På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Väktare
Spela filmen

Väktare

En väktare har ofta långa arbetspass och arbetar kvällar, nätter och helger. Det är vanligt att arbeta intensivt under en period för att sedan vara ledig en längre tid. Deltids- och behovsanställning förekommer.

Ronderande väktare åker eller går runt till olika kunder och bevakar exempelvis industrier, kontorslokaler, varuhus och byggarbetsplatser mot brand, stöld och skador och jobbar ofta natt.

Stationär väktare arbetar i en reception eller i entrén till ett stort företag, kontorsbyggnad, bank eller myndighet. Väktaren övervakar in- och utpasserande och ser till att inga obehöriga kommer in. På en del arbetsplatser sköter väktaren företagets telefonväxel, vaktmästaruppgifter och tar emot besökare och visar dem till rätta. En stationär väktare arbetar ofta med passersystem och säkerhetskameror och jobbar ofta dag.

Butikskontrollanten arbetar civilklädd eller i uniform i butiker och varuhus. Butikskontrollantens uppgift är att skydda varor från tillgrepp genom att ingripa mot snatterier och stölder.

Som värdeväktare / värdetransportör transporterar man sedlar, mynt, värdepapper och andra värdeföremål mellan olika platser, vanligtvis mellan butiker, restauranger, banker och uttagsautomater. Arbetet sker huvudsakligen dagtid.

Utbildning

För att arbeta som väktare krävs väktargrundutbildning.

Utbildningen sker i två delar och är varvad med praktik.

Utbildning anordnas till exempel av Bevakningsbranschens Yrkes- och arbetsmiljönämnd (BYA).

Utbildning till väktare kan också finnas inom gymnasieskolans Barn- och Fritidsprogrammet, inriktning Socialt arbete, profil Väktare.

Väktare fortbildas kontinuerligt under sina yrkesverksamma år.

Personliga egenskaper

Som väktare bör du vara en lugn, trygg, noggrann och stresstålig person.

Arbetsplats

Som väktare kan du arbeta på många områden. Till exempel bevakar du industrier och kontorslokaler som ronderande väktare. Du kan även arbeta som butikskontrollant, ordningsvakt eller utföra värdetransporter.

Visa mer
Visa mindre

29 Lediga jobb

Stationär Väktare

Arbetsgivare / Ort: Manison Control Center AB / Täby
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-08-24
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Väktare

Färdigheter
Krav
 • Väktarutbildning (grundutbildning)
Meriterande
 • MS Office
 • Windows
 • operativsystem

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Stationär Väktare sökes till Kameracentral


Vill du arbeta i ett framgångsrikt företag? Är du en aktiv och ansvarstagande person?

Vi söker dig för att hjälpa oss ta hand om våra uppdrag.


MANISON Control Center är ett auktoriserat bevakningsföretag med en dygnet runt bemannad övervakningscentral dit ett stort antal kameraövervakningsanläggningar är anslutna.


MANISON Control Center etablerades 2011 och har sedan dess fokuserat på att hjälpa företag med att öka trygghet, minska skadegörelse, förebygga inbrott samt stölder med mera.

Detta gör vi genom att erbjuda företag, bostadsrättsföreningar samt andra intressenter ett antal visuella tjänster.


Vi söker dig som är intresserad av att börja arbeta i ett företag med goda framtidsutsikter och som har ett starkt intresse för säkerhet, god självkänsla, ansvarstagande, noggrann samt kunna fatta snabba beslut i stressiga situationer.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att visuellt övervaka olika platser, objekt runt om i landet samt att respondera på de ärenden som kommer från våra kunder.


Krav är att du är utbildad väktare och innehar godkänd/ aktiv legitimation som väktare


Du bör ha erfarenhet från bevakningsbranschen sedan tidigare som tex väktare, ordningsvakt, butikskontrollant, larm/ CCTV operatör, skyddsvakt.

Särskilt meriterande är om du har jobbat/ jobbar som butikskontrollant

Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska språket när det gäller tal och skrift samt vara ostraffad.

Du bör även vara tekniskt kunnig inom data och program som tex officepaketet,windows, etc.

Arbetsgivare
Manison Control Center AB
Sjöflygvägen 35
18362 Täby
Hemsida: www.manisonsecurity.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]

Avarn Security i Västerås söker väktare

Arbetsgivare / Ort: Avarn Security AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 26 September (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Väktare

Om jobbet
Vi söker utbildade väktare till Västerås med omnejd. I rollen som väktare hos oss ingår du i ett team som dygnet runt, arbetar i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter.  Därför bör du ha förutsättningar att kunna arbeta långa pass och varierande arbetstider. Arbetstiden kommer främst vara förlagd till kvällar och nätter och din huvudsakliga uppgift kommer vara just rondering och larmutryckning men andra uppdrag som exempelvis stationärbevakning, kan bli aktuella.  Arbetstider: Varierande Tjänsteställe: Västerås Varaktighet: Behov, tillsvidare Tillträde: Enligt överenskommelse Kvalifikationer: Vi söker utbildade väktare som är säkerhetsmedvetna, serviceinriktade och stresståliga personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Väktare arbetar i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som har ett tydligt serviceinriktat engagemang. Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:  - fyllt 18 år och vara ostraffad  - drogfri  - gymnasiekompetens  - god svenska i tal och skrift  - god hälsa och fysik  - ordnad ekonomi   Meriterande kvalifikationer är väktarutbildning VU1 + VU2, erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, tekniskt kunnande, erfarenhet av självständigt arbete samt av natt- och skiftarbete. Har du inte redan väktarutbildning så kan vi utbilda dig om vi anser att du har rätt kravprofil. Sök tjänsten via vår hemsida- ej via mejl.  Vi vill ha din ansökan senast 2020-09-26 Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.   Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.
Arbetsgivare
Avarn Security AB
Hemsida: http://www.nokas.se/
Ansökan
Ansök senast 26 September (3 dagar kvar)

Ansök här

Väktare till Addici Security

Arbetsgivare / Ort: Coor Service Management AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-01
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Väktare

