På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Intensivvårdssjuksköterska

Intensivvårdssjuksköterska

En intensivvårdssjuksköterska vårdar svårt sjuka människor.

I arbetsuppgifterna ingår exempelvis att göra ankomstintervjuer, ta prover, förbereda patienten inför läkarundersökning, assistera vid undersökningar och behandlingar, samt själv göra vissa behandlingar.

Patienterna har många gånger mycket svåra sjukdomar eller skador och behöver ständig tillsyn och behandling. Patienterna på intensivvårdsavdelningen är ofta kopplade till tekniskt avancerad utrustning som intensivvårdssjuksköterskan ska hantera. Med hjälp av övervakningsanläggningen kontrolleras patienternas hälsotillstånd, om något förändras och läget blir akut måste du snabbt sätta in rätt behandling.

Intensivvårdssjuksköterskan ansvarar också för att patienterna får den omvårdnad de behöver. Man ger läkemedel och dropp samt utför andra omvårdnadsåtgärder. Både anestesi- och intensivvårdssjuksköterskor måste klara av att vara lugna i pressade situationer. En snabb iakttagelseförmåga, gott omdöme och möjlighet att kunna fatta snabba och riktiga beslut under tidspress är andra viktiga egenskaper.

Utbildning

Den grundutbildade sjuksköterskan kan studera vidare på avancerad högskolenivå till specialistsjuksköterska (60-75 hp) med inriktning mot 12 olika områden: ambulanssjukvård, anestesi, distriktssköterska, intensivvård, medicin, kirurgi, onkologi, operation, psykiatri, äldrevård och öppen hälso- och sjukvård för barn. Den tolfte inriktningen är öppen och beslutas av varje enskilt lärosäte.

I utbildningsfrågorna har Vårdförbundet ett nära samarbete med Svensk sjuksköterskeförening.

Sjuksköterskeprogrammet är en treårig högskoleutbildning. Huvudämnet är omvårdnadsvetenskap eller vårdvetenskap och teori varvas med praktik. Sjuksköterskeprogrammet finns även att läsa på distans.

Bra grundkunskaper får du på gymnasiets Naturvetenskapsprogrammet eller Vård- och omsorgsprogrammet.

Arbetsplats

Oftast arbetar du på en akutmottagning, intensivvårdsavdelning (IVA) eller smärtbehandlingsavdelning på ett sjukhus.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

62 Lediga jobb

IVA-sjuksköterska till Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Ofelia Vård AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-09-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor. Vi erbjuder även alla våra anställda 20% rabatt på samtliga årskort hos Nordic Wellness. Dina arbetsuppgifter Som specialistsjuksköterska är du placerad på övervakningsdelen som består av vård och övervakning av patienter på neuro intermediär samt neuro postoperativ enhet. Patienter på NIMA är ej i behov av intensivvårdens fulla resurser men kräver fortsatt övervakning. Kan vara trauma eller subarchnoidalblödningar med ventrikeldrän tex. På neuro postop övervakas patienter postoperativt efter intrakraniella ingrepp såsom tex hjärntuumör, anerysm, shuntinläggning, utrymning av blödningar. Man vårdar såväl vuxna som barn på enheten. Din profil Specialistsjuksköterska inriktning intensivvård.
Arbetsgivare
Ofelia Vård AB
Hemsida: http://www.ofelia.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterska för nattarbete - Nordiska Kliniken, Stockholm

Arbetsgivare / Ort: AB Nordiska Kliniken Stockholm / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-10-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Nordiska Kliniken är en av Sveriges ledande och snabbast växande kliniker för plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Idag har vi ca 60 medarbetare. Vi erbjuder ett stort och heltäckande utbud av operationer och behandlingar för både hud, kropp, hår och ansikte. Kvalitet, säkerhet och att använda de allra senaste och effektivaste behandlingsmetoderna är grundläggande för oss, men det som gör oss helt unika är vår patientservice. Tack vare våra fantastiskt engagerade medarbetare har Nordiska Kliniken blivit utsedda till Gasellföretag vid flera tillfällen.


Vår specialistklinik är centralt belägen mitt i Stockholms hjärta vid Sergels torg. Kliniken som är på hela 900 kvm är toppmodernt medicinskt utrustad och arkitektritad. Här finns fyra stycken operationssalar, uppvakningsrum, konferensrum, utbildningssalar, mottagningsrum och behandlingsrum. Vi erbjuder exklusivitet, komfort och tillgänglighet för våra patienter från hela landet. Är du en serviceinriktad och professionell intensivvårdssjuksköterska med intresse för plastikkirurgi? Då är det kanske dig som vi söker.


Vem söker vi?

Vi söker nu en intensivvårdssjuksköterska som vill arbeta tillsammans med vårt team på vår operationsavdelning i centrala Stockholm.


Vi söker dig som värnar om att erbjuda god omvårdnad, hög servicenivå och ett professionellt personligt bemötande i patientarbetet. Du ser positivt på vår typ av bransch och får vara med och utveckla verksamheten. Som intensivvårdssjuksköterska nattetid är du ansvarig för patienternas postoperativa omvårdnad. Du har ett stort eget ansvar både för att patienten får postoperativ vård av hög kvalitét samt att noggrant genomföra och tolka medicinsk övervakning och provtagning. Du har även förmågan att ta egna initiativ och se vad som behövs göras. Du arbetar tillsammans med erfaren undersköterska och är aldrig ensam på kliniken. Anestesiolog och kirurger nås via telefon dygnet runt och har kort inställningstid. Vi värdesätter att du är intresserad av plastikkirurgi, samt att du vill utvecklas i din profession. Du är positiv till utveckling och förändringsarbeten samt har en vilja att tillsammans med kollegor och chef ständigt förbättra arbetssätt och flöden.


Arbetslivserfarenhet

Minst 2 års arbetserfarenhet samt vana av postoperativ vård är ett krav.

Yrkesvana inom plastikkirurgi är en fördel, dock inget krav.


Tjänsteomfattning

Tjänsten motsvarar nattarbete 33 timmar per vecka förlagd 11 timmar per natt; måndag-, tisdag- och onsdag natt.


Start för tjänsten

Januari 2020


Anställningsform

Tillsvidareanställning eller timanställning

Arbetsgivare
AB Nordiska Kliniken Stockholm
Drottninggatan 33
11151 Stockholm
Hemsida: http://www.nordiskakliniken.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Te Crea Care söker sjuksköterskor till kommun

Arbetsgivare / Ort: Te Crea Care AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu Barnsjuksköterskor el IVA sjuksköterskor för arbete på barnkardiologisk slutenvårdavdelning, Arbetstid: Dag/kväll och natt Arbetsuppgifter Sedvanligt förekommande arbetsuppgifter på barnkardiologisk avdelning. Kvalifikationer - Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning IVA el Barn och ungdom - Goda kunskaper i svenska, både i tal ock skrift - Erfarenhet av arbete med hjärtsjuka barn och ungdomar och dess vårdnadshavare Personliga egenskaper Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och samt i din profession och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke. Vi erbjuder dig - Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar - Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige - Pension och försäkringar - Förmånlig lön - Konsult- och mingelträffar Ansökan I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com.
Arbetsgivare
Te Crea Care AB
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Specialistsjuksköterska inom intensivvård

Arbetsgivare / Ort: REGION JÖNKÖPINGS LÄN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-10-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
IVA/UVA Ryhov Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss på intensivvårdsavdelningen och uppvakningsavdelningen! Vi söker nya medarbetare och erbjuder tillsvidaretjänster på heltid. Du som söker är specialistsjuksköterska inom intensivvård. Du kommer arbeta både på intensivvårdsavdelningen och uppvakningsavdelningen. Tillträde sker efter överenskommelse. Vi erbjuder dig Att arbeta på Intensivvårdsavdelningen/Uppvakningsavdelningen innebär en spännande kombination av omvårdnad och teknologi. Du befinner dig i händelsernas centrum som en viktig kugge i ett team där olika professioner jobbar tillsammans för patientens bästa. Du har kompetens för att snabbt kunna ingripa i akuta situationer, men också för att kunna förebygga att kritiska tillstånd uppstår. Kompetensutveckling får du på våra kompetensutvecklingsdagar, K-dagar ca var 6:e vecka och på avdelningens klinikinterna utbildningstillfällen. Vi bedriver också utvecklingsarbeten inom många områden inom intensivvården och den postoperativa vården. Läs gärna mer om vilka förmåner (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/) vi erbjuder i Region Jönköpings län. Det här får du arbeta med Som intensivvårdssjuksköterska är du den som formellt och praktiskt ansvarar för den mest kvalificerade omvårdnaden och övervakningen inom akutsjukvården. Vården pågår med samma intensitet dygnets alla timmar. Du arbetar självständigt inom ramen för ordinationer och delegeringar med uppgifter av stor variation. Vi strävar efter en personcentrerad vård där en viktig del i din yrkesutövning är att möta patienten och närstående med information och trygghet. Du medverkar även när akuta medicinska insatser krävs inom sjukhuset så som vid hjärtstillestånd, vid trauma. På Uppvakningsavdelningen ligger fokus på att säkerställa att det postoperativa omhändertagandet leder till ett tryggt uppvaknande efter operativt ingrepp. Målet är att minimera patientens upplevelse av obehag samt säkerställa återkomst/upprätthållande av stabila vitala parametrar. Region Jönköping för digitala journaler genom dokumentationssystemet Metavision. För att du ska trivas hos oss För att trivas hos oss tror vi att du har god förmåga att arbeta självständigt och har lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra och kommunicerar på ett tydligt sätt. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har god förmåga att göra bedömningar och prioriteringar i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Så här gör du om du är intresserad Är du intresserad är du välkommen att kontakta ,Vårdenhetschef Agneta Dahlgren 010-242 13 78, Vårdenhetschef Siv Andersson 010-24-229 57 eller Vårdenhetschef Linda-Marie Olsson 010-24 213 Sista ansökningsdag är den 2020-09-20 Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Länssjukhuset Ryhov i Jönköping fick en mycket bra sjundeplacering i Dagens Medicins sjukhusrankning 2018. Sjukhuset har en lång räcka av topplaceringar i denna ranking. #sverigesbästasjukhus. Operations- och intensivvårdskliniken är en av sjukhusets större kliniker med ca 320 medarbetare. Vi har som ambition att vara en klinik i framkant och ett föredöme när det gäller kvalitet och arbetsmiljö. Vår gemensamma verksamhetsidé för kliniken är: Tillsammans skapar vi den bästa vården.
Arbetsgivare
REGION JÖNKÖPINGS LÄN
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterska till barnintensiven (BIVA)

Arbetsgivare / Ort: REGION UPPSALA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-09-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Verksamhetsområde anestesi-, operation och intensivvård Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt. Vår verksamhet Barnintensivvårdsavdelningen, BIVA, bedriver högspecialiserad intensivvård för barn inom kirurgi, medicin, neurologi, trauma och infektioner. Vi vårdar även barn i behov av intermediärvård. Arbetssättet är teambaserat och stor vikt läggs vid att arbeta familjecentrerat. BIVA öppnade som egen enhet 2012. Avdelningen kommer inom en snar framtid att flytta till nya lokaler med fler vårdplatser. Inom personalgruppen finns ett stort engagemang och mycket kunskap. Ditt uppdrag Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete med vård av sjuka barn i behov av intensivvård. Du är välkommen att hospitera på BIVA för att träffa oss och få en inblick i vården av sjuka barn. Dina kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad intensivvårdssjuksköterska med intresse för barn. Vi erbjuder Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse. Du får en anpassad inskolning utifrån din kompetens och erfarenhet. Hos oss får du också kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling för att stärka dig i ditt arbete som intensivvårdssjuksköterska inom barnintensivvård. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/). Vill du veta mer? Tf Avdelningschef Carola Norén 018-617 22 64 Sektionschef Pia Stöllman, 018-611 40 24 Fackliga representanter Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00 Vill du jobba med oss? Välkommen med din ansökan via länken nedan. Rekryteringen sker fortlöpande under ansökningstiden. Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Arbetsgivare
REGION UPPSALA
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterska - utvecklas tillsammans med oss på IVA Östra!

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter. Vad erbjuder vi? På IVA Östra vårdas kritiskt sjuka patienter med behov av avancerad behandling och noggrann övervakning, t. ex. personer med svikt i vitala funktioner, sepsis eller efter kirurgiska bukingrepp. Utöver intensivvård bedrivs här postoperativ vård. Till verksamheten hör också tryckkammaren vilket ger dig som sjuksköterska möjlighet till varierade arbetsuppgifter. Genom nära samarbete med sjukhusets infektions-IVA, operationsavdelningar och smärtenheten ges möjlighet till kunskapsutbyte mellan de olika enheterna. På avdelningen finns instruktör och medicintekniskt ansvarig sjuksköterska, som regelbundet erbjuder fortbildning och föreläsningar för sina kollegor. Vår målsättning är skapa ett öppet klimat där alla medarbetare får chans att växa tillsammans och individuellt. Det ska vara kul att gå till jobbet! Arbetstiderna är förlagda dag, kväll och/eller natt och vi erbjuder individuell schemaplanering. För dig som är intresserad av förbättrings- och projektarbete finns möjlighet till detta inom flera olika områden. Vem är du? Du är specialistsjuksköterska med inriktning mot intensivvård och innehar en magister- eller masterutbildning i omvårdnad. Du ska trivas med att arbeta självständigt och samtidigt kunna ingå i ett team kring patienten, bestående av andra professioner. Vi söker dig som är nyfiken, tycker om att lära nytt och som vill ha ett arbete med möjlighet till stor variation. Vi ser fram emot att höras! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterska Norge, superlön!

Arbetsgivare / Ort: Nordisk Vårdinsats AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-07-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet

Intensivvårdssjuksköterska eller sjuksköterska med bra erfarenhet av intensivvård sökes till uppdrag på ett par intensivavdelningar på sjukhus i Oslo.

Alla perioder är av intresse. Uppdraget sträcker sig över höst och vinter.

Norsk legitimation som sjuksköterska krävs.

Behovet har under ökat markant på grund av aktuella händelser.

Du får en bra inskolning på plats.

Superbra betalt med 100% övertidsbetalning från 35,5 timmar per vecka.

Ta chansen och gör en viktig insats och tjäna en väldig bra lön.

Vårdinsats erbjuder dig ett uppdrag där du får en riktig drömlön och tillgång till en egen lägenhet i Oslo.


Hos Vårdinsats har du alltid:

 • Individuell lönesättning, superbra betalt.
 • Din egen personalkonsulent
 • Försäkring
 • Sjuklön
 • Betald resa och boende
 • Pension


Kontakta Caroline Sandgren för mer information via e-post [email protected] eller telefon +40 651 32 01.

Arbetsgivare
Nordisk Vårdinsats AB
Hemsida: www.vardinsats.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vi söker specialistsjuksköterskor med inriktning intensivvård!

