På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Småhusmontör
Spela filmen

Småhusmontör

Småhusmontörer arbetar med att montera småhus av prefabricerade delar. Majoritet av småhusmontörer är anställda hos trähusfabrikanterna.

Utbildning

Bra grundläggande utbildning finns på gymnasieskolans Bygg- och anläggningsprogrammet, inriktning Husbyggnad. Motsvarande utbildning kan finnas på komvux.

Lämpliga utbildningar kan även finnas inom Yrkeshögskolan. Arbetsförmedlingen kan anordna relevant utbildning som arbetsmarknadsutbildning. Arbetsgivare inom husbyggnad kan ibland stå för utbildning och fortbildning av småhusmontörer.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

83 Lediga jobb

Senior konstruktör till Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-05-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Byggnadskonstruktör

Om jobbet

Erfaren och kunnig Byggkonstruktör sökes till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen!

På uppdrag av Sizes Prefab söker Isaksson Rekrytering Bemanning en erfaren och kunnig Byggkonstruktör som vill bli en del av vårt team i Göteborg och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för byggkonstruktion samt att upprätthålla kund- och leverantörskontakter för ett långsiktigt samarbete. Är du den vi söker?

Sizes tillverkar bostäder av hög kvalitet med stor variation – på kortare tid och till en lägre kostnad. Vår moderna industriella process och flexibla produktplattform gör att vi kan tillverka hus med stora variationsmöjligheter i vår produktionsanläggning i Oskarshamn. På sex till åtta månader uppför vi byggnader i trä för flerfamiljshus, samhällsservice och arbetsplatser. Och vi gör det till en lägre kostnad och till en högre kvalitet jämfört med traditionellt byggande. Som totalentreprenör erbjuder vi enkelhet och effektivitet i hela processen. Vårt byggsystem är standardiserat på komponentnivå, vilket gör det flexibelt utan avkall på kvalitet. Det innebär också att vi kan bygga 80% av de flerbostadshus på mellan tre och åtta våningar som efterfrågas.
Vårt fokus ligger på framtiden, och vi känner att vi kan stå för framtiden! 

VI ERBJUDER
Företaget genomsyras av energi, entusiasm och GO! Det är ett relativt nystartat företag där man förväntas ta för sig och ta tag i saker. Många processer är ännu inte förfinade, utan det fortgår ett spännande arbete med att definiera hur vi bäst arbetar tillsammans. Vi tror på att göra saker tillsammans. Och faktum är att det är grunden i hela vår verksamhet. Det är inte på egen hand, utan tillsammans, som vi kan utveckla, förändra och förbättra.
Vi på Sizes tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare. Vi erbjuder därför ett förmånligt friskvårdsbidrag.

OM TJÄNSTEN
Sizes har tecknat avtal med nya större kunder, och väljer nu att investera i fler resurser för att kunna genomföra projektering inhouse fullt ut med konstruktionsavdelningen som start.
Tjänsten kommer att vara stationerad i Göteborg. Du ingår i ett team om 8 personer, flertalet av dem är placerade i Göteborg. Du rapporterar till Konstruktionschefen.
Vi erbjuder Dig möjligheten att stötta konstruktionschefen i att leda konstruktörer och installatörer i Sizes team mot det gemensamma målet att äga hela projekteringen av våra projekt. Som senior konstruktör förväntas du även coacha och vägleda våra befintliga juniora konstruktörer.
Vi jobbar aktivt med moderna, parametriserade designprocesser. Kunskap och nyfikenhet på BIM och effektiv projektering ser vi som naturliga egenskaper för rollinnehavaren, som också kommer få stor del i att arbeta framåt med denna utveckling!

