På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Hundförare/väktare
Spela filmen

Hundförare/väktare

Som väktare, som utför bevakning med hund, skyddar man egendom, byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador.

Som hundförare skall du i samspel med din bevakningshund använda hundens sinnen för att få ett extra personligt skydd. Det personliga skyddet bevakningshunden innebär för dig som väktare innebär också att du genom att lära dig läsa hundens reaktioner indirekt får signaler om det finns andra personer i din omgivning.

En duktig bevakningshund innebär en förlängning av väktarens sinnen och bidrar till att väktaren i stora lokaler eller på stora områden har större möjlighet att upptäcka saker som annars kanske inte upptäckts.

Många väktare med hund väljer denna del av bevakningsverksamheten för att det ger en möjlighet att kombinera arbete med ett stort hundintresse.

Utbildning

För anställning som hundförare inom bevakningsbranschen krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag samt godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna. För övrigt krävs det att du har gymnasieutbildning med godkända betyg i svenska och engelska. Du måste också ha genomgått lämplighetstest med godkänt resultat, du måste ha B-körkort och gärna tvåårig erfarenhet av bilkörning. Du måste också vara ostraffad, drogfri och ha ordnad privatekonomi.

Bra grundutbildning får du bl a på gymnasiets Naturbruksprogrammet eller på Samhällsvetenskapsprogrammet.

Personliga egenskaper

Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är ofta ett måste, bör du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till kunderna vad som har gjorts under arbetet används oftast datoriserade informationssystem, därför måste du ha datorvana och intresse för datorteknik.

Personliga egenskaper som krävs är att du är ärlig, vaksam, hjälpsam, ansvarsfull, omdömesgill, praktiskt och tekniskt lagd, har god förmåga att kommunicera, lugn och stabil samt utåtriktad.

Arbetsplats

Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder med tillhörande ytterområden.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

109 Lediga jobb

Väktare/Butikskontrollant sökes till seriöst bevakningsbolag

Arbetsgivare / Ort: Trygghetsbevakning Stockholm HB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Väktare / Uniformerade Butikskontrollanter

Arbetstid: Behovsanställning till att börja med

Tillträde: Omgående

Lön: Enligt kollektivavtal.

Beskrivning:

Våra Väktare arbetar i stads- och butiksmiljöer, event, mässor, museum och hotell i Stockholms innerstad.

Arbetstiderna är vanligtvis förlagda till dagtid och innefattar arbete både vardagar och helger. Nattarbete kan förekomma.

Anställningen kommer att innebära arbete i väktarkostym eller basuniform.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är säkerhetsintresserad, noggrann och tycker om att jobba efter skriftliga instruktioner.

Vi söker dig som är en lagspelare och arbetar för teamets bästa.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, har en positiv attityd och har ett tydligt servicemedvetet engagemang.

Andra meriterande kvalifikationer är erfarenhet av arbete i säkerhetsbranschen, körkort B, och ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska.

Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:

* Fyllt 20 år och vara ostraffad. Godkännande hos Länsstyrelsen är förutsättning för anställning.

* Slutfört gymnasial utbildning

* flytande kunskaper i svenska. Tal (för att ta del av den dagliga radiokommunikationen med kollegor) och skrift (för att du rapporterar skriftligt till arbetsledare efter varje arbetspass du jobbat)

* God hälsa och fysik samt ett välvårdat yttre.

* Ordnad ekonomi

* För ansökan som väktare: Giltig väktarutbildning VU1. Butikskontrollant- och Ordningsvaktsutbildning är meriterande

Välkommen att skicka din ansökan till Trygghetsbevakning Stockholm AB [email protected]

Bifoga ditt CV samt kopior på relevanta utbildningar och referenser samt ett foto.

