På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Projektledare
Spela filmen

Projektledare

En projektledare planerar, leder och styr projekt. Projektledaren ska skapa ett kreativt arbetsklimat bland deltagarna i projektet och stimulera nytänkande. Som projektledare samordnar du de olika uppdrag och arbetsuppgifter som ingår i projektet.

Projektledaren ska kunna planera, organisera, marknadsföra och utvärdera. Men viktigast av allt är att projektledarens roll att leda människor. Projektledarens uppgifter innebär bland annat att ha kontroll över hur projektet fortlöper och kunna sätta in åtgärder om något går snett.

Det är vanligt att projektledaren har sakkunskap inom det område som projektet ska arbeta med. I vissa fall är det mer lämpligt att ha en projektledare som kommer från något annat område och därför kan se uppgiften med nya perspektiv. 

Till sin hjälp har projektledaren en projektgrupp som oftast består av specialister inom sina respektive områden, exempelvis ingenjörer, it-konsulter, inköpare och ekonomer. Projektledaren ser till att projektet uppnår uppställda mål avseende tid, kvalitet och ekonomi med hjälp av bland annat tidsplaner med milstolpar, riskanalyser, kontrollplaner och ekonomiuppföljningar.

Det finns olika projektmetodiker som en projektledare bör känna till och arbeta efter. En projektledare har också till uppgift att engagera och motivera sina medlemmar i projektgruppen så att de utför ett bra arbete och levererar rätt sak i rätt tid, till rätt kvalité.

Utbildning

Oavsett om du arbetar tillfälligt eller permanent som projektledare bör du ha en yrkesutbildning och/eller erfarenhet som grund inom det område man vill arbeta, till exempel reklam, teknik, IT, media, pedagogik, och sedan bygga på med en projektledarutbildning.

Det finns projektledarutbildningar som innehåller projektmetodik och ledarskap inom Yrkeshögskolan. Inom vissa utbildningar kan du kombinera fackkunskaper med utbildning i projektledning.

Övrigt

Möt Mikael, som arbetar som digital project leader.

Visa mer
Visa mindre

1 Utvalda jobb

Teknisk projektledare / säljare

Arbetsgivare / Ort: LindePac / Lindesberg
Omfattning / Varaktighet: Heltid
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön
Ansök senast 31 december (30 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-05
VISA MER
Om jobbet

LindePac AB söker nu en teknisk projektledare/säljare, gärna med konstruktionserfarenhet av formgjutna artiklar, att verka som säljare/partner till våra kunder för att hjälpa dem att hitta lämpliga lösningar för sina respektive produktionsutmaningar.

Du kommer inledningsvis främst att arbeta med försäljning av dagens produkter och kunnande inom cellplast för att senare dela din tid mellan detta och att vara en viktig del i vårt utvecklingsarbete.  I förlängningen kommer du att lansera vår nya innovation, en pappersprodukt som skall ersätta delar av den cellplast-produktion som finns idag.

Du kommer alltså att vara en viktig del i vårt arbetet med att skapa ett hållbart samhälle.

Tjänsten är baserad i Stockholm eller Lindesberg/Örebro, men du kommer att ha hela landet som din arbetsplats.

Du ska ha tekniskt kunnande och intresse, kreativitet, initiativförmåga och tycka om att kontakta kunder, förstå deras behov, men också sälja in vår förmåga att leverera toppresultat.

Tjänsten är på heltid och löneersättning kommer att vara baserad på prestation.

Ansökan
Ansök senast 31 december (30 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER UTVALDA JOBB


859 Lediga jobb

Projektledare med passion för affärsutveckling

Arbetsgivare / Ort: Multisoft AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-11-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Är du en pigg och ambitiös person med siktet inställt på ledarskapsroller? Vill du hjälpa verksamheter och organisationer att nå sina visioner – snabbt? Då kan vi erbjuda dig ett av Stockholms roligaste och mest utmanande roll inom verksamhetsutveckling. På Multisoft söker vi just nu en projektledare som brinner för kravinsamling och affärsutveckling!

Multisoft skapar anpassningsbara verksamhetssystem utifrån kunders behov. Varje lösning är unik men utgår ifrån samma grundidé – minimal administration och maximal automatisering. Sedan starten 1995 har vi vuxit till ett företag med 80+ medarbetare och över 400 levererade system.

