På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

VVS-montör
Spela filmen

VVS-montör

En VVS-montör installerar, reparerar och utför service på rör och annan utrustning för värme, vatten & sanitet i bostadshus och andra lokaler som sjukhus, affärshus och kontorslokaler. VVS-montör kallades tidigare för rörmokare eller rörläggare.

Som VVS-montör installerar du anläggningar för värme, vatten och avlopp Vid installationer i nybyggen arbetar du efter ritningar och tekniska beskrivningar. Du arbetar också med att installera och reparera pumpar, varmvattenberedare och styr- och reglerutrustning.

Som VVS-montör kan du arbeta med service, ombyggnad eller nybyggnation. Om du arbetar med service har du en servicebil med de verktyg du behöver för att utföra jobbet. En VVS-montör som jobbar med service är oftast ensam på arbetsplatsen, till skillnad från de VVS-montörer som arbetar på ett bygge. De är med från början och bygger från grunden och får oftast jobba ihop med flera andra arbetsgrupper som t.ex. snickare och målare.

Oavsett var och hur arbetsuppgifterna genomförs måste en VVS-montör arbeta både med hjärna och händer. Yrket är ett traditionellt hantverk som förnyats med ny teknik. Nu finns ofta komplicerade datorstyrningar av värme- och kylanläggningar.

I dag finns flera olika typer av material som används inom VVS. Det kan vara järn, koppar eller plast i de rördelar man använder. Därför måste du kunna arbeta med alla typer av material och på vissa arbetsplatser krävs det även att en VVS-montör kan svetsa, så det får du lära dig under din utbildning.

Utbildning

Det finns tre vägar att utbilda sig till VVS-montör – antingen gymnasievägen, vuxenutbildningsvägen eller företagslärlingsvägen.

Gymnasievägen
VVS-installatörer utbildas inom gymnasieskolan på VVS- och fastighetsprogrammet, inriktning VVS. Efter utbildningen på gymnasiet söker man anställning som lärling i ett företag. Efter cirka två år som lärling avlägger man branschprov för att bli branschcertifierad VVS-installatör.

Efter gymnasial utbildning börjar lärlingstid: oftast ingår fyra lärlings-perioder om 850 timmar, totalt 3400 timmar. Efter lärlingstid avlägger du ett branschprov för att bli certifierad VVS-montör.

Vuxenutbildningsvägen
Vuxenutbildningen kan ibland erbjuda möjlighet att läsa yrkespaket som på sätt och vis motsvarar den gymnasiala utbildningen. Det kan också finnas möjlighet att få hela utbildningen genom lärlingsanställning i företag.

Företagslärlingsvägen
För att gå företagslärlingsvägen behöver man hitta ett företag som är villigt att åta sig utbildningsansvar och som är anslutet till kollektivavtal. Under sin lärlingstid kompletterar man med gymnasiebetyg i matte, svenska och engelska, om man inte redan har godkända gymnasiebetyg i dessa ämnen.

OBS! Efter fullgjord lärlingstid måste man göra ett branchprov för att få ut ett Yrkesbevis, först därefter har man rätt till full lön.

Personliga egenskaper

Förutom att kunna behärska den nya tekniken måste en VVS-montör kunna läsa ritningar och även tänka kreativt för att hitta de bästa lösningarna. Och givetvis även vara händig och praktiskt lagd.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

47 Lediga jobb

VVS-montör till SVEFAB

Arbetsgivare / Ort: B3 Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 23 October (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Om tjänsten Svealands fastighetsteknik AB, SVEFAB, är din kompletta partner inom fastighetsförvaltning. Verksamma inom hela Mälardalen, med huvudkontor i Österåker, så erbjuder SVEFAB tjänster inom fastighetsskötsel, ekonomisk förvaltning, och driftteknik till kommuner, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Företaget omsätter över 100 miljoner kronor per år och består av över 60 medarbetare som tillsammans arbetar för att ge kunderna bästa möjliga service. B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg! Tillsammans med SVEFAB söker vi nu en självgående rörmokare med bred kompetens. Du kommer, tillsammans med dina kollegor, ansvara för fastighetsuppdrag inom hela SVEFABs fastighetsbestånd. Lejonparten av arbetet utförs i Åkersberga men då vårt bestånd ständigt växer så bör man vara beredd att hjälpa sina kollegor över hela Stockholm. Din utgångspunkt kommer att vara SVEFABs huvudkontor i Åkersberga. Därifrån kommer ni utföra planerat underhåll, akuta åtgärder samt felavhjälpande underhåll. När du blir varm i kläderna och bekväm med uppdraget så kommer det även att finnas möjlighet till beredskap och jour på ett rullande schema. Vem är du? Vi tror att du är en driven person med gott tekniskt kunnande. Då vårt bestånd är väldigt varierat så finns det utrymme för dig som främst arbetat med service men även dig som känner dig mer bekväm med att byta undercentraler. Ett krav för tjänsten är att du har några års erfarenhet inom VVS, kan arbeta självständigt och har förmågan att äga dina egna processer. Då dokumentation är väldigt viktigt för oss och våra kunder så ser vi gärna att du har god erfarenhet inom detta samt att du talar och skriver svenska obehindrat. Då vi alla arbetar tillsammans så får du gärna komma med förslag på hur vi kan förbättra vår verksamhet och vi uppmanar alla att engagera sig och hitta nya bra vägar att ge våra kunder bättre service, Körkort är ett krav då du kommer att behöva kunna röra dig mellan fastigheterna. Du erbjuds En fast tjänst med potential för utveckling. Vi arbetar med varandra och för varandra och ser gärna att alla medarbetare engagerar sig. Utöver detta så erbjuds du en konkurrenskraftig lön och tjänstebil. Ansökan Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara del av ett företag som värnar om sin personal? Sök redan idag! Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P. Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila [email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
B3 Personal AB
Ansökan
Ansök senast 23 October (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VVS-montör

Arbetsgivare / Ort: Borås Elektrokyl-Energiteknik AB / Borås
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 October (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi söker en VS montör med stort intresse för service. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära allt ifrån mindre installationer till mera komplexa anläggningar inom värme och kyla. Som montör befinner man sig mycket ute hos kund med felsökning eller med förbättringsåtgärder på kundens anläggning. Uppdragen utför man i rätt tid och med rätt verktyg. Man lämnar anläggningen fungerande utefter önskad funktion och med ett energigenialt fokus. Geografiskt är det Sjuhäradsbygden som är arbetsområdet, huvuddelen är i Borås.

Ansvar / arbetsuppgifter

 • Utföra service och underhåll på kyl- och värmesystem. Arbetet innefattar såväl felsökning, ombyggnationer/montage samt i viss mån även omkonfigurering/programmering.
 • Utföra akutservice inom 3 tim, spot-service inom 3 dagar samt planerad garantiservice enligt utlovat datum.
 • Ansvara för att serviceuppdrag blir fakturerade i tid.
 • Planera sina uppdrag via “SDF” och kalender ihop med service ledaren eller teamet.
 • Erbjuda kunder merförsäljning såsom serviceavtal och nya förbättringsåtgärder
 • Driftsätter och injusterar enligt gällande checklistor.
 • Ansvara för att gällande arbetsmiljöföreskrifter efterlevs

Befogenheter

 • Fatta självständiga beslut inom ansvarsområdet
 • Inhandla förbrukningsmaterial för uppdrag inom ansvarsområdet
 • Avbryta uppdraget då gällande arbetsmiljöföreskrifter ej kan efterlevas

Som person är man serviceinriktad med hög social kompetens och är lyhörd för vad kunden vill ha hjälp med. Man måste ha förmågan att både kunna arbeta självständigt och i grupp. Vi önskar att du har bred kunskap inom VVS-yrket och gärna några års erfarenhet. Ett krav är att du har VVS certifiering, meriterande är om du har Säker vatten och svetslicens.

För frågor om tjänsten, kontakta Fred Johansson, 0704-95 11 07, [email protected]

Vi utför intervjuer löpande, ansökan skickas till: [email protected]

#jobbjustnu #elektrokylenergiteknik #VVSmontör #VVStekniker

Arbetsgivare
Borås Elektrokyl-Energiteknik AB
Kindsgatan 9
50450 Borås
Hemsida: www.elektrokyl.se
Ansökan
Ansök senast 24 October (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

VVS montör

Arbetsgivare / Ort: Grythyttans Elinstallationer AB / Hällefors
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 October (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
 • Godkänd VVS-utbildning

Om jobbet

Vi behöver förstärka med ytterligare en VVS montör.

Är du den vi söker ,tveka ej att kontakta oss.


Våra beställare är såväl statliga/privata näringsliv

samt privata sektorn.


[email protected]

059110200

Arbetsgivare
Grythyttans Elinstallationer AB
Bjurvägen 1
71232 Hällefors
Ansökan
Ansök senast 24 October (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Stamspolare till kund i Haninge!

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 October (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Om tjänsten Som stamspolare kommer du att ingå i ett team på 2 personer. Du kommer att arbeta med att åka runt till villaägare och rensa avloppen med hjälp av högtrycksspolning. I arbetet förekommer det även städning. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag kl. 08:00 till 17:00 och arbetet utförs över hela stor-Stockholm. Om dig Vi söker dig som är noggrann, punktlig, flexibel och har en bra social förmåga. Önskvärt är erfarenhet av relining eller ventilationsrengöring. Du ska vara händig då tunga lyft förekommer. Ett krav för tjänsten är att du innehar B-körkort och kan åka runt i hela stor-Stockholm utan hinder. Viktigt för tjänsten är: - Noggrannhet - Flexibilitet - Flytande i svenska i både tal och skrift - Kundvård är A och O Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Vi erbjuder en visstidsanställning hos Adecco som har avsikten att övergå till en anställning hos kunden efter 3 månader. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Athina Bagiopoulou via Adecco 010 – 173 73 00. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast 27 October (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VVS - Montörer

Arbetsgivare / Ort: TA INDUSTRI / Varberg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 October (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • VVS-montör

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Hej!