Vi tar INTE emot några ansökningar per telefon

Intervjuer av de kandidater vi väljer att gå vidare med kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Arbetsgivare
Trygghetsbevakning Stockholm HB
Hamngatan 10
11147 STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Gruppledare Natt

Arbetsgivare / Ort: Securitas Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 26 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi i Securitaskoncernen finns i 47 länder runtom i världen och har ca 355 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Om Securitas  Securitas är en pålitlig arbetsgivare i en föränderlig värld som finns i 47 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet – varje dag, dygnet runt. Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som ser till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även möjligheterna, du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter och duktiga medarbetare har goda chanser att växa inom företaget. Din roll Som natt-gruppledare arbetar du som väktare och flygplatskontrollant, men din främsta uppgift är att se till att kvaliteten på din grupps leverans är hög och att Securitas policys följs. Det gör du genom att noggrant planera det dagliga arbetet, sköta kundkontakter samt utbilda och stötta dina kollegor. Vem är du? Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera  periodvis högt arbetstempo. Du är självständig, men jobbar också bra i team. Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga. Vilka krav ställer tjänsten? Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Tjänsten kräver B-körkort. För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vi erbjuder dig Att få göra konkret skillnad för människor och samhället Ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter Engagerade och stöttande ledare och kollegor Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokus Övrigt Tror du att du har det vi söker? Mer information om Securitas hittar du på vår hemsida www.securitas.se . Vid utvärdering av sökande till tjänsten som gruppledare kommer urvalstester att användas. Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande. Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan.        
Arbetsgivare
Securitas Sverige AB
Hemsida: http://www.securitas.se
Ansökan
Ansök senast 26 september (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Södertälje tingsrätt söker en eller flera serviceinriktade ordningsvakter

Arbetsgivare / Ort: Sveriges Domstolar
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 29 september (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ordningsvakt

Om jobbet
Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige. Vår organisation består av medarbetare med olika kompetenser, där var och en är betydelsefull i att upprätthålla rättssäkerhet och hög kvalitet i alla led. https://www.domstol.se/om-sveriges-domstolar/sa-fungerar-domstolarna/    Inledning Södertälje tingsrätt är en medelstor domstol med ca 45 medarbetare. Tingsrätten är indelad i två målenheter och en administrativ enhet, som även inkluderar ordningsvakter. Tingsrätten eftersträvar att vara en öppen och modern arbetsplats med engagerade medarbetare. Södertälje tingsrätt är centralt belägen i Södertälje i närheten av allmänna kommunikationer. Arbetet innebär (Arbetsuppgifter) Som ordningsvakt på Södertälje tingsrätt erbjuds du varierande och utvecklande arbetsuppgifter i en betydelsefull och intressant verksamhet. I ditt arbete som ordningsvakt ingår bl.a. tjänstgöring i reception och säkerhetskontroll samt bevakning av allmänna ytor och vid förhandlingar. I din roll ingår även att vara support gällande tekniken i våra salar samt hantera larm och besöksrutiner. Du kommer också att vara delaktig i det allmänna säkerhets- och brandskyddsarbetet på tingsrätten. Du kommer att ha vissa administrativa uppgifter och du kommer vid behov att delta i den interna servicen. Vi söker dig som (Kvalifikationskrav) Vi söker dig som har en utpräglad känsla för service i samverkan med ett mycket gott bemötande. Du ska ha ordningsvaktsförordnande och erfarenhet av arbete som ordningsvakt. Vi har högt ställda krav på ansvarstagande, omdöme och noggrannhet. Du har godkänd och avslutad gymnasieutbildning. Förutom goda kunskaper för din roll som ordningsvakt har du grundläggande kunskap och erfarenhet av allmänt säkerhetsarbete såsom brandskyddsarbete, hjärt- och lungräddning och akut omhändertagande. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med service och administrativa uppgifter. Du ska ha goda kunskaper i svenska och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du är en van datoranvändare och har förmågan att söka tillgänglig information och lära dig de IT-system som används i verksamheten. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.   Erfarenhet Erfarenhet krävs.   Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Vi tillämpar sex månaders provanställning   Antal platser; en eller flera Vi erbjuder flextid och friskvårdsbidrag För att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess tillämpar Sveriges Domstolar kompetensbaserad rekrytering. Vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
Sveriges Domstolar
Ansökan
Ansök senast 29 september (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Receptionist

Arbetsgivare / Ort: Securitas Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 september (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Väktare

