På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Undersköterska
Spela filmen

Undersköterska

Som undersköterska varierar arbetsuppgifterna beroende på var du arbetar. Om du är undersköterska inom hemtjänsten arbetar du med att ge stöd för att klara av det vardagliga i hemmet som att laga mat, göra inköp, sköta hygienen, byta kläder, sårvård och att ta medicin.

Undersköterskor på en vårdavdelning på ett sjukhus hjälper patienterna att tvätta sig och klä på sig. De bäddar, serverar mat och är ofta ansvariga för sjukmateriel och förråd på avdelningen. De kontrollerar patientens temperatur, mäter blodtryck, tar prover och lägger om sår.

På en vårdcentral kan du få utföra provtagningar t ex blodsocker och CRP, på en vårdavdelning varierar arbetet beroende på vilken avdelning du arbetar på. På en förlossningsavdelning kan en undersköterska vara till hjälp för barnmorska och läkare. Undersköterskor arbetar ofta i team med läkare och sjuksköterskor vid undersökningar och behandlingar.

Utbildning

Vård och omsorgsprogrammet på gymnasiet eller motsvarande utbildning inom Komvux. Vidareutbildningar finns inom Yrkeshögskolan.

Vidareutbildningar för verksamma undersköterskor ges ofta distans på deltid, vilket gör det möjligt att arbeta samtidigt som du studerar.

Arbetsplats

Undersköterska arbetar inom kommuner, sjukvårdsregioner och inom den privata sektorn.

Undersköterskor arbetar även med omvårdnad och vissa sjukvårdsuppgifter på sjukhem, i servicehus och gruppbostäder eller i hemsjukvården.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

346 Lediga jobb

Sommarjobb i Funäsdalen för vårdpersonal

Arbetsgivare / Ort: Härjedalens kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Undersköterska
 • hemtjänst och äldreboende

Om jobbet
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun är en samisk förvaltningskommun, vi ser det därför som meriterande om de sökande har goda kunskaper i det samiska språket, kulturen och traditionerna.  Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier,  friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och förbättra verksamheten och servicen.     Kom och jobba hos oss i sommar! Nu söker vi dig som utbildar dig till omvårdnadspersonal eller som har ett intresse för äldre och vill ha ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad varje dag. Du arbetar med förekommande arbetsuppgifter inom vård och omsorg utifrån ett salutogent förhållningssätt. Vi som arbetar inom äldreomsorgen i Funäsdalen strävar efter att erbjuda en trygg och stimulerande miljö för våra brukare. Vi arbetar utifrån Brukarens behov och önskemål i centrum. Om du vill du veta mera, ring oss så berättar vi gärna om vårt arbete.  Tjänsterna är mellan 50% - 100% Arbetsuppgifter Tjänsten innebär ett underbart arbete inom Äldreomsorgen i Funäsdalen inom både SÄBO, hemtjänst och demensboendet med att ta väl hand om de brukare som bor inom vårt område. Du kommer att ha tjänstgöring var tredje helg. En stor del självständiga beslut och samarbete med andra yrkeskategorier och anhöriga förekommer i jobbet samt en stor del ensamarbete. Provanställning kan komma att tillämpas Vid behov kan man även få jobba på andra enheter inom äldreomsorgen i västra Härjedalen   Kvalifikationer Du har en avslutad eller pågående utbildning inom vård- och omsorgsprogrammet eller annan lämplig omvårdnadsutbildning Erfarenhet från arbete med/utbildning inom rehabilitering, förflyttningskunskap och särskilt boende är meriterande. Meriterande om du är specialistutbildad inom demens, geriatrik eller palliativ vård. Erfarenhet av den samiska kulturen och sydsamiska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort B Önskvärt: Datorvana och gärna arbetat med TES och Treserva. Dator och telefonvana. Personliga egenskaper Vi söker dig som lockas av nya utmaningar i arbetet, tänker lösningsfokuserat, har en hög grad av flexibilitet och ansvarstagande. Ett rehabiliterande förhållningssätt är för dig en självklarhet och du har ett genuint intresse för äldres hälsa och livskvalitet. Som person ska du vara lätt att samarbeta med och bidra till ett glatt arbetsklimat. Kontaktinformation Ann-Christine Råstock, Enhetschef, 0684-167 87 Anneli Fundin , Skyddsombud , 0684-167 95 Rikard Mattsson, Ombud Kommunal, 070-340 57 04 Arbetsplats 840 95 Funäsdalen
Arbetsgivare
Härjedalens kommun
Hemsida: http://www.herjedalen.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Undersköterska

