På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Byggbranschens utbildningscenter, BUC

Byggbranschens Utbildningscenter, BUC hjälper dig och dina medarbetare till rätt kompetens med relevanta och framtidsinriktade utbildningar för både yrkesarbetare och tjänstemän.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga och hållbara utbildningar som hjälper hela bygg- och anläggningsbranschen att rusta Sverige för framtiden.

Du kan välja mellan öppna-, företagsinterna-, klassrums-, online- och distansutbildningar. Vi har ett brett utbud inom entreprenadjuridik, byggproduktion, arbetsmiljö, företagsstyrning, ledarskap, kollektivavtal och arbetsrätt.

Våra utbildare har lång erfarenhet från olika positioner inom bygg- och anläggningsbranschen och är väldigt bra pedagoger.

Byggbranschens Utbildningscenter är en del av Byggföretagen som är en bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg-, anläggnings- och specialföretag som vill bygga Sverige på schyssta grunder.

Vi arbetar hela tiden med att utöka vårt utbud och anpassa det till branschens utveckling och Byggföretagens medlemmars behov – för att alltid vara i framkant i samhällsutvecklingen.

Visa mer
Visa mindre

YH-utbildningar hos Byggbranschens utbildningscenter, BUC

Byggproduktionsledare, Malmö

Studietakt / Ort
100% / Malmö kommun
Satellitort
Utbildningsstart
2023-01-01
2024-01-01
Utbildningsslut
2024-12-15
2025-12-15
Antal poäng
400 YH-poäng (ca 2 år)
Ansökan öppnar
Saknas
Ansökan stänger
Saknas
Branscher
VISA MER

Utbildningen till Byggproduktionsledare genomförs i mycket nära samarbete med Byggföretagen. Alla de stora byggföretagen engagerar sig – både i utbildningens utformning och i din praktik.

Utbildningen är utformad så att du kan fortsätta att jobba parallellt med utbildningen. Normalt tillbringar du en dag i vecka i skolan och två dagar i lärande arbete (LIA) ute på företagen, medan två dagar är avsatta till självstudier.

Utbildningens upplägg är en kombination av teori och praktik så att du ska vara väl förberedd för ditt kommande yrke, och kunna få rätt arbete direkt efter utbildningen. Under praktiktiden får du testa dina nyförvärvade kunskaper i verkligheten, samtidigt som du får viktiga kontakter i branschen.

Utbildningen ger dig god förståelse för byggproduktion och husbyggnads- och anläggningsarbete. Efter avslutade studier kan du jobba som arbetsledare och chef inom byggrelaterade verksamheter.

Utbildningen finns även i Jönköping.

Tel: 040-35 26 51
Hemsida: ju.se
E-post: [email protected]
VISA MINDRE

Platschef - Bygg och anläggning

Studietakt / Ort
100% / Malmö kommun
Utbildningsstart
2022-08-29
Utbildningsslut
2023-06-30
Antal poäng
200 YH-poäng (ca 1 år)
Ansökan öppnar
Saknas
Ansökan stänger
Saknas
VISA MER

Som platschef inom bygg och anläggning har du en central roll i alla typer av byggprojekt. Utbildningen vänder sig till dig som redan har erfarenhet av att jobba som arbetsledare och vill utvecklas vidare i karriären.

Jobbet som platschef inom byggindustrin är ett varierande yrke som erbjuder många vidare utvecklingsmöjligheter och en bra arbetsmarknad. Utbildningen är utformad för att möta branschens behov.

Eftersom utbildningen avser kompetensutveckling för redan yrkesverksamma går den också att kombinera med ditt nuvarande arbete.

Utbildningen har, på uppdrag av branschens företag, lokala anpassningar av utbildningen för att bättre svara mot de lokala behoven.

En fjärdedel av utbildningen består av praktik i form av LIA (Lärande i arbete) ute på ett eller flera företag. Vi lägger stor vikt vid praktiska färdigheter och att du ska vara väl förberedd för ditt kommande yrke och kunna få rätt arbete direkt efter utbildningen.

Efter avslutad utbildning har du kompetensen att arbeta som platschef inom bygg- och anläggningssektorn.

Denna utbildning är för dig som arbetar inom branschen och vill höja din kompetens och ta steget upp till Platschef. 

Tel: 040-35 26 51
Hemsida: ju.se
E-post: [email protected]
VISA MINDRE