På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Leveldesigner
Spela filmen

Leveldesigner

Som Leveldesigner är du "spelvärldens arkitekt".

Du är en dataspelsutvecklare, men som är särskilt ansvarig för att sätta ihop det som programmerare och grafiker skapar vad gäller spelmiljöer och spelupplevelser.

Det är leveldesignern som ser till att banan är intressant och rolig, men du arbetar samtidigt utifrån givna koncept.

Som utbildad leveldesigner kan du arbeta som Level Designer, Mission Scripter eller som Level Artist.

Utbildning

Passande utbildningar kan finnas inom olika skolformer, bl a inom folkhögskola, yrkeshögskola, högskola/universitet och KKU.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

1 Lediga jobb

Cloud Architect till globalt IT-företag!

Arbetsgivare / Ort: Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Leveldesigner

Om jobbet
Anser du, som oss, att framtiden ligger i molnet? Är du erfaren inom området och brinner du för att designa och implementera cloud-strategier? I så fall är det dig vi söker till vårt team i Malmö! Vi söker dig som är driven, positiv och en stjärna inom cloud. Hos oss kommer du få möjligheten att jobba med regionens och Sveriges mest spännande kunder och projekt. Vi tror att du trivs i konsultrollen och har starkt kundfokus. I rollen som Cloud Architect kommer du arbeta nära våra kunder. Du kommer att designa, utveckla och förvalta säkra, skalbara och dynamiska lösningar med hög tillgänglighet för att skapa förutsättningar för våra kunder att uppnå deras affärsmål. Utöver ditt engagemang hos våra kunder kommer du få stora möjligheter att fördjupa dig inom verktyg, tekniker och metoder för att bli ännu lite vassare inom ditt område. Du kommer att arbeta med kollegor som är bland de vassaste inom området för data, analys och cloud, men även med kollegor från resterande enheter inom bolaget. Företaget har kompetens som sträcker sig från management och projektledning till design och utveckling. Det finns även ett globalt nätverk som gör att du kommer få tillgång till en enorm kunskaps- och erfarenhetsbank. Du kommer helt enkelt få chansen att bli en del av ett av marknadens bredaste och mest konkurrenskraftiga bolag. Du kommer att vara placerad i Malmö och arbetstiden är mån-fre, 8-17, där resor ingår i rollen. Urval sker löpande. Din profil Vi söker dig om har deltagit i ett flertal verksamhetsnära projekt, i rollen som cloud-arkitekt. Vi ser att du har goda kunskaper inom både Enterprise-arkitektur och Cloud. Dina erfarenheter gör att du är van att fånga och dokumentera kundens behov, driva workshops, designa och rekommendera lösningar samt att implementera lösningar. Vi ser gärna att du matchar flera av nedanstående kvalifikationer: • +5 års erfarenhet inom Cloud, i huvudsak som Cloud-arkitekt • Erfarenhet av att arbeta med GCP, AWS eller Azure + tillhörande teknologier • Du har ett starkt driv, är bekväm i konsultrollen och har ett starkt kundfokus • Talar och skriver engelska och svenska obehindrat För att du ska lyckas hos oss krävs en stark vilja och ett mod att våga utvecklas. Vidare kärvs att du trivs i en öppen kultur där lärande, sammanhållning och trivsel står i centrum. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
Arbetsgivare
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Hemsida: www.studentconsulting.com
Ansökan
Ansök senast 3 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.