På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Civilingenjör
Spela filmen

Civilingenjör

Civilingenjör, vanligtvis förkortat civ.ing., kan arbeta inom många olika områden. Arbetsuppgifterna varierar beroende på om du arbetar inom privat eller offentlig sektor, stort eller litet företag. Det kan vara allt från att konstruera byggnader, broar eller att utveckla ett nytt sätt att kommunicera. 

Vanliga frågor en ingenjör utreder för att få svar på kan vara hur man ska konstruera och bygga ett högt hus för att det ska vara stadigt eller hur man gör beräkningar för att en brokonstruktionen ska vara riktigt säker. Att arbeta med teknisk konstruktion kan innebära olika moment beroende på vad du arbetar med.

Genomföra utredningar och göra analyser är också  vanliga uppgifter.

I kommunal tjänst arbetar ingenjören med tekniska uppgifter inom exempelvis energiverk eller vatten- och avloppsverk då arbetsuppgifterna utgörs av teknisk konstruktion, planering, ledning och administration. Teknisk konstruktion och analyser är också vanliga arbetsuppgifter.

Utbildning

Civilingenjör kallas den som läst en civilingenjörsutbildning, 300 hp och därefter avlagt civilingenjörsexamen (Degree of Master of Science in Engineering på engelska), vilket är en akademisk yrkesexamen.

Det finns ett stort antal teknikområden, du kan antingen välja inriktning redan från början eller så kan du välja en öppen ingång, vilket betyder att du läser samma grundläggande kurser som övriga civilingenjörsstudenter och efter ett år väljer inriktning.

Alla civilingenjörsutbildningar är minst fem år på heltid och högskoleingenjörsutbildningarna är minst tre år på heltid.

Bra förberedande utbildning finns på gymnasiets Teknikprogram eller Naturvetenskapliga programmet.

Framtidsutsikter

Bedömningen är att läget för såväl nyexaminerade som erfarna civilingenjörer på fem års sikt fortsatt kommer att befinna sig i balans. Sett över tid har tillgången på civil- och högskoleingenjörer (inklusive närliggande examina och teknologie doktorer) vuxit mycket kraftigt.

Arbetsplats

Inom den privata sektorn är industriföretag och konsultfirmor vanliga arbetsgivare. Du kan också arbeta som konsult eller bli egen företagare. Du kan även arbeta som lärare och forskare vid högskolor. Civilingenjörer inom industrin har ofta en arbetsledande ställning.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

124 Lediga jobb

Nu söker vi en Systemspecialist anläggning till Stora Enso Fors

Arbetsgivare / Ort: Stora Enso AB / Fors
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi söker efter en Systemspecialist anläggning som ska ha fokus på 3D-verktyg och databashantering inom industriell anläggning. Din arbetsplats är Stora Enso Fors Bruk, Avdelning Anläggning & Investeringar, sektion Plant Data, och du kommer därmed att arbeta i divisionen Packaging Materials.

Som Systemspecialist kommer du att vara ansvarig för att upprätthålla statusen på tekniska data samt lyfta den till modern nivå inom 3D och hantera dokumentation i anläggningsarkivet. Du ansvarar för att samordna data vid ny- och ombyggnation och att informationen blir överförd till Stora Ensos 3D-modeller och förvaltningssystem. Du kommer samarbeta med alla befattningshavare på Fors Bruk, samt i projekt med att säkerställa god överföring av data till verksamhetssystem. Även arbete för andra delar av Stora Enso kan förekomma i begränsad omfattning.