Arbetsgivare / Ort: Norbergs kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-03-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Undersköterska
 • hemtjänst och äldreboende

Om jobbet
Du är välkommen till den lilla kommunen med närhet till det stora. Våra verksamheter speglas av ett stort engagemang bland medarbetarna, korta beslutsvägar och gemenskap. Vill du vara en del av detta är du varmt välkommen. Under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Succession kan komma att tillämpas. Enligt föräldraledighetslagen. Nattpatrullen har ett roterande schema där du arbetar både i Hemtjänsten samt på Korttidsboendet. Vi söker dig som är glad, positiv, professionell, har ett lösningsfokuserat arbetssätt och som vill vara en i gruppen för att ge Norbergs kommuninvånare den bästa hemtjänsten.   Arbetsuppgifter: Omvårdnad, tex personlig hygien. Delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter såsom hantering av läkemedel. Dokumentation samt avvikelserapportering. Omfattning och tillträde Varaktighet: Vikariat 2021-03-01 till 2022-05-01  Kvalifikationer: Omvårdnadsprogrammet, undersköterskeutbildning, eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Då dokumentation och kommunikation är en stor del av arbetsuppgifterna,  är det viktigt att du har god datorvana samt kan uttrycka dig i både tal och skrift på svenska. Vi söker dig som är en social person och ser fördelar med att jobba i team. B-körkort är ett krav.   Kommunen tillämpar rökfri arbetstid
Arbetsgivare
Norbergs kommun
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

vik Underskötserska hemtjänst

Arbetsgivare / Ort: Ludvika kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-01-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Undersköterska
 • hemtjänst och äldreboende

Om jobbet
Vård- och omsorgsförvaltningen ansvarar för kommunens äldre- och handikappomsorg, hemsjukvård samt kostenhet. Vård- och omsorgsförvaltningen har drygt 1 000 medarbetare. Den största gruppen medarbetare består av vårdpersonal som undersköterskor, personliga assistenter, sjuksköterskor och kockar. Men det finns också en mängd andra yrken inom vår verksamhet. Vi är alla nyckelpersoner och våra verksamheter präglas av medarbetare som är engagerade, ansvarstagande och kompetenta.   Vill du ha ett jobb där din insats är betydelsefull för andra människor? Då passar du hos oss! Vi söker nu en undersköterska till vår hemtjänstgrupp. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter består av att ge omsorg, hjälp och stöd till brukarna utifrån deras individuella behov samt skapa en meningsfull vardag för brukarna. Du kommer också att upprätta genomförandeplaner för de brukare som du blir kontaktperson till. Vi arbetar efter ett salutogent förhållningssätt vilket innebär att vi ser det friska hos varje individ. Du kommer att arbeta enligt schema dag, kväll och helg i hemtjänst. Din kompetens Vi vill att du som söker är utbildad undersköterska och gärna med några års erfarenhet. Det är meriterande om du även har utbildning inom demens och/eller psykiatri. Tjänsten kräver att du har grundläggande IT-kunskap för att kunna arbeta med de system vi använder för journalföring samt planeringssystem.  Du måste också ha grundläggande kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Det är viktigt att du har en stor empatisk förmåga och kan lyssna på och förstå brukarens olika behov samt att du har en vilja att tillgodose dessa behov på bästa möjliga sätt. Tjänsten kräver att du är ansvarstagande och har ett flexibelt arbetssätt. Du behöver även vara lyhörd och ha god förmåga att samarbeta med brukare, anhöriga och arbetskamrater. Vi sätter stort värde på engagemang i arbetet och en vilja att bidra till verksamhetens bästa. För den här tjänsten så måste du ha B-körkort och vana att köra med manuell och automat-växlad bil. Anställningsintervjuerna kommer främst att ske via Skype på grund av rådande pandemi.   Om anställningen Lön Lönetyp: Fast månadslön enligt översenskommelse Anställningsvillkor Tjänsten är ett vikariat på 100%. Tillträde är 210208 eller enligt överenskommelse, och sträcker sig till 220701.   Upplysningar Enhetschef Anna Lindqvist, 0240-86448 Kommunal, via kommunens växel 0240-86000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 3 februari. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsgivare
Ludvika kommun
Hemsida: http://www.ludvika.se
Ansökan
Ansök senast 6 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vik Undersköterska i hemtjänst

