Bergqvist Massage- och friskvård

Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar

Hos oss på Bergqvist kan du förverkliga dina drömmar och gå allt från en kort grundkurs, en fullständig yrkesutbildning, eller fördjupande vidareutbildningar.

Vi har utbildningar inom föjlande områden:

  • Massageterapeut
  • Personlig tränare
  • Spaterapeut
  • Diplomerad coach
  • Kost- och näringsrådgivare


Vi anordnar våra utbildningar i Linköping, Malmö och Stockholm.

Skolans speciella inriktning är att arbeta med en kombination av flera kompetenser inom friskvård, som till exempel massage, träning och kost. Detta ger våra elever särskild kompetens vad gäller förebyggande och friskvårdande åtgärder.

Inom massage, personlig träning och friskvård har vi kurser och utbildningar på alla nivåer från nybörjarkurser till långa yrkesutbildningar.

Yrkesutbildningar
Efter våra yrkesutbildningar inom massage, personlig träning och friskvård kan du jobba professionellt som massör, PT och friskvårdsterapeut.

Vidareutbildningar
Vi har ett flertal fortbildningar för massörer och personliga tränare.

Kurser
För den som vill lära sig grunder i massage har vi kortare kurser.

Vi tar emot elever från hela landet. Vi tar endast emot ca 20 elever per klass för att kunna hålla en hög kvalitet på utbildningarna.

Boende
Eftersom våra utbildningar är flexibelt upplagda, med lärarledda omgångar på skolan som varvas med distansstudier och praktik på hemorten, behöver många tillfälligt boende under veckorna i Linköping eller Malmö. I Linköping har Bergqvist sedan många år ett kontaktnät med privatpersoner som hyr ut rum till elever som studerar på vår skola för ca 250:-/natt.

Vill man kosta på sig lite lyxigare boende har vi specialavtal på hotell i närheten av skolan. I Malmö jobbar vi på att bygga upp ett liknande kontaktnät och räknar med att även där framöver kunna erbjuda rumsuthyrare med mera.

Visa mer
Visa mindre