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter. Vi söker dig som vill arbeta på toppen av din kompetens med högspecialiserad vård och kirurgi. Hos oss får du ett spännande jobb med kontinuerligt lärande, i en miljö präglad av närhet till forskning och vidareutbildning. Genom sjukhusets storlek kan vi erbjuda en stimulerande och varierad yrkeskarriär på vår interna arbetsmarknad. Som arbetsgivare är vi fast beslutna om att högre kompetens och större ansvar ska löna sig. Vår satsning på nya karriärvägar för vårdakademiska yrken och en ny karriär- och löneutvecklingsmodell för sjuksköterskor och barnmorskor är bara några exempel. Vi är samlat, Sveriges största enhet för anestesi, operation och intensivvård. Under dygnets alla timmar bidrar vi till att Sahlgrenska Universitetssjukhuset kan utföra komplicerade kirurgiska ingrepp och avancerad behandling av svårt sjuka eller skadade patienter. Var du än väljer att arbeta hos oss kan vi erbjuda dig ett arbete som är utmanade och ibland krävande, men framförallt viktigt och meningsfullt. Intensivvårdsverksamheten på Sahlgrenska Universitetssjukhuset är bred och omväxlande och omfattar allt från allmän medicinsk och kirurgisk intensivvård för vuxna och barn, med flera postoperativa uppdrag till högspecialiserad intensivvård. Verksamheten är också en viktig länk i flera av Sahlgrenska Universitetssjukhusets sju riksvårdsuppdrag. Här blir du del av en verksamhet med hög kompetens inom medicin och omvårdnad av de mest sjuka, i en högteknologisk miljö. Du får möjligt att kontinuerligt utvecklas inom din specialitet, inom samma tjänst eller genom att nyttja sjukhusets storlek och verksamhetens bredd för att göra karriär. Sahlgrenska Universitetssjukhuset finns på flera platser i göteborgsområdet och bedriver intensivvård på Sahlgrenska sjukhuset, Östra sjukhuset, Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus och Mölndals sjukhus. Verksamheten bedrivs på åtta intensivvårdsavdelningar. Forskning, utveckling och utbildning av framtidens sjukvårdspersonal är en stor och viktigt del av vår samlade verksamhet. Följ länken nedan för att läsa om de rekryterande verksamheterna inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Det finns en beskrivning om varje avdelning/enhet. https://www.sahlgrenska.se/nyheter/nyheter/specialistsjukskoterskor-inom-anestesi-operation-och-intensivvard/ Dina arbetsuppgifter I din roll som intensivvårdssjuksköterska får du bland annat arbeta med att: - Vårda patienter med svikt i ett eller flera organ, med skiftande diagnoser. - Monitorera och hantera medicinteknisk utrustning. - Bedöma, övervaka, utföra och utvärdera omvårdnadsåtgärder. - Rehabilitera och ge behandling/omvårdnad vid palliativt tillstånd. - Minimera risker, förebygga ohälsa samt bevara och stödja patientens egenförmåga till välbefinnande. Dina kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Som person har du en god samarbetsförmåga, är flexibel och kan arbeta självständigt. Du tar initiativ och ansvarar för egna arbetsuppgifter men också för helheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan! Efter att du skickat in din ansökan kommer du att kallas till intervju med rekryterande chef på någon av de intensivvårdavdelningar som beskrivs i separat bilaga. I din ansökan kommer du att ha möjlighet att göra en prioritering utifrån den enhet där du helst skulle vilja arbeta. Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast 1 November (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterska sökes till IVA/postop i Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Vårdkuriren AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-08-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet

Nu söker Vårdkuriren intensivvårdssjuksköterskor till IVA/postop. i Göteborg!

Om tjänsten
Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter för intensivvårdssjuksköterskor på IVA och postop. Uppdraget är med start omgående och sträcker sig inpå hösten med möjlighet till förlängning vid intresse. På plats finner du ambitiösa, kompetenta kollegor som värdesätter en god sammanhållning på arbetsplatsen.

Tidigare erfarenhet av att ha arbetat på IVA eller postop samt erfarenhet av journalsystemen Melior samt Orbit är meriterande. 

Kompetenskrav

 • Intensivvårdssjuksköterska
 • Minst två års relevant tidigare erfarenhet

Personliga egenskaper

 • Förmåga att jobba självständigt såväl som i grupp
 • Positiv inställning och flexibel problemlösare
 • Ett gediget intresse av att utveckla din egna kompetens
 • Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med hög kvalitet

Vi erbjuder

 • Konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor
 • Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen)
 • Dedikerad och tillgänglig konsultchef
 • Möjlighet till flexibel schemaläggning

Omfattning
Heltid
 
Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. 

Söker du efter en ny arbetsgivare med stora utvecklingsmöjligheter kan detta vara något för dig. Varmt välkommen in med din ansökan och tveka inte att höra av dig till någon av våra kontaktpersoner för mer information.

Arbetsgivare
Vårdkuriren AB
Hemsida: www.vardkuriren.se
Ansökan
Ansök senast 1 November (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

IVA-sjuksköterskor sökes omgående till norra Norge

Arbetsgivare / Ort: WORKNORDIC GROUP AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 November (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Norge behöver vår hjälp! 

För att kunna täcka upp det akuta behovet av vårdpersonal i norra Norge för att bekämpa Covid-19 behöver flera sjukhus nu anställa ytterliga IVA-sjuksköterskor. Behovet är omgående och initialt under vecka 44-45, med sannolik förlängning.

Vi hjälper dig med boende, resor, administration samt norsk legitimation, som i detta läge går att ordna på ett dygn. 


Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta på IVA, främst med vård av patienter med Covid-19.

Kvalifikationer:
*Du är legitimerad Sjuksköterska/IVA-sjuksköterska
*Du har några års relevant erfarenhet från IVA
*Du talar och skriver något av de skandinaviska språken obehindrat

Personliga egenskaper:
*Du sätter alltid patienten i fokus
*Positiv inställning och flexibel problemlösare
*Ett intresse av att ständigt utveckla din kompetens
*Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med hög kvalitet
*Du arbetar självständigt, men har även en god samarbetsförmåga

Vi erbjuder:
*Hög lön 
*Vi står för både resa och boende
*En svensk kontaktperson i arbetet

Arbetsort:
Hammerfest, Norge

Omfattning:
Heltid, 100%

Antal tjänster:
1

Uppdragets längd:
2 veckor med sannolik förlängning

Varmt välkommen med din ansökan!
 
Arbetsgivare
WORKNORDIC GROUP AB
Hemsida: http://www.worknorway.se
Ansökan
Ansök senast 3 November (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Specialistsjuksköterska till avd för Neurokirurgi

Arbetsgivare / Ort: Centric Care AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 November (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är specialistsjuksköterska med inriktning intensivvård.

Hit kommer patienter såväl elektivt som akut. Främst är det patienter med hjärntumörer, men alla kirurgiska ingrepp i hjärna/ryggmärg förekommer. Avdelningen består av en vårdavdelning och en övervakningsdel. På avdelningen vårdas patienter pre och postoperativt. Du kommer vara placerad på övervakningsdelen som innebär vård- och övervakning av patienter på neuro- intermediär, samt neuro- postoperativ enhet. På enheten vårdas både barn och vuxna. 


UPPDRAGSPERIOD
1 december - 28 februari 

OMFATTNING
Heltid

ARBETSTIDER
Dag/kväll/helg

DIN PROFIL
Vi välkomnar dig som är leg sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård. 

OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!
Arbetsgivare
Centric Care AB
Hemsida: https://centriccare.eu
Ansökan
Ansök senast 5 November (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterska Eksjö v5-35 2021

Arbetsgivare / Ort: Direktkliniken AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 November (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Är du en erfaren Intensivvårdssjuksköterska redo för nya utmaningar i karriären? Är du nyfiken på eller jobbar du redan idag som bemanningssjuksköterska? Vill du dela med dig av den kompetens du har samt utmanas och utvecklas i mötet med nya kollegor? VI SÖKER DIG Erfaren Intensivvårdssjuksköterska till ett uppdrag hos en kund i Eksjö. Uppdraget innebär arbete på allmän intensivvårdsavdelning I arbetsuppgifterna ingår traumalarm mot akutmottagning och hjärtlarm mot sjukhusets alla kliniker och mottagningar. Vi söker dig som kan jobba under perioden v5-35. Kontinuitet genom hela uppdraget är önskvärt men även du som kan jobba delar av perioden är varmt välkommen in med din ansökan. DIN PROFIL Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till intensivvårdssjuksköterska. Vidare ska du ha minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet som IVA-sjuksköterska. Van medicinsk teknisk utrustning; övervakning Dräger, respirator Maquet Servo U, volym- och sprutpumpar Alaris GH GP, Prisma Baxter Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i rollen som bemanningssjuksköterska behöver du vara duktig på att möta nya människor samt vara noggrann och trygg i din yrkesroll. ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA Som bemanningssjuksköterska på Direktkliniken får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med skickliga kollegor och i arbetet hos olika vårdgivare. Självklart till en förmånlig lön och villkor anpassade efter dig. Din viktigaste arbetsuppgift kommer att vara att stötta upp i verksamheter där den ordinarie personalstyrkan behöver stärkas upp med en erfaren och självgående kollega. Det kan handla om att täcka upp för semestrar, sjukskrivning, föräldraledighet eller under en period då kunden behöver rekrytera in ny personal. Uppdragen kan vara båda långa och korta. Vi matchar dig med uppdrag som passar dina önskemål och varje bokning sker i överenskommelse med dig. Du kommer att ha en viktig roll i Direktklinikens team av sjuksköterskor och läkare. Som bemanningssjuksköterska är du företagets representant ute hos våra kunder. Du kommer att få en personlig och erfaren konsultchef som har dig och ditt arbete i fokus. Vi finns där för att stötta dig och sköter all administration kring uppdraget så att du kan fokusera på att vara sjuksköterska. DIREKTKLINIKEN - VILKA ÄR VI? Direktkliniken är ett bemanningsföretag som har bemannat svensk sjukvård sedan 2012. Våra ledord är långsiktighet och kvalitet med målsättning att alltid vara den självklara samarbetspartnern till både våra kunder och dig som vill arbeta som bemanningssjuksköterska. Vårt uppdrag är att matcha kvalificerad och erfaren personal med bemanningsbehovet hos våra kunder. Vi har ett stort antal ramavtal runt om i hela landet, därför kan vi erbjuda ett brett utbud av uppdrag året runt.
Arbetsgivare
Direktkliniken AB
Ansökan
Ansök senast 6 November (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

IVA-sjuksköterska till slutenvårdsavdelning i Nordnorge

Arbetsgivare / Ort: WORKNORDIC GROUP AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 November (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Vi söker nu en IVA-sjuksköterska till en kardiologisk slutenvårdsavdelning med hjärtövervakning i Bodö i norra Norge.
Uppdraget börjar i mitten av december och sträcker sig över våren.

Vi hjälper dig och står för boende, resor, administration samt norsk legitimation, om du inte har arbetat i Norge tidigare. 

Kvalifikationer:
*Du är legitimerad Sjuksköterska samt specialistutbildad som IVA-sjuksköterska
*Du har några års relevant erfarenhet från IVA
*Du talar och skriver något av de skandinaviska språken obehindrat

Har du tidigare arbetat med hjärtövervakning är detta mycket meriterande för tjänsten.

Personliga egenskaper:
*Du sätter alltid patienten i fokus
*Positiv inställning och flexibel problemlösare
*Ett intresse av att ständigt utveckla din kompetens
*Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med hög kvalitet
*Du arbetar självständigt, men har även en god samarbetsförmåga

Vi erbjuder:
*Hög lön 
*Vi står för både resa och boende
*En svensk kontaktperson i arbetet

Arbetsort:
Bodö, Norge

Omfattning:
Heltid, 100%

Antal tjänster:
1

Uppdragets längd:
4 månader med möjlig förlängning

Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt!

Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
WORKNORDIC GROUP AB
Hemsida: http://www.worknorway.se
Ansökan
Ansök senast 6 November (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sjuksyrra AB söker flera kompetenta och drivna leg. IVA-sjuksköterskor t...

Arbetsgivare / Ort: Sjuksyrra SWE AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 November (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Är du rätt person för oss? Att jobba inom bemanning kan ses som både spännande och utmanande och för många även en möjlighet att få utvecklas och bredda sin kunskap som sjuksköterska. Befinner du dig på rätt ställe i livet och vill bidra till en bättre sjukvård tycker vi att du ska höra av dig till oss! Just nu söker vi, för kunds räkning, flera kompetenta och drivna leg. sjuksköterskor med en specialistutbildning inom intensivvård. Du behöver vara flexibel, självgående och trygg både i din roll som sjuksköterska men också som person. Du bör ha arbetat minst 2 år som sjuksköterska och vara trygg med att göra egna bedömningar. Du bör även ha minst 3 års erfarenhet från att ha arbetat inom intensivvård. Vi vill att du med stolthet ska vara vårt ansikte utåt och bidra med både kunskap och positiv energi på arbetsplatsen. Var? Sundsvall Om avdelningen du ska arbeta på: Sedvanliga IVA-ssk uppgifter Behov: 5 x 100% Period: 210101-210331 Rotation dag, kväll, natt Journalsystem: Orbit, PAS-IVA, NCS Cross Vilka är vi på Sjuksyrra AB? Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare kommer du att befinna dig ute på arbetsplatsen där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter en konsultchefer; Kattis samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer. Vi erbjuder snabb och personlig service, tjänstepension från första arbetade timmen, fullt försäkringsskydd och en bra ersättning för din erfarenhet och kompetens. Om så önskas erbjuder vi även möjlighet till bostad om arbete sker på annan än din hemort. Välkommen in med din ansökan, tillsättande av tjänst kan komma att ske löpande! Varma hälsningar, Kattis & Magnus
Arbetsgivare
Sjuksyrra SWE AB
Hemsida: https://www.sjuksyrra.se
Ansökan
Ansök senast 6 November (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sjuksköterska för nattjänst sökes till intensivvårdsavdelning

Arbetsgivare / Ort: Tiohundra AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 November (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Om oss På Intensivvårdsenheten vid Norrtälje sjukhus bedriver vi intensiv, hjärtintensiv-och postoperativ vård. Det finns 15 tekniska vårdplatser, varav tre är fullvärdiga intensivvårdsplatser. Hos oss arbetar ca 55 medarbetare med bred och hög kompetens där många har lång erfarenhet från intensivvård. Här arbetar vi kontinuerligt med att utveckla vården för våra patienter och kompetensutveckla medarbetare. På Norrtälje sjukhus har vi ett nära samarbete mellan avdelningarna och har möjlighet att göra det "lilla extra" för våra patienter. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats och är ett engagerat gäng som tar väl hand om våra patienter och varandra.  Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.   Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.   Om tjänsten Du arbetar varierat med olika patientgrupper; intensivvård, hjärtintensiv - och postoperativ vård. Vi utför elkonverteringar, TEE, CVK-inläggningar och tracheostomivård. Vi arbetar även med mottagningsverksamhet såsom pacemaker -, tracheostomi- och intensivvårdsmottagning. Undersköterskor, läkare, fysioterapeuter och sjuksköterskor samarbetar i team och bedriver patientnära vård. Specialistkompetent anestesiolog finns på enheten dygnet runt. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.  Vi har individuella scheman. Inskolning ges av erfarna intensivvårdssjuksköterskor. Om dig Leg. sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Erfarna sjuksköterskor utan specialistutbildning är också välkomna att söka. Gärna då erfarenhet av akutsjukvård och/eller hjärtintensivvård. Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.      Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.    Välkommen med din ansökan! Övrigt Intervjuer genomförs löpande under ansökningstiden.
Arbetsgivare
Tiohundra AB
Ansökan
Ansök senast 6 November (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Almia söker intensivvårdssjuksköterska för långt uppdrag i Eksjö

Arbetsgivare / Ort: Almia AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 November (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Kvalifikationer: Legitimerad intensivvårdssjuksköterska med minst fem års erfarenhet. Personliga egenskaper: Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för intensivvårdssjuksköterska. Vi erbjuder dig! Din egen personliga konsultchef Karriär- och utvecklingsmöjligheter Friskvårdsbidrag Kostnadsfri coaching via Bluecall Mingelträffar med andra sjuksköterskor Bra betalt och fördelaktiga förmånspaket Stort utrymme och frihet att styra över din tillvaro Sista svarsdag: 2020-11-06- Urval görs löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista svarsdag. Familjära, engagerade, professionella Almia är ett litet, personligt och familjärt bolag som förmedlar vårdjobb över hela Sverige, allt från enstaka arbetspass till uppdrag som sträcker sig över flera år framåt. Vi har ett starkt engagemang för våra anställda och vet att trivsel på arbetsplatsen är en nyckelfaktor för bra resultat. Därför bryr vi oss lite extra om hur du mår och trivs. Hos oss på Almia får du ta del av en kultur med högt i tak där kvalitet och långsiktighet är ledorden i alla våra åtaganden och där varje anställd är unik och får högsta prioritet från oss i form av engagemang, tillhörighet och tillgänglighet. Vi ger dig helt enkelt alla förutsättningar du behöver för att ta hand om andra.
Arbetsgivare
Almia AB
Ansökan
Ansök senast 6 November (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Specialistsjuksköterskor till barn- och ungdomsavdelning intensivvård, Lund

