På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Montör
Spela filmen

Montör

En montör har kunskap om att sätta ihop och montera teknisk utrustning. 

Arbetet kan vara fysiskt krävande eftersom i vissa typer av monteringsarbete kan det förekomma tyngre lyft.

Som montör kombinerar du ofta flera tekniska yrken.

Utbildning

Lämplig utbildning kan vara det Industritekniska programmet, El och energiprogrammet eller Fordon och transportprogrammet beroende på vad du är intresserad av att montera.

Vidareutbildning på eftergymnasial nivå finns inom Yrkeshögskolan.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

846 Lediga jobb

Däckmontörer till Däckia Gävle

Arbetsgivare / Ort: Däckia AB / Gävle
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår 99 Däckiaverkstäder och 51 samarbetspartners spridda från Malmö till Kiruna. Däckia AB ägs sedan juni år 2012 av Pirelli och sysselsätter mer än 300 personer.

Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken för allt från stora entreprenadmaskiner till skottkärror.

Vi söker nu ett antal däckmontörer för höstsäsongens däckbyten till vår verkstad i Gävle

Vi söker nu ett antal däckmontörer för höstsäsongens däckbyten till vår verkstad i Gävle. Du kommer att arbeta inom verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från sommar till vinterdäck. Tvättning och inlagring av däck kommer också att vara en stor del av dina arbetssysslor.

Vi söker Dig som har arbetat med däck och fälg på däckverkstad tidigare och kan komma igång till höstens däcksäsong. Säsongen sträcker sig från i mitten av oktober och 6-8 veckor framåt.

Som däckmontör ska du kunna arbeta med samtliga förekommande arbetsuppgifter inom däck och fälg. Arbetet är mycket fysiskt krävande och du arbetar ofta i högt tempo. Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i, gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder.

Vi söker dig som:

 • Har god fysik
 • Är pålitlig och ansvarsfull
 • Driven och tar egna initiativ
 • Servicemedveten
 • Positiv och lätt för att samarbeta med andra människor.

Vill du veta mer? Kontakta Markus Hed, platschef, 072-078 82 53. Välkommen med din ansökan snarast till: [email protected]

Arbetsgivare
Däckia AB
Lötängsgatan 9
80301 Gävle
Hemsida: www.dackia.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Montör i framtidsbransch - SOLCELLSMONTÖR

Arbetsgivare / Ort: SolNord AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Montör
 • el- och teleutrustning

Om jobbet

Solnord är ett snabbt växande och modernt företag i solcellsbranschen. Vi är certifierade solelsinstallatörer och medlemmar i branschorganisationen Svensk Solenergi. Med digitala lösningar för försäljning, logistik och dokumentation arbetar vi kostnadseffektivt och ansvarsfullt över nästan hela landet.

Vill du jobba i en framtidsbransch där du får hjälpa våra kunder att ställa om mot en grönare framtid är det här rätt jobb för dig.

Att ha kul och trivas på jobbet är otroligt viktigt.

Viktigt är också nöjda kunder och snygga montage.

Följande värderingar är vi säkra på att team-medlemmarna har:

-Vi uppskattar att sköta oss själva och trivs med att självständigt tidsplanera tillsammans med kunder

-Att jobba på tak är inte jobbigt, man har bra utsikt och jobbar ofta på solsidan.

-Att få jobbet klart i tid samtidigt som man svarar på kundens alla frågor på ett trevligt sätt är en härlig utmaning, därför är det viktigt att du kan föra dig och ta olika typer av personer och behärskar det svenska språket

-Det är viktigt att det blir korrekt och att kunden blir nöjd, vi drar oss inte för att dubbelkolla med kunden, projektledaren eller konstruktören

Vi är bara människor och ibland blir det fel och missförstånd. Då är det skönt att åtgärda det så snart som möjligt så man slipper ha det hängande över sig, även om man får lägga in en extra arbetsdag!

Som Solnordare jobbar vi självständigt i team, två och två eller tre ibland. Därför är det en fördel om du är van att arbeta i ett lag och trivs med det.

Vid stora installationer såsom solparker, större lantbruk och bostadsrättsföreningar går flera team ihop och jobbar då ibland på annan ort.

Du har möjlighet att utgå hemifrån eller ifrån vårt materiallager och SolNord tillhandahåller ett arbetsfordon per team, likväl som profilerade arbetskläder och verktygsuppsättning. I teamet ansvarar ni gemensamt för att hålla god ordning och städat skick samt uppdatera fordonet med förbrukningsmaterial så att arbetet flyter på och kunden får snabba, effektiva och snygga montage

Ni hämtar ut veckans arbetsordrar med bifogad dokumentation kring montage ur vårt affärssystem, bokar tider, går igenom projektet med kund vid ankomst, monterar, installerar och städar av och forslar bort byggavfall och emballage samt går igenom och lämnar över anläggningen till kund och säkerställer att allt är klart för fakturering.

På SolNord har vi gott om kompetens att dela med oss av så tidigare erfarenhet av solcellsinstallationer är inget krav. En driven och lättlärd person kommer vi göra mästare utav på nolltid.