Om jobbet
Addici Security söker nu Väktare till vårt uppdrag i Skövde. Tjänsten är en behovsanställning men då företaget är i en expansiv fas finns det goda möjligheter för rätt person att få en tillsvidareanställning i framtiden. Vi erbjuder dig som Väktare att vara med och forma morgondagens serviceleverans till våra kunder med fokus på säkerhet och trygghet. Kulturen på Addici Security kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. Du kommer att få ta mycket eget ansvar, vara med att bygga upp och forma rutiner i en stimulerande miljö med varierade arbetsuppgifter. Din bakgrund: Vi fäster stor vikt vid att: • Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp • Du tycker om att ge bra service, är positiv och utåtriktad • Du har förmåga att förmedla trygghet till vår kund genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull • Du har god kommunikationsförmåga • Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet • Du är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi Vidare vill vi att du har: • Väktarutbildning • Gymnasiekompetens • Förmåga att uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift • God datavana, främst inom Officepaketet • Erfarenhet av serviceyrket  Övrigt: Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet För mer information är du välkommen att kontakta: Regionchef Michael Wallin: 073-325 91 87 eller via mail: [email protected]  Intervjuer och urval kommer att ske löpande, därför vill vi ha din din ansökan snarast. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen nedan. Vi ser fram emot din ansökan! Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern. Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service.
Arbetsgivare
Coor Service Management AB
Hemsida: www.coor.com
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Väktare - Behovsanställning

Arbetsgivare / Ort: Securitas Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom, byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa. Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem. För anställning inom Securitas  kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag  (företaget gör den ansökan). b li godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna. har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G. genomgå lämplighetstest med godkänt resultat. körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning. ordnad privatekonomi. ostraffad. drogfri.   Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet ansvarskännande omdömesgill praktiskt och tekniskt lagd god förmåga att kommunicera med människor lugn och stabil utåtriktad Övrigt Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas. Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet. Vi ser fram emot din ansökan!
Arbetsgivare
Securitas Sverige AB
Hemsida: http://www.securitas.se
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Väktare behov Dag/Natt

Arbetsgivare / Ort: Securitas Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-01
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Väktare

Om jobbet
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom, byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa. Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem. För anställning inom Securitas  kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag  (företaget gör den ansökan). b li godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna. har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G. genomgå lämplighetstest med godkänt resultat. körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning. ordnad privatekonomi. ostraffad. drogfri.   Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet ansvarskännande omdömesgill praktiskt och tekniskt lagd god förmåga att kommunicera med människor lugn och stabil utåtriktad Övrigt Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas. Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet. Vi ser fram emot din ansökan!
Arbetsgivare
Securitas Sverige AB
Hemsida: http://www.securitas.se
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Väktare

Arbetsgivare / Ort: Securitas Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-20
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Som stationärväktare arbetar du hos något av våra kundföretag, t ex vid huvudinfarten eller entrén. Du ansvarar för in- och utpasseringskontroller av besökare, leverantörer och kunder. Vid arbetsplatsen kan olika typer av teknisk hjälp finnas t ex larmpaneler för driftlarm, inbrottslarm och brandlarm. Vid större företag är det också vanligt med övervakningskameror och fjärrstyrning av grindar och portar. Andra exempel på arbetsuppgifter kan vara att sköta företagets telefonväxel efter kontorstid, utföra rondering. Arbetsuppgifterna varierar från kund till kund. För anställning inom Securitas kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska motsvarande betyg 3/G. genomgå lämplighetstest med godkänt resultat körkort för bil (och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning) ostraffad drogfri ordnad privatekonomi Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet ansvarskännande omdömesgill praktiskt och tekniskt lagd god förmåga att kommunicera med människor goda kunskaper i engelska i tal och skrift lugn och stabil utåtriktad Övrigt: Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet. Vi ser fram emot din ansökan!
Arbetsgivare
Securitas Sverige AB
Hemsida: http://www.securitas.se
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Väktare natt

Arbetsgivare / Ort: Tempest Security Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Väktare

Om jobbet
Vi söker enflexibel ny medarbetare med väktarkompetens till en heltidstjänst förlagd nattetid i centrala Stockholm med omnejd. Med flexibel menar vi dig som snabbt klarar av att växla om och byta arbetsplats med kort varsel om så behövs, då du kommer att variera din tjänstgöring mellan två objekt. Tjänsten är delvis bilburen med olika arbetstider mellan kl 18:00 och 07:00, där du schemaläggs varierande från kvartal till kvartal. För att trivas med denna tjänst tror vi att du är en riktig lagspelare, flexibel och prestigelös. Du är hjälpsam, noggrann, punktlig och ansvarstagande. Dessutom är du en stjärna på att skriva rapporter och behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift. Men framförallt tycker du att laget är viktigare än jag:et och du förstår din egen viktiga roll i sammanhanget. Vi söker dig som;  - Har fullständig och giltig väktarutbildning VU1 och VU2 - Har B-körkort - Är laglydig, drogfri och har ordnad ekonomi - Är godkänd av länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag Tempest framgång beror till stor del på den personliga och nära kontakten vi har med kunden och en noggrann och professionell matchning mellan objekt och medarbetare. Vi lägger därför stor vikt vid den personliga lämpligheten i varje rekrytering vilket har betydelse för denna tjänst. Du som söker; - Har hög social kompetens och stor anpassningsförmåga till platser och situationer - Är vänlig och tillmötesgående - Är ärlig, ansvarstagande och hjälpsam - Är stresstålig och flexibel samt gillar när det är tvära kast mellan arbetsuppgifterna - Möter problemlösning med nyfiken och positiv attityd - Förstår logistik och snabbt kan tänka om samt prioritera - Vill arbeta med bevakning och säkerhet samt leverera detta med service och kunden i fokus - Fungerar väl i grupp likväl som självständigt - Kan läsa, förstå och följa skrivna instruktioner - Är kommunikativ och behärskar det svenska språket mycket väl i tal och skrift - Är tekniskt lagd, van vid att hantera larm och rapporteringssystem samt överhuvudtaget duktig på att skriva rapporter Meriterande är; - Skyddsvaktsutbildning - HAS- utbildning - Genomförd GMU - Tidigare erfarenhet av bilburen rondverksamhet Tillträde snarast eller efter överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lön enligt kollektivavtal. Vi rekryterar löpande varför tjänsten kan bli tillsatta före sista ansökningsdag. Är det dig vi söker? Vi ser fram emot din ansökan där du med fördel laddar upp för tjänsten nödvändiga utbildningsbevis, CV samt ett personligt brev där du berättar varför du passar för denna tjänst.
Arbetsgivare
Tempest Security Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Vi söker väktare till Skellefteå

