På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Arbetsledare
Spela filmen

Arbetsledare

Arbetsledare är en person med arbetsledande befattning, ofta utsedd med formell makt att leda och fördela arbete i företaget eller organisationen.

Exempel på vilka arbetstitlar en arbetsledare kan ha är bla platschef, receptionschef, kökschef, avdelningschef, anläggningsansvarig, svetsansvarig m.fl.

Utbildning

Arbetsledare kan ha mycket varierande utbildningsbakgrund, men de flesta har någon form av eftergymnasial utbildning. Lämpliga utbildningar finns ofta inom Yrkeshögskolan.

Personliga egenskaper

Att vara arbetsledare är ett mycket ansvarsfullt arbete, man måste kunna ofta med kort varsel ta viktiga beslut, hantera konflikter och också ha förståelse för hur olika medarbetare reagerar och förhåller sig till omgivningen.

Visste du att...?

... sju av 10 svenska chefer tros ha sömnproblem som påverkar deras livskvalité och bland annat också deras "chefskap". Det är ett känt faktum att sömnbrist på 1,5 timme per natt försämrar hjärnans förmåga att vara "pigg" och därför också kunna fatta bra beslut - med upp till 30%.

Länktips

 • svt.se - "Tre koppar kaffe - mer nytta än skada"
 • yhguiden.se - "Vill du ha bästa chansen att få jobb?"
 • 1177.se - allmän info om Företagshälsovård
 • vision.se - tips till chefer och medarbetare inför utvecklingssamtal
Visa mer
Visa mindre

314 Lediga jobb

Tranpenad söker Teamleader till kvällsskift på terminal i Rosersberg

Arbetsgivare / Ort: Tranpenad Bemanning i Stockholm AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-04-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Tranpenad växer och söker nu efter en teamleader till terminal i Rosersberg. Låter det som ett jobb för dig? Sök idag! OM TJÄNSTEN Nu söker vi på Tranpenad efter en teamleader till mottagningen hos vår kund i Rosersberg, norr om Stockholm. Som teamleader består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att leda teamet på terminalen. Arbetsuppgifter: - Lastning & lossning av gods - Sortering, kodning, kontroll och plastning av gods - Avvikelsehantering och hantering av fraktdokument - Hantering av ADR-gods - Truckkörning - Datorhantering - Arbete med skadeförebyggande åtgärder OM DIG SOM SÖKER Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Vi tror att du har en positiv attityd, hög arbetsmoral och är van vid att arbeta mot högt uppsatta mål. Vidare utför du ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang. Du ska kunna arbeta i ett högt tempo med bibehållen kvalitét samt ha god fysik, och du är givetvis mycket punktlig. Ledaregenskaper: - Vana att ha många ”bollar i luften” - Målinriktad - Vana att arbeta så väl i team som självständigt - Ansvarsfull och ordningsam - Vågar ta egna initiativ - Positiv och serviceinriktad Kan hantera konflikter Krav: Truckkort A + B Gymnasieutbildning Kunskap i Axfreight, Excel och Word är meriterand Obehindrad svenska i tal och skrift Meriterande: Körkort B och tillgång till bil VAD VI KAN ERBJUDA DIG Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness! ÖVRIGA VILLKOR Arbetstider: Måndag-fredag kl. 14:30-23:00 Lön: Enligt kollektivavtal OM OSS PÅ TRANPENAD Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel. Idag har vi ca 1 800 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Jönköping, Trollhättan och i Mälardalen. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare! ANSÖKAN Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Arbetsgivare
Tranpenad Bemanning i Stockholm AB
Hemsida: http://tranpenad.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

ARBETSLEDARE INOM RENOVERINGSTJÄNSTER

Arbetsgivare / Ort: Lisana Gruppen AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Arbetsledare
 • anläggning

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Har du mångårig erfarenhet av bygg- eller renovering, besitter goda ledaregenskaper och söker nya spännande utmaningar? Vill du även vara med och bidra till spännande projekt och tillhöra en växande organisation?

