JENSEN yrkeshögskola

JENSEN grundades utifrån övertygelsen att utbildningen i skolan och högskolan har för svag koppling till de krav som ställs i yrkeslivet. Att förväntningarna på elevernas förmåga i skolan generellt sett är för låga. Vår målsättning är att bygga Sveriges bästa utbildningsföretag, med höga studieresultat och nöjda elever, som ska fungera som verkligheten utanför skolans värld.

JENSEN håller hög kvalitet i allt vi gör. Vi fokuserar mycket på att utveckla dina förmågor inom läsning, skrivande och matematik eftersom det är avgörande för hur väl du klarar andra ämnen. Vi läser mycket, men prövar också det lästa i praktiken.

Uthållighet och disciplin vill vi att du ska bemästra efter att ha gått på JENSEN. Därför har du en egen lärarcoach likt en tränare inom idrotten som pushar och peppar dig att göra det där extra under din tid hos oss. Du får också möta dig själv genom mental träning som du kan använda när du står inför utmaningar i livet.

Etikett - hänsyn och omtanke om andra är en viktig del i träning för verkligheten och det handlar egentligen om mycket mer; att förstå och bry sig om andras känslor och visa respekt för andra genom hur man agerar. Internationellt är etikett en självklarhet och så även på JENSEN. Vi förväntar oss ett mycket gott uppförande av dig från dag ett!

Med tuff skolning är vårt mål att du ska gå ut från JENSEN som en klokare och modigare person. Redo för nästa utmaning... Vågar du börja?

Välkommen till oss!

Visa mer
Visa mindre