På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Murare
Spela filmen

Murare

Som murare är dina vanligaste sysslor att mura väggar av block eller tegel och att putsa. Du lägger tegelstenarna eller blocken på varandra och mellan varje sten eller block lägger du murbruk som fogar ihop dem. Arbetet görs för hand och du använder mursleven för att lägga på murbruk.

Jobbet kräver noggrannhet och du använder vattenpasset och ett uppspänt snöre för att varje lager av tegelstenar ska bli plant och inte luta.

Plattsättning av golv och väggar med till exempel kakel kan ingå i arbetet, men utförs ibland av särskilda plattsättare. Det finns också murare som gör inredningsjobb, till exempel väggar av tegel eller puts.

Som murare kan du också arbeta med stuckatur, utsmyckningar av gips, exempelvis dekorativa taklister och takrosetter. Det är ett avancerat jobb som kräver vidareutbildning.

Det ingår i jobbet att arbetsplatserna skiftar och det är vanligt med arbete utanför hemorten.

Utbildning

Utbildning till murare finns på Bygg- och anläggningsprogrammet inom gymnasieskolan, inriktning husbyggnad.

Efter utbildningen i gymnasieskolan anställs man som lärling i ett företag under ca 2,5 år. Under lärlingstiden får man lärlingslön från företaget. Därefter gör man ett yrkesteoretiskt prov och när det blivit godkänt får man sitt yrkesbevis.

Det kan också finnas möjlighet att få hela utbildningen genom företagsförlagd utbildning, dvs anställning som lärling i ett företag. Då läser man in den teoretiska delen av utbildningen genom ett distansstudiepaket via Byggnadsindustrins Yrkesnämnd.

Yrkesfilm

Om yrket Murare.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

46 Lediga jobb

Självgående betongarbetare/armerare till Uppsala!

Arbetsgivare / Ort: Prowork Stockholm AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-01-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet

Nu söker vi en betongare/armerare till ett projekt i Uppsala!

Du skall vara självgående i moment som gjutning och armering och är van att driva ditt eget arbete framåt. Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga, samt en god samarbetsförmåga.

 Erfarenhet:
- Du har yrkesbevis för betongarbetare/armerare
- Du har erfarenhet av liknande arbete
- Du har kunskap inom ritningsläsning
- Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska

Förutom att du är en duktig yrkesman ser vi det som väldigt viktigt att du är en god kollega och kan hantera nya kontakter samt att du hugger i när det behövs.

Vad kan vi erbjuda?  Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal. 

Skicka in din ansökan till [email protected] eller till våran externa länk. Vid frågor kring tjänsten kontakta Robert Thun på 073-368 01 65.


Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

 

Arbetsgivare
Prowork Stockholm AB
Hemsida: www.prowork.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Betongarbetare till Finja sökes!

Arbetsgivare / Ort: AB Söder & Co Consulting
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 January (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om företaget Finja är en av marknadens främsta aktörer inom prefabricerad betong och fungerar som en komplett stomentreprenör. Vi bygger och utvecklar framtidens flerfamiljsbostäder, kontor, offentliga byggnader samt industri- och lantbruksbyggnader med våra olika stomkoncept. Vårt breda produktutbud av väggelement, grunder, bjälklag, balkonger, trappor osv. erbjuder innovativa helhetslösningar utifrån ert projekts behov, krav och önskemål. Dina arbetsuppgifter För Finjas räkning söker vi dig som vill arbeta med betong. Som betongarbetare i deras produktion arbetar du i huvudsak med formsättning, armering och gjutning av prefabricerade betongelement. Det är av stor vikt att du som söker har tidigare erfarenhet av ritningsläsning, samt är bekväm med detta. Arbetet sker på dagtid; måndag-fredag, 06.30-15.30. Din profil Till en början kommer du att bli anställd hos oss på Söder & Co. Därefter finns, för rätt person, goda möjligheter att få en anställning hos Finja. Eftersom uppdraget är långsiktigt är det även viktigt att du som söker delar denna inställning. Vi tror vidare att du som söker är noggrann, i god fysisk form och att du trivs med att arbeta med kroppen. Tidigare erfarenhet av betongindustrin är ett stort plus. Även traverskort är meriterande. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav. Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Årligen utses färre än 0,5 procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag av Dagens Industri. Det är med glädje vi kan meddela att Söder & Co har blivit utnämnt till Gasellföretag 2013, 2016, 2017, 2018 och inte minst Supergasell 2019.
Arbetsgivare
AB Söder & Co Consulting
Hemsida: http://www.soderco.se/
Ansökan
Ansök senast 24 January (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Betongarbetare sökes

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 January (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet
Har du kunskaper och erfarenheter att arbete inom betongindustrin ? Titta hit! OM FÖRETAGET Företaget är en av marknadens främsta aktörer inom prefabricerad betong. De bygger och utvecklar produkter för flerfamiljsbostäder, kontor samt industri- och lantbruksbyggnader. Företaget arbetar med helhetslösningar utefter behov, krav och önskemål. OM TJÄNSTEN Du kommer att arbeta med formning, gjutning och armering av olika betongelement såsom väggar, balkonger och trappor. Detta gör du tillsammans med dina medarbetare i ett nära team för att uppnå de uppsatta målen. Hantverksarbetet utförs med stor noggrannhet och precision samt genomsyras av stort fokus på kvalitet och säkerhet. OM DIG Vi söker dig som har erfarenhet av hantverksarbete inom produktion och betonggjutning. Det är viktigt att det framgår tydligt i ditt CV vad du har utfört för arbetsuppgifter inom branschen. Du ska ha vana av ritningsläsning och trivas med att arbeta fysiskt under hela arbetsdagen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är noggrann, engagerad och har lätt för att samarbeta. KRAV • Tidigare erfarenhet av betongbranschen eller inom bygg/anläggning • B-körkort och tillgång till bil • Traverskort • • OM ANSTÄLLNINGEN • Placeringsort: Bollebygd • Tjänstgöringsgrad: Heltid • Tillträde: enligt överenskommelse • Anställningsform: Visstid 6 månader • • OM ANSÖKNINGSPROCESSEN Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag! Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected] OM LERNIA Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 24 January (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vill du vara med och bygga framtidens hus?

Arbetsgivare / Ort: Nr.1 Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 January (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet
Din resa börjar här! Bygga hus i betong har vi gjort sedan urminnes tider. Det krävdes att man hade en fysisk förmåga och ett sinne för problemlösning. Detta är detsamma idag, däremot har processen moderniserats och vi bygger istället prefabricerade betongelement som sedan transporteras och byggs ihop på varje byggplats. Arbetet utförs till stor del i team, vilket betyder att du alltid har en kollega i närheten att samarbeta med. Arbetsuppgifter - Formsättning - Armering - Gjutning av betongelement Bakgrund och personliga egenskaper - Bakgrund inom bygg och anläggning eller tillverkningsindustrin - Grundläggande förståelse för siffror samt ritningsläsning - Trivs med att arbeta i team För att passa för tjänsten bör du som söker trivas med fysiskt kroppsarbete, vara noggrann och flexibel inför nya arbetsuppgifter och snabbt hitta lösningar på problem som kan uppstå. Vill du veta mer om hur UBAB arbetar och hur en dag på ditt nya arbete skulle kunna se ut? Se filmen om UBAB nedan. Saknas filmen, klicka HÄR för att ta dig vidare till klippet. Om oss FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt. Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär möjlighet till anställning hos kundföretaget efter inhyrningsperioden. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet. Vid frågor kan du kontakta Frida via mail [email protected] Vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
Nr.1 Personalpartner AB
Ansökan
Ansök senast 24 January (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vill du vara med och bygga framtidens hus?

