På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Tekniker
Spela filmen

Tekniker

Inom teknikområdet varierar arbetsuppgifterna väldigt mycket beroende på utbildningsinriktning och bransch. Jobb finns inom både den privata och den offentliga sektorn.

Arbetet innebär ofta täta kontakter med andra yrkesgrupper liksom med uppdragsgivare och kunder. Beroende på utbildning och erfarenhet kan man till exempel arbeta nära produktionen eller ha högre chefsposter. Det är också vanligt att arbeta som konsult.

Utbildning

De flesta yrken inom det tekniska området kräver några års eftergymnasial utbildning vid högskola eller universitet.

Tekniska utbildningar finns även inom Yrkeshögskolan.

Men man kan också få arbete direkt efter gymnasiet och efter T4 (fjärde året på Teknikprogrammet) blir man Gymnasieingenjör.

Grundläggande utbildningar kan finnas inom yrkeshögskolan.

För vissa tjänster på en kärnteknisk anläggning krävs den så kallade E3-behörigheten. E3-behörigheten motsvarar antagning till 180 högskolepoäng högskoleingenjörsutbildning där följande gymnasiala och godkända kurser krävs för behörighet:

Nya - Fysik 2, Kemi 1 och Matematik 3c

Motsvarande tidigare kurser - Fysik B, Kemi A och Matematik D. Detta enligt SSMFS 2008:32 och SKIFS:1.

Framtidsutsikter

Teknikbranschen är i stort behov av att kunna rekrytera fler tekniker och ingenjörer.

Arbetsplats

Som tekniker kan man bland annat vara anställd på en kärntekniks anläggning.

Visa mer
Visa mindre

50 Lediga jobb

Hissmontör - Malmö

Arbetsgivare / Ort: Schindler Hiss AB / Malmö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Hissmontör

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Till vårt affärsområde NI, som svarar för nyinstallation av hissar, söker vi med placering i Malmö en Hissmontör.

Ditt nya jobb är omväxlande och innebär i första hand:

 • Nyinstallation av hissar i nya och befintliga schakt.
 • Driftsättning av nya hissar.
 • Montering av kringutrustning som t.ex. nödtelefoner och kortläsare, mm.
 • Vi har flera projekt på gång i regionen och arbetet kan periodvis innebära arbete utanför bostadsorten.
 • Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling.

Vi söker dig som är en erfaren hissmontör med minst ett par års erfarenhet av hissmontage. Du har vana vid att arbeta med såväl elektronik som mekanik. Du har ett gediget tekniskt intresse och kunnande samt är van vid att arbeta mot tidsstyrda mål utan att ge avkall på kravet om högsta säkerhet och kvalitet. Vidare har du en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är utåtriktad, självgående men också en pålitlig lagspelare. Du gillar när det är mycket på gång samtidigt.


Vi tror att du har

utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift, samt har körkort för personbil. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Kontaktperson och ansökan

För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Bevan Hart [email protected] alternativt HR Support & Systems, Linn Gauffin, [email protected] .

Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.


Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.

Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande.


Arbetsgivare
Schindler Hiss AB
Lundavägen 140
21224 Malmö
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Spolbilstekniker

Arbetsgivare / Ort: Wikan Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Avloppstekniker

Om jobbet
För kunds räkning söker vi nu en Spolbilstekniker till Sydvästra Skåne Dina arbetsuppgifter Som spolbilstekniker kommer du arbeta med service- och underhållsspolningar i lägenheter och hus. Även filminspektioner med tillhörande analys och dokumentation ingår i tjänsten där utbildning kommer ges på företaget. Din bakgrund/Dina egenskaper Vi söker dig som är serviceinriktad och sätter alltid kunden i fokus samt att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. Du måste även vara flexibel och kunna tänka dig att arbeta på olika ställen varje dag, helt beroende på uppdraget. Utbildning sker inom företaget! Det är meriterande med BE-körkort. Vi ser det som meriterande om du tidigare även arbetat med underhållsspolning. Du ska även gilla fysiskt krävande arbete och är van vid att hugga i när det behövs. Information och kontakt Tjänsten är en hyrrekrytering där du är anställd på Wikan personal de första 6 månaderna med målsättningen att gå över i anställning i företaget. Arbetstiden är dagtid. Ansökningar till tjänsten görs endast på Wikans hemsida senast 5/3, men urval sker löpande så skicka in din ansökan direkt! För mer information eller frågor, kontakta Magnus Nordholmt på tel. 046-540 85 91. Om Wikan Personal Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Arbetsgivare
Wikan Personal AB
Hemsida: http://www.wikan.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Automationstekniker

