Akademi Båstad Yrkeshögskola

Akademi Båstad Yrkeshögskola erbjuder en stor bredd av utbildningar som leder till jobb direkt efter examen. Alla våra utbildningar är framtagna i samarbete med respektive bransch och uppdaterade efter arbetsgivarnas efterfrågan på kompetens. Vi ser till att du kommer rätt in i näringslivet!

Det är aldrig för sent att utbilda sig eller bara skaffa ett ”kvitto” på det man redan kan. Med hjälp av våra yh-utbildningar får du den spetskompetens som krävs av framtidens arbetsgivare och som gör dig än mer anställningsbar.

Vi har flera utbildningar inom exempelvis turism, restaurang, trädgård och vård. Dina distansstudier varvas mellan fysiska och digitala träffar.

I alla utbildningar kommer du nära verkligheten i form av case och branschföreläsningar. Detta gör att du under utbildningen bygger upp ett väl utvecklat kontaktnät i branschen. LIA eller projektarbete i samarbete med branschen tar också lärandet till en ny nivå och skapar ytterligare kontakter.

Kompetens och flexibilitet är vår idé. Kunskap och färdighet vårt mål!

Varmt välkommen till oss!

Visa mer
Visa mindre
Gör intresseanmälan

Kontakta Akademi Båstad Yrkeshögskola

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad eller har frågor till Akademi Båstad Yrkeshögskola. Akademi Båstad Yrkeshögskola hör av sig inom kort!