På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Sprinklermontör
Spela filmen

Sprinklermontör

Sprinklermontör arbetar med montering av sprinklerrör och system inom olika typer av verksamheter t ex industri, logistikcentraler, affärslokaler, sjukhus och andra offentliga lokaler. Du installerar även boendesprinkler i olika typer av boendemiljöer. Det rör sig i huvudsak om vattensprinkler men kan även vara system där skuminblandning sker.

Installationen utförs både i nyproduktion och i befintliga verksamheter under drift. Montage sker både med så kallade "prefabricerade system" och med system som sätts ihop på plats.

Som sprinklermontör utför du också service och underhållsarbeten på befintliga sprinkleranläggningar.

En sprinklermontör skall vara beredd att resa i tjänst, därför att arbetsplatserna finns runt om i hela Sverige och många gånger långt från sprinklerföretagets kontor.

Utbildning

Gymnasieutbildning som ligger närmast tillhands är VVS- och fastighetsprogrammet, El- och energiprogrammet eller Bygg- och anläggningsprogrammet.

För vuxna sker utbildning till sprinklermontör ute på företag. För att bli sprinklermontör utbildar man sig hos något certifierat sprinklerföretag som företagslärling i 3 år, där både teori och praktik ingår. Målet med företagsutbildningen är att bli registrerad sprinklermontör.

För den teoretiska delen av utbildningen genomförs 5 st utbildningstillfällen av externa konsulter och sprinklerleverantörer. Detta görs i regi av Installationsföretagen och Sprinklergruppen.

Mer information hittar du här.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

364 Lediga jobb

CERTEGO söker lärling som säkerhetstekniker

Arbetsgivare / Ort: Certego AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig!   Arbetsuppgifter Som lärling hos oss får du främst arbeta med installation av våra elektroniska och mekaniska säkerhetssystem. Du kommer att få god stöttning av en dedikerad handledare och får möjlighet att utvecklas i arbetet. Hos oss är ingen dag den andra lik och du kommer garanterat har kul på jobbet! För att ge dig tillräcklig kunskap att lyckas i arbetet får du delta i CERTEGOs lärlingsprogram som är en kombination mellan teoretisk klassrumsundervisning och praktisk utförande av arbetet med stöd av handledare. Lärlingsprogrammet pågår under minst sex månader.  Vem är du? För att lyckas hos oss krävs att du har ett genuint intresse för mekanik, elektronik och/eller teknik. Kanske har du läst teknik- eller elprogrammet på gymnasiet och/eller så har du erfarenhet från ett närliggande yrke så som snickare, fastighetsförvaltare, bilmekaniker eller dylikt och vill byta bransch. Att lösa komplexa problem är något som utmanar dig. Att möta både kunder och kollegor är något du trivs med. Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Vårt erbjudande till dig CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Tjänsten avser heltid, vi tillämpar visstidsanställningar för våra lärlingar med ambitionen att det ska bli tillsvidareanställningar när lärlingstiden är slut. Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Arbetsgivare
Certego AB
Hemsida: https://certego.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Rörmontör till Uttrans Rörteknik AB

Arbetsgivare / Ort: Tillväxt Botkyrka AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-04-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • VVS-montör

Om jobbet
Uttrans Rörteknik AB är ett av Stockholms mest väletablerade VVS företag. Bolaget grundades redan 2005 och har sedan dess haft en god utveckling. Idag har bolaget runt 20 anställda. Uttrans Rörteknik är indelat i två grupper med ett brett kunnande och kvalitet inom både entreprenad och service. För att möta kunders ökade krav så arbetar bolaget i enlighet med såväl kvalitetsledningssystem (ISO 9001) och Miljöledningssystem (ISO 14001) riktlinjer. Bolaget präglas av en familjär kultur där individens kompetens, kunnande och utveckling prioriteras. Beskrivningar av aktuell tjänst: Uttrans Rörteknik har många stora kunder inom både Entreprenad och Service. Tjänsten kräver att du tryggt kan arbeta i bägge inriktningarna. Arbetet kan utföras i stora delar av Stockholm. Krav: VVS - Vi ser gärna att du som söker har 6 års arbetslivserfarenhet inom VVS. - Att du har B-Körkort. - Att du behärskar svenska väl i både tal och skrift. Vi söker dig som: Som person har du goda kommunikativa förmågor med hög social kompetens. Vi ser gärna att du kan arbeta både självständig och i grupp. Anser du att du har dessa förmågor så kommer du att trivas inom bolaget som under åren byggt en just och inkluderande miljö där alla hjälps åt Meriterande om du: - Relevant utbildning. - Svetsning Övrigt: Anställningsform: Tillsvidareanställning (6 månaders provanställning) Arbetstider: Vardagar mellan kl. 07:00 till 16:00 Placering: Huvudkontoret är beläget i Slagsta (Botkyrka). Dock utförs arbetet ute på plats i hela Stor Stockholm. Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.
Arbetsgivare
Tillväxt Botkyrka AB
Hemsida: http://www.tillvaxtbotkyrka.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Elektriker-Lärling

Arbetsgivare / Ort: ARDEI GROUP AB / Vendelsö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Din roll blir att tillsammans med erfarna elektriker arbeta med elinstallationer hos våra kunder. Som elektriker träffar du dagligen våra kunder och stöttar dem med problemlösning. Kunderna kan vara privatpersoner, företag inom olika branscher och industrier samt entreprenader. Möjlighet att arbeta borta i veckor är önskvärt men inget krav.