Arbetsgivare / Ort: Nr.1 Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 January (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet
Din resa börjar här! Bygga hus i betong har vi gjort sedan urminnes tider. Det krävdes att man hade en fysisk förmåga och ett sinne för problemlösning. Detta är detsamma idag, däremot har processen moderniserats och vi bygger istället prefabricerade betongelement som sedan transporteras och byggs ihop på varje byggplats. Arbetet utförs till stor del i team, vilket betyder att du alltid har en kollega i närheten att samarbeta med. Arbetsuppgifter - Formsättning - Armering - Gjutning av betongelement Bakgrund och personliga egenskaper - Bakgrund inom bygg och anläggning eller tillverkningsindustrin - Grundläggande förståelse för siffror samt ritningsläsning - Trivs med att arbeta i team För att passa för tjänsten bör du som söker trivas med fysiskt kroppsarbete, vara noggrann och flexibel inför nya arbetsuppgifter och snabbt hitta lösningar på problem som kan uppstå. Vill du veta mer om hur UBAB arbetar och hur en dag på ditt nya arbete skulle kunna se ut? Se filmen om UBAB nedan. Saknas filmen, klicka HÄR för att ta dig vidare till klippet. Om oss FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt. Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär möjlighet till anställning hos kundföretaget efter inhyrningsperioden. Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lön regleras i enlighet med bemanningsavtalet. Vid frågor kan du kontakta Frida via mail [email protected] Vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
Nr.1 Personalpartner AB
Ansökan
Ansök senast 24 January (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Betongarbetare till Norrtälje!

Arbetsgivare / Ort: Prowork Stockholm AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 January (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet

Nu söker vi duktiga betongarbetare!

Prowork söker för kunds räkning 5st självgående betongarbetare till Norrtälje. Vår samarbetspartner
är en väletablerad aktör inom husproduktion som har funnits sedan början 90-talet. Idag
omsätter dom ca 600 miljoner och är ca 100 anställda runt om i norra Stockholm.
Du som söker tjänsten skall ha jobbat som betongarbetare i mints 4 år. Gärna att du har
jobbat med större konstruktioner och är duktig på armering. Du skall kunna jobba
självständigt efter ritning och ha en bra förståelse för ditt arbete.
Som betongarbetare hos vår samarbetspartner kommer du att jobba med produktion av
flerbostadshus samt andra typer av större projekt.

Krav:
Gymnasial utbildning
Minimum 4års erfarenhet som betongarbetare.
Kan arbete efter ritning
Kan prata/skriva obehindrat på svensk
Körkort samt egen bil.

Meriterande:
Blåkort
Heta arbeten
Motorkapsutbildning
Mobila arbetsplattformar
Säkra lyft
HLR
 

Vad kan vi erbjuda?  Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande.

Vad kan vi erbjuda?  Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande.

Arbetsgivare
Prowork Stockholm AB
Hemsida: www.prowork.se
Ansökan
Ansök senast 25 January (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Betongarbetare

Arbetsgivare / Ort: Norrland VA AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 26 January (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Betongarbetare

Språk
Meriterande
 • Engelska
 • Svenska
 • Ryska

Om jobbet

Norrland VA är ett familjeägt anläggningsbolag. Vi utvecklar och utför såväl riktigt stora som mindre byggprojekt inom Vatten & avlopp, Anläggning och mark. Vi arbetar nära våra kunder med en organisation präglad av entreprenörskap, gediget kunnande och lokal närvaro i hela Storstockholm. Norrland VA bedriver verksamhet inom Vatten & Avlopp, Anläggning, mark, väg och projektutveckling. Norrland VA kombinerar det bästa av två världar; det lokala bolagets närhet till kunden med platt organisation, korta beslutsvägar och snabb återkoppling, med det stora bolagets kapacitet. Körkort är önskvärt men inte ett krav.


Gjutningen och armeringen är betongarbetarens två huvuduppgifter. Vid husbyggen levereras ofta husets delar som färdiga betongelement, till exempel väggar eller delar av fasaden. Då är det betongarbetarens uppgift att montera elementen på plats. Som betongarbetare armerar och gjuter du husgrunder, väggar och pelare. Anställningen innebär att du vissa perioder kommer att arbeta på annan ort. Som person bör du ha lätt för att visa respekt och förståelse mot dina arbetskompisar och bidra till en god laganda. Vi söker betongarbetare med goda tekniska kunskaper inom traditionellt byggande till våra byggplatser i Stockholms län.

Arbetsgivare
Norrland VA AB
Hemsida: http://www.norrlandva.se
Ansökan
Ansök senast 26 January (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Betongarbetare

Arbetsgivare / Ort: Norrland VA AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 26 January (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Betongarbetare

Språk
Meriterande
 • Engelska
 • Svenska
 • Ryska

Om jobbet

Norrland VA är ett familjeägt anläggningsbolag. Vi utvecklar och utför såväl riktigt stora som mindre byggprojekt inom Vatten & avlopp, Anläggning och mark. Vi arbetar nära våra kunder med en organisation präglad av entreprenörskap, gediget kunnande och lokal närvaro i hela Storstockholm. Norrland VA bedriver verksamhet inom Vatten & Avlopp, Anläggning, mark, väg och projektutveckling. Norrland VA kombinerar det bästa av två världar; det lokala bolagets närhet till kunden med platt organisation, korta beslutsvägar och snabb återkoppling, med det stora bolagets kapacitet. Körkort är önskvärt men inte ett krav.


Gjutningen och armeringen är betongarbetarens två huvuduppgifter. Vid husbyggen levereras ofta husets delar som färdiga betongelement, till exempel väggar eller delar av fasaden. Då är det betongarbetarens uppgift att montera elementen på plats. Som betongarbetare armerar och gjuter du husgrunder, väggar och pelare. Anställningen innebär att du vissa perioder kommer att arbeta på annan ort. Som person bör du ha lätt för att visa respekt och förståelse mot dina arbetskompisar och bidra till en god laganda. Vi söker betongarbetare med goda tekniska kunskaper inom traditionellt byggande till våra byggplatser i Stockholms län.

Arbetsgivare
Norrland VA AB
Hemsida: http://www.norrlandva.se
Ansökan
Ansök senast 26 January (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Betongarbetare/murare

Arbetsgivare / Ort: Liljeberg, Johan
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 January (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vårt byggföretag söker nu en betongarbetare/murare gärna med mer erfarenhet inom bygg.


Du ska ha erfarenhet av att gjuta plattor, mura och kunna arbeta både självständigt och med andra.


Arbetsuppgifterna innefattar nybyggnad, ombyggnad och renoveringar. Vi jobbar i hela Skåne men mycket i eller nära Malmö.


Som person ser vi att du ska vara ansvarstagande, initiativtagande, professionell och klarar av att jobba i högt tempo.


Krav : Yrkesbevis eller längre erfarenhet av yrket samt körkort.

Arbetsgivare
Liljeberg, Johan
Ansökan
Ansök senast 28 January (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

betongarbetare

Arbetsgivare / Ort: Götlunda Cementvarufabrik AB / Arboga
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 January (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Betongarbetare

Om jobbet

det är en arbetsplats med 4-5 anställda

huvudsaklig arbetsuppgift blir att tillverka betongrör och brunnsringar, vi tillverkar även en mängd olika betongprodukter där armering och formning ingår

truck kort en merit men utbildning kan ske senare

arbetstid 7-16 måndag till fredag


Arbetsgivare
Götlunda Cementvarufabrik AB
Södra Lunger 150
73298 Arboga
Ansökan
Ansök senast 29 January (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Betongarbetare sökes!

