därför ser vi att du har möjlighet att vara flexibel eftersom resor, helg- och nattarbete förekommer.


ANSÖK NU

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Tommy Kjellberg, Platschef Signal på 070–7542450 eller [email protected]

Alla ansökningar behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och ger lika möjligheter för alla och vår personalsammansättning ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är varmt välkomna till oss

Start: Enligt överenskommelse

Arbetsgivare
Infrakraft Sverige AB
Hemsida: infrakraft.se
Ansökan
Ansök senast 28 February (1 månad 9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Signaltekniker

Arbetsgivare / Ort: Infrakraft Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 28 February (1 månad 9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Signaltekniker

Om jobbet

Vi vet av personlig erfarenhet att det bästa sättet att nå framgång i vår bransch är att ge goda möjligheter till drivna individer. Vi söker därför kollegor med egna idéer som vill få frihet och möjlighet att utveckla sina karriärer tillsammans med några av de bästa entreprenörerna i branschen.

Att jobba som signaltekniker hos oss

Vi söker nu signaltekniker som har erfarenhet inom området. Arbetsuppgifterna varierar mellan exempelvis nybyggnation av nya driftplatser, ombyggnation i befintliga anläggningar, spår- och växelbyten och övrig byggnation inom järnvägssystemen. Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift - att utföra sina arbetsuppgifter på ett så bra sätt som möjligt och alltid med fokus på säkerhet och produktivitet.

Är du den vi söker?

För att trivas hos oss är du flexibel men samtidigt beslutsam. Du ska ha god samarbetsförmåga, trivs med högt tempo. Vi tror att du är en driven och självständig person som gärna tar egna initiativ och kan generera resultat tillsammans med andra. Du är även trygg i din yrkesroll och vill vidareutvecklas inom ditt yrke.

Då vi har projekt och etableringar runt om i landet förekommer resor i tjänsten, därför ser vi att du har möjlighet att vara flexibel eftersom resor, helg- och nattarbete förekommer.

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med inriktning på el- eller signalteknik. Det är önskvärt att du har erfarenhet av signaltekniskt arbete inom järnväg. B-körkort är ett krav. Övriga utbildningar inom signalteknik är meriterande.

Arbetsgivare
Infrakraft Sverige AB
Hemsida: www.infrakraft.se
Ansökan
Ansök senast 28 February (1 månad 9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Projektör Intelligenta TrafikSystem till TFIP

Arbetsgivare / Ort: Technology For Infrastructure Projects Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 April (3 månader 11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Signalingenjör

Om jobbet
VI SÖKER DIG som är en erfaren projektledare som vill vara med och bygga upp TFIPs affärsområde inom intelligenta trafiksystem. TFIP arbetar med några av Sveriges största infrastrukturprojekt. Vi arbetar främst med underjordiska anläggningar med spännande utmaningar inom installationer av tekniska system, trafik- och tunnelsäkerhet. DIN ROLL Som projektledare inom trafiksystem kommer du att vara drivande i att utveckla vårt affärsområde och vårt erbjudande ut mot kund. Genom tydlig kommunikation säkerställer du att samordningen med uppdragsgivaren, myndigheter, övriga teknikdiscipliner och intilliggande projekt fungerar så bra som möjligt. Vid din sida har du ett team av kompetenta specialister inom de teknikdiscipliner som krävs för projekten och tillsammans jobbar ni för nå våra uppdragsgivares förväntningar. Vi har som mål att vara ledande inom teknik och digitalisering, vilket gör att vi vill överträffa uppsatta mål och kravbild för anläggningarna. Vi tror att vi kan nå dessa mål genom att ha dig på vårt bolag. I din roll ansvarar du även för att: - Utveckla kundrelationer och hjälpa våra kunder med byggledning. - Planera, leda och utvärdera projekt mot kund. - Ansvarar för att arbeta med utredning, förstudier och upphandling inom området. - Inspirera med nya tekniska trender och teknik. FÖR ATT TRIVAS I ROLLEN Är du ingenjör med mångårig erfarenhet från stora projekt. Du bör ha minst 5 års erfarenhet som projektledare och drivs av att leda och samordna. VI ERBJUDER En roll där du får bidra med din tekniska erfarenhet i ett modernt bolag som sätter medarbetaren främst. Vi tror på värdet av en trivsam arbetsmiljö och har en hög ambition inom mångfald och jämställdhet. På TFIP arbetar vi utifrån våra kärnvärden Tillit, Flexibilitet, Innovation och Passion. För oss är det självklart med flextid och generösa arbetsvillkor. Vi tror starkt på att arbetslivet går att kombinera med familj och en aktiv fritid. Vi erbjuder tjänstepension med personlig rådgivning, privat sjukvårdsförsäkring samt generöst friskvårdsbidrag. Resor i tjänsten är en del av vår vardag, främst till våra kunder/projekt men också till våra övriga kontor. TECHNOLOGY FOR INFRASTRUCTURE PROJECTS (TFIP) TFIP är ett snabbt växande företag. Vår affärsidé går ut på att vi erbjuder ett koncept för installationssystem inom samhällsbyggnad och infrastruktur. Då vi arbetar heltäckande effektiviserar vi arbetsprocessen; både genom samverkan mellan våra olika teknikdiscipliner och genom att vi arbetar med digitala verktyg som skapar kundvärde både ur ett ekonomiskt och cirkulärt perspektiv. Vi har som mål att vara en ledande aktör genom att tänka nytt och innovativt. Vi arbetar i 3D och använder moderna program som Revit, Navisworks och IRIS VR. TFIP har kontor i Göteborg, Stockholm och Falun.
Arbetsgivare
Technology For Infrastructure Projects Sweden AB
Hemsida: https://www.tfip.se/
Ansökan
Ansök senast 30 April (3 månader 11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Projektör Intelligenta TrafikSystem Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Technology For Infrastructure Projects Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 April (3 månader 11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Signalingenjör

