På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Specialistundersköterska

Specialistundersköterska

Specialistundersköterska kan arbeta på många olika arbetsplatser och arbetsuppgifterna kan därför variera ganska mycket. Som specialistundersköterska kan du arbeta med omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation och rapportering.

Tjänster som specialistundersköterska kan både vara förlagda på kontorstid, men också på obekväma arbetstider som kväll/natt/helger samt storhelger.

I arbetsuppgifter som en specialistundersköterska har ingår det ofta en hel del administrativa arbetsuppgifter och du arbetar bland annat med kvalitetsarbete, både förebyggande kvalitetsarbete och med att rapportera tillbud till kvalitetsregister.

Utbildning

Utbildning till specialistundersköterska är ofta nischad mot en viss ålder eller en viss typ av sjukdomar och/eller behandlingar, t.ex inom barn-, geriatrik-, inom kirurgi eller akutsjukvård.

Utbildning till olika typer av specialistundersköterska är förlagd inom Yrkeshögskolan.

Bra grundutbildning finns på gymnasiets Vård och omsorgsprogrammet  eller inom Komvux, Kurspaket Omvårdnad eller Vård- och omsorg.

Visa mer
Visa mindre

662 Lediga jobb

Undersköterska för semestervik till Kvinnohälsovården Halmstad

Arbetsgivare / Ort: REGION HALLAND
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - upp till 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2022-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Kvinnohälsovården Halland Kvinnohälsovården ingår i verksamhetsområdet Kvinnohälsovård och ungdomsmottagningar Halland. På mottagningen arbetar specialistläkare, barnmorskor, undersköterskor samt sekreterare i team. KHV har ett nära samarbete med kvinnosjukvården vid Hallands sjukhus. Vi söker dig som under sommaren vill arbeta tillsammans med oss på Kvinnohälsovården i Halmstad under v.25-33. Som undersköterska på mottagningen arbetar du med venprovtagning, läkarmottagning, reception, blodtrycksmottagning samt andra arbetsuppgifter som undersköterska på mottagning. Det kan även ingå andra arbetsuppgifter som uppackning av förråd, tvätt od. Vi storstädar de första veckorna där undersköterskan har en viktig roll att hjälpa till med logistiken.   Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt är du sjuksköterskestudent som är klar med termin 3. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på en mottagning men det är inget krav. Du behöver ha erfarenhet av venprovtagningar. Vi ser att du är positiv, flexibel och vill ge våra patienter bästa service. Du har ett stort intresse av att arbeta med gravida. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har en väl utvecklad samarbetsförmåga, men du har även en god förmåga att arbeta självständigt. För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan! Vårt erbjudande För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. Klicka https://www.regionhalland.se/jobb-och-karriar/att-jobba-i-region-halland/formaner-for-dig-som-anstalld/ för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. Om Region Halland Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning. Vår vision är ”Halland ­ – bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa! Vill du veta mer om Region Hallands organisation, vårt uppdrag och vår vision? Klicka https://www.regionhalland.se/om-region-halland/ Strävan efter jämställdhet, mångfald och likvärdiga villkor är både en kvalitetsfråga och en självklar del av Region Hallands värdegrund. Region Halland krigsplacerar all tillsvidareanställd personal. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
REGION HALLAND
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Undersköterska

Arbetsgivare / Ort: REGION JÖNKÖPINGS LÄN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2022-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Kirurgen avd. B Kom och jobba tillsammans med oss! Välkommen till kirurgen, avdelning B i Jönköping! Vi söker Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har ett intresserad av kirurgisk omvårdnad, gärna med erfarenhet av vårdavdelningsarbete inom kirurgisk vård. Vi erbjuder dig • En tillsvidareanställning på heltid, dag/kväll och helg enligt schema • Introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter • Tillgång till friskvårdsaktiviteter och fri öppensjukvård • En trevlig arbetsplats med möjlighet till utveckling i din roll Provanställning kan bli aktuell. Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder. (https://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/) Det här får du arbeta med Inom kirurgkliniken vårdas patienter som genomgår olika utredningar, behandlingar, planerade och akuta operationer. På kliniken arbetar vi i team som är uppdelade i vårdavdelningar varpå arbetsuppgifterna är sedvanliga för en undersköterska. Vi har även ett akutuppdrag vilket gör att variationen är stor. Vidare har vi starkt patientfokus och det pågår ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete på vår klinik. För att du ska trivas hos oss Tillsammans med dina kollegor arbetar du alltid med patienten i fokus och med en hög känsla för bemötande och service. Du samarbetar bra tillsammans med andra och trivs med variation i arbetet. Som person är du lugn och stabil, uppmärksam och tillmötesgående. Vi sätter också värde på att du har god initiativförmåga och kan arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Så här gör du om du är intresserad Om du har frågor går det bra att kontakta vårdenhetschef Wiktoria Edvinsson, 010-24 213 10, [email protected] Sista ansökningsdag är den 26 januari 2022 men vi tillämpar löpande urval under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Varmt välkommen att söka tjänsten hos oss! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Kirurgkliniken, enhet Jönköping är en del av kirurgkliniken Region Jönköpings län. I Jönköping finns två vårdavdelningar, kirurgen A och B, en kirurgmottagning, en skopienhet samt en bröstmottagning. Kliniken består av fem kirurgiska team: akut, övre gastro, nedre gastro, kärl samt bröst/endokrin. De flesta team har omvårdnadsutvecklare som gemensamt med ansvarig teamläkare arbetar med att utveckla vårdrutiner och upprätthålla kompetensen på avdelningen. Kirurgkliniken i Region Jönköpings län är sedan 2017 en regionövergripande klinik med verksamhet på tre orter: Eksjö, Jönköping och Värnamo. Vid alla tre orterna finns akutmottagning och akut kirurgisk vård bedrivs dygnet runt inklusive operation och intensivvård.
Arbetsgivare
REGION JÖNKÖPINGS LÄN
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Undersköterska

