På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Tekniker
Spela filmen

Tekniker

Inom teknikområdet varierar arbetsuppgifterna väldigt mycket beroende på utbildningsinriktning och bransch. Jobb finns inom både den privata och den offentliga sektorn.

Arbetet innebär ofta täta kontakter med andra yrkesgrupper liksom med uppdragsgivare och kunder. Beroende på utbildning och erfarenhet kan man till exempel arbeta nära produktionen eller ha högre chefsposter. Det är också vanligt att arbeta som konsult.

Utbildning

De flesta yrken inom det tekniska området kräver några års eftergymnasial utbildning vid högskola eller universitet.

Tekniska utbildningar finns även inom Yrkeshögskolan.

Men man kan också få arbete direkt efter gymnasiet och efter T4 (fjärde året på Teknikprogrammet) blir man Gymnasieingenjör.

Grundläggande utbildningar kan finnas inom yrkeshögskolan.

För vissa tjänster på en kärnteknisk anläggning krävs den så kallade E3-behörigheten. E3-behörigheten motsvarar antagning till 180 högskolepoäng högskoleingenjörsutbildning där följande gymnasiala och godkända kurser krävs för behörighet:

Nya - Fysik 2, Kemi 1 och Matematik 3c

Motsvarande tidigare kurser - Fysik B, Kemi A och Matematik D. Detta enligt SSMFS 2008:32 och SKIFS:1.

Framtidsutsikter

Teknikbranschen är i stort behov av att kunna rekrytera fler tekniker och ingenjörer.

Arbetsplats

Som tekniker kan man bland annat vara anställd på en kärntekniks anläggning.

Visa mer
Visa mindre

36 Lediga jobb

Underhållstekniker inriktning automation sökes till stor aktör inom fordons

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-11-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Automationstekniker
 • el

Om jobbet
Brinner du för framtidens teknik? Trivs du med att arbeta i en tempofylld miljö med kvalité i fokus? Gillar du att arbeta självständigt och samtidigt vara en viktig del i ett team som jobbar mot gemensamma visioner? - vi söker dig. Nu söker en av världens ledande tillverkare av tunga kommersiella fordon underhållstekniker till underhållsavdelningen. I fabriken i Göteborg får du vara en del av ett dedikerat team som arbetar med smarta produktionsteknologier. Du kommer att arbeta med • Säkerställa driftsäkerheten på produktionsutrustning • Ansvarig för dokumentation på utrustning • Ansvarig för reservdels upplägg • Problem lösning • Aktivt delta och leda ombyggnads och förbättringsprojekt • Support mot reparatörer • Omprogrammering och uppdatering i PLC och HMI Vi söker dig • Högskoleutbildning med inriktning mot el/ automatiserad produktion eller motsvarande arbetserfarenhet som kan likställas och är dokumenterad • Erfarenhet av styr-/reglerteknik. • Grundkunskaper inom elkonstruktion för industri • B-körkort • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift Meriterande är om du har programkunskap inom Siemens S7, TIA, Beckhoff winCC Flexible, Indramat Drive, Siemens Drive. Vi söker dig som är problemlösningsorienterad med god strategisk förmåga. Du ställer höga krav på kvalitet och tillämpar ett strukturerat arbetssätt med ett utpräglat säkerhetstänk. Vi söker dig som aktivt vill arbeta mot uppsatta mål genom egna initiativ och aktiviteter. Du är öppen för förändringar då arbetet ofta är händelsestyrt och ställer krav på flexibilitet. Vi ser det som en självklarhet att du är lyhörd med förmågan att leda och samarbeta på ett kommunikativt sätt. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort • Tillsvidareanställning • Beredskap var 7 vecka • Göteborg Tillträdesdag Enligt ök. Urval och intervjuer sker löpande. I den här rekryteringen är Lernia en samarbetspartner.
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Belysningstekniker till kund i Västerås

Arbetsgivare / Ort: Uniflex Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-11-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Jobbeskrivning Har du en el-teknisk bakgrund och söker ett arbete där du får ta mycket eget ansvar? Vi söker nu belysningstekniker till Västerås med omnejd. Du kommer arbeta med alla typer av servicetjänster för drift och underhåll av belysningsanläggningar. Viss administration och dokumentation är en del av arbetet. Krav: - Du har studerat en el-teknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå - Du har erfarenhet av att underhålla och bygga belysnings-, industri- och/eller elkraftsanläggningar - Körkort B Meriterande: -C-körkort -APV (arbete på väg) -ESA utbildning Då arbetat sker längs vägarna, ofta i personkorg så är APV samt skyliftutbildning meriterande. Personliga egenskaper Arbetsmomenten sker mestadels utomhus med mycket inslag av märkning och besiktning av anläggningar. Då vi har ett fritt och självständigt arbetssätt så ställs det höga krav på att ta eget ansvar. Vi arbetar med inlåning av resurser och underentreprenörer, vilka du kommer att samarbeta med och i förekommande fall leda vilket gör att man även ska kunna arbeta i team. Beredskap kan ingå i tjänsten. Som person är du initiativtagande, du tar stort eget ansvar för ditt arbete och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är en utåtriktad person då det ingår mycket kundkontakter i jobbet. Du är även affärsmässig i ditt uppträdande. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt redan innan sista ansökningsdag. Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Arbetsgivare
Uniflex Sverige AB
Hemsida: http://www.uniflex.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Erfaren rörinspektör för direktrekrytering

Arbetsgivare / Ort: LN Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Avloppstekniker

Om jobbet
Vår kund är ett av Sveriges ledande spolföretag som arbetar med förebyggande såväl som akuta åtgärder. Företagets huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, högtryck-/avloppsspolning, relining och TV-inspektion. Just nu söker vi efter en kvalificerad rörinspektör/tv-inspektör som vill vara med och utveckla företaget vidare. Att arbeta som rörinspektör är ett mycket omväxlande arbete med ett stort egenansvar. Dina dagliga arbetsuppgifter består av att utföra tv-kontroller och felsökning i fastigheters avloppssystem. Start: Omgående – ansök redan idag! Urval sker löpande. Ort: Göteborg Omfattning: Heltid, mån-fre 07.00-16.00 Anställningsform: Detta är en rekrytering, där du anställs direkt av kunden. Din profil Krav: • B-Körkort • Certifiering T-25 (TV-inspektion av avloppsledningar inom fastighet) • Behärskar svenska i tal och skrift Meriterande: • C-körkort Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom spolbranschen och som har arbetat med TV-inspektion. Som person är du social, händig, tekniskt intresserad och van vid att driva ditt eget arbete framåt. Då det är mycket kundkontakt i ditt dagliga arbete, så krävs det att du har en förmåga att kunna hantera kunder professionellt i olika situationer. Om LN Personal AB LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Arbetsgivare
LN Personal AB
Hemsida: http://www.lnpersonal.se
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Erfaren rörinspektör för direktrekrytering

Arbetsgivare / Ort: LN Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Avloppstekniker

Om jobbet
Vår kund är ett av Sveriges ledande spolföretag som arbetar med förebyggande såväl som akuta åtgärder. Företagets huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, högtryck-/avloppsspolning, relining och TV-inspektion. Just nu söker vi efter en kvalificerad rörinspektör/tv-inspektör som vill vara med och utveckla företaget vidare. Att arbeta som rörinspektör är ett mycket omväxlande arbete med ett stort egenansvar. Dina dagliga arbetsuppgifter består av att utföra tv-kontroller och felsökning i fastigheters avloppssystem. Start: Omgående – ansök redan idag! Urval sker löpande. Ort: Göteborg Omfattning: Heltid, mån-fre 07.00-16.00 Anställningsform: Detta är en rekrytering, där du anställs direkt av kunden. Din profil Krav: • B-Körkort • Certifiering T-25 (TV-inspektion av avloppsledningar inom fastighet) • Behärskar svenska i tal och skrift Meriterande: • C-körkort Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom spolbranschen och som har arbetat med TV-inspektion. Som person är du social, händig, tekniskt intresserad och van vid att driva ditt eget arbete framåt. Då det är mycket kundkontakt i ditt dagliga arbete, så krävs det att du har en förmåga att kunna hantera kunder professionellt i olika situationer. Om LN Personal AB LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Arbetsgivare
LN Personal AB
Hemsida: http://www.lnpersonal.se
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Erfaren rörinspektör för direktrekrytering

Arbetsgivare / Ort: LN Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Avloppstekniker

Om jobbet
Vår kund är ett av Sveriges ledande spolföretag som arbetar med förebyggande såväl som akuta åtgärder. Företagets huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, högtryck-/avloppsspolning, relining och TV-inspektion. Just nu söker vi efter en kvalificerad rörinspektör/tv-inspektör som vill vara med och utveckla företaget vidare. Att arbeta som rörinspektör är ett mycket omväxlande arbete med ett stort egenansvar. Dina dagliga arbetsuppgifter består av att utföra tv-kontroller och felsökning i fastigheters avloppssystem. Start: Omgående – ansök redan idag! Urval sker löpande. Ort: Göteborg Omfattning: Heltid, mån-fre 07.00-16.00 Anställningsform: Detta är en rekrytering, där du anställs direkt av kunden. Din profil Krav: • B-Körkort • Certifiering T-25 (TV-inspektion av avloppsledningar inom fastighet) • Behärskar svenska i tal och skrift Meriterande: • C-körkort Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom spolbranschen och som har arbetat med TV-inspektion. Som person är du social, händig, tekniskt intresserad och van vid att driva ditt eget arbete framåt. Då det är mycket kundkontakt i ditt dagliga arbete, så krävs det att du har en förmåga att kunna hantera kunder professionellt i olika situationer. Om LN Personal AB LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Arbetsgivare
LN Personal AB
Hemsida: http://www.lnpersonal.se
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Erfaren rörinspektör för direktrekrytering

