På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Sprinklermontör
Spela filmen

Sprinklermontör

Sprinklermontör arbetar med montering av sprinklerrör och system inom olika typer av verksamheter t ex industri, logistikcentraler, affärslokaler, sjukhus och andra offentliga lokaler. Du installerar även boendesprinkler i olika typer av boendemiljöer. Det rör sig i huvudsak om vattensprinkler men kan även vara system där skuminblandning sker.

Installationen utförs både i nyproduktion och i befintliga verksamheter under drift. Montage sker både med så kallade "prefabricerade system" och med system som sätts ihop på plats.

Som sprinklermontör utför du också service och underhållsarbeten på befintliga sprinkleranläggningar.

En sprinklermontör skall vara beredd att resa i tjänst, därför att arbetsplatserna finns runt om i hela Sverige och många gånger långt från sprinklerföretagets kontor.

Utbildning

Gymnasieutbildning som ligger närmast tillhands är VVS- och fastighetsprogrammet, El- och energiprogrammet eller Bygg- och anläggningsprogrammet.

För vuxna sker utbildning till sprinklermontör ute på företag. För att bli sprinklermontör utbildar man sig hos något certifierat sprinklerföretag som företagslärling i 3 år, där både teori och praktik ingår. Målet med företagsutbildningen är att bli registrerad sprinklermontör.

För den teoretiska delen av utbildningen genomförs 5 st utbildningstillfällen av externa konsulter och sprinklerleverantörer. Detta görs i regi av Installationsföretagen och Sprinklergruppen.

Mer information hittar du här.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

383 Lediga jobb

CERTEGO i Umeå söker säkerhetstekniker

Arbetsgivare / Ort: Certego AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Larminstallatör/Larmtekniker

Om jobbet
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och att ständigt få nya utmaningar, att ha bra kollegor och kunna avsluta en arbetsvecka med en positiv känsla i kroppen? Då kan CERTEGO vara rätt arbetsplats för dig! Arbetsuppgifter I rollen som säkerhetstekniker arbetar du med service av lås, dörrar, dörrautomatiker, passersystem, inbrottlarm, brandlarm etc hos våra kunder. Du kommer också att arbeta i projekt med nyinstallationer. Vi ser till att du ständigt håller dig uppdaterad i den senaste tekniken på marknaden. Hos oss få du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett sammansvetsat gäng där alla hjälps åt att lyckas. Du får en varierande vardag då du möter olika kunder och får avhjälpa olika typer av fel.  Vem är du? För att lyckas i rollen krävs att du redan på förhand har kunskap gällande de produkter vi arbetar med. Troligen arbetar du idag som säkerhetstekniker eller elektriker där du kommer i kontakt med säkerhetsinstallationer. Du är socialt lagd och gillar att möta kunder och göra dem nöjda! Du gillar problemlösning och att tänka utanför boxen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper! Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Vårt erbjudande till dig CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare. En del i det är att vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling och erbjuder bra anställningsvillkor. Du kan få ta del av vinstdelning, personlig servicebil där vi erbjuder miljövänliga alternativ samt friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vill du veta mer om hur en arbetsdag kan komma att se ut och bekanta dig med eventuella blivande kollegor? Följ oss på Facebook och LinkedIn! Där kan du också se nyheter inom CERTEGO och se våra lediga tjänster. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Varmt välkommen in med din ansökan! CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av säkerhetslösningar för fastigheter, egendom och människor. Vi erbjuder produkter och tjänster inom passerkontroll, brandskydd, kamerabevakning, lås och beslag m.m. Vi levererar skräddarsydda säkerhetslösningar - mekaniska, elektromekaniska och digitala- till såväl högsäkerhetsanläggningar som bostadsbolag. Vi finns med under hela processen, från projektering till installation, och kan sedan sköta drift, underhåll och service. Med våra tjänster för hantering av passage- nyckel och bokningssystem sköts systemen säkert, kostnadseffektivt och tidsbesparande. Vi finns på 29 orter i Sverige och är ca 500 anställda.
Arbetsgivare
Certego AB
Hemsida: https://certego.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

VVS - Montör

Arbetsgivare / Ort: Jobbs On Sweden AB / Älvsjö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • VVS-montör

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi söker en VVS-Montör till Saneco i Stockholm.

Om Saneco:

Verksamheten grundades 2009 och omsatte förra året 120 MKR och består i dagsläget av cirka 20 tal tjänstemän & 30 tal hantverkare.

Företaget arbetar gentemot fastighetsägare, försäkringsbolag, små och stora företag i Stockholm med omnejd. Verksamheten inriktar sig på totalentreprenader gällande renoveringar och ombyggnationer av privatbostäder, såväl lägenheter som hus samt försäkringsärenden, såväl inom fukt- och brandskador.