Följande erfarenheter och kompetenser värdesätter vi dock högt;

B-körkort är krav, gärna BE

Vana av arbete på tak

Ställningsintyg

Fallskydd

Heta arbeten

Grundläggande datorvana

Arbetsgivare
SolNord AB
Upplagsvägen 29
11743 Stockholm
Hemsida: http://www.solnord.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

AMAB HYDRAUL i Umeå söker hydraulikslangmontör

Arbetsgivare / Ort: Wikan Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Montör
 • gummi- och plastprodukter

Om jobbet
Om företaget AMAB Hydraul erbjuder marknadens bredaste sortiment inom hydraulik, slang- och ledningskomponenter för OEM-kunder, serviceverkstäder, maskinimportörer, eftermarknad och MRO. Vi har en stark supportorganisation med lång erfarenhet som hjälper dig att välja rätt komponenter samt att ta fram system- och konstruktionslösningar. Vi erbjuder även ett antal olika logistiska lösningar för att passa just ditt behov. Produkterna levereras ut från vårt huvudlager, från våra egna filialer samt från vårt distributörsnätverk som är rikstäckande och finns på ca 100 orter i Sverige. Dina arbetsuppgifter Som montör av hydraulslang kommer du främst att arbeta med montering av slangenheter i olika längder, dimensioner och antal. Du kommer att använda arbetsmaskiner för att utföra de olika arbetsmomenten som ingår i processen. Du ansvarar för att kontrollera och kvalitetssäkra varje monterad slang. Tjänsten innebär att du kommer att jobba enskilt eller i team med olika kundordrar och du kommer att få produktionsmål för varje arbetsdag. Din bakgrund/Dina egenskaper För att lyckas med uppdraget bör du tycka om att arbeta i ett högt tempo utan att brista i kvalité. Du trivs med, och får energi av, att arbeta med kroppen. Som person är du stresstålig och fokuserad på att nå målet. Du är engagerad, flexibel och ansvarstagande. Planering och strukturering av din arbetsdag är självklarheter för dig. Vana att arbeta med olika typer av pressmaskiner är meriterande. Information och kontakt Omfattning: Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. Placeringsort: Umeå Arbetstid: 07:30-16:15 All kontakt gällande tjänsten ska gå via Wikan personal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Önskas mer information vänligen kontakta Andreas Ögren på Wikan, 0910-770987. Om Wikan Personal Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Arbetsgivare
Wikan Personal AB
Hemsida: http://www.wikan.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Däck- och hjulmekaniker för "tunga" fordon

Arbetsgivare / Ort: AB Götene Gummiverkstad / Götene
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Vi på AB Götene Gummiverkstad söker en driven, kunnig och social kollega som vill vara med att driva vår däckverkstad framåt. Vi hanterar alla typer av däck och vi behöver nu förstärka upp vår "tunga" sida vilket innebär att du kommer arbeta främst med lastbil -jordbruk och entreprenad-däck och dess kunder. Du kommer bli en stor del i att driva denna del av verksamheten framåt.

Vi ser gärna att du har god kunskap om att arbeta med dessa typer av däck. Meriterande är även om du har erfarenhet av reparationer av maskiner, bilar etc. samt även körkort/bevis för tyngre fordon.

Eftersom AB Götene Gummiverkstad är ett fåmansföretag så kommer tjänsten innebära du kommer arbeta med samtliga arbetsuppgifter som förekommer i en däckverkstad såsom hjulskiften, däckmontering, däckreparationer, kundmottagning etc. samt att dessa arbetsuppgifter gäller alla typer av däck, från skottkärra till skördetröska.

Vad vi söker hos Dig är:

· Driftig och ansvarstagande

· Stresstålig och stor arbetskapacitet samt i fysisk god form

· Inställningen att du aldrig blir fullärd

. Ordning och reda

. B-körkort

Meriterande:

. Körkort för tyngre fordon

. Erfarenhet av kundmottagande

. Erfarenhet av fordonsreparationer

Vad vi erbjuder:

· Ett fritt och omväxlande arbete

· Ett arbete med mycket eget ansvar

· En personlig och trivsam arbetsplats

· Många möten med trevliga människor!

. Konkurrenskraftig lön

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden. Så är du rätt person så sök nu för vi anställer löpande.

Arbetsgivare
AB Götene Gummiverkstad
Järnvägsgatan 23
53330 Götene
Hemsida: https://www.dackpartner.se/gotene/gotene-gummiverkstad/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

DÄCKMONTÖRER

Arbetsgivare / Ort: Km Däckservice i Haparanda AB / GÄLLIVARE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

2st däckmontörer till lätta och tunga fordon sökes

till vårt verkstad i Gällivare.Tidigare erfarenhet är meriterande men ej krav , då vi utbildar internt.

arbetet kräver bra fysik och allmänna praktiska kunskaper

då arbetet även innehåller kundkontakt vill vi att du kan Svenska i tal och skrift


Arbetsgivare
Km Däckservice i Haparanda AB
Transportvägen 31
98238 GÄLLIVARE
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.