Arbetsgivare / Ort: Quant Service Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Automationstekniker
 • el

Om jobbet
Om Quant Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 30 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda – våra medarbetare gör skillnad! Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet. Vi finns över hela världen inom ca. 400 anläggningar och är ca 2300 anställda. Quant i Åseda servar Spaljisten och ansvarar för förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsutrustningar.  Din roll som automationstekniker Som automationstekniker hos Quant Service kommer du att arbeta med komplexa lösningar/förbättringar/felsökning på Spaljistens maskinpark i Åseda. Du kommer även att jobba för öka driftsäkerheten och tillgängligheten på maskinparken. Ett typiskt uppdrag kan vara att modernisera och effektivisera en produktionsprocess. Vi jobbar med att hjälpa kunderna att bibehålla och effektivisera maskinprestandan på deras anläggningar. Följande utbildning och/eller erfarenhet är önskvärt: • Utbildning eller tekniskt gymnasium och erfarenhet inom yrket • Erfarenhet kring avhjälpande och förebyggande underhåll • Erfarenhet inom processindustrin • Erfarenhet av maskininstallation • Fördjupade kunskaper inom el/ automation • Tidigare erfarenhet inom PLC, drifter och industriellt it • B-körkort • Systemvana från underhållssystem och Excel Vem trivs här? För att trivas hos oss bör du vara en ansvarsfull och självgående person som gärna ser förbättringar och nya möjligheter.  Du är noggrann och brinner för underhåll, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att kommunicera och presentera på svenska och engelska, i tal och skrift, är viktig.  Vad erbjuder vi? Hos oss kommer du att arbeta i ett ungt bolag som skapar möjligheter tillsammans med våra kunder. Som anställd hos Quant kan vi erbjuda en rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar. Ansökan  Bifoga CV och personligt brev med din ansökan och beskriv varför just Du är rätt för denna roll. Vi behandlar ansökningar löpande under ansökningstiden och ber dig därför skicka ansökan så snart som möjligt.   Om Spaljisten Spaljisten AB, med produktion i Åseda, grundades år 1975. Tack vare våra 140 fantastiska medarbetare levererar vi varje år 2100 fullastade lastbilar med perfekt folierade spånskivor till våra kunder. Sortimentet består idag av både enstycksförpackade folierade produkter och komplexa möbler. Sedan mitten av 1980-talet är Spaljisten en leverantör till IKEA. Spaljisten är FSC® certifierade och har alltid nästa generation och vår närvaro på jorden i åtanke när vi producerar våra produkter. Spaljisten AB ingår i koncernen Surewood Industries AB, en stor träförädlingskoncern där även KG-list AB och Anebyhusgruppen AB ingår.
Arbetsgivare
Quant Service Sweden AB
Hemsida: https://www.quantservice.com/sv/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Hisstekniker - Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Btp Sweden AB / Askim
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Hissmontör

Färdigheter
Krav
 • Hissreparationer
 • Hissmontering

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Till en stabil och växande kund söker vi en erfaren hisstekniker med start omgående.

Om tjänsten

Tjänsten innebär mycket frihet under ansvar, där du till en början kommer genomföra ombyggnad och modernisering av hissar. Det kan även förekomma reparation och service. Du tar dig runt med servicebil på egen hand.

Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde omgående efter överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Placeringsort: Göteborg

Om dig

Vi söker dig som har slutfört relevant utbildning och/eller har några års erfarenhet som hisstekniker sedan tidigare. Du har ett eget driv, en god initiativförmåga och är självständig, då du förväntas ta ett stort eget ansvar för att driva ditt arbete framåt. Du är noggrann, strukturerad och social med stor yrkesstolthet. Körkort *B.

Ansökan

Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Hisstekniker - Göteborg

Om oss

Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Kontakt

Veronica Bäckström

[email protected], 070-744 27 52

Välkommen med din ansökan!