Vi har många projekt på gång och du kommer även att arbeta praktiskt med följande;
 • Ta fram och granska produktionsritningar
 • Beräkna hållfasthet samt göra lastnedräkningar och stabilitetsberäkningar.
 • Ta fram ritningar för hela huset/byggnaden
Rollen omfattar;
 • K-handlingar, från bygghandlingsunderlag till relationshandling.
 • Planering och uppföljning av eget arbete.
 • Delta i utvecklingsprojekt inom avdelningen för att skapa en konfigureringsprocess. Det ersätter begreppet projektering i vår värld, och kortar tiden avsevärt, vilket är av stor vikt i ett företag med en grundpelare i snabba leveranser.
Tjänsten är på heltid. Etableringsorten är Göteborg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad ingenjör, sannolikt inom bygg eller väg/vatten med inriktning konstruktionsteknik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet från tidigare konstruktörstjänst. Din datorvana är mycket god, du har goda kunskaper inom gällande byggnormer avseende bostäder och är van att arbeta i AutoCad. Du har även kunskap inom byggarbetsmiljösamordning, byggnadsfysik och statik. Kunskap och erfarenhet inom BIM och effektiv projektering ser vi som starkt meriterande.
Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Du är självgående och besitter troligtvis följande kvalifikationer:
 • Minst 8 års erfarenhet från arbete som byggnadskonstruktör.
 • Erfarenhet av konstruktion avseende byggnation i trä
 • Erfarenhet av projektledning/ uppdragsledare
 • Lång erfarenhet av ledarskap
Du har en god ledarerfarenhet och är dessutom en god lagspelare som har lätt för att kommunicera, delegera och samarbeta. Du gillar kombinationen av att arbeta både självständigt och i grupp. Vi tror att du är noggrann, strukturerad, öppensinnad och inte rädd för att tänka nytt! Framförallt brinner du för ditt jobb! Vill du vara med på resan att vidareutveckla konstruktionsavdelningen på Sizes? Lägg då in din ansökan till oss!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Sizes Prefab AB med Isaksson Rekrytering Bemanning AB.
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI).
Arbetsgivare
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Hemsida: www.sizesworks.com
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Arbetsledare inom betong och stomproduktion till Norra Stockholm

Arbetsgivare / Ort: WorkWeb AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-03-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Arbetsledare
 • husbyggnad

Om jobbet
För kunds räkning söker vi nu en senior arbetsledare inom betong och stomproduktion för projekt i Norra Stockholm! Kund är ett växande byggföretag som skapar allt från nyproducerade bostäder till äventyrsbad och äldreboenden. I dagsläget är bolaget ett av Sveriges 30 största byggföretag med drygt 300 medarbetare. Då kund är ett medarbetarägt företag ges alla möjlighet till att bli delägare. Som ett medarbetarägt företag har kund både skapat gott ryckte som en kvalitativ leverantör och som en god arbetsgivare där alla medarbetare får stort företroende och möjlighet till att påverka. De är just nu i en expansiv fas och och söker en senior arbetsledare till deras verksamhet i Norra Stockholm. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som arbetsledare kommer du leda hantverkare i ett större bostadsprojekt i Norra Stockholm, främst inom betongarbeten och stomproduktion. Du kommer även att: - Planera, fördela och leda det dagliga arbetet, för egen personal liksom för underentreprenörer, främst inom platsgjutna stommar och platsbyggda utfackningsväggar. - Du säkerställer och följer upp att tid- och leveransplaner hålls och beställer hem material. - Du informerar och kommunicerar dagligen med platschef och arbetare och involveras i daglig problemlösning. Vi söker dig som - Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som arbetsledare inom platsbyggd stomproduktion vid projekt inom nyproducerade bostäder. - Har kunskap och erfarenhet inom platsgjutna stommar, platsbyggda utfackningsväggar, armering och betong. - Har erfarenhet av och är bra på att bygga och leda välfungerande arbetslag och vet att olika medarbetare behöver olika ledarskap. - Talar svenska och grundläggande engelska samt innehar B-körkort. Du erbjuds - Ett medarbetarägt företag med medarbetare som trivs och där personalomsättningen är låg. - Ett utvecklande och stimulerande arbete där du får möjligheten att arbeta med yrkesskickliga snickare och betongarbetare som känner engagemang och intresse för projekten. - Ett modernt företag där man satsat på att utveckla ledarskapet och medarbetarna. - Konkurrenskraftig lön, goda anställningsvillkor och förmåner. WorkWeb är ett rekryteringsbolag som är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag. Övrig information - Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid - Omfattning: Heltid - Placering: Norra Stockholm - Eventuella frågor besvaras av Senior Researcher Ebba Hedin: 076 395 78 94 / [email protected] Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom WorkWeb men du kommer anställas direkt hos kund. Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
Arbetsgivare
WorkWeb AB
Hemsida: http://www.workweb.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Arbetsledare på Botrygg, Uppsala

Arbetsgivare / Ort: Botrygg Bygg AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 13 May (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Krav
 • MS Office

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet


Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. I dagsläget är vi Sveriges tolfte största bostadsproducent, och all produktion sker i egen regi.


