På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Yrkeshögskolan EEoT

Blir du nyfiken då du hör begrepp som e-mobility och energioptimering? Vill du bidra till att utveckla hållbara energilösningar? Vill du ha ett framtidsyrke med mycket goda möjligheter till anställning? Är du beredd att ta ansvar för ditt eget lärande i en stimulerande miljö som ger dig mycket goda branschkontakter? Då är den här utbildningen helt rätt för dig.

Sök till vår utbildning Optimering av Hållbara Energisystem!

Utbildningen ger dig en kompetens som är eftertraktad idag och ännu mer imorgon och då det råder brist på personer som kan arbeta med energieffektivisering så behöver branschen fyllas på med betydligt fler människor.

Det finns också ett helt nytt behov av personer med ämnesöverskridande kompetens som kan fylla helt nya roller på arbetsmarknaden. Framtidsutsikterna är alltså mycket goda.

Din framtida yrkesroll kan vara specialiserad ingenjör med inriktning på energisystem och dess optimering , el-energiprojektör eller konsult inom elsystem och e-mobility.

Kvalificerade energiprojekt kräver kompetent personal som förstår dagens och morgondagens utmaningar. Med en yrkeshögskoleexamen inom optimering av hållbara energisystem är du rustad för att göra såväl avancerade analyser som att genomföra det praktiska installationsarbetet.

Utbildningen ger dig också kunskap om hur du driver framgångsrika projekt för kunds räkning som konsult eller som anställd.

Utbildningen omfattar 400 Yh-poäng, vilket motsvarar två års heltidsstudier. Upplägget är platsbunden online och distans utbildning. Vi tar emot sökande från hela Sverige.

Optimering av Hållbara Energisystem är en godkänd yrkeshögskoleutbildning vilket innebär att du som student har rätt till studiemedel via CSN.

Visa mer
Visa mindre

YH-utbildningar hos Yrkeshögskolan EEoT

Optimering av Hållbara Energisystem

Studietakt / Ort
Utbildningsstart
2022-08-01
2023-08-01
Utbildningsslut
2023-06-16
2025-06-13
Antal poäng
420 YH-poäng (ca 2.1 år)
Ansökan öppnar
Saknas
Ansökan stänger
Saknas
VISA MER

Bred och innehållsrik utbildning på två år, för dig som vill jobba med olika lösningar som hållbara energisystem bygger på. Du läser bl.a. om energiproduktion, energioptimering, energilagring samt gröna tekniker som LED-belysning, e-mobility, solel och hur dessa samverkar för ett hållbart system. Du får också kunskaper om smarta hus, nätverk, elsystem, artificiell intelligens, projektledning och mer.

Utbildningen erbjuder dig kompetens som är mycket eftertraktad på arbetsmarknaden idag och kommer att bli ännu mer attraktiv framöver.

Kvalificerade energiprojekt kräver kompetent personal som förstår dagens och morgondagens utmaningar. Med en yrkeshögskoleexamen inom optimering av hållbara energisystem är du rustad för att göra såväl avancerade analyser som att genomföra projektering av det praktiska installationsarbetet.

Din framtida yrkesroll kan vara specialiserad ingenjör med inriktning på energisystem och dess optimering, el-energiprojektör eller konsult inom elsystem, e-mobility, solel etc. Det finns också ett behov av personer med ämnesöverskridande kompetens som kan fylla helt nya roller på arbetsmarknaden. Framtidsutsikterna är alltså mycket goda.

Optimering av Hållbara Energisystem är en godkänd yrkeshögskoleutbildning vilket innebär att du som student har rätt till studiemedel via CSN. Den omfattar 420 Yh-poäng, vilket motsvarar två års heltidsstudier. Upplägget är platsbunden online utbildning.

Studieort: Sköndal (Stockholms kommun).

Tel: 08-122 00 120
Hemsida: eeot.se
E-post: [email protected]
VISA MINDRE