Arbetsgivare / Ort: LN Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Avloppstekniker

Om jobbet
Vår kund är ett av Sveriges ledande spolföretag som arbetar med förebyggande såväl som akuta åtgärder. Företagets huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, högtryck-/avloppsspolning, relining och TV-inspektion. Just nu söker vi efter en kvalificerad rörinspektör/tv-inspektör som vill vara med och utveckla företaget vidare. Att arbeta som rörinspektör är ett mycket omväxlande arbete med ett stort egenansvar. Dina dagliga arbetsuppgifter består av att utföra tv-kontroller och felsökning i fastigheters avloppssystem. Start: Omgående – ansök redan idag! Urval sker löpande. Ort: Göteborg Omfattning: Heltid, mån-fre 07.00-16.00 Anställningsform: Detta är en rekrytering, där du anställs direkt av kunden. Din profil Krav: • B-Körkort • Certifiering T-25 (TV-inspektion av avloppsledningar inom fastighet) • Behärskar svenska i tal och skrift Meriterande: • C-körkort Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom spolbranschen och som har arbetat med TV-inspektion. Som person är du social, händig, tekniskt intresserad och van vid att driva ditt eget arbete framåt. Då det är mycket kundkontakt i ditt dagliga arbete, så krävs det att du har en förmåga att kunna hantera kunder professionellt i olika situationer. Om LN Personal AB LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Arbetsgivare
LN Personal AB
Hemsida: http://www.lnpersonal.se
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Erfaren rörinspektör för direktrekrytering

Arbetsgivare / Ort: LN Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Avloppstekniker

Om jobbet
Vår kund är ett av Sveriges ledande spolföretag som arbetar med förebyggande såväl som akuta åtgärder. Företagets huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, högtryck-/avloppsspolning, relining och TV-inspektion. Just nu söker vi efter en kvalificerad rörinspektör/tv-inspektör som vill vara med och utveckla företaget vidare. Att arbeta som rörinspektör är ett mycket omväxlande arbete med ett stort egenansvar. Dina dagliga arbetsuppgifter består av att utföra tv-kontroller och felsökning i fastigheters avloppssystem. Start: Omgående – ansök redan idag! Urval sker löpande. Ort: Göteborg Omfattning: Heltid, mån-fre 07.00-16.00 Anställningsform: Detta är en rekrytering, där du anställs direkt av kunden. Din profil Krav: • B-Körkort • Certifiering T-25 (TV-inspektion av avloppsledningar inom fastighet) • Behärskar svenska i tal och skrift Meriterande: • C-körkort Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom spolbranschen och som har arbetat med TV-inspektion. Som person är du social, händig, tekniskt intresserad och van vid att driva ditt eget arbete framåt. Då det är mycket kundkontakt i ditt dagliga arbete, så krävs det att du har en förmåga att kunna hantera kunder professionellt i olika situationer. Om LN Personal AB LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer.
Arbetsgivare
LN Personal AB
Hemsida: http://www.lnpersonal.se
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Tekniker Malmö

Arbetsgivare / Ort: KONE AB / MALMÖ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Kran- och hisstekniker

Färdigheter
Krav
 • MS Office
 • Internet/Intranet
 • informationssökning

Om jobbet

Hos oss på KONE får du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter som Tekniker där du är med och utvecklar och förvaltar våra branschledande förebyggande underhållsmetoder, grundpelarna för att våra kunders hissar alltid ska fungera med säkerhet och prestanda av toppklass.

Du kommer vara KONE´s ansikte utåt, som innebär att du måste trivas med kundkontakt, vara social, utåtriktad och drivas framåt av att leverera kvalitet i allt du gör. Arbetet sker oftast i team och det är därför viktigt att du kan arbeta både självständigt och tillsammans med övriga kollegor. Vi arbetar digitalt och därför är det lika viktigt att du har datakunskap samt bemästrar handverktyg.

Du kommer med ditt service- och underhållsarbete skapa mervärde för våra kunders byggnader, vara drivande i att säkerställa att våra utrustningar är säkra och tillförlitliga. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

Så här beskriver Camilla, som är Distriktschef för teamet, hur hon vill att teamet ska jobba:

 • Att man måste kunna jobba självständigt och utföra service med grundläggande felsökning
 • Kvalitet i det man gör, alltid säkerställa att man har kunskaper som krävs för jobbet
 • Vi ska alltid se till att alla våra serviceuppdrag lämnas med en nöjd kund
 • Planera, organisera och utföra arbetet på självständigt, säkert och effektivt sätt, prioritera de viktigaste åtgärderna steg för steg.
 • Vara strukturerad, driftig och håller god ordning och reda med en god förmåga att effektivt planlägga arbetsdagen

Din bakgrund

Du har gymnasial utbildning inriktning från El/Automation/Drift - Underhåll och samtidigt gillar praktiskt arbete. Det är bra om du har några års erfarenhet av förebyggande underhåll och service och underhåll/mekanik/elektronik. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet inom datoriserad styr, regler och felsökning av elektronik, och vana från hissbranchen värderas mycket högt. Har du även kunskap om och erfarenhet av el så ser vi det som värdefullt. Krav B Körkort. MS Office och informationssökning Internet, krav. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2020-12-10. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Camilla Melin Distriktschef på tfn alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö på tfn 010-2184030

Vi ser fram emot din ansökan!

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2019 omsatte KONE 9,1 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 58 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se

Arbetsgivare
KONE AB
Agnesfridsvägen 193
21375 MALMÖ
Hemsida: www.kone.com
Ansökan
Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Hisstekniker sökes för spännande uppdrag i Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Barona Human Resource Services AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Hissmontör

Om jobbet
Om du är tekniskt intresserad med fingertoppskänsla för service så har vi jobbet för dig.
Som hisstekniker får du arbeta med härliga, engagerade och professionella kollegor i en miljö där du kan utvecklas, lära dig nya saker och vara med och förbättra framtidens urbana förflyttning!

Om rollen som Hisstekniker

Som hisstekniker får du självklart en produktutbildning för att på bästa sätt kunna utföra ditt arbete trivsamt och med skicklighet. Ditt dagliga arbete kommer sedan att bestå av bland annat underhållsservice, besiktningsanmärkningar, mindre reparationer samt lösa akuta ärenden. 

Som hisstekniker arbetar du både självständigt och i team. Du kommer att kunna utgå hemifrån med egen servicebil, efter överenskommelse.

Du kommer att arbeta i en spännande och varierande arbetsmiljö över ett helt distrikt och få vara en del i arbete med fokus på att hjälpa människor röra sig smidigt, säkert och bekvämt i vår moderna stadsmiljö.


Din profil

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och är lösningsfokuserad. Du har tidigare erfarenhet från tekniskt/mekaniska arbeten, el och felsökning. Har du en elutbildning och dessutom tidigare erfarenhet av att arbeta med hiss så är det meriterande. 
B-körkort är ett krav.
Din arbetsdag som hisstekniker är din att planera, och därav behöver du ha ett sinne för ansvarstagande, organiserat arbete och noggrannhet i ditt utförande. Din dagliga kontakt med kunder och kollegor kräver en serviceinriktad attityd och en samarbetsvilja. Din insats bygger vidare på nya och redan existerande kundrelationer.


Intresserad?
Vi kan inte ta emot ansökningar via mail (på grund av GDPR-restriktioner) men tveka inte att höra av dig med frågor till Mattias Molin 0735-230890.
Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
Barona Human Resource Services AB
Ansökan
Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Erfaren serviceingenjör till Schneider Electric i Örebro

Arbetsgivare / Ort: JKS Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Automationstekniker
 • el

Om jobbet

Brinner du för att ha tillgång till den senaste tekniken och produkterna på marknaden inom fastighetsautomation och vill du ha möjlighet att påverka, utveckla och förändra i ditt arbete? Söker du en stimulerande och självständig roll i ett professionellt företag med bra utvecklingsmöjligheter? Då har Schneider Electric i Örebro, som befinner sig i en spännande tillväxtfas, en intressant tjänst till dig.

Arbetsuppgifter
I rollen som serviceingenjör kommer du att tillhöra ett team och arbeta brett med både serviceuppdrag och projekt. Arbetet är mobilt och varvas med besök hos befintliga och nya kunder och kontoret. Geografiskt finns kunderna i Örebro med omnejd. Du kommer att tillhöra Örebro-kontoret och i teamet ingår även kollegor på kontoren i Karlstad och Eskilstuna.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat;

 • Konstruktion, programmering och driftsättning av Schneider Electrics produkter inom fastighetsautomation
 • Systemintegration mellan olika protokoll till överordnat system
 • Felsökning och service av HVAC-system
 • Utveckling av kundsamarbeten och merförsäljning

Kvalifikationer och erfarenheter 
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom fastighetsautomation och -teknik, goda programmeringskunskaper och som kan axla rollen från start. Teknisk utbildning inom el, automation, IT, programmering eller liknande är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en serviceorganisation och att du är van vid och trivs med att möta kunder, ge service och utveckla samarbeten. Dina datorkunskaper är goda och du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du driven, engagerad och nyfiken och motiveras av problemlösning och av att utvecklas i det du gör. Du är öppen för förändringar och vill gärna vara med och påverka. Du är lyhörd och förtroendeingivande och har förmågan att fånga upp affärer och strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen till kunden. Du arbetar strukturerat och systematiskt, är van vid att fatta egna beslut och ta ansvar, och kan driva dina arbetsuppgifter framåt på ett självständigt sätt. Som person är du även social och positiv och du har ett tillmötesgående sätt som gör att du har lätt för att skapa relationer och samarbeten med både kunder och kollegor.