Arbetsgivare
Btp Sweden AB
Kobbegårdsvägen 7
43634 Askim
Hemsida: www.boosttp.se
Ansökan
Ansök senast 6 March (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Technical Service Specialist

Arbetsgivare / Ort: NKT HV Cables AB / Alingsås
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Elkrafttekniker

Om jobbet

Are you a technician or engineer and wants to join our highly skilled Technical Service team? Are you keen to work in a global high voltage cable supplier which plays a significant role in the green transformation, we might have the right job for you!

Working closely with our international customers, we develop, manufacture and install efficient and technologically advanced medium and high-voltage cables as well as cable accessories, playing a significant role in the green transformation.

Supporting and customer-oriented

You will be joining our experienced Technical Service team in Alingsås, providing technical service to the Accessories Customer Service departments locally, within the regional hub as well as globally and also support the Sales department with technical information, data sheet and selection of the right products. You will gain market understanding by attending selected fairs and customer visits. Cooperate with the local Technical Service team by act as single point of contact when applicable and coordinate contact between the regional hubs may also appear within your responsibility.

Your will join a team of 9 members, based in both Germany and Sweden. We are looking for a person with a big understanding of culture differences and high skills in communication and collaboration.

Your tasks will also include:

• Represent Product Engineering

• Lead the Factory Acceptance Tests (FAT)

• Claim management (in case of failure of product), when needed take direct responsibility for claim and solve with customer directly

Prestige less and willing to learn

To be successful in this role you have an open mindset, are good at prioritizing and have the ability to quickly get an overview of tasks to be handled and make your own priorities in line with the company strategy. You take great accountability for your work tasks and are structured, meticulous and thorough. Another key is of course to have a great sense of service mind and customer focus as well as being a reliable team player.

Continuous learning comes natural for you. You possess a prestige less, humble and ambitious mindset.

Additionally, your CV includes:

• University degree in the electrical ore mechanical field

• A couple of years of technical experience from engineering ore other relevant field

• Experience from working in teams or projects

• SAP experience is a plus

• Fluency in spoken and written Swedish and English


NKT are looking for a highly motivated person that can take ownership of their work and deliver a high quality result according to agreed deadlines. At NKT we want you to thrive in international and fast-moving environments, where you have the opportunity of applying your analytical abilities, practical knowledge, social skills, and integrity.

Contact and application

Apply with CV and personal letter via the link below, at latest March 7th 2021.

Tests can occur in our recruitment processes.

If you have any questions regarding the position, you are very welcome to contact Recruiting Manager, Ralf Meier [email protected] or +49 173 979 0793 or Recruiter, Ellinor Dahlvid [email protected] or +46 766 446 862

Please note that due to the GDPR regulations we cannot accept any applications via e-mail.

#LI-NKT

Union Representatives

Sveriges Ingenjörer - Peter Kjellsson, +46 733 64 21 34

Unionen - Mikael Hammarin, +46 455 759 72

Welcome with your application!

About NKT

At NKT your skills, ambition and determination will contribute to connecting the world with high quality power cables driving the global transition to renewable energy. Join us and become part of an international organization founded on high ambitions, strong performance and collaboration. We have pioneered the cable industry since 1891, and today we still bring power to life. NKT employs 3.400 and operates globally with headquarter in Brøndby, Denmark. Read more at nkt.com

Arbetsgivare
NKT HV Cables AB
Sävelundsgatan 2
44138 Alingsås
Hemsida: www.nkt.com
Ansökan
Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Hisstekniker med fokus på felsökning, City Hiss Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Logent AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Hissmontör

