På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Montör
Spela filmen

Montör

En montör har kunskap om att sätta ihop och montera teknisk utrustning. 

Arbetet kan vara fysiskt krävande eftersom i vissa typer av monteringsarbete kan det förekomma tyngre lyft.

Som montör kombinerar du ofta flera tekniska yrken.

Utbildning

Lämplig utbildning kan vara det Industritekniska programmet, El och energiprogrammet eller Fordon och transportprogrammet beroende på vad du är intresserad av att montera.

Vidareutbildning på eftergymnasial nivå finns inom Yrkeshögskolan.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

830 Lediga jobb

Industriarbetare sökes

Arbetsgivare / Ort: OnePartnerGroup Jönköping AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Montör
  • metallprodukter

Om jobbet

Till vår uthyrningsverksamhet söker vi dig som vill jobba på tillverkande företag i Jönköpingsregionen. Du kommer vara anställd hos oss på OnePartnerGroup, men arbeta som uthyrd konsult till en eller flera av våra kunder. Tjänsten innebär därför initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare kan övergå till en anställning hos det aktuella företaget. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visst låter det bra?

 

Dina arbetsuppgifter och din profil

Vill du jobba inom producerande industri som montör, lagerarbetare, truckförare, maskinoperatör eller i någon annan funktion? Trivs du med att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och miljöer? Då kan vi hjälpa dig!
Vi söker dig som är intresserad av jobb inom industrin. Eftersom vi arbetar med olika kunder kan dina arbetsuppgifter variera. Du kan komma att arbeta med bl.a. lagerarbete och truckkörning, montering på löpande band eller kontroll och underhåll av maskiner. Tveka inte att söka, all typ av industrierfarenhet efterfrågas.   

Vi söker dig med ett driv och en vilja att göra ett bra jobb. Du jobbar gärna med andra och uppskattar praktiskt arbete. Som person är du noggrann, strukturerad och flexibel. Du är positiv, effektiv, arbetsvillig och öppen för att lära dig nya saker. 
Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Bil och körkort är meriterande.   

Placeringsort: Jönköping
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag är den 26 Januari, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail .För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Isabell Karlsson på [email protected]
 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 
Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.

 

Arbetsgivare
OnePartnerGroup Jönköping AB
Hemsida: https://www.onepartnergroup.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Produktionsarbetare till kund norr om Ängelholm

Arbetsgivare / Ort: Processbemanning Svenska AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag. Har erfarnhet och god vana av arbete som maskinoperatör och är tillgänglig omgående? Då kan detta vara ett jobb för dig! Om tjänsten: Vi söker dig som vill arbeta som maskinoperatör direkt i produktionen hos vår kund norr om Ängelholm. Arbetsuppgifterna innebär att köra maskinerna i produktionen och montering av produkter. Ibland kan det behövas göras mindre justeringar och inställningar. Det ingår vissa manuella arbetsuppgifter som att fylla på material och kontrollera färdiga produkter. Vem är du? Personliga egenskaper det läggs vikt på är att du är självgående, agerar ansvarsfullt och att du vågar ta initiativ. Du behöver vara observant för att se och övervaka maskinen och arbetet. Du är social, men vissa delar av arbetspasset är du ensam vid roboten och detta ska du kunna hantera genom att ta egna initiativ.   Krav för tjänsten är: - Rök-och snusfri - Liknande erfarenhet som operatör alt. montör - Kunna arbeta 2-skift  - Svenska i tal och skrift  - Körkort Låter detta intressant?  Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.  Läs gärna mer om oss på www.processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!
Arbetsgivare
Processbemanning Svenska AB
Hemsida: http://www.processbemanning.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Söker ställningsbyggare

Arbetsgivare / Ort: Dv Ställningar AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-11-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Ställningsbyggare

Färdigheter
Meriterande
  • Yrkesbevis
  • ställningsbyggare

Språk
Meriterande
  • Svenska

Om jobbet

Vi söker ställningsbyggare för arbete i Stockholm.

Vi söker dig som ska vara självgående men samtidigt tycka om och ha lätt att samarbeta. Dina arbetsuppgifter är att montera fasadställningar och väderskydd samt förenliga arbeten. Som person är du social och flexibel. Arbeten kommer att ske på höga höjden. Arbetet är fysiskt krävande. Din yrkesstolthet och höga arbetsmoral gör dig till en engagerad, motiverad och ansvarsfull medarbetare.

Du ska behärska minst ett av följande språk flytande: svenska eller ryska.

Lön enligt kollektivavtal.

