På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Programmerare
Spela filmen

Programmerare

Programmerare kan arbeta med allt ifrån dataspel till avancerade styrsystem för tillverkning i industrin. Vanligen arbetar du utifrån riktlinjer eller instruktioner som systemutvecklaren dragit upp eller diskuterar själv förutsättningarna med beställarna av programmet. Du måste vara beredd att lära dig nya språk när utvecklingen går framåt. Under arbetet måste du hela tiden testa programmet så att det fungerar som du tänkt dig. Medan du arbetar ska du dokumentera det du håller på med.

Programmerare kan också kallas för kodknackare och de kan kombinera uppgifter med webbdesigner eller liknande.

Utbildning

Programmerare kan ha väldigt olika utbildningar i bagaget, en del är mer eller mindre självlärda, men allt oftare efterfrågar arbetsgivare att den som söker anställning som programmerare ska ha en eftergymnasial utbildning från högskola/universitet eller från en yrkeshögskola.

Framtidsutsikter

Europa saknar ca. 1.000.000 programmerare enligt prognos från EU-kommissionen.

Arbetsplats

En av fördelarna i jobbet som programmerare är att du kan jobba överallt, från vilket land som helst, där det finns en internetuppkoppling. Du är alltså inte bunden till en specifik fysisk arbetsplats.

Visste du att...?

UTM-kod - tilllägg till www-länken, i adressfältet, som "programmeras in" för att man ska se från vilken hemsida som personen blev länkad till. På så sätt kan man föra statistik över hur folk lyckades hitta till en viss hemsida.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

1 Lediga jobb

Programmerare

Arbetsgivare / Ort: Front Edge IT AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (26 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Mjukvaruutvecklare

Om jobbet
Mycket ospecifik jobbtitel, vi vet. Låt oss förklara. Vi letar efter personlighet - en inställning, en attityd och ett driv att utvecklas. Vi letar efter personer som delar våra värderingar - Glädje (man ska älska sitt jobb), Agilitet (förändring är naturligt och betyder nya möjligheter) och Professionalism (man känner stolthet och ansvar för det man levererar). Uppfyller du detta är du mer än halvvägs i hamn. Det som ska till för att du ska passa in i vårt gäng är att du dessutom älskar programmering och mjukvaruutveckling - vilket programmeringsspråk eller teknik som är din specialitet är inte lika viktigt. Är du rätt person, så är du rätt för oss. Hire personality, Train skill - är något vi tror starkt på. På FrontEdge är vi IT-konsulter. Vi anställer i 9 fall av 10 inte för ett specifikt uppdrag, utan vi anställer en specifik person som vi sedan hittar rätt uppdrag åt. Vi lovar spännande och utvecklande uppdrag och en tillhörighet på ett spännande och utvecklande konsultföretag bestående av likasinnade programmerare. Vi delar alla passionen för IT och programmering och tillsammans jobbar vi för att bli bättre hela tiden. Låter det som något för dig? Tveka inte att söka!
Arbetsgivare
Front Edge IT AB
Hemsida: https://frontedgeit.se
Ansökan
Ansök senast 15 November (26 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.