Då Botrygg är långsiktiga ägare av de fastigheter vi bygger tas inga genvägar i produktionen utan allt har en hög kvalitet i alla led då det lönar sig på sikt. Botrygg har en hög ambitionsnivå i såväl produktion som förvaltning av bostäder vilket återspeglas i den kundundersökning som AktivBo årligen utför där vi utsetts till Sveriges bästa förvaltare.


Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro och Göteborg. Fastighetsbeståndet består av cirka 100 fastigheter med cirka 3000 lägenheter och cirka 300 lokaler av olika storlek. Se vår hemsida www.botrygg.se för mer information.Vi söker nu en byggnadsingenjör/arbetsledare. Tjänsten är placerad på ett av våra byggen i Uppsala.

I arbetet som arbetsledare

· Är det du som planerar, leder och fördelar det dagliga arbetet för yrkesarbetare och underentreprenörer.

· Du arbetar nära platschefen. I ditt ansvar ingår även att se till att lagar och förordningar efterlevs.

· Du bör ha egenskaper som gör dig till en ledare som för arbetet framåt och känner dig bekväm med att ta egna beslut.

· God samarbetsförmåga som får det dagliga arbetet att gå framåt även vid stressiga situationer. Du ska ha en förmåga att agera med gottomdöme och ha en serviceinriktad inställning.

· Känna dig bekväm i med att jobba mot uppsatta gemensamma mål.

För detta arbete krävs en bakgrund som byggnadsingenjör alternativt byggnadstekniker eller att motsvarande kunskaper tillgodogjorts på annat sätt. Tidigare erfarenhet av projektledning och/eller inom byggindustrin är mycket meriterande.Meriter:

· Kompetenskurser som BAS-U, Betong klass 2 samt tillståndsansvarig för Heta arbeten är meriterande men inget krav.

· Kunskaper i Bid-Con är meriterande.

Som person är du

· Social och har lätt för att etablera kontakter

· Du har en förmåga att strukturera, prioritera och organisera dina arbetsuppgifter.

· Du är även stresstålig och tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo.

Eftersom tjänsten innebär skriftlig samt muntlig kontakt med svenska såväl som utländska leverantörer och entreprenörer förutsätter vi goda kunskaper i tal och skrift på svenska och engelska. Du har även vana vid att arbeta i Officepaketet med Outlook, Word och Excel samt Auto-CAD.


Som arbetsledare på Botrygg kommer du få en spännande och varierande tjänst, trevliga kollegor och en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Urval görs löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Annonssäljare, rekryteringsföretag med flera undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.

Varaktighet, arbetstid

Tillsvidare, Heltid.

Lön

Fast månads- vecko eller timlön

Enligt överenskommelse

Ansökan

Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.

Vi tar emot ansökan och eventuella frågor via e-post: [email protected]

Ange referens: Arbetsledare Uppsala

Kontakt

010-516 30 00 (Vx)

[email protected]

Arbetsgivare

Botrygg AB

Box 335

581 03 Linköping

Besöksadress

Junkersgatan 1

Linköping

Arbetsgivare
Botrygg Bygg AB
Hemsida: https://www.botrygg.se
Ansökan
Ansök senast 13 May (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Fönstermontörer för jobb i Stockholm

Arbetsgivare / Ort: WORKNORDIC GROUP AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 13 May (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-04-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Husmontör

Om jobbet
Vår kund är ett väletablerat företag i Stockholmsregionen inriktade på om- och tillbyggnationer, renoveringar samt vinterunderhåll av fastigheter. Företagets kunder är allt från bostadsrättsföreningar och fastighetsägare till företag inom byggsektorn.

