Arena Yrkeshögskola

Arena – En rikstäckande utbildningskoncern
Arena Yrkeshögskola är tillsammans med systerföretaget Arena Utbildning ledande på yrkesutbildning i Sverige. Vår verksamhet sträcker sig från Malmö till Luleå med över 5000 elever. Dessutom har vi en egenutvecklad lärplattform som möjliggör flexibel utbildning i hela landet. 

Arenakoncernen, där våra utbildningsföretag är en del, har omkring 2000 anställda spridda över 83 orter. Koncernen inkluderar företag som Arena Personal, Arbetslivsresurs, Niana och gymkedjan World Class. Vi specialiserar oss på områden som rekrytering, bemanning, ledar- och personalutveckling, omställning, rehabilitering, kompetensutveckling och proaktiva hälsotjänster.

Arena Yrkeshögskola – Utbildningar som leder till jobb
Alla våra yrkeshögskoleutbildningar är specifikt framtagna för att leda till jobb och innehåller minst 25 % praktik (lärande i arbete). Vi har ett mycket nära samarbete med arbetslivet och kan på så sätt skräddarsy våra utbildningar efter branschens framtida kompetensbehov. Många av våra utbildningar är på distans, vilket innebär att du kan söka dig till oss oavsett var du bor i Sverige.

Visa mer
Visa mindre