Dina uppgifter inkluderar utöver ovan nämnt exempelvis att:

 • Medverka vid utveckling och hantering av masterdata och dokumentprocesser samt nya dokumentationsmetoder i samarbete med anläggningsavdelning och drift.
 • Hantering av reservdelar i form av klassning, framtagande av tekniska data, utredningar och anskaffning
 • Utrangering av anläggningsutrustning, förrådsförd utrustning och reservdelar
 • Dokumentera ny- och ombyggnationer samt bedriva registervård i vårt affärssystem


Kvalifikationer

Är du den vi söker? För att lyckas i denna roll, har du en examen inom relevant område från universitet eller högskola alternativt flerårig erfarenhet som kan prövas likvärdig en examen. Du har också minst fem års erfarenhet av arbete med 3D-applikationer inom anläggningsindustrin samt en bakgrund inom anläggningsprojektering inom kategorierna bygg, mekanik, el eller instrument. Vidare har du kunskaper om AutoCad eller liknande mjukvaror. Du har kännedom om standarder, EU-direktiv, lagstiftning och föreskrifter som har påverkan på olika teknikområden.

Som person har du en förståelse för behov av information och data hos intressenter inom en anläggning, investeringsprojekt och hos leverantörer. Därmed kräver rollen en känsla för service. Affärsmässighet och analytisk förmåga med en förståelse för vad som driver kostnader är också något vi värderar. Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift.

För att fortsätta att driva en stark kultur och implementera vår globala agenda kring förnybara material letar vi hos varje individ efter ett antal beteenden som baseras på våra ledarskapsteman:

 • Kundbehov; Håller sig väl uppdaterad gällande de marknadsfaktorer som påverkar vårt företag och förbättrar nuvarande eller uppfinner nya produkter och lösningar, genom att alltid ha kunders och konsumenters perspektiv i åtanke.
 • Affärsförmåga; Visar tydlig förståelse för finans- och produktivitetsmått som driver affärsvärde i vår verksamhet som helhet. Har förmågan att ta snabba beslut baserat på ofullständig information och tar ansvar för sina beslut.
 • Do what’s right; Tar ansvar för att Stora Enso är ett globalt företag som är etiskt, säkert och fritt från trakasserier och diskriminering. Agerar som ett föredöme för Stora Ensos värderingar och uppförandekod – i både svåra och goda tider.
 • Inspirera & Motivera; Inspirerar teammedlemmar att tro på vägen framåt och uppmuntrar en arbetsmiljö där vi samarbetar och kommunicerar. Försöker aktivt förstå hur andra motiveras i syfte att få dem att växa och prestera.

Övrig information

Vänligen skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 23 Septemeber 2021. Anställande chef Johnny Sundström +4670 259 92 96, [email protected] svarar gärna på dina frågor om positionen. Andra frågor kan ställas till Rekryteringsspecialist Madeleine Leo, +4672 3686 429, Madeleine.Leo[email protected] Vi tar endast emot ansökningar som lämnas genom vårt rekryteringssystem. Facklig kontaktperson är för Unionen Joakim Sundström, +4670 340 49 87, [email protected]

Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.

Baserat på geografiskt läge och nivå för positionen kan den normala rekryteringsprocessen dessutom innebära videointervju, lämplighetstester och övriga åtgärder inför anställning, såsom bakgrundskontroller, referenser, hälsokontroll och drogtest, som en del av slutskedet i processen.

Divisionen Packaging Materials har ambitionen att vara världsledande inom den cirkulära ekonomin med våra högkvalitativa förnybara förpackningsmaterial baserade på både nyfiber och returfiber. Genom att tillgodose behov hos dagens miljömedvetna konsumenter, hjälper vi kunder och varumärkesägare att hitta det bästa förpackningsmaterialet och ersätta fossilbaserade material med förnybara och återvinningsbara alternativ med lågt klimatavtryck. Vårt breda urval av barriärbeläggningar möjliggör design och optimering av förpackningar för olika krävande användningsområden inom konsumentprodukter och industriella förpackningar.

Som en del av bioekonomin, är Stora Enso en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vi har omkring 25 000 medarbetare anställda i mer än 30 länder och är börsnoterade på börsen i Helsingfors (STEAV, STERV) och Stockholm (STE A, STE R).

Våra fiberbaserade material är förnybara, återvinningsbara och fossilfria. Våra lösningar erbjuder koldioxidsnåla alternativ till produkter som är baserade på begränsade resurser. Vi tror att allt som är gjort på fossilbaserade material idag kan göras av ett träd imorgon.