Arbetsgivare / Ort: REGION SKÅNE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Gör skillnad. Varje dag. Barn- och ungdomsavdelning intensivvård i Lund är en multidisciplinär avdelning som bedriver högspecialiserad intensivvård för barn och ungdomar. Här möter du patienter med många olika diagnoser inom områden som akuta infektioner, metabola- och barnmedicinska sjukdomar, neurologi, onkologi, trauma, ortopedi, barnkirurgi och barnhjärtkirurgi. Vi är ett centra i Sverige med rikssjukvårdsuppdrag för barnhjärtkirurgi och barnkirurgi. Vår största patientgrupp är barn och ungdomar med medfödda hjärtmissbildningar och medfödda kirurgiska missbildningar. Barn- och ungdomsavdelning intensivvård är en del av barnhjärtcentrum i Lund. Vi har inom barnhjärtcentrum ett internationellt uppdrag att ta emot och vårda patienter med medfödda hjärtfel ifrån Island med behov av barnhjärtkirurgi. Denna verksamhet har pågått sedan år 2011. Vi välkomnar nu fler specialistsjuksköterskor till vår verksamhet för tillsvidareanställning. ARBETSUPPGIFTER Vårt arbete bedrivs bedside i nära samarbete med patienten, deras närstående och alla berörda personalkategorier. Vi bedriver familjecentrerad vård och erbjuder ett fantastiskt stimulerande arbete där du blir en del av alla engagerade och mycket kompetenta medarbetare på vår enhet. Du kommer att mötas av ett skräddarsytt introduktionsprogram utifrån dina förutsättningar och verksamhetens måluppfyllelse samt kunskapskrav. Personliga handledare vägleder dig genom din första tid och introduktionens första år kännetecknas av ett aktivt kunskapssökande där även teoretiska och praktiska föreläsningar erbjuds. Vi ser positivt på kunskapsutveckling och har schemalagda kompetensdagar samt avsätter resurser för ansvarsområden, projekt och studier vid universitet och högskola. Vi erbjuder även stående handledning av kurator och etisk handledning av barnetikrådet. KVALIFIKATIONER Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och som har specialistutbildning med inriktning intensivvård, anestesi eller barn och ungdom. Du har språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Arbetslivserfarenhet inom intensivvård och/eller barnsjukvård ser vi som meriterande. Vi söker dig som brinner för utmaningen att arbeta inom intensivvård för barn- och ungdomar samt ser helheten men också det specifika för varje patient och deras närstående. Du ser möjligheter och vill vara med att bidra till utveckling! Då verksamheten är i ständig utveckling krävs att du trivs med förändringar och snabbt kan ställa om till ändrade förutsättningar. Du kommer att ingå i en stabil och positiv arbetsgrupp som präglas av ett nära samarbete. Det är därför av stor vikt att du tycker om att arbeta i team och har lätt för att kommunicera. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Du är varmt välkommen att komma och hospitera hos oss för att få en personlig inblick i vår verksamhet! Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning. I denna rekrytering sker löpande urval så varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig! ÖVRIGT Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör. Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen! På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION SKÅNE
Ansökan
Ansök senast 8 November (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterskor till Huddinge

Arbetsgivare / Ort: REGION STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Intensivvården i Huddinge utgör en del av Funktion PMI.I våra funktionella och nyrenoverade lokaler vårdar vi patienter i alla åldrar, även mycket små barn. Inom Huddinge intensivvård vårdas patienter med avancerade hematologiska, hepatologiska och cardiologiska tillstånd samt komplicerade infektionstillstånd. Vi vårdar även ett stort flöde av patienter som har genomgått övre gastrokirurgi, hanterar hela Stockholms akuta ÖNH-flöde samt bedriver mycket avancerad barnintensivvård efter levertransplantationer. Vi erbjuder Möjlighet att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård i framkant. Vill du utvecklas som intensivvårdssjuksköterska är det hos oss du ska vara! Personlig introduktion anpassad efter dina individuella kunskaper och behov. Tydliga utvecklingsmöjligheter, som synliggörs med hjälp av vår kompetensstege. Därtill finns möjlighet forska, utbilda och vidareutvecklas som biträdande universitetssjuksköterska och universitetssjuksköterska. Eftersom vi är ett universitetssjukhus och utbildning är ett av våra uppdrag, kommer du att på olika sätt handleda och utbilda studenter. Vi har en modell för verksamhetsförlagd utbildning där du arbetar utifrån en strukturerad modell för att handledning av interprofessionella team. Du kan även ingå i de tvärprofessionella utvecklingsteam (med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor), som har som fokus att förbättra omvårdnaden inom till exempel respiration, smärta och barn. Tycker du att tjänsten låter intressant, men saknar boende i Stockholm? Vi har möjlighet att hjälpa dig med personalbostad under en övergångsperiod, så att du i lugn och ro kan finna dig till rätta och leta boende på plats.   Vi söker För oss är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete, att du samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill ser vi att du är trygg i dig själv, finner dig i en föränderlig vardag och klarar av att bibehålla ett gott humör vid press och motgångar. Självklart visar du respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet. Inom vår verksamhet behöver du även kunna hantera situationer där patienter och anhöriga är i kris. Vi lägger stor vikt vid att alla patienter och anhöriga bemöts med respekt och empati. Kvalifikationer - Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Vi ser fram emot att få veta mer om dig och även att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som intensivvårdssjuksköterska! Din ansökan ska innehålla: CV Personligt brev Yrkeslegitimation Bevis om specialistkompetens Utbildningsbevis Kontakt Helen Widlund, Omvårdnadschef, tel. 08-585 831 22 Fackliga representanter Vårdförbundet, Mira Nyberg, tel 08–585 80 352 Kommunal Huddinge, Carina Hultgren, telefon växel 08-585 800 00 Vision, Jill Gradin, tel. 08-517 762 70 Läkarföreningen, Ulrika Ljung Faxén, [email protected] Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård och intensivvård för vuxna. Vi ansvarar också för tryckkammare (HBO), sterilteknisk enhet och högspecialiserad smärtvård. Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset: https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/ Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 8 November (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterska, uppdrag att arbeta som smärtsjuksköterska 40 %

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 November (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter. Vad erbjuder vi? Intensivvårdsavdelning 227 Mölndals sjukhus erbjuder avancerad behandling och övervakning av patienter med svikande vitala funktioner, vi har fem IVA-platser. Utöver intensivvårdsuppdraget har enheten en postoperativ uppvakningsenhet med 18 platser för akuta och elektiva ingrepp inom sjukhuset verksamheter ortopedi och ögon. IVA bedriver samordnande uppdrag inom sjukhuset såsom mobil intensivvårdgrupp (MIG), preoptimering, smärtsjuksköterska och handledande funktioner till verksamheterna.    För dig som är intresserad av förbättrings- och projektarbete finns möjligheter inom flera områden. IVA 227 har en god arbetsmiljö, ett öppet klimat och gemensamt ansvar för vår dag på arbetet. Med en individuellt anpassad introduktion finner du dig snabbt tillrätta hos oss. Det ska vara kul att gå till jobbet. Kliniken har ett akut smärtteam AST, i teamet ingår två sjuksköterskor och en ansvarig anestesiolog. I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med anestesiolog ge behandling, råd och följa upp inneliggande patienter med smärtproblematik. Även remisshantering, skötsel/ logistik kring smärtpumpar och att genomföra utbildningar både på IVA och vårdavdelningar ingår i uppdraget. Arbetstid Avdelningen tillämpar poängmodellen som arbetstidsmodell, individuell schemaplanering förlagd till dag, kväll och natt. Smärtuppdraget delar du med en kollega och det innefattar två dagar/vecka. Är du vår nya kollega? Du är specialistsjuksköterska med inriktning mot intensivvård. Magister- eller masterutbildning i omvårdnad är meriterande men erfarenhet är också av stor betydelse. Som person värdesätter vi dig som kan arbeta självständigt men också kunna ingå i en teamfunktion med andra professioner på en intensivvårdsavdelning. Nyfikenhet att lära nya saker i arbetet är naturligt då intensivvård är dynamisk. Intresse och gärna erfarenhet av att arbeta med postoperativ smärtbehandling. Önskvärt är kunskap och erfarenhet/utbildning inom smärta men framför allt ett intresse av att driva smärtenheten framåt. Du skall kunna arbeta självständigt och gränsöverskridande. Bli en av oss! Vi ser fram emot att höras! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast 9 November (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Lärare inom operation/intensivvård till specialutbildning hos Yrgo

Arbetsgivare / Ort: Göteborgs kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 November (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling. I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång. ARBETSUPPGIFTER Yrgo bedriver yrkeshögskoleutbildning inom områden där näringslivet uttryckt ett behov av engagerade och kompetenta medarbetare. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där medarbetare, studerande och yrkesverksamma i branschen är gemensamt delaktiga. Vi har totalt ca 2000 studerande, 80 medarbetare och ett stort antal gästföreläsare. Våra verksamheter är lokaliserade på fyra olika adresser i Göteborg. Besök gärna vår hemsida för mer information, www.yrgo.se Är du en pedagogisk person med utbildning och erfarenhet inom sjukvård? Vi söker dig som brinner för kompetensutveckling och vill undervisa i Yrgos yrkeshögskoleutbildningar (YH) och i våra uppdragsutbildningar. I tjänsten ingår undervisning och framtagande av undervisningsmaterial på YH-nivå för lektioner på distans och vid fysiska träffar. Det innebär att du ingår i ett arbetslag där vi samarbetar för att utveckla innehåll och skapa nytt material efter unika kursbeskrivningar framtagna av arbetslivet. Vi utvecklar arbetsformer så som flexibelt lärande, språkutvecklande arbetssätt och validering. Yrgo bedriver yrkeshögskoleutbildning samt genomför uppdragsutbildning inom vård och omsorg anpassat till kundens behov. I uppdraget har du eget eller delat kursansvar i utbildningen. Det ingår LIA-besök (LIA=Lärande i arbete, praktik) samt övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter. Förutom undervisning kommer du tillsammans med lärarlaget och skolledning att ansvara för att organisera, planera och samordna dina kurser i de olika grupperna. KVALIFIKATIONER För att passa för tjänsten krävs: -god pedagogisk och didaktisk förmåga -god förmåga att organisera och dokumentera -god IT-vana och erfarenhet av digitala hjälpmedel -akademisk utbildning inom yrkesområdet -arbetslivserfarenhet från anestesi, operation och/eller intensivvård -erfarenhet av undervisning på YH-nivå -erfarenhet av att utveckla utbildningskoncept på YH-nivå Du ska vara väl förtrogen med yrkesrollen (ex. sjuksköterska) och dess arbetsuppgifter inom din specialitet och ha flerårig aktuell erfarenhet av verksamhetsområdet. Som person har du en pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera människor du möter. Du brinner för att arbeta nära de studerande i deras utveckling och har ett inkluderande arbetssätt. Du är strukturerad och en god organisatör. Erfarenhet av undervisning och lärarutbildning är mycket meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, kreativitet och flexibilitet. ÖVRIGT Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan! Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Arbetsgivare
Göteborgs kommun
Ansökan
Ansök senast 10 November (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Lärare i Katastrofmedicin till Katastrofmedicinskt Centrum

Arbetsgivare / Ort: REGION ÖSTERGÖTLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 November (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Kunskapsenheten på Katastrofmedicinskt centrum (KMC) är en kunskapsuppbyggande verksamhet med syftet att skapa ny kunskap inom områdena katastrofmedicin och traumatologi. Enheten är den största av KMC:s enheter och har i uppdrag att bedriva forskning och utveckling samt tillhandahålla undervisning på både lokal, regional, nationell och internationell nivå. Arbetet inom enheten är produktionsinriktat och sker på uppdragsbasis från flertalet stora och mindre uppdragsgivare. För mer information om Kunskapsenheten och KMC besök gärna vår webbsida: www.regionostergotland.se/kmc Arbetsbeskrivning Vår utbildningsverksamhet inom KMC behöver förstärkas och vi söker därför lärare i Katastrofmedicin på 100 % till Kunskapsenheten på KMC i Linköping. Arbetsuppgifterna innefattar läraruppdrag med undervisning inom det katastrofmedicinska ämnesområdet, projektarbeten och utvecklingsarbeten. Tjänsten kan komma att innebära att du som lärare får ansvaret för att driva både interna och externa utvecklingsarbeten i form av till exempel förändringsprocesser och/eller projekt. Arbetet kräver förmåga att självständigt kunna genomföra och utvärdera de uppdrag som du ansvarar för. Arbetet kräver förmåga att självständigt kunna genomföra och utvärdera de uppdrag som du ansvarar för. Vi arbetar även som ett team där våra olika kompetenser samverkar i verksamheten utifrån behov och uppdrag. Visst administrativt arbete, såsom att följa upp fakturering av uppdrag och ekonomisk uppföljning ingår i tjänsten. Du rapporterar direkt till verksamhetschef på Kunskapsenheten. Erfarenhet och utbildning Du har lång erfarenhet från det katastrofmedicinska området så som akutsjukvård(akutsjukvård, anestesisjukvård, operationssjukvård, intensivvård), prehospital vård, krisstöd, beredskap och ledning. Vi ser att du är legitimerad sjuksköterska, legitimerad läkare eller innehar annan kompetens inom det katastrofmedicinska området. Du tycker om att undervisa men är även intresserad av att ta del av ny forskning och utveckling för att kunna förbättra och utveckla området. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning samt är van vid att förhålla dig till ekonomiska ramar och budgetuppföljning. Meriterande är också om du har: • Samverkat med andra myndigheter i tidigare uppdrag. • Erfarenhet av att arbeta som TiB (tjänsteman i beredskap) eller i särskild sjukvårdsledning vid särskild händelse. • Magister- eller masterexamen. • Erfarenhet av forskning. • Pedagogisk utbildning. Personliga egenskaper Vi söker dig som trivs med att samarbeta med andra människor på olika sätt exempelvis som lärare och kollega. Du relaterar med andra genom att både lyssna och kommunicera på ett tydligt sätt. Din kommunikation kännetecknas av att du säkerställer att budskapet når fram och du förklarar på ett sätt så att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkessammanhang, skapar nya kontakter och underhåller relationerna. Vår vardag på arbetsplatsen kan snabbt förändras och för dig är det inga problem att anpassa dig efter dessa ändrade förhållanden. Du ser förändringen som en möjlighet, inte ett hinder. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt och ditt nytänkande kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Vi lägger stor vikt vid rätt kompetens och erfarenhet men värderar också personliga egenskaper högt. Anställning och information Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på heltid, tillträde sker så snart som möjligt enligt överenskommelse. Deltid kan erbjudas för specifika och enskilda kompetensområden och det kan då bli aktuellt med flera tjänster. Upplysningar om tjänsten lämnas av: Verksamhetschef Andreas Westöö, 010-103 72 04, [email protected] Facklig företrädare för: Vårdförbundet är Linda Hultberg,  010-104 08 62, [email protected]  SACO är Caroline Björklund, 010-103 41 89, [email protected] Ansökan Sista ansökningsdag är den 10 november 2020. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem. Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. Tjänsten har ID-nummer 20201301.  Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Region Östergötland  
Arbetsgivare
REGION ÖSTERGÖTLAND
Hemsida: www.regionostergotland.se
Ansökan
Ansök senast 10 November (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

AnnSam söker Intensivvårdssjuksköterska! Julhelgsuppdrag i Hudiksvall.

Arbetsgivare / Ort: Annsam AB / Hudiksvall
Omfattning / Varaktighet: Heltid / max 10 dagar
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 November (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

AnnSam, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999, söker nu en Intensivvårdssjuksköterska för uppdrag i Hudiksvall. Vårdar och ansvarar för en eller två intensivvårdspatienter tillsammans med ansvarig IVA läkare och usk

Period: 2020.12.22-2020.12.27

Arbetstid: Dag samt kvällspass

Erfarenhet: Intensivvårdssjuksköterska och trygg i din yrkesroll.

AnnSam har även andra uppdrag i området, välkommen med din ansökan!


Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.

Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.

Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.

Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.


AnnSam erbjuder sina konsulter:

- Tydlig och ärlig information.

- Personlig kontakt och service.

- Konkurrenskraftiga löner.

- Timlön som utbetalas månadsvis eller var 14:e dag.

- Tjänstepension och möjlighet till löneväxling.

- Semesterersättning.

- Sjuklön.

- Reseersättning vid arbete på annan ort.

- Försäkring under ditt arbete.

- Den inskolning du behöver för att känna dig trygg.

- Boende i samband med uppdraget.

- Möjlighet att arbeta som underkonsult via eget bolag.


För att bli anställd hos oss så behöver du:

- Godkänd svensk Sjuksköterskelegitimation.

- Erfarenhet som leg. sjuksköterska i minst 1 år.

- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.

- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.

- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!

Om AnnSam AB:

AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.

För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.

Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.

AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!


Välkommen till AnnSam, vi har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!


Vi ser fram emot din ansökan!

www.annsam.se

Tel: 016-55 12 450

Arbetsgivare
Annsam AB
.
82443 Hudiksvall
Hemsida: www.annsam.se
Ansökan
Ansök senast 11 November (11 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterskor välkomnas till oss på IVA!