Arbetsgivare / Ort: Björkhagens Hemtjänst AB / JOHANNESHOV
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Undersköterska
 • hemtjänst och äldreboende

Färdigheter
Meriterande
 • Äldreomsorg

Om jobbet

Björkhagens hemtjänst är ett privat bolag som utför hemtjänst i ordinärt boende åt äldre och funktionshindrade i stadsdelen Skarpnäck.

Verksamheten är väletablerad i området och har ett mycket gott renommé med mycket bra omdömen i socialstyrelens årliga brukarundersökning. En av våra medarbetare ska nu börja studera . Vi söker därför en ersättare för hen med tjänstgöring enligt schema dagtid. Du som söker ska vara lyhörd inför vårdtagarnas olika behov samt ha en positiv inställning till arbetet och bidra till ett gott arbetsklimat.

Du ska vara serviceinriktad ,flexibel och känna stort ansvar för arbetet.

Goda kunskaper i Svenska språket både i tal och i skrift.

Hjälpa vårdtagare med beviljade insatser enligt Socialtjänstlagen.

Inneha ett helhetsansvar för vårdtagararens välmående.

Rapportera förändringar i vårdbehov och/eller hälsotillstånd till arbetsledaren.

Utföra arbestuppgifter enligt delegation, medicingivning.

Dokumentation

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresset av att jobba med äldre.


Rekrytering sker löpande

Arbetsgivare
Björkhagens Hemtjänst AB
MALMÖVÄGEN 38
12149 JOHANNESHOV
Ansökan
Ansök senast 6 March (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Undersköterska/ omsorgsassistent till hemtjänsten Vimmerby Stad Norr

Arbetsgivare / Ort: Vimmerby kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö. Ditt nya jobb Vi söker Omsorgspersonal till Vimmerby Stad Norr hemtjänst.    Din uppgift som Omsorgspersonal är att underlätta det dagliga livet för brukare som bor i det egna hemmet, ge dem god omvårdnad och en meningsfull vardag. Ett gott bemötande är en självklarhet! Genom att arbeta med personcentrerad omvårdnad, tar vi tillvara på det friska hos varje brukare och inkluderar denne i varje beslut som gäller honom eller henne. I arbetsuppgifterna ingår även att dokumentera samt utföra hälso- och sjukvårdande insatser utifrån delegering från sjuksköterska samt utföra rehabiliterande insatser efter delegering från sjukgymnast och arbetsterapeut.  Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller med annan utbildning som vi bedömmer likvärdig, allternativt tidigare erfarenheterav att arbeta inom hemtjänst. Vidare efterfrågar vi lungn och ansvarsfull person som uttrycker en positiv attityd till sitt arbete. För att lyckas och trivas i rollen ser vi även att du är öppen och tillmötesgående i ditt bemötande av andra, samt har intresse och en vilja att hjälpa andra. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, är flexibel och samarbetar med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Arbetet kräver även dokumentation och därför måste du ha datorvana samt kunna uttrycka dig skriftligt i det svenska språket.   Kravet är: • examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande • B-körkort   Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Anställningens omfattning Anställningsform: Tillsvidare Sysselsättningsgrad: Heltid, 100% Arbetstid: Dag, kväll och helg Tillträde: 210501 eller efter överrenskommelse Ansökan Sista ansökningsdatum: 210306 Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev. Vimmerby kommun som arbetsgivare Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se Övrigt Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Vimmerby kommun
Hemsida: http://www.vimmerby.se
Ansökan
Ansök senast 6 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Undersköterskor/vårdbiträden till Triangelns hemstöd

Arbetsgivare / Ort: Kiruna kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Undersköterska
 • hemtjänst och äldreboende