Arbetsgivare / Ort: Avarn Security AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-28
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Vill du jobba på ett modernt säkerhetsföretag som skapar trygga miljöer för företag, myndigheter och människor? Avarn Security söker nya väktare som ska bidra till konkurrenskraft och livskvalitet, så att samhället kan fungera. Som medarbetare på Avarn Security bidrar du till att förverkliga vår vision – säkerhet och ansvarstagande i världsklass. Gemensamt för oss som jobbar på Avarn Security är att vi bygger förtroende genom ansvar, omtanke och samarbete Tjänsteställe: Skellefteå Arbetstider: Varierande Varaktighet: Vid behov tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning Tillträde: Enligt överenskommelse Kvalifikationer: Vi söker säkerhetsmedvetna, sociala, stresståliga och positiva personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Väktare arbetar i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter - vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som har ett tydligt serviceinriktat engagemang. Vi ser även gärna att du kan kommunicera obehindrat på engelska. Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:  - fyllt 18 år och vara ostraffad  - drogfri  - gymnasiekompetens  - god svenska i tal och skrift  - god hälsa och fysik  - ordnad ekonomi  - körkort  Väktarutbildning är inget krav. Är du rätt person så utbildar vi dig. Andra meriterande kvalifikationer är erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, visst tekniskt kunnande, ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska samt tidigare erfarenhet av arbete i publika miljöer. För sökande via Hemsidan/Lediga tjänster - ej via mejl. Vi vill ha din ansökan senast 2020-09-30 Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetsgivare
Avarn Security AB
Hemsida: http://www.nokas.se/
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Vi söker utbildade väktare till Töcksfors, Årjäng, Charlottenberg

Arbetsgivare / Ort: Avarn Security AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Arbetstider: Varierande Tjänsteställe: Töcksfors, Årjäng, Charlottenberg Varaktighet: Behov, tillsvidare Tillträde: Enligt överenskommelse Kvalifikationer: Vi söker utbildade väktare som är säkerhetsmedvetna, serviceinriktade och stresståliga personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Har du erfarenhet av att agera i handelsmiljöer så är detta meriterande. Väktare arbetar i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som har ett tydligt serviceinriktat engagemang.  Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:  - fyllt 18 år och vara ostraffad  - drogfri  - gymnasiekompetens  - god svenska i tal och skrift  - god hälsa och fysik  - ordnad ekonomi Krav för tjänsten:  - väktarutbildning (VU1+ VU2) Meriterande kvalifikationer är erfarenhet av arbete i bevakningsbranschen, tekniskt kunnande, erfarenhet av självständigt arbete samt av natt- och skiftarbete. I övrigt anses det också vara meriterande om du sedan tidigare har utbildning som Butikskontrollant eller Ordningsvakt. Sök tjänsten via vår hemsida- ej via mejl.  Vi vill ha din ansökan senast 2020-09-30 Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, ”säkerhet och ansvarstagande i världsklass”.
Arbetsgivare
Avarn Security AB
Hemsida: http://www.nokas.se/
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Väktare till Addici Security

Arbetsgivare / Ort: Coor Service Management AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Väktare

Om jobbet
Addici Security söker nu Väktare till en av våra stora kunder i Stockholmsområdet. Vi söker dig som brinner för att skapa säkerhet och trygghet samtidigt som du har en passion för service. Kulturen på Addici Security kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. För att kunna möta vår kunds behov letar vi nu efter dig som är intresserad av en behovsanställning.  Vår kandidat Vi fäster stor vikt vid att du som väktare hos oss: •  trivs med att arbeta både självständigt och i grupp •  tycker om att leverera service, är positiv och utåtriktad •  har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och dennes medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull •  har god kommunikationsförmåga •  innehar hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet •  givetvis är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi För att vara behörig för denna tjänst krävs det att du har en giltig väktarutbildning. Det är även viktigt att har förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av serviceyrket. Övrigt Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet. Kontaktuppgifter och övrig information För mer information och frågor, vänligen kontakta driftchef Elie El Assouni via Elie.E[email protected] eller 073 325 90 81. Ansökningar tar vi endast emot via ansökningsknappen nedan. Urval och intervjuer genomförs löpande och vi önskar din ansökan senast 30 september 2020. Observera att eventuellt kan tillsättning ske innan annonstidens slut. Vi ser fram emot din ansökan och att träffa just dig! Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern. Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service.
Arbetsgivare
Coor Service Management AB
Hemsida: www.coor.com
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Väktare - Behovsanställning

Arbetsgivare / Ort: Securitas Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-28
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Väktare

Om jobbet
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom, byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa. Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem. För anställning inom Securitas  kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag  (företaget gör den ansökan). b li godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna. har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G. genomgå lämplighetstest med godkänt resultat. körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning. ordnad privatekonomi. ostraffad. drogfri.   Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet ansvarskännande omdömesgill praktiskt och tekniskt lagd god förmåga att kommunicera med människor lugn och stabil utåtriktad Övrigt Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas. Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet. Vi ser fram emot din ansökan!
Arbetsgivare
Securitas Sverige AB
Hemsida: http://www.securitas.se
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Väktare till Addici Security

Arbetsgivare / Ort: Coor Service Management AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Väktare