För kunds räkning så söker vi flera VVS-montörer till en av våra kunder i Göteborg, du ska ha jobbat som vvs montör i några år, kunna jobba självständig och ha säkert vatten.

Arbetsgivare
TA INDUSTRI
Torpa 34
43295 Varberg
Ansökan
Ansök senast 29 October (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

VVS-montör till Blomquist Rör AB

Arbetsgivare / Ort: Bravura Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Blomquist Rör AB . Om företaget: Blomquist Rör AB är det ledande företaget i Hälsingland när det gäller värme, kyla och ventilation. De har levererat anläggningar med ansvar, kvalitet och driftsäkerhet till företag, privatpersoner och offentlig verksamhet i över 40 år. Deras installationer finns i alla miljöer, från bostadshus till massafabriker. Inom värmesegmentet återfinns till exempel kunder som bostadsrättsföreningar, industrier samt större och mindre fastighetsägare. Vi installerar och servar kylsystem samt ventilationssystem till bland annat butiker, företag, landsting, kommuner och andra offentliga verksamheter. Arbetsuppgifter: I rollen som VVS-montör arbetar du med installation, reparation och service inom värme, vatten samt sanitet. Du arbetar mot företagets kunder som framförallt är kommuner och bostadsrättsföreningar, samt privatpersoner. En del av arbeten bedrivs ute på entreprenad i större upphandlar. I tjänsten utgår du från ditt hem och har tillgång till en egen servicebil och verktyg. Tillsammans med dig arbetar erfara kollegor. På företaget är ni totalt 22 personer inom VVS, försäljning, butik och planering. Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper: • Du är certifierad VVS-montör • Du har erfarenhet av kundbemötande • Du talar och skriver på svenska • Du hanterar digitala verktyg • B-körkort I rollen som VVS-montör tycker du om att träffa kunder och har en god känsla för service. Du har möjlighet att driva och planera ditt eget arbete och det ställer krav på din känsla för ansvar och struktur. I kundmötet kan du ge förslag på tekniska lösningar och konsultation till kunder. Övrig information: Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Södra Hälsingland, Bollnäs, Söderhamn, Ovanåker Lön: GFL Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: VVS-montör, VVS, montör, bad och värme, kylsystem, ventilationssystem, värme, kyla, ventilation, värmepump, Bollnäs, Söderhamn, Ovanåker, Hälsingland
Arbetsgivare
Bravura Sverige AB
Hemsida: www.bravura.se
Ansökan
Ansök senast 30 October (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VVS-montör till Örebro/Södra Närke

Arbetsgivare / Ort: Goveteran KB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
GOveteran inspirerar företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären! Detta ger din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 40+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är 20 Partners i Sverige och 10 i Norge. På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en annan resa där personal 40+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 100-tals andra kunder vet redan vad vi talar om. GOveteran i Örebro söker nu en Behörig Rörmokare.  Vi ser gärna att du har vana av att arbeta självständigt,  det är meriterande om du har erfarenhet av att räkna på jobb. Arbetsuppgifter Alla för en rörmokare förekommande uppdrag som du självständigt kan planera, samordna och utföra. Som behörig vvs-montör kommer du att installera nytt, modernisera gamla installationer samt reparera. Du kommer arbeta med allt  som faller inom ramen för det som krävs av en behörig rörmokare. Kvalifikationer Du är en behörig vvs-montör med yrkescertifikat. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du har B-körkort och egen bil. Personliga egenskaper Vi söker dig som älskar nöjda kunder! Du är en behörig vvs-montör som kan förstå kundens önskemål och hur du omvandlar dessa till verklighet. Du måste kunna tala och läsa  svenska obehindrat, körkort och egen bil är ett krav. Kontaktinformation GOveteran Arbetsplats Box 703 61 Örebro
Arbetsgivare
Goveteran KB
Hemsida: http://www.goveteran.se
Ansökan
Ansök senast 30 October (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VVS-Montör Dalarna

Arbetsgivare / Ort: Sundahem Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Sundahem har vart aktiv i Sverige snart 3 år. Bolaget ingår i Renoa Group, som är marknadsledande på privata marknaden i Finland inom vvs- branschen. Sundahem startade i Borlänge där huvudkontoret är idag. Under de första åren har vi även spridit oss till Gävle, Stockholm, Västerås och Göteborg. Detta tack vare att vi inom företaget har en hög kompetens, stort driv att utvecklas samt för branschen en banbrytande försäljningsstrategi. Vi startar nu upp bolag nummer två inom svenska koncernen. Med ytterligare kunskap gällande svenska marknaden och en stor portfölj med nöjda kunder är vi övertygade om att göra denna resa med precision. Vi kommer behöva nyckelpersoner som tillsammans vill hjälpa till att utveckla bolaget både inom försäljning samt montage och växa tillsammans med Sundahem Vi söker nu efter en ambitiös VVS-MONTÖR TILL DALARNA.   VI ERBJUDER DIG:   • permanent arbete med goda framtidsutsikter • Bra lön • Tydliga arbetsuppgifter • Bra introduktionsutbildning • Utmärkta och moderna verktyg för genomförande av arbetet • En positiv och stöttande arbetsmiljö   VI SÖKER DIG SOM:   • Har en hög servicenivå  • Har en hög arbetsmoral • Önskar att utvecklas i ditt arbete • Har erfarenhet inom yrket    Ansök direkt, då vi anställer så fort vi hittar lämplig person.   För mer information om tjänsten, ring Ossian Juujärvi 0709559444 Läs mer om oss på: www.sundahem.se   Sundahem Sverige AB ingår i Renoa Group som är marknadsledande i sin bransch i Finland
Arbetsgivare
Sundahem Sverige AB
Hemsida: www.sundahem.se
Ansökan
Ansök senast 30 October (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VVS-montör till Blomquist Rör AB

Arbetsgivare / Ort: Bravura Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Blomquist Rör AB . Om företaget: Blomquist Rör AB är det ledande företaget i Hälsingland när det gäller värme, kyla och ventilation. De har levererat anläggningar med ansvar, kvalitet och driftsäkerhet till företag, privatpersoner och offentlig verksamhet i över 40 år. Deras installationer finns i alla miljöer, från bostadshus till massafabriker. Inom värmesegmentet återfinns till exempel kunder som bostadsrättsföreningar, industrier samt större och mindre fastighetsägare. Vi installerar och servar kylsystem samt ventilationssystem till bland annat butiker, företag, landsting, kommuner och andra offentliga verksamheter. Arbetsuppgifter: I rollen som VVS-montör arbetar du med installation, reparation och service inom värme, vatten samt sanitet. Du arbetar mot företagets kunder som framförallt är kommuner och bostadsrättsföreningar, samt privatpersoner. En del av arbeten bedrivs ute på entreprenad i större upphandlar. I tjänsten utgår du från ditt hem och har tillgång till en egen servicebil och verktyg. Tillsammans med dig arbetar erfara kollegor. På företaget är ni totalt 22 personer inom VVS, försäljning, butik och planering. Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper: • Du är certifierad VVS-montör • Du har erfarenhet av kundbemötande • Du talar och skriver på svenska • Du hanterar digitala verktyg • B-körkort I rollen som VVS-montör tycker du om att träffa kunder och har en god känsla för service. Du har möjlighet att driva och planera ditt eget arbete och det ställer krav på din känsla för ansvar och struktur. I kundmötet kan du ge förslag på tekniska lösningar och konsultation till kunder. Övrig information: Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Södra Hälsingland, Bollnäs, Söderhamn, Ovanåker Lön: GFL Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: VVS-montör, VVS, montör, bad och värme, kylsystem, ventilationssystem, värme, kyla, ventilation, värmepump, Bollnäs, Söderhamn, Ovanåker, Hälsingland
Arbetsgivare
Bravura Sverige AB
Hemsida: www.bravura.se
Ansökan
Ansök senast 30 October (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VVS-montör till Blomquist Rör AB

Arbetsgivare / Ort: Bravura Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Blomquist Rör AB . Om företaget: Blomquist Rör AB är det ledande företaget i Hälsingland när det gäller värme, kyla och ventilation. De har levererat anläggningar med ansvar, kvalitet och driftsäkerhet till företag, privatpersoner och offentlig verksamhet i över 40 år. Deras installationer finns i alla miljöer, från bostadshus till massafabriker. Inom värmesegmentet återfinns till exempel kunder som bostadsrättsföreningar, industrier samt större och mindre fastighetsägare. Vi installerar och servar kylsystem samt ventilationssystem till bland annat butiker, företag, landsting, kommuner och andra offentliga verksamheter. Arbetsuppgifter: I rollen som VVS-montör arbetar du med installation, reparation och service inom värme, vatten samt sanitet. Du arbetar mot företagets kunder som framförallt är kommuner och bostadsrättsföreningar, samt privatpersoner. En del av arbeten bedrivs ute på entreprenad i större upphandlar. I tjänsten utgår du från ditt hem och har tillgång till en egen servicebil och verktyg. Tillsammans med dig arbetar erfara kollegor. På företaget är ni totalt 22 personer inom VVS, försäljning, butik och planering. Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper: • Du är certifierad VVS-montör • Du har erfarenhet av kundbemötande • Du talar och skriver på svenska • Du hanterar digitala verktyg • B-körkort I rollen som VVS-montör tycker du om att träffa kunder och har en god känsla för service. Du har möjlighet att driva och planera ditt eget arbete och det ställer krav på din känsla för ansvar och struktur. I kundmötet kan du ge förslag på tekniska lösningar och konsultation till kunder. Övrig information: Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Södra Hälsingland, Bollnäs, Söderhamn, Ovanåker Lön: GFL Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: VVS-montör, VVS, montör, bad och värme, kylsystem, ventilationssystem, värme, kyla, ventilation, värmepump, Bollnäs, Söderhamn, Ovanåker, Hälsingland
Arbetsgivare
Bravura Sverige AB
Hemsida: www.bravura.se
Ansökan
Ansök senast 30 October (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Certifierad VVS-montör/rörmokare sökes

Arbetsgivare / Ort: Svanströms El & VVS AB / ÄLVSJÖ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi arbetar mycket med service, avtalskunder samt mindre och mellanstora projekt. En dynamisk vardag där allt kan hända! Vi tar alla uppdrag i Stockholm med omnejd.