Om jobbet
Om tjänsten Är du hisstekniker och har erfarenhet av rollen som felsökare? Vill du arbeta i ett bolag som ser möjligheter istället för hinder? Som tekniker på City Hiss kommer du ha varierande arbetsuppgifter, härliga kollegor och goda utvecklingsmöjligheter! City Hiss Stockholm är ett fristående privatägt företag etablerat 1998 med 13 anställda, företaget är beläget i Bandhagen. Sedan starten har man utfört underhållsservice, reparationer och ombyggnad på lyftanordningar så som hissar, lyftbord, och garageportar. Man arbetar med samtliga fabrikat som finns på marknaden och verkar inte enbart med standardlösningar utan arbetar utifrån varje unikt objekt och önskemål om utformning. Kunderna finns i hela Stockholmsregionen och består av fastighetsägare, förvaltningsbolag samt bostadsrättsföreningar. Läs mer på www.cityhiss.se Till City Hiss Stockholms Norra distrikt söker vi nu en hisstekniker/felsökare för arbete med felsökningar, akuta reparationer, förebyggande service- och förbättringsarbeten. Arbeten kan även förekomma i hela Stockholmsområdet. I ditt dagliga arbete utgår du hemifrån, rapporterar till en av City Hiss Stockholms Arbetsledare och ingår i en mindre grupp med erfarna kollegor som kommer att ge dig introduktion och stöd. Jourtjänstgöring ingår. Din profil Vi söker dig med gedigen erfarenhet av rollen som felsökare/hisstekniker. För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du håller en hög servicenivå och tycker det är roligt med ansvar. Som person är du serviceinriktad, flexibel och strukturerad. Ditt arbetssätt präglas av ett självständigt driv att alltid slutföra det som är påbörjat. Då detta är en roll med många kontaktytor är det viktigt att du är duktig på att skapa goda relationer. En positiv attityd och en lösningsfokuserad inställning ser vi som självklara egenskaper. Intresserad av tjänsten? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Marie-Louise Bååth 070-722 77 59 eller [email protected] .
Arbetsgivare
Logent AB
Hemsida: http://www.logent.se
Ansökan
Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Installationstekniker Mölndal

Arbetsgivare / Ort: KONE AB / MÖLNDAL
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Hissmontör

Färdigheter
Krav
 • MS Office
 • Internet/Intranet
 • informationssökning

Språk
Krav
 • Engelska
 • Svenska

Om jobbet

Nu behöver vi stärka upp vårt installationsteam i Mölndal med fler medarbetare och söker en Tekniker för Installation och Modernisering av hissar.

I rollen kommer du jobba dagligen med att förbättra hissars pålitlighet, miljöeffektivitet, komfort och utseende, ansvara för att de uppfyller senaste tillgänglighets- och säkerhetsstandard. Du kommer jobba med fullständiga utbyten av hissar, modernisering/uppgradering hissar och komponentuppgraderingar.

Du har minst gymnasial utbildning inriktning från El/Automation/Byggnads- och Installations teknik eller det vi bedömer likvärdigt och samtidigt vill vi att du gillar praktiskt arbete. Arbetet är delvis fysiskt och tunga lyft förekommer. Det är bra om du har några års erfarenhet av arbete från tekniska installationer och vana från hissbranchen värderas mycket högt. Har du kunskap om och erfarenhet av arbete inom el så ser vi det som värdefullt. Krav B Körkort.

Arbetet är till stor del självständigt och innehåller mycket kundkontakt. Till din hjälp har du erfarna kollegor, stöttande arbetsledare, samt väl etablerade rutiner och arbetssätt. I inledningen av din anställning arbetar du tillsammans med en kollega och du får en gedigen introduktion för att du ska få goda förutsättningar att lyckas i din tjänst

Vi kommer lägga stor vikt kring dina personliga egenskaper - Du måste vara engagerad och nyfiken med mycket stort intresse för teknik i kombination med en förmåga att lösa tekniska problem. Du är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-03-08. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Distriktschef Göran Denesfay 031-894907

alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-218 40 30

Vi ser fram emot din ansökan!Arbetsgivare
KONE AB
Alfagatan 18
43149 MÖLNDAL
Hemsida: www.kone.com
Ansökan
Ansök senast 8 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Drifttekniker vattenverk

Arbetsgivare / Ort: Kalmar Vatten AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Maskintekniker
 • vattenverk

