IT-Högskolan

IT-Högskolan erbjuder IT-utbildningar till en rad drömyrken – och en gräddfil för våra studenter till de bästa praktikplatserna med försprång till jobben inom IT.

IT-Högskolan är en tydligt profilerad högskola inom data och IT med nära branschkontakter. Vi finns i Stockholm och Göteborg samt erbjuder även smidig IT-distansutbildning.

Att utbilda dig på IT-Högskolan är en god investering i din framtida karriär genom en gynnsam mix av teori och relevant praktik. Våra kvalitetsutbildningar har gett oss högt förtroende i IT-branschen och majoriteten av våra studenter har jobb vid avslutade studier.

Läser du en yh-utbildning har du rätt till studiemedel via CSN och efter avslutad utbildning erhåller du en Yrkeshögskoleexamen.

Vi möter branschens krav och ger dig den spetskompetens som krävs för att gå vidare till spännande anställning efter examen.

IT-Högskolan bedriver alla utbildningar med nära företagssamarbeten. Våra studeranden ges därigenom fördelen av en unik företagspool, där ledande företag inom IT-branschen finns representerade. 100 % av våra studerande får en relevant LIA-plats!

Visa mer
Visa mindre