Schneider Electric erbjuder dig
På Schneider Electric får du genom tydliga karriärvägar en unik möjlighet att utvecklas och växa både i din profession och som människa. Genom Schneider Electrics fadderprogram får du stort stöd av erfarna kollegor. Som anställd kommer du att få ta del av Schneider Electrics förmåner som till exempel interna utbildningar, bonus, utökad föräldralön, tjänstebil och friskvårdsbidrag.

Du kommer att få en gedigen introduktion och ingå i ett onboardingprogram i samarbete med JKS för att säkerställa att du får en bra start i ditt nya jobb.

Ansök
I den här rekryteringen har Schneider Electric valt att samarbeta med JKS Sverige. Sök gärna tjänsten redan idag, med registrerat CV på www.jksgroup.se, då vi gör löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Borg, på telefonnummer 0709-68 30 19.

Eftersom Schneider Electric är ett säkerhetsföretag kommer de att begära utdrag ur belastningsregistret vid anställning.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
JKS Sverige AB
Hemsida: www.se.com
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Automationstekniker till Automationsteknik i Lidköping

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Automationstekniker
 • el

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Är du en arbetsvillig och driven person som är van att arbeta med automation och PLC programmering? Är du van att arbeta med optimering och underhåll på ett strategiskt såväl som operativt sätt? Som automationstekniker hos Automationsteknik i Lidköping kommer du att arbeta med optimering och service av befintliga anläggningar på platser runt om i framförallt västra Sverige. Till jobbet krävs det att du är möjliggörande och att du inte räds att arbeta självständigt ute hos såväl befintliga som nya kunder. Låter detta intressant för dig är du välkommen att ansöka redan idag! 

Ansvarsområden

Dina ansvarsområden kommer vara att du självständigt klarar av arbete ute hos kunder där du ska se till att service och optimeringen av deras anläggningar fungerar som det ska. Du kommer vara delaktig i deras automationsarbete där du har goda möjligheter till att förbättra och utveckla dina kompetenser inom automation och PLC programmering.

Arbetstider

Heltid

Kvalifikationer

Här behöver du;
 • Fullständig gymnasieutbildning inom el/automation
 • Minst 2-3 års erfarenhet av automation och underhåll/programmering med PLC
 • B-Körkort 
 • Svenska i tal och skrift
Det är meriterande ifall du har längre arbetslivserfarenhet eller har läst på yrkeshögskola gällande automation och el. För oss på Randstad är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet

Minst 2-3 års erfarenhet av automation och underhåll/programmering med PLC

Ansökan

2020-12-13, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

 
För information: Alexander Pihl, Rekryteringskonsult/Konsultchef,  [email protected] 

Om företaget

Automations Teknik i Lidköping har som mål att erbjuda sina kunder prisvärda och effektiva lösningar. Målet uppnår vi genom att ha engagerade och kunniga medarbetare som alltid sätter kundens önskningar i centrum. Att ha långsiktiga relationer med våra kunder är en grundsten i vårt företagande.
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker en hurtig tekniker

Arbetsgivare / Ort: BTP Sthlm AB / Kista
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Belysningstekniker

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi söker nu Hurtiga tekniker. Detta söker vi för kundsräkning.

Arbetet handlar om att kontrollera belysning på Stockholms gator.

Du kommer gå alternativt cykla mellan gatubelysningen för att kontrollera så allting är korrekt kopplat. Det kommer även innebära felsökning samt reparation.

Så tycker du om att få friskluft och motion under arbetstid, ja då passar denna tjänst utmärkt för dig.

Har du el- eller teknisk bakgrund tveka då inte på att skicka ditt CV då intervjuer sker löpande.

Har du dokumenterad erfarenhet och certifikat är du välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: belysning

Om oss:

Boost Technical Power är specialister på bemanning inom installationsbranschen. Vi arbetar rikstäckande med utgångspunkt från Stockholm och Malmö. Vi erbjuder dig en anställning enligt vårt avtal med SEF (Svenska Elektriker Förbundet)och Unionen.


Genom att skicka in dina handlingar till oss på Boost Technical Power – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.boosttp.se

Arbetsgivare
BTP Sthlm AB
Isafjordsgatan 39B
16440 Kista
Hemsida: www.boosttp.se
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Montör handikapphissar

Arbetsgivare / Ort: Bergslagens Tekniska Service AB / MOCKFJÄRD
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi på BTS monterar, reparerar och servar handikapphissar i Mellansverige med vår lokal i Mockfjärd som utgångspunkt. En stor del av vårt arbete sker hemma hos privatpersoner medan den andra delen sker i offentlig miljö och på byggen.

Vi söker dig som är lösningsfokuserad och allmänt händig. Du får gärna ha grundläggande kunskaper i att snickra, svetsa, gjuta samt läsa ritningar och elscheman. Att du är ordningsam, ansvarstagande och har ett bra kundbemötande och servicetänk är a och o. Eftersom vi jobbar både enskilt och i team måste du fungera med båda delarna. Arbetet kräver att du talar flytande svenska samt behärskar engelska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du går ihop med oss kollegor. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan och referenser via e-mail.

Arbetsgivare
Bergslagens Tekniska Service AB
Industriområdet 18
78542 MOCKFJÄRD
Hemsida: www.btsab.com
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Tekniker till vår kran- och hissdepå i Malmö

Arbetsgivare / Ort: Lyft & Byggmaskiner i Ängelholm AB / MALMÖ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 December (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Kran- och hisstekniker

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Som tekniker/montör hos oss på Lyft & Byggmaskiner kommer dina arbetsuppgifter främst att bestå av att montera och demontera våra kranar och hissar. Du kommer även att arbeta med felsökning, reparation och service av våra maskiner. En stor del av arbetet utförs hos våra kunder men du kommer även att arbeta på vår verkstad/förråd i Malmö. Som montör kommer du att ingå i ett team med erfarna kollegor som har en hög kompetens inom området, du jobbar alltid tillsammans med en kollega ute hos våra kunder.

Andra arbetsuppgifter i rollen:

· Demonstration av kranar och hissar och att delge användarinstruktioner.

· Utföra och skriva montageplan för kranar och hissar.

· Transporter (internt och externt)

· Rengöring- och kontrollarbete.

Det förekommer en del resande i tjänsten med cirka 2-4 övernattningar per månad. Anställningen kommer att inledas med en verksamhetsanpassad utbildning för våra kranar och hissar. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är måndag-fredag 07:00-16:00. Du kommer att utgå från Malmö då det är här vi har vår depå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs i en roll där du har varierade arbetsuppgifter och jobbar med en hög servicekänsla. Rollen ställer krav på att du gillar att arbeta i team men även har förmågan att på egen hand se vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du är ordningsam, serviceinriktad och anstränger dig för att leverera lösningar till kund. Det är fördelaktigt om du har ett mekaniskt kunnande och tekniskt intresse. Har du jobbat i en liknande roll sedan tidigare ses detta som starkt meriterande.

Du som söker tjänsten ska tänka på att det är ett fysiskt tungt arbete, utomhus, året runt. Du behöver ha en god grundfysik och gillar ett fysiskt arbete. Du får heller inte vara rädd för att ta dig upp på höga höjder och arbeta där. Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav. Du behöver vara flytande i svenska både i tal och skrift samt ha förmåga att uttrycka dig på engelska. Vidare behöver du även ha goda IT-kunskaper.

Tjänsten planeras att tillsättas så snart vi har hittat rätt person. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 15/12. Om du har frågor, kontakta Katarina Lindkvist (HR ansvarig) på telefon 0431 37 13 28.

Söker du en arbetsplats med härlig gemenskap och ett omväxlande arbete där du ständigt lär dig något nytt? Då är du välkommen med din ansökan!


Verksamhetsbeskrivning

Lyft och Byggmaskiner är ett privatägt företag som är ett av södra Sveriges mest kompletta maskinuthyrningsföretag. Vår affärsidé är att äga, hantera och hyra ut maskiner och utrustning för främst bygg- och anläggningsverksamheten, att sälja tillbehör och relaterade tjänster och vi har mer än 25 års erfarenhet av detta. Vi har vår huvuddepå i Ängelholm men vi finns även i Helsingborg, Malmö, Kristianstad, Halmstad, Göteborg och Jönköping. Vi omsätter drygt 170 miljoner och är för ca 90 anställda. Vårt fokus är att förstå kundens utmaningar och vilka strategier och lösningar som ska leda till målet på det mest effektiva sättet. Det djupa och långsiktiga samarbetet med våra kunder är en viktig del i vår utvecklingsprocess.


Sökord: kranmontör, servicetekniker, reparation, mekaniker, montör, mobilkran, byggkran, hiss, bygg, anläggning, industri

Arbetsgivare
Lyft & Byggmaskiner i Ängelholm AB
VENTILGATAN 10
21241 MALMÖ
Hemsida: https://www.lyft-byggmaskiner.se/
Ansökan
Ansök senast 15 December (12 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Servicetekniker/Ingenjör inom Elkraft

Arbetsgivare / Ort: ABB AB / Mölndal
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 December (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Ta nästa steg i din karriär på ABB och arbeta i ett team som strävar efter att skapa en framtid där innovativa digitala tekniker ger större tillgång till renare energi.

ABB är en av de ledande leverantörerna av produkter, system och servicetjänster inom elkraft runtom i världen. Marknaden växer och vi behöver bli fler. På ABB Service strävar vi efter att finnas nära våra kunder och finns därför representerade på flera orter runtom i Sverige – från Gällivare i norr till Malmö i söder. Just nu söker vi erfaren servicetekniker/Ingenjör inom elkraft till Mölndal. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som ökar driftsäkerhet, tillgänglighet och lönsamhet samt minskar miljöpåverkan i kundens produktionsanläggningar. Vi täcker in hela anläggningens livscykel och hjälper våra kunder att arbeta med ständiga förbättringar.