Om jobbet
Kalmar Vatten AB är ett kommunägt bolag som har till uppgift att förse kommuninvånarna med dricksvatten av hög kvalitet och rena avloppsvattnet innan det når Kalmarsund. I Kalmar kommun har vi cirka 60 000 personer anslutna samt ett stort antal företag och andra samhällsinstitutioner. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och Revaq. Vi är 110 medarbetare som arbetar med stor miljöhänsyn, hög kostnadseffektivitet och god service. Vi står inför en utmanande och dynamisk framtid vad gäller krav på dricksvattenproduktion och avloppsrening, förnyelse av VA-ledningar och utbyggnad av befintligt ledningsnät. Tillsammans möjliggör vi framtidens Kalmar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en person som kan delta i arbetet med underhåll samt vara delaktig i den dagliga driften av vattenverk, infiltrationsverk och tryckstegringsanläggningar. Arbetet innebär både övervakning inne och arbete ute på fält. Vi värderar en god arbetsmiljö högt och du kommer att tillsammans med kollegorna arbeta med förbättringar och utveckling inom flera områden. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har avklarad eller påbörjad driftteknikerutbildning eller motsvarande. Du ska ha erfarenhet av underhåll och driftteknikerarbete i någon form. Datorvana är ett krav och har du erfarenhet av databaserade underhållssystem och processtyrning är det meriterande. B-körkort och god svenska i tal och skrift är ett krav. Som person är du pålitlig och har förmågan att själv se vad som behöver göras. Du bör ha hög initiativförmåga och kunna arbeta självständigt. Är du dessutom flexibel när det gäller arbetsuppgifter och har lätt för att samarbeta kan du vara rätt man eller kvinna för oss. Vi eftersträvar mångfald bland medarbetarna avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. Vi är ett bolag som värnar om vår personal och arbetar mycket med delaktighet och ständiga förbättringar. Vårt mål är att pensionera friska medarbetare! ÖVRIGT Vi tillämpar löpande rekrytering. Svenskt medborgarskap är ett krav, då anställningen innebär placering i säkerhetsklass 3. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen 2018:585. Läs gärna mer på: https://www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet/registerkontroll-och-sakerhetsklass.html
Arbetsgivare
Kalmar Vatten AB
Hemsida: http://www.kalmarvatten.se
Ansökan
Ansök senast 11 March (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Servicetekniker Hissar

Arbetsgivare / Ort: Schindler Hiss AB / Solna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 12 March (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Hissmontör

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Till vårt härliga team i Stockholm söker vi två Servicetekniker för Hissar

Arbetet som servicetekniker innebär service, felsökning och reparation av hissar i Storstockholm. Vi har tre distrikt: Syd, City och Norr och du skulle arbeta i ett av dem. Du planerar och utför självständigt förebyggande underhåll och service på hissar i ditt eget arbetsområde, i enlighet med respektive installations serviceavtal samt checklistorna för respektive hisstyp. Vidare skapar du och upprätthåller goda kundrelationer. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt.


Vi behöver dig

Vi söker dig som är gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är duktig på att prioritera och planera ditt arbete, du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du är en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är positiv och utåtriktad, trivs med kundkontakt och när det är mycket "på gång" samtidigt.

Vi tror att du har utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift, samt har körkort för personbil.

Några års erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande.

Ansökan

Vi är ett företag som anser att mångfald leder till ökad produktivitet, högre innovation, bättre beslutsfattande, och högre medarbetarnöjdhet och mindre personalomsättning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Denna rekrytering görs internt och vi avböjer vänligast samtal från bemannings- och rekryteringsfirmor.

Ansökningar tas enbart emot via vårat rekryteringssystem. Ansökningar via mail kommer inte att tas i beaktande.

Arbetsgivare
Schindler Hiss AB
Vretenvägen 8 BV
17154 Solna
Hemsida: www.schindler.com
Ansökan
Ansök senast 12 March (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Tekniker

Arbetsgivare / Ort: Ikett Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Eltekniker

Om jobbet
Om tjänsten Har du gått en gymnasial elutbildning och känner att du vill prova på att jobba mer administrativt? Är du en teamplayer och kund- & lösningsfokuserad? Då är är det här en tjänst för dig! Vi söker nu tekniker till ett av våra kundföretag i Malmö. Du som söker är bosatt i närregionen. Tjänsten är administrativ och innebär att koordinera arbetet mellan installatören och kunden, hantera felkoder som kommer in från fält samt att skapa arbetsordrar till projektet. Arbetstider: Mån-Fre, 7-16. Tillträde sker löpande. Din profil Du som söker är utbildad och elektriker, med en del arbetslivserfarenhet. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag! Om Ikett Personalpartner AB Ikett Elektro AB är ett bemanningsföretag som är specialiserat på uthyrning av elektriker till bygg och industriprojekt. Vi erbjuder både lokala- och resejobb i Sverige och Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Ikett Elektro AB har kollektivavtal med Elektrikerförbundet och är certifierade enligt ISO 9001. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. För mer information och nyheter, följ oss gärna på: Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Arbetsgivare
Ikett Personalpartner AB
Hemsida: http://www.ikett.com/
Ansökan
Ansök senast 14 March (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


103 liknande yrke(n)

MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.