Malmö Yrkeshögskola

Malmö Yrkeshögskola drivs av personer med lång erfarenhet av utbildning inom nya medier och informationsteknik. Malmö Yrkeshögskola är extremt praktiskt inriktad och ställer höga krav på dig som student att arbeta hårt och målmedvetet.

Vad behöver du?
Du behöver vara förberedd på att studietakten kommer vara hög. Vi vet att du har bråttom ut tillbaka till arbetslivet och att företag kanske försöker erbjuda jobb till de av er som är duktigast redan under utbildningen.

Skolan ska hjälpa till så mycket som möjligt genom att anlita bra lärare, ha bra utbildningsmaterial samt att spela in och spara lärarens skärm under många av momenten så att du dels inte missar något, dels kan repetera kursmoment om du så behöver.

Du bör ha en egen dator och vi utgår från att de flesta av er som söker till våra utbildningar redan har egen bärbar dator. Du behöver givetvis en egen mobil, om du under och efter utbildningen ska kunna försörja dig i dessa branscher.

Våra utbildningar varierar i studieform, vi har både heltidsutbildningar och utbildningar där du även kan arbeta under studierna.

Du kan själv få betala en del frivillig kurslitteratur, men våra lärare försöker dock hålla nere kostnaderna för er genom att välja på nätet tillgängligt material eller på annat sätt undvika dyra och kanske inte lika givande traditionell kurslitteratur. Du som är medlem i Unionen eller annat fackförbund kan fråga om facket kan hjälpa till med bidrag till kurslitteratur.

LiA - Lärande i Arbete
Under LiA-perioderna får våra studenter möjlighet att använda sina nya kunskaper, lära sig ytterligare från arbets- och näringslivet och därmed få ännu bättre verklighetsförankring i utbildningen.

Som företagare kan du ställa upp med dina kunskaper och får under dessa veckor en unik chans att få in och prova på nya, kreativa och energiska medarbetare för en senare anställning eller samarbete som underleverantör.

Visa mer
Visa mindre