Changemaker Educations AB

Changemaker Educations arbetar med YH-utbildningar, folkhögskoleutbildningar samt fristående kurser för individ och organisationer inom områden som spel, e-handel, webb, agil projektledning och urban matproduktion.

Vi identifierar arbetsmarknadens framtida behov av kompetenser och förmågor, och designar därefter innovativa och effektfulla utbildningar. Vi kompetensutvecklar dagens och morgondagens ledare, medarbetare och entreprenörer och ger dem verktygen att forma framtiden.


Changemaker Educations har funnits i över 20 år och utbildat över tvåtusen personer. Våra tidigare studerande arbetar idag inom spelindustrin, e-handel, kommunikation, Data/IT, webbutveckling och organisation/ledarskap i bl.a Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Polen, Storbritannien, Frankrike, Australien och Malaysia.

Changemaker Educations jobbar i nära samarbete med näringsliv, kommuner, ideella föreningar och andra parter som är med och verkar för en mer hållbar framtid. Våra utbildningsprogram har branschrelevanta företagsrepresentanter knutna till sig i sina ledningsgrupper och som LIA-företag och gästföreläsare.


Korta kurser och utbildningar
Hos oss på Changemaker kan du även läsa en kortare betalkurs under några veckor för att få ny eller uppdaterad kunskap. Tillsammans med Cireko erbjuder vi några kortare Yh-utbildningar. Vi skräddarsyr även kurser för företag, organisationer och grupper.
 


Här hittar du alla våra korta kurser >>
 

Visa mer
Visa mindre