The Game Assembly

The Game Assembly – Spelutveckling i världsklass

The Game Assembly är en av världens främsta spelskolor och här utbildas framtiden inom spelutveckling. Skolorna är placerade i Malmö och Stockholm, där vi erbjuder Yh-utbildningar inom; spelprogrammering, spelgrafik, spelanimation, technical art och leveldesign.

Alla utbildningar är noga framtagna ihop med spelbranschen vilket säkerställer att våra studerande får rätt kunskaper. Vi följer ett agilt arbetssätt och jobbar enligt samma projektmetodik som dagens spelstudios. Under studietiden samarbetar även de studerande med andra klasser och skapar flera spel ihop.


Praktik på spelstudios
En tredjedel av utbildningen på The Game Assembly är Lärande i Arbete (praktik) som är förlagd under de 30 sista veckorna av utbildningen. Vilket innebär en unik chans att lära sig rollen hands-on ute på en spelstudio.


Vad är unikt med The Game Assembly?

  • Lärarna har mycket spelutvecklingserfarenhet
  • Det produceras spel genom hela utbildningen
  • Skolan har en bra relation till spelbranschen
  • Vi samarbetar utöver klasser och jobbar som team
  • TGA är hbtqi-certifierade genom RFSL


Redo för en kreativ karriär?
Varje år söker The Game Assembly nya studenter med passion för spel, driv och målmedvetenhet samt en stark förmåga att samarbeta. För att söka till The Game Assembly måste du ha grundläggande behörighet för Yh-utbildningar.

För att söka in till våra utbildningar krävs även arbetsprover. Se respektive utbildning för ytterligare behörighetskrav.


––––––––––––––––––––


Har du frågor om våra Yh-utbildningar? Då är du varmt välkommen att kika in på vår hemsida eller kontakta oss direkt på:

The Game Assembly | Malmö
[email protected]
Tel: 072-384 64 94

The Game Assembly | Stockholm
[email protected]
Tel: 076-13 47 173

Visa mer
Visa mindre