Berghs School of Communication

Vi på Berghs tror på integration – mellan studenter, utbildningar, discipliner, ämnen, näringslivet, byråer, entreprenörer och företag. Vi förbereder dig med ett processtänk som gör att du kan klara av att följa med i en tid av snabba förändringar.

Vi hjälper dig att omvandla din kunskap till kompetens, du får testa din kunskap genom att öva, reflektera samt ge och ta emot feedback.

Vi arbetar nära näringslivet för att löpande tillgodose efterfrågade kompetenser. Pedagogiken (Action-based learning) på Berghs handlar till stor del om att omsätta teorier i praktiken, genom att lyfta in verkligheten i klassrummet. Våra uppdragsgivare ger oss riktiga utmaningar inom våra utbildningar.

Våra lärare tillhör de främsta inom sitt yrke och de kommer till oss för att dela sin erfarenhet och väcka nyfikenhet hos dig att självständigt tackla problem som uppstår.

Berghs utbildar alla inom kommunikations­branschen, vilket gör oss unika. Vi utbildar dig som vill in i branschen, dig som befinner sig mitt i yrkeslivet och dig som siktar mot absoluta toppen.
 

Visa mer
Visa mindre