Arbetsgivare / Ort: AB Söder & Co Consulting
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna kommer man utifrån en ritning arbeta med formsättning, armering, gjutning och ytbearbetning. Detta gör att det ställas höga krav på noggrannhet och att man har kunskap inom ritningsläsning. Du kommer arbeta både i grupp och självständigt, arbetstiderna är i nuläget förlagda dagtid. Din profil Vi söker dig som har kunskap inom byggbranschen eller händiga personer. Du ska vara flexibel, ordningsam, ha en positiv inställning och vara en god lagspelare. God fysik är en bra förutsättning, eftersom det är ett fysiskt krävande arbete. Tidigare erfarenhet inom prefabricerade betongelement eller betongbranschen är meriterande. Du kommer att ha din anställning på Söder & Co och arbeta ute på uppdrag hos våra kunder, framförallt i Vårgårda, Vara och Herrljunga. Låter detta som ett jobb för dig? Då är du varmt välkommen att ansöka till oss på Söder & Co
Arbetsgivare
AB Söder & Co Consulting
Hemsida: http://www.soderco.se/
Ansökan
Ansök senast 31 January (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Armerare & Betongarbetare till Varberg 2021

Arbetsgivare / Ort: Vmp Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet
Om företaget VMP Group söker dig som trivs i att jobba med betong och armering för start i början på år 2021. Vi är medlemmar i Byggföretagen och tillämpar byggavtalet och dess lönsesättning på våra anställda. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med armering/betong och tillhörande uppgifter. Har du erfarenhet från projekt inom infrastruktur är det meriterande. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet av armering/ betongarbete. Du kan arbeta självständigt, tar ansvar och driver ditt arbete med framåt. Har du yrkesbevis inom betong är det starkt meriterande, men god erfarenhet kan väga upp för detta. Du är en god representant för företaget och VMP ute på plats. Vi ser det även som meriterande om du har kurser inom: heta arbeten, liftkort, säkra lyft och fallskydd. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag! Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder. VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering. VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn
Arbetsgivare
Vmp Bemanning AB
Hemsida: http://www.vmp-group.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Murare

Arbetsgivare / Ort: Murtjänst Wester AB / ÅHUS
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Krav
 • Yrkesbevis
 • murare

Om jobbet
Platsbeskrivning: Om oss: Murtjänst Wester AB är ett företag med mångårig erfarenhet av byggverksamhet inom såväl ny- som kulturbyggnation. Dina arbetsuppgifter: Vi söker en erfaren och självständig murare för mur- och putsarbete. Andra arbetsuppgifter kan bli aktuella. Du ska ha yrkesbevis och referenser. Vi tillämpar löpande rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. . Vi undanber oss kontakt från bemanningsföretag.
Arbetsgivare
Murtjänst Wester AB
Båtföraregatan 13
29635 ÅHUS
Tel: 070-653 21 02
E-post: [email protected]
Ansökan
Ansök senast 31 January (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Betongarbetare sökes till kund utanför Varberg!

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet
Lernia söker just nu betongarbetare för uppdrag hos en av våra större kunder norr om Varberg. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av Lernia och arbetar som bemanningskonsult hos vår kund. Genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden! Dessutom finns goda chanser till fortsatt anställning via Lernia eller direktanställning hos kunden! Arbetsuppgifter Du kommer bland annat att arbeta med betongarbete, armering, gjutning och ritningsläsning. På sikt kan det bli aktuellt med traverskörning. Du kommer att gå bredvid erfaren personal och successivt slussas in i olika arbetsmoment och få ta mer ansvar ju tryggare du blir i rollen. Kompetens För att vara aktuell för tjänsten krävs följande av dig: • Du har en hantverksutbildning på minst gymnasienivå eller besitter erfarenhet som av oss kan anses likvärdig en utbildning. • Du har erfarenhet från arbete i betong- eller byggbranschen. • Du har erfarenhet av och kan läsa avancerade ritningar. • Körkort och tillgång till bil är ett krav. Meriterande med traverskort. Arbetet är också fysiskt tungt vilket kräver god fysik. Personliga egenskaper Sammanfattningsvis söker vi alltså dig som är händig och praktiskt lagd. Du ska också vara ansvarstagande som person och med detta menar vi att du tar ansvar för ditt arbete, och frågar om du känner dig osäker. Du behöver vara initiativrik, och samtidigt ha självinsikt, du hjälper således till där det behövs men tar samtidigt inga riskfyllda beslut vid oklarheter. Du arbetar bra såväl i grupp som ensam och din positiva attityd och höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsgrad Är du intresserad? Ansök snarast då rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Inga ansökningar tas emot genom mailen, enbart frågor och funderingar om tjänsten! Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Lernia Bemanning och arbeta som konsult hos vår kund norr om Varberg. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid och beräknas starta omgående. Arbetstiden är förlagd dagtid men det finns även vissa möjligheter till 2-skift. Lernia är vägen framåt! Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 31 January (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Betongarbetare till kund norr om Varberg

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet
Om företaget Lernia söker just nu betongarbetare för uppdrag hos en av våra större kunder norr om Varberg. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av Lernia och arbetar som bemanningskonsult hos vår kund. Genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden! Dessutom finns goda chanser till fortsatt anställning via Lernia eller direktanställning hos kunden! Arbetsuppgifter Du kommer bland annat att arbeta med betongarbete, armering, gjutning och ritningsläsning. På sikt kan det bli aktuellt med traverskörning. Du kommer att gå bredvid erfaren personal och successivt slussas in i olika arbetsmoment och få ta mer ansvar ju tryggare du blir i rollen. Kompetens För att vara aktuell för tjänsten krävs följande av dig: • Du har en hantverksutbildning på minst gymnasienivå eller besitter erfarenhet som av oss kan anses likvärdig en utbildning. • Du har erfarenhet från arbete i betong- eller byggbranschen. • Du har erfarenhet av och kan läsa avancerade ritningar. • Körkort och tillgång till bil är ett krav. Meriterande med traverskort. Arbetet är också fysiskt tungt vilket kräver god fysik. Personliga egenskaper Sammanfattningsvis söker vi alltså dig som är händig och praktiskt lagd. Du ska också vara ansvarstagande som person och med detta menar vi att du tar ansvar för ditt arbete, och frågar om du känner dig osäker. Du behöver vara initiativrik, och samtidigt ha självinsikt, du hjälper således till där det behövs men tar samtidigt inga riskfyllda beslut vid oklarheter. Du arbetar bra såväl i grupp som ensam och din positiva attityd och höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsgrad Är du intresserad? Ansök snarast då rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Inga ansökningar tas emot genom mailen, enbart frågor och funderingar om tjänsten! Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Lernia Bemanning och arbeta som konsult hos vår kund norr om Varberg. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid och beräknas starta omgående. Arbetstiden är förlagd dagtid men det finns även vissa möjligheter till 2-skift. Lernia är vägen framåt! Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 31 January (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Betongarbetare sökes till kund utanför Varberg!

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet
Om företaget Lernia söker just nu nu betongarbetare för uppdrag hos en av våra större kunder norr om Varberg. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av Lernia och arbetar som bemanningskonsult hos vår kund. Genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden! Dessutom finns goda chanser till fortsatt anställning via Lernia eller direktanställning hos kunden! Arbetsuppgifter Du kommer bland annat att arbeta med betongarbete, armering, gjutning och ritningsläsning. På sikt kan det bli aktuellt med traverskörning. Du kommer att gå bredvid erfaren personal och successivt slussas in i olika arbetsmoment och få ta mer ansvar ju tryggare du blir i rollen. Kompetens För att vara aktuell för tjänsten krävs följande av dig: • Du har en hantverksutbildning på minst gymnasienivå eller besitter erfarenhet som av oss kan anses likvärdig en utbildning. • Du har erfarenhet från arbete i betong- eller byggbranschen. • Du har erfarenhet av och kan läsa avancerade ritningar. • Körkort och tillgång till bil är ett krav. Meriterande med traverskort. Arbetet är också fysiskt tungt vilket kräver god fysik. Personliga egenskaper Sammanfattningsvis söker vi alltså dig som är händig och praktiskt lagd. Du ska också vara ansvarstagande som person och med detta menar vi att du tar ansvar för ditt arbete, och frågar om du känner dig osäker. Du behöver vara initiativrik, och samtidigt ha självinsikt, du hjälper således till där det behövs men tar samtidigt inga riskfyllda beslut vid oklarheter. Du arbetar bra såväl i grupp som ensam och din positiva attityd och höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsgrad Är du intresserad? Ansök snarast då rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Inga ansökningar tas emot genom mailen, enbart frågor och funderingar om tjänsten! Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Lernia Bemanning och arbeta som konsult hos vår kund norr om Varberg. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid och beräknas starta omgående. Arbetstiden är förlagd dagtid men det finns även vissa möjligheter till 2-skift. Lernia är vägen framåt! Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 31 January (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

TopWork söker betongarbetare...