Arbetsgivare / Ort: REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 November (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Hos oss på intensivvårdsavdelningen (IVA) är vi ca 60 sjuksköterskor och undersköterskor som tillsammans med läkare driver en allmän intensivvårdsavdelning som vårdar svårt sjuka och allvarligt skadade patienter i alla åldrar. Under ett år har vi ca 2 000 patienter hos oss, varav 600 är intensivvårdspatienter. Övriga är postoperativa patienter och patienter i behov av exempelvis epiduralkateterinläggningar eller cvk-inläggning. I vårt ansvarsområde ingår även MIG (mobil intensivvårdsgrupp), IVA-mottagning (återbesök för IVA-patienter) samt att delta på traumalarm vid akutmottagningen. Därmed möter vi patienter och närstående i situationer då livet ställs på sin spets och tycker att vi av den anledningen har ett meningsfullt och utvecklande arbete! ARBETSUPPGIFTER Som intensivvårdssjuksköterska hos oss har du det övergripande ansvaret för den avancerade omvårdnaden och den högteknologiska vård som vi bedriver. Vi arbetar i team runt patienten tillsammans med undersköterska och läkare. Inom akutmedicin behövs dina insatser även på fler ställen på sjukhuset som t.ex. handläggning tillsammans med narkosläkare vid MIG-larm och traumalarm. I vårt schema ingår även tid för utvecklingsarbete och kvalitetssäkring. Årligen genomför vi teamövningar och utbildningsinsatser inom ex. A-HLR. En gång per månad har vi även inplanerade utbildningseftermiddagar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Den avancerade vård som vi bedriver ställer stora krav på din kompetens inom anatomi, fysiologi, medicinteknisk utrustning och inte minst etik. Det krävs god förmåga att kommunicera, liksom att samarbeta med kollegor och andra instanser. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
REGION JÄMTLAND HÄRJEDALEN
Hemsida: http://www.regionjh.se
Ansökan
Ansök senast 11 November (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

AnnSam söker IVA/Anestesisjuksköterskor! Uppdrag på Postop. i Göteborg.

Arbetsgivare / Ort: Annsam AB / Göteborg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

AnnSam AB, som bemannat sjukvården med sjuksköterskor sedan 1999, söker nu Intensivvårdssjuksköterska/ Anestesisjuksköterska för uppdrag på Postop. i Göteborg. Bemanna på Postop, vana av ex. kirurgiska ingrepp, artärnål, smärtpump etc. alt på Iva.

Period: 2020.10.24-2021.01.22

Arbetstid: Dag, kväll, natt samt helg.

Erfarenhet: Intensivvårdssjuksköterska alternativt Anestesisjuksköterska

Journalsystem: Melior, Orbit, Elvis, PasIva,labbtest

Behovet tillsätts löpande så tveka inte med din ansökan!


Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.

Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.

Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.

Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.


AnnSam erbjuder sina konsulter:

- Tydlig och ärlig information.

- Personlig kontakt och service.

- Konkurrenskraftiga löner.

- Timlön som utbetalas månadsvis eller var 14:e dag.

- Tjänstepension och möjlighet till löneväxling.

- Semesterersättning.

- Sjuklön.

- Reseersättning vid arbete på annan ort.

- Försäkring under ditt arbete.

- Den inskolning du behöver för att känna dig trygg.

- Boende i samband med uppdraget.

- Möjlighet att arbeta som underkonsult via eget bolag.


För att bli anställd hos oss så behöver du:

- Godkänd svensk Sjuksköterskelegitimation.

- Erfarenhet som leg. sjuksköterska i minst 1 år.

- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.

- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.

- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!

Om AnnSam AB:

AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.

För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.

Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.

AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!


Välkommen till AnnSam, vi har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!


Vi ser fram emot din ansökan!

www.annsam.se

Tel: 016-55 12 450

Arbetsgivare
Annsam AB
.
41345 Göteborg
Hemsida: www.annsam.se
Ansökan
Ansök senast 12 November (12 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

IVA sjuksköterskor sökes till vår bemanningspool i Västra Götaland

Arbetsgivare / Ort: Vårdkuriren AB / TROLLHÄTTAN
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 November (14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet

Nu söker vi på Vårdkuriren IVA sjuksköterskor till vår bemanningspool i Västra Götaland.


Du blir anställd av Vårdkuriren som konsult och arbetar sedan ute hos vår kund alternativt som underleverantör genom eget företag.


Arbetstider:

Dag , kväll och natt.


Arbetsuppgifter:

Sedvanliga arbetsuppgifter för en legitimerad intensivvårdssjuksköterska.


Vad vi på Vårdkuriren erbjuder dig:

 • Mycket konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor.
 • Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen)
 • Dedikerad och tillgänglig konsultchef.
 • Andra fina förmåner.

Kvalifikationer:

Som intensivvårdssjuksköterska på Vårdkuriren ser vi att du:

 • Är färdigutbildad och legitimerad intensivvårdssjuksköterska.
 • Har jobbat som intensivvårdssjuksköterska minst två år.
 • Utan svårigheter kan tala och skriva det svenska språket. för en god kommunikation med personal och patienter.
 • Kunna arbeta självgående i journalsystemet Melior.

Personliga egenskaper:

 • Förmåga att jobba självständigt som intensivvårdssjuksköterska.
 • Positiv inställning och flexibel problemlösare.
 • Ett gediget intresse av att utveckla din egna kompetens som intensivvårdssjuksköterska.

Sista ansökningsdag

Ansökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

#jobbjustnu


Varmt välkommen in med din ansökan och tveka inte att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!


Företagsinformation:

Vårdkuriren AB är ett företag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter och vi värnar om att du känner dig trygg och motiverad i din roll när du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren har vi djup förståelse för vårdsektorn och sammantaget har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.


Kontaktperson

Victoria M

Head of Recruitment

Mobil: +46 70 916 09 10

Växel: +46 8 721 64 00

Mail: [email protected]


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Vårdkuriren AB
46130 TROLLHÄTTAN
Ansökan
Ansök senast 14 November (14 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

IVA sjuksköterskor sökes till vår bemanningspool i Västra Götaland

Arbetsgivare / Ort: Vårdkuriren AB / GÖTEBORG
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 November (14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet

Nu söker vi på Vårdkuriren IVA sjuksköterskor till vår bemanningspool i Västra Götaland.


Du blir anställd av Vårdkuriren som konsult och arbetar sedan ute hos vår kund alternativt som underleverantör genom eget företag.


Arbetstider:

Dag , kväll och natt.


Arbetsuppgifter:

Sedvanliga arbetsuppgifter för en legitimerad intensivvårdssjuksköterska.


Vad vi på Vårdkuriren erbjuder dig:

 • Mycket konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor.
 • Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen)
 • Dedikerad och tillgänglig konsultchef.
 • Andra fina förmåner.

Kvalifikationer:

Som intensivvårdssjuksköterska på Vårdkuriren ser vi att du:

 • Är färdigutbildad och legitimerad intensivvårdssjuksköterska.
 • Har jobbat som intensivvårdssjuksköterska minst två år.
 • Utan svårigheter kan tala och skriva det svenska språket. för en god kommunikation med personal och patienter.
 • Kunna arbeta självgående i journalsystemet Melior.

Personliga egenskaper:

 • Förmåga att jobba självständigt som intensivvårdssjuksköterska.
 • Positiv inställning och flexibel problemlösare.
 • Ett gediget intresse av att utveckla din egna kompetens som intensivvårdssjuksköterska.

Sista ansökningsdag

Ansökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

#jobbjustnu


Varmt välkommen in med din ansökan och tveka inte att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!


Företagsinformation:

Vårdkuriren AB är ett företag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter och vi värnar om att du känner dig trygg och motiverad i din roll när du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren har vi djup förståelse för vårdsektorn och sammantaget har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.


Kontaktperson

Victoria M

Head of Recruitment

Mobil: +46 70 916 09 10

Växel: +46 8 721 64 00

Mail: [email protected]


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Vårdkuriren AB
40530 GÖTEBORG
Ansökan
Ansök senast 14 November (14 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

IVA sjuksköterskor sökes till vår bemanningspool i Västra Götaland

Arbetsgivare / Ort: Vårdkuriren AB / BORÅS
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 November (14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet

Nu söker vi på Vårdkuriren IVA sjuksköterskor till vår bemanningspool i Västra Götaland.


Du blir anställd av Vårdkuriren som konsult och arbetar sedan ute hos vår kund alternativt som underleverantör genom eget företag.


Arbetstider:

Dag , kväll och natt.


Arbetsuppgifter:

Sedvanliga arbetsuppgifter för en legitimerad intensivvårdssjuksköterska.


Vad vi på Vårdkuriren erbjuder dig:

 • Mycket konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor.
 • Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen)
 • Dedikerad och tillgänglig konsultchef.
 • Andra fina förmåner.

Kvalifikationer:

Som intensivvårdssjuksköterska på Vårdkuriren ser vi att du:

 • Är färdigutbildad och legitimerad intensivvårdssjuksköterska.
 • Har jobbat som intensivvårdssjuksköterska minst två år.
 • Utan svårigheter kan tala och skriva det svenska språket. för en god kommunikation med personal och patienter.
 • Kunna arbeta självgående i journalsystemet Melior.

Personliga egenskaper:

 • Förmåga att jobba självständigt som intensivvårdssjuksköterska.
 • Positiv inställning och flexibel problemlösare.
 • Ett gediget intresse av att utveckla din egna kompetens som intensivvårdssjuksköterska.

Sista ansökningsdag

Ansökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

#jobbjustnu


Varmt välkommen in med din ansökan och tveka inte att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!


Företagsinformation:

Vårdkuriren AB är ett företag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter och vi värnar om att du känner dig trygg och motiverad i din roll när du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren har vi djup förståelse för vårdsektorn och sammantaget har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.


Kontaktperson

Victoria M

Head of Recruitment

Mobil: +46 70 916 09 10

Växel: +46 8 721 64 00

Mail: [email protected]


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Vårdkuriren AB
50330 BORÅS
Ansökan
Ansök senast 14 November (14 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

AnnSam en Intensivvårdssjuksköterska! Uppdrag inom Neurokirurgi i GBG.

Arbetsgivare / Ort: Annsam AB / Göteborg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 November (14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

AnnSam AB, som bemannat sjukvården med sjuksköterskor sedan 1999, söker nu Intensivvårdssjuksköterska för uppdrag inom Neurokirurgi i Göteborg. Till neurokirurgen kommer patienter såväl elektivt som akut. Främst är det patienter med hjärntumörer, men alla kirurgiska ingrepp i hjärna/ryggmärg förekommer.

Period: 2020.12.01-2021.02.28

Arbetstid: Dag, kväll samt helg. 2 helger av 5.

Erfarenhet: Intensivvårdssjuksköterska

Journalsystem: Melior, Orbit, Elvis

Behovet tillsätts löpande så tveka inte med din ansökan!


Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.

Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.

Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.

Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.


AnnSam erbjuder sina konsulter:

- Tydlig och ärlig information.

- Personlig kontakt och service.

- Konkurrenskraftiga löner.

- Timlön som utbetalas månadsvis eller var 14:e dag.

- Tjänstepension och möjlighet till löneväxling.

- Semesterersättning.

- Sjuklön.

- Reseersättning vid arbete på annan ort.

- Försäkring under ditt arbete.

- Den inskolning du behöver för att känna dig trygg.

- Boende i samband med uppdraget.

- Möjlighet att arbeta som underkonsult via eget bolag.


För att bli anställd hos oss så behöver du:

- Godkänd svensk Sjuksköterskelegitimation.

- Erfarenhet som leg. sjuksköterska i minst 1 år.

- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.

- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.

- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!

Om AnnSam AB:

AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.

För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.

Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.

AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!


Välkommen till AnnSam, vi har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!


Vi ser fram emot din ansökan!

www.annsam.se

Tel: 016-55 12 450

Arbetsgivare
Annsam AB
.
41345 Göteborg
Hemsida: www.annsam.se
Ansökan
Ansök senast 14 November (14 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterska, IVA Falun

Arbetsgivare / Ort: REGION DALARNA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Nu satsar vi! Vi bygger ett större och starkare IVA i Falun med målet att bli en toppmodern intensivvårdsavdelning - ta chansen och bli en del av denna spännande resa! Vår ambition är att bemanna vår intensivvårdsavdelning med ännu fler kompetenta medarbetare för att kunna utöka våra möjligheter att leverera högkvalitativ vård till fler av våra invånare i Dalarna. IVA Falun idag är en allmän intensivvårdsavdelning med 8 platser. Till avdelningen hör också Uppvakningsavdelningen med 17 platser där patienter från centraloperation vårdas postoperativt. Vi lägger stor vikt vid utbildning och fortbildning och står i startgroparna till byggnationen av en helt ny intensivvårdsavdelning. Vi tillämpar individuell schemaplanering. Som intensivvårdssjuksköterska hos oss erbjuds du ett utvecklande och varierande arbete i team med undersköterska, läkare och fysioterapeut. Vi vårdar alla typer av patienter, både barn och vuxna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är: . Sjuksköterska med specialistutbildning intensivvård . Teammänniska . Flexibel . Nyfiken och villig att lära Intervjuer och tillsättning sker löpande under ansökningstiden. Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Arbetsgivare
REGION DALARNA
Hemsida: www.regiondalarna.se
Ansökan
Ansök senast 15 November (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Intensivvård- eller anestesisjuksköterska välkomnas till Operation 3

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter. Om oss  Operation 3 Mölndal är en operationsavdelning som arbetar med specialiserad dagkirurgi, korttidsvård och viss akutverksamhet. Vi har verksamhet måndag till fredag. Enheten har sju operationssalar, en uppvakningsenhet och en vårdenhet för pre- och postoperativ vård. Vi opererar inom ortopedi med teaman artro, fot, trauma, CARE samt verksamheterna öron-näsa-hals, kirurgi, käkkirurgi och tand med speciella funktionshinder. Vi opererar både vuxna och barn (från 10 kg). Vad erbjuder vi?  På Operation 3 arbetar vi med ett stort patientflöde och därför jobbar vi med effektiva flöden. Du kommer få en god introduktion och alltid stöd av erfarna kollegor. Vi arbetar måndag till fredag, är lediga alla röda dagar och vissa klämdagar. Under sommaren är enheten stängd i tre veckor. Arbetsbeskrivning  Som IVA-/anestesisjuksköterska på Uppvakningsavdelning (UVA)/Dagvården är du involverad i både den pre- och postoperativa vården. Du kommer att roterar mellan de olika arbetsstationerna med att skriva in och ut patienterna och att övervaka direkt efter operation. Personalgruppen är på tio personer. Schemat är fast och innehåller två kvällar i veckan.  Om dig  Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har vidareutbildning inom intensivvård eller anestesi. Det är meriterande om du har barnkompetens sedan tidigare.  Du skall ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och kunna arbeta självständigt. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Intervjuer sker fortlöpande under annonseringstiden. Varmt välkommen med din ansökan!  Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast 15 November (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sjuksköterska inom intensivvård till IVAK, Piteå sjukhus

Arbetsgivare / Ort: REGION NORRBOTTEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Intensivvårdsavdelningen är en del av IVAK som tillhör verksamhetsområde akut omhändertagande och division Närsjukvård. Enheten innefattar intensivvård, akutmottagning och ambulansverksamhet. Välkommen till oss på IVAK i Piteå! Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete tillsammans med ett glatt gäng. Vi söker Vi söker dig som är specialistutbildad sjuksköterska inom intensivvård. Du har god kunskap i den svenska språket i både tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet av yrket som sjuksköterska inom intensivvård. Har du även kunskap i dokumentationssystemet VAS är det positivt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är flexibel, ansvarstagande, har god servicekänsla och hög samarbetsförmåga.Hos oss star patienten I focus och helhetssyn är ledstjärnan i vårt arbete Det här får du arbeta med Vi söker dig som är intresserad av intensivvård. Regionansvaret för Corona intensivvården i länet är förlagd till vår avdelning. Du arbetar självständigt och i team med att ta emot, bedöma och omhänderta akut sjuka patienter. Du ges möjlighet arr rotera mellan IVA ,ambulans och akutmottagning.Arbetet är omväxlande och innefattar avancerad medicinteknisk utrustning. Patientfokus och helhetssyn kring patienten genomsyrar ditt arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid utbildning, utveckling och värdegrundsarbete vad gäller patientprocesser och din personliga utveckling. Det här erbjuder vi dig - Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård - Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag - Länk till våra förmåner - Kontinuerlig kompetensutveckling genom intern utbildning - Individuell och strukturerad introduktion - Verksamheten omfattas av Region Norrbottens extra-satsning på sjuksköterskor, läs mer här: http://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Karriar Information om tjänsten Vi erbjuder en tillsvidareanställnign på heltid. Arbetstiden är förlagd enligt rotationsschema dag, kväll och natt. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
REGION NORRBOTTEN
Hemsida: www.nll.se
Ansökan
Ansök senast 15 November (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterska till intensivvårdsavdelningen

