På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Samordnare
Spela filmen

Samordnare

Utbildning

Det brukar krävas någon form av utbildning inom ekonomi/administration eller samhällsvetenskap - lägst på gymnasial nivå, men även utbildning på eftergymnasial nivå, t.ex på högskola/universitet eller på en yrkeshögskola, kan ställas som ett krav för att kunna få anställning som samordnare.

Övrigt

"Tappa" personal kostar företaget/organisationen både tid och pengar. I snitt 542.700 kr/anställd och år. Det tar ca 1,5 år för en ny medarbetare att nå sin fulla kapacitet.
Källa: vision.se

Länktips

Visa mer
Visa mindre

7 Lediga jobb

Samordnare

Arbetsgivare / Ort: Vision
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Administratör/Administrativ assistent

Om jobbet
Vision är ett modernt och växande fackförbund i ständig förändring. Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, regioner, privata företag eller kyrkan. Våra 200 000 medlemmar finns över hela landet och inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är en feministisk organisation, partipolitiskt obundna och ingår i TCO   Samordnare till Visions center i Göteborg På centret är vi 17 anställda som ger service och stöd i olika frågor till förtroendevalda och medlemmar. Nu söker vi dig som vill ha ett roligt och utvecklande jobb som samordnare hos oss i våra nya fina lokaler i centrala Göteborg. Som samordnare kommer du att ha en central roll i administrationen av centrets verksamhet och ansvar för våra nya lokaler. Jobbet innehåller stor variation av arbetsuppgifter. Att jobba på Vision innebär att du lever som du lär. Vision har stort fokus på att medarbetarnas förutsättningar är riktigt bra vad gäller arbetsmiljö, ledarskap, villkor, kultur, trygghet och utvecklingsmöjligheter. Dina arbetsuppgifter: • Ansvara för kontorsrelaterade frågor som kontakt med hyresvärd, städ och materialinköp. • Administration i samband med aktiviteter, kurser och konferenser. • I samarbete med övrig personal på centret ta ansvar för särskilda arbetsområden och projekt. Vi söker dig som: • Har arbetat i en politiskt styrd organisation. • Gillar administration och har gedigen erfarenhet av att arbeta i olika datasystem. • Har god vana och intresse av att arbeta med digitala lösningar och digitala arbetssätt. Som person är du serviceinriktad, självgående och flexibel. Du tar egna initiativ och har en god samarbetsförmåga. Självklart delar du Visions värderingar. På vår arbetsplats eftersträvar vi mångfald ur alla aspekter. Tjänsten är ett vikariat på heltid i 14 månader med placering i Göteborg. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan och CV. Sista ansökningsdag är den 27 oktober 2021. Du ansöker genom att klicka på knappen ansök nedan.    Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, landsting, regioner, privata företag eller kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden. Våra 200 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är partipolitiskt obundna och ingår i TCO. vision.se
Arbetsgivare
Vision
Hemsida: www.vision.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Samordnare

Arbetsgivare / Ort: Vision
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Administratör/Administrativ assistent

Om jobbet
Vision är ett modernt och växande fackförbund i ständig förändring. Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, regioner, privata företag eller kyrkan. Våra 200 000 medlemmar finns över hela landet och inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är en feministisk organisation, partipolitiskt obundna och ingår i TCO   Samordnare till Visions center i Malmö På centret är vi 12 anställda som ger service och stöd i olika frågor till förtroendevalda och medlemmar. Nu söker vi dig som vill ha ett roligt och utvecklande jobb som samordnare hos oss! Jobbet innehåller stor variation av arbetsuppgifter. Att jobba på Vision innebär att du lever som du lär. Vision har stort fokus på att medarbetarnas förutsättningar är riktigt bra vad gäller arbetsmiljö, ledarskap, villkor, kultur, trygghet och utvecklingsmöjligheter. Dina arbetsuppgifter: • Vara ett stöd i våra administrativa uppgifter. • Delta i vårt organiserings- och rekryteringsarbete. • Ge service, råd och stöd till kollegor och förtroendevalda. • Stödja det lokala fackliga arbetet utifrån Visions mål och ställningstaganden. • I samarbete med övrig personal på centret ta ansvar för särskilda arbetsområden och projekt. Vi söker dig som: • Har lämplig utbildning samt några års relevant arbetslivserfarenhet. • Har vana av att arbeta i MS Office 365 och Teams. • Är en god kommunikatör, både muntligt och skriftligt. • Har kunskap om och intresse av att arbeta med digitala lösningar och arbetssätt. Som person är du självgående, serviceinriktad och flexibel. Du har ett framåtlutat självledarskap, tar egna initiativ och har en god samarbetsförmåga. Självklart delar du Visions värderingar. På vår arbetsplats eftersträvar vi mångfald ur alla aspekter. Tjänsten innebär arbete i såväl Blekinge som Skåne och din placering blir Malmö. Du förutsätts resa regelbundet inom området och även utanför, t ex till Stockholm där vi har vårt förbundskontor. Tjänsten är ett vikariat på heltid till och med 2022-12-31. Vi kräver att du har körkort samt tillgång till bil. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan och CV. Sista ansökningsdag är den 27 oktober 2021. Du ansöker genom att klicka på knappen ansök nedan.    Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, landsting, regioner, privata företag eller kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden. Våra 200 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är partipolitiskt obundna och ingår i TCO. vision.se
Arbetsgivare
Vision
Hemsida: www.vision.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Samordnare