Vi värdesätter frihet under ansvar. Som montör hos oss har du stor kundkontakt och planerar själv hur dina dagar och veckor ska se ut.

Om du vill vara med och täcka vår jourverksamhet på ett rullande schema är det meriterande, men inte ett krav.

Kvalifikationer

 • B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska (tal och skrift)
 • Certifierad VVS-montör
 • Utbildning
 • Säkervatteninstallation
 • Yrkeserfarenhet


Om oss

Svanströms El & VVS AB är ett familjeföretag som drivs av far och son, Håkan och Hampus. Vi inriktar oss på att arbeta långsiktigt med avtalskunder samt jour dygnet runt som är vår kärnverksamhet. Svanströms lägger stor vikt på den personliga utvecklingen och även en trivsam arbetsmiljö.

Inget jobb är för litet för oss, vi tar oss an det mesta. Vi arbetar prestigelöst och dyker problem upp på vägen så löser vi det tillsammans genom god kommunikation inom organisationen.

Kontoret är beläget i Älvsjö, på Gamla Huddingevägen.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.svanstromsel.se

Ansökan

Tveka inte! Skicka in din ansökan till oss snarast om du vill vara en del av Svanströms El & VVS:s omväxlande vardag.

Trots Coronakrisen så växer vi stadigt och vi söker mer än en ny medarbetare. Så missa inte din chans! Intervjuer och anställning sker löpande.

Din ansökan skickar du till: [email protected]

Ange referens VVS-montör i din ansökan till oss.


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Svanströms El & VVS AB
Gamla Huddingevägen 463
12542 ÄLVSJÖ
Hemsida: www.svanstromsel.se
Ansökan
Ansök senast 31 October (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Rörläggare sökes

Arbetsgivare / Ort: VAVIS AB / VÄSTRA FRÖLUNDA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Färdigheter
Krav
 • Godkänd VVS-utbildning

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Om oss

Vavis är ett trettioårigt VVS-företag med ett tiotal erfarna VVS-montörer. Du hittar oss i Västra Frölunda och våra kunder är stora och små företag inom industri, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar i Storgöteborg. Vavis har ramavtal för löpande underhåll och är aktiva i entreprenader av varierande storlek.

Vi vet att långsiktiga relationer ger kunden och oss utrymme att vara lösningsorienterade och kreativa. Vi värdesätter ärlighet. Vi är tydliga med vad vi kan, hur lång tid uppdraget kommer att ta och vad vi kommer att leverera. Vavis är certifierat för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Våra ledord Kommunikation, Innovation och Glädje präglar hela organisationen och kommunikationen med dem vi arbetar för. Vavis ingår i Buildakoncernen där vi och våra kunder får tillgång till byggbranschkollegor, se vidare www.builda.se.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar.

Vårt arbetssätt karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser och hög yrkesskicklighet. I Buildakoncernen har vi systerbolag inom bygg, el, ventilation, fastighetsskötsel, smide, brandskydd och tillgänglighet vilket gör att du inte bara har dina kollegor hos Vavis utan att du även kommer att ingå i en större gemenskap.

Vi söker dig som är social, nyfiken och vill arbeta för en god laganda. Du ska trivas i en miljö där vi är transparenta och prestigelösa när vi samspelar med varandra. När du representerar Vavis på ute på arbetsplatserna är det viktigt att du har lätt för att kommunicera, är serviceinriktad och har en glad grundton även när det kärvar.

Som VVS-montör på Vavis bidrar du med kreativa och hållbara problemlösning samt god kundkontakt. Du ska kunna arbeta självständigt under eget ansvar samtidigt som du uppskattar samspel i grupp under arbetsledning. Du ska ha ett stort intresse för VVS-teknik och vara väl införstådd med den digitalisering branschen genomgår.

Beroende på din tidigare erfarenhet kan ditt uppdrag innehålla allt från avhjälpande servicearbeten och enklare installationer inom industri till att leda VVS-entreprenader i komplexa miljöer med pågående verksamhet eller närhet till boende. Vi anpassar dina arbetsuppgifter så att de stämmer med dina kunskaper, erfarenheter och de mål för din yrkesutveckling du har. Du kommer att ha en egen servicebuss och du utgå vanligtvis från hemmet. Läs mer om oss på vår hemsida www.vavis.se.

Din bakgrund

Du har avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande samt dokumenterad VVS-erfarenhet och relevanta certifikat. Vi tänker att du har de fortbildningar som behövs för ditt arbete men saknar du något moment så kommer vi se till att din utbildning kompletteras. Du behöver ha B-körkort och du ska behärska svenska i tal och skrift, något vi kommer att stämma av i samband med anställningsintervju. Du behöver ha en digital kompetens som matchar branschens krav.

Vi intervjuar fortlöpande så om beskrivningen ovan lockar, hör av dig omgående.

Arbetstid och varaktighet

Måndag - fredag: 06.45–16.00

Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning på 6 månader.

Lön

Fast lön.

Ansökan

Vi vill att du skriver ett personligt brev där du berättar om din yrkes- och utbildningsbakgrund samt det du tänker att en blivande arbetsgivare vill veta om dig. Komplettera din ansökan med en meritlista där dina yrkeserfarenheter, utbildningar och fortbildningar framgår. Om du blir kallad till intervju, vill vi att du har förberett kontaktuppgifter till referenter. Vi tar emot ansökan via epost: [email protected] Skriv Ansökan, VVS-montör på ärenderaden i mejlet.

Arbetsgivare
VAVIS AB
Altfiolgatan 60
42146 VÄSTRA FRÖLUNDA
Ansökan
Ansök senast 31 October (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vi söker fler VVS montörer

Arbetsgivare / Ort: Kallhälls Rot & VVS-System AB / Järfälla
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • VVS-montör

Om jobbet

Kallhälls ROT & VVS-System AB är ett auktoriserat VVS-företag i Stockholm som nu söker fler trevliga medarbetare.

Vi är en helhetleverantör inom VVS och arbetar både med installation och service.


Året var 1992 då företaget grundandes under namnet Järfälla ROT och VVS-system. Efter ombildning av företaget till aktiebolag ändrade vi namn till Kallhälls ROT & VVS-system. Inom bolaget har vi över 35 års branscherfarenhet och alla medarbetare är utbildade VVS-montörer och innehar certifikat inom säker vatten. Vi är anslutna till bransch- och arbetsgivarorganisationen Installatörsföretagen


Vi söker dig som är yrkeskunnig (har branschcertifikat), serviceinriktad, ansvarsfull samt förstår svenska i tal och skrift.

Körkort är ett krav.

I tjänsten ingår en del protokollföring och att följa anvisningar från kund därför är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i svenska språket.


Vi erbjuder trygghet i ett stabilt företag, tillgång till fullutrustad servicebil samt fri arbetstelefon.


Vid frågor om tjänsten kontakta Jonas Lövgren på [email protected] eller på 08-583 520 90.

Arbetsgivare
Kallhälls Rot & VVS-System AB
Källtorpsvägen 78
17674 Järfälla
Hemsida: www.krvvs.se
Ansökan
Ansök senast 31 October (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

#jobbjustnu VVS-montör

Arbetsgivare / Ort: Värme & Sanitet i Huskvarna AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-31
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • VVS-montör

Om jobbet

VVS-montör

Vi på Värme och Sanitet i Huskvarna söker nu en till VVS-montör till vårt lag. Vi är ett litet bolag med stora ambitioner och vi gör allt från servicearbeten till större entreprenader. I rollen som VVS:are hos oss kommer du att arbeta mycket med frihet under ansvar och det är därför viktigt att du har en vilja och en förmåga att driva dina egna arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av rörmokeri och om du har erfarenhet av att vara arbetande arbetsledare så är det meriterande.


Kompetenskrav

Säker Vattenutbildning

B-körkort

Det är meriterande om du även skulle ha behörighet inom elarbeten, kylteknik och licenssvetsning, men inget krav.

Om jobbet:

Vi utgår från Huskvarna men jobb på annan ort, som därmed medför övernattningar, förekommer. För att trivas hos oss så är det viktigt att du är ordningsam och strukturerad i ditt arbete och gillar att förvalta och vårda kundkontakter. Omfattning: heltid.