Vill du ha ett omväxlande och fritt arbete inom en riktig framtidsbransch? Har du tidigare arbetat som servicetekniker/Ingenjör inom elkraft eller motsvarande och vill vidareutvecklas inom kraftteknik, service och underhåll på en avdelning i tillväxt?


Dina ansvarsområden:

 • Du får ägna dig åt avhjälpande och förebyggande underhåll av brytare, reläskydd, UPS och övrig utrustning i ställverksanläggningar, inom vårt affärsområde LV och MV.
 • En omväxlande roll där du jobbar med kvalificerad service, underhåll, idrifttagning, uppgradering och optimering elkraftutrustning i våra kunders anläggningar.
 • Du kommer att delta vid idrifttagningar av ställverk.
 • Du fungerar som säljstöd och resurs i offertarbete, bland annat för uppgraderingar och ombyggnader av kraftutrustningar.
 • Då vi är ett globalt företag finns det stora chanser att jobba och utvecklas inom Sverige och utomlands. Våra kunder finns främst inom energi-, process- och tillverkningsindustrier och majoriteten av dem finns i närområdet.
 • Du delar ABB:s grundläggande värderingar kring säkerhet och integritet, vilket innebär att du tar ansvar för dina egna handlingar samtidigt som du känner ansvar för dina kollegor och affärsverksamheten.


Din bakgrund:

 • Du har erfarenhet som serviceingenjör inom elkraft.
 • Du kan läsa såväl mekaniska som elektriska ritningar och är du även en van användare av mätutrustningar i ställverksmiljö.
 • Eftersom du kommer att ha ett nära samarbete med våra kunder, är det nödvändigt att du är en utåtriktad problemlösare med fallenhet för att både skapa och upprätthålla goda relationer.
 • Erfarenhet av att ha arbetet med liknande produkter tidigare inklusive ABB:s kraftprodukter är meriterande.
 • Du har B-körkort, kan använda dator inom arbetet och vet hur man hanterar och tolkar mätdata.
 • Du behärskar både engelska och svenska i tal och skrift.
 • Som person är du social, noggrann och sätter alltid arbetssäkerheten främst.
 • Du har ett gott humör och en öppen och inkännande inställning till kunder och kollegor.
 • Eftersom resor ingår i tjänsten är det viktigt att du trivs med en rörlig tillvaro.


Mer om oss

Bidra med din egen känsla av mål och mening när vi tillsammans driver den fjärde industriella revolutionen framåt och skapar en hållbar framtid, för både vår planet och din karriär. Jobba med oss i ABB och utnyttja kraften i våra globala nätverk när du samarbetar och lär dig mer tillsammans med våra team i världsklass. Framför allt: utmana dig själv – varje dag. Låt oss skapa framtiden tillsammans.

Rekryterande chef Hans-Göran Mjöberg, +46 (0)31-339 25 07, svarar gärna på dina frågor. Fackliga representanter: Sveriges Ingenjörer: Radek Kapica, +46 (0)601 95 326; Unionen: Hanna Norén, +46 (0)21-342 301; Ledarna: Lenny Larsson, +46 (0)21-328 547. Övriga frågor ställs till Recruitment consultant Andreas Christiansen +46 (0)73-351 27 46.

Välkommen med din ansökan senast 15 december 2020. Urvalet görs löpande. Din ansökan skall innehålla CV samt ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum löpt ut.

Arbetsgivare
ABB AB
Mölndal, Lunnagardsgatan 4
43190 Mölndal
Ansökan
Ansök senast 15 December (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Avloppstekniker för tjänst i Spolbil

Arbetsgivare / Ort: Spolia AB / Skogås
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 December (14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi söker juts nu en avloppstekniker för arbete med avloppsspolning och rörinspektion.


Du kommer arbeta i en modern Spolbil i Stockholms området.


Vi ser gärna att du har erfarenhet inom branschen och körkort är ett krav för att ansöka.


Välkommen att skicka in er ansökan.

Arbetsgivare
Spolia AB
Betongvägen 2 A
14250 Skogås
Hemsida: www.spolia.se
Ansökan
Ansök senast 17 December (14 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Underhållstekniker inriktning automation sökes till stor aktör inom fordons

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 December (14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Automationstekniker
 • el

Om jobbet
Brinner du för framtidens teknik? Trivs du med att arbeta i en tempofylld miljö med kvalité i fokus? Gillar du att arbeta självständigt och samtidigt vara en viktig del i ett team som jobbar mot gemensamma visioner? - vi söker dig. Nu söker en av världens ledande tillverkare av tunga kommersiella fordon underhållstekniker till underhållsavdelningen. I fabriken i Göteborg får du vara en del av ett dedikerat team som arbetar med smarta produktionsteknologier. Du kommer att arbeta med • Säkerställa driftsäkerheten på produktionsutrustning • Ansvarig för dokumentation på utrustning • Ansvarig för reservdels upplägg • Problem lösning • Aktivt delta och leda ombyggnads och förbättringsprojekt • Support mot reparatörer • Omprogrammering och uppdatering i PLC och HMI Vi söker dig • Högskoleutbildning med inriktning mot el/ automatiserad produktion eller motsvarande arbetserfarenhet som kan likställas och är dokumenterad • Erfarenhet av styr-/reglerteknik. • Grundkunskaper inom elkonstruktion för industri • B-körkort • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift Meriterande är om du har programkunskap inom Siemens S7, TIA, Beckhoff winCC Flexible, Indramat Drive, Siemens Drive. Vi söker dig som är problemlösningsorienterad med god strategisk förmåga. Du ställer höga krav på kvalitet och tillämpar ett strukturerat arbetssätt med ett utpräglat säkerhetstänk. Vi söker dig som aktivt vill arbeta mot uppsatta mål genom egna initiativ och aktiviteter. Du är öppen för förändringar då arbetet ofta är händelsestyrt och ställer krav på flexibilitet. Vi ser det som en självklarhet att du är lyhörd med förmågan att leda och samarbeta på ett kommunikativt sätt. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort • Tillsvidareanställning • Beredskap var 7 vecka • Göteborg Tillträdesdag Enligt ök. Urval och intervjuer sker löpande. I den här rekryteringen är Lernia en samarbetspartner.
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 17 December (14 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Belysningstekniker till kund i Västerås

Arbetsgivare / Ort: Uniflex Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 December (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Belysningstekniker

Om jobbet
Jobbeskrivning Har du en el-teknisk bakgrund och söker ett arbete där du får ta mycket eget ansvar? Vi söker nu belysningstekniker till Västerås med omnejd. Du kommer arbeta med alla typer av servicetjänster för drift och underhåll av belysningsanläggningar. Viss administration och dokumentation är en del av arbetet. Krav: - Du har studerat en el-teknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå - Du har erfarenhet av att underhålla och bygga belysnings-, industri- och/eller elkraftsanläggningar - Körkort B Meriterande: -C-körkort -APV (arbete på väg) -ESA utbildning Då arbetat sker längs vägarna, ofta i personkorg så är APV samt skyliftutbildning meriterande. Personliga egenskaper Arbetsmomenten sker mestadels utomhus med mycket inslag av märkning och besiktning av anläggningar. Då vi har ett fritt och självständigt arbetssätt så ställs det höga krav på att ta eget ansvar. Vi arbetar med inlåning av resurser och underentreprenörer, vilka du kommer att samarbeta med och i förekommande fall leda vilket gör att man även ska kunna arbeta i team. Beredskap kan ingå i tjänsten. Som person är du initiativtagande, du tar stort eget ansvar för ditt arbete och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är en utåtriktad person då det ingår mycket kundkontakter i jobbet. Du är även affärsmässig i ditt uppträdande. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt redan innan sista ansökningsdag. Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Arbetsgivare
Uniflex Sverige AB
Hemsida: http://www.uniflex.se
Ansökan
Ansök senast 18 December (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Hissmontör

Arbetsgivare / Ort: Ikett Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 December (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Hissmontör

Om jobbet
Om tjänsten Vi söker just nu en hissmontör till en av våra kunder i Jönköping. Du kommer att arbeta i ett serviceinriktat team och dina arbetsuppgifter kommer innefatta modernisering och service av hissar och rulltrappar hos alla slags kunder och fastigheter. Som hissmontör bör du vara utåtriktad och vana vid kundkontakter samt ha ett intresse för teknik. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid Din profil Krav/önskemål: - Tidigare arbetat som hissmontör - Gärna teknisk utbildning - El vana - Van vid tungt arbete - Körkort B Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag! Om Ikett Personalpartner AB Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration. Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. För mer information och nyheter, följ oss gärna på: Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Arbetsgivare
Ikett Personalpartner AB
Hemsida: http://www.ikett.com/
Ansökan
Ansök senast 18 December (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Automation Commissioning Engineer

Arbetsgivare / Ort: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 20 December (17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Elkrafttekniker