Om jobbet
VI SÖKER DIG som är en erfaren projektledare som vill vara med och bygga upp TFIPs affärsområde inom intelligenta trafiksystem. TFIP arbetar med några av Sveriges största infrastrukturprojekt. Vi arbetar främst med underjordiska anläggningar med spännande utmaningar inom installationer av tekniska system, trafik- och tunnelsäkerhet. DIN ROLL Som projektledare inom trafiksystem kommer du att vara drivande i att utveckla vårt affärsområde och vårt erbjudande ut mot kund. Genom tydlig kommunikation säkerställer du att samordningen med uppdragsgivaren, myndigheter, övriga teknikdiscipliner och intilliggande projekt fungerar så bra som möjligt. Vid din sida har du ett team av kompetenta specialister inom de teknikdiscipliner som krävs för projekten och tillsammans jobbar ni för nå våra uppdragsgivares förväntningar. Vi har som mål att vara ledande inom teknik och digitalisering, vilket gör att vi vill överträffa uppsatta mål och kravbild för anläggningarna. Vi tror att vi kan nå dessa mål genom att ha dig på vårt bolag. I din roll ansvarar du även för att: - Utveckla kundrelationer och hjälpa våra kunder med byggledning. - Planera, leda och utvärdera projekt mot kund. - Ansvarar för att arbeta med utredning, förstudier och upphandling inom området. - Inspirera med nya tekniska trender och teknik. FÖR ATT TRIVAS I ROLLEN Är du ingenjör med mångårig erfarenhet från stora projekt. Du bör ha minst 5 års erfarenhet som projektledare och drivs av att leda och samordna. VI ERBJUDER En roll där du får bidra med din tekniska erfarenhet i ett modernt bolag som sätter medarbetaren främst. Vi tror på värdet av en trivsam arbetsmiljö och har en hög ambition inom mångfald och jämställdhet. På TFIP arbetar vi utifrån våra kärnvärden Tillit, Flexibilitet, Innovation och Passion. För oss är det självklart med flextid och generösa arbetsvillkor. Vi tror starkt på att arbetslivet går att kombinera med familj och en aktiv fritid. Vi erbjuder tjänstepension med personlig rådgivning, privat sjukvårdsförsäkring samt generöst friskvårdsbidrag. Resor i tjänsten är en del av vår vardag, främst till våra kunder/projekt men också till våra övriga kontor. TECHNOLOGY FOR INFRASTRUCTURE PROJECTS (TFIP) TFIP är ett snabbt växande företag. Vår affärsidé går ut på att vi erbjuder ett koncept för installationssystem inom samhällsbyggnad och infrastruktur. Då vi arbetar heltäckande effektiviserar vi arbetsprocessen; både genom samverkan mellan våra olika teknikdiscipliner och genom att vi arbetar med digitala verktyg som skapar kundvärde både ur ett ekonomiskt och cirkulärt perspektiv. Vi har som mål att vara en ledande aktör genom att tänka nytt och innovativt. Vi arbetar i 3D och använder moderna program som Revit, Navisworks och IRIS VR. TFIP har kontor i Göteborg, Stockholm och Falun.
Arbetsgivare
Technology For Infrastructure Projects Sweden AB
Hemsida: https://www.tfip.se/
Ansökan
Ansök senast 30 April (3 månader 11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.