Tillträde omgående

Urval sker löpande! Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök till: [email protected]

Arbetsgivare
Värme & Sanitet i Huskvarna AB
Ansökan
Ansök senast 1 November (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Rörnätstekniker

Arbetsgivare / Ort: Skellefteå kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Produktion VA och biogas är en del av Skellefteå kommuns förvaltning samhällsbyggnads vatten och avfallsavdelning. Avdelningens uppdrag är att producera och distribuera dricksvatten, samla in och rena avloppsvatten. I verksamheten ingår även att behandla organiskt avfall och avloppsslam genom rötning samt producera biogas. Verksamheten spelar en central roll i samhällsutvecklingen och kan samtidigt jämföras med en processindustri. Verksamheten är indelad i sju enheter; dricksvatten, avlopp-ledningsnät, reningsverk-biogas, el-mek, kund, teknik och projektledning Vi söker nu en rörnätstekniker till avlopp-ledningsnät. ARBETSUPPGIFTER Som rörnätstekniker på VA-sektionen kommer du att arbeta med rörläggning och det allmänna VA-nätet. Du samlar in, sammanställer, följer upp och redovisar driftsdata. För VA-ledningsarbeten i kommunen har vi spetskompetens när det gäller vattenläckor och avloppstoppar. Du roterar mellan olika geografiska arbetsområden. Beredskap ingår. KVALIFIKATIONER Gymnasieutbildning, gärna som rörmontör, eller dokumenterad mångårig erfarenhet från rörläggning och arbete med det allmänna VA-ledningsnätet. Du har förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift och har goda kunskaper i officepaketet samt intresse av att lära dig nya datorprogram inom underhåll och drift. Du är ansvarsfull, strukturerad, drivande och är bra på att samarbeta såväl internt som externt. I jobbet ingår många kundkontakter vilket kräver ett tillmötesgående, lugnt och tydligt agerande. För tjänsten krävs B-körkort. Har du YKB samt BE- och C-körkort är det en merit. ÖVRIGT På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Arbetsgivare
Skellefteå kommun
Ansökan
Ansök senast 1 November (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VVS-montör som vill utveckla Uppsala & möta nya människor varje dag

Arbetsgivare / Ort: Uppsalahem AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 November (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Nu söker vi dig som är utbildad VVS-montör med några års erfarenhet av praktiskt VVS-arbete som vill jobba med oss, våra hyresgäster och deras hem. Har du dessutom certifikat för säkert vatten och erfarenhet av arbete med kulvert, stråk och stammar, är det ett stort plus i kanten. Vi vill att du gillar ditt jobb lika mycket som du tycker om att möta nya människor från morgon till kväll. Förutom att du är hjälpsam, social och trivs tillsammans med olika hyresgäster och kollegor, så kräver jobbet att du tar ett stort eget ansvar. Du kommer att arbeta självständigt och planerar din dag utifrån de arbetsordrar du får direkt i din telefon. Vi erbjuder dig ett flexibelt jobb med varierande arbetsuppgifter, till exempel med felsökningar, löpande service och underhåll, installationer och reparationer. Du får bra och kunniga kollegor som gillar att jobba tillsammans för laget och får möjligheten att jobba med kanske det viktigaste som människor har - ett hem. Sist men inte minst vill vi att alla ska må bra på jobbet, därför satsar vi på friskvård, riktigt bra chefer och ständiga förbättringar! Övrigt Hos oss jobbar du vardagar 07.00-16.00 och utgår från Nymansgatan 8. Du har B-körkort och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift samt att du är van att använda dig utav dator och telefon i ditt arbete. Vilka är vi? Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas? Låter det spännande? Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Björne Gustafsson, Arbetsledare 018-727 37 93 eller Victoria Branteström, HR Generalist, 018-727 34 34. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 2020-11-04.
Arbetsgivare
Uppsalahem AB
Hemsida: https://www.uppsalahem.se/om-oss/
Ansökan
Ansök senast 4 November (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Caverion söker en VS-montör till Storuman

Arbetsgivare / Ort: Caverion Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 November (14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Caverion bygger för framtiden, därför behöver vi bli fler! Vill du vara med och utveckla Caverion i Västerbotten? Just nu söker vi en VS-montör till Storuman. Enheten har en lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom el, ventilation, kyla, styr och regler och VS. Arbetsuppgifter Som VS-montör på Caverion arbetar du med montering, service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation inom VS. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. För att arbeta som VS-montör hos oss ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik, du kan läsa ritningar samt är en kreativ problemlösare inom ditt område. Som VS-montör på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar. I rollen ingår även att • Utifrån givna ritningar, beskrivningar och/eller anvisningar installera/reparera/underhålla olika typer av VS-system • Hålla en god och fortlöpande kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare • Tillsammans med projektledare planera resurser, materialflöde och montageordning gentemot uppsatta tidplaner • Beställa kompletterande material från utsedda leverantörer samt maskiner och hjälpmedel från förråd eller utsedd leverantör • Leverera tidrapporter och underlag avseende tilläggsarbeten till projektledaren • Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder Kompetens • Certifierad inom VS är meriterande • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter • Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad • B-körkort • Svetslicens är meriterande Kort om Caverion Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2019 cirka 2.1 miljarder euro och har nära 16.000 anställda inom 11 länder i norra och centrala Europa. Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller. Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats. Varför Caverion? På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna; • Innovation • Samarbete • Ansvar • Professionalitet Kontakt & Ansökan Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander tel. 073-081 74 04 mail [email protected] alternativt arbetsledare Jörgen Arklöf, tel. 0725-86 20 27, mail [email protected] Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes Skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med ansökan senast 5 november 2020!
Arbetsgivare
Caverion Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 5 November (14 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Utökning av vår VVS avdelning

Arbetsgivare / Ort: Flq Bygg Konsult AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 November (14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Språk
Meriterande
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Vi söker en-två erfarna rörmokare för omgående fast anställning.


Hög arbetsmoral är ett måste. Vi växer stadigt och behöver rätt folk att växa med.

Om du är den rätta så tveka inte på att söka till denna tjänst.

Arbetsgivare
Flq Bygg Konsult AB
Hemsida: www.flqbyggkonsult.se
Ansökan
Ansök senast 5 November (14 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

VVS-Montör

Arbetsgivare / Ort: Gamleby Rör AB / Gamleby
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 November (16 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • VVS-montör

Om jobbet

Gamleby Rör AB arbetar i hela Västerviks kommun.

Arbetsplatsen är belägen I Gamleby. Du arbetar mycket med frihet under ansvar och det är därför viktigt att du har en vilja och en förmåga att driva dina egna arbetsuppgifter.

Du behöver vara utbildad och ha erfarenhet från yrket.

Körkort är ett krav.

Tveka inte att höra av dig för mera information!Arbetsgivare
Gamleby Rör AB
Rosendalsvägen 4
59430 Gamleby
Ansökan
Ansök senast 7 November (16 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Rörmontör

Arbetsgivare / Ort: Ikett Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Om tjänsten Vi söker just nu en rörmontör till en av våra kunder i Solna. Vi söker dig som är certifierad VS-montör och har erfarenhet från yrket. Du arbetar självständigt och har bred kompetens. Det är meriterande om du har svetskompetens för TIG och/eller GAS och dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna. Start: Omgående Arbetstid: Dagtid Din profil Krav: Körkort B Egen bil och egna verktyg som krävs för jobbet Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Arbetsgivare
Ikett Personalpartner AB
Hemsida: http://www.ikett.com/
Ansökan
Ansök senast 8 November (17 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Läckagedetektiv i Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Aquademica AB / Solna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 November (19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Färdigheter
Meriterande
 • VVS-teknik
 • VVS
 • fastighetsskötsel
 • VVS
 • pumpteknik
 • VVS
 • byggnadsinspektion
 • Rörkonstruktion
 • Rörläggning
 • mark
 • Rörreparationer
 • Skadeutredningar
 • Utredningsvana

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Nu letar vi efter dig med tidigare erfarenhet inom rörfilmning och som vill vara med och utveckla Aquademicas tjänster inom det området. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och chans att forma sin egen roll.


Vi är ett bra, prestigelöst gäng som sitter i trevliga lokaler i Solna, men vi har uppdrag över hela länet och även runtom i landet emellanåt.


Vi tror att du gillar omväxlande arbetsuppgifter och arbetsmiljöer, där ingen annan dag är den andra lik. Problemlösning är något du tycker är kul och känner dig sporrad av.


Vidare har du stort kundfokus, är analytisk, tar tag i saker och får dem att hända. Du gillar utveckling och har inget emot att driva vissa processer själv eller att lära dig nya saker och att dela med dig av dina kunskaper.


B-körkort är ett krav, likaså mycket goda svenskkunskaper i både tal och skrift samt datavana.

Vi vill som sagt även att du har tidigare erfarenhet från VVS- och rörfilmningsbranschen.


Hos oss kommer du främst att arbeta med utredning av läckage på rör- och VVS-konstruktioner samt fuktskador inklusive filmning och inspektion av olika typer av rör och ledningar.


Aquademica AB är ett kunskapsföretag inom vatten och energi. Vi är specialiserade på fuktskadeorsaksutredning, läckagesökning och värmefotografering. Sedan starten 2005 har Aquademica expanderat kraftigt och blev utsett till Gasellföretag 2014. Idag är vi ca 40 anställda på flera orter runtom i Sverige och vi fortsätter växa.

Arbetsgivare
Aquademica AB
Björnstigen 85
17073 Solna
Hemsida: http://www.aquademica.se
Ansökan
Ansök senast 10 November (19 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Självgående och erfaren VVS-montör

Arbetsgivare / Ort: Esos Bygg AB / Malmö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 November (22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • VVS-montör

Om jobbet

Esos Bygg AB söker en självgående och erfaren VVS-montör med minst 5 års erfarenhet i Sverige med gällande branschregler. Esos Bygg AB utför all sorts om och tillbyggnation så som köksrenovering, golvläggning, badrumsrenovering, tillbyggnader m.m.


Du ska själv kunna planera, samordna och utföra de olika arbetsuppgifterna. Det är viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, har en dos av social kompetens och funkar bra i team.


Det är ett krav du behärskar svenska.


Ansökan ska göras direkt via telefon på telefonnummer 0761399699 och ej via mejl

[email protected]

Arbetsgivare
Esos Bygg AB
Sallerupsvägen 146
21228 Malmö
Ansökan
Ansök senast 13 November (22 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

VVS-montör

Arbetsgivare / Ort: Rt Bygg och Bemanning AB / Helsingborg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 November (22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet

Vi på RT Rör AB söker VVS-montör för varierande

arbetsuppgifter. Det gäller framförallt inomhus jobb i lägenheter vid totalrenovering.


Hos oss får du möjlighet att jobba på olika uppdrag i Helsingborg och Åstorp och Malmö.


Vi vill att du har några årserfarenhet inom byggbranschen.

Utöver att du är en duktig VVSare så ska du kunna arbeta

både självständigt och i lag samt ha ett professionellt bemötande av dina kollegor.