Om jobbet
Om företaget Join ABB and work in a team that is dedicated to creating a future where innovative digital technologies allow greater access to cleaner energy. Would you like to be part of an environment where world-leading technology in automation of container cranes is developed? At ABB we offer you the opportunity to work with cutting-edge technology in an environment where we value our employees' development and prosperity. You will be part of Marine and Ports in Västerås. ABB’s business for ports assists shipping companies to transfer containers in a reliable, quick and cost efficient way. Ports is specialized in advanced automation and information systems for motion control of all types of container cranes. We are the leading supplier of crane systems and are active worldwide. In the large terminal automation projects we deliver electric and automation systems for 50 to 100 cranes, to the major container ports in the world Dina arbetsuppgifter > As Automation Commissioning Engineer you will have a central role in the projects as you will have the opportunity to be involved in the software design, inhouse testing and commissioning of our automation systems on site. The work will provide you with a broad technical understanding, experience of having customer contact and extensive travelling will give you the unique opportunity to work in a global environment. > Your work tasks are varied and will run in close collaboration with all parts of ABB Crane Systems and with our customers. You will report and assist the Commissioning Manager, organize and manage ABB's activities related to testing and commissioning and assists in technical discussions with the client and the client’s consultants. By keeping yourself well informed and making sure that all changes are identified and communicated to the relevant parties, you assure that ABB’s commitments to the customer are met and in accordance with the contract. > By combining design and commissioning you will get a great foundation that will give you excellent career opportunities in technology, project management or marketing and sales. Din profil > You have a minimum of Bachelor’s Degree in electrical engineering or equivalent. English is required and general knowledge of Health and Safety as well as electrical safety is an advantage. It is also considered a plus if you have general knowledge of PLC programming or C/C++ and drives. > As a person, you have the unique ability to work with troubleshooting in live stations, on project sites and under pressure, both in teams and individually. You work according to relevant legislations and standards but also in a pragmatic and smooth way to deliver results in a global environment. You consider yourself to be an excellent communicator with good interpersonal skills, as well as having an ability to coach others in the commissioning area. Ansökan Recruiting Manager, Imre Sjöberg, +4621323631, will answer your questions about the position. Union representatives - Sveriges Ingenjörer: Rose-Mary Olofsson, +4621-34 04 21, Unionen: Krista Andersson, +4621-34 02 85, Ledarna: Leif Öhrberg, +4621-34 23 25. All other questions can be directed to Ralent Partner Andreas Christiansen, +46 733-51 27 46. Please also note that the selection process is ongoing. The position can therefore be assigned before final application date which is 20 th of December 2020. <a href="https://jobs.abb.com/login/index.html?sap-ffield_b64=YWN0aW9uPWFwcGx5JnBpZD1GQThGQkZBRTk1MjAxRURCOEFDRjBENTE4N0JGNUQ3Nw==">[Ansök]</a>
Arbetsgivare
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
Ansökan
Ansök senast 20 December (17 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Av-Tekniker

Arbetsgivare / Ort: Robus AV-Installation & Service AB / Västerås
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 December (19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Just nu söker vi en installatör med stort driv, vilja och som vill utvecklas tillsammans med oss. Robus AV-Installation & Service AB erbjuder installationstjänster inom AV, nätverk och fiber.

Tjänsten avser installation utav AV-teknik för exempelvis konferensrum & mötesrum, Ljud/Bild och styrsystem, kabelförläggning och annan spännande teknik.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med olika typer av installationer med produkter ur vår portfölj. Du ansluter till ett väl fungerande team och du blir en viktig del i vårt lagbygge och framtida utveckling.

Din bakgrund:

Vi söker dig som har erfarenhet av installationsarbete och som är händig och driftig. Har du erfarenhet från branschen ser vi det som mycket meriterande.

Vi lägger stor vikt på att din personlighet, din ambition och ditt driv som motsvarar det vi förväntar oss av någon som arbetar på Robus AV. Du är öppen, framåt, flexibel och arbetsvillig. Din sociala kompetens och din förmåga att leverera hög service är viktig, då det förekommer mycket kundkontakt.

B-körkort är ett krav.

Arbetsorter:

Vi utgår från vårt kontor i Västerås och arbetar främst i Mälardalen. Arbete på annan ort utanför Mälardalen kan förekomma med eventuella övernattningar.

#jobbjustnu

Arbetsgivare
Robus AV-Installation & Service AB
Järnmalmsgatan 4
72132 Västerås
Ansökan
Ansök senast 22 December (19 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Fordonstekniker/Bilmekaniker Sökes

Arbetsgivare / Ort: Zaxo Taxi / Habo
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 December (25 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet

Hej!


Vi söker en Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker till vårt företag ganska omgående.

Är du personen vi söker, så går det bra att maila.
Arbetsgivare
Zaxo Taxi
Kvarnstigen 61
56634 Habo
Ansökan
Ansök senast 28 December (25 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vi söker senior brandtekniker till vårt kontor i Linköping eller

Arbetsgivare / Ort: Siemens AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 December (27 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Automationstekniker
 • el

Om jobbet
Vi söker senior brandtekniker till vårt kontor i Linköping eller Norrköping Hej!   Visste du att en genomsnittlig svensk spenderar 90% av sin tid inomhus - på arbetet, i skolan, bilen, hemmet? Är det då inte viktigt att rummet du sitter i har behaglig temperatur? Att du ska känna dig trygg och att endast behöriga ska komma in? Att brandlarmet fungerar om olyckan skulle vara framme? Men också att den byggnaden du befinner dig gör så lite avtryck på miljön som möjligt.  Detta är något vårt team jobbar dagligen med, att göra fastigheter och vår jord mer hållbar genom Siemens innovativa systemlösningar och tjänster.   Vi söker nu med nyfikenhet och spänning en eldsjäl som vill bli det av vårt team i Linköping/Norrköping och göra skillnad på riktigt!   I rollen som brandlarmstekniker oss jobbar du ute hos våra kunder med felsökning och driftsättning av både befintliga och nya anläggningar. Dagarna är varierande där du ena dagen får avbryta fikarasten med att hoppa in i bilen och ta ett akut serviceärende medan andra dagar har du schemalagt för planerat underhåll av systemen ute hos våra kunder och allt flyter på precis som du tänkt. Du är den mest kunniga på våra system och när du märker att systemet behöver uppdateras ger du konsultation till kunden om vad de kan erbjudas för att utveckla anläggningar med de nya tekniska lösningarna.   I rollen jobbar du mycket självständigt ute hos våra kunder men du ska aldrig känna dig ensam och dina kollegor finns ett samtal bort om du behöver deras hjälp och stöttning. Som ny hos oss välkomnas du med ett ordentligt introduktionsprogram med utbildning, mentorskap och vägledning.  För att trivas i rollen är du en person som gillar att ta eget ansvar, trivs med kundkontakt och att skapa relationer. Du känner ett genuint intresse för att leverera god service och för att hjälpa kunderna att utvecklas inom den senaste tekniken/tjänsterna. Förmåga att planera och prioritera är viktigt utifrån att tempot kan vara högt, din närmsta ledare kommer vara till god hjälp där och stötta dig när du räcker ut en hand.  Du gillar teknik och får gärna ha en bakgrund inom teleteknik/el med minst 2–3 års erfarenhet av att jobba med teknik inom brand. Goda IT/datakunskaper, kunskaper i konfigurering och/eller erfarenhet från arbete med nätverk är önskvärt. Har du kompetens inom säkerhet (inbrott, passer, CCTV, m.m.) välkomnas det också. Körkort behövs i tjänsten likaså att du kan kommunicera på både svenska och engelska samt innehar svenskt medborgarskap. Då vi arbetar inom säkerhetsbranschen begär vi utdrag från Rikspolisstyrelsens misstanke- och belastningsregister. Vad erbjuder vi? På Siemens gör vi varje dag skillnad för både oss själva, våra kunder och vår planet. Vårt gemensamma mål är att skapa platser som bryr sig om, både hos våra kunder och hos oss själva. På Siemens värdesätter vi varje individs olikheter och möjlighet till utveckling. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med en hög grad av frihet och ansvar över sin egen vardag. Flexibiliteten ger våra medarbetare möjlighet att skapa en bra balans mellan arbete och privatliv. Självklart finns även förmåner såsom friskvårdspaket, arbetstidsförkortning, tjänstebil m.fl.   /Johan med team Följ med på vår fortsatta resa in i framtiden! #We create enviroments that care  Om Siemens Tillsammans är vi ca 350 000 nyfikna och kompetenta personer i världen som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Se mer på Siemens.se   Tveka inte - ansök idag via siemens.se/jobb annons no 22718. Sök tjänsten så snart som möjligt och senast den 30 november 2020. För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Johan Lundberg på +46 (11) 4–406137 alt. [email protected] eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta Lisa Lundeberg på +46 (0) 70-728 13 alt [email protected] För kontakt med facklig representant maila [email protected] I denna rekrytering undanber vi oss alla samtal rörande annonsering och rekryteringsstöd.
Arbetsgivare
Siemens AB
Ansökan
Ansök senast 30 December (27 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Spol/filmtekniker inom avlopp

Arbetsgivare / Ort: Högtrycksservice Öresund AB / Malmö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (28 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Avloppstekniker

Färdigheter
Krav
 • Sug- och spolbil
 • körvana

Om jobbet

Högtrycksservice Öresund AB ligger i Malmö i Fosie industriområde och det är här du utgår ifrån.


Du har tillgång till spolbil/bil med spolsläp här på firman.

Som avloppstekniker arbetar du med planerade och akuta åtgärder. Du ska ha erfarenhet av detta arbete tidigare. I arbetet ingår jourberedskap.

Vi arbetar mot privatpersoner och företag.


Du ska vara noggrann, utåtriktad, positiv, hög stresstålighet, snabb i tanken och god servicekänsla.

Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift då man har daglig kundkontakt och all rapportering sker genom ett mobilt arbetsordersystem.


Meriterande om du är utbildad enligt STVF T25 och P93 samt om du har erfarenhet av punktlagning/relining av avlopp


Arbetet utgår från Malmö men kan utföras runt om i Skåne.