Som person är du självgående, har lätt att samarbeta med både kollegor och kunder.

B-körkort och svenska eller engelska i tal & skrift är krav, andra språk är meriterande.

Du är utbildad elektriker och söker nu lärlingsanställning som elektriker inom entreprenad, installation eller industri. Om du tidigare gjort praktik inom liknande område är det mycket meriterande.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder bra och stabila anställningsvillkor, avtalsenlig lön, ett intressant och utvecklande arbete, personlig utveckling både genom utbildningar och tillsammans med kollegor.

Arbetsgivare
ARDEI GROUP AB
Sågenvägen 10
13671 Vendelsö
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

VVS montör sökes

Arbetsgivare / Ort: Lundberg & Jonsson Rör AB / Flen
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • VVS-montör

Om jobbet

#jobbjustnu

Nu söker vi utbildad VVS montör med erfarenhet för omgående anställning.

Vi arbetar med alla förekommande arbetsuppgifter inom VVS, från enklare servicejobb till större värmepumps installationer mm. Arbetsområdet är huvudsakligen Flens Kommun med omnejd.

Självgående som kan arbeta på egen hand samt i grupp.

Körkort B samt tal och skrift på Svenska är ett krav.


Arbetsgivare
Lundberg & Jonsson Rör AB
Åsegatan 8
64221 Flen
Hemsida: www.lundbergjonssonror.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Tekniker till Verisure i Arvika

Arbetsgivare / Ort: Verisure Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vill du arbeta i ett starkt växande bolag med innovativa tjänster och produkter? Som tekniker på verisure är du en av våra många medarbetare som möter våra kunder i deras hem och levererar en förstklassig kundupplevelse i form av säkerhetsrådgivning, utökad säkerhet, försäljning, trygga installationer och service samt ett effektivt arbete. Just nu söker vi en till medarbetare till Arvika. Om tjänsten Du börjar din karriär hos oss med att arbeta med kundmöten där du genomför en säkerhetskonsultation för att säkerställa rätt skydd till kunden, att i samråd med kunden säkerställa så att larmtjänsten och tillhörande komponenter aktiveras och installeras på ett professionellt och kvalitetsmedvetet sätt, samt att utbilda kunden i larmets alla funktioner och den tjänst som ingår. Vidare ingår det i arbetet att genomföra serviceuppdrag hos befintliga kunder vilket inkluderar service av vår Verisureteknik samt i vissa fall äldre anläggningar, säkerhetskonsultation med försäljning för att bedöma behovet av, och erbjudande om, ytterligare skydd, samt säkerställa att nuvarande larmtjänst fungerar som den ska. Arbetet innebär en del systemtekniska uppgifter som sker av Verisures utformade system och appar, vilket du får intern utbildning och coachning kring. Vi erbjuder dig:  * Attraktiv lönemodell med garanterad del, provision och bonussystem * Gedigna sälj- och serviceutbildningar och motiverande teamaktiviteter * Stort nätverk av kollegor och en stabil arbetsplats med lång branscherfarenhet * Marknadens senaste tjänster och produkter samt välbeprövat sälj- och informationsmaterial som stöd i ditt arbete Vi söker dig som: * Har B-körkort, eftersom bil används dagligen i rollen * Meriterande om du bor i Arvika eller närliggande område * Behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande * Är fri från anmärkningar i belastningsregistret (eftersom Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag) För att passa för rollen ser vi att du har en mycket god social förmåga samt ett genuint intresse för människor. Du är pedagogisk, serviceinriktad och kundorienterad med stort intresse för försäljning, modern teknik och en fallenhet för att arbeta effektivt och praktiskt.  Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet eller utbildning för att passa in i rollen, vi tillhandahåller den utbildning som krävs, men du behöver vara intresserad av försäljning och ha en utpräglad servicekänsla. Ansökan: Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person så skicka in din ansökan redan idag! Då vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning. Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och UC. Vi tar inte emot ansökningar via mail p.g.a. GDPR.  Välkommen in med din ansökan! Vi på Verisure Field Sales hanterar all rekrytering inhouse och undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt och erbjudanden från bemanning-och rekryteringsföretag
Arbetsgivare
Verisure Sverige AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.