För tjänsten krävs


· B-körkort


· Att du talar och läser flytande svenska.


Skicka ditt cv och personligt brev till oss på


[email protected]

Arbetsgivare
Rt Bygg och Bemanning AB
Aschebergsgatan 5
25439 Helsingborg
Ansökan
Ansök senast 13 November (22 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

VVS-montör

Arbetsgivare / Ort: Scandinavian Internet Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (24 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
B.KB Rörinstallation AB är ett växande företag verksamma inom VVS-installationer i Stockholms län. Företaget grundades 2017 och är i dagsläget ett auktoriserat företag i området som består av skickliga VVS-montörer med god erfarenhet i yrket. Vi utför allt från entreprenader med stora ROT-arbeten till lite mindre servicejobb åt våra kunder. I takt med att vi växer söker vi nu en skicklig VVS-montör till vårt team i Stockholm! I rollen som VVS-montör hos oss på B.KB Rörinstallation arbetar du främst mot entreprenad-sidan där fokus är mot diverse ROT-arbeten. I rollen arbetar du tätt i samarbete med dina kollegor, dock ställer rollen krav på stort ansvarstagande där du kan ta snabba beslut som förbättrar arbetet. Vårt kontor är beläget i Järfälla och många av våra uppdrag framöver ligger i de norra delarna av stan. Du utgår hemifrån i denna roll direkt till arbetena.   För att lyckas i rollen ser vi att du: -         Besitter en god kunskap och erfarenhet i rollen som VVS-montör. -         Har ett yrkesbevis i rollen och är helt självgående. -         -Är ordningsam och trivs att arbeta i ett högt tempo. -         Trivs i en miljö där ärlighet och prestigelöshet är högt prioriterat. -         Svenska i tal & skrift. -         Körkort är meriterande, dock inget krav. Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag i en expansionsfas med spännande uppdrag. Vi värnar högt om våra anställda och är väldigt mån om att du ska trivas hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat: -         Friskvård & kollektivavtal -         Telefon -         Ett tajt och sammansvetsat team I denna rekrytering samarbetar vi på B.KB Rörinstallation AB med rekryteringsföretaget Jobway. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson på mejl: [email protected] -         Vi ser framemot din ansökan!
Arbetsgivare
Scandinavian Internet Group AB
Hemsida: www.jobway.se
Ansökan
Ansök senast 15 November (24 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Rörmontörer sökes!

Arbetsgivare / Ort: Framtiden i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 November (26 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Vill du ta steget in i ett företag med sund företagskultur, spännande och varierande projekt? Vill du vara med och bygga en avdelning från början och bli en del av en häftig resa inom branschen? Dina arbetsuppgifter Som VS montör hos vår samarbetskund kommer du att arbeta med omfattande installationer och montering av röranläggningar i fastigheter, både i nybyggnationsprojekt men även en hel del ROT projekt. Det förekommer även servicejobb där man åker och gör felsökning, utredningar och underhållsarbeten. Du som montör är även ansvarig över att planera, administrera och samordna vissa utav arbeten du ska genomgöra. Projekten man arbetar i är kommersiella fastigheter, skolor, kontorslokaler och privatpersoner. Om företaget Företaget som vi samarbetar med befinner sig i en spännande fas och har nyligen startat upp en ny avdelning i Mora och vill nu i och med ett stort orderinflöde växa med ett par montörer ytterligare. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället. Din profil Som montör ser vi att du har gjort klart dina lärlingstimmar som rörmontör och erhållit ett VS certifikat. Vi ser också att du har erfarenhet av att arbeta med service och kunder. Som person tycker du om att bygga och vårda relationer med dina kunder och kollegor samt att du besitter en hög social kompetens. Skallkrav: - VS Certifikat - Körkort - Heta Arbeten - Behärska det svenska språket Meriterande: - Säkert vatten - Kunskaper inom svetsning/lödning. Om oss Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Arbetsort: Mora med omnejd Arbetstider: 07:00-16:00 med viss flexibilitet Lön: Information om lön ges vid intervjutillfället Vi behandlar ansökningar löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag.
Arbetsgivare
Framtiden i Sverige AB
Hemsida: http://www.framtiden.com
Ansökan
Ansök senast 17 November (26 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VVS-inspektör Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Aquademica AB / Solna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 November (27 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Färdigheter
Meriterande
 • VVS-teknik
 • VVS
 • fastighetsskötsel
 • VVS
 • pumpteknik
 • VVS
 • byggnadsinspektion
 • Rörkonstruktion
 • Rörläggning
 • mark
 • Rörreparationer
 • Skadeutredningar
 • Utredningsvana

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Har du tidigare erfarenhet inom rörfilmning och vill vara med och utveckla Aquademicas tjänster inom området?


För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter och chans att forma sin egen roll. Vi är ett bra, prestigelöst gäng som sitter i trevliga lokaler i Solna, men vi har uppdrag över hela länet och även runtom i landet emellanåt.


Hos oss kommer du främst att arbeta med utredning av läckage på rör- och VVS-konstruktioner samt fuktskador inklusive filmning och inspektion av olika typer av rör och ledningar.


Vi tror därför att du gillar omväxlande arbetsuppgifter och arbetsmiljöer. Problemlösning är något du tycker är kul och känner dig sporrad av.


Vidare har du stort kundfokus, tar tag i saker och får dem att hända. Du gillar utveckling och har inget emot att driva vissa processer själv eller att lära dig nya saker och att dela med dig av dina kunskaper.


B-körkort är ett krav, likaså mycket goda svenskkunskaper i både tal och skrift samt datavana.

Krav på att du har tidigare erfarenhet från VVS- och rörfilmningsbranschen.


Aquademica AB är ett kunskapsföretag inom vatten och energi. Vi är specialiserade på fuktskadeorsaksutredning, läckagesökning och värmefotografering. Sedan starten 2005 har Aquademica expanderat kraftigt och blev utsett till Gasellföretag 2014. Idag är vi ca 40 anställda på flera orter runtom i Sverige och vi fortsätter växa.

Arbetsgivare
Aquademica AB
Björnstigen 85
17073 Solna
Hemsida: http://www.aquademica.se
Ansökan
Ansök senast 18 November (27 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Rörmokare sökes

Arbetsgivare / Ort: JNS VVS Service AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 November (28 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • VVS-montör

Språk
Krav
 • Engelska

Om jobbet

Vi söker dig som är social, nyfiken och vill arbeta för en god laganda. Du ska trivas i en miljö där vi är transparenta och prestigelösa när vi samspelar med varandra. Som VVS montör bidrar du med kreativa och hållbara problemlösning samt god kundkontakt. Du ska kunna arbeta självständigt under eget ansvar samtidigt som du uppskattar samspel i grupp under arbetsledning.Beroende på din tidigare erfarenhet kan ditt uppdrag innehålla allt från avhjälpande servicearbeten och enklare installationer inom industri till att leda VVS-entreptenader.Vi anpassar dina arbetsuppgifter så att de stämmer med dina kunskaper, erfarenheter och de mål för din yrkesutveckling du har

Arbetsgivare
JNS VVS Service AB
Ansökan
Ansök senast 19 November (28 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Experienced plumber to DPS Bygg & VVS AB

Arbetsgivare / Ort: D.P.S BYGG & VVS / Märsta
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 November (29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet

Experienced plumber to DPS Bygg & VVS AB

(We kindly decline all contacts regarding help with this recruitment, advertising offers or other types of services.)


DPS Bygg & VVS AB started its operations in 2017 and is mainly focused on plumbing installations, but also has a smaller construction business with mainly bathroom renovations and other renovation projects. We are currently six employees and we now need to hire another plumber with at least 10 years’ experience.


Your features:

To succeed as a plumber at D.P.S Bygg & VVS requires a large measure of own responsibility and to be able to solve problems and situations that arise. At our workplaces there is a large mix of languages, ​​but it is a requirement that you know enough Swedish or English to be able to buy material at our suppliers.


Knowledge in Romanian is a merit, but not necessary.


About the application:

Please note that we only accept applications and questions via email to: [email protected]


Your profile

LANGUAGE:

Swedish

or

English


Merit

Romanian


Driving license

B - Must have a driver's license


Employment:

Full-time employment


Requirement:

- 10 years experience as a plumber

- Basic knowledge in Swedish or English

- B driver's license

- Good planning ability

- High stress resistance

- Good problem-solving ability

- Self-propelled


About the application

Please note that we only accept applications and questions by email to: [email protected]Arbetsgivare
D.P.S BYGG & VVS
Vänortsringen 17 Lgh 1002
19530 Märsta
Ansökan
Ansök senast 20 November (29 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Avdelningsansvarig VVS

Arbetsgivare / Ort: Jobbs On Sweden AB / Älvsjö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 21 November (30 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Om arbetsgivaren: Företaget grundades 2009 och är i en stor expansionsfas. I dagsläget består verksamheten av 28st heltidsanställda hantverkare spridda på yrkesgrupperna Rivning, Snickeri, Plattsättning och Måleri med en årsomsättning på ca 100 milj kr. Verksamheten inriktar sig på totalentreprenader gällande renoveringar och ombyggnationer av privatbostäder, såväl lägenheter som hus samt försäkringsärenden, såväl inom fukt-och brandskador.

VVS – avdelningen växer och behöver en avdelningsansvarig, du blir en viktig nyckelspelare i vårt fantastiska team. Du erbjuds en unik möjligheten att tillsammans med oss bygga upp VVS-enheten till Sveriges i särklass bästa. Tjänsten innefattar omväxlande arbetsuppgifter där du får utvecklas i din roll som ledare och bidra till att skapa framtidens hantverksbolag. Vi erbjuder dig en inspirerande, innovativ och utvecklande miljö att växa i med tydligt fokus på resultat av högsta kvalitet.