Om jobbet
Addici Security söker nu Väktare till en av våra stora leveranser i Göteborg. Vi söker dig som brinner för att skapa säkerhet och trygghet samtidigt som du har en passion för service. Kulturen på Addici Security kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. För att kunna möta vår kunds behov letar vi nu efter dig som är intresserad av en behovsanställning.  Vår kandidat Vi fäster stor vikt vid att du som väktare hos oss: •  trivs med att arbeta både självständigt och i grupp •  tycker om att leverera service, är positiv och utåtriktad •  har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och dennes medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull •  har god kommunikationsförmåga •  innehar hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet •  givetvis är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi För att vara behörig för denna tjänst krävs det att du har en giltig väktarutbildning. Det är även viktigt att har förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.  Övrigt Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet. Kontaktuppgifter och övrig information För mer information och frågor, kontakta regionchef Michael Wallin: 073-325 91 87 eller via mail: [email protected]  Ansökningar tar vi endast emot via ansökningsknappen nedan. Urval och intervjuer genomförs löpande och vi önskar din ansökan senast 30 september 2020. Observera att eventuellt kan tillsättning ske innan annonstidens slut. Vi ser fram emot din ansökan och att träffa just dig! Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern. Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service.
Arbetsgivare
Coor Service Management AB
Hemsida: www.coor.com
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Väktare

Arbetsgivare / Ort: Tjintokk AB / Slagnäs
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-06
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Väktare

Om jobbet

Väktare till Tjintokk Förvaltning

3 platser

Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag. Företaget är verksamt i Arjeplogs

Kommun, Slagnäs sedan 1986, bland kunderna märks de utländska biltillverkarna.

Vi söker nu väktare som ska ingå i vår väktarstyrka. Vi söker både en dag och två nattjänster.

Personliga egenskaper kommer att prioriteras såsom språkkunskaper, social kompetens och

hög personlig integritet.

Väktarutbildning är självklart en merit, men större vikt läggs på de personliga egenskaperna.

Vid behov kommer intern utbildning till väktare att genomföras parallellt under tjänstgöringen.

Personliga egenskaper,

Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Du är mycket service och kundinriktad.

Du har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och dennes medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull.

Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet.

Tidigare erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter.


Tillträde: 1 november -31 mars ev. förlängning

Boende i närhet till arbetsplatsen kan ordnas.

Arbetstid/varaktighet

Schemalagd arbetstid, säsongsanställning

Lön

Fast lön enl. kollektivavtal

Kontaktperson:

Pia-Caroline Wallström tel. 072- 400 82 15,

Säkerhetsadministratör

Ansökan

Sista ansökningsdag 2020-10-01

Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected]

Arbetsgivare

Tjintokk Förvaltning

Norra Slagnäs 20

930 91 SLAGNÄS

Tel: 0960-663 000

Arbetsgivare
Tjintokk AB
Norra Slagnäs 20
93091 Slagnäs
Ansökan
Ansök senast 1 October (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

AVARN söker medarbetare till Umeå

Arbetsgivare / Ort: Avarn Security AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Vi söker fler medarbetare till en spännande arbetsplats! Vårt företag växer och nu söker vi dig som brinner för säkerhetsarbete! Vi vill utöka vårt team med ännu fler engagerade medarbetare som vill vara med och stärka våra kunders trygghet, konkurrenskraft och bidra till ett tryggare samhälle! Varaktighet: Behovsanställning, tillsvidare Arbetstider: Varierande dag/natt Område: Umeå Tillträde: Enligt överenskommelse Vi erbjuder ett spännande arbete med möjlighet till utveckling på både yrkesmässig- och personlig nivå. Det finns många olika och varierande arbetsuppgifter att erbjuda dig som söker. Vilken/vilka av våra arbetsbeskrivningar låter mest intressant? Arbetsbeskrivningar: • Rondering - Som väktare vid rond & åtgärd är du vår problemlösare som ronderar fastigheter och kontor eller åker ut på utryckningar vid larm. • Stationär bevakning – På ett stationärt objekt startar och avslutas ditt arbetspass ute hos kund. Arbetsuppgifterna kan variera mellan in- och ut passage kontroller, besökshantering, receptionstjänst, rondering på området, övervakning med hjälp av tekniska hjälpmedel m.m. • Arrestantvakt - Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att består av mottagning, bevakning och tillsyn av arrestavdelningens omhändertagna och frihetsberövade personer. Vi söker dig som är ansvarstagande och empatisk och som tycker att hänsyn och ärlighet är viktigt. Du är en lagspelare som med gott kamratskap naturligt bidrar till en god arbetsmiljö. Vidare ser vi att du som söker: • Har grundläggande gymnasiekompetens eller motsvarande • Behärskar svenska och engelska både i tal och skrift och har en god kommunikativ förmåga • Är ostraffad • Har god fysik och är psykiskt stabil • Har ordnad ekonomi och är drogfri • Är flexibel som kan ta dig an olika roller och uppgifter samt har en hög servicekänsla • Innehar B-körkort Det är meriterande om du redan är utbildad väktare men inte ett krav, är du rätt person för jobbet så utbildar vi dig. Avarn Security AB är ett säkerhetsklassat företag och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Med säkerhet och ansvarstagande i världsklass – vill du bli en av oss? Varmt välkommen in med din ansökan, urval sker löpande så sök redan idag - dock senast 2020-09-30. Vid eventuella frågor (ej ansökningar) är du välkommen att kontakta rekryterande gruppledare Pontus Lindberg. Kontakt: se nedan  
Arbetsgivare
Avarn Security AB
Hemsida: http://www.nokas.se/
Ansökan
Ansök senast 1 October (8 dagar kvar)

Ansök här

Väktare Behov Helsingborg, Ängelholm

Arbetsgivare / Ort: Securitas Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-04
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Vi Söker Vi söker dig som studerar på Högskola, som kan jobba vid behov för Securitas under kvällar och Helger Om Securitas Securitas är en pålitlig arbetsgivare i en föränderlig värld som finns i 58 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet – varje dag, dygnet runt. Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som se till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även möjligheterna, du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter och duktiga medarbetare har goda chanser att växa inom företaget. Din roll Som ronderande väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder – främst vid industrier, på kontor och i verkstäder – genom att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador. Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar med hjälp av ett datoriserat rondinformationssystem. Vem är du? Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Du är självständig, men jobbar också bra i team. Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga. Vi tror att du är Högskole studerande som kan jobba kvällar och helger   Vilka krav ställer tjänsten? Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Tjänsten kräver B-körkort. För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vi erbjuder dig Att få göra konkret skillnad för människor och samhället Ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter Engagerade och stöttande ledare och kollegor Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokus Övrigt Tror du att du har det vi söker? Mer information om Securitas hittar du på vår hemsida www.securitas.se . Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas. Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande. Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan.        
Arbetsgivare
Securitas Sverige AB
Hemsida: http://www.securitas.se
Ansökan
Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)