Om jobbet
Vi i Securitaskoncernen finns i 47 länder runtom i världen och har ca 355 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Om Securitas Securitas är en pålitlig arbetsgivare i en föränderlig värld som finns i 47 länder runtom i världen. I Sverige har vi en ledande position inom säkerhet och en djup förståelse för våra kunders behov. Här levererar våra 10 000 medarbetare trygghet – varje dag, dygnet runt. Att vara en av oss på Securitas innebär ett stort ansvar – ditt arbete är viktigt för att skapa trygghet i samhället. Alla våra medarbetare gör konkret skillnad för människor, varje dag. För att kunna göra ett bra jobb satsar vi mycket på att vara en stabil arbetsgivare, som ser till att du trivs och känner dig uppskattad. Hos oss finns även möjligheterna, du får alltid den utbildning du behöver för dina arbetsuppgifter och duktiga medarbetare har goda chanser att växa inom företaget. Din roll Som receptionist arbetar du hos något av våra kundföretag i deras reception. Du är det första personen besökande och personal möter på morgonen och du är ansiktet utåt för Securitas. I din roll kommer du ha mycket kundservice mot besökande och stå för kundkontakt tillsammans med din gruppledare. Problemlösning, hjälpsamhet och struktur är viktiga egenskaper för tjänsten. Arbetet innefattar en bredd av arbetsuppgifter vilket innebär att du behöver ha en administrativ förmåga och kunna hantera, prioritera och lösa problem som uppkommer. Som receptionist hanterar du kundens larm- och kamerasystem samt flertal andra aplicationer i kundens olika IT system.   Vem är du? Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera  periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Du är självständig, men jobbar också bra i team. Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga. Vilka krav ställer tjänsten?  Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Körkort För att kunna arbeta på Securitas behöver du vara ostraffad. Därför gör vi alltid ett utdrag ur polisens belastningsregister i samband med nyrekrytering. Vi erbjuder dig Att få göra konkret skillnad för människor och samhället Ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter Engagerade och stöttande ledare och kollegor Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokus Övrigt Tror du att du har det vi söker? Mer information om Securitas hittar du på vår hemsida www.securitas.se . Vid utvärdering av sökande till tjänsten som receptionist kommer urvalstester att användas. Vi arbetar för en jämn könsfördelning och vi ser gärna kvinnliga sökande. Lön utgår enligt kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet. Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan.      
Arbetsgivare
Securitas Sverige AB
Hemsida: http://www.securitas.se
Ansökan
Ansök senast 30 september (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker Väktare till nya & befintliga uppdrag

Arbetsgivare / Ort: Prisma Security AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 september (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-08-31
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet


Om PRISMA Security

PRISMA Security är ett av Polismyndigheten och Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med säte i Stockholm.

Vi har funnits sedan 2013 och har under åren främst sysslat med ordningshållning och samordnande funktioner i såväl små som i stora sammanhang.

Nu växer vi och söker därmed Väktare för bevakningsuppgifter dag och natt.

Vår vision är att skapa trygghet och tillföra ett mervärde i samhället kopplat till vår värdegrund, höga moral och vår uppförandekod.

Det gör att vi kan leverera säkerhetstjänster av väldigt hög standard.


Din roll

Som anställd Väktare hos PRISMA Security förväntas du med din närvaro kunna skapa trygghet ute hos våra kunder genom att vara tillgänglig för kunden, erbjuda en hög grad av service och säkerhet.

Därefter har du uppgiften att skydda egendom och byggnader mot brand, stöld och skador.

Vanligtvis är det du som sköter larmanläggningarna och rapporterar in till närmaste chef.


Vi lägger väldigt stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du uppfyller nedanstående grundkrav:

 • Vi tror att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera stress.
 • Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner.
 • Du är självständig, men jobbar också bra i team.
 • Att ta ansvar kommer naturligt för dig – du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och uppmärksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.


Vilka krav ställer tjänsten?

 • Du behöver ha gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska.
 • För anställning inom PRISMA Security krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag.


Vi erbjuder dig

 • Att få göra skillnad för människor och samhället
 • Ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter
 • Engagerade och stöttande ledare och kollegor
 • Chansen att arbeta i ett samhällsviktigt företag med människor i fokus


Övrigt

Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer urvalstester att användas.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan.

För fler frågor som rör anställning var vänlig och mejla rekryteringsansvarig.

Erika Persson: [email protected]

#jobbjustnu

Arbetsgivare
Prisma Security AB
11152 STOCKHOLM
Hemsida: www.prismasecurity.se
Ansökan
Ansök senast 30 september (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.