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2022-01-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Undersköterska
  • vård- och specialavdelning och mottagning

Om jobbet
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. Om oss Närhälsan Kungssten vårdcentral och BVC ligger vid foten av Älvsborgsbron i Stadsdelen Majorna-Linné. Vi har ett geografiskt område, från Västra Göteborg över Grimmered, Högsbohöjd och ner till Mariaplan. Vi har 9 100 listade invånare och är cirka 30 medarbetare. Förutom sedvanlig vårdcentralsmottagning har vi Astma/KOL, Diabetes, Hypertoni och FAR-mottagning samt ett Psykosocialt/ rehab-team. BVC har cirka 100 nyfödda barn per år. Arbetet sker i nära samverkan med föräldrarådgivare och Öppna förskolan som finns i samma lokaler. Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta patienternas behov. Följ oss på Instagram:https://vgregion.varbi.com/center/tool/position/461024/edit/tab:1/ https:/www.instagram.com/narhalsan Om arbetet Att vara undersköterska hos oss är ett varierande arbete där patienten står i fokus. Du är en av tre undersköterskor på vårdcentralen och arbetar på vårt laboratorium med provtagning och provsvarshantering, kalibrering av instrument och kvalitetsarbete. Du assisterar även vid undersökningar och tar EKG. Du har samordningsansvaret för materialbeställningar och förrådshantering. Uppdrag som hygienansvarig, miljösamordnare, vaccinatör och kemikalie-ansvarig kan också bli aktuellt utifrån den sökandes intresse och kompetens. Vi dokumenterar i journalsystemet Asynja Visph. Om dig Du har dokumenterad utbildning som undersköterska, gärna med arbetserfarenhet inom primärvård inklusive laboratorium/provtagning och patientnära analyser. Har du tidigare arbetat i journalsystemet Asynja Visph är det meriterande, liksom intresse och erfarenhet av utvecklingsarbete inom förrådshantering. Tidigare uppdrag inom hygienansvar och miljösamordning är ett plus. Du tycker om utveckling och förändring och vill vara med och hitta nya arbetssätt som tar vara på digitaliseringens möjligheter. Du tycker om att träffa människor i olika åldrar och livssituationer, är lösningsinriktad och har god samarbetsförmåga. Du har förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete, även i mer stressiga situationer, är noggrann och ansvarstagande samt har ett bra bemötande mot patienter och arbetskamrater. Och du vill vara med och utveckla en primärvård i världsklass med Närhälsans kärnvärden: Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande som grund. Villkor Visstidsanställning till och med 2022-08-31. Varmt välkommen med din ansökan! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Undersköterska, kom till oss där delaktighet, kvalitet & teamet är i fokus!

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2022-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Undersköterska
  • vård- och specialavdelning och mottagning