Arbetsgivare / Ort: REGION SÖRMLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Intensivvårdsavdelningen, Nyköpings lasarett Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss! Välkommen till Nyköping! Den lagom stora staden som ligger längst den sörmländska kusten. Med tåg från Stockholm tar du dig till Nyköping på bara en timma och från Norrköping på 40 minuter. Om oss Vi är en allmän intensivvårdsavdelning med 6-8 intensivvårdsplatser där patienterna fördelas efter behov. Till IVA hör också en uppvakningsavdelning med tio platser. Vi har fått ett utökat uppdrag och behöver bli fler. Vi söker dig som är sjuksköterska och specialistutbildad i intensivvård. Vi arbetar med att utveckla en mer personcentrerad vård och att utöka vårt team med fler paramedicinska specialiteter. Patientens och närståendes resurser efterfrågas och närstående bjuds in att delta i vården. Vi kommer under hösten implementera ett delvis nytt sätt att arbeta med nya rutiner som passar en mer personcentrerad vård. Nyköpings lasarett har en väl fungerande rehabiliteringskedja där intensivvårdspatienten mobiliseras tidigt och efter ett par dagar i vårt step-downprogram kommer till en rehabavdelning med tillgång till intensiv sjukgymnastik och arbetsterapi för att kunna lämna sjukhuset i så gott skick som möjligt. Kedjan fortsätter sedan ut i primärvården. Vi strävar efter att vara en stimulerande och hälsosam arbetsplats. Att arbeta på IVA ger dig en bred kompetens med en stor kunskapsbas. Hos oss får du en lång inskolning när du börjar på avdelningen så att du känner dig trygg och välkommen hos oss. Dina arbetsuppgifter Intensivvård av patienter med skiftande diagnoser, i alla åldrar. Vi arbetar i team med undersköterskor, anestesiläkare och paramedicin. I tjänsten ingår att rotera mot UVA och arbeta med pre- och postoperativ vård av patienter som genomgått kirurgi av olika slag. Din kompetens Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Anställningsform Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Information om tjänsten lämnas av Vårdenhetschef Carina Holm, 0155-24 52 98, [email protected] Tf Verksamhetschef Malin Tegerup, 0155-24 77 31, 072-147 98 39, [email protected] Fackligt ombud Vårdförbundet Marie Olsson, [email protected] Övriga fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00. Kom och jobba hos oss på intensivvårdsavdelningen! Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2020-11-15. Intervjuer kommer att ske löpande. Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/) Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/) Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Arbetsgivare
REGION SÖRMLAND
Ansökan
Ansök senast 15 November (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Specialistsjuksköterska till neonatal intensivvård i Solna

Arbetsgivare / Ort: REGION STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Medicinsk Enhet Neonatologi på Astrid Lindgrens Barnsjukhus i Solna söker dig som är nyfiken på att prova något nytt. ME Neonatologi är en stor verksamhet med omkring 430 medarbetare på våra tre enheter Solna, Huddinge och Danderyd. Nu söker vi dig, som är specialistsjuksköterska eller dig med minst två års erfarenhet somsjuksköterska gärna med erfarenhet från intensivvård eller barnsjukvård till vår enhet i Solna där vi idag har ca 40% specialister, vi vill nu utöka och bli fler! Om tjänsten Hos oss arbetar du i en avancerad och högspecialiserad vårdmiljö kring det för tidigt födda och sjuka nyfödda barnet. Här får du även möta barn med kirurgiska behov. Arbetsuppgifterna består av akut omhändertagande och kvalificerad omvårdnad av barnen. Vi arbetar i tvärprofessionella team, du kommer att leda och aktivt delta i omvårdnadsarbetet enligt gällande rutiner på ett evidensbaserat arbetssätt. Du kommer att få en individuell inskolning som är baserad på dina tidigare erfarenheter. Inskolningen planeras tillsammans med våra utbildningsansvariga specialistsjuksköterskor och består av både teoretisk utbildning och klinisk handledning. På Karolinska Universitetssjukhuset finns goda möjligheter till utveckling inom yrkesrollen. Som exempel startar KI hösten 2021 en fristående kurs "Neonatal omvårdnad med inriktning mot intensivvård" 15 hp, den riktar sig till specialistsjuksköterskor. Vi använder oss av kompetensstegen där samtliga sjuksköterskor på ett tydligt sätt placeras in på ett steg, detta görs tillsammans med närmaste chef i samband med medarbetarsamtalet och kommer sedan ligga till grund för den individuella löneutvecklingen.  Arbetstidsmodell: AB med kvarstannade bonus och ATK tid, individuell schemaläggning, Möjlighet finns till rotation mot annan verksamhet. Vi söker Som person ser vi att du är trygg, har självinsikt och har en förmåga att skilja på det personliga och professionella. Vidare ser vi att du är lugn och kontrollerad under stress och i pressade situationer samt har en förmåga att fokusera på rätt saker. Vi ser även att du är organiserad och strukturerad i ditt arbete och att du vågar be om hjälp när du behöver det. Slutligen är du en kollega som bidrar med en god stämning och som trivs med att samarbeta över professionsgränserna. Vår verksamhet Forskning och utbildning på Karolinska Universitetssjukhuset sker i nära samarbete med Karolinska Institutet. Att utbilda och möjliggöra lärande utgör en viktig och naturlig del av sjukhusets arbete, här lägger vi grunden för morgondagens personal. Förbättringsarbeten leds av specialistsjuksköterskor och ligger som grund för utveckling av omvårdanden.Vår avdelning har 11 IVA-platser och 5 familjerumsplatser. Vi vårdar det extremt underburna och sjuka nyfödda barnet som behöver intensivvård fram till att barnet kan bo på familjerum med sina föräldrar innan hemgång.Vi arbetar enligt NIDCAP/Fine som är en familjecentrerad utvecklingsstödjande vårdfilosofi där omvårdnaden av de för tidigt födda och sjuka nyfödda barnen sker så skonsamt som möjligt tillsammans med föräldrarna.Verksamheten har även en transportorganisation med rikstäckande uppdrag Neo-PETS som bemannas av läkare och sjuksköterskor från vår egen verksamhet. Vi som jobbar med sjuka nyfödda barn har stora visioner och vet vart vi vill. Därför behöver vi just din kompetens, energi och kreativitet. Lyssna gärna på "Neopodden" - för att ta del av vår verksamhet,  Din ansökan bör innehålla CV och personligt brev. Välkommen med din ansökan!  Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi. Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet. Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.
Arbetsgivare
REGION STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 15 November (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Är du vår nya kollega? Intensivvårdssjuksköterska/Specialistsjuksköter ...

Arbetsgivare / Ort: REGION STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Vi erbjuder Vi erbjuder dig ett mycket givande arbete inom högspecialiserad pediatrisk intensivvård där du får en unik möjlighet att ingå i ett tvärprofessionellt team och utvecklas i din roll som specialistsjuksköterska samt göra avgörande skillnad för våra patienter och deras närstående. Vi erbjuder ett välstrukturerat inskolningsprogram på åtta veckor bestående av patientnära klinisk utövning parallellt med teoretisk och praktisk utbildning så kallade Blockutbildningar. Vi har vidare studiedagar och simulatorövningar. Efter ca 6-12 månader på BIVA erbjuder vi möjligheten till fördjupningsstudier inom barnintensivvård genom en fördjupningskurs i omvårdnad av barn- och ungdom inom intensivvård 7,5 hp, Uppsala Universitet. Om tjänsten Vårt funktionsområde Barn PMI utgör en av få specialiserade verksamheter för anestesi-, operation och intensivvård för barn i Sverige och har som uppdrag att bedriva forskning, undervisning och sjukvård på hög internationell nivå. Målet är att vara en Europaledande universitetsklinik. Barnintensivvården är en intensivvårdsspecialitet som endast finns på fyra enheter i Sverige, en av dessa är Barnintensivvårdsavdelningen (BIVA) på Karolinska Sjukhuset. BIVA har åtta vårdplatser och har ett stort uppdrag regionalt och i hela landet. Vården bedrivs inom många olika vårdspecialiteter, t.ex. kirurgi, medicin, neurologi, neurokirurgi, trauma, öron-näsa-hals och infektion. Patienterna som vårdas är i åldrarna nyfödd till 18 år. Vården på BIVA är högteknologisk och vi lägger stor vikt vid omvårdnaden av det sjuka barnet och dess familj. Vi är stolta över våra nationellt och internationellt framstående vårdresultat. Om ovanstående väcker ditt intresse så är du välkommen att hospitera hos oss för att få en inblick i vår verksamhet och träffa oss som arbetar här. Hos oss arbetar vi treskift enligt Vårdförbundets nya avtal, men om intresset finns för att endast arbeta natt är även det möjligt. Vi söker Dina personliga egenskaper är avgörande och stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Som person har du mycket god samarbetsförmåga och teamkänsla. Du har även god förmåga att ta egna initiativ, prioritera och hantera flera saker samtidigt. Du trivs i en verksamhet där utveckling och förändring är naturliga delar. Du är lösningsinriktad och ser i första hand möjligheter och inte svårigheter. Du besitter personlig mognad och vill medverka till en arbetsplats där vi inkluderar, inspirerar och uppskattar varandra. Kvalifikationer  Det krävs att du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård eller barn- ochungdomssjukvård. Tidigare erfarenhet av intensivvård eller barnsjukvård är meriterande. Vi hanterar ansökningar fortlöpande. För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 1. Personligt brev   2. CV 3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)   - Yrkeslegitimation   - Bevis om specialistkompetens   Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.   Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete.  Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus! Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.
Arbetsgivare
REGION STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 15 November (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

IVA-sjuksköterska, intensivvårdsavdelning, Lycksele

Arbetsgivare / Ort: REGION VÄSTERBOTTEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Välkommen till Lycksele lasarett, ett litet, modernt och välutrustat sjukhus i södra Lappland! Vi har ett bra samarbetsklimat mellan sjukhusets kliniker och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Upptagningsområdet är Västerbottens inland och fjälldistrikt. Vill du bo nära naturen är Lycksele svårslaget. Området, som har 40 000 invånare, är till ytan lika stort som Schweiz. Vi söker nu en IVA-sjuksköterska till intensivvårdsavdelningen. Här ansvarar vi för intensivvård inklusive HIA, postoperativ vård och anestesi. Sövning sker inom specialiteterna, kirurgi, gynekologi- obstetrik samt radiologi. Vi har ett gott arbetsklimat och ca 35 medarbetare i olika professioner som ständigt är på tå för att förvalta och utveckla verksamheten. IVA ingår i den nybildade enheten Kirurgiskt centrum, Södra Lappland. Här ingår Kirurg- & ortopedkliniken med operationsavdelning och centralsteril, samt Anestesi- IVA- & helikopter. Välkommen med din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Sjuksköterskeuppgifter inom akutsjukvård och intensivvård. Blandad tjänstgöring dag, kväll och natt enligt schema. Vi använder oss av schemaläggning i Time Care och tillämpar arbetstidsmodell. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning mot intensivvård. Du som är grundutbildad sjuksköterska med några års erfarenhet är välkommen att söka, då anpassar vi inskolningen efter dina kunskaper och tidigare erfarenheter. Du skall dock ha ett tydligt uttalat mål om att söka vidareutbildning inom området. Erfarenhet av akutsjukvård är meriterande. Som person är du ansvarsfull och har en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsten är ett vikariat under ett års tid from det datum du anställs. God möjlighet till förlängning. ÖVRIGT Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.
Arbetsgivare
REGION VÄSTERBOTTEN
Ansökan
Ansök senast 15 November (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterska till IVA, Sunderby sjukhus

Arbetsgivare / Ort: REGION NORRBOTTEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Verksamhetsområde anestesi/operation/intensivvård tillhör division länssjukvård och består av två enheter i länet, Sunderby sjukhus och Gällivare sjukhus. Enheten i Sunderbyn innefattar anestesi, intensivvård, DKE/UVA, sterilcentral, smärtenhet samt läkarsektioner i Sunderbyn och Piteå. Vi söker Vi söker dig som är specialistsjuksköterska inom intensivvård. Några års erfarenhet är meriterande, men inget krav. Du som söker ser service och flexibilitet som en självklarhet, kan hantera akuta och stressfyllda situationer, är intresserad av vårdutveckling och sätter patienten i fokus. Vidare har du god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer med kollegor, både externt och internt. Du har en positiv grundinställning till förändrings-, kvalitets- och utvecklingsarbete. Det här får du arbeta med Arbetet på intensivvårdsavdelningen är spännande och lärorikt. Du kommer att ta hand om patienter som är nyopererade, som varit med om trauma eller som är svårt sjuka. Även vården av anhöriga är av stor vikt för oss. Intensivvårdsavdelningen har 20 vårdplatser uppdelade mellan IVA och post-op. Vi bedriver avancerad vård av svårt sjuka patienter vilket ställer krav på kvalificerad personal dygnet runt. Du arbetar integrerat i team bestående av läkare, intensivvårdssjuksköterskor och undersköterskor kring patienter i behov av cirkulatoriskt och respiratoriskt stöd och behandling. Vi är även del i ett akutteam vid exempelvis trauma eller akutlarm på sjukhuset samt fungerar som mobil intensivvårdsgrupp på sjukhuset. Det här erbjuder vi dig - Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård - Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag - Länk till våra förmåner Information om tjänsten Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, rotation dag/kväll/natt och helgtjänstgöring.Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
REGION NORRBOTTEN
Hemsida: www.nll.se
Ansökan
Ansök senast 15 November (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Specialistsjuksköterska intensivvårdsavdelningen för nyfödda

Arbetsgivare / Ort: REGION UPPSALA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt. Vår verksamhet Vår verksamhet är stor och består av många olika delar som alla i sin tur medverkar till att vi levererar vård i världsklass till våra nyfödda barn och deras familjer. Verksamheten består av en intensivvårdsavdelning för nyfödda som är ett center för högspecialiserad intensivvård för regionens minsta och/eller sjukast nyfödda. På denna del av verksamheten har vi 8-10 vårdplatser där vi arbetar i team med sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Med hjälp av sjukhusets intensivvårdshelikopter upprätthåller enheten en nationell transportverksamhet för intensivvårdskrävande spädbarn. Det är specialistsjuksköterskor som ingår i helikopterteamet vilket är en unik möjlighet för denna yrkesgrupp att utvecklas inom denna typ av akutsjukvård. När barnen inte har behov av intensivvård längre men inte heller är redo att kunna åka hem vårdas dem på vår intermediärvård där vi har 6-8 vårdplatser. Här fortsätter vi med den goda omvårdnaden inklusive andningsvården och erbjuda mycket stöd och föräldrautbildning för att förbereda barnen och familjerna på hemgång. När barnen och familjer skrivs ut till hemmet och fortfarande behöver stöttning och uppföljning har vi både ett team som arbetar med Barnsjukvård i hemmet och en uppföljningsmottagning där både sjuksköterskebesök och läkarbesök genomförs. På avdelningen arbetar barnsjuksköterskor, intensivvårdssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor, barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor och neonatologer. Vi arbetar med barnet och dess familj i fokus och söker nu fler specialistsjuksköterskor som vill arbeta tillsammans med oss. Kom och bli en del i vårt team som arbetar med världens bästa jobb (Se filmen om oss; Världens bästa jobb! (https://youtu.be/ZDJ-kfakV0w)) i en stimulerande arbetsmiljö med individanpassad introduktion och många utvecklingsmöjligheter i din framtida karriär! I framtiden kanske du är en av våra gruppchefer, ansvarig för ett vårdutvecklingsområde eller kanske är du en av de som arbetar i vårt helikopterteam som jobbar nationellt med transporter av intensivvårdskrävande spädbarn? Vi ligger nära centralstationen och här finns goda pendlingsmöjligheter både från Gävle och Stockholm. Dina kvalifikationer Du är specialistsjuksköterska med lämpliga specialistutbildning tex inom intensivvård, hälso- och sjukvård för barn och unga, anestesi eller barnmorska och har ett stort intresse för att arbeta med intensivvård av för tidigt födda och sjuka nyfödda barn. Din kompetens Som person ser vi att du är trygg, har självinsikt och har en förmåga att skilja på det personliga och professionella. Du vågar ta initiativ, sätter igång aktiviteter och ber om hjälp när du behöver det, du ser helheten och till verksamhetens bästa. Vidare ser vi att du är lugn och kontrollerad under stress och i pressade situationer samt har en förmåga att fokuserar på rätt saker. Vi ser även att du är organiserad och strukturerad i ditt arbete och har förmåga att lösa komplicerade problem utifrån din specialistkunskap. Slutligen är du en kollega som bidrar med en god stämning och som trivs med att samarbeta över professionsgränserna. Vi erbjuder Vi erbjuder tillsvidareanställning med rotation dag/natt i en ny poängmodell. Tillträde efter överenskommelse. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/). Vill du veta mer? Har du frågor om tjänsten eller är intresserad av ett studiebesök på vår spännande arbetsplats, välkommen att kontakta: Biträdande Avdelningschef Ylva Thernström Blomqvist [email protected] Inskolnings- och utbildningsansvarig sjuksköterska Ingrid Hassis [email protected] Fackliga kontaktpersoner Vårdförbundet Anna Backström och Ylva Ericksson 018-611 59 50 Vill du jobba med oss? Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi kommer att intervjua och tillsätta tjänsterna fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Arbetsgivare
REGION UPPSALA
Ansökan
Ansök senast 15 November (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

AnnSam söker Sjuksköterska! Nattpass på Kirurgavd. i Uppsala.