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ...till kund i Helsingborg.    Vi söker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning samt kunskap om ritningsläsning. För att komma ifråga söker vi dig med som har god fysik, arbetar hårt, är noggrann och har en positiv inställning. Du skall behärska svenska i tal och skrift. Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

TopWork söker betongarbetare...

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ...till kund i Falkenberg.    Vi söker dig med erfarenhet av betongarbete, armering och gjutning, kunskap om ritningsläsning och erfarenhet av att bygga betongväggar är meriterande. För att komma ifråga söker vi dig med som har god fysik, arbetar hårt, är noggrann och har en positiv inställning. Du skall behärska svenska i tal och skrift. Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Betongarbetare

Arbetsgivare / Ort: Fiks Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet
Om tjänsten Vad söker vi? Snickare/formbyggare till kund i Mälardalen. Arbetsuppgifterna består bland annat av armering, gjutning och formning. Din profil Vem är du? Vi ser att du har erfarenhet av arbete som betongare /armerare. Meriterande är om du har yrkesbevis och körkort. Vi ser gärna att du behärskar svenska i tal och skrift. Som person är du självgående och ser alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv och uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. B-körkort är ett krav. Traverskort. Om verksamheten Fiks Group AB erbjuder inhyrning av personal under korta eller längre perioder. Fiks skall upplevas som en naturlig samarbetspartner i Mälardalen när behov av personal uppstår. Genom en nära relation mellan företag och personal arbetar vi tillsammans för att nå våra uppsatta mål. Vi vill skapa nöjda kunder och nöjd personal. Vi rekryterar kompetent personal, utvecklar och bemannar kundens verksamhet. Vår snabbhet och kompetens är vår styrka och er möjlighet. Fiks Group är ett auktoriserat bemanningsföretag i ALMEGA. Vi har funnits sedan 1997 i Eskilstuna men finns nu i hela Mälardalen. Vi bemannar lager, industri samt tillverkningsbranschen.
Arbetsgivare
Fiks Group AB
Ansökan
Ansök senast 31 January (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Betongarbetare sökes för kommande behov!

Arbetsgivare / Ort: AB Söder & Co Consulting
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet
Om företaget Nu söker vi en betongarbetare för kommande uppdrag i närområdet. Dina arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna kommer man utifrån en ritning arbeta med formsättning, armering, gjutning och ytbearbetning. Detta gör att det ställas höga krav på noggranhet och att man har kunskap inom ritningsläsning. Du kommer arbeta både i grupp och självständigt, arbetstiderna är förlagda dagtid. Din profil Vi söker dig som har kunskap inom byggbranschen eller händiga personer. Du ska vara flexibel, ordningsam, ha en positiv inställning och vara en god lagspelare. God fysik är en bra förutsättning, eftersom det är ett fysiskt krävande arbete. Tidigare erfarenhet inom prefabricerade betongelement eller betongbranschen är meriterande. Låter detta som ett jobb för dig? Då är du varmt välkommen att ansöka till oss på Söder & Co. Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.
Arbetsgivare
AB Söder & Co Consulting
Hemsida: http://www.soderco.se/
Ansökan
Ansök senast 31 January (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Betongarbetare till prefabtillverkning

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet
Arbetsuppgifter För uppdrag hos vår kund i Norberg söker vi nu efter betongarbetare för prefabtillverkning av trappor. Du kommer att delta i den dagliga produktionen där man i team arbetar med armering, gjutning, slipning, rengöring etc. Då arbetet kan vara fysiskt tungt är det till din fördel om du har god fysik. Arbetstiden är måndag till fredag 06:00-14:30 men även andra skift kan förekomma. Formell kompetens Det är meriterande om du har en praktisk utbildning eller om du tidigare har arbetat inom bygg eller industri samt har kunskap av ritningsläsning. Om du dessutom har erfarenhet av LEAN, armering, svetsning och gjutning är detta mycket meriterande. Personliga egenskaper Vi behöver dig som gärna jobbar med fysiskt mer krävande arbetsuppgifter, är ihärdig och är en bra lagspelare. Som person ser vi gärna att du är drivande, initiativrik och ansvarstagande. Du fungerar bra i grupp men trivs även med att arbeta självständigt. Din positiva attityd och höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstidsanställning/Heltid/Norberg Information Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag! Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 31 January (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Betongarbetare till tillverkningsindustrin

Arbetsgivare / Ort: Maxkompetens Konsult AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 February (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Betongarbetare till tillverkningsindustrin Trivs du med att arbeta fysiskt och vill lära dig mer om byggbranschen och det hantverk som krävs för denna bransch? Då kan detta vara en möjlighet för dig! Arbetsuppgifter Till en våra kunder i Hässleholm söker vi produktionspersonal/betongarbetare. Här kommer du att arbeta nära dina kollegor med med tillverkning av väggar i betong. Detta innebär formning, gjutning och armering av olika betongelement. Din profil Vi tror att du som är aktuell för denna tjänst har erfarenhet av ett fysiskt tungt arbete i industri, produktions- eller byggmiljö. Har du kunskap inom ritningsläsning så är detta klart positivt, likaså truck- och traverskort. Du har en god fysik då du arbetar med kroppen och det emellanåt är ett fysiskt tungt arbete. Det viktigaste för oss är vem du är som person! Vi söker en engagerad person som tar sig an denna roll med stor nyfikenhet och vilja att lära. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och hjälper gärna till när så behövs. Du bidrar med din positivitet och drivs av att lämna ifrån dig ett arbete som du är stolt över. Sista ansökningsdag och kontaktuppgifter Låter detta som något för dig? Tveka inte att ansöka redan idag! Ansökan tar vi endast emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 1 februari 2021. Du kommer till en början få en anställning hos oss på Maxkompetens och trivs du och kunden med varandra är det tänkt att leda till en tillsvidareanställning. Har du frågor? Kontakta Josefin Kokko Ekholm på 044-781 45 05 eller josefin.
Arbetsgivare
Maxkompetens Konsult AB
Ansökan
Ansök senast 1 February (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Medarbetare sökes

Arbetsgivare / Ort: Sydsverige Bygg & Bad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 5 February (14 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Murare

Språk
Meriterande
 • Svenska
 • Polska
 • Engelska

Om jobbet

SydSverige Bygg & Bad AB, är ett litet byggföretag som fokuserar på renoveringar och ombyggnationer. I framtiden kommer vi att satsa mer och mer på nybyggnation och därför söker vi medarbetare som har goda kunskaper samt erfarenhet inom byggnadsnickeri samt murning med olika blocksystem.


Vi söker dig som snabbt kan ta eget ansvar, är pålitlig och noggrann. Du ska kunna jobba självständigt och avsluta ett jobb som du själv skulle vara stolt och nöjd med.SydSverige Bygg & Bad AB, is a small construction company that focuses on renovations and renovations. In the future, we will invest more and more in new construction and therefore we are looking for employees who have good knowledge and experience in building carpentry and masonry with different block systems.


We are looking for you who can quickly take responsibility, are reliable and accurate. You should be able to work independently and finish a job that you yourself would be proud and happy with.


Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Sydsverige Bygg & Bad AB
Ansökan
Ansök senast 5 February (14 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Betongare och armerare, Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Kungsjö AB / Vallentuna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 February (14 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Betongarbetare

Om jobbet

Nu söker vi på Kungsjö erfarna armerare/betongare för nya uppdrag.

Vi får in nya uppdrag kontinuerligt och söker nu betongare med olika kompetenser. Har du någon av dessa kvalifikationer så är du välkommen att skicka din ansökan till oss.

•Betongarbeten från stora och mindre byggen

•Flytspackling

•Armering

•Meriterande om du kan läsa armeringsritningar

•Säkra lyft

•Traverskort samt vana att hantera tunga föremål med travers.

Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av betongbranschen. Som betongare/armerare så måste du kunna arbeta med fysiskt tunga uppdragSom anläggare jobbar du oftast i team och måste kunna vara samarbetsvillig

God fysik är en förutsättning.

Du ska vara självgående och kunna kommunicera på Svenska eller ha goda kunskaper i Engelska.