Vi ser gärna en person som tidigare arbetat som VVS – montör/rörmokare och som är redo att ta nästa steg.

Kvalifikationer:

 • Du är utlärd rörmokare och har flera års erfarenhet av yrket
 • Det är meriterande om du arbetat med försäkringsärenden
 • Säkervatteninstallation
 • Kalkylering, meriterande om du arbetat i systemet Meps
 • Datakunskap, meriterande om du arbetat i systemet Next
 • Har du erfarenhet från ledarskap är det meriterande
 • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
 • B – körkort

Vi erbjuder:

 • Chansen att tillsammans med ett nytänkande och innovativt team bygga upp och utveckla VVS – enheten
 • En arbetsplats präglad av engagemang och delaktighet
 • En arbetsmiljö där du får möjligheten att växa och utvecklas
 • Gediget utbildningsprogram som hjälper dig nå dina mål
 • En möjlighet att vara med och förändra byggbranschen
 • En arbetsmiljö där vi välkomnar, inspirerar och hjälper varandra att uppnå gemensamma som individuella mål, vi är glada för varandras framgång
 • Goda utbildnings- och karriärmöjligheter

Varje medarbetare som börjar hos oss genomgår en omfattande introduktion över hur vi arbetar och vilka principer vi utgår ifrån.

 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan här. Vid frågor vänligen kontakta Armin Tankovic på [email protected]

Om Jobbson:

Jobbson förser byggbranschen i Stockholmsområdet med personal.Vi är alltid intresserade av dokumenterat yrkeskunniga, kompetenta och flexibla yrkesmän/ kvinnor till vår uthyrningsverksamhet samt rekryteringsverksamhet. Jobbson startades år 2018 med visionen att skapa nästa genrations rekrytering och bemanningsföretag inom byggindustrin.

Sista ansökningsdatum: 21 November

Arbetsgivare
Jobbs On Sweden AB
Varuvägen 9
12530 Älvsjö
Hemsida: https://www.jobs.jobbson.se/vvs-chef-stockholm/
Ansökan
Ansök senast 21 November (30 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

VS-montör samt Ledande montör inom VS till Bravida i Skellefteå

Arbetsgivare / Ort: Bravida Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 November (1 månad kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Är du en erfaren VS-montör alternativt Ledande montör inom VS som är trygg i dig själv och gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi två nya medarbetare inom VS till Skellefteå. Om jobbet som VS-montör Som VS-montör hos Bravida förväntas du att, självständigt eller i lag, planera, samordna och utföra uppdrag åt våra kunder. Tjänsten innebär kontakter med beställare, konsulter och leverantörer och förutsätter självständigt arbete samt frihet under ansvar. Vi söker dig som är certifierad VS-montör och som har erfarenhet från yrket. Du har god datorvana och B-körkort. Vi ser gärna att du har svetskompetens från gas-, metallbågsvets och TIG. Det är meriterande med dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna för Säker vatteninstallation. Vi ser det som mycket positivt om du tidigare har arbetat med både service och installationer. Du är en driven person med framåtanda, lagkänsla och ett gediget tekniskt intresse. Att arbeta kundorienterat med ett gott kvalitetstänk är något du trivs med. Om jobbet som Ledande montör Som Ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i stora projekt och små, korta uppdrag. Rollen innebär utförandeansvar för våra projekt. Tillsammans med projektledaren svarar du för utförande, bemanning och att den löpande arbetsprocessen följs. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av: • Planering av arbetet och den dagliga bemanningen för pågående projekt • Säkerställa att företagets verksamhetsledningssystem följs • Rapportera fortlöpande till projektledaren • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbete Du kommer ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Vi söker dig som idag arbetar som Ledande montör eller har flerårig erfarenhet som VS-montör och nu är redo för nästa steg. Din bakgrund har du som montör och du har även dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. B-körkort är ett krav. Du är ambitiös, strukturerad och affärsmedveten. Om Bravida i Skellefteå Bravida i Skellefteå har flera avdelningar: VS, el, sprinkler och ventilation. Samarbetet är gott och vår målsättning är att i huvudsak åta oss projekt och uppdrag som omfattar samtliga teknikområden. På VS-avdelningen är vi 21 montörer, som backas upp av tre projekt-/serviceledare, en kalkylator, en administratör och avdelningschef. Tillsammans är vi ett bra team som är proffs på just VS. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Just nu befinner vi oss i en spännande fas och söker därför nya kollegor.   För att trivas och lyckas på Bravida behöver du: • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet. • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig! • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd. • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar. Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Intresserad? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 22 november. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Obs! Ange i ditt personliga brev vilken av rollerna du är intresserad av. Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Arbetsgivare
Bravida Sverige AB
Hemsida: http://www.bravida.se
Ansökan
Ansök senast 22 November (1 månad kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VVS montör sökes

Arbetsgivare / Ort: Lundberg & Jonsson Rör AB / Flen
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 November (1 månad 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet

#jobbjustnu

Nu söker vi utbildad VVS montör med erfarenhet för omgående anställning.

Vi arbetar med alla förekommande arbetsuppgifter inom VVS, från enklare servicejobb till större värmepumps installationer mm. Arbetsområdet är huvudsakligen Flens Kommun med omnejd.

Självgående som kan arbeta på egen hand samt i grupp.

Körkort B samt tal och skrift på Svenska är ett krav.


Arbetsgivare
Lundberg & Jonsson Rör AB
Åsegatan 8
64221 Flen
Hemsida: www.lundbergjonssonror.se
Ansökan
Ansök senast 30 November (1 månad 8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

VVS-MONTÖR SÖKES TILL MALMÖ

Arbetsgivare / Ort: Woltan AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 December (1 månad 9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • VVS-montör

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Polska
 • Engelska

Om jobbet

VVS-montör


Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? På Bertils Renoveringsfirma är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en VVS-montör till vår VS-avdelning i Malmö. Om jobbet Som VS montör på Bertils Renoveringsfirma arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag. Till en början kommer arbetet att handla om rördragning i badrum. Därefter kommer det i framtiden ske både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik!

Hos oss kommer du att få planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder, främst privatkunder till en början.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

• VS-installation i projekt av typen badrumsrenoveringar i flerbostadshus, villor och dylikt. I ett senare skede kan det tillkomma kommersiella fastigheter, skolor, idrottshallar och kontor.

• Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med privatkunder och våra hantverkare.

Vårt mål att göra allt för att göra kunden nöjd. Vår VS-avdelning är nystartad så det ställs högra krav på er. Här värnar vi arbetsglädje likväl som högsta kvalitet. Nu söker vi en VS-montör till Bertils Renoveringsfirma!


Vem är du? Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad VS-montör med flerårig erfarenhet från yrket och som har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. Det är meriterande om du har erfarenhet av svetskompetens men inget krav. Som person är du driven, har ett strukturerat arbetssätt och är trygg i din yrkesroll. B-körkort är ett krav. För att trivas och lyckas på Bertils Renoveringsfirma behöver du:

• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bertils Renoveringsfirma jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.

• Kunna leda dig själv. Varje spelare är viktig!

• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.

• Jobba med stil.


På Bertils Renoveringsfirma gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Intresserad? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 1/12 2020. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Arbetsgivare
Woltan AB
Hemsida: www.bertilsrenoveringsfirma.se
Ansökan
Ansök senast 1 December (1 månad 9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

VVS montör till Härliga Härjedalen

Arbetsgivare / Ort: Rörtjänst i Sveg AB / SVEG
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 December (1 månad 17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • VVS-montör

Färdigheter
Krav
 • VVS-teknik
Meriterande
 • Kylcertifikat
 • Certifikat
 • heta arbeten
 • Certifikat
 • säkerhetsrådgivare

Om jobbet
Rörtjänst i Sveg AB är ett auktoriserat VVS-företag som servat hela Härjedalen sedan 1985 via butik och installationsarbeten.
Våra kunder består av såväl offentlig och privat verksamhet samt konsumenter. Vi arbetar med varumärken av hög kvalitet och har bland annat en stor installerad bas av Thermias värmepumpar, både i större fastigheter såsom kyrkor och skolor likväl som hos privatpersoner.
Våra uppdrag varierar från VVS-service, entreprenader, anläggning av enskilda avlopp till nybyggnation av hus.
Vi är medlemmar i VVS företagarna och företaget har kollektivavtal. För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av VVS installationer, läsa ritningar, golvvärme, frånluft- och värmepumpar. Du har VVS-certifikat och gärna säkert vatten och heta arbeten.
Vidare har du en god social förmåga och en positiv inställning då tjänsten innebär tät kundkontakt. B-Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.
Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende.
Du är helt självgående, lösningsorienterad, flexibel, serviceinriktad och har ett gott ordningssinne.
Vi tror att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med mycket eget ansvar.
Tjänsten innebär att du periodvis ligger borta på jobb.
Vi servar Härjedalen med alla förekommande VS arbeten såsom service och installation av:
-värmepumpar (luft, berg, jord)
-vatten (installation och filter)
-avlopp inklusive enskilt avlopp
-nybyggnation och renoveringar av hus och badrum.
-rörmokartjänster

Stationeringsort är i första hand Sveg men vi är också öppna för att hitta en lösning där Hede – Vemdalen kan fungera som stationering.
Arbetsgivare
Rörtjänst i Sveg AB
KYRKOGATAN 2
84232 SVEG
Hemsida: http://www.rortjanstisveg.se
Ansökan
Ansök senast 9 December (1 månad 17 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Rörmokare sökes (65770)

Arbetsgivare / Ort: Veterankraft AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 December (1 månad 23 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss. Om tjänsten Du kommer att arbeta inom VVS med installation och renovering. Dina arbetsuppgifter Det kan vara att installera en tvättmaskin, byta rör och blandare samt installation av golvvärme m.m. Vem är du? Behörig VVS-montör som är engagerad och erfaren veteran med positiv inställning. Ansökan Välkommen in med din ansökan!
Arbetsgivare
Veterankraft AB
Hemsida: http://veterankraft.se
Ansökan
Ansök senast 15 December (1 månad 23 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VVS/Svetsare - Kalmar - Är du redo för en renare karriär?

Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 December (1 månad 24 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om Företaget Ett väl etablerat företag som idag har en personal på åtta stycken anställda. Företaget specialiserar sig på vattenrening till vattenverk, avloppsreningsverk samt badanläggningar. Är ett mindre företag där man jobbar med hela processen från start till färdig produkt. Företaget har även en egen verkstad där dom utför prefabricering av rör, filter med mera till sina olika projekt. Arbetsuppgifter Du kommer som anställd på detta företag att jobba med installation av rör, pumpar, ventiler och diverse anslutningar till vattenverk, avloppsreningsverk och badanläggningar ute hos olika kunder. Du kommer även jobba inne på företagets verkstad med prefabricering av rör och filter av olika slag till de olika projekten. I prefabriceringen förekommer en hel del svetsjobb, så du som sökande måste ha erfarenhet av att svetsa rostfritt, TIG/MMA. Personliga Egenskaper Vi ser att du som söker är vaken och driven individ som går in för ett väl gjort arbete. Du ska vara lösningsorienterad, tänka utanför lådan, vara självgående och gärna ha en god verktygsvana. Krav -B-körkort -Svenska i tal och skrift -Svetskunskap (TIG/MMA) -VVS-kunskaper Meriter -God verktygsvana Heltid-Dagtid Måndag-Torsdag (10h arbetspass) Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.) Om oss Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
Arbetsgivare
Consultify AB
Hemsida: http://www.consultify.se
Ansökan
Ansök senast 16 December (1 månad 24 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VVS-montör sökes

Arbetsgivare / Ort: BYGGEST AB / Järfälla
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (2 månader 9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet

Vi är ett auktoriserat byggföretag som gör mest badrums- samt köksrenoveringar. Vi har egna plattsättare, rörmokare, elektriker.

Nu söker vi en ny rörmokare med erfarenhet inom branschen för heltidstjänst.

Vi söker dig som är social, flexibel, noggrann och stresstålig samt har en förmåga att arbeta självständigt och i grupp.

Arbetsgivare
BYGGEST AB
Saldovägen 11
17562 Järfälla
Ansökan
Ansök senast 31 December (2 månader 9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

VVS ventilations montör

Arbetsgivare / Ort: Ventilux AB / Skogås
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (2 månader 9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • VVS-montör

Färdigheter
Meriterande
 • VVS-teknik

Om jobbet
Arbete ska utföras i hela stor Stockholm samt utanför Stockholms län Personen som vi söker ska vara kunnigt ,positiv ,trevligt mot andra arbetare samt våra kunder . Du ska ha erfarenhet att jobba i store grupper på arbetsplatsen . Du ska ha minst 3 år erfarenhet inom VVS installation samt ventilation . Du ska vara ett positiv och trevligt person som kan prata Ryska,Svenska eller Engelska. Du ska ha B -körkort .
Arbetsgivare
Ventilux AB
Centrumvägen 6B
14252 Skogås
Hemsida: http://www.ventilux.se
Ansökan
Ansök senast 31 December (2 månader 9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Thimsfors VVS söker VVS-montör

Arbetsgivare / Ort: Thimsfors VVS & Oljeservice AB / Älmhult
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (2 månader 9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • VVS-montör

Färdigheter
Meriterande
 • Utbildningsbevis
 • VVS-montör
 • Godkänd VVS-utbildning

Om jobbet

Thimsfors VVS har 4 grundläggande värderingar som genomsyrar verksamheten, inte minst hur vi bemöter våra kunder.

Vi kallar dem "Fyra K":


Kundservice - Kompetens - Kvalitet - Kamratskap


Vi arbetar enligt ett kvalitetssystem som följer principerna i kvalitetsstandarden ISO 9001. Rutinerna utvecklas kontinuerligt för att hela tiden förbättra kvalitén på våra produkter och tjänster, t.ex. med installationer enligt Säker Vatten och kompetens för arbete i Fjärrvärmesystem, samt gas- och kylcertifiering.

Thimsfors VVS startade 1994 av Håkan Jonsson. Vi är idag 45 anställda. Du ska kunna jobba självständigt samt i grupp på både stora entreprenader och hos privatpersoner.

Vi jobbar med allt från borrning, installation av värmepumpar, service och kylservice.

Du ska vara positiv och ha lätt för att ta kontakt med människor eftersom vi arbetar mycket ute hos privatpersoner.

Du behöver ha VVS-certifikat, minst B-körkort och ett glatt humör.

Du blir en del av ett härligt gäng där det läggs stor vikt vid att alla trivs på jobbet.

Vi tror att du kommer trivas hos oss om du är serviceinriktad och social. Du ska kunna arbeta i grupp och självständigt samt ta stort ansvar.

Stämmer det här in på dig så sök jobbet direkt så hör vi av oss!

Arbetsgivare
Thimsfors VVS & Oljeservice AB
Stallgatan 4
34334 Älmhult
Hemsida: www.thimsforsvvs.se
Ansökan
Ansök senast 31 December (2 månader 9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Thimsfors VVS söker VVS-montör

Arbetsgivare / Ort: Thimsfors VVS & Oljeservice AB / Skummeslövsstrand
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (2 månader 9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • VVS-montör

Färdigheter
Meriterande
 • Utbildningsbevis
 • VVS-montör
 • Godkänd VVS-utbildning

Om jobbet

Thimsfors VVS har 4 grundläggande värderingar som genomsyrar verksamheten, inte minst hur vi bemöter våra kunder.

Vi kallar dem "Fyra K":


Kundservice - Kompetens - Kvalitet - Kamratskap


Vi arbetar enligt ett kvalitetssystem som följer principerna i kvalitetsstandarden ISO 9001. Rutinerna utvecklas kontinuerligt för att hela tiden förbättra kvalitén på våra produkter och tjänster, t.ex. med installationer enligt Säker Vatten och kompetens för arbete i Fjärrvärmesystem, samt gas- och kylcertifiering.

Thimsfors VVS startade 1994 av Håkan Jonsson. Vi är idag 45 anställda. Du ska kunna jobba självständigt samt i grupp på både stora entreprenader och hos privatpersoner.

Vi jobbar med allt från borrning, installation av värmepumpar, service och kylservice.

Du ska vara positiv och ha lätt för att ta kontakt med människor eftersom vi arbetar mycket ute hos privatpersoner.

Du behöver ha VVS-certifikat, minst B-körkort och ett glatt humör.

Du blir en del av ett härligt gäng där det läggs stor vikt vid att alla trivs på jobbet.

Vi tror att du kommer trivas hos oss om du är serviceinriktad och social. Du ska kunna arbeta i grupp och självständigt samt ta stort ansvar.

Stämmer det här in på dig så sök jobbet direkt så hör vi av oss!

Arbetsgivare
Thimsfors VVS & Oljeservice AB
Johannebergsvägen 10
31272 Skummeslövsstrand
Hemsida: www.thimsforsvvs.se
Ansökan
Ansök senast 31 December (2 månader 9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Thimsfors VVS söker VVS-montör

Arbetsgivare / Ort: Thimsfors VVS & Oljeservice AB / Båstad
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (2 månader 9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • VVS-montör

Färdigheter
Meriterande
 • Utbildningsbevis
 • VVS-montör
 • Godkänd VVS-utbildning

Om jobbet

Thimsfors VVS har 4 grundläggande värderingar som genomsyrar verksamheten, inte minst hur vi bemöter våra kunder.

Vi kallar dem "Fyra K":


Kundservice - Kompetens - Kvalitet - Kamratskap


Vi arbetar enligt ett kvalitetssystem som följer principerna i kvalitetsstandarden ISO 9001. Rutinerna utvecklas kontinuerligt för att hela tiden förbättra kvalitén på våra produkter och tjänster, t.ex. med installationer enligt Säker Vatten och kompetens för arbete i Fjärrvärmesystem, samt gas- och kylcertifiering.

Thimsfors VVS startade 1994 av Håkan Jonsson. Vi är idag 45 anställda. Du ska kunna jobba självständigt samt i grupp på både stora entreprenader och hos privatpersoner.

Vi jobbar med allt från borrning, installation av värmepumpar, service och kylservice.

Du ska vara positiv och ha lätt för att ta kontakt med människor eftersom vi arbetar mycket ute hos privatpersoner.

Du behöver ha VVS-certifikat, minst B-körkort och ett glatt humör.

Du blir en del av ett härligt gäng där det läggs stor vikt vid att alla trivs på jobbet.

Vi tror att du kommer trivas hos oss om du är serviceinriktad och social. Du ska kunna arbeta i grupp och självständigt samt ta stort ansvar.

Stämmer det här in på dig så sök jobbet direkt så hör vi av oss!

Arbetsgivare
Thimsfors VVS & Oljeservice AB
Ängelholmsvägen 263
26942 Båstad
Hemsida: www.thimsforsvvs.se
Ansökan
Ansök senast 31 December (2 månader 9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Thimsfors VVS söker VVS-montör

Arbetsgivare / Ort: Thimsfors VVS & Oljeservice AB / Markaryd
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (2 månader 9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • VVS-montör

Färdigheter
Meriterande
 • Utbildningsbevis
 • VVS-montör
 • Godkänd VVS-utbildning

Om jobbet

Thimsfors VVS har 4 grundläggande värderingar som genomsyrar verksamheten, inte minst hur vi bemöter våra kunder.

Vi kallar dem "Fyra K":


Kundservice - Kompetens - Kvalitet - Kamratskap


Vi arbetar enligt ett kvalitetssystem som följer principerna i kvalitetsstandarden ISO 9001. Rutinerna utvecklas kontinuerligt för att hela tiden förbättra kvalitén på våra produkter och tjänster, t.ex. med installationer enligt Säker Vatten och kompetens för arbete i Fjärrvärmesystem, samt gas- och kylcertifiering.