Med anledning av en ökad efterfrågan på uppdrag inom fönsterbyten behöver dem nu anställa ytterligare fönstermontörer.

Som fönstermontör kommer du att arbeta med demontering, rivning, montering av nya fönster, karmbyten och eventuellt lite målning, samt övrigt förekommande arbetsuppgifter vid fönsterbyten.

Kvalifikationer
*Du har en utbildning eller bakgrund inom bygg/montage
*Du har tidigare erfarenhet från fönsterbyte
*Du är händig och kan utföra olika typer av arbetsuppgifter som kan förekomma
*Du pratar svenska eller engelska (t ex polska och engelska)
*Du har förmågan att arbeta självständigt

Har du tidigare vana av plåtarbete är detta meriterande, men inget krav. Tjänsten kräver heller inte körkort, även om körkort också kan ses som meriterande.

Vår kund värnar om att god kvalité och yrkesstolthet.

Arbetsort
Stockholm

Omfattning:
Heltid

Uppstart:
Enligt ök

Antal tjänster:
4

Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt!
Vi intervjuar och rekryterar löpande för denna tjänst.


Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
WORKNORDIC GROUP AB
Ansökan
Ansök senast 13 May (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Konstruktör

Arbetsgivare / Ort: Intressanta Hus Sverige AB / Västerås
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 13 May (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-04-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Byggnadskonstruktör

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet


OM INTRESSANTA HUS

Intressanta Hus är en husleverantör som tänker lite annorlunda än våra branschkollegor. Vår idé är att skapa unika och arkitektritade hus som sticker ut från det vanliga – vi skapar helt enkelt intressanta hus. Vårt öga för design, hus och inredning i kombination med vår expertis inom formgivning av hus utgör vår styrka. Vi är ett litet men snabbväxande familjeföretag med huvudkontor i Västerås men har kontor på flera ställen i landet. Vi erbjuder en spännande och kreativ arbetsplats där vårt mål är att alla ska trivas på arbetsplatsen och med arbetsuppgifterna.

OM ROLLEN

Vi söker nu en kompetent och motiverad konstruktör. Som konstruktör på Intressanta Hus är du en del av vårt team som vill fortsätta att utveckla och bibehålla vår position i det övre segmentet. Du har ett nära samarbete med våra arkitekter, säljare samt leverantörer för att tillsammans skapa det optimala huset för våra kunder. För oss är det viktigt att du kommer in med pigga ögon och ser effektiviseringsmöjligheter och tycker om att ta initiativ för att utveckla vår process. I rollen kommer du bland annat:

* Upprätta konstruktionsritningar

* Upprätta samrådshandlingar

* Upprätta tillverkningsritningar

* Upprätta bygghandlingar

* Upprätta grundplaner

* Skapa beställningsunderlag utifrån färdiga mallar


DIN BAKGRUND OCH EGENSKAPER

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som konstruktör och vi ser gärna att du är utbildad inom byggteknik och har en akademisk utbildning inom området. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet inom småhusbranschen. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med lastberäkningar men det är inget krav. Rollen kräver att du är självgående och driver dina projekt på ett ansvarsfullt sätt. Vi har högt i tak och hos oss finns en prestigelöshet och vi stöttar varandra i det dagliga arbetet. Arbetet är varierande och du har ett flexibelt förhållningssätt till dina uppgifter. Du har ett sinne för detaljer, håller hög kvalité och är strukturerad men ser samtidigt till att våra tidsramar hålls. Du är väl bekant med Boverkets byggregler och du har arbetat i program som Revit och CAD. Det är en förutsättning att du, för denna roll, kan tala, förstå och skriva svenska.

INFORMATION OCH KONTAKT

Placering: Västerås

Körkort: B-körkort

Befattning: Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Arbetsgivare
Intressanta Hus Sverige AB
Metallverksgatan 21
72130 Västerås
Hemsida: http://www.intressantahus.se/karriar
Ansökan
Ansök senast 13 May (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.