Ring inte och ansök via E-post.

Arbetsgivare
Dv Ställningar AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Montör

Arbetsgivare / Ort: Shark Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2022-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Montör
  • gummi- och plastprodukter

Om jobbet
Driven montör söker till kund i Bålsta Vi söker dig som vill jobba med montage och vulkning av transportband.   Du börjar som anställds hos SHARK bemanning AB och om allt känns bra för dig och kunden är målsättningen att du skall övergå i anställning hos kund. Vi ser gärna att du tidigare jobbat med händerna och har jobbat med montage tidigare. meriterande om du vulkat samt jobbat med svets. Du som person har god fysik då tunga lyft förekommer, körkort för bil.   Vi ser gärna också att du har en bakgrund från tillexempel lagidrott eller liknande.   Du kommer att anställas hos SHARK Bemanning AB ochanställningen är en allmän visstidsanställning på 6 månader som efter det    övergår i en tillsvidareanställning om båda parter trivs med varandra. Vi är medlemmar i Almega och tillämparbemanningsavtalet, vilket innebär att du har samma lönenivå som kundens egna personal. SHARK bemanning är ett nytt innovativt bemanningsföretag där ledningen har erfarenhet om bemanning och rekrytering sedan 90-talet. Vår viktigaste tillgång är våra medarbetare och vi kommer göra allt för att om du blir vår nästa kollega känner av det. Vi har kontor i Enköping medkunder över hela Mälardalen. För att kunna effektivt hantera din och andras ansökningar tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Om du har frågor kring en specifik tjänst så mailar du [email protected] glöm inte lägga till jobbet det gäller i rubriken.
Arbetsgivare
Shark Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Ledigt extrajobb hos välkänd kund inom fordonsindustrin!

Arbetsgivare / Ort: Manpower AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Är du på jakt efter ett spännande extrajobb inom fordonsindustrin? Har du möjlighet att jobba 2-3 pass i veckan på dagtid? Då är det dig vi söker! Vi på Manpower letar nu efter dig som vill jobba extra hos en välkänd underleverantör inom fordonsindustrin och som kan starta tjänsten i mitten på januari. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan! #jobbjustnu

Det här extrajobbet är ett konsultuppdrag via Manpower som kan pågå så länge du har en huvdsaklig sysselsättning på minst 50%. Tanken med tjänsten är ett långsiktig extrajobb så länge alla är nöjda. Vad innebär tjänsten? Arbetsuppgifterna i den här tjänsten kommer framförallt inkludera montering av stötfångare. Du kommer att jobba i högt tempo och fysiskt, lyft är vanligt förekommande i det dagliga arbetet. Hos vår välkända kund så finns givetvis även andra avdelningar som kan bli aktuella för dig: Exempel på arbetsuppgifter kan vara: * montering av stötfångare * plock, pack och kittning av komponenter * avsyning och kvalitetsgranskning av färdiga produkter Arbetsuppgifterna varierar i svårighetsgrad och du kommer bli matchad utefter dina tidigare arbetslivserfarenheter. Vi ser gärna att du är öppen och flexibel för att arbeta med olika arbetsuppgifter. Arbetsplatsen har öppet dygnet runt men i dagsläget söker vi endast personal till dagsskiftet, 06:30-15:18. Du måste med andra ord kunna jobba minst 2 dagar i veckan på dagtid för att bli aktuell för tjänsten. Skift kan förändras under senare tid på anställning. Vem passar för tjänsten? För att trivas i den här tjänsten så tror vi att du är en person som gillar att arbeta i högt tempo och vara fysiskt aktiv i ditt arbete. Vi söker efter en person som tar stort ansvar för sina arbetsuppgifter och som är flexibel kring att kunna ta arbetspass med kort varsel. I övrigt söker vi dig som * har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, till exempel annat extrajobb, studier mm. * kan jobba minst 2 vardagar i veckan på dagtid * har god fysik och vana att jobba i högt tempo * kan uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift Meriterande för tjänsten är om du har * körkort och tillgång till bil * truckkort A1-A4 samt B1-B4 * tidigare erfarenhet av montering inom industrin eller övrig lagervana Vad kan Manpower erbjuda dig? Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden. Hur söker jag tjänsten? Genom att skicka in din ansökan via vår hemsida så har du fullföljt din ansökan. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Grüner via e-post: [email protected] Start för tjänsten är omgående, det innebär att urval och tillsättningar för tjänsten sker löpande och därmed kan annonsen tas bort redan innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att höra från dig! Om Manpower Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.

Arbetsgivare
Manpower AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.