Spolning av avlopp

Fräsning av avlopp

Filmning av avlopp

Akuta och planerade åtgärder

Jourberedskap

Punktlagning/relining avlopp


Alla frågor och ansökningar ska mejlas till [email protected]

Arbetsgivare
Högtrycksservice Öresund AB
Kantyxegatan 25 B
21376 Malmö
Ansökan
Ansök senast 31 December (28 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Tekniker Mölndal

Arbetsgivare / Ort: KONE AB / MÖLNDAL
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 January (1 månad 1 dag kvar)
Publicerad: 2020-11-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Kran- och hisstekniker

Färdigheter
Krav
 • MS Office
 • Internet/Intranet
 • informationssökning

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Hos oss på KONE får du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter som Tekniker där du är med och utvecklar och förvaltar våra branschledande förebyggande underhållsmetoder, grundpelarna för att våra kunders hissar alltid ska fungera med säkerhet och prestanda av toppklass.

Nu behöver vi stärka upp med fler tekniker och ditt uppdrag kommer bestå av en blandning av traditionella, nya och innovativa servicemetoder allt ifrån planerat serviceunderhåll, förebyggande underhåll, felavhjälpning, till akuta uppdrag ute hos våra kunder.

Vi skapar samhällsnytta - och utvecklingsvägar för dig!

Som person är du självgående och initiativtagande med en god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv. Du är tydlig i din kommunikation vilket innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Vi arbetar i nära samarbete med kunden där god planering och flexibilitet är viktig.

Du har gymnasial utbildning inriktning från El/Automation/Drift - Underhåll och samtidigt gillar praktiskt arbete. Det är bra om du har några års erfarenhet av arbete från service och underhåll/mekanik/elektronik. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet inom datoriserad styr, regler och felsökning av elektronik, och vana från hissbranchen värderas mycket högt. Har du även kunskap om och erfarenhet av el så ser vi det som värdefullt. Krav B Körkort. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-01-04. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-2184030

Placeringsort: Mölndal

Vi ser fram emot din ansökan!


OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2019 omsatte KONE 9,1 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 58 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se

Arbetsgivare
KONE AB
Alfagatan 1
43149 MÖLNDAL
Ansökan
Ansök senast 4 January (1 månad 1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Driven person med C-körkort

Arbetsgivare / Ort: Stockholms Spol O Sug AB / SOLNA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 January (1 månad 3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Avloppstekniker

Om jobbet

Företaget

Stockholms Spol & Sug AB startade 1989 och har sedan dess haft förmånen att bistå företag, privatpersoner, fastighetsägare, samfälligheter, rörfirmor, byggmästare och konsulter med alla problem som kan uppstå med avloppen både i och utanför fastigheten. Vi har idag 5 st slam- och spolbilar och 3 st servicebilar. Vi är ett litet företag där du som person blir en individ och där du kan vara med och påverka, din insats kommer synas!

Stockholms Spol & Sug ABs affärsidé lyder:


Att ligga steget före inom teknologi och utveckling för att kunna erbjuda flexibla, tids- och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder.

Stockholms Spol & Sug ABs vision är:

Att med innovation, engagemang och styrka vara med och skapa revolutionerande teknologi.

Arbetet

Det är ett varierande arbete med många olika arbetsuppgifter där den ena dagen inte är den andra lik. I arbetet ingår slamsugning, högtrycksspolning, tömning fettavskiljare och div rörarbeten. Arbetstiderna är initialt mellan 07.00-16.00 måndag till fredag, arbetet kräver en del övertid så du bör vara flexibel. Vi utgår från Spånga och arbetar främst i stor Stockholm.


Personligheten

Vi söker dig som har C-körkort och kan arbeta med fysiskt tunga arbetsuppgifter. Arbetet kräver att du är ansvarstagande, noggrann och lite av en problemlösare. Vi söker dig som är positiv och trivs med att arbeta i ett team men att du även kan arbeta självständigt när det behövs. Arbetet kommer innebära kundkontakt så det kräver att du är social och har en god svenska i tal och skrift.

Utbildningsbakgrund

Krav på att du har C-körkort, YKB utbildning. Meriterande om du även innehar ADR tank.

Erfarenheter

Du har tidigare erfarenhet av att köra lastbil. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter och har VVS kompetens sedan tidigare är detta starkt meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du är nyfiken på att lära och vid god vigör. Din personlighet och inställning värderas högt. Vi ser gärna att du har intresse av bilar, meka alternativt gått en fordonsteknisk utbildning.

Lön och anställningsvillkor

Enligt avtal

Tillträde enligt överenskommelse, snarast möjligt.Skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande.


Skicka ditt personliga brev och CV till [email protected]Arbetsgivare
Stockholms Spol O Sug AB
Fagerstagatan 12
16353 SOLNA
Ansökan
Ansök senast 6 January (1 månad 3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Hissmontör

Arbetsgivare / Ort: Scandinavian Internet Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 January (1 månad 5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Hissmontör

Om jobbet
Vinga Hiss AB är ett svenskt företag som grundades 2005. Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden. Vårt kontor är beläget i Mölndal men vi har även en filial i Borås. I dagsläget är vi 45 anställda och våra kunder är främst fastighetsägare och bostadsföreningar. Vinga Hiss AB är en del av Motum-koncernen, nordens största fristående hiss- och portleverantör. Tillsammans är vi över 300 anställda och omsätter cirka 600 miljoner kronor. I takt med att vi växer söker vi en hissmontör till Göteborg. Som hissmontör hos oss kommer du arbeta främst med moderniseringsprojekt men även, service samt felsökning. Du kommer arbeta självständigt men mestadels i tvåmansuppdrag med varierande arbetsuppgifter. Vi tror på frihet under ansvar. För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat med modernisering i några år samt besitter goda kunskaper i service, felsökning samt nyinstallation. Du ska vara helt självgående i dina projekt och det är mycket meriterande om du har en El utbildning i grunden. Som person är du en entreprenör som drivs av ständig utveckling. Du ska kunna arbeta självständigt likväl som i grupp då storleken på dina projekt kommer att vara varierande. Som företagets ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus. Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt och tryggt företag med fina förmåner. Vi är ett företag på tillväxt som erbjuder dig utvecklingsmöjligheter och ser gärna att du är delaktig i företagets utveckling. Vi på Vinga Hiss arbetar med fabrikat på produkter enligt kunds önskemål vilket har varit väldigt uppskattat. Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Vinga Hiss AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways Oscar Thiele, tel 08 511 617 41 & [email protected] Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiell.
Arbetsgivare
Scandinavian Internet Group AB
Hemsida: www.jobway.se
Ansökan
Ansök senast 8 January (1 månad 5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Trainee som automationsingenjör till Siemens Energy

Arbetsgivare / Ort: Skill Rekrytering & Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 January (1 månad 7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Följ med på vår resa in i framtiden #Siemens Energy Bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva, utveckla ny teknik för framtidens smarta industri och elektrifiera person- och godstransporter gör vi verklighet av vår vision om en hållbar värld. Till Siemens Energy AB i Finspång rekryterar vi nu konstruktörstraineer till avdelningarna Orderkonstruktion och Utveckling & Standard. Om företaget Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På Siemens Energy arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året. Dina arbetsuppgifter Inom avdelningarna Orderkonstruktion och Utveckling & Standard är uppgiften att utveckla och jobba med teknikfrågor i olika kund-, utvecklings- och leveransprojekt. Arbetet är självständigt och täcker olika teknikområden som t ex mekanik, el, styr och automation och innebär täta kontakter med internationella kunder, underleverantörer, projektledare, säljare, installatörer, inköpare samt montörer och driftsättare samt övriga interna konstruktionsavdelningar. Exempel på arbetsuppgifter: - Ta fram tekniska specifikationer. - Delta i upphandlingar av hela system och/eller komponenter. - Lösa driftsproblem och felrapporter. - Genomföra tekniska utredningar (beräkningar, normfrågor etc.). - Delta i utvecklingsprojekt för befintliga och nya produkter. - Bistå försäljnings- och applikationsavdelningarna med teknik- och kostnadsunderlag. - Kostnadsreducera produkter genom nya tekniklösningar och/eller prisförhandlingar. Att arbeta som ingenjör med teknikutveckling är spännande och utvecklande - det finns en stor vidd på de extrauppdrag man kan arbeta med vid sidan av ovanstående nämnda områden om man visar sitt intresse. Exempel på arbetsuppgifter i just nu pågående övriga projekt: - Ta ansvar för drivning och utbildning av några av våra resurser som arbetar från våra samarbetspartners kontor i bl.a. Indien, Kina och USA. - Arbeta med IT-systemutveckling av tex COMOS, Share-A-space, NX, PCS7, T3000, Teamcenter. - Delta i och i vissa fall ansvara för inspektioner av våra system hos tillverkare runt om i världen. Traineeprogrammet För att säkra kompetensen av framtidens ingenjörer genomför vi detta traineeprogram under 12 månader. Traineeprogrammet innebär att du får möjlighet att varva utbildning med praktiskt arbete i flera olika teknikområden inom Orderkonstruktion och Utveckling & Standard samt andra verksamheter. Du får en djup utbildning i de olika system du kommer arbeta med men också övergripande kunskap om Siemens organisation, processer och arbetssätt etc. Du kommer vara anställd av Skill med möjlighet till övergång till fast anställning på Siemens Energy efter traineeprogrammets slut. Programmet startar måndag 29 mars. Din profil Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör med inriktning mekatronik, styr- och reglerteknik, el, robotteknik, teknisk fysik eller liknande. Då vi arbetar i en internationell miljö med kunder över hela världen söker vi dig som är öppen och som trivs i en internationell miljö. - I ditt arbete är du strukturerad och noggrann. - Du har fallenhet och intresse för problemlösning, ser helhetsperspektiv och mönster samt har en analytisk förmåga. - Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med kollegor och kunder och trivs att arbeta i team. - Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat, ytterligare språkkunskaper är meriterande. - Du är drivande, har lätt för att ta initiativ och tar ansvar. - Du är lösningsfokuserad, flexibel, ser möjligheter, vågar tänka i nya banor och kan hantera förändringar. Ansökningsförfarande Rekryteringen sker via Skill. Urvalet kommer att ske löpande så sök tjänsten redan idag via Skills hemsida www.skill.se. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare David Herrwaldsson, david.herr[email protected], 011-19 94 71. Välkommen med din ansökan! Om oss Skill är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en växande nationell närvaro. Våra ägare, som är 18 industriföretag, tre kommuner och ett regionförbund, vill att vi arbetar med att säkerställa att industrin får kompetensförsörjning av högsta kvalitet. En viktig del i detta är att hjälpa våra kunder att rekrytera rätt kompetens till sitt företag. I vårt uppdrag ligger också att vara engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungera som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. Industrikompetens & Skill har idag kontor i Linköping, Norrköping, Motala, Jönköping, Stockholm, Göteborg, Malmö och Karlskrona. Dessa kontor bemannas av sammanlagt ett 50-tal personer. Över 700 konsulter är uthyrda till våra kunder och vi gör flera hundra rekryteringar direkt till kund under ett år.
Arbetsgivare
Skill Rekrytering & Bemanning AB
Hemsida: https://skill.se/
Ansökan
Ansök senast 10 January (1 månad 7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Drifttekniker till Vattenverken