Mycket meriterande om du har B-körkort.


Som person ska du vara social, kunna arbeta i grupp och vara samarbetsvillig. Då du arbetar som konsult hos oss måste du vara flexibel och inställd på att det förekommer både långa och korta uppdrag hos våra uppdragsgivare. Vilket i sin tur ger dig möjlighet att skapa många nya kontakter i branschen.


Om oss:

Kungsjö är det lilla, personliga bemanningsföretaget med dem stora resurserna. Kungsjö värdesätter långvariga relationer med både våra kunder och anställda.

Vi jobbar med både stora som små byggföretag runt om i Mälardalen och har vårat kontor är placerat i Stockholm. Vi på Kungsjö har lång erfarenhet inom byggindustrin och värnar om en sund konkurrens i branschen. Vi vill att du som anställd ska trivas på Kungsjö och ha en långvarig relation med oss.

Du blir anställd som konsult på något av våra uppdrag och vi är måna om att just din kompetens matchar.


Våra ledord är Engagemang, Ärlighet, Personligt


Skicka din ansökan till [email protected]

För frågor angående tjänsten kontakta vår konsultchef

Mikael Buskas 076-015 00 66

Arbetsgivare
Kungsjö AB
Karlbergsvägen 59 B
18642 Vallentuna
Hemsida: www.kungsjo.se
Ansökan
Ansök senast 5 February (14 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Betonarbetare sökes - hela Sverige

Arbetsgivare / Ort: Expanderamera Byggbemanning och Rekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 6 February (15 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Betongarbetare

Om jobbet

ExpanderaMera söker efter flertalet självgående betongarbetare till flera olika projekt.

Vill du vara en del av ExpanderaMeras nöjda medarbetarteam, med möjlighet till uppdrag i hela landet och där vår målsättning är att du ska bli tillsvidareanställd?

Uppdragen varierar både avseende kundföretagens storlek, produktionstyp och längd på projekt. Vi har långtgående samarbeten med en stor del av våra kunder, som ställer höga krav och är väl insatta i vårt arbetssätt där ni som anställda är den viktigaste resursen för ExpanderaMeras redan goda och väl etablerade varumärke.

Du som söker tjänsten som betongarbetare/ armerare har yrkesbevis eller minst fem års dokumenterad erfarenhet av betongarbeten.

Vid frågor, vänligen kontakta kontoret på 08-530 343 78

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Det går även bra att mejla till [email protected]

Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.

Märk din ansökan med: Bentongarbetare

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Expanderamera Byggbemanning och Rekrytering AB
Ansökan
Ansök senast 6 February (15 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Anläggare inom betong Dalarna

Arbetsgivare / Ort: Expanderamera Byggbemanning och Rekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 6 February (15 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Betongarbetare

Om jobbet

ExpanderaMera söker efter flertalet kunniga betongarbetare till ett anläggningsprojekt hos en av våra kunder. Du ska ha minst fem års erfarenhet inom formspikning/betong, meriterande om du har yrkesbevis. Då det aktuella projektet är ett anläggningsprojekt ska du ha tidigare erfarenhet från denna typ av arbeten. Vi söker dig som är självgående och gillar utmaningar på jobbet. Du kommer att arbeta skift. Detta projekt ska tillsättas omgående varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan till tjänsten som formsnickare/betongarbetare redan idag! Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor kontakta oss på 08-530 343 78. Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Det går även bra att mejla till [email protected]! Glöm inte att bifoga referenser i din ansökan.

Arbetsgivare
Expanderamera Byggbemanning och Rekrytering AB
Ansökan
Ansök senast 6 February (15 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Grovarbetare

Arbetsgivare / Ort: Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 February (16 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet
Grovarbetare Nu söker vi grovarbetare till en av våran kund som inom kort behöver bemanna upp sin verksamhet. Vi söker dig som mår bra av att arbeta fysiskt och kan tänka dig att jobba inom rivning och sanering. Du behöver vara ansvarsfull och social, samt inse vikten av att vara punktlig. Du ska även vara noggrann och flexibel, ha ett positivt sätt och vara pålitlig. Ditt arbete kommer även att bestå i att jobba hemma hos olika människor med rivning, därför är det också viktigt att du talar, förstår och kommunicerar flytande svenska. B-körkort är ett krav Meriterande om du har utbildning i följande: - Trucklicens - Asbetsanering - Fallskydd/höghöjdsarbete - C-Körkort - Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov. Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning. Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet. Vi är best på - Administration - Ekonomi - Fastighetsskötsel - Industri - Lager och logistik - Mark och anläggning - Sälj och marknad - Teknik - Transport Låter det här som en intressant tjänst för dig? Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringsansvarig Peter Bogdanov på Best Bemanning & Rekrytering. [email protected] Urval sker löpande. Ansök redan idag!
Arbetsgivare
Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 7 February (16 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Betong/Formsnickare till Varberg

Arbetsgivare / Ort: Vmp Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 February (16 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet
Om företaget Vi söker nu duktiga formsnickare för projekt i Varberg. VMP Group är medlemmar i Sveriges Byggindustrier (BI). Byggavtalet samt dess lönesättning tillämpas på våra anställda. Det vi på VMP kan erbjuda dig som medarbetare är en möjlighet att testa på olika arbetsplatser på ett smidigt sätt. Vi har ett brett kontaktnät med både större och mindre företag, där vi kan erbjuda dig en arbetsplats baserat på din kunskap och erfarenhet! Våra uppdrag sträcker sig från veckor och månader till år, beroende på vilken samarbetspartner man jobbar hos. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som formsnickare i Varberg. Du behöver ha kunskap inom systemform såsom lösvirke. Din profil Vi söker dig som har yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet inom branschen. Vi ser gärna att du: - Kunskap inom ritningsläsning - Har god erfarenhet inom ditt yrkesområde - Är motiverad med god samarbetsförmåga Ansök gärna så snart som möjligt! Vi kommer gå igenom inkommande ansökningar löpande och uppdraget kan därför tillsättas väldigt snart! Vi ser verkligen fram emot din ansökan! Om oss VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering. VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn
Arbetsgivare
Vmp Bemanning AB
Hemsida: http://www.vmp-group.se
Ansökan
Ansök senast 7 February (16 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Betong/Formsnickare till Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Vmp Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 February (16 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet
Om företaget Vi söker nu duktiga formsnickare för projekt. VMP Group är medlemmar i Sveriges Byggindustrier (BI). Byggavtalet samt dess lönesättning tillämpas på våra anställda. Det vi på VMP kan erbjuda dig som medarbetare är en möjlighet att testa på olika arbetsplatser på ett smidigt sätt. Vi har ett brett kontaktnät med både större och mindre företag, där vi kan erbjuda dig en arbetsplats baserat på din kunskap och erfarenhet! Våra uppdrag sträcker sig från veckor och månader till år, beroende på vilken samarbetspartner man jobbar hos. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som formsnickare. Du behöver ha kunskap inom systemform såsom lösvirke. Din profil Vi söker dig som har yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet inom branschen. Vi ser gärna att du: - Kunskap inom ritningsläsning - Har god erfarenhet inom ditt yrkesområde - Är motiverad med god samarbetsförmåga Ansök gärna så snart som möjligt! Vi kommer gå igenom inkommande ansökningar löpande och uppdraget kan därför tillsättas väldigt snart! Vi ser verkligen fram emot din ansökan! Om oss VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering. VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn
Arbetsgivare
Vmp Bemanning AB
Hemsida: http://www.vmp-group.se
Ansökan
Ansök senast 7 February (16 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Betongarbetare Bollebygd