Rollen som Arbetsledare

I din roll som Arbetsledare kommer du att ansvara för ett antal arbetsplatser samtidigt. Som Arbetsledare har du det övergripande ansvaret för tid, kvalitet och personal och leder projektet mot uppsatta mål. Din närmaste chef är Projektchef som du kommer arbeta nära och få stöttning från. Utmärkande för Lisanas byggarbetsplatser är fokus på arbetsmiljö, struktur, kvalitet och god tillgång till stödresurser såsom projektingenjörer, kalkyl, inköp och projektering.

Din Profil

Vi söker dig som har en erfarenhet som hantverkare och ledarskap. Du är van att arbeta i mindre bolag. Du trivs i en roll med helhetsansvar för samordning av projekt och personal. Vi förutsätter att du är van vid att planera och leda byggpersonal.

På Lisana är våra värdeord Nytänkande, Kunniga, Stort hjärta och Engagemang. Vi tror på Kunskap, Innovation och Flexibilitet - för dig som anställd och för våra kunder.

På Lisana är vi stolta över att ha en kvalitets- och servicekultur i världsklass! Vi letar efter dig som; är engagerad i ditt arbete och trivs med att leda personal mot uppsatta mål. Som person är du målmedveten och ansvarstagande samt har en genomgående positiv attityd och en förmåga att entusiasmera dina medarbetare. Du är tydlig i din kommunikation, duktig på att bygga nätverk och utveckla långsiktiga relationer med kunder och andra intressenter. Vidare är du duktig på att strukturera och organisera ditt arbete.

Hanterar svenska och engelska i både tal och skrift. Vi erbjuder dig;

Flexibla arbetstider utifrån kundens efterfrågan, främst måndag-fredag kl. 8.00-17.00 och även vissa helger

Ansvarsförsäkring, sjukförsäkring, pensionsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Härliga kollegor från hela världen!

Vill du vara med på vår resa till att bygga ett bättre Sverige? Ansök nu! Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Lisanas rekryteringsavdelning: [email protected]

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Lisana Gruppen AB
11674 Stockholm
Hemsida: www.lisana.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Teamchef till lagret i Vansbro