Om jobbet
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter. Geriatriken Mölndal – Välkommen till oss Avdelning 234 och 235 är en del av akutflödet på Mölndals sjukhus, där de flesta patienter kommer direkt från akutmottagningen och ambulansen. Vi har också direktinläggningar via Mobila teamet som är kopplat till verksamheten. Våra patienter är över 65 år och vi arbetar aktivt med patientsäkerhetsarbete och har som mål att alla sköra äldre skall vårdas enligt ett strukturerat omhändertagande, CGA (Comprehensive Geriatric Assessment). Detta för att snabbt identifiera eventuella risker och kunna sätta in motåtgärder. Under vardagar har vi ett inskrivningsteam som tar hand om våra höftfrakturer preoperativt. Vi är en stabil arbetsgrupp med varierande åldrar och erfarenheter. Hos oss får alla vara nya! Ett arbete där du gör skillnad för våra patienter Grundläggande hos oss är teamarbetet! Detta för att kunna ge våra äldre bästa möjliga omvårdnad och behandling. Förutom att du arbetar i team med undersköterska, sjuksköterska och läkare så samarbetar du också med andra yrkeskategorier såsom dietist, kurator, fysioterapeuter och arbetsterapeuter som alla bidrar till att uppfylla patientens behov. Inom Geriatriken månar vi om din kompetensutveckling, i samarbete med bland annat läkarna och paramedicinarna utformar vi exempelvis föreläsningsserier och kompetensutbildningar för att du ska utvecklas i din profession. Din utveckling och trivsel är viktig för oss! Vi erbjuder dig Här har du möjligheten att arbeta både med kirurgi, medicin eller ortopedi. Inom Geriatriken på Mölndals sjukhus kommer du att möta patienter med ett brett spektrum av diagnoser som ger dig möjlighet till bred och djup kunskap inom olika diagnoser. Som nyanställd får du bredvidgång och handledning under din introduktion för att du ska känna dig trygg i ditt arbete. Om intresse finns kan du få delta i någon av våra arbetsgrupper som arbetar med utveckling och utbildning. Vem söker vi? Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av slutenvård. Om du tidigare har arbetat inom akutsjukvård är det meriterande. Tjänsten kräver att du är flexibel inför förändringar i både arbetssätt och arbetstakt. Som person tycker du om att samarbeta och ser teamet som en betydelsefull och självklar del i arbetet. Du är alltid inställd på att ge den bästa vården till våra patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  Låter detta som en spännande tjänst och en chans för dig att utvecklas? Känner du att detta är din framtida arbetsplats? Intervjuer kommer att ske den 14 september, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Välkommen med din ansökan! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Undersköterska till Vårdcentralen Solbrinken i Hässleholm

Arbetsgivare / Ort: REGION SKÅNE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2022-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Undersköterska
  • vård- och specialavdelning och mottagning

Om jobbet
Gör skillnad. Varje dag. Vårdcentralen Solbrinken söker nu dig som är undersköterska och vill vara en del av vårt positiva arbetslag! Vi är en välbemannad vårdcentral med cirka 40 medarbetare inom olika yrkeskategorier som tar hand om cirka 8 800 patienter. Hos oss strävar vi efter vård med kontinuitet samt teamarbete inom och utanför professionsgränserna. Vi som arbetar på vårdcentralen idag är sjuksköterskor, distriktssköterskor, specialister i allmänmedicin, ST-läkare, AT-läkare, undersköterskor, medicinska sekreterare, fysioterapeuter, kurator, psykolog och arbetsterapeut. Med vårt breda utbud kan vi erbjuda våra patienter välutvecklade specialistmottagningar inom diabetes, astma/KOL, hypertoni, äldrevård, demens och barnavårdscentral (BVC). Det är enkelt att pendla till järnvägsknuten Hässleholm och till vårdcentralen Solbrinken tar du dig enkelt med stadsbuss som stannar precis utanför. Vi strävar hela tiden efter att utvecklas och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet, där du som medarbetare har goda möjligheter att påverka. Vi värnar om vår goda arbetsmiljö och har fokus på nöjda medarbetare, nöjda patienter samt hög vårdkvalitet. ARBETSUPPGIFTER I rollen som undersköterska på Solbrinken arbetar du med vanligt förekommande arbetsuppgifter som görs på mottagning och laboratorium. Det innefattar bland annat provtagning, assistans vid läkarundersökningar och mindre operationer, en del omläggningar, suturtagning och blodtrycksmätningar. Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba hos oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård/sjukvård. Du har goda språkkunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Meriterande är om du har tidigare arbetslivserfarenhet som undersköterska inom primärvården samt kunskaper i PMO, PASiS och Analysportalen. Gillar du att ta ansvar samtidigt som du värdesätter att samarbeta i team? Då tror vi att du har goda förutsättningar för att trivas hos oss! Du bidrar till arbetsklimatet med ditt engagemang och positiva inställning, med fokus på att erbjuda bästa vårdkvalitet för våra patienter. Därtill är du trygg som person och noggrann i din yrkesroll och har ett mycket gott bemötande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I denna rekryteringsprocess tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig! ÖVRIGT Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt. Primärvården Skånes syfte är att skapa god hälsa och bästa möjliga patientupplevelse för alla i Skåne. För hela människan. Genom hela livet. Vi erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 300 medarbetare i förvaltningen. Välkommen! På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION SKÅNE
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.