Om Tjänsten:

VVS – avdelningen växer och behöver en ny medarbetare, du blir en viktig nyckelspelare i ett fantastiskt team. Du erbjuds en unik möjligheten att bygga upp VVS-enheten till Sveriges i särklass bästa. Tjänsten innefattar omväxlande arbetsuppgifter där du får utvecklas i din roll och bidra till att skapa framtidens hantverksbolag. Du erbjuds en inspirerande, innovativ och utvecklande miljö att växa i med tydligt fokus på resultat av högsta kvalitet. Vi ser gärna en person som tidigare arbetat som VVS – montör/rörmokare inom försäkringsärenden och som är redo att ta nästa steg.

Kvalifikationer:

 • Du är utlärd rörmokare och har flera års erfarenhet av yrket
 • Det är meriterande om du arbetat med försäkringsärenden
 • Säkervatteninstallation
 • Datakunskap, meriterande om du arbetat i systemet Next
 • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
 • B – körkort

Du Erbjuds:

 • En arbetsmiljö där du får möjligheten att växa och utvecklas
 • Gediget utbildningsprogram som hjälper dig nå dina mål
 • En arbetsmiljö där vi välkomnar, inspirerar och hjälper varandra att uppnå gemensamma som individuella mål.
 • Goda utbildnings- och karriärmöjligheter
 • Tjänstebil


Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Vid frågor vänligen kontakta Mischell Miljevic på [email protected]

Arbetsgivare
Jobbs On Sweden AB
Varuvägen 9
12530 Älvsjö
Hemsida: https://www.jobs.jobbson.se/vvs-montor-stockholm/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Larmtekniker till varierande tjänst

Arbetsgivare / Ort: B3 Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-12-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Larminstallatör/Larmtekniker

Om jobbet
Om tjänsten B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm, men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg! Vi söker nu en larmtekniker till vår samarbetspartner. I tjänsten så kommer du arbeta med både installation ocg service av både nya och befintliga anläggningar. Då varje system bjuder på sina unika utmaningar så kommer du arbeta tätt tillsammans med dina kollegor för att komma fram till den optimala lösningen för kunden. Du utgår hemifrån med hela Stockholm som din arbetsplats, dock så är den största koncentrationen av jobb i City, Solna och Sundbyberg. Vem är du? Vi tror att du är en larmtekniker med några års erfarenhet av service och installation. Har du erfarenhet av arbete med CCTV och/eller programmering samt driftsättning så är det starkt meriterande. Vi kommer dock sätta störst vikt i vem du är som person. Du kommer att arbeta i ett tätt sammansvetsat gäng kollegor där alla delar med sig av sin kompetens och arbetar för varandra. För att trivas i tjänsten så behöver du vara en social problemlösare som alltid ser möjligheterna. Att du kan kommunicera i tal och skrift på svenska samt har körkort ser vi som en självklarhet. Du erbjuds En fast tjänst i ett företag med kraftig tillväxt där du ges möjlighet att växa tillsammans med företaget. Utöver det så utgår självklart en konkurrenskraftig lön samt tjänstebil. Ansökan Är du redo att ta nästa steg? Vill du vara del av ett företag som värna och utvecklar sina medarbetare? Sök redan idag! Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till B3P. B3P jobbar med ett löpande urval och det betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila [email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail - endast frågor. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
B3 Personal AB
Ansökan
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Arbetsledande tekniker till GG Högtryck i Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-12-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • VVS-montör