Om jobbet
I Kiruna kan du uppleva allt från storslagen fjällvärld till ett spännande kulturliv, från midnattssol till norrsken, från snöfyllda vintrar till ljusfyllda somrar. Kiruna kommun är Sveriges nordligaste stad som vi nu flyttar på. Kiruna befinner sig därmed i ett spännande läge och framtidstron är stor. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi söker dig som vill vara med och bidra till att Kiruna kommuns verksamheter håller en hög kvalitet med invånarna i fokus. Vi är varandras arbetsmiljö och vi strävar efter ett klimat som präglas av vår värdegrund RASK där respekt, ansvar och samverkan i Kiruna kommun är ledorden. Socialförvaltningens uppdrag är att tillgodose människors behov av trygghet. Förvaltningen ska verka för att kommunens invånare får social omsorg i olika former och med ett speciellt ansvar att tillvarata svaga gruppers behov och intressen. Vi jobbar ständigt för en god kvalité som gagnar brukaren av våra insatser. ARBETSUPPGIFTER Arbetet som undersköterska/vårdbiträde innebär att vara brukaren behjälplig efter var och ens behov vid personlig omvårdnad, matsituationer, förflyttningar, aktiviteter mm. I arbetet ingår att dokumentera brukarnas tillstånd och de åtgärder som du utför. Vi kommer att lägga stor vikt vid kontaktmannaskapet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gymnasial vårdutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Vi värdesätter att du har erfarenhet av äldreomsorgen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vilket innebär att du är flexibel och trygg i din yrkesroll, samt kan arbeta självständigt såväl som i grupp. B-körkort är ett krav. Hälso- och sjukvårdsuppgifter förekommer i arbetet. En merit är att du har kunskaper i minoritetsspråk, såsom samiska, meänkieli eller finska. En merit är även om du har kunskaper i de IT system som används inom hemtjänsten: Lapscare, Phonirocare samt Procapita. Tillträde: enligt överenskommelse E-legitimering i arbete förekommer. ÖVRIGT För att arbeta hos oss ska du dela Kiruna kommuns gemensamma värdegrund där respekt, ansvar och samverkan är ledorden. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter och att du som medarbetare får en god balans mellan arbete och fritid. Vi har många olika förmåner så som fri-friskvård där du som medarbetare kan träna kostnadsfritt på olika träningsanläggningar, vi har stugor i fjällen som du kan hyra, vi erbjuder möjlighet att löneväxla till lediga dagar. Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Kiruna kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli då Kiruna kommun är förvaltningsområde för dessa språk. Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsgivare
Kiruna kommun
Ansökan
Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Omvårdnadspersonal

Arbetsgivare / Ort: Osdalhemtjänst AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Undersköterska
 • hemtjänst och äldreboende

Om jobbet

Vi På Osdal hemtjänst vill ge äldre en hjälpande och stödjande hand med allt i det dagliga praktiska, från städning till personlig omvårdnad.

ARBETSUPPGIFTER I arbetet som omvårdnads personal ingår att stödja individen att få en meningsfull vardag baserad på hans/hennes förmåga. Utifrån beviljat bistånd ges individuell omsorg och service till äldre i eget hem. I samråd med den äldre planeras, genomförs, utvärderas och dokumenteras arbetet. Du kommer att utföra hälso och sjukvårdsuppgifter efter instruktioner och delegering samt samverka i det gemensamma omsorgs- och vårdarbetet. I arbetet ingår också att aktivt delta i arbetsplatsens kvalitets- och utvecklingsarbete och att bedriva arbetet på ett kostnadsmedvetet sätt. Vi arbetar salutogent för att utföra en god och säker omsorg där omsorgstagaren genom delaktighet uppnår begriplighet, hanterbarhet och meningsfullhet i sin livssituation.


Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom hemtjänst. För att kunna ge våra äldre en bra vardag behöver du som person ha ett gott bemötande och en positiv människosyn. Andra viktiga egenskaper är att du kan skapa professionella relationer och har god initiativförmåga. Inom hemtjänsten arbetar man till stor del ensam men ingår även ett arbetslag så både självständighet och samarbetsförmåga är viktigt.

I ditt arbetsschema ingår kvällar och helgar.

