På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Anläggningsarbetare
Spela filmen

Anläggningsarbetare

422 Lediga jobb

ARBETSLEDARE INOM RENOVERINGSTJÄNSTER

Arbetsgivare / Ort: Lisana Gruppen AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Arbetsledare
 • anläggning

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Har du mångårig erfarenhet av bygg- eller renovering, besitter goda ledaregenskaper och söker nya spännande utmaningar? Vill du även vara med och bidra till spännande projekt och tillhöra en växande organisation?

Rollen som Arbetsledare

I din roll som Arbetsledare kommer du att ansvara för ett antal arbetsplatser samtidigt. Som Arbetsledare har du det övergripande ansvaret för tid, kvalitet och personal och leder projektet mot uppsatta mål. Din närmaste chef är Projektchef som du kommer arbeta nära och få stöttning från. Utmärkande för Lisanas byggarbetsplatser är fokus på arbetsmiljö, struktur, kvalitet och god tillgång till stödresurser såsom projektingenjörer, kalkyl, inköp och projektering.

Din Profil

Vi söker dig som har en erfarenhet som hantverkare och ledarskap. Du är van att arbeta i mindre bolag. Du trivs i en roll med helhetsansvar för samordning av projekt och personal. Vi förutsätter att du är van vid att planera och leda byggpersonal.

På Lisana är våra värdeord Nytänkande, Kunniga, Stort hjärta och Engagemang. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder.

På Lisana är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass! Vi letar efter dig som; är engagerad i ditt arbete och trivs med att leda personal mot uppsatta mål. Som person är du målmedveten och ansvarstagande samt har en genomgående positiv attityd och en förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Du är tydlig i din kommunikation, duktig på att bygga nätverk och utveckla långsiktiga relationer med kunder och andra intressenter. Vidare är du duktig på att strukturera och organisera ditt arbete.

Hanterar svenska och engelska i både tal och skrift. Vi erbjuder dig;

Flexibla arbetstider utifrån kundens efterfrågan, främst måndag-fredag kl. 8.00-17.00 och även vissa helger

Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Härliga kollegor från hela världen!

Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu! Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Lisanas rekryteringsavdelning: [email protected]

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Lisana Gruppen AB
11674 Stockholm
Hemsida: www.lisana.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Erfaren grävmaskinist till Miljöplanering AB

Arbetsgivare / Ort: Tillväxt Botkyrka AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-04-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Grävmaskinförare

Om jobbet
Miljöplanering AB arbetar med att hyra ut entreprenadmaskiner med förare till de stora byggarna i Stockholmsområdet. Maskinparken består av hjulgrävare, bandgrävare, hjullastare samt lastbilar. Vi är ett härligt gäng på ca 20 personer i alla åldrar som arbetar tillsammans, företaget har funnits i 40 år och har en väl etablerad plats i branschen. Miljöplanering har i dagsläget maskiner ute på bland annat flera arbetsplatser på projekt Förbifart Stockholm. Just nu söker vi en erfaren grävmaskinist till en av våra bandgrävare 30 - 40 ton, dessa maskiner går mer eller mindre med maskinstyrning. på heltid hos våra beställare. Som grävmaskinist på Miljöplanering kommer du: Arbeta självständigt under vår beställares arbetsledning i främst långa och stora infrastrukturprojekt. Du kommer att ansvara för arbetsflödet kring din maskin, på lång- och kort sikt, i samarbete med vår beställares personal samt andra samarbetspartners. Du förväntas att ta drivande roll och vara engagerad i projektet du arbetar i. Kompetenskrav: - 3-5 års erfarenhet som maskinförare av maskiner i storleken 25-40 ton på medel/stora projekt - Minst 6 månaders erfarenhet av körning med maskinstyrning - Inneha yrkesbevis - Hantera svenska språket i tal och skrift Personliga egenskaper: - Flexibel för förändringar i arbetet och nya gruppkonstellationer - God social förmåga och gillar att arbeta i grupp - Arbeta självständigt och planera för arbetet kring maskinen framåt, på lång- och kort sikt Meriterande - Erfarenhet av körning med hjulgrävare/hjullastare på större projekt är meriterande. Övrigt: Start: efter överenskommelse Anställningsform: Vi tillämpar 6 månaders provanställning Arbetstider: Heltid mån- fre alt. mån- torsdag Placering: Vi har arbete i Stockholm med kringliggande kommuner Vi har möjlighet att hjälpa till med boende Ansökan: Skicka din ansökan här! (https://jobb.tillvaxtbotkyrka.com/jobs/preview/dfab8fa6-06b1-4863-b7eb-fc350b32e745) Urvalet sker löpande och ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömningen.
Arbetsgivare
Tillväxt Botkyrka AB
Hemsida: http://www.tillvaxtbotkyrka.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Anläggare

Arbetsgivare / Ort: Umg Entreprenad AB / Uppsala
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Väg- och anläggningsarbetare

Språk
Meriterande
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Nu söker vi även kompetenta anläggare till vårt team!

UMG Entreprenad AB (Uppsala mark & grundentreprenad) är precis vad vi heter. Vi är specialister på mark- och grundarbeten, där kunderna är allt från stora husleverantörer och industrier till privatpersoner. Vi anpassar oss efter vilka behov som finns och har alltid kunden i fokus.