Arbetsgivare / Ort: Annsam AB / Uppsala
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 November (20 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999, söker Sjuksköterska för Nattuppdrag på Kirurgavdelning I Uppsala.

Perioden: Nattpass perioden 2020.11.09-2021.01.24

Arbetstid: Natt

Erfarenhet: : 2 år som allmänsjuksköterska och trygg i din yrkesroll. Pre och postoperativ kirurgisk vård

Journalsystem: Cosmic

AnnSam har även andra uppdrag i närområdet och i övriga Sverige. Välkommen med din ansökan!


Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.

Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.

Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.

Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.


AnnSam erbjuder sina konsulter:

- Tydlig och ärlig information.

- Personlig kontakt och service.

- Konkurrenskraftiga löner.

- Timlön som utbetalas månadsvis eller var 14:e dag.

- Tjänstepension och möjlighet till löneväxling.

- Semesterersättning.

- Sjuklön.

- Reseersättning vid arbete på annan ort.

- Försäkring under ditt arbete.

- Den inskolning du behöver för att känna dig trygg.

- Boende i samband med uppdraget.

- Möjlighet att arbeta som underkonsult via eget bolag.


För att bli anställd hos oss så behöver du:

- Godkänd svensk Sjuksköterskelegitimation.

- Erfarenhet som leg. sjuksköterska i minst 1 år.

- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.

- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.

- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!

Om AnnSam AB:

AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.

För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.

Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.

AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!


Välkommen till AnnSam, vi har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!


Vi ser fram emot din ansökan!

www.annsam.se

Tel: 016-55 12 450

Arbetsgivare
Annsam AB
.
75271 Uppsala
Hemsida: www.annsam.se
Ansökan
Ansök senast 20 November (20 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

AnnSam söker Intensivvårdssjuksköterska! Uppdrag på IVA i Sydöstra Sverige!

Arbetsgivare / Ort: Annsam AB / Västervik
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 November (20 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Färdigheter
Krav
 • Intensivsjukvård

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999, söker Intensivvårdssjuksköterska för uppdrag på IVA i Sydöstra Sverige!

Perioden: 2020.11.23-2020.12.27

Arbetstid: Rotation, dag, kväll, helg samt natt.

Erfarenhet: : Intensivvårdssjuksköterska .Utrustningen som används på IVA är Respirator Servo I, Dräger övervakningsutrustning, Braunpumpar Infusomat space, Perfusor space, Prismaflex vid behov av dialysbehandling.

Journalsystem: Cosmic

AnnSam har även andra uppdrag i närområdet och i övriga Sverige. Välkommen med din ansökan!


Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.

Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.

Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.

Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.


AnnSam erbjuder sina konsulter:

- Tydlig och ärlig information.

- Personlig kontakt och service.

- Konkurrenskraftiga löner.

- Timlön som utbetalas månadsvis eller var 14:e dag.

- Tjänstepension och möjlighet till löneväxling.

- Semesterersättning.

- Sjuklön.

- Reseersättning vid arbete på annan ort.

- Försäkring under ditt arbete.

- Den inskolning du behöver för att känna dig trygg.

- Boende i samband med uppdraget.

- Möjlighet att arbeta som underkonsult via eget bolag.


För att bli anställd hos oss så behöver du:

- Godkänd svensk Sjuksköterskelegitimation.

- Erfarenhet som leg. sjuksköterska i minst 1 år.

- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.

- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.

- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!

Om AnnSam AB:

AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.

För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.

Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.

AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!


Välkommen till AnnSam, vi har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!


Vi ser fram emot din ansökan!

www.annsam.se

Tel: 016-55 12 450

Arbetsgivare
Annsam AB
.
59333 Västervik
Hemsida: www.annsam.se
Ansökan
Ansök senast 20 November (20 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterska till Thoraxintensiven, Umeå

Arbetsgivare / Ort: REGION VÄSTERBOTTEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 November (22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Thoraxintensivvårdsavdelning hör organisatoriskt ihop med Thoraxintermediären som har totalt ca 80 anställda. Thoraxintensivvårdsavdelning har 8 vårdplatser och Thoraxintermediären har 6 vårdplatser. Vår huvudsakliga uppgift består i postoperativ intensivvård för de ca 1000 patienterna som årligen opereras på Thorax. Därutöver tillkommer patienter hos oss med akut behov av Thoraxkirurgi och patienter med svår hjärtsvikt/lungsvikt. Vården är högteknologisk med hemodynamisk övervakning, ventilatorbehandling, dialys, aortaballongpump och ECMO. På Thoraxintensiven välkomnas du till en avdelning med väl fungerande rutiner och en tydlig arbetsstruktur. Kompetensen är hög hos medarbetarna och vi har ett ständigt pågående utvecklingsarbete med föreläsningar och omfattande internutbildningar för dig som medarbetare. Vi arbetar för en sund arbetsmiljö med goda möjligheter till rast och återhämtning. Vi erbjuder en arbetstidsmodell som möjliggör arbetstidsförkortning och högre ersättning vid obekväm arbetstid. ARBETSUPPGIFTER Som Intensivvårdssjuksköterska hos oss bidrar du med kunskap och engagemang som får människor att känna sig trygga. På Thoraxintensiven arbetar du till största del för våra patienter som genomgått hjärtkirurgi men även för patienter som drabbats av svår svikt i främst hjärta och lungor. Du arbetar både självständigt och i team i direkt i närhet till patienten. I arbetet ingår även att bidra i utvecklingsarbete och att handleda studenter. Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete där du har möjlighet att lära nya saker varje dag alltid med patienten i fokus. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensiv- eller anestesivård. Du har god samarbetsförmåga och ser vinster med att arbeta i team men besitter också förmågan att arbeta självständigt. Du medverkar aktivt till en god arbetsmiljö och har en god förmåga att prioritera. Du är strukturerad, flexibel och trivs med att ta ansvar. ÖVRIGT Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.
Arbetsgivare
REGION VÄSTERBOTTEN
Ansökan
Ansök senast 22 November (22 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterska till IVA/HIA/PostOp, Gällivare sjukhus

Arbetsgivare / Ort: REGION NORRBOTTEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 November (22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Tillsammans med Sunderbyn ingår IVA i Länsklinik AnOpIva som ingår i division Länssjukvård. Vi söker Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska i intensivvård, alternativt legitimerad sjuksköterska med behörighet att söka vidareutbildning. Du har goda kunskaper i det svenska språket. Erfarenhet från arbete på IVA-enhet, akutsjukvård eller annan vårdavdelning är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet och stabilitet. Du har en helhetssyn i ditt arbete och bra samarbetsförmåga. Är du självgående, initiativtagande och serviceinriktad så är det meriterande. Det här får du arbeta med Hos oss på IVA/HIA/PostOp arbetar du i team kring våra patienter. Arbetet är omväxlande, där både omvårdnad i olika former och hög grad av medicinsk teknik ingår. Arbetet på intensivvårdsavdelningen är spännande och lärorikt, ett arbete med akut omhändertagande av patient med allvarlig sjukdom eller skada. Här tar vi hand om nyopererade patienter, traumapatienter och patienter med sviktande vitala funktioner. Med patienten i fokus arbetar vi i team med övriga yrkeskategorier och ser service och flexibilitet som en självklarhet. Det här erbjuder vi dig - Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård - Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag - Länk till våra förmåner - Skräddarsydd introduktion anpassad till din bakgrund och tidigare erfarenheter  - Utvecklingsarbeten med ansvarsområden  - Kontinuerlig kompetensutveckling Information om tjänsten Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, med arbete dag, natt och helg. Tillträde enligt överenskommelse. Den här tjänsten omfattas av Region Norrbottens extra-satsning på sjuksköterskor, läs mer här: https://www.norrbotten.se/sv/Jobb-och-utbildning/Jobba-hos-oss/Sjukskoterska/ Urval och intervjer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
REGION NORRBOTTEN
Hemsida: www.nll.se
Ansökan
Ansök senast 22 November (22 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Dedicare söker IVA eller narkossjuksköterskor!

Arbetsgivare / Ort: Dedicare AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 November (24 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet

Om uppdraget

Hej!

Vi söker nu dig som är utbildad IVA sjuksköterska eller narkossjuksköterska till  uppdrag på IVA/post op i Göteborg. Du behöver ha minst två års erfarenhet samt mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Du ska ha vana av ex. kirurgiska ingrepp, artärnål, smärtpump och postoperativt vårdarbete.

Krav på att du är utbildad Specialistsjuksköterska inom IVA och eller Narkos.

Pass är lagda Dag, kväll, natt, helger

Journalsystem:

Melior, Orbit, Elvis, PasIva, labbest

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Arbetsgivare
Dedicare AB (publ)
Hemsida: www.dedicare.se
Ansökan
Ansök senast 24 November (24 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

IVA-ssk sökes till post-op-avd i Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Centric Care AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 November (24 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu Iva-ssk till intensivvård, allmän post-op. 

UPPDRAGSPERIOD
24 oktober - 22 januari. 

ARBETSTIDER
Rotation dag/kväll/natt. Helgtjänstgöring ingår. 

DIN PROFIL
Vi välkomnar dig som är leg sjuksköterska med vidareutbildning inom IVA, och med vana av ex. kirurgiska ingrepp, artärnål, smärtpump etc. alt på Iva.

OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!
Arbetsgivare
Centric Care AB
Ansökan
Ansök senast 24 November (24 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterska sökes till Sahlgrenskas IVA-sektionen

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 November (24 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter. Intensivvårdssektionen på Sahlgrenska fortsätter växa och vi söker nu intensivvårdssjuksköterskor till vår breda och spännande verksamhet. Sektionen består av två enheter, CIVA och NIVA, som med sina olika inriktningar erbjuder en varierad och utmanande arbetsplats. Centrala Intensivvårdsavdelningen (CIVA) är vår största avdelning och här vårdar vi patienter från de flesta specialiteter Enheten är en viktig länk i några av sjukhusets rikssjukvårdsuppdrag, t ex levertransplantationer och kraniofaciala plastiker på barn. Det är en stor genomströmning av patienter här och medelvårdtiden är cirka 2 dygn. Neurointensivvårdsavdelningen (NIVA) är en högspecialiserad intensivvårdsavdelning med ett regionalt uppdrag. Här vårdas framförallt patienter med hjärnblödningar, traumatiska skallskador och akuta neurologiska sjukdomar. Här är medeltiden cirka 5-6 dygn. Vad kan vi erbjuda dig som söker? Med vårt breda uppdrag kan vi erbjuda dig en spännande arbetsdag där du får utmana dig och arbeta på toppen av din förmåga. Vi kan erbjuda dig fantastiskt trevliga kollegor som har en kompetens utöver det vanliga och som stöttar och hjälper varandra. Här finns stora möjligheter till kompetensutveckling och det bedrivs ett omfattande forsknings- och utvecklingsarbete. Arbetsbeskrivning Arbetet innebär sedvanligt intensivvårdsarbete. Kvalifikationer Vi söker dig med specialistutbildning inom intensivvård. Har du de viktiga egenskaperna såsom god samarbetsförmåga, noggrannhet och social kompetens kommer du passa bra in hos oss. Stor vikt kommer läggas vid intresse att arbeta med människor i utsatta livssituationer.  Ring oss gärna om du blir nyfiken och vill veta mer om vår verksamhet! Varmt välkommen med din ansökan! Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast 24 November (24 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

AnnSam söker Intensivvårdssjusköterskor! Uppdrag på IVA i Göteborg!

Arbetsgivare / Ort: Annsam AB / Göteborg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 26 November (26 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Färdigheter
Krav
 • Intensivsjukvård

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

AnnSam AB, som bemannat vården med sjuksköterskor sedan 1999, söker nu Intensivvårdssjuksköterskor för uppdrag i Göteborg!


Period: Snarast 2021.01.23

Omfattning: Dag, kväll, natt samt helg.

Erfarenhet: Specialistsjuksköterska inom intensivvård, med erfarenhet.

Vi har även andra uppdrag i området, välkommen med frågor och din ansökan!


Att arbeta som Bemanningssjuksköterska hos AnnSam:

Vi på AnnSam är måna om att tillsätta rätt Sjuksköterska till rätt uppdrag, detta för att ha nöjd personal och nöjda kunder.

Hos oss kan du få uppdrag på heltid, deltid eller extra pass när du vill tjäna lite extra.

Du kan även hyras ut som underkonsult om du ha ett eget bolag.

Rollen som bemanningssköterska innebär att du ansvarar för bedömning och uppföljning av patienternas vårdbehov. Deltar i ronder, medicinsk planering och utförande. Du samarbetar på ett positivt och handledande sätt med omvårdnadspersonal samt ansvarar för att erbjuda kvalitativ vård.


AnnSam erbjuder sina konsulter:

- Tydlig och ärlig information.

- Personlig kontakt och service.

- Konkurrenskraftiga löner.

- Timlön som utbetalas månadsvis eller var 14:e dag.

- Tjänstepension och möjlighet till löneväxling.

- Semesterersättning.

- Sjuklön.

- Reseersättning vid arbete på annan ort.

- Försäkring under ditt arbete.

- Den inskolning du behöver för att känna dig trygg.

- Boende i samband med uppdraget.

- Möjlighet att arbeta som underkonsult via eget bolag.


För att bli anställd hos oss så behöver du:

- Godkänd svensk Sjuksköterskelegitimation.

- Erfarenhet som leg. sjuksköterska i minst 1 år.

- Kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

- Vana av att arbeta med databaserade journalsystem.

- B-Körkort kan vara ett krav på vissa uppdrag.

- Meriterande är ett Varmt hjärta och ett Glatt leende!

Om AnnSam AB:

AnnSam AB är ett personligt bemanningsföretag vars ägare och VD har en lång erfarenhet som Sjuksköterska och av att bedriva vårdbemanning.

För att hålla hög kvalitet fokuserar vi på uthyrning av Allmän Sjuksköterskor, Specialist Sjuksköterskor, Arbetsterapeuter och Fysioterapeuter.

Vårt mål är att alltid ha en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi erbjuder dig god service och ett nära samarbete.

AnnSam har avtal och bemanningsuppdrag i stora delar av Sverige, hos både offentliga och privata aktörer. Berätta gärna för oss var du önskar uppdrag så söker vi i vår kundbas!


Välkommen till AnnSam, vi har bemannat vården med Sjuksköterskor sedan 1999. Hos oss kan du känna dig trygg!