Om jobbet
Jobbar du som reliningstekniker idag och vill utvecklas i en ansvarsroll? Nu söker GG högtryck en arbetsledande reliningtekniker. Där kommer du leda arbetet i den dagliga serviceverksamheten. Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba på både små och stora projekt. Vi arbetar med marknadsledande produkter och verktyg. Som arbetsledande tekniker på GG Högtryck i Stockholm erbjuder vi dig en spännande roll med stora möjligheter att utvecklas i ett stabilt och växande företag. Om Företaget GG Högtryck ingår i koncernen Spolargruppen Sverige AB som består av flera olika bolag. Vi är heltäckande inom avloppsunderhåll och renovering av avlopp. Vi arbetar aktivt med utveckling och förbättring av nya material och tekniker och anlitas av kvalitetsmedvetna fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare. Våra ledord kvalitet, kompetens och personlig service är viktiga hos oss och dessa bör kännas naturliga även för dig. Om tjänsten Som arbetsledande tekniker hos GG Högtryck kommer du att leda arbetet ute på fält tillsammans med övriga tekniker, men även arbeta med administrativa arbetsledaruppgifter såsom projekt- och uppdragsplanering. I dina arbetsuppgifter ingår även digital rapportering av uppdrag till kund och internt. Är det dig vi söker? GG Högtryck söker dig som är driven och engagerad samt har god kommunikations- och problemlösningsförmåga. Du är en lagspelare och har lätt för att prioritera och arbeta strukturerat i en ofta stressig miljö. Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet från rörinfodring/relining i spillvattenledningar Du har en stark vilja att lära och god förmåga att skapa relationer med såväl kollegor som kunder. Då arbetet innefattar en del digital rapportering är det viktigt att du ser detta som en naturlig del av arbetsdagen. Vi söker dig som • Har B-körkort • Har du C-körkort är det meriterande • Har goda datorkunskaper • Är en god kommunikatör • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift Det är dessutom meriterande om du har gymnasieutbildning inom VVS, bygg eller anläggning, har branscherfarenhet och därmed erfarenhet från arbetet med rörinfodring/relining i spillvattenledningar, har giltig licens för heta arbeten, har härdplastutbildning och genomgått härdplastundersökning Tjänstgöringsort och omfattning Tjänsten är heltid/dagtid med placeringsort Stockholm, huvudkontor är placerat i Sollentuna, men det finns även filial i Haninge. Startdatum enligt överenskommelse. Sök tjänsten redan idag! I den här rekryteringen samarbetar GG Högtryck med Lernia och du kommer att bli anställd hos GG Högtryck. Vid frågor är du välkommen att kontakta [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Instruktör Brand & Räddning

Arbetsgivare / Ort: Securitas Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-12-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Brandman

Om jobbet
Vi i Securitaskoncernen finns i 47 länder runtom i världen och har ca 355 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Securitas är kunskapsledande inom säkerhet. Vår kärnverksamhet utgörs av integrerade säkerhetslösningar. Brand & Räddning är en allt viktigare del av vårt tjänsteutbud. Securitas erbjuder allt från förebyggande brandskydd till rena räddningsinsatser samt utbildning inom brandskyddsarbete. Vi har idag cirka 7 000 medarbetare som arbetar heltid inom detta kompetensområde över hela världen varav ett hundratal personer i Sverige. Nu söker vi dig som vill arbeta som Instruktör för Brand & Räddning med särskilt ansvar för en stor kund i Stockholm. Du kommer arbeta i ett team med stor kompetens inom brandskydd. Dina arbetsuppgifter: Som instruktör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: Utbildare inom verksamhetsområdet. Skapa förutsättningar för nya affärer. Utveckla befintliga kunder. Förädla kontakt gentemot nya kunder. Din profil: Du har genomfört utbildning SMO eller liknande. Du har även erfarenhet av att utbilda inombrand och räddning. Krav för tjänsten: Erfarenhet från Räddningstjänsten Du som person: Vi tror att du idag är en ambitiös person och är van vid att skapa struktur över ditt arbete samt är en person som får saker gjorda. Du gillar att tänka nytt och komma med förbättringsförslag samtidigt som du förstår vikten av att dina idéer ska fungera i praktiken. Då du kommer ha många kontaktytor både internt och externt och vi tror att du har en god kommunikativ förmåga samt gillar att samarbeta med andra. Detta erbjuder Securitas Sverige AB: Sverige AB erbjuder dig en bred roll med möjlighet att utvecklas och ta för dig av nya arbetsuppgifter och ansvarsområden i en global organisation som grundar sig på ärlighet, vaksamhet och hjälpsamhet. Välkommen med din ansökan!   För anställning inom Securitas kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). genomgå lämplighetstest godkänt resultat körkort för bil ordnad privatekonomi ostraffad Personliga egenskaper: Ärlighet, Hjälpsamhet,Vaksamhet ansvarskännande praktiskt och tekniskt lagd god förmåga att kommunicera med människor. Vi fäster stor vikt vid din pedagogiska förmåga. lugn och stabil utåtriktad social kompetens psykisk stabilitet fullgoda kunskaper i det svenska och engelska språket  i tal och skrift Övrigt: Urval och intervjuer kan ske löpande och annonsen är publicerad till dess tjänsten är tillsatt.Har du rätt erfarenhet och intresse för denna tjänst ber vi dig därför att söka den snarast. Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas. Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande. Tjänsten erbjuds i arbetstidsmått heltid Individuell lönesättning Vi ser fram emot din ansökan    
Arbetsgivare
Securitas Sverige AB
Hemsida: http://www.securitas.se
Ansökan
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.