Arbetsgivare / Ort: Inova Assistans AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 oktober (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Personlig assistent

Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Inova assistans bedriver personlig assistans med stöd av personal med hög kompetens och en vilja att utveckla den enskildes rätt till självbestämmande.

Vår ambition är att skapa sammanhang och aktiviteter som främjar samhällsdeltagande och ökad förståelse mellan människor med olika levnadsförutsättningar.

Vi söker nu en kvinnlig assistent till en tjänst på 100% till kund i Fagersta. Arbetet innefattar dygn med ett rullande fem veckors schema.

Du har en uppgift som går ut på att hjälpa en funktionsnedsatt medmänniska att leva ett så normalt liv som möjligt genom att vara brukarens förlängda arm.

Arbetet är variationsrikt då det är brukarens individuella behov som styr uppgifterna.

En samordnare fungerar som ledningens förlängda arm. I din arbetsgrupp ansvarar du bl.a för bemanning och schemaläggning, rekrytering och introduktion, arbetsmiljö-och kvalitetsuppföljning. Detta sker i nära samverkan med ledningen. Inova Assistans anordnar samordnar dagar två gånger om året för att stärka kvalitén och ledarollen.

Meriterande är om du tidigare arbetat som samordnare.

Här kommer en kort beskrivning kring vår brukare.

Brukaren är en tjej på 28 år som är rullstolsburen och använder en taldator. Hon är en glad tjej som gärna håller igång med träning och åker på utflykter.

Brukaren har ett stort intresse för musik och målning, men spelar också fotboll, rider och simmar.

Du som assistent hjälper till med dom dagliga behoven så som matning, förflyttning, hygien, osv. I det dagliga arbetet igår det också städning, och administrativa uppgifter.

Du som söker ska gilla ett högt tempo och ha en bra energi. Ett stort plus är om du också är påhittig.

Arbetsgivare
Inova Assistans AB
Hemsida: https://inovaassistans.se/
Ansökan
Ansök senast 31 oktober (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Samordnare

Arbetsgivare / Ort: Uppsala Universitet
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 1 november (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Kvalitetssamordnare/Kvalitetskoordinator

Om jobbet
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 45 000 studenter, mer än 7 000 anställda och en omsättning på cirka 7 miljarder kronor. Uppsala universitet Campus Gotland erbjuder det bästa av två världar: det fullskaliga universitetets breda utbud och tyngd inom utbildning och forskning, och ett unikt småskaligt campus i en tvärvetenskaplig forskningsmiljö. Campus Gotland utgör en knutpunkt för universitetets forskning och utbildning inom hållbarhet. https://gotland.com/flytta-hit/bo-och-leva/. Enheten för gemensam service på Campus Gotland ansvarar för IT- och fastighetsservice samt studieadministration, studievägledning och riktat pedagogiskt stöd. Nu söker vi förstärkning till ett spännande och varierande arbete med samordning av riktat pedagogiskt stöd till våra studenter med funktionsnedsättning. Arbetsuppgifter: Arbetet som samordnare innebär att du ansvarar för funka-funktionen på Campus Gotland och arbetar för att fler ska ha möjlighet att lyckas med sina universitetsstudier. Arbetet spänner över en bredd av frågor och arbetssätt. Du informerar studenter med funktionsnedsättning om möjligheter till riktat pedagogiskt stöd, rekommenderar anpassningar, beslutar om stöd efter studentens behov, matchar och utbildar mentorer samt stödjer studenter i kontakt med institutioner. Som samordnare kommer du att ha ett nära samarbete med funka-samordnare på enheten för Studie- och karriärvägledning vid Studentavdelningen i Uppsala och vid behov stödja lärarna kring riktat pedagogiskt stöd i undervisningen. Du bidrar även till att utveckla och utöka stödet för den ökande andelen internationella studenter på Campus Gotland. Kvalifikationskrav: - Akademisk utbildning med pedagogiskt innehåll - Erfarenhet av att arbeta med funktionsnedsättningar i olika former - Erfarenhet av samtalsmetodik och arbete med människor i svåra eller utsatta situationer - Kunskap om tillgänglighetsfrågor, funktionsnedsättningar och psykisk ohälsa - Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter - Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska Arbetsuppgifterna ställer stora krav på kommunikativ förmåga och skicklighet i att möta såväl individer som grupper på ett inspirerande och lyhört sätt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Du har en positiv, serviceinriktad och professionell inställning, är trygg och förtroendeingivande samt skapar goda relationer. Du är noggrann och van att arbeta självständigt och strukturerat. Vi ser även att du har viljan och förmågan att hjälpa till med övrigt förekommande arbetsuppgifter som kan tillkomma på en liten enhet. Önskvärt/meriterande i övrigt: Det är önskvärt med erfarenhet av liknande arbete vid ett lärosäte och kännedom om studenters studievillkor. Lön: Individuell lönesättning. Tillträde: 2022-01-01 eller enligt överenskommelse. Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas. Anställningens omfattning: 100 % Upplysningar om anställningen lämnas av: enhetschef Tord Berglund-Fred, tel. 0705-29 99 40, e-post [email protected] Välkommen med din ansökan senast den 1 november 2021, UFV-PA 2021/3387. Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.
Arbetsgivare
Uppsala Universitet
Ansökan
Ansök senast 1 november (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Samordnare