Ansök här

Väktare Lund, Landskrona, Helsingborg, Ängelholm

Arbetsgivare / Ort: Securitas Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Om Securitas Securitas är en pålitlig arbetsgivare i en föränderlig värld som finns i 58 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet – varje dag, dygnet runt. Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som se till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även möjligheterna, du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter och duktiga medarbetare har goda chanser att växa inom företaget. Din roll Som ronderande väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder – främst vid industrier, på kontor och i verkstäder – genom att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador. Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar med hjälp av ett datoriserat rondinformationssystem. Som stationärväktare arbetar du hos något av våra kundföretag, t ex vid huvudinfarten eller entrén. Du ansvarar för in- och utpasseringskontroller av besökare, leverantörer och kunder. Vid arbetsplatsen kan olika typer av teknisk hjälp finnas t ex larmpaneler för driftlarm, inbrottslarm och brandlarm. Vid större företag är det också vanligt med övervakningskameror och fjärrstyrning av grindar och portar. Andra exempel på arbetsuppgifter kan vara att sköta företagets telefonväxel efter kontorstid, utföra rondering. Arbetsuppgifterna varierar från kund till kund. Vem är du? Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Du är självständig, men jobbar också bra i team. Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.   Vilka krav ställer tjänsten? Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Tjänsten kräver B-körkort. För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan).   Vi erbjuder dig   Att få göra konkret skillnad för människor och samhället Ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter Engagerade och stöttande ledare och kollegor Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokus Övrigt Tror du att du har det vi söker? Mer information om Securitas hittar du på vår hemsida www.securitas.se . Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas. Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande. Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan.          
Arbetsgivare
Securitas Sverige AB
Hemsida: http://www.securitas.se
Ansökan
Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)

Ansök här

Väktare

Arbetsgivare / Ort: Örestads Industribevakning AB / Malmö
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Örestads Bevakning har gått in i sitt 5:e decennium som bevakningsföretag och är därmed ett av Sveriges äldsta företag i bevakningsbranschen.
•Vi åtar oss bevakning av de flesta objekt. Till våra uppdragsgivare hör industrier, butiker, villor, privata bostäder, statliga och kommunala objekt, skolor mm.
•Vi har personella & tekniska resurser att klara de flest förekommande uppdragen i branschen.
•Vi är flexibla och har inte bara erfarenheten och kunnandet utan framförallt den kreativitet som krävs för att kunna ge förstklassig bevakningsservice.
Örestads Bevakning sätter den personliga servicen, flexibiliteten och närheten till kunden i första hand!
Bakgrund / Krav;
B-körkort
Behärska svenska språket i tal och skrift
Ansvarskännande
God hälsa och fysik
Psykisk stabilitet
Förmåga att arbeta självständigt
Drogfri, ostraffad samt ha ordnad privatekonomi
Bli godkänd i för arbetsuppgifterna fastställda utbildningar
Erfarenhet av servicearbete

Då vi normalt får många ansökningar har vi inte möjlighet att besvara alla.
Mottagna ansökningar returneras ej. Örestads Bevakning är ett bevakningsföretag som arbetar med säkerhetslösningar inom en mängd olika segment. Vi söker nu ytterligare medarbetare till vår verksamhet inom rondering, larmutryckningar och stationära bevakningar.
Vi ser gärna att sökande har erfarenhet som väktare för uniformerade tjänster.
Vi erbjuder spännande uppdrag för personer som vill utvecklas inom bevakningsbranschen.
Hos oss på Örestads Bevakning är våra medarbetare den viktigaste resursen. Vi ger dig möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där verksamheten präglas av ett personligt engagemang och tydliga värderingar.
Arbetsgivare
Örestads Industribevakning AB
Flintyxegatan 8 A
21376 Malmö
Hemsida: http://www.orestadsbevakning.se
Ansökan
Ansök senast 2 October (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Vi söker skiftesledare till egendomsuppdraget SL

Arbetsgivare / Ort: Commuter Security Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Väktare

Om jobbet
Vi söker skiftesledare till egendomsuppdraget SL CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag och ett helägt dotterbolag till Keolis Sverige AB. CSG har ca 450 medarbetare som arbetar dygnet runt, 365 dagar om året med bevakning, trygghet och säkerhet inom transportsektorn och publika miljöer. Vi är specialister på egendomsskydd, godssäkerhet och mänskliga flöden. Läs gärna mer på vår hemsida www.commutersecurity.se CSG har uppdraget att i Storstockholms Lokaltrafik (SL) södra block bemanna kollektivtrafiken där vi arbetar med att öka tryggheten och säkerheten samt förebygga och förhindra skadegörelse på SL:s egendom och att obehöriga befinner sig på eller kring spårområdena och dess anläggningar. I din roll som ställföreträdande yttre arbetsledare ansvarar du för den operativa driften i frånvaro av ordinarie AL. Du rapporterar direkt till driftchefen på egendomsuppdraget och ingår i ett arbetslag på fyra ordinarie skiftesledare samt fyra ställföreträdande skiftesledare. För att vara lämpad för tjänsten måste du kunna visa tydliga ledaregenskaper, vara flexibel, stresstålig och serviceinriktad. Du förväntas ha en god kontakt med såväl anställda som kunder och då du tjänstgör i rollen som skiftesledare vilket oftast  sker på tider när kontoret inte är bemannat så ställer detta även höga krav på lösningsorienterat tänkande och självständigt agerande. Verksamheten pågår dygnet runt, årets alla dagar så du måste kunna arbeta obekväma arbetstider och vara beredd på långa arbetspass. Du arbetar på en ordinarie dagtidsrad, ett s.k. 5/2-schema samt att när du kliver in i rollen som AL arbetar du efter de arbetstiderna AL har vilket troligen kommer att vara 06.00 - 18.00. De grundläggande kraven vi har på dig som söker är • Godkänd VU1 och VU2 • Flerårig erfarenhet från väktaryrket • B-körkort • Ostraffad samt ordnad ekonomi • God datorvana • Behärska svenska språket väl i både tal och skrift Utöver detta ser vi även gärna att du har • Ledarskapsutbildning • Tidigare erfarenhet av tjänstgöring i arbetsledande befattning • Godkänd för arbete inom SL genom erforderliga utbildningar • Erfarenhet av bemanningssystemet FLEX • Erfarenhet i egendomsuppdraget (SL) • God lokalkännedom i Stockholms södra regioner och city • Fullgjord militärtjänstgöring • Kunskap i engelska eller andra språk • Ytterligare säkerhetsutbildningar som kan vara av relevans för tjänsten Om du inte redan är godkänd hos Länsstyrelsen för arbete i ett auktoriserat bevakningsföretag måste du först bli detta innan en anställning kan bli aktuell. Du måste också, innan du får börja arbeta i uppdraget, genomgå och bli godkänd i ett antal uppdragsspecifika utbildningar som CSG tillhandahåller. Tillträde: Snarast alt. efter överenskommelse Tjänsten är en tillsvidareanställning där sex månaders provanställning tillämpas. Eventuella frågor eller funderingar kan mailas till [email protected] Välkommen med din ansökan!  
Arbetsgivare
Commuter Security Group AB
Hemsida: http://www.commutersecurity.se/jobba-hos-oss
Ansökan
Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)

