Stockholm Science & Innovation School - SSIS

SSIS är en gymnasieskola belägen i Kista, ett av världens främsta IT-områden, där närheten till spännande samarbetspartners är viktig för oss.

Vi erbjuder utbildningar inom Teknikprogrammet med inriktningarna Informations- och medieteknik samt Teknikvetenskap. SSIS är en ledande skola inom IT-pedagogik i Stockholm och strävar efter att utveckla samarbeten mellan skola, näringsliv och universitet.

Genom våra partners får våra elever möjlighet till en mängd olika studiebesök, föreläsningar, workshops och projekt som ger insikt i den breda variation av yrken inom Teknik- och IT-branschen. Våra utbildningar är utformade i samråd med partners för att ge dig de färdigheter som krävs för en karriär inom en global och föränderlig bransch.

Teknik är en central del av våra liv och används dagligen för att lösa problem, kommunicera och underhålla. Inom teknikbranschen finns möjligheter att arbeta med allt från globala utmaningar till underhållningsindustrin och hälso- och sjukvården.

Våra elever utvecklar ett entreprenöriellt synsätt på lärande och förbereds väl inför högskolestudier. På SSIS välkomnas motiverade elever som är öppna för nya idéer och har modet att testa och lyckas.

Vi erbjuder en högteknologisk miljö där lärande, forskning, kultur och näringsliv möts för att skapa en öppen, kreativ och dynamisk mötesplats.

Läs mer om oss, våra samarbeten och våra öppna hus på vår hemsida. Följ oss även gärna på våra sociala medieplattformar Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn.

Visa mer
Visa mindre
Gör intresseanmälan

Kontakta Stockholm Science & Innovation School - SSIS

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad eller har frågor till Stockholm Science & Innovation School - SSIS. Stockholm Science & Innovation School - SSIS hör av sig inom kort!