Se vår film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t=6s

Arbetsgivare
Stora Enso AB
Kopparforsvägen 3
77497 Fors
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Projektingenjör till välkänt byggbolag i Solna

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Civilingenjör
 • bygg

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Randstad Engineering söker nu för kunds räkning en erfaren projektingenjör inom bostadsproduktion som vill vara en del av vårt härliga gäng och som är redo att ta nästa steg. Du kommer att hamna i en inkluderande och utvecklande miljö där du får ta stort eget ansvar tillsammans med hela teamet.

Vi tror att det här är tjänsten för dig som har arbetat några år och känner dig riktigt trygg i projektingenjörsrollen.

Som konsult hos Randstad får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och spännande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Engineering står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

Ansvarsområden

Utöver teamet ute på bostadsprojektet som du samarbetar dagligen med, så ges det också möjlighet till kunskapsutbyten och forum med våra andra projektingenjörer på avdelningen. Du kommer att inneha en roll med stor variation där du jobbar nära nästan alla i projektet. 

Ditt huvudsakliga ansvar handlar om att fungera som en stöttande funktion för ditt tilldelade projekt, där du i huvudsak kommer att ansvara för projektets kostnadsstyrning i MAP. Utöver ditt ansvar för kostnadsstyrningen kommer du att stötta i tidsplanering, kontraktsadministration samt kvalitets- och miljöfrågor, vilket ger dig en stor inblick och delaktighet i hela projektet. 

Arbetstider

Heltid, start omgående. Efter 6 månader stor chans till anställning hos kund.

Kvalifikationer

För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi gärna att du har en eftergymnasial ingenjörsutbildning och har skaffat dig rikligt med erfarenhet, cirka 5–7 år, från en liknande roll med ett stort fokus på kostnadsstyrning och projektekonomi. Meriterande är om du dessutom har erfarenhet av att arbeta i MAP. 

Som person ser vi att du har ett öga för detaljer då du kommer att arbeta med mycket informationsinhämtning. Du har en förmåga att planera ditt arbete och att självständigt söka efter information. Du är en naturlig lagspelare som förstår att ditt enskilda bidrag är viktigt för projektets framgång. Då saker snabbt kan ändras i produktion är det också viktigt att du utan problem kan anpassa dig och hantera förändringar som uppstår. 

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 20 september 2021
för mer info kontakta rekryterare Mimmie Swärdén på [email protected]

Om företaget

Randstad Engineering är specialiserade inom kompetensområdet teknik och är en del av Randstad, som med verksamhet i 38 länder är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning. Genom detta globala nätverk och i kombination med en stark lokal förankring kan vi erbjuda ett stort utbud av varierande och utvecklande uppdrag och tjänster för dig som är ingenjör. Vår mission är att med din karriär i fokus hjälpa dig att uppnå din fulla potential!
Läs mer om oss på: https://www.randstad.se/engineering
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Är du elkunnig och vill arbeta som teknisk projektledare?

Arbetsgivare / Ort: Bemannia Kontor AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Civilingenjör
 • anläggning
 • elkraft