Arbetsgivare / Ort: Brottsofferjouren Mellersta Skåne / LUND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 5 november (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-10-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Brottsofferjouren (BOJ) är en ideell förening med huvudsyfte att ge stöd åt brottsoffer, dvs målsäganden, vittnen och anhöriga. BOJ Mellersta Skåne innefattas av kommunerna Eslöv, Höör, Hörby, Kävlinge, Lomma, Lund, Staffanstorp och Burlöv. BOJ leds av en ideell styrelse. En stor del av stödverksamheten bedrivs av ideellt arbetande stödpersoner, dvs vittnesstöd, anhörigstöd och stöd till målsägande här kallade volontärer. BOJ har anställd personal, samordnare, för att svara för samordning och driften av den dagliga verksamheten. Verksamheten är huvudsakligen skattefinansierad. På vårt kontor i Lund finns idag två medarbetare. Med anledning av att vi kommer ta över vittnesstödsverksamheten på tingsrätten i Malmö vid årsskiftet söker vi snarast en SAMORDNARE Tjänsten är heltid och placeringsort är Malmö. Då man arbetar i ett team med två samordnare placerade i Lund, kan viss tjänstgöring även ske där. Samordnarnas arbetsuppgifter kan indelas i följande områden: 1. Kontakt med brottsoffer .Ta emot information om hjälpsökande, bedöma hjälpbehovet och därefter anvisa hjälpsökande till volontär .Vid akuta fall där det inte finns tid att anvisa till volontär skall den ges via telefon, e-post eller vid besök på jouren. Främst gäller detta vid enstaka samtal och akuta situationer till dess att hjälpsökande och volontär fått kontakt .Slussa hårt drabbade personer till professionell hjälp 2. Samordning av stödpersonsverksamheten .Rekrytera, utbilda, vidareutbilda och coacha volontärer .Samordna volontärernas arbete .Hålla regelbunden kontakt med volontärer .Anordna träffar för volontärer 3. Förhållande till styrelsen .Samordnarna rapporterar till styrelsen, som leder och fördelar arbetet .I styrelsen finns en personalansvarig, som är den primära kontakten mellan styrelsen och samordnarna .I samråd med styrelsen bereda ärenden till och delta som föredragande vid styrelsens sammanträden .I samråd med styrelsen utarbeta förslag till verksamhetsberättelse och verksamhetsplan .I samråd med styrelsen ta fram finansieringsförslag 4. Administrativa uppgifter .Ansvara för administration av kansliet .Ansvara för att kassör och bokföringsfirman får konterade och attesterade underlag .Underhåll av medlemsregister i samråd med styrelse .Föra statistik och lämna önskade rapporter till styrelsen .Sammanställa månadsbrev 5. Information .Enligt direktiv och plan från styrelsen besöka skolor, organisationer, företag och myndigheter för att informera om jourens verksamhet .Ombesörja underhåll av hemsida, intranät och närvaro i sociala medier .Bevaka utlysning och ansöka om medel där BOJ kan erhålla finansiering för projekt som styrelsen beslutat att BOJ ska genomföra 6. Samverkan .Samverka och hålla kontakt med kontaktpersonerna på Malmö Tingsrätt, Brottsofferjourernas Riksförbund samt Brottsoffermyndigheten Villkor enligt överenskommelse och enligt kollektivavtal med Fremia. Om du undrar över något utöver ovanstående, tag gärna kontakt med personalansvarig Ingrid Strömgren.
Arbetsgivare
Brottsofferjouren Mellersta Skåne
Byggmästaregatan 5
22237 LUND
Ansökan
Ansök senast 5 november (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.