Arbetsgivare / Ort: Finja Prefab AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 February (16 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet
Tjänsten ingår i Finja Prefab som är ett av koncernens affärsområden och levererar såväl färdiga system som skräddarsydda lösningar för flerbostadshus, villor, industri och kontor, lantbruk samt offentlig miljö. Allt efter våra kunders behov och önskemål. Vi söker nu betongarbetare till vår fabrik i Bollebygd. Som betongarbetare ingår du i ett arbetslag där samarbete är en viktig kompetens, du formar, armerar, isolerar och gjuter olika typer av betongelement, såsom inner- och ytterväggar, enligt aktuella ritningar och kvalitetskrav. Bakgrund och egenskaper: För oss är det viktigt att du som person vill arbeta inom produktion och trivs med det. Vi vill att du är noggrann, ansvarstagande, driven och har ett högt säkerhetstänkande. Då vissa arbetsmoment kan upplevas som tunga ser vi en god fysik och hälsa som betydelsefulla förutsättningar för denna tjänst. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter inom betongproduktion är det meriterande. Har du dessutom utbildning inom bygg eller kunskaper i ritningsläsning är det ett stort plus. Vi vill att du har körkort och tillgång till bil. Övrigt: Omfattning: Heltid. Tjänsten är visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. Placering: Fabriken i Bollebygd. Arbetstid: Dagtid (olika arbetstidsvarianter förekommer) Intervjuer kan komma att ske löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast, dock senast den 7 februari. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Daniel Lund, Produktionsansvarig i Bollebygd 072 503 27 51. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Finja Prefab AB
Ansökan
Ansök senast 7 February (16 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Betongarbetare

Arbetsgivare / Ort: Workaton AB / Malmö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 February (16 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Arbetsplatsen varierar från projekt till projekt men är främst i Blekinge och Småland. Du har viss arbetserfarenhet från betongindustrin som vi bedömer tillräckligt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Som person är du även mycket händig, snabb, och extremt noggrann men även lyhörd för att kunna ta till sig instruktioner och direktiv. Arbetsuppgifter

Arbetsgivare
Workaton AB
Stadiongatan 60
21762 Malmö
Ansökan
Ansök senast 7 February (16 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Murare Sökes

Arbetsgivare / Ort: Xlent Tak & Fasad AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 February (19 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Murare

Om jobbet
Söker Murare som i huvudsak skall putsa fasader med Traditionella Putsmetoder, tjockputs mfl.

Även snickeriarbeten och takarbeten kan förekomma.
Arbetsgivare
Xlent Tak & Fasad AB
Ansökan
Ansök senast 10 February (19 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Betongarbetare

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 February (24 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet
Arbetsuppgifter Vi söker just nu betongarbetare till vår kund i Hallstahammar. Arbetet innefattar uppgifter såsom ritningsläsning, armering och gjutning av betongkonstruktioner. Arbetstiden kan variera. Formell kompetens Du har en praktisk utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet inom bygg och har kunskap om ritningsläsning. Du har tidigare erfarenhet av armering och gjutning och är van att arbeta självständigt. Truck- och traverskort är önskvärt men inget krav. Personliga egenskaper Som person ser vi att du är drivande, flexibel och ansvarstagande. Du är en ödmjuk lagspelare men trivs även med att arbeta självständigt och vågar ta egna initiativ. Din positiva attityd och höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet. Det är bra om du har god fysik då arbetet stundtals är tungt. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstidsanställning/Heltid/Hallstahammar Tillträdesdag Enligt överenskommelse Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 15 February (24 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Betongarbetare söks

Arbetsgivare / Ort: soukra betong och prefab AB / Hägersten
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 February (26 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet

Soukra AB är ett svenskt byggföretag inriktat på betong och Prefabmontage men erbjuder även tjänster inom mätteknik. Soukra är verksamt i Storstockholm med omnejd.

Bolaget startades år 2011 och har sedan starten haft ambitionen att erbjuda sina kunder kompletta och innovativa lösningar samt satsat på hållbarhet och miljötänkande.

Med varje uppdrag vi genomfört har vi vuxit, lärt oss mer och blivit fler.

Soukra är nu ett av de mest expansiva företag inom betong och Prefabmontage i Storstadsregionen.


Till våra projekt i Stockholm söker vi betongarbetare. Vi söker personer med minst 5 års erfarenhet från byggbranschen, som trivs i en hektisk miljö.

Du kommer att arbeta i team tillsammans med våra erfarna byggare.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av armering, gjutning och formsättning. I takt med att du lär dig och behärskar de vanligt förekommande arbetsmoment ökar ditt ansvar och arbetsuppgifternas svårighet.

Vi söker dig som ser en potentiell framtid inom byggbranschen, är positiv och hungrig på nya utmaningar.

Du skall klara av att arbeta under tidspress och i ett högt tempo.

Att du är lojal mot din arbetsgivare, självgående och initiativtagare ser vi som självklarhet. Utvecklingsmöjligheter finns för den som visar fram fötterna!

Goda kunskaper i svenska språket alternativt engelska är ett krav.


Soukra erbjuder spännande jobb i ett expanderande företag med stora ambitioner. Självständighet, ansvarskänsla och noggrannhet är egenskaper som vi söker. Vill du vara en del av ett team med 26 duktiga och motiverade medarbetare är detta jobb för dig. Tveka inte då att skicka in en ansökan redan idag!

Du söker jobbet genom att skicka ditt CV och ditt personliga brev till följande E-postadress: [email protected]

Glöm inte att märka din ansökan med ”Betongarbetare” samt ange två referenter, gärna tidigare chefer.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras via ovanstående E-post.

#jobbjustnu

Arbetsgivare
soukra betong och prefab AB
Västbergavägen 4
12630 Hägersten
Hemsida: www.soukra.se
Ansökan
Ansök senast 17 February (26 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vår kund i Vara söker Betongarbetare

Arbetsgivare / Ort: Add-Up Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 February (26 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Betongarbetare

Om jobbet

#jobbjustnu

Sök Nu!

Företaget är en av marknadens främsta aktörer inom prefabricerad betong och fungerar som en komplett stomentreprenör. Som bygger och utvecklar framtidens flerfamiljsbostäder, kontor, offentliga byggnader samt industri- och lantbruksbyggnader med olika stomkoncept. Med ett brett produktutbud av väggelement, grunder, bjälklag, balkonger, trappor osv. erbjuds innovativa helhetslösningar utifrån projektens behov, krav och önskemål.

Företaget är en rikstäckande aktör vilket innebär att all tillverkning är närproducerad, samt en tillgänglighet med ett starkt engagemang på den lokala marknaden. I dagsläget är det ca 550 anställda på företaget och omsätter en miljard kronor.


Vi söker betongarbetare till produktionen av väggelement för bostad och lantbruksfastigheter. I rollen som betongarbetare kommer man arbeta med bl.a. formning, armering, isolering, el kanalisering, gjutning och ytor.

Arbetet sker utifrån en ritning, vilket ställer stora krav på noggrannhet och ansvar. För att lyckas i rollen som betongarbetare krävs det att man visar:

-Stort engagemang

-Positiv inställning till arbete och livet

-Samarbete

-Viljan att ständigt bli bättre

-Ansvarstagande


Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning inom bygg och betongbranschen sedan tidigare. Som person skall du vara noggrann, positiv och målmedveten. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du bör också kunna hantera handverktyg och läsa och förstå en arbetsritning.

Arbetet är förlagt med dagtid med en viss förskjutning

Travers och truckkort är meriterande.

Anställningen kommer senare att övergå till en tillsvidareanställning hos kunden, om alla parter känner sig nöjda.


Add Up Bemanning AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag som hjälper sina kunder med personalförsörjning samtidigt som vi skapar mångfald och hållbarhet. Hos oss jobbar både personal med och utan funktionsvariationer och vi är bara intresserade av människors styrkor, inte deras begränsningar.

Vi jobbar med långsiktiga relationer med både kunder och personal. Det innebär att vår personal inte flyttar runt på olika arbetsplatser utan jobbar som en i teamet på samma arbetsplats ständigt. Viktigast för oss är de tio beteenden som vi lovar vår kund: Punktlighet, Positivitet, Förberedd, Anstränga sig, Arbetsmoral, Energi, Passion, Kroppsspråk, Öppenhet för coachning samt att göra det lilla extra. Om du väljer dessa beteenden har du redan kommit långt i rekryteringen!

Arbetsgivare
Add-Up Bemanning AB
Hemsida: www.addup.se
Ansökan
Ansök senast 17 February (26 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Erfaren murare sökes!