Arbetsgivare / Ort: Lyko Retail AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi befinner oss på en enormt spännande och utmanande resa och söker nu dig, en kommunikativ, relationsskapande och engagerad ledare, som vill vara med och driva vår tillväxt. Har du ett inkluderande och närvarande arbetssätt samt trivs med ett högt arbetstempo och snabba förändringar? Härligt! Välkommen att läsa vidare om rollen! På Lyko vill vi ta över världen. I alla fall den delen av världen som älskar skönhet. Med över 55 000 produkter från fler än 1 000 varumärken online erbjuder vi idag marknadens bredaste sortiment inom hårvård och skönhet. Men på Lyko vill vi inte bara att våra kunder ska gilla oss. Vi vill att de ska ÄLSKA oss. Vi vill inte bara vara ETT ställe de handlar på någon gång ibland. Nej, vi vill att Lyko är det FÖRSTA stället de vänder sig till för att köpa sina skönhetsprodukter. Vi vill bli den självklara och naturliga STARTPUNKTEN för alla skönhetsintresserade på alla marknader där vi finns. (Läs mer om Lyko här) Om rollen Som Teamchef arbetar du på någon av avdelningarna varumottagning eller plock och pack. Ditt personalansvar inkluderar ett team om ca 15 medarbetare och huvudfokus är att arbeta operativt i driften. Du leder det dagliga arbetet i enlighet med Lykos mål och strategier samtidigt som en viktig del av rollen är att se till att dina medarbetare trivs, är motiverade och utvecklas. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter • Vara en närvarande ledare och förebild genom att arbeta operativt i driften och hjälpa till där det behövs • Följa upp och utveckla det dagliga arbetet tillsammans med ditt team • Coacha, inspirera och motivera dina medarbetare • Lösa tekniska problem i vårt lagerhanteringssystem • Delta i vårt systematiska arbetsmiljöarbete Vem du är Vi söker dig som trivs allra bäst när du får vara en del av ett engagerat team som arbetar mot tydliga mål. Du tycker om när arbetstempot är högt och vill ha ett fysiskt aktivt arbete. Som person är du en engagerad glädjespridare och känner stor trygghet i rollen som ledare. Du har en stark vilja att bidra till verksamhetens, din och dina medarbetares utveckling i takt med att vi växer och du är tydlig och rak i ditt sätt att kommunicera. För oss är det otroligt viktigt att du har ett genuint intresse för människor! Vi är övertygande om att du med din lyhördhet och positiva energi har förmågan att skapa en stark teamkänsla - en mycket viktig del av Lykos fortsatta framgång. Har du arbetat i en liknande verksamhet är det självklart en merit, men vi tror inte att nyckeln till framgång ligger i vad du har gjort i ditt CV eller hur du har fått dina kunskaper utan i dina personliga egenskaper, drivkrafter och förmågan att lösa nya problem som du ställs inför!   Därför kommer du trivas på Lyko ”Vi lägger stor vikt på rätt person i denna rekrytering” är rätt vanligt att läsa i platsannonser. På Lyko lägger vi ALLTID stor vikt på rätt person OAVSETT rekrytering. Och med ”rätt” person menar vi någon som, liksom de flesta som arbetar här, vill vara med och växa med bolaget. För att växa är viktigt för oss. Både som individer och som bolag. Det gör också att en dag sällan är den andra lik på Lyko; här händer det grejer (nästan) hela tiden!  Med oss har vi dock alltid våra fem ”F” – Fun, Friendly, Focused, Fabulous och Fucking Lucky” – som guidar oss i sättet vi är och gör saker. Så om du gillar att ha kul på jobbet, vill ha sköna och prestigelösa kollegor och inte bara vill springa på en massa bollar utan fokusera på RÄTT bollar…ja, då är sannolikheten hög att Lyko är stället för dig. Vill du dessutom umgås med andra som också tycker att de har mer tur än otur i livet, då kommer du förmodligen trivas finfint hos oss! Är du vår nästa LykoStar? Ansök snabbt och enkelt utan CV eller personligt brev! På Lyko tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Därför har vi skrotat kravet på CV och personligt brev och använder oss istället av urvalsfrågor och tester när vi rekryterar. Smidigare för dig som kandidat, mer träffsäkert för oss som arbetsgivare och mer tidseffektivt för oss båda! Så vad väntar du på?! Om det här låter som rätt utmaning för dig, ansök idag eller allra senast 25 september 2021. Har du frågor om tjänsten maila Tobias Andersson, Funktionschef på [email protected] Psst! Eftersom vi inte vill att några personuppgifter ska riskera att hamna på vift så tar vi inte emot ansökningar via mail utan ansöker gör du enkelt genom att klicka dig vidare nedan. Lycka till!
Arbetsgivare
Lyko Retail AB
Hemsida: http://www.lyko.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Warehouse Engineer

Arbetsgivare / Ort: Northvolt AB / Skellefteå
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Arbetsledare
 • lager

Om jobbet

As Warehouse Engineer you will be responsible for the material handling of the warehouse - such as operating and developing material flows, inventory control and managing in- and part delivery to workshops and other consumption points. In this role you will daily support and interact with several internal teams and functions. You will also be responsible for unpacking – sorting – repacking the spare parts based on the operation standards and making sure that we follow all the rules for labelling and shipping.

You will furthermore interact with many of our colleagues in Maintenance Team. You will ensure proactive safe operations together with the team and work with continuous improvements of safety and 5S.