Thimsfors VVS startade 1994 av Håkan Jonsson. Vi är idag 45 anställda. Du ska kunna jobba självständigt samt i grupp på både stora entreprenader och hos privatpersoner.

Vi jobbar med allt från borrning, installation av värmepumpar, service och kylservice.

Du ska vara positiv och ha lätt för att ta kontakt med människor eftersom vi arbetar mycket ute hos privatpersoner.

Du behöver ha VVS-certifikat, minst B-körkort och ett glatt humör.

Du blir en del av ett härligt gäng där det läggs stor vikt vid att alla trivs på jobbet.

Vi tror att du kommer trivas hos oss om du är serviceinriktad och social. Du ska kunna arbeta i grupp och självständigt samt ta stort ansvar.

Stämmer det här in på dig så sök jobbet direkt så hör vi av oss!

Arbetsgivare
Thimsfors VVS & Oljeservice AB
Ljungbyvägen 11
28540 Markaryd
Hemsida: www.thimsforsvvs.se
Ansökan
Ansök senast 31 December (2 månader 9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

VVS Montör

Arbetsgivare / Ort: AB Nävragöls Elaffär / Holmsjö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (2 månader 9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • VVS-montör

Om jobbet

Vi söker dej kunniga vvs-montör som vill bli en i teamet.


Du kommer jobba både självständigt och ihop med vår andra vvs-montör.


Vi arbetar med allt inom VVS, från installationer och service av värmepumpar till vattenpumpar och avloppsanläggningar, renoveringar, och nybyggen.


Våra kunder är allt från skola, industri, lantbruk och privatpersoner

Arbetsgivare
AB Nävragöls Elaffär
Ledjavägen 1
37337 Holmsjö
Hemsida: http://www.navragolel.se/
Ansökan
Ansök senast 31 December (2 månader 9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

QSEC söker ledande resemontör Örebro

Arbetsgivare / Ort: Qsec Sverige AB / ÖREBRO
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 January (2 månader 13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • VVS-montör

Om jobbet

Vi arbetar med energieffektivisering och bedriver energibesparingsprojekt för såväl dagis som flerbostadshus. Vi levererar helhetslösningar – från beräkning till färdigt montage. QSEC Sverige AB har sitt huvudkontor i Sisjön, Göteborg men även filialer i Stockholm och Malmö. Totalt är vi 33st anställda varav 9st på Stockholms kontoret beläget på Ranhammarsvägen 20 i Bromma.

Läs gärna mer om oss på: www.qsec.se

QSEC söker nu en ledande montör med erfarenhet inom VVS till vår verksamhet i Stockholm/Örebro.

Den person vi söker kommer tillhöra Stockholmskontoret men bör utgå från Örebro.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper då det mesta arbetet bedrivs i lägenheter hos våra kunder.

Arbetsuppgifter

Våra huvudmontage består av injustering av värmesystem enligt QSEC-metoden, byte av termostater och radiatorventiler. Montering av stamventiler och pumpar förekommer.

Dina ansvarsområden består av att leda ett effektivt dagligt arbete med montage på orter runt om i mellersta Sverige.

Ha regelbundna avstämningar med kund och projektledare.

Planera för inköp och beställningar.

Arbete på andra orter än mellersta Sverige kan förekomma.Dina egenskaper:

- Självgående

- B-körkort

- Ledaregenskaper

- Positiv

- Kommunikativ


Skicka din ansökan till [email protected]


Vid frågor kontakta:

Arbetsledare i Stockholm, Kristian Strömberg, Mail: [email protected]

Arbetsgivare
Qsec Sverige AB
70210 ÖREBRO
VISA MINDRE

Servicetekniker till Xylem Rental Stockholm start omgående

Arbetsgivare / Ort: Miljonbemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 February (3 månader 27 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
På Xylem arbetar 16 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt- hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvarumärken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder, på 6 kontinenter. Xylem hade 2015 en omsättning på 3,7 miljarder dollar. Vi söker nu två Servicetekniker till Stockholm! Som Servicetekniker utför du felsökningar, reparationer, installationer, montage och ombyggnader av pumpar, omrörare, turbiner samt pumpstationer med tillhörande el- och styrutrustning. Rollen innebär ett helhetsansvar från planering till utförande och uppföljning och därmed mycket kontakt med kund. Du kommer att arbeta tätt med de andra kollegorna på verkstaden och du rapporterar till Servicechefen. Du arbetar förmodligen idag som tekniker med mekanisk eller elektrisk bakgrund, tex i fordons- eller fastighetsbranschen. Vi vill att du har en god teknisk/mekanisk förståelse och duktig på problemlösning. Det är viktigare för oss vem du är, snarare än vad du har gjort eller var du kommer ifrån. Personliga egenskaper: Vi söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du är flexibel och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker dig, men framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder. - Vara medveten om att vi ibland måste jobba tills arbetet är klart. - Kunna jobba övertid. - Ha god hälsa och kunna orka. - Ha lätt och jobba med avlopp och illaluktande föremål. - Kunna jobba tidigt på morgonen om det behövs. - Ha tillgång till egen bil för resor till och från arbetet. - Körkort minst B. - Kunskap om Office paketet. - Har erfarenhet av tidredovisning och rapportering. - Ha god förmåga för systematiskt felsökning. - Vara självgående och kunna ta ansvar. - Ta egna initiativ och kunna tänka utanför boxen. Meriterande om: - Att ha kunskaper om plastsvetsning. - Att ha AL Auktorisation. - Att ha kunskaper inom styr och regler. - Att ha Truck kort - Att ha C kort - Att ha säkralyft intyg - El kännedom minst behörighet BB1 eller motsvarande Körkort är en förutsättning för tjänsten. Omfattning: Heltid 100% Anställningform: Uthyrd till en början med god chanser att över gå till verksamheten Ansök: I denna process arbetar Xylem med Miljonbemanning. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på: [email protected] +46 (0)8 400 227 50 Välkommen med din ansökan snarast Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Arbetsgivare
Miljonbemanning AB
Hemsida: http://www.miljonbemanning.se/
Ansökan
Ansök senast 18 February (3 månader 27 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Rörmokare sökes

Arbetsgivare / Ort: Service E.M.J Entreprenad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 21 February (3 månader 30 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om företaget Service E.M.J Entreprenad AB är ett modernt, framgångsrikt och växande företag som drivs av entreprenörer. Vår styrka är våra medarbetare och vi erbjuder våra kunder det bästa av två världar; det mindre bolagets personliga engagemang med korta beslutsvägar och snabb återkoppling samt att vi tillhandahåller det stora bolagets kapacitet. Om tjänsten Vi söker nu självgående rörmokare/VVS-montörer för uppdrag i centrala Stockholm. Tjänsten kommer innebära arbete inom nyproduktion och det är meriterande om du har jobbat med olika uppgifter inom branschen. Det är viktigt att du är utbildad/certifierad rörmokare och erfaren i ditt yrke. Vem är du Vi söker dig som är ansvarstagande, lösningsorienterad och noggrann. Du ska vara trygg i din yrkesroll som VVS-montör och du ska vara serviceinriktad. Du är van vid att arbeta självständigt, men har också lätt för att samarbeta med andra. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte på att söka!
Arbetsgivare
Service E.M.J Entreprenad AB
Hemsida: http://emjservice.se/
Ansökan
Ansök senast 21 February (3 månader 30 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VVS-Montör - Karlskrona - Servicemedveten och erfaren inom Rörmokeri?!

Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 April (5 månader 13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om Företaget En mindre VVS-firma som är inriktade mot servicesektorn. Inget uppdrag är för litet eller stort och företaget utför alla VVS-arbeten mot badrum och utepåliggande arbeten. Det finns en gedigen kunskap i företaget och en kompetent personal. Företaget hjälper såväl företag som privatpersoner och kunderna möts alltid av professionellt bemötande och utförande. På grund av en ökande orderstock söker nu företaget en erfaren rörmokare som vill bli en i företaget. Arbetsuppgifter Du kommer som anställd på detta företag att jobba som VVS-montör mot servicesektorn med installation och service av kök och bygge av badrum och skötsel i allt vad gäller VVS och utepåliggande arbeten i de projekten. - Service VVS - Badrum - Kök Personliga Egenskaper Vi ser att du som söker är vaken, driven och en rutinerad rörmokare som går in för ett väl gjort arbete. Du ska vara lösningsorienterad, tänka utanför lådan, vara självgående och ha en god verktygsvana. Krav - VVS utbildning - Tidigare yrkeserfarenhet - B-körkort - Svenska i tal och skrift Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.) Om oss Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona och Halmstad. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
Arbetsgivare
Consultify AB
Hemsida: http://www.consultify.se
Ansökan
Ansök senast 4 April (5 månader 13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VVS-montör sökes

Arbetsgivare / Ort: Kvist Skandinavien AB / Skärholmen
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 April (5 månader 20 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • VVS-montör

Om jobbet

Vi söker en VVS-montör med stora ambitioner. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära allt ifrån mindre installationer till mera komplexa anläggningar. Som montör befinner man sig mycket ute hos kund med felsökning eller med förbättringsåtgärder på kundens anläggning. Uppdragen utförs effektivt och med rätt verktyg. Man lämnar anläggningen fungerande utefter önskad funktion. Arbeten kommer att främst pågå inom Stockholms län, men även i städer som Gävle, Göteborg osv.


Vi är ett auktoriserat VVS-företag, så BBR samt Säker Vatten utbildningar önskas!


Skriv gärna om du känner dig kompetent och passande för jobbet!

Arbetsgivare
Kvist Skandinavien AB
Ålgrytevägen 111
12732 Skärholmen
Hemsida: kvistskandinavien.se
Ansökan
Ansök senast 11 April (5 månader 20 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.