Arbetsgivare / Ort: Sydsvensk Bemanning AB / Lund
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 February (28 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Murare

Färdigheter
Krav
 • Yrkesbevis
 • murare

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag i byggbranschen som under det senaste året byggt sin verksamhet och fått fina referenser tack vare våra duktiga konsulter. Vi har kompetenta yrkesarbetare som är verksamma i hela Skåne. Våra konsulter är välavlönade och har trygga arbetsvillkor då vi även är slutna med hängavtal till Byggnads. Utöver tjänster inom bemanning utför vi även direktrekryteringar av ledare och specialister i branschen.
Vem är du?
Du är en självgående murRE med yrkesbevis och har minst 5 års erfarenhet av branschen, saknar du yrkesbevis ser vi att du har motsvarande kompetens. Du gillar att det är högt i tak och trivs med att samarbeta med andra. Du har även körkort och bil.
Vad finns det för möjligheter på Sydsvensk Bemanning?
För oss är det otroligt viktigt att våra medarbetare får rätt stöd och utmaningar. Ni får möjlighet att avancera inom bolaget och fortsätta karriären.
Har ni några frågor?
Kontakta då Dante Järretorp på Sydsvensk Bemanning. Honom når ni på [email protected]
#jobbjustnu

Arbetsgivare
Sydsvensk Bemanning AB
Klostergatan 5
22222 Lund
Ansökan
Ansök senast 19 February (28 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Murare sökes!

Arbetsgivare / Ort: Tor Ek-Byggnadsvård i fokus AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 February (28 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Murare

Språk
Krav
 • Engelska
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

Vi på Byggnadsvård i fokus AB söker medarbetare till vårt murar team! • Vi söker murare/putsare som har ett intresse för traditionellt hantverk och äldre byggnader. Erfarenhet inom restaurering är en merit men inget krav.
 • Vi vill gärna ha Murare med erfarenhet men ni med hantverksbakgrund och tankar om en lärlingsplats får gärna höra av sig.
 • Vi tar gärna emot ansökningar från hela sverige, ifall en flytt eller pendling inte är ett problem för er.
 • Då vi har jobb runt omkring Skåne så utgår man till största del från sin bostad och Ev. Lagret i malmö.
 • Projektanställningar är också ett alternativ


Med vänlig hälsning,

Tor Ek - Byggnadsvård i fokus AB

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Tor Ek-Byggnadsvård i fokus AB
Hemsida: www.byggnadsvardifokus.se
Ansökan
Ansök senast 19 February (28 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Erfaren betongarbetare sökes!

Arbetsgivare / Ort: Sydsvensk Bemanning AB / Lund
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 February (28 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Betongarbetare

Färdigheter
Krav
 • Betongarbete

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag i byggbranschen som under det senaste året byggt sin verksamhet och fått fina referenser tack vare våra duktiga konsulter. Vi har kompetenta yrkesarbetare som är verksamma i hela Skåne. Våra konsulter är välavlönade och har trygga arbetsvillkor då vi även är slutna med hängavtal till Byggnads. Utöver tjänster inom bemanning utför vi även direktrekryteringar av ledare och specialister i branschen.
Vem är du?
Du är en självgående betongarbetare med yrkesbevis och har minst 5 års erfarenhet av branschen, saknar du yrkesbevis ser vi att du har motsvarande kompetens. Du gillar att det är högt i tak och trivs med att samarbeta med andra. Du har även körkort och bil.
Vad finns det för möjligheter på Sydsvensk Bemanning?
För oss är det otroligt viktigt att våra medarbetare får rätt stöd och utmaningar. Ni får möjlighet att avancera inom bolaget och fortsätta karriären.
Har ni några frågor?
Kontakta då Dante Järretorp på Sydsvensk Bemanning. Honom når ni på [email protected]
#jobbjustnu

Arbetsgivare
Sydsvensk Bemanning AB
Klostergatan 5
22222 Lund
Ansökan
Ansök senast 19 February (28 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Erfaren betongarbetare

Arbetsgivare / Ort: Service E.M.J Entreprenad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 February (1 månad 2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet
Om företaget Service E.M.J Entreprenad AB bedriver verksamhet inom nyproduktion, renovering och service av kommersiella fastigheter. Vi är ett modernt, framgångsrikt och växande företag som drivs av entreprenörer. Vår styrka är våra medarbetare och vi erbjuder våra kunder det bästa av två världar; det mindre bolagets personliga engagemang med korta beslutsvägar och snabb återkoppling samt kan vi tillhandahålla det stora bolagets kapacitet. Om tjänsten Vi söker nu betongarbetare som har erfarenheten att jobba inom olika områden. Tjänsten kräver att du är ansvarstagande och flexibel. Vi söker dig som kan ta eget ansvar och inte har problem att arbeta nära dina kollegor för att uppnå bästa resultat. Arbetet handlar om att forma och klä i en fastighet, vilket gör det viktigt med en bra finish. Det är ett kort uppdrag på ca 1 månad, därför är erfarenhet mycket viktigt. Vem är du För att lyckas i rollen behöver du vara självgående och lösningsorienterad. Du ska vara vänlig och respektera andra människor, därav läggs även vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten. Du tar egna initiativ, är noggrann och löser de utmaningar som du möter i vardagen. Krav - Betong klass 2 är ett krav. Har du klass 1 är det meriterande - Du pratar, läser och skriver på svenska - Du har några års erfarenhet från betongarbeten - Du läser ritningar - Du är självgående, är van att arbeta självständigt samt följer säkerhetsregler - Du är tillgänglig från v. 34 - Meriterande om du har yrkesbevis Välkommen in med din ansökan!
Arbetsgivare
Service E.M.J Entreprenad AB
Hemsida: http://emjservice.se/
Ansökan
Ansök senast 24 February (1 månad 2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker Betongarbetare.

Arbetsgivare / Ort: JF Betong AB / Åhus
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 February (1 månad 6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Betongarbetare

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi söker Betongarbetare! (Kristianstad Skåne)

Vi behöver utöka arbetsstyrkan och söker därför en betongare för omgående anställning.

Du som person förväntas vara självgående, engagerad och lösningsorienterad. Van vid materialet betong, armering och formbyggnad. Du motiveras av att ta ansvar och leverera bra och fina jobb. Högt driv och en ödmjuk person.

Tekniskt kunnande om betong och armering är meriterande men inget krav.

Största vikt läggs på dig som person.

JF Betong AB är ett mindre företag som arbetar uteslutande med betong och armering över hela Skåne. Majoriteten av våra jobb är betonggolv, husgrunder, betongtrappor, murar mm.

Vi har högt i tak, arbetar nära varandra, hjälper och ställer upp för varandra. Vi visar ödmjukhet och strävar alltid efter att ha skoj på jobbet!

För att söka tjänsten behöver du:

* Några års branscherfarenhet

* B-Körkort

Välkommen att höra av dig!

Johan Frösslund

[email protected]

Arbetsgivare
JF Betong AB
Kimröksgatan 2
29635 Åhus
Ansökan
Ansök senast 28 February (1 månad 6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Betongarbetare sökes åt kund i Vara

Arbetsgivare / Ort: Add-Up Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 February (1 månad 6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Betongarbetare

Om jobbet

Företaget är en av marknadens främsta aktörer inom prefabricerad betong och fungerar som en komplett stomentreprenör. Som bygger och utvecklar framtidens flerfamiljsbostäder, kontor, offentliga byggnader samt industri- och lantbruksbyggnader med olika stomkoncept. Med ett brett produktutbud av väggelement, grunder, bjälklag, balkonger, trappor osv. erbjuds innovativa helhetslösningar utifrån projektens behov, krav och önskemål.

Företaget är en rikstäckande aktör vilket innebär att all tillverkning är närproducerad, samt en tillgänglighet med ett starkt engagemang på den lokala marknaden. I dagsläget är det ca 550 anställda på företaget och omsätter en miljard kronor.


Vi söker betongarbetare till produktionen av väggelement för bostad och lantbruksfastigheter. I rollen som betongarbetare kommer man arbeta med bl.a. formning, armering, isolering, el kanalisering, gjutning och ytor.