Ansök här

Uniformerad Väktare 50% för omgående anställning

Arbetsgivare / Ort: Presec / Norrköping
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Väktare

Om jobbet

Tjänsten är på 50% med möjlighet till utökning av tid.

Presec arbetar nära sina kunder med stort engagemang för sina uppdrag. Vi utgår från Östergötland, men är av Länsstyrelsen auktoriserade att bedriva bevakning i hela Sverige. Vi strävar efter att ha den allra främsta säkerhetspersonalen inom våra områden för att säkerställa hög kvalité och servicenivå till våra kunder. Tjänsten kräver att du är flexibel och stresstålig. Då vi arbetar direkt emot kund är det viktigt att du har god social kompetens med ett högt säkerhetstänkande.


Kvalifikationer

* VU1 och VU2

* 1 års erfarenhet inom bevakningstjänst

* Körkort


Meriterande

* Butikskontrollantutbildning

*Ordningsvakt


Övrig information

* Laglydig och ostraffad med ordnad privatekonomi

* Drogfri

* God kommunikationsförmåga

* Behärska svenska i tal och skrift

* Serviceinriktad


Ansökningar som ej motsvarar ovanstående kvalifikationer behandlas ej.


Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Presec växer och söker nu en uniformerad väktare för omgående anställning, tjänsten gäller 50%.


Arbetsuppgifter

Bevakning av centrumanläggningens allmänna och gemensamma utrymmen och ytor. Syftet är att skapa en trygg och välkomnande mötesplats för centrumets hyresgäster och besökare.

Arbetsgivare
Presec
Koppargatan 20
60223 Norrköping
Ansökan
Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Utbildad väktare sökes

Arbetsgivare / Ort: Kroon Security AB / Lund
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 8 October (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-08
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Väktare

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Vi söker en väktare för stationär och ronderande bevakning i Lund och Malmö. Tjänsten innebär arbete nästan uteslutande nattetid.

Du behöver ha komplett gymnasie och väktarutbildning, vara serviceinriktad, kunna arbeta självständigt och i grupp.

Initialt är det en behovsanställning som dock kan utvecklas till en fast heltidstjänst.


Kontakta oss på mail:

[email protected]

Arbetsgivare
Kroon Security AB
Maskinvägen 1
22730 Lund
Ansökan
Ansök senast 8 October (15 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Svensk Fastighetsbevakning söker Arbetsledare

Arbetsgivare / Ort: Svensk Fastighetsbevakning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 October (17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-10
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Väktare

Om jobbet

Nu söker vi på Svensk Fastighetsbevakning en erfaren och social väktare till en Arbetsledare tjänst nattetid.


Som väktare hos oss ställer vi höga krav på dig när det gäller servicekänsla, social kompetens, trygghet i dig själv. Du skall ha goda kunskaper i svenska, hög servicekänsla. Du ska ha minst 5 års erfarenhet av yrket, samt minst 2 års erfarenhet av en ledarroll och vara stabil och utstråla trygghet för kunden.


Krav


 • VU1 samt VU2
 • Du är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi
 • Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet
 • B-körkort


För anställning inom Svensk Fastighetsbevakning AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.Varaktighet: Heltid- deltid- behovsanställning, tillsvidare


Arbetsgivare
Svensk Fastighetsbevakning AB
Ansökan
Ansök senast 10 October (17 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Väktare till Addici Security

Arbetsgivare / Ort: Coor Service Management AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 October (18 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-09
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Väktare

Om jobbet
Addici Security söker nu Väktare till vår kund i Stenungsund. Vi söker dig som brinner för att skapa säkerhet och trygghet samtidigt som du har en passion för service. Kulturen på Addici Security kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. För att kunna möta vår kunds behov letar vi nu efter dig som är intresserad av en behovsanställning.  Vår kandidat Vi fäster stor vikt vid att du som väktare hos oss: •  trivs med att arbeta både självständigt och i grupp •  tycker om att leverera service, är positiv och utåtriktad •  har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och dennes medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull •  har god kommunikationsförmåga •  innehar hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet •  givetvis är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi För att vara behörig för denna tjänst krävs det att du har en giltig väktarutbildning. Det är även viktigt att du har förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Meriterande är om du har hamnskyddskontrollantsutbildning.  Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet. Kontaktuppgifter och övrig information För mer information och frågor, vänligen kontakta Michael Wallin via [email protected] eller 073-325 91 87. Ansökningar tar vi endast emot via ansökningsknappen nedan. Urval och intervjuer genomförs löpande och vi önskar din ansökan senast 11 oktober 2020. Observera att eventuellt kan tillsättning ske innan annonstidens slut. Vi ser fram emot din ansökan och att träffa just dig! Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern. Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service.
Arbetsgivare
Coor Service Management AB
Hemsida: www.coor.com
Ansökan
Ansök senast 11 October (18 dagar kvar)

