På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Kunskapscompaniet

Kunskapscompaniet erbjuder vuxenutbildning inom Yrkeshögskola, Yrkesutbildning och Coachning. Våra utbildningar och dess innehåll utvecklas i nära samarbete med företag och olika branschorganisationer.

Idag har vi utbildningar mot olika byggyrken, industri och teknik, tåg, transport, logistik, lokalvård, vård och omsorg samt restaurang. Utbildningarna utvecklas vartefter kompetenskraven och rekryteringsbehoven inom näringslivet ökar.

Våra YH-utbildningar drivs av en ledningsgrupp bestående bland annat av personer från de företag som har rekryteringsbehov.

Minst en tredjedel av utbildningen är alltid företagsförlagd och alla utbildningar skapas utifrån ett konkret behov av kompetens!

Kunskapscompaniets främsta framgångsfaktor är att vi har ett väl utvecklat samarbete med det lokala näringslivet på alla de orter vi bedriver utbildning. Detta underlättar för våra studeranden när de ska göra sin LIA (Lärande i arbete) och är av yttersta vikt för att tillse att utbildningarna lever upp till de senaste kompetenskraven i de aktuella branscherna.

Vi har ett starkt fäste i Mälardalen med verksamheter i bland annat Eskilstuna, Västerås, Hallstahammar, Köping, Katrineholm och Nyköping, men även i Kristianstad och Trollhättan samt Stockholm och Visby.

Kunskapscompaniet samarbetar också med olika branschorganisationer som exempelvis STR, TYA, BYN och VOC.

Bli en av oss och sök en utbildning hos oss redan idag!

Visa mer
Visa mindre

YH-utbildningar hos Kunskapscompaniet

Logistiker och transportledare

Studietakt / Ort
Utbildningsstart
2022-09-01
2023-09-01
Utbildningsslut
2024-06-21
2025-06-20
Antal poäng
400 YH-poäng (ca 2 år)
Ansökan öppnar
2022-03-03
Ansökan stänger
2022-05-19
VISA MER

Som logistiker och transportledare leder du och skapar hållbara flöden för varor och transporter som är effektiva, ekonomiska och miljövänliga.

Utbildningen varvar teori och praktik med lärarledda genomgångar, föreläsningar och projektarbeten. Ungefär en tredjedel av utbildningen är företagsförlagd (lärande i arbete, LIA), vilket redan under utbildningen ger goda kontakter med framtida arbetsgivare. Många får anställning redan under utbildningen.

Efter utbildningen kan du jobba bland annat som: logistikledare, transportledare, transportplanerare, logistiker inom produktförsörjning, speditör, transportsamordnare. Du kan jobba både lokalt, regionalt och internationellt. Många företag söker just denna kompetens och du har stor chans att få jobb.

Utbildningen är CSN-berättigad och framtagen i samarbete med företag i branschen.

Kontakt
Pernilla Jacobsson, verksamhetschef
076-724 97 94

VISA MINDRE

Specialist Industriell mätteknik

Studietakt / Ort
Utbildningsstart
2023-09-01
Utbildningsslut
2024-05-31
Antal poäng
230 YH-poäng (ca 1.2 år)
Ansökan öppnar
Saknas
Ansökan stänger
Saknas
VISA MER

ANSÖKAN ÖPPNAR I MARS 2023

Behovet av kvalificerad personal inom industriell mätteknik är stort och ökande. När utbildningen är klar står företagen på rad – du kan välja och vraka.

Som specialist inom mätteknik har du en nyckelroll inom kvalitetssäkring av industriellt tillverkade produkter.

Utbildningen Specialist Industriell mätteknik varvar teori och praktik med lärarledda genomgångar, föreläsningar och projektarbeten. Ungefär en tredjedel av utbildningen är företagsförlagd (lärande i arbete, LIA), vilket redan under utbildningen ger goda kontakter med framtida arbetsgivare.

Utbildningen är CSN-berättigad och framtagen i samarbete med företag i branschen.

Efter examen kan du bland annat jobba som industriell mättekniker, produktionstekniker eller kvalitetstekniker.

Kontakt
Pernilla Jacobsson, uppdragsledare
076-724 97 94

VISA MINDRE