Vi ser fram emot din ansökan!

www.annsam.se

Tel: 016-55 12 450

Arbetsgivare
Annsam AB
.
41345 Göteborg
Hemsida: www.annsam.se
Ansökan
Ansök senast 26 November (26 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Specialistsjuksköterska intensivvård NATT

Arbetsgivare / Ort: Danderyds Sjukhus AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 November (27 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Arbetsuppgifter:  Vi söker nu intensivvårdssjuksköterska NATT med stort intresse av intensivvård till vår spännande verksamhet som bedrivs dygnets alla timmar. Kanske har du lång erfarenhet eller så är du nyare i professionen, men är redo för nästa utmaning. Varierande och omväxlande arbetsuppgifter på intensiven och postop på Danderyds sjukhus. Du kan komma att kunna rotera mellan de två enheterna. Vården bedrivs i teamarbete tillsammans med undersköterskor och läkare samt olika paramedicinska specialiteter. Intensivvårdsavdelningens inriktning är allmän intensivvård för vuxna med 8-10 vårdplatser.  På den postoperativa avdelningen vårdas patienter från kirurgi, urologi, ortopedi och kvinnosjukvård.  Anställningsform:  Hel- eller deltid natt, veckoarbetstid 32:20 timmar/vecka på heltid.  Kvalifikationer:  Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Erfarenhet från intensivvård är meriterande.   Personliga egenskaper:  Du är trygg i din roll och har fallenhet för ledarskap. Vi ser flexibilitet och god samarbetsförmåga som värdefulla egenskaper hos våra medarbetare.   Som sjuksköterska hos oss erbjuder vi dig: En kollegialitet utöver det vanliga med hög andel seniora kollegor Ett tydligt, närvarande och kravställande omtänksamt ledarskap med tydliga mål  En verksamhet i ständig förändring som involverar dig som medarbetare i processen  Individuell schemaplanering med tjänstgöring 1 helg av 3 Regelbunden omvårdnadshandledning Ett individuellt anpassat introduktionsprogram  Studiedag 1-2 dagar per år där de nyaste rönen inom intensivvård uppmärksammas Möjlighet att delta i tvärprofessionell utvecklingsgrupp med olika teman, bl.a. ventilation, sedering, hygien mm där du som medarbetare är en viktig del av intensivvårdens utveckling Övrig information:  Vi värdesätter lärande och eftersträvar ett lärandeklimat. Välkommen med din ansökan.   Intervjuer sker löpande.
Arbetsgivare
Danderyds Sjukhus AB
Ansökan
Ansök senast 27 November (27 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Intensivsykepleier - vi trenger deg til Bærum

Arbetsgivare / Ort: Vestre Viken HF
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 November (29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Krav
 • Intensivsjukvård

Språk
Krav
 • Norska

Om jobbet
Vestre Viken er ett av landets største helseforetak med omlag 9 400 medarbeidere og ansvar for spesialisthelsetjenester til omlag 500 000 innbyggere. I tillegg til behandling og utredning av pasienter, driver vi medisinsk forskning, utdanning av helsepersonell og opplæring av pasienter og pårørende. Vi jobber for moderne, fleksible og likeverdige helsetjenester til pasientenes beste. Som medarbeider blir du del av et solid og ambisiøst faglig miljø med varierte arbeidsdager. Vi vektlegger at fagmiljøene skal samarbeide om pasientbehandlingen, utnytte teknologiske muligheter og dele kunnskap og kompetanse mellom de forskjellige behandlingsstedene. Våre somatiske sykehus er i Bærum, Drammen, på Kongsberg og Ringerike inklusiv Hallingdal sjukestugu. Klinikk for psykisk helse og rus omfatter Psykiatrisk avdeling Blakstad, Avdeling for rus og avhengighet, Barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling og fem distriktspsykiatriske sentre.Medisinsk diagnostikk, Prehospitale tjenester og Intern service er egne klinikker. Sentraladministrasjonen ligger i Drammen. Informasjon om stillingen: Ønsker du å jobbe ved en av sykehusets mest spennende avdelinger? Vi har behov for intensivsykepleiere til vår intensivavdeling på Bærum sykehus og vi er nå på jakt etter flere ekstravakter via Bemanningsenheten. Intensivavdelingen på Bærum sykehus har både medisinske og kirurgiske pasienter. Vi kan tilby variasjon i arbeidshverdagen, et bredt faglig nettverk og mange utfordringer ved ulike enheter på sykehuset. Har du intensivkompetanse - vi trenger deg i tiden fremover! Vi ser etter deg som har et faglig engasjement og et ønske om å gi det lille ekstra. Du må beherske norsk meget godt, både skriftlig og muntlig i alle situasjoner. Pasientsikkerheten står i fokus i alt arbeid som utføres ved sykehuset. Det er ønskelig med DIPS- og MetaVisionerfaring. Intervjuer og ansettelser vil bli gjort fortløpende. Kvalifikasjons- og stillingskrav: Intensivsykepleier eller Sykepleier som går intensiv videreutdanning Personlige egenskaper : - Ansvarsbevisst med høy arbeidsmoral - Fleksibel og løsningsorientert - flink til å prioritere - Gode kommunikasjonsevner med kolleger og pasienter - Faglig engasjert med en interesse for ulike pasientgrupper - Holder hodet kaldt og hjertet varmt i krevende omstendigheter Tilbud om å være behjelpelig med å skaffe bolig, dekke intervjureise eller flytting: - få utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et faglig miljø som er høyspesialisert. - Du vil få en egen og dedikert kontaktperson i Bemanningsenheten som følger deg opp i forhold til det praktiske. - Trivelig arbeidsmiljø med høyt faglig kompetansenivå - Gode faglige og personlige utviklingsmuligheter - Utfordrende og variert arbeid - En arbeidsplass som er en inkluderende arbeidsliv(IA)-bedrift - Leie av bolig Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings/bemanningsföretag.
Arbetsgivare
Vestre Viken HF
Tel: +4790956914
Ansökan
Ansök senast 29 November (29 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterska

Arbetsgivare / Ort: Curevo Vårdbemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 November (29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet

Nu rekryterar vi på Curevo en intensivvårdssjuksköterska för ett exklusivt uppdrag. Uppdraget är förlagt hos en ledande klinik inom kosmetisk- och rekonstruktiv plastikkirurgi i centrala Stockholm.


Uppdraget är förlagt på nattarbete måndag-onsdag 33 timmar per vecka, och sträcker sig från januari 2021 och minst 6 månader framåt.


Om dig: Vi söker dig som är specialistsjuksköterska i intensivvård. Du har minst 1 års arbetslivserfarenhet som specialistsjuksköterska samt vana av att arbeta på postop/UVA. Du är engagerad, positiv och klarar av likväl självständigt arbete som att arbeta i grupp. Stor vikt läggs vid personlighet. Vi söker i första hand en person som kan ta hela uppdraget då vår kund värdesätter kontinuitet.

Arbetsgivare
Curevo Vårdbemanning AB
Hemsida: www.curevo.se
Ansökan
Ansök senast 29 November (29 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterska med uppdrag att utveckla omvårdnadsronder

Arbetsgivare / Ort: REGION UPPSALA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 November (30 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Verksamhetsområde klinisk neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt. Vår verksamhet Neurointensiven, NIVA, tillhör verksamhetsområde klinisk neurofysiologi, neurokirurgi och neurologi. Vi är en högspecialiserad och högteknologisk enhet där vi vårdar svårt sjuka barn och vuxna med skador och sjukdomar som påverkar hjärna och nervsystem. Vi har ett gott arbetsklimat och ett nära samarbete med andra intensivvårdsavdelningar. Vi erbjuder dig ett mycket spännande arbete inom högspecialiserad neurointensivvård där du får en unik möjlighet att växa och utvecklas i din roll som specialistsjuksköterska. Projekt för att utveckla omvårdnasronder på NIVA Projektet löper under ett år med start i januari. Du utgör en del av en arbetsgrupp som leds av lena Nyholm. I uppdraget ingår att fördjupa sig i Fundamentals of Care, utveckla och implementera omvårdnadsronder i den dagliga verksamheten på NIVA. Utvärdera omvårdnadsronderna genom att undersöka frekvensen av komplikationer och MedControl ärenden relaterat till omvårdnad före och efter införandet av omvårdnadsronder. De första tre månaderna är 30% av din arbetstid avsatt för studier och arbete med implementering av omvårdnadsronder, därefter kommer 10% av arbetstiden schemaläggas för vidareutveckling och utvärdering av projektet. Under sommarmånader görs uppehåll i projektet och du arbetar kliniskt 100%. Dina kvalifikationer Vi söker dig som är intensivvårdssjuksköterska med stort intresse för omvårdnads- och utvecklingsarbete. Du har arbetat några år som intensivvårdssjuksköterska och har magisterexamen i vårdvetenskap eller medicinsk vetenskap. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, god självkännedom och kommunikativ förmåga. Vi erbjuder Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning 100% som intensivvårdssjuksköterska där projektet ingår , tillträde i januari eller februari 2021. Vi bemannar dygnets alla timmar och en del av tjänstgöringen är förlagd på obekväm tid och natt. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/). Vill du veta mer? Avdelningschef Monica Edberg, 018-611 49 62 Lena Nyholm specialistsjuksköterska intensivvård, Med. Dr, 018-617 03 49 Facklig representanter nås via växeln 018-611 00 00 Vill du jobba med oss? Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Arbetsgivare
REGION UPPSALA
Ansökan
Ansök senast 30 November (30 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Leg. IVA-Sjuksköterska - Gotland

Arbetsgivare / Ort: AB Big Care
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 December (1 månad 3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Big Care söker leg. IVA-Sjuksköterska till Anestesi/Operation/IVA med start omgående tom 26/7. Verksamhetsbeskrivning: Allmän intensivvård, intermediärvård, hjärtövervakning och postoperativ vård. Schemaläggning ej klar och kan anpassas, men behovet omfattar såväl dag-, kvälls- och nattjänstgöring vardagar och helger. Vill man inte jobba natt så går det att ordna. Vi står givetvis för resa samt att vi har tillgång till boende. Du har möjlighet att boka in dig på utvalda pass upp till behovets alla önskade veckor. Därför välkomnar vi sjuksköterskor med olika önskemål och tillgänglighet. Kvalifikationskrav - Svenskt sjuksköterskelegitimation - Specialistlegitimation mot intensivvård - Två års dokumenterad yrkeserfarenhet som sjuksköterska - Adekvat svenska i tal såväl som skrift Meriterande - Tidigare anställning som hyr-sjuksköterska - Övrig specialisering Du som söker bör vara trygg i din yrkesroll samt ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssituationer och rutiner.
Arbetsgivare
AB Big Care
Hemsida: http://www.bigcare.se/
Ansökan
Ansök senast 4 December (1 månad 3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

IVA-sjuksköterskor sökes till Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Centric Care AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 December (1 månad 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är intensivvårdssjuksköterska för vård av patienter på IVA i Göteborg. 
.
UPPDRAGSPERIOD
Omgående  - 210123

ARBETSTIDER
Rotation dag/kväll/natt. 

DIN PROFIL
Vi välkomnar dig som är leg sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård eller anestesi. 

OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!
Arbetsgivare
Centric Care AB
Ansökan
Ansök senast 9 December (1 månad 8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterska till vårdbemanning!

Arbetsgivare / Ort: Dedicare AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 December (1 månad 10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet

Om uppdraget

Vill du ha möjlighet att arbeta flexibelt till en bra ersättning? Då är vårdbemanning något för dig!

Vi söker dig som är Intensivvårdssjuksköterska och besitter intresse för att arbeta som konsult på vårdavdelning. Vi tar hänsyn till dina önskemål vad gäller val av uppdrag och schemaläggning. Du kommer att ha nära kontakt med din Konsultchef som erbjuder dig ett tryggt samarbete före, under och efter uppdraget. Vi har uppdrag i privat, regional och kommunal sektor. Behov finns dag, kväll, natt och helg. Vi erbjuder dig generös ersättning, tjänstepension enligt ITP-planen och friskvårdsbidrag. Du kan själv välja om du vill vara anställd eller arbeta som underkonsult. Intresserad av vilka uppdrag vi har? Hör av dig så berättar jag mer!  
 

Kvalifikationer

• Sjuksköterskeexamen samt vidareutbildning med minst 2 års yrkeserfarenhet.
• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Arbetsgivare
Dedicare AB (publ)
Hemsida: www.dedicare.se
Ansökan
Ansök senast 11 December (1 månad 10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterska- Sundvall

Arbetsgivare / Ort: Operationskonsulterna Stockholm AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 December (1 månad 17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Operationskonsulterna är specialister på operationssjukvård, förlossningssjukvård, intensivvård och övriga specialistsjuksköterskeområden som tex ambulans, röntgen, distriktssjukvård, ögonsjukvård, akutmottagning mm. Företaget finns i hela Sverige och arbetet leds från vårt huvudkontor i Gamla Stan i Stockholm. Bolaget drivs av kliniskt verksamma specialistsjuksköterskor samt undersköterskor som är väl medvetna om vad som krävs av varje medarbetare för att kunna göra ett professionellt arbete. För dig som anställd är det en trygghet med en arbetsgivare som har stor erfarenhet av arbete inom specialistsjukvården med komplett försäkringsskydd. Att arbeta som IVAsjuksköterska hos oss: Som intensivvårdssjuksköterska Postop arbetar du i team med kollegor, narkossjuksköterskor, narkosläkare och undersköterskor på uppvakningsavdelning/postop i direkt anslutning till operationsavdelning. Du arbetar dagtid/kväll/helg alternativt natt. Utbildning: KRAV - Sjuksköterskeutbildning 3 år -Vidareutbildning specialistsjuksköterska Intensivvård Kompetenser: -Intensivvård -Akutsjukvård Språk: KRAV - Svenska Arbetslivserfarenhet: KRAV - Intensivvårdssjuksköterska på IVA eller 3 års erfarenhet eller mer Om dig: Vi söker dig som är Intensivvårdssjuksköterska med minst 3 års erfarenhet från arbete på IVA - avdelning på ett akutsjukhus. Du är trygg i din yrkesroll och känner dig bekväm med att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter på nya arbetsplatser. Vi erbjuder tillsvidareanställning alternativt visstidsanställning. Timanställning är även ett alternativ. Uppdragen kan vara på olika kliniker med olika patientgrupper. Vi behöver även dig som vill ha ett varierande arbete och en timanställning där du är fri att tacka ja till de uppdrag du är intresserad av, med kortare eller längre varsel. Lön, ersättning och förmåner: OB-ersättning, övertidsersättning, försäkringsskydd. Om anställningsvillkoren: Tidsbegränsad 210101-210331  Rotation Dag/Kväll/Natt 
Arbetsgivare
Operationskonsulterna Stockholm AB
Hemsida: http://www.operationskonsulterna.se
Ansökan
Ansök senast 18 December (1 månad 17 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterska- Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Operationskonsulterna Stockholm AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 December (1 månad 17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Operationskonsulterna är specialister på operationssjukvård, förlossningssjukvård, intensivvård och övriga specialistsjuksköterskeområden som tex ambulans, röntgen, distriktssjukvård, ögonsjukvård, akutmottagning mm. Företaget finns i hela Sverige och arbetet leds från vårt huvudkontor i Gamla Stan i Stockholm. Bolaget drivs av kliniskt verksamma specialistsjuksköterskor samt undersköterskor som är väl medvetna om vad som krävs av varje medarbetare för att kunna göra ett professionellt arbete. För dig som anställd är det en trygghet med en arbetsgivare som har stor erfarenhet av arbete inom specialistsjukvården med komplett försäkringsskydd. Att arbeta som IVAsjuksköterska hos oss: Som intensivvårdssjuksköterska Postop arbetar du i team med kollegor, narkossjuksköterskor, narkosläkare och undersköterskor på uppvakningsavdelning/postop i direkt anslutning till operationsavdelning. Detta uppdrag är enbart postop dagkirurgi i Stockholms innerstad. Du arbetar dagtid 0730-1630. Utbildning: KRAV - Sjuksköterskeutbildning 3 år -Vidareutbildning specialistsjuksköterska Intensivvård Kompetenser: -Intensivvård -Akutsjukvård Språk: KRAV - Svenska Arbetslivserfarenhet: KRAV - Intensivvårdssjuksköterska på IVA eller 3 års erfarenhet eller mer Om dig: Vi söker dig som är Intensivvårdssjuksköterska med minst 3 års erfarenhet från arbete på IVA - avdelning på ett akutsjukhus. Du är trygg i din yrkesroll och känner dig bekväm med att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter på nya arbetsplatser. Vi erbjuder tillsvidareanställning alternativt visstidsanställning. Timanställning är även ett alternativ. Uppdragen kan vara på olika kliniker med olika patientgrupper. Vi behöver även dig som vill ha ett varierande arbete och en timanställning där du är fri att tacka ja till de uppdrag du är intresserad av, med kortare eller längre varsel. Lön, ersättning och förmåner: OB-ersättning, övertidsersättning, försäkringsskydd. Om anställningsvillkoren: Tidsbegränsad 210101-210331  Rotation Dag/Kväll/Natt 
Arbetsgivare
Operationskonsulterna Stockholm AB
Hemsida: http://www.operationskonsulterna.se
Ansökan
Ansök senast 18 December (1 månad 17 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterska-Postop Sthlm