Arbetsgivare / Ort: Östersunds kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 January (1 månad 7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskintekniker
 • vattenverk

Om jobbet
Sektor Avfall VA driver och utvecklar Östersunds kommuns vatten- och avloppsanläggningar. Enheten Dricksvatten och Automation omfattar sex vattenverk, ett tjugotal tryckstegringar och reservoarer. Enheten är i ett expansivt skede och behöver utöka sin driftorganisation. De närmaste åren kommer ett stort investeringsprogram att genomföras inom organisationen. Ett flertal av våra vattenverk ska byggas om, så vi behöver nu utöka vår bemanning och söker därför drifttekniker. ARBETSUPPGIFTER Som drifttekniker på vattenverken medverkar du i arbetet med drift och underhåll av vattenverk, tryckstegringsstationer och reservoarer. Du kommer även att vara delaktig i utvecklingen av verksamheten. KVALIFIKATIONER Du har driftteknikerutbildning eller annan relevant högskoleutbildning. Erfarenhet inom vattenrening, el, automation, livsmedel eller miljöarbete är meriterande. Du är en man/kvinna både med god samarbetsförmåga och förmåga att arbeta självständigt. Vi söker dig som är noggrann och kvalitetsmedveten. B-körkort erfordras. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Anställningen är inplacerad i säkerhetsklass. Det betyder att innan du anställs vid Östersunds kommun kommer säkerhetsprövning och registerkontroll att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen (2018:585).
Arbetsgivare
Östersunds kommun
Hemsida: www.ostersund.se/ledigajobb
Ansökan
Ansök senast 10 January (1 månad 7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Högtrycksspolare

Arbetsgivare / Ort: Solna Högtrycksspolning AB / Solna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 January (1 månad 11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Om företaget

Vårt verksamhetsområde är högtrycksspolning, rörinspektion och slamsugning av avloppssystem i Stockholms Län.


Solna Högtrycksspolning AB är grundat 1982 och vi är för närvarande 30 stycken anställda och behöver förstärkning. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015. Solna Högtrycksspolning är en del av Norva24 koncernen med ca 900 anställda.


Arbetet

Arbetet går ut på att utföra högtrycksspolning av avloppssystem inom Stor Stockholm som akuta arbeten med alla typer av stopp till underhållsspolning av fastighetsbelagda avloppssystem.


Egenskaper

Som högtrycksspolare ska du vara noggrann, utåtriktad, positiv, hög stresstålighet, snabb i tanken och god servicekänsla.


Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift då man har daglig kundkontakt och all rapportering sker genom ett mobilt arbetsordersystem.


Meriterande

Avloppstekniker: 1-2 års erfarenhet

B-kort är ett krav


Anställningsvillkor

Tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Arbetstid 07.00 - 16.00 / övertid förekommer


Lön

Fast månadslön enligt ök


Mer information om oss hittar ni på vår hemsida www.solnahogtryck.se


Vi ser fram emot att höra ifrån dig!


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Solna Högtrycksspolning AB
Brommavägen 4
16930 Solna
Hemsida: www.solnahogtryck.se
Ansökan
Ansök senast 14 January (1 månad 11 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Rörinspektör mark till Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Relita Industri & Skadeservice AB / Sollentuna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 January (1 månad 17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.


Tillsammans med kollegor inom Recover-koncernen står vi inför en fantastisk spännande utveckling där vi söker de bästa medarbetarna inom branschen. I och med detta söker vi nu en rörinspektör till Stockholm med möjlighet att utgå från vårt kontor i Rotebro eller Sätra.


Vi erbjuder dig

Hos oss möter du arbeten som ställer olika krav på dig som rörinspektör i varierande arbetsmiljöer. Vi erbjuder dig ett spännande, omväxlande arbete och goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare.


Du som person

Du driver oftast dina egna projekt och har lätt att bygga upp kundrelationer, därför är det bra om du har en social och pedagogisk läggning. Du är ansvarstagande samt noggrann och omsorgsfull i din yrkesutövning.


Krav

 • C-körkort
 • Certifierad enligt STVF P-93


Arbetstid

Tillsvidare, heltid 07:00-16:00


Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns. Vid anställning gäller 6 månaders provanställning.


Kontaktperson

Anders Englöf, 010 - 143 02 02.


Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Relita Industri & Skadeservice AB
Staffans väg 4
19278 Sollentuna
Hemsida: www.relita.se
Ansökan
Ansök senast 20 January (1 månad 17 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Traineeprogram – Elnätsdesigner (även kallad beredningstekniker)

Arbetsgivare / Ort: One Nordic AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (1 månad 28 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Elkrafttekniker

Om jobbet
Har du några års arbetslivserfarenhet inom teknik, konstruktion och/eller energi och vill utvecklas och ta en ny riktning i karriären?  Vill du arbeta i en spännande miljö i en tillväxtbransch och vara en aktiv del i att bygga ”Det nya energisamhället”? Vill du vara med och designa Sveriges elnät och arbeta i en nyckelposition som elnätsdesigner (även kallad beredningstekniker)? Då är detta rätt chans för dig!  Hela energibranschen upplever stor brist på elnätsdesigners och därför väljer ONE Nordic, som en ledande aktör i branschen, att under maj 2021 starta upp ett nio månaders traineeprogram för att säkerställa långsiktig försörjning av medarbetare inom detta område.     Tjänsten som elnätsdesigner är ofta varierande med olika arbetsuppgifter och många kontaktytor. Du arbetar i team tillsammans med projektledare, montörer och projektadministratörer och ni tillsammans ansvarar för att driva projekten på ett säkert och lönsamt sätt. Som elnätsdesigner tar du fram beslutsunderlag, utreder och projekterar nybyggnations- och underhållsprojekt inom Sveriges elnät.     Läs mer på vår hemsida om elnätsdesigners vardag och arbetsuppgifter!     http://www.one-nordic.se/Jobba-hos-oss/Traineeprogram-elnatsdesigner-beredningstekniker/     Traineeprogrammet - vårt erbjudande  Som trainee på ONE Nordic blir du anställd hos en av Sveriges största leverantörer av tekniska tjänster, underhåll och entreprenad inom energisektorn. Vårt erbjudande är:    * En tillsvidareanställning på en av våra lokala avdelningar * Marknadsmässig ingångslön * Genomarbetat program för hela traineeperioden som kombinerar ordinarie arbete med ett påkostat utbildningsprogram * Stöd av en handledare under hela programmet * Vidareutbildningar efter traineeprogrammets slut för att bli certifierad elnätsdesigner * Brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter och personlig utveckling i en starkt växande bransch Vem är du?  Vi söker dig som har gymnasieutbildning, YH-utbildning eller liknande tillsammans med några års arbetslivserfarenhet − gärna med inriktning mot el, teknik, konstruktion och/eller energi.         Då rollen som elnätsdesigner innebär ett nära samarbete med såväl kollegor som kunder och markägare är det viktigt att du trivs i en roll med många kontaktytor där din sociala och kommunikativa förmåga är en framgångsfaktor. Noggrannhet, driv och god struktureringsförmåga är också viktiga egenskaper för att lyckas i rollen. Som entreprenör värdesätter vi att du arbetar bra såväl självständigt som i grupp, är serviceinriktad med stort affärsfokus. För oss är det en självklarhet att alla medarbetare delar vårt höga säkerhetstänk.     B-körkort är ett krav liksom goda kunskaper i svenska.     Vi söker traineer över hela Sverige, men främst i orterna Örebro, Kalmar och Karlshamn med omnejd.       Låter det spännande?  Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta traineeprogramansvarig Andrea Rexö på email [email protected]     Passar du in på ovanstående profil, tveka då inte att ansöka redan idag!     Sista ansökningsdatum: 2021-01-31    Fackliga kontakter Anders Kristiansson (SEF), tel.0705-916789  Ola Skogström (Unionen), tel. 0705-648492  Maria Granqvist (Unionen), tel. 0703-244028 Adnan Puzic (Sveriges Ingenjörer), tel. 0703-422024
Arbetsgivare
One Nordic AB
Hemsida: http://one-nordic.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (1 månad 28 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Traineeprogram – Elnätsdesigner (även kallad beredningstekniker)

Arbetsgivare / Ort: One Nordic AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (1 månad 28 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Elkrafttekniker