Om jobbet
Är du en erfaren energiingenjör med intresse för energieffektiviseringar och fjärrvärme? Slår ditt hjärta en volt när du tänker på miljösmarta lösningar? Då kanske du är nästa Tekniska projektledare i gänget på Energitjänster! Om uppdraget På Energitjänster hjälper vår kund personer att få en enkel och miljösmart vardag. För vår kund är energitjänster framtiden, och de ser att det kommer hända otroligt mycket de kommande åren inom energibranschen. Nu behöver dem en stark spelare som kan hjälpa dem dit och samtidigt vara med och bygga upp laget på Energitjänster. Som Teknisk projektledare på Energitjänster landar du på en avdelning med mycket skratt, stark gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Alla arbetsprocesser är inte till 100% färdiga, men de har en fin basstruktur och en stark vilja att bygga vidare på nya effektiva arbetssätt för att på bästa sätt hjälpa deras kunder. Uppdraget förväntas starta omgående och är till hela februari 2023. Dina arbetsuppgifter Ditt huvudsakliga ansvar som Teknisk projektledare är att arbeta med långsiktiga energitjänsteavtal till deras stora kunder. Deras energitjänsteavtal kan se väldigt olika ut, och du behöver använda viss kreativitet för att kombinera deras olika tjänster. Du kommer att efter projektering och införsäljning ta vid, ro projektet iland och se till att budget och tidplan hålls. Driva projekt avseende fjärrvärme och fjärrkyla och energi- och miljötjänster. Ansvara för att genomföra startmöte, byggmöte, slutbesiktning samt avrapportering till kundansvarig Dina kvalifikationer - Högskoleutbildning inom energi - minst 1 års arbetslivserfarenhet av att arbeta som energiingenjör, elingenjör eller liknande Det är meriterande om du har: - Tidigare arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen - Kunskap om fjärrkyla, fjärrvärme och/ eller ventilation - Arbetat med laddstationer - Arbetat med solceller Vad vi erbjuder dig Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta. Om ansökan Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail. För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00. Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.
Arbetsgivare
Bemannia Kontor AB
Hemsida: https://www.bemannia.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

BIM-samordnare / BIM-projektör / Process Manager till Zynka

Arbetsgivare / Ort: Bravura Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 24 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Civilingenjör
 • bygg

Om jobbet
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Zynka. Om företaget: Zynka består av BIM-experter och utvecklare baserade i Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi levererar nytänkande digitala lösningar och tillhandahåller expertkunskaper i varje steg av fastighetsaffären - från projektutveckling till förvaltning. Vi går i frontlinjen för den digitala transformationen av bygg- och fastighetsbranschen för att maximera våra kunders effektivitet, kvalitet och lönsamhet. Vår nyfikenhet och passion för ny teknik, kombinerad med lång erfarenhet, gör att vi kan utmana branschen. Vi ser alltid helheten och driver utvecklingen framåt. Målet är att skapa fler och större bestående värden – både för våra kunder och samhället i stort. Arbetsuppgifter: I rollen som Process Manager hos oss på Zynka driver du självständigt projekt på handläggarnivå, som en viktig del i projektledningen. Du leder och samordnar den digitala processen i byggprojekt utifrån vårt mantra ”People, Process & Technology”, där en viktig uppgift är att kunna möta beställare och projektmedlemmar på rätt sätt utifrån deras och projektets unika förutsättningar. Du ansvarar för projektekonomi, projektplanering, resursplanering och coachning av projektgrupper i de större projekten. I rollen som Process Manager ingår bland annat: • Att definiera den digitala projektprocessen och framdrift • Ansvar för att upprätta och implementera projektets digitala strategi • BIM-samordning, leda samordningsmöten för projektets alla parter • Utbildning för projektmedlemmar kopplat till digital process, hjälpmedel och strategi • Ansvar för att coacha projektdeltagare med din expertis i digitala verktyg och processer • Beställarkontakt • Tid- och budgetansvar Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper: • Du har en teknisk utbildning som högskoleingenjör, civilingenjör eller motsvarande. • Du har minst ett par års erfarenhet av BIM- och digitaliseringsarbete i fastighetsprojekt av olika storleksgrad och komplexitet. • Du hanterar de mest vanligen förekommande samordnings- och projekteringsverktygen. Detta då vi arbetar med många olika digitala verktyg och programvaror. • Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Som person har du ett tydligt affärsmannaskap och entreprenöriellt förhållningssätt. Du har en god förståelse för konsultrollen och är självgående men även kreativ i att hitta nya lösningar. Vidare ser vi att du har en tydlig kommunikation där både lyhördhet och samarbete är ledande i ditt sätt att arbeta. Vi ser gärna att du delar med dig av dina insikter och erfarenheter samt nyfiket tar del av kollegors kunskap. För att trivas hos oss på Zynka ser vi att du har en gedigen insikt i digitaliseringens möjligheter och drivs av att få vara del av ett bolag som är i en tillväxtfas med stor potential. Du älskar att vara i en föränderlig miljö och delar vår vision och ser möjligheterna i att bygga ditt eget varumärke samtidigt som vi tillsammans bygger Zynkas. Övrig information: Start: enligt överenskommelse Plats: Malmö Lön: enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/ Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: BIM, Building Ïnformation Modelling, Process Manager, projekt management, Ingenjör, Digitalisering, Fastighet, Construction, Real Estate, Engineering, Malmö
Arbetsgivare
Bravura Sverige AB
Hemsida: www.bravura.se
Ansökan
Ansök senast 24 oktober (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