Arbetsgivare / Ort: Operationskonsulterna Stockholm AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 December (1 månad 17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Operationskonsulterna är specialister på operationssjukvård, förlossningssjukvård, intensivvård och övriga specialistsjuksköterskeområden som tex ambulans, röntgen, distriktssjukvård, ögonsjukvård, akutmottagning mm. Företaget finns i hela Sverige och arbetet leds från vårt huvudkontor i Gamla Stan i Stockholm. Bolaget drivs av kliniskt verksamma specialistsjuksköterskor samt undersköterskor som är väl medvetna om vad som krävs av varje medarbetare för att kunna göra ett professionellt arbete. För dig som anställd är det en trygghet med en arbetsgivare som har stor erfarenhet av arbete inom specialistsjukvården med komplett försäkringsskydd. Att arbeta som IVAsjuksköterska Postop hos oss: Som intensivvårdssjuksköterska Postop arbetar du i team med kollegor, narkossjuksköterskor, narkosläkare och undersköterskor på uppvakningsavdelning/postop i direkt anslutning till operationsavdelning. Du arbetar dagtid/kväll/helg alternativt natt. Utbildning: KRAV - Sjuksköterskeutbildning 3 år -Vidareutbildning specialistsjuksköterska Intensivvård Kompetenser: -Intensivvård -Akutsjukvård Språk: KRAV - Svenska Arbetslivserfarenhet: KRAV - Intensivvårdssjuksköterska på IVA eller Postop, 5 års erfarenhet eller mer Om dig: Vi söker dig som är Intensivvårdssjuksköterska med minst 5 års erfarenhet från arbete på IVA eller postopavdelning på akutsjukhus. Du är trygg i din yrkesroll och känner dig bekväm med att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter på nya arbetsplatser. Vi erbjuder tillsvidareanställning alternativt visstidsanställning. Timanställning är även ett alternativ. Uppdragen kan vara på olika kliniker med olika patientgrupper. Vi behöver även dig som vill ha ett varierande arbete och en timanställning där du är fri att tacka ja till de uppdrag du är intresserad av, med kortare eller längre varsel. Lön, ersättning och förmåner: OB-ersättning, övertidsersättning, försäkringsskydd. Om anställningsvillkoren: Tillsvidareanställning: 80-100%. eller Timanställning med varierande tjänstgöringsgrad. Uppdraget startar omgående. Pga karantänsregler i Region Stockholm kan vi ej anställa dig som innehar en fast tjänst på något av regionens sjukhus idag eller inom de senaste 6 månaderna.
Arbetsgivare
Operationskonsulterna Stockholm AB
Hemsida: http://www.operationskonsulterna.se
Ansökan
Ansök senast 18 December (1 månad 17 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterskor - Sahlgrenska sjukhuset

Arbetsgivare / Ort: Bemanningskompaniet i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (2 månader kvar)
Publicerad: 2020-09-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Om oss Bemanningskompaniet har funnits sedan 2012 och är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med Vårdförbundet. Vi är själva sjuksköterskor med stor erfarenhet från att ha arbetat ute i vården. Våra sjuksköterskor jobbar i hela Sverige i både kommuner och landsting. Väljer du oss får du en personlig arbetsgivare som håller vad den lovar. Vi ger alltid en snabb och personlig återkoppling vilket gör att du kan känna dig trygg när du är ute på uppdrag för oss. Vi erbjuder - Personlig kontakt - Trygg anställning med kollektivavtal och försäkring - Bra lön - Möjlighet att styra över dina arbetstider - Möjlighet för att bli bredare i din yrkesroll - Friskvårdsbidrag - Rekryteringsbonus Bemanningskompaniet - Vi är sjuksköterskor precis som du! Dina arbetsuppgifter På avdelningen bedrivs en allmän intensivvård med framförallt medicinpatienter men även kirurgiska patienter vårdas här. Avdelningen tillhör även det största kolorektala centrat i Sverige och här opererar man tung cancerkirurgi där patienterna vårdas postoperativt på IVA. Din profil Intensivvårdssjuksköterska med minst två års erfarenhet.
Arbetsgivare
Bemanningskompaniet i Sverige AB
Hemsida: https://www.bemanningskompaniet.se/
Ansökan
Ansök senast 31 December (2 månader kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterskor - Region Halland

Arbetsgivare / Ort: Bemanningskompaniet i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (2 månader kvar)
Publicerad: 2020-09-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Om oss Bemanningskompaniet har funnits sedan 2012 och är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med Vårdförbundet. Vi är själva sjuksköterskor med stor erfarenhet från att ha arbetat ute i vården. Våra sjuksköterskor jobbar i hela Sverige i både kommuner och landsting. Väljer du oss får du en personlig arbetsgivare som håller vad den lovar. Vi ger alltid en snabb och personlig återkoppling vilket gör att du kan känna dig trygg när du är ute på uppdrag för oss. Vi kan erbjuda dig: - Personlig kontakt - Trygg anställning med kollektivavtal och försäkring - Bra lön - Möjlighet att styra över dina arbetstider - Möjlighet för att bli bredare i din yrkesroll Bemanningskompaniet - Vi är sjuksköterskor precis som du! Om företaget Sedvanliga arbetsuppgifter på ntensivvårdsavdelningarna i Varberg och Halmstad. Behovet gäller dag, kväll eller natt from nu tom början av 2021. Det är även en fördel om du kan journalsystemet VAS. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som är legitimerad allmänsjuksköterska med minst två års erfarenhet. Du skall också ha en videreutbildning inom intensivvård och erfarenhet från detta verksamhet. Du har lätt för att samarbeta och anpassar dig snabbt till nya situationer. För att trivas hos oss är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll och har en positiv attityd. Din goda förmåga att på ett professionellt sätt möta patienter och anhöriga ser vi som en självklarhet.
Arbetsgivare
Bemanningskompaniet i Sverige AB
Hemsida: https://www.bemanningskompaniet.se/
Ansökan
Ansök senast 31 December (2 månader kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterska med Utbildningsvana- Arbeta Utomlands- Förenade

Arbetsgivare / Ort: GHP Specialty Care AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (2 månader kvar)
Publicerad: 2020-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Vi söker dig som är Intensivvårdssjuksköterska med dokumenterad erfarenhet av utbildning och handledarskap, till Sheikh Khalifa Hospital i Ajman, Förenade Arabemiraten. En spännande tjänst som ger dig möjlighet att göra skillnad, på riktigt! Vilka vi är GHP Specialty Care AB är en svensk vårdkoncern. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark, Kuwait och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass. Vårt affärsområde GHP International söker nu Intensivvårdssjuksköterska med utbildning- och handledarvana som kommer vara anställd direkt av Sheikh Khalifa Medical City i Ajman (SKMCA), ett emirat i Förenade Arabemiraten bredvid Dubai, under Svensk ledningsgrupp. SKMCA är Ajmans enda akut- och traumacenter med över 120 000 akutpatienter årligen och erbjuder utöver det en bred verksamhet med flertal specialiteter på våra fyra sjukhus. Läs mer om oss https://www.ghp.se/ghp-interna... Tjänsten Clinical Resource Nurse på Intensivvårdsavdelning. Positionen innebär att du kommer utbilda och stärka dina sjuksköterskekollegor i deras profession och arbete, i syfte att utveckla och förbättra vården inom intensivvården. Du kommer att planera och ansvara för viktiga utbildningsinsatser och vara handledare och mentor. Tillsvidareanställning, minimum 2 år. Heltid. Kvalifikationer Vem är du? - Vi söker dig som har en Svensk Sjuksköterskelegitimation med minst tre års utbildning motsvarande Bachelor of Science in Nursing, samt specialistutbildning inom IVA med lång erfarenhet från ditt yrke. -Du har dokumenterad erfarenhet av utbildning och handledning. Du har gått en handledarutbildning och är en van föreläsare. Erfarenhet av studenthandledning mm är ett krav. -Det är ett krav att du arbetat de två senaste åren på IVA. - Vi ser att du är en person med vilja och nyfikenhet att verka i en annorlunda miljö i multikulturella team. Du är positiv och flexibel med god förmåga att anpassa dig till nya omständigheter. - Vi ser även att du kan planera och arbeta självständigt i ditt arbete. Vi värdesätter egenskaper som bra kommunikationsförmåga, att du är handlingskraftig och har en positiv grundinställning till arbetet. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Talent Acqusition Manager [email protected] I din ansökan önskar vi ett CV. Intervjuer sker fortlöpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan redan idag! As a key healthcare provider of the Emirate of Ajman, the Sheikh Khalifa Medical City Ajman (SKMCA) is a H.H The President Initiative under Ministry of Presidential Affairs. SKMCA is a medical facility comprising of 220+ beds. Delivering a special brand of care to all patients that come through its doors, the year of 2017 was a memorable one, with major milestones being accomplished. One of these included achieving a considerable amount of patient visits with numbers approaching 220,000 – an impressive number almost equaling the number of half the population of Ajman – making SKMCA a fundamental cornerstone of the community providing a vital service in both routine and emergency medical care.
Arbetsgivare
GHP Specialty Care AB
Hemsida: https://www.skmca.ae/home/
Ansökan
Ansök senast 31 December (2 månader kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Specialistsjuksköterska intensivvård på bemanning med PersonalExpressen

Arbetsgivare / Ort: PersonalExpressen AB / SUNDSVALL
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (2 månader kvar)
Publicerad: 2020-09-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet

På PersonalExpressen bemannar vi med professionell, ambitiös och jordnära vårdpersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den vårdpersonal vi presenterar för våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.


Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska och som är intresserad av att arbeta samt utvecklas tillsammans med oss på PersonalExpressen över en längre tid - vi älskar samarbeten och strävar alltid efter långvariga relationer yrkesmässigt. Vi upphandlar med en rad kommuner och regioner i Sverige samtidigt som vi samarbetar med en lång rad välskötta och trivsamma privata verksamheter. Därmed kan vi erbjuda en stor variation av arbetsplatser och uppdragsgivare med primärt utgångsläge i att vi ska hitta en arbetsplats där just du trivs, känner att du utvecklas och vill vara kvar på. Utöver det breda utbudet av arbetsplatser att välja på erbjuder vi givetvis mycket goda arbetsvillkor i övrigt såsom en bra timlön - det tycker vi att du som arbetar som sjuksköterska hos förtjänar och har rätt till.


På PersonalExpressen är vår uttalade målsättning att du som börjar arbeta tillsammans med oss ska trivas så pass bra att du är stolt över din arbetsplats och gladeligen rekommenderar oss till andra. Med det utgångsläget i vårt arbete anser vi oss vara ödmjuka, lösningsorienterade och genuint trevliga att vara i kontakt med - något vi givetvis hoppas att du kommer att känna av framöver efter det att du ansökt in till att börja arbeta tillsammans med oss. I PersonalExpressens ledning har vi vidare över 10 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vårdsektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat.


Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag eller ring till oss på 08- 128 555 00 om du har några frågor eller funderingar. Med detta sagt tror och hoppas vi att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss - vi ses och hörs inom kort!

Arbetsgivare
PersonalExpressen AB
85232 SUNDSVALL
Hemsida: www.personalexpressen.se
Ansökan
Ansök senast 31 December (2 månader kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Thoraxintensiven söker intensivvårdsjuksköterska

Arbetsgivare / Ort: REGION UPPSALA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (2 månader kvar)
Publicerad: 2020-09-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Verksamhetsområde thoraxkirurgi och -anestesi Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Vår verksamhet På thoraxintensivvårdsavdelningen (TIVA) arbetar vi med högteknologisk intensivvård, vi tillhör verksamhetsområde thoraxkirurgi- och anestesi. Avdelningen har 10 vårdplatser och ca 100 medarbetare. TIVA är en specialistavdelning som utför avancerad behandling och omvårdnad efter planerad och akut thoraxkirurgi. Graden av intensivvård kan variera från behandling med ECMO eller mekaniska hjärtpumpar till sedvanlig intensivvård efter hjärt-lungkirurgi. Visste du att vi var en av de första klinikerna i landet som utförde hjärtoperationer med hjärt-lungmaskin? Vi har även en väl fungerande post-IVA-mottagning. Vi är tillsammans måna om varandra och vår arbetsmiljö. Vi har vunnit pris för bästa hälsofrämjande arbetsplats! Vi lägger stor vikt vid kvalitets- och kompetensutveckling för såväl verksamhet som individ. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i ditt arbete. Ditt uppdrag Som intensivvårdssjuksköterska på thoraxintensiven arbetar du i team med fokus på patienten. Du får en arbetsmiljö som innehåller högteknologisk vård, med bland annat ECMO-behandling och mekaniska hjärtpumpar. Du får i ditt arbete stor delaktighet och möjligheten att utvecklas professionellt. Det finns också möjlighet att som specialistsjuksköterska inom anestesi/intensivvård arbeta både på thoraxoperation och TIVA. Vi erbjuder dig En tillsvidareanställning enligt överenskommelse med en individuellt anpassad introduktion. Du kommer få ta del av ett mentorskap där du får en handledare som ger dig vägledning, feedback och hjälper dig i din utveckling. Eftersom att vi bemannar dygnets alla timmar med samma antal personal ingår nattjänstgöring. Som intensivvårdssjuksköterska på TIVA får du fortlöpande kompetensutveckling samt fem utbildningsdagar per år med exempelvis föreläsningar. Vill du hospitera hos oss så tar vi gärna emot dig, kommer du från annan ort så hjälper vi dig med resebidrag. Flyttar du hit från en annat län än Uppsala kan vi hjälpa dig med bostadsbidrag, fråga oss så hjälper vi dig! Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba%20hos%20oss/karri%E4rwebben/F%F6rm%E5nsbroschyr%20Region%20Uppsala_2019.pdf). Dina kvalifikationer Du är utbildad intensivvårdssjuksköterska, såväl nyexaminerad som erfaren. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, god självkännedom och kommunikativ förmåga. Vill du veta mer? Marie Hellbom Avdelningschef, 018-611 40 09 TIVA koordinator 018-611 25 59 Facklig kontaktperson Vårdförbundet, nås via växeln 018-611 00 00 Läs mer om thoraxintensivens verksamhet här: www.akademiska.se/thoraxintensiven (http://www.akademiska.se/thoraxintensiven) Vill du jobba med oss? Välkommen med din ansökan som du skickar via länken nedan. Vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden och tillsättning kan ske före sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Arbetsgivare
REGION UPPSALA
Ansökan
Ansök senast 31 December (2 månader kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker dig sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård

Arbetsgivare / Ort: Prime Professional Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (2 månader kvar)
Publicerad: 2020-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Intensivvårdssjuksköterska

Om jobbet
Vi söker dig sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård samt minst 2 års erfarenhet som specialistsjuksköterska på intensivvårdsavdelning. 1 okt 2020-17 jan 2021. Tjänstgöringsgrad 75-100%. Nattjänstgöring, 21.30-07.30. Schema e.ö. m. verksamheten. Arbetsuppgifter IVA Mora är en mindre allmänintensivavdelning med 5 platser, inkluderat postopverksamhet på jourtid. Journalsystem TakeCare. Ventilatorer Servo-U, infusionspumpar Alaris, övervakningssystem Mindray Vem är du? För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska behöver du vara: • legitimerad sjuksköterska och ha minst två års yrkeserfarenhet •Ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift Som sjuksköterska hos oss på Prime Care ser vi gärna att du : •Är serviceminded har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus •Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser •Är bekväm och självgående i din roll som sjuksköterska •Trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla Vi ser fram emot din ansökan, [email protected] alt 08-470 70 22 Företagsbeskrivning Prime Care är ett auktoriserat företag och innehar även ISO certifiering, både i kvalitet och miljö. Vi kan på så sätt erbjuda dig en trygg anställning genom våra kollektivavtal. Hos oss får du tjänstepension, friskvårdsbidrag och många andra förmåner. Vi är ett glatt gäng inom Prime som är mycket engagerade när det gäller att få våra medarbetare att trivas med oss men också att våra kunder uppskattar våra tjänster. Är du en engagerad och driven person? Vi ser fram mot att få kontakt med dig. Besök gärna vår hemsida www.primecare.se
Arbetsgivare
Prime Professional Sverige AB
Hemsida: http://www.prime.se/
Ansökan
Ansök senast 31 December (2 månader kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Intensivvårdssjuksköterska för bemanningsuppdrag i hela Sverige

Arbetsgivare / Ort: Medicarrera Temp AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 April (5 månader 14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Arbetsgivare
Medicarrera Temp AB
Ansökan
Ansök senast 14 April (5 månader 14 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.