Kunskapsgruppen

Vi har utbildningar över hela Sverige - på plats eller online

Kunskapsgruppens mål är att göra utbildningar i toppklass till sådana som är som oss: vetgiriga – men inte fullärda. Vi vill göra det enkelt att på kort tid ta stora steg i sin utveckling. Och det verkar som vi har träffat rätt.


Vi har korta och effektiva utbildningar
För oss på Kunskapsgruppen är det viktigt att tiden du lägger på att utbilda dig verkligen ger så mycket effekt som möjligt per nedlagd kursdag. För vi vet att det allra flesta av våra deltagare har ett jobb som inte står still för att de är på kurs.

Vi fokuserar på att utbildningarna ska vara innehållsrika och givande och pågå under en förhållandevis kort (1-2 dagar) tidsperiod. På så sätt kommer du att komma ut fulladdad med både kunskap och inspiration utan att ha behövt vara borta från ditt ordinarie arbete särskilt länge.


Vårt utbildningsupplägg
De flesta av våra utbildningar bedrivs i klassrum, med utbildningsledare på plats. Du kommer att involveras i diskussioner och gruppövningar. Till varje utbildning får du också dokumentation som du har nytta av både under och efter kursen.

Våra utbildare handplockas från utbildning till utbildning. Det gör att vi hela tiden kan välja precis den utbildare som passar för precis det uppdraget.

Självklart så har vi även onlineutbildningar för dig som känner att det passar dig bättre.

Du som trivs med ditt jobb och vill investera i sig själva genom ökad kunskap inom ditt behovsområde, varmt välkommen till oss!


Hos oss får du mycket för pengarna – oavsett vilken kurs du väljer så ingår följande:

  • Förstudie – ta chansen att göra kursledaren medveten om dina frågor och problemställningar redan innan kurs
  • Dokumentation
  • Frukost, lunch och eftermiddagsfika under alla utbildningsdagar
  • Stöd och support – kontakta kursledaren efter kurs och ställ de där sista frågorna
  • Inbjudningar till kostnadsfria seminarier och andra attraktiva erbjudanden


Alla vi som arbetar här har lång erfarenhet av att arbeta med utbildningar. Vi har kunskapen som gör att vi kan utveckla kurser med rätt innehåll som leds av rätt föreläsare och hålls i rätt lokaler – så att du får en rolig och utvecklande kursupplevelse!

Vi har utbildningar för alla och vill ni få en föreläsare till er organisation så fixar vi naturligtvis det. Hör av er till oss så ger vi er all information som ni vill ha och behöver.


Här nedan hittar du alla våra utbildningar inom:

Visa mer
Visa mindre