Ansök här

Väktare till biljettkontroll inom Länstrafiken Örebro

Arbetsgivare / Ort: Commuter Security Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 October (22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
CSG är ett auktoriserat bevakningsföretag som är ett helägt dotterbolag i Keolis Sverige AB. Vi är ca 450 medarbetare som jobbar med bevakning, trygghet och säkerhet dygnet runt, årets alla dagar! Är du utbildad väktare eller drömmer om ett jobb som väktare kanske ditt nya jobb är inom CSG. Vi söker nu tre personer till en tillsvidaretjänst och två deltidstjänster på 95% som kommer ha till uppgift att inom Länstrafik Örebro kontrollera färdbevis. Stor del av arbetsuppgiften kommer också innebära att skapa en trygg och säker resa för de resande. I uppdraget krävs väktarutbildning och vi kommer tillhandahålla väktarutbildning om du saknar den idag. Arbetstiderna kräver flexibilitet då de är varierande och kan förekomma alla tider på dygnet, veckans alla dagar. Det krävs att du som medarbetare: • Är serviceinriktad • Har god kommunikationsförmåga • Har gott tålamod • Har goda språkkunskaper i svenska och engelska • Har god förmåga att hantera konfliktsituationer Vi ser det även som meriterande om du är flerspråkig. Inom CSG strävar vi efter att göra det lilla extra för kunden, kollegan och resenären. Att du som person är lugn, stabil och kan hantera situationer som kan uppkomma på ett bra sätt är en självklarhet. Upplevelsen av hur vi levererar och presterar på jobbet definierar hur väl vi lyckas. Du som person ska även vara ostraffad. Bakgrundskontroller kommer att genomföras inför anställning. Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att du är intresserad av att bli en av oss. Vid frågor kring tjänsten tar ni kontakt med oss via mail: [email protected] alt. [email protected]
Arbetsgivare
Commuter Security Group AB
Hemsida: http://www.commutersecurity.se/jobba-hos-oss
Ansökan
Ansök senast 15 October (22 dagar kvar)

Ansök här

Väktare

Arbetsgivare / Ort: Q Security AB / Tanumshede
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 October (22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Vi erbjuder dig: Ett företag som arbetar utifrån sin värdegrund – hela tiden – med möjlighet att påverka och förändra – yrkesmässigt och i din personliga utveckling. Du kommer att få en objektsanpassad utbildning om du är rätt person. QSecurity erbjuder lön enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet

Vem är du? Vi ser att du är mycket flexibel och har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Du bör vara stresstålig och ha förmåga att lösa uppkomna problem. Du är innovativ och har ett äkta engagemang, är ansvarstagande samt har förmåga att ta egna beslut. Dagar som är tuffa och motiga behåller du fokus och ett gott humör. Du har en styrka i att skapa gott samarbete och goda relationer, såväl med kund som med kollegor. Du har förmågan att lösa uppkomna problem på ett korrekt och ansvarsfullt sätt. Väktarutbildning är ej krav men meriterande. Vi står för utbildning om du är rätt person för oss. Uppdragen kan komma in med kort varsel med inställelsetid men kan också vara planerade i förväg. Som bevakningspersonal blir din uppgift att hantera omhändertagna personer, förebygga brottslighet och andra oegentligheter. Du kan komma att arbeta i specifik miljö där det kan förekomma att vi behöver hantera personer som är påverkade av alkohol eller andra droger. Arbetstiderna är mycket varierande och förekommer alla tider på dygnet såväl vardagar som lördagar, sön- och helgdagar.Huvuduppgifterna kommer vara ronderande bevakning samt stationärbevakning

Arbetsgivare
Q Security AB
Brehogsvägen 5
45702 Tanumshede
Hemsida: http://www.qsecurity.se
Ansökan
Ansök senast 15 October (22 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Väktare Behov Ljungby

Arbetsgivare / Ort: Securitas Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 October (23 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Om Securitas Securitas är en pålitlig arbetsgivare i en föränderlig värld som finns i 58 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet – varje dag, dygnet runt. Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som se till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även möjligheterna, du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter och duktiga medarbetare har goda chanser att växa inom företaget. Din roll Som ronderande väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder – främst vid industrier, på kontor och i verkstäder – genom att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador. Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar med hjälp av ett datoriserat rondinformationssystem. Som stationärväktare arbetar du hos något av våra kundföretag, t ex vid huvudinfarten eller entrén. Du ansvarar för in- och utpasseringskontroller av besökare, leverantörer och kunder. Vid arbetsplatsen kan olika typer av teknisk hjälp finnas t ex larmpaneler för driftlarm, inbrottslarm och brandlarm. Vid större företag är det också vanligt med övervakningskameror och fjärrstyrning av grindar och portar. Andra exempel på arbetsuppgifter kan vara att sköta företagets telefonväxel efter kontorstid, utföra rondering. Arbetsuppgifterna varierar från kund till kund. Vem är du? Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Du är självständig, men jobbar också bra i team. Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.   Vilka krav ställer tjänsten? Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Tjänsten kräver B-körkort. För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan).   Vi erbjuder dig   Att få göra konkret skillnad för människor och samhället Ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter Engagerade och stöttande ledare och kollegor Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokus Övrigt Tror du att du har det vi söker? Mer information om Securitas hittar du på vår hemsida www.securitas.se . Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas. Anställning sker löpande. Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande. Ordningsvakts utbildning är meriterande. Vänligen bifoga förordnanden i ansökan. Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan.          
Arbetsgivare
Securitas Sverige AB
Hemsida: http://www.securitas.se
Ansökan
Ansök senast 16 October (23 dagar kvar)

Ansök här

Svensk Fastighetsbevakning söker utbildade väktare.

Arbetsgivare / Ort: Svensk Fastighetsbevakning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-10
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Väktare

Om jobbet

Nu söker vi på Svensk Fastighetsbevakning erfarna, sociala väktare till ett stort kommande uppdrag i Stockholm.