UMG Entreprenad startades 2014 och vi haft en fantastisk resa fram tills idag. Två viktiga förklaringar till att vi vuxit för varje år är vår höga kvalitet och att vi är med våra kunder hela vägen, från start till mål. För oss är det också självklart att följa upp alla projekt, för att säkerställa att kunderna är riktigt nöjda.

Under åren har vi även byggt upp ett nätverk av duktiga samarbetspartners, som vi litar på till 100 procent och som har samma syn på kvalitet som vi själva. Ett starkt team är grunden för ett riktigt bra slutresultat!

Arbetsgivare
Umg Entreprenad AB
Vaksala Fridhem 38
75594 Uppsala
Hemsida: www.umgentreprenad.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vi söker drivna skiftledare!

Arbetsgivare / Ort: Burgsvik Kulturrestauranger AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Arbetsledare
 • anläggning

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Varje årstid har sin tjusning. Sommar som vinter, varje dag, året runt, har Skansen så otroligt mycket att erbjuda. Skansen är vilda djur och kultur, men också en nöjesarena som ofta direktsänds i TV. Som medarbetare på Skansens Restauranger kommer du genast att hamna i centrum. Om du älskar att ge suverän service och vill arbeta i en unik miljö med effektiva och glada kollegor, då söker vi just dig!

Skansens Restauranger består av flera verksamhetsdelar: festvåning, konferens, fast food och per säsong även à la carterestaurang. Vi arbetar på årsbasis utifrån Skansens program och är involverade i arrangemang som Allsång på Skansen, barnens allsång, konserter, marknader och mycket, mycket mer!

Nu söker vi på Skansens Restauranger drivna skiftledare till våra fast food-enheter. I rollen som skiftledare kommer du att ha ansvar över den dagliga driften för enheten. Tjänsten är en operativ tjänst.

Dina ansvarsområden i rollen som skiftledare:

 • Du leder och planerar det dagliga arbetet för personal, råvaror och utrustning, för att kunna leverera en så bra gästupplevelse som möjligt.
 • Du utvecklar och coachar medarbetare.
 • Du har kunskap om arbetslagar, avtal och säkerhetsfrågor samt ser till att dessa följs.
 • Utför, leder och ser till att alla matsäkerhets- och hygienrutiner följs och genomförs enligt Haccp.
 • Säkerställer att bemanningen justeras vid olika försäljningsvolymer och effektiviserar utplaceringen av medarbetare.

Dina kvalifikationer:

 • Du har relevant utbildning inom hotell och restaurang eller liknande relevant utbildning, alternativt erfarenhet som kan bedömmas som likvärdigt.
 • Du har minst två års erfarenhet inom restaurang/service (helst i en ledande position).
 • Du är resultatinriktad, strukturerad och engagerad i ditt arbete
 • Du har stort intresse för service, mat och dryck
 • Du är stresstålig och ligger alltid steget före
 • Du är en positiv och kommunikativ som person


Arbetstider

Dagtid och kvällstid alla dagar i veckan.

Lön och anställning

Vi har avtalsenliga löner. Vi är anslutna till branchorganisationen VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Vi har lediga tjänster för enstaka dagar fördelat på de olika serveringsenheterna. Vissa av tjänsterna skall tillsättas omgående.

Arbetsgivare
Burgsvik Kulturrestauranger AB
Djurgårdsslätten 49-51
11521 Stockholm
Hemsida: http://www.skansensrestauranger.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Driven anläggare

Arbetsgivare / Ort: Wikan Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Väg- och anläggningsarbetare

Om jobbet
Vill du arbeta som anläggare i Blekinge, Skåne eller varför inte hela Sverige? Nu söker vi en driven person till en av våra kunder i Blekinge. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom kabelförlängning, fiber och tomtschakt. Du kommer att ingå i ett team och det är därför viktigt att du är engagerad, tycker om att prestera samt ha lätt att samarbeta med kollegor. Kunden har sitt kontor i Blekinge men har uppdrag i hela Sverige. Din bakgrund/Dina egenskaper Du som söker tjänsten ska ha tidigare erfarenhet av anläggningsarbete eller annan typ av markarbete. Du har också erfarenhet av ritningsläsning inom området. Vi söker dig som är prestigelös, lojal och ansvarsfull. En person som är flexibel och som kan hugga i där det behövs. Du behöver vara lösningsorienterad.Att prestera och göra ett bra arbete är en självklarhet för dig. Vidare är du en glad och positiv person som bidrar till gruppens goda stämning, arbetsmiljö och professionella resultat. Starkt meriterande: BE-körkort C-körkort Krav: APV 1 & 2 B-körkort och tillgång till egen bil Erfarenhet inom branschen Information och kontakt Tjänsten är en hyrrekrytering där du är anställd på Wikan Personal i en period där målsättningen sedan är att övergå till en anställning på företaget. Tjänsten är heltid och arbetstiderna kan variera. Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida. Sök snarast då tjänsterna kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Dock senast 25 September Ring gärna vid frågor, Christopher Muñoz, 0455-61 27 02. Om Wikan Personal Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Arbetsgivare
Wikan Personal AB
Hemsida: http://www.wikan.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.