Arbetet sker utifrån en ritning, vilket ställer stora krav på noggrannhet och ansvar. För att lyckas i rollen som betongarbetare krävs det att man visar:

-Stort engagemang

-Positiv inställning till arbete och livet

-Samarbete

-Viljan att ständigt bli bättre

-Ansvarstagande


Vi söker dig som har erfarenhet eller utbildning inom bygg och betongbranschen sedan tidigare. Som person skall du vara noggrann, positiv och målmedveten. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp. Du bör också kunna hantera handverktyg och läsa och förstå en arbetsritning.

Arbetet är förlagt med dagtid med en viss förskjutning

Travers och truckkort är meriterande.

Anställningen kommer senare att övergå till en tillsvidareanställning hos kunden, om alla parter känner sig nöjda.


Add Up Bemanning AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag som hjälper sina kunder med personalförsörjning samtidigt som vi skapar mångfald och hållbarhet. Hos oss jobbar både personal med och utan funktionsvariationer och vi är bara intresserade av människors styrkor, inte deras begränsningar.

Vi jobbar med långsiktiga relationer med både kunder och personal. Det innebär att vår personal inte flyttar runt på olika arbetsplatser utan jobbar som en i teamet på samma arbetsplats ständigt. Viktigast för oss är de tio beteenden som vi lovar vår kund: Punktlighet, Positivitet, Förberedd, Anstränga sig, Arbetsmoral, Energi, Passion, Kroppsspråk, Öppenhet för coachning samt att göra det lilla extra. Om du väljer dessa beteenden har du redan kommit långt i rekryteringen!

Arbetsgivare
Add-Up Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 28 February (1 månad 6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Linjemålare Mölndal

Arbetsgivare / Ort: Linjemarkering Väst AB / Lindome
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 March (1 månad 7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Betongarbetare

Om jobbet

Linjemarkering Väst AB är ett företag och har sitt säte i Mölndal, Västra Götalands län. Vårt huvudsakliga arbetsområde är i Göteborg med omnejd, men utför även jobb i övriga delar av Sverige.✔Bygg eller mark erfarenhet är meriterande

✔Du skall kunna perfekt svenska i tal o skrift.

✔Bra matematik kunskaper.

✔Bra fysisk då jobbet är ganska fysiskt krävande.

✔Meriterande om du har arbete på väg utbildning och heta arbeten utbildning.

✔Bra om du bor inom Mölndal och Kungsbacka område.


Som linjemålare kommer du att arbeta med att utföra linjemarkeringar självständigt med en del kund kontakt.


Nyfiken⁉️

Kolla gärna vårat hemsidan www.linjemarkering.se eller Facebook sida Linjemarkering Väst AB

Arbetsgivare
Linjemarkering Väst AB
Flöjelbergsgatan 8A Mölndal
43735 Lindome
Hemsida: http://www.linjemarkering.se
Ansökan
Ansök senast 1 March (1 månad 7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Betongarbetare

Arbetsgivare / Ort: RSH Bostad AB / Haninge
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 March (2 månader 9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Språk
Krav
 • Ryska
 • Polska
Meriterande
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Vi letar efter erfarna betongarbetare.

I arbetsuppgifterna ingår gjutning av husgrunder, garageplattor, pelare, golv och andra anläggningar med betong samt läsning av byggritningar för att kunna placera ut armering eller armeringsnät över arbetsplatsen.

Arbetet kommer att utföras med hjälp av system Peri och Doka därför erfarenhet med detta är meriterande.

Arbete kommer att ske med andra medarbetare i grupp. Jobbet kan vara fysiskt ansträngande i vissa situationer därför en god grundfysik är ett plus.

Kravet är att tala ryska och/eller polska.


Vänligen, ange Betongarbetare i rubriken när ni mejlar till oss era CV och Personliga brev.


Arbetsgivare
RSH Bostad AB
Box 3072
13603 Haninge
Ansökan
Ansök senast 31 March (2 månader 9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Murare /Gjuta betongplatta

Arbetsgivare / Ort: Skåne Alltjänst AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 April (2 månader 22 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet

#JobbjustnuVi ska kunna uppfylla vårt namn Skåne alltjänst så om du är händig och har erfarenhet inom bygg då är det dig vi söker efter .


Du ska ha arbetat som plattsättare tidigare och har således erfarenhet som plattsättare.att kunna gjuta betongplatta är också ett krav. Du ska vara samarbetsvillig samt kunna arbeta självständigt.


Krav

-Erfarenhet.

-Rysk och engelsk talande.


Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Skåne Alltjänst AB
Hemsida: www.skanealltjanst.se
Ansökan
Ansök senast 13 April (2 månader 22 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Betongarbetare med yrkesbevis sökes

Arbetsgivare / Ort: Tillväxt Botkyrka AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 July (5 månader 11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet
Tillväxt Botkyrka hjälper lokala entreprenörer att rekrytera, nu söker vi en erfaren betongarbetare till ett byggföretag i Botkyrka med kollektivavtal och över 20 års erfarenhet i branschen. Som betongarbetare kommer dina arbetsuppgifter bl.a bestå av formning, armering och gjutning. Det första projektet du kommer att arbeta med gäller renovering av källarvåning. Vi söker dig som: - Har yrkesbevis som betongarbetare - Har god hälsa och fysik. - Har minst 3 års erfarenhet som betongarbetare. Meriterande om du: - Har genomgått kurser relevanta för ditt arbetsområde - Har Körkort B Så går rekryteringen till - Du skickar in en ansökan med CV via länk nedan - Om du uppfyller kraven presenterar vi dig för arbetsgivaren - Vi hör av oss om arbetsgivaren är intresserad att gå vidare med din ansökan, då presenterar vi bolaget för dig och förmedlar en intervju. Övrigt: Start: Snarast Placering: Stockholm Anställningsform: Heltid, enligt kollektivavtal Ansökan: Klicka här för att söka tjänsten. (https://tillvaxtbotkyrka.teamtailor.com/jobs/1004998-plattsattare-med-vatrumscertifikat-sokes/applications/new?_ga=2.96964060.278400533.1605959079-1929022931.1605959079) Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.
Arbetsgivare
Tillväxt Botkyrka AB
Hemsida: http://www.tillvaxtbotkyrka.se
Ansökan
Ansök senast 3 July (5 månader 11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Betongarbetare med yrkesbevis sökes

Arbetsgivare / Ort: Tillväxt Botkyrka AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 July (5 månader 11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Betongarbetare

Om jobbet
Tillväxt Botkyrka hjälper lokala entreprenörer att rekrytera, nu söker vi en erfaren betongarbetare till ett byggföretag i Botkyrka med kollektivavtal och över 20 års erfarenhet i branschen. Som betongarbetare kommer dina arbetsuppgifter bl.a bestå av formning, armering och gjutning. Det första projektet du kommer att arbeta med gäller renovering av källarvåning. Vi söker dig som: - Har yrkesbevis som betongarbetare - Har god hälsa och fysik. - Har minst 3 års erfarenhet som betongarbetare. Meriterande om du: - Har genomgått kurser relevanta för ditt arbetsområde - Har Körkort B Så går rekryteringen till - Du skickar in en ansökan med CV via länk nedan - Om du uppfyller kraven presenterar vi dig för arbetsgivaren - Vi hör av oss om arbetsgivaren är intresserad att gå vidare med din ansökan, då presenterar vi bolaget för dig och förmedlar en intervju. Övrigt: Start: Snarast Placering: Stockholm Anställningsform: Heltid, enligt kollektivavtal Ansökan: Klicka här för att söka tjänsten. (https://tillvaxtbotkyrka.teamtailor.com/jobs/1043582-betongarbetare-med-yrkesbevis-sokes/applications/new?promotion=172948-arbetsformedlingen&_ga=2.85170201.1279648474.1610370595-1721485673.1608565787) Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.
Arbetsgivare
Tillväxt Botkyrka AB
Hemsida: http://www.tillvaxtbotkyrka.se
Ansökan
Ansök senast 3 July (5 månader 11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.