Multisoft arbetar aktivt för en inkluderande och jämlik arbetskultur och vår ledningsgrupp består idag av hälften kvinnor och hälften män. Multisoft har dessutom blivit utsedd till Europas 12:e bästa arbetsplats 2020* och Sveriges 4:e bästa arbetsplats 2020 och 2021. (*Great Place To Work, medelstora organisationer)

Om tjänsten

I rollen som projektledare fokuserar du på affärsutveckling, kundrelationer och projektledning av systemimplementation. Du ansvarar i regel för flera kunder parallellt och utgör den centrala punkten i relationen mellan kund och medarbetare. Med dig når vi i mål med kravinsamling, leveranser och samarbete effektivt och på bästa sätt, tillsammans.

Målet med rollen är att vara en kvalificerad partner i kundens digitaliserings- och automatiseringsresa och hitta fler sätt för kunden att spara tid genom att skapa och vidareutveckla deras skräddarsydda verksamhetssystem. Varje dag och projekt innebär nya spännande utmaningar och kreativa uppgifter då projekten varierar i storlek, tidslängd och kan gälla helt nya eller befintliga kunder.

Till vardags kommer du att...

 • Planera och leda projekt samt annan verksamhet mot kund i linje med de mål som sätts upp för kunden/projektet på både lång och kort sikt tillsammans med ett team.
 • Delta aktivt i behovsidentifikation, försäljning, kravinsamling, och leverans hos befintlig kund.
 • Följa upp samt löpande proaktivt kommunicera och visualisera projektstatus både mot kunden och internt.
 • Guida kundrelationer och identifiera bästa samarbetssättet inom varje enskilt projekt.
 • Se till att kundrelationen kontinuerligt utvecklas så att kunden ser dig och ditt team som en rådgivande partner.


Vem söker vi?

Vi söker dig som brinner för projektledning och problemlösning. Som person är du ansvarstagande, engagerad och drivs av att skapa och bibehålla teamkänsla och goda kundrelationer, samt förstår hur dessa hänger ihop. Vi vill ha dig som har tidigare erfarenheter av systemutvecklingsprojekt eller mjukvaruutveckling, samt att driva eller jobba i kundprojekt.

Du vet vad som krävs för att gå i mål med enklare och mer komplexa projekt enligt projektplan och förstår vikten av anpassningsbarhet och att vara lyhörd i nya situationer och inför nya projekt. Du motiveras av möjligheten att hjälpa och effektivisera kunders arbetsflöden och andra verksamhetsprocesser.

Som projektledare behöver du även vara målinriktad och affärsorienterad och förstå vikten av att skapa värde för våra kunder. Du har en naturlig drivkraft och förmågan att skapa entusiasm bland andra och coacha dina kollegor till bästa resultat. Rollen kräver att du har en stark kommunikativ förmåga i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vi ser det som extra meriterande om du har:

 • Akademisk och/eller praktisk erfarenhet inom programmeringsmetodik, projektledning, programmering, ekonomi, testning och kvalitetsarbete.
 • Praktisk erfarenhet av verksamhetsutveckling, kravinsamling och visualiseringstekniker för att enkelt beskriva kopplingen mellan krav och lösning.
Arbetsgivare
Multisoft AB
BRUNKEBERGSTORG 5
11151 Stockholm
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Projektledare för konferenser

Arbetsgivare / Ort: Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-11-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Projektledare
 • reklam