Arbetsgivare
Osdalhemtjänst AB
Ansökan
Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Undersköterska, Nattpatrull

Arbetsgivare / Ort: Sotenäs kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Sotenäs - havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun. Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid.  Beskrivning Inom hemtjänsten ger vi omvårdnad- och serviceinsatser av god kvalité till den enskilde som har insatser enligt Socialtjänstlagen. Arbetet utförs i hela kommunen.  Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du erbjuds även möjlighet till löpande kompetensutveckling och friskvårdsbidrag. Läs mer om dina förmåner på https://www.sotenas.se/naringslivarbete/jobbahososs/ Arbetsuppgifter Som undersköterska i Nattpatrullen kommer du att genomföra sedvanliga omsorgsinsatser inom omsorgsförvaltningen, hemtjänst under nattid. Det innebär att du utifrån ett professionellt förhållningssätt ger omvårdnads- och serviceinsatser till våra brukare i enlighet med Socialtjänstlagen. Självklart är insatserna av god kvalité till den enskilde utifrån individuella behov. I arbetet ingår även att svara på och åtgärda larm i hela kommunen samt utföra delegerade uppgifter enligt Hälso- och sjukvårdslagen samt att dokumentera enligt gällande lagstiftning och riktlinjer. Kvalifikationer Vi söker dig om är undersköterska. Som person är du flexibel både i tanke och handling, har god samarbetsförmåga och är initiativrik. Du har ett gott bemötande och god empatisk förmåga samt trivs med att jobba både enskilt och i grupp. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du har tidigare kunskaper inom psykiatri och demens samt kunskaper i BPSD. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta natt. B-körkort är meriterande. Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser
Arbetsgivare
Sotenäs kommun
Ansökan
Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Undersköterska, Nattpatrull, vikariat

Arbetsgivare / Ort: Sotenäs kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Sotenäs - havets kommun, ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön. Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun. Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid.  Beskrivning Inom hemtjänsten ger vi omvårdnad- och serviceinsatser av god kvalité till den enskilde som har insatser enligt Socialtjänstlagen. Arbetet utförs i hela kommunen.  Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du erbjuds även möjlighet till löpande kompetensutveckling och friskvårdsbidrag. Läs mer om dina förmåner på https://www.sotenas.se/naringslivarbete/jobbahososs/ Arbetsuppgifter Som undersköterska i Nattpatrullen kommer du att genomföra sedvanliga omsorgsinsatser inom omsorgsförvaltningen, hemtjänst under nattid. Det innebär att du utifrån ett professionellt förhållningssätt ger omvårdnads- och serviceinsatser till våra brukare i enlighet med Socialtjänstlagen. Självklart är insatserna av god kvalité till den enskilde utifrån individuella behov. I arbetet ingår även att svara på och åtgärda larm i hela kommunen samt utföra delegerade uppgifter enligt Hälso- och sjukvårdslagen samt att dokumentera enligt gällande lagstiftning och riktlinjer. Kvalifikationer Vi söker dig om är undersköterska. Som person är du flexibel både i tanke och handling, har god samarbetsförmåga och är initiativrik. Du har ett gott bemötande och god empatisk förmåga samt trivs med att jobba både enskilt och i grupp. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du har tidigare kunskaper inom psykiatri och demens samt kunskaper i BPSD. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta natt. B-körkort är meriterande. Villkor Tjänsten är ett vikariat, med eventuell möjlighet till förlängning. Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser
Arbetsgivare
Sotenäs kommun
Ansökan
Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Timavlönade vikarier i Varbergs Omsorg/Trygghetsteamet

Arbetsgivare / Ort: Varbergs kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Undersköterska
 • hemtjänst och äldreboende

Om jobbet
I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har mängder av olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. ARBETSUPPGIFTER Du som har stort hjärta skulle passa att arbeta hos oss. Vi har massa saker som vi behöver hjälp med. Du har möjlighet att arbete inom någon av följande verksamheter: - Särskilt boende - Hemtjänst - Funktionshinder - Socialpsykiatri - Trygghetsteamet Arbetsuppgifterna i trygghetsteamet är främst att utföra hemtjänst nattetid men också att åka på akuta larm till våra kunder med trygghetslarm. Att arbetstiden är förlagd till främst natt men att det även kan förekomma dag- & kvällstid. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor som behöver stöd och hjälp i vardagen. Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet inom området och du måste fyllt 18 år. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. För att arbeta inom vissa verksamheter krävs körkort. ÖVRIGT Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.
Arbetsgivare
Varbergs kommun
Ansökan
Ansök senast 7 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.