Om jobbet
Har du några års arbetslivserfarenhet inom teknik, konstruktion och/eller energi och vill utvecklas och ta en ny riktning i karriären?  Vill du arbeta i en spännande miljö i en tillväxtbransch och vara en aktiv del i att bygga ”Det nya energisamhället”? Vill du vara med och designa Sveriges elnät och arbeta i en nyckelposition som elnätsdesigner (även kallad beredningstekniker)? Då är detta rätt chans för dig!  Hela energibranschen upplever stor brist på elnätsdesigners och därför väljer ONE Nordic, som en ledande aktör i branschen, att under maj 2021 starta upp ett nio månaders traineeprogram för att säkerställa långsiktig försörjning av medarbetare inom detta område.     Tjänsten som elnätsdesigner är ofta varierande med olika arbetsuppgifter och många kontaktytor. Du arbetar i team tillsammans med projektledare, montörer och projektadministratörer och ni tillsammans ansvarar för att driva projekten på ett säkert och lönsamt sätt. Som elnätsdesigner tar du fram beslutsunderlag, utreder och projekterar nybyggnations- och underhållsprojekt inom Sveriges elnät.     Läs mer på vår hemsida om elnätsdesigners vardag och arbetsuppgifter!     http://www.one-nordic.se/Jobba-hos-oss/Traineeprogram-elnatsdesigner-beredningstekniker/     Traineeprogrammet - vårt erbjudande  Som trainee på ONE Nordic blir du anställd hos en av Sveriges största leverantörer av tekniska tjänster, underhåll och entreprenad inom energisektorn. Vårt erbjudande är:    * En tillsvidareanställning på en av våra lokala avdelningar * Marknadsmässig ingångslön * Genomarbetat program för hela traineeperioden som kombinerar ordinarie arbete med ett påkostat utbildningsprogram * Stöd av en handledare under hela programmet * Vidareutbildningar efter traineeprogrammets slut för att bli certifierad elnätsdesigner * Brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter och personlig utveckling i en starkt växande bransch Vem är du?  Vi söker dig som har gymnasieutbildning, YH-utbildning eller liknande tillsammans med några års arbetslivserfarenhet − gärna med inriktning mot el, teknik, konstruktion och/eller energi.         Då rollen som elnätsdesigner innebär ett nära samarbete med såväl kollegor som kunder och markägare är det viktigt att du trivs i en roll med många kontaktytor där din sociala och kommunikativa förmåga är en framgångsfaktor. Noggrannhet, driv och god struktureringsförmåga är också viktiga egenskaper för att lyckas i rollen. Som entreprenör värdesätter vi att du arbetar bra såväl självständigt som i grupp, är serviceinriktad med stort affärsfokus. För oss är det en självklarhet att alla medarbetare delar vårt höga säkerhetstänk.     B-körkort är ett krav liksom goda kunskaper i svenska.     Vi söker traineer över hela Sverige, men främst i orterna Örebro, Kalmar och Karlshamn med omnejd.       Låter det spännande?  Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta traineeprogramansvarig Andrea Rexö på email [email protected]     Passar du in på ovanstående profil, tveka då inte att ansöka redan idag!     Sista ansökningsdatum: 2021-01-31    Fackliga kontakter Anders Kristiansson (SEF), tel.0705-916789  Ola Skogström (Unionen), tel. 0705-648492  Maria Granqvist (Unionen), tel. 0703-244028 Adnan Puzic (Sveriges Ingenjörer), tel. 0703-422024
Arbetsgivare
One Nordic AB
Hemsida: http://one-nordic.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (1 månad 28 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Traineeprogram – Elnätsdesigner (även kallad beredningstekniker)

Arbetsgivare / Ort: One Nordic AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (1 månad 28 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Elkrafttekniker

Om jobbet
Har du några års arbetslivserfarenhet inom teknik, konstruktion och/eller energi och vill utvecklas och ta en ny riktning i karriären?  Vill du arbeta i en spännande miljö i en tillväxtbransch och vara en aktiv del i att bygga ”Det nya energisamhället”? Vill du vara med och designa Sveriges elnät och arbeta i en nyckelposition som elnätsdesigner (även kallad beredningstekniker)? Då är detta rätt chans för dig!  Hela energibranschen upplever stor brist på elnätsdesigners och därför väljer ONE Nordic, som en ledande aktör i branschen, att under maj 2021 starta upp ett nio månaders traineeprogram för att säkerställa långsiktig försörjning av medarbetare inom detta område.     Tjänsten som elnätsdesigner är ofta varierande med olika arbetsuppgifter och många kontaktytor. Du arbetar i team tillsammans med projektledare, montörer och projektadministratörer och ni tillsammans ansvarar för att driva projekten på ett säkert och lönsamt sätt. Som elnätsdesigner tar du fram beslutsunderlag, utreder och projekterar nybyggnations- och underhållsprojekt inom Sveriges elnät.     Läs mer på vår hemsida om elnätsdesigners vardag och arbetsuppgifter!     http://www.one-nordic.se/Jobba-hos-oss/Traineeprogram-elnatsdesigner-beredningstekniker/     Traineeprogrammet - vårt erbjudande  Som trainee på ONE Nordic blir du anställd hos en av Sveriges största leverantörer av tekniska tjänster, underhåll och entreprenad inom energisektorn. Vårt erbjudande är:    * En tillsvidareanställning på en av våra lokala avdelningar * Marknadsmässig ingångslön * Genomarbetat program för hela traineeperioden som kombinerar ordinarie arbete med ett påkostat utbildningsprogram * Stöd av en handledare under hela programmet * Vidareutbildningar efter traineeprogrammets slut för att bli certifierad elnätsdesigner * Brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter och personlig utveckling i en starkt växande bransch Vem är du?  Vi söker dig som har gymnasieutbildning, YH-utbildning eller liknande tillsammans med några års arbetslivserfarenhet − gärna med inriktning mot el, teknik, konstruktion och/eller energi.         Då rollen som elnätsdesigner innebär ett nära samarbete med såväl kollegor som kunder och markägare är det viktigt att du trivs i en roll med många kontaktytor där din sociala och kommunikativa förmåga är en framgångsfaktor. Noggrannhet, driv och god struktureringsförmåga är också viktiga egenskaper för att lyckas i rollen. Som entreprenör värdesätter vi att du arbetar bra såväl självständigt som i grupp, är serviceinriktad med stort affärsfokus. För oss är det en självklarhet att alla medarbetare delar vårt höga säkerhetstänk.     B-körkort är ett krav liksom goda kunskaper i svenska.     Vi söker traineer över hela Sverige, men främst i orterna Örebro, Kalmar och Karlshamn med omnejd.       Låter det spännande?  Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta traineeprogramansvarig Andrea Rexö på email [email protected]     Passar du in på ovanstående profil, tveka då inte att ansöka redan idag!     Sista ansökningsdatum: 2021-01-31    Fackliga kontakter Anders Kristiansson (SEF), tel.0705-916789  Ola Skogström (Unionen), tel. 0705-648492  Maria Granqvist (Unionen), tel. 0703-244028 Adnan Puzic (Sveriges Ingenjörer), tel. 0703-422024
Arbetsgivare
One Nordic AB
Hemsida: http://one-nordic.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (1 månad 28 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Evenpersonal/AV-tekniker

Arbetsgivare / Ort: Västerås Filmfestival / Västerås
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 February (1 månad 29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Vi har kontor, biograf och befinner oss på olika ställen i city. Vi kan även vara på offentliga platser i Västerås.

Vi söker personer som har ett av-teknikintresse och tycker om att träffa olika människor och gillar varierande arbetsuppgifter.


Meriterande är om man arbetat i liknande roller tidigare och att man har ett filmintresse. Som AV-tekniker kommer du arbeta med fokus på AV-teknik och olika sysslor före, under och efter festivalen. Arbetsupgifterna kan vara webbhantering, marknadföring, fotografering, filmvisning, filmhantering, praktisk support, informera filmbesökare.

Arbetsgivare
Västerås Filmfestival
Munkgatan 7
72212 Västerås
Hemsida: http://www.vasterasfilmfestival.com
Ansökan
Ansök senast 1 February (1 månad 29 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Tekniker

Arbetsgivare / Ort: Berners Tunga Fordon AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 February (2 månader 25 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Lastbilsmekaniker

Om jobbet
Är du redo för ett nytt steg i karriären och ett av Sveriges viktigaste jobb? Det är stor efterfrågan på våra tjänster och vi behöver fler tekniker till vårt serviceteam i Östersund Utan lastbilar och bussar stannar Sverige och som tekniker ser du till att viktiga samhällsfunktioner kan fortsätta fungera. De bästa lastbilarna behöver de bästa teknikerna och därför söker vi dig som både har fordonsteknisk utbildning, eller motsvarande, och som har hunnit skaffa dig några års arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har god kunskap inom fordons-el och ett genuint intresse i området då fordonens system idag är komplexa. Som person är du serviceinriktad, ordningsam, självgående och utför reparationer med hög kvalitet. Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater. Hos oss kommer du att arbeta i en auktoriserad märkesverkstad och ingå i ett team med flera tekniker. I arbetsuppgifterna ingår att utföra service, reparationer, felsökning, elektronik och hydraulik. Arbetsuppgifterna kan anpassas efter din kompetens och erfarenhet. I vårt team finns duktiga och erfarna kollegor som hjälper och stöttar dig i det dagliga arbetet. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med kontinuerlig utbildning och goda utvecklingsmöjligheter i en spännande och expansiv organisation. Våra arbetsplatser kännetecknas av vår värdegrund; respekt för individen, kundnytta och hållbarhet. Vi ser fram emot Din ansökan!
Arbetsgivare
Berners Tunga Fordon AB
Hemsida: https://www.bernerstungafordon.se
Ansökan
Ansök senast 28 February (2 månader 25 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


103 liknande yrke(n)

MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.