Som väktare hos oss ställer vi höga krav på dig när det gäller servicekänsla, social kompetens, trygghet i dig själv. Du skall ha goda kunskaper i svenska, hög servicekänsla. Du ska ha minst 2 års erfarenhet av yrket, och vara stabil och utstråla trygghet för kunden.


Krav

 • VU1 samt VU2
 • Du är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi
 • Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet


För anställning inom Svensk Fastighetsbevakning AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.Varaktighet: Heltid- deltid- behovsanställning, tillsvidare


Start:

2021

Arbetsgivare
Svensk Fastighetsbevakning AB
Ansökan
Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Vi söker väktare för behovsanställning

Arbetsgivare / Ort: Securitas Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-10
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att du ska kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som ser till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även utvecklingsmöjligheterna: du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter. Olika roller:  Som ronderande väktare är din främsta uppgift att leverera trygghet ute hos våra kunder – främst vid industrier, på kontor och i verkstäder – genom att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador. Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar med hjälp av ett datoriserat rondinformationssystem. Som stationärväktare arbetar du hos något av våra kundföretag, t ex vid huvudinfarten eller entrén. Du ansvarar för in- och utpasseringskontroller av besökare, leverantörer och kunder. Vid arbetsplatsen kan olika typer av teknisk hjälp finnas t ex larmpaneler för driftlarm, inbrottslarm och brandlarm. Vid större företag är det också vanligt med övervakningskameror och fjärrstyrning av grindar och portar. Andra exempel på arbetsuppgifter kan vara att sköta företagets telefonväxel efter kontorstid, utföra rondering. Arbetsuppgifterna varierar från kund till kund. Vem är du? Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Du är självständig, men jobbar också bra i team. Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.   Vilka krav ställer tjänsten? Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Tjänsten kräver B-körkort. För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Övrigt Tror du att du har det vi söker? Mer information om Securitas hittar du på vår hemsida www.securitas.se . Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas. Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande. Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan. Om Securitas Securitas är en pålitlig arbetsgivare som finns i 58 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet – varje dag, dygnet runt.        
Arbetsgivare
Securitas Sverige AB
Hemsida: http://www.securitas.se
Ansökan
Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)

Ansök här

Väktare / Civil butiksväktare

Arbetsgivare / Ort: Prevaka Security AB / Malmö
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 November (2 månader 7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-17
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Väktare

Om jobbet

Prevaka Security AB är ett bevakningsföretag som är väl representerat inom handeln, företrädesvis i Skåne. Vi utför uppdrag åt handeln i syfte om att bekämpa svinn av olika slag. Det stora förekommande antalet snatterier mm inom handeln medför att Prevaka Security AB får en central betydelse för handlare o näringsidkare för att få ner svinnet.


Tjänsten medför bla att genomföra ingripanden mot snattare och även frihetsberöva personer.

Det ställs därav mkt höga krav på den personliga lämpligheten hos sökanden.

Uppdragen utföres ute hos kund i butiksmiljö och detta medför även att vid ev anställning hos oss så blir ni indirekt vårt ansikte utåt mot uppdragsgivare, butikernas kunder samt mot myndigheter o Polis.


Tjänsten inleds som en provanställning vilket mkt sannolikt kan övergå i tillsvidareanställning efter 6 mån om vi finner att ni klarar uppgifterna som ni kan komma ställas inför.


Vänligen sök tjänsten genom att mkt kortfattat berätta om vem ni är, vilka utbildningar ni genomfört samt mkt viktigt bif kopior på utbildningsbevis avs väktare. Saknar ni butikskontrollant utbildning så hjälper vi er med detta om vi avser gå vidare med er i ansökningsprocessen.


Vi ser gärna sökanden m erfarenhet ifrån handeln o då inte nödvändigtvis från bevakning.


Välkommen med er ansökan

Arbetsgivare
Prevaka Security AB
Lagervägen 4, Arlöv
20039 Malmö
Hemsida: www.prevaka.se
Ansökan
Ansök senast 30 November (2 månader 7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Serviceväktare till Flagship store i Stockholm city

Arbetsgivare / Ort: Precont AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 February (4 månader 25 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-31
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Väktare

Om jobbet
Precont AB är ett auktoriserat bevakningsföretag specialiserat på kontrolltjänster och kvalitetsmätningar. Vi behöver nu förstärkning av en serviceväktare för ett uppdrag i Stockholm city åt en nordisk kosmetikkedja. Tjänsten innebär stationär bevakning i butik samt det kan även ingå i arbetsuppgifterna att utföra utpasseringskontroller. Denna post är en extra vid behovs tjänst med timanställning. Arbetet utförs självständigt och den stationerade bevakningen utförs under butikens öppettider i butiksmiljö inne i Stockholms City både på helger och vardagar. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete i butiksmiljö samt vana av att hantera stökiga personer. Det är viktigt att du har god social kompetens och är en lugn person med förmåga att kommunicera med andra människor i din omgivning. Vi söker dig som är utbildad väktare och har gått VU1 och VU2. Det är meriterande om du har butikskontrollantsutbildning och tidigare erfarenhet av väktaryrket. Vidare är du noggrann och har god förmåga att planera ditt arbete och ta ansvar. Du kommer även att hantera enklare rapportskrivning i din telefon. Precont AB är ett nordiskt ledande tillväxtbolag specialiserat inom kontrolltjänster och kvalitetsmätningar med huvudkontor i Bromma. Totalt arbetar ca 120 st personer inom bolaget i Sverige och Finland. Precont omsätter ca 40 mkr och är inne en spännande tillväxtresa och med ett tydligt mål att fortsätta växa i Norden. För rätt person finns det utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Urval och intervjuer sker löpande så vi ser fram emot din ansökan omgående. Varmt välkommen med din ansökan! Kontaktperson Ella Shafi
Arbetsgivare
Precont AB
Hemsida: http://www.precont-pegasus.com
Ansökan
Ansök senast 17 February (4 månader 25 dagar kvar)

Ansök här
Visa mer


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.