BIM-samordnare / BIM-projektör / Process Manager till Zynka BIM

Arbetsgivare / Ort: Bravura Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 24 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Civilingenjör
 • bygg

Om jobbet
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Zynka. Om företaget: Zynka består av BIM-experter och utvecklare baserade i Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi levererar nytänkande digitala lösningar och tillhandahåller expertkunskaper i varje steg av fastighetsaffären - från projektutveckling till förvaltning. Vi går i frontlinjen för den digitala transformationen av bygg- och fastighetsbranschen för att maximera våra kunders effektivitet, kvalitet och lönsamhet. Vår nyfikenhet och passion för ny teknik, kombinerad med lång erfarenhet, gör att vi kan utmana branschen. Vi ser alltid helheten och driver utvecklingen framåt. Målet är att skapa fler och större bestående värden – både för våra kunder och samhället i stort. Arbetsuppgifter: I rollen som Process Manager hos oss på Zynka driver du självständigt projekt på handläggarnivå, som en viktig del i projektledningen. Du leder och samordnar den digitala processen i byggprojekt utifrån vårt mantra ”People, Process & Technology”, där en viktig uppgift är att kunna möta beställare och projektmedlemmar på rätt sätt utifrån deras och projektets unika förutsättningar. Du ansvarar för projektekonomi, projektplanering, resursplanering och coachning av projektgrupper i de större projekten. I rollen som Process Manager ingår bland annat: • Att definiera den digitala projektprocessen och framdrift • Ansvar för att upprätta och implementera projektets digitala strategi • BIM-samordning, leda samordningsmöten för projektets alla parter • Utbildning för projektmedlemmar kopplat till digital process, hjälpmedel och strategi • Ansvar för att coacha projektdeltagare med din expertis i digitala verktyg och processer • Beställarkontakt • Tid- och budgetansvar Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper: • Du har en teknisk utbildning som högskoleingenjör, civilingenjör eller motsvarande. • Du har minst ett par års erfarenhet av BIM- och digitaliseringsarbete i fastighetsprojekt av olika storleksgrad och komplexitet. • Du hanterar de mest vanligen förekommande samordnings- och projekteringsverktygen. Detta då vi arbetar med många olika digitala verktyg och programvaror. • Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Som person har du ett tydligt affärsmannaskap och entreprenöriellt förhållningssätt. Du har en god förståelse för konsultrollen och är självgående men även kreativ i att hitta nya lösningar. Vidare ser vi att du har en tydlig kommunikation där både lyhördhet och samarbete är ledande i ditt sätt att arbeta. Vi ser gärna att du delar med dig av dina insikter och erfarenheter samt nyfiket tar del av kollegors kunskap. För att trivas hos oss på Zynka ser vi att du har en gedigen insikt i digitaliseringens möjligheter och drivs av att få vara del av ett bolag som är i en tillväxtfas med stor potential. Du älskar att vara i en föränderlig miljö och delar vår vision och ser möjligheterna i att bygga ditt eget varumärke samtidigt som vi tillsammans bygger Zynkas. Övrig information: Start: enligt överenskommelse Plats: Göteborg, Polhemsplatsen Lön: enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/ Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: BIM, Building Ïnformation Modelling, Process Manager, projekt management, Ingenjör, Digitalisering, Fastighet, Construction, Real Estate, Engineering, Malmö
Arbetsgivare
Bravura Sverige AB
Hemsida: www.bravura.se
Ansökan
Ansök senast 24 oktober (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.