Key responsibilities include but are not limited to:

 • Daily Part Receiving and Put-away operations
 • Inventory control and stock taking
 • Unpacking, sorting, repacking and labelling
 • Daily improvements to ensure high level of Safety and Quality within area
 • Improve the operations - Kaizen
 • Perform barcode scanning by hand terminals for all item movements in the warehouse and achieve inventory accuracy in the ERP system
 • Follow up the regular work orders for the part distribution to the consumption areas
 • Perform cycle counts for stock accuracy

Apply with CV or your complete LinkedIn profile.

Skills & Requirements

 • Three years of gymnasium or technical studies
 • Three years or more, of relevant experience within warehouse operations, goods receiving and dispatching, transport document handling, labelling, cycle count, unpacking and put-away.
 • Three years or more experience within forklift and/or reach truck driving
 • 1 years or more experience in Tow Truck driving and internal delivery operations

Specific Skills/Abilities

 • Forklift license is a must-have (at least one of A, B or D)
 • Available for shift work & overtime
 • Fluency in English
 • Basic computer literacy (Word, PowerPoint, Excel, ERP-systems and MS in general)
 • Highly organized and result-driven
 • Good attention to detail
 • True team player
 • Ability to set clear targets, plan and execute
 • Obtain a "can do" attitude
 • Passionate & purpose-driven
 • Flexibility


Arbetsgivare
Northvolt AB
Kanalgatan 59
93145 Skellefteå
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker drivna skiftledare!

Arbetsgivare / Ort: Burgsvik Kulturrestauranger AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Arbetsledare
 • anläggning

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Varje årstid har sin tjusning. Sommar som vinter, varje dag, året runt, har Skansen så otroligt mycket att erbjuda. Skansen är vilda djur och kultur, men också en nöjesarena som ofta direktsänds i TV. Som medarbetare på Skansens Restauranger kommer du genast att hamna i centrum. Om du älskar att ge suverän service och vill arbeta i en unik miljö med effektiva och glada kollegor, då söker vi just dig!

Skansens Restauranger består av flera verksamhetsdelar: festvåning, konferens, fast food och per säsong även à la carterestaurang. Vi arbetar på årsbasis utifrån Skansens program och är involverade i arrangemang som Allsång på Skansen, barnens allsång, konserter, marknader och mycket, mycket mer!

Nu söker vi på Skansens Restauranger drivna skiftledare till våra fast food-enheter. I rollen som skiftledare kommer du att ha ansvar över den dagliga driften för enheten. Tjänsten är en operativ tjänst.

Dina ansvarsområden i rollen som skiftledare:

 • Du leder och planerar det dagliga arbetet för personal, råvaror och utrustning, för att kunna leverera en så bra gästupplevelse som möjligt.
 • Du utvecklar och coachar medarbetare.
 • Du har kunskap om arbetslagar, avtal och säkerhetsfrågor samt ser till att dessa följs.
 • Utför, leder och ser till att alla matsäkerhets- och hygienrutiner följs och genomförs enligt Haccp.
 • Säkerställer att bemanningen justeras vid olika försäljningsvolymer och effektiviserar utplaceringen av medarbetare.

Dina kvalifikationer:

 • Du har relevant utbildning inom hotell och restaurang eller liknande relevant utbildning, alternativt erfarenhet som kan bedömmas som likvärdigt.
 • Du har minst två års erfarenhet inom restaurang/service (helst i en ledande position).
 • Du är resultatinriktad, strukturerad och engagerad i ditt arbete
 • Du har stort intresse för service, mat och dryck
 • Du är stresstålig och ligger alltid steget före
 • Du är en positiv och kommunikativ som person


Arbetstider

Dagtid och kvällstid alla dagar i veckan.

Lön och anställning

Vi har avtalsenliga löner. Vi är anslutna till branchorganisationen VISITA och har kollektivavtal med HRF.

Vi har lediga tjänster för enstaka dagar fördelat på de olika serveringsenheterna. Vissa av tjänsterna skall tillsättas omgående.

Arbetsgivare
Burgsvik Kulturrestauranger AB
Djurgårdsslätten 49-51
11521 Stockholm
Hemsida: http://www.skansensrestauranger.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.