Om jobbet
Metodicum och Arbetsmiljöforum har smält samman och blivit Arbetsmiljöforum by Metodicum. Hos oss får du kunskap och de rätta verktygen för en hållbar arbetsmiljö. En arbetsplats där alla trivs och utvecklas tillsammans. Välkommen till vår värld av kunskap! www.arbetsmiljoforum.se Projektledare för våra konferenser - med högt driv och stort samhällsintresse Nu när Jenny efter 11år väljer att gå vidare till nya utmaningar, så söker vi hennes efterträdare i en liten annan roll. Vi söker dig som älskar att vara spindeln i nätet, hålla i och ansvara för våra konferenser. Allt från att ”sälja in”/ lägga fram konferensidén till våra föreläsare, till att faktiskt boka upp intressanta föreläsare. Det kan t ex vara socialförsäkringsministern eller andra sakkunniga personer med stora ansvarsområden, men också forskare, konsulter, utredare och vanliga chefer eller medarbetare som genomfört något bra som fler kan inspireras av. Du är också den som på ett trevligt sätt kan förklara för aktuell föreläsare vad som är relevant att hinna med på utsatt föreläsningstid. Eftersom vi alltid strävar efter att finna nya, aktuella ämnen för våra konferenser, kommer du ständigt att få nya kontakter med föreläsare. Du är alltid med på konferenserna vid genomförandet. Du hälsar välkommen, visar föreläsare och deltagare till rätta och har kontakt med konferensanläggningen. För vår del så får du gärna agera moderator vid vissa av dessa tillfällen. Du genomför även utvärdering efter varje konferenstillfälle, för att vi ska veta vad som fungerat bra och vad vi eventuellt kan förbättra. Tack vare vårt arbetsområde kommer du att få möjlighet att ”nätverka” i många intressanta sammanhang. Förslag till ämnen för vår konferensverksamhet kommer från vår tidningsredaktions omvärldsbevakning och från vår styrelse. Men du kommer att jobba en hel del med egen research inom givna ämnen. Därför behöver du vara intresserad av våra frågor: arbetsliv i allmänhet och arbetsmiljö och personalfrågor i synnerhet. Du är en driven projektledare som känner av när saker är tillräckligt bra inom de satta tidsramar du har att förhålla dig till. Att projektleda nya utbildningar blir även det en del i din vardag Administration är en viss del av din roll, du kommer att arbeta med kampanjer, skapa säljbrev tillsammans med vår marknadsfunktion, arbeta med att se till att vår webb är uppdaterad & intressant, detta är också arbetsuppgifter som kommer att uppta delar av din arbetsdag. Du är duktig på att uttrycka dig i skrift, du uppskattar ordning och reda och är förhoppningsvis lika flexibel och prestigelös som vi övriga på vårt kontor i Degerfors. Här hjälps vi alla åt, med våra olika kompetenser för att vi ska fortsätta vara det vinnande team vi varit under många år! Intressant? Eller har du kanske frågor, ring då till rekryteringsansvarig Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 019 – 12 60 49, alt lägg ett mail till [email protected] Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 1/12 2021
Arbetsgivare
Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

E-commerce project & customer insight manager

Arbetsgivare / Ort: AB Effektiv Borås
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-11-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Projektledare
 • IT

Om jobbet
Detta är en central roll för vår organisation och om du är någon som verkligen vill påverka verksamheten, driva projekt som älskar data och översätter till insikter kommer detta vara en fantastisk roll för dig! Om vår kund Abecita, Swegmark of Sweden och Salming Underwear är våra varumärken som ingår i Underwear Sweden AB Abecita och Swegmark of Sweden är familjeägda och svenska varumärken som har producerat damunderkläder sedan 1937 med säte i Borås. Våra damunderkläder är ett gediget hantverk där ledorden är hållbara underkläder i hög kvalitet och funktion med en skön passform. Vi är i stark tillväxtfas inom digital handel och säljer idag både via e-handel och återförsäljare. Vi har idag hela Europa som försäljningsmarknad med nuvarande fokus på Norden, Tyskland och Holland. Vi har även stort fokus på miljö- & kvalitetsfrågor och är ISO9001 samt ISO14001-certifierade. Dina arbetsuppgifter Som E-commerce project & customer insight manager på Underwear Sweden AB blir du en del av teamet inom E-commerce. Huvuduppgiften är att driva och operativt säkerställa våra kundrelaterade projekt för digital tillväxt. I rollen ansvarar du även för insamling, utveckling och spridning av kunddata för ökad kundinsikt. Urval av arbetsuppgifter som ingår i rollen; • Driva integrationsprojekt för bl.a. PIM och EDI-uppkopplingar och liknande • Optimera vår onlineaffär genom att samla in och analysera kunddriven data med mål att öka omsättningstillväxt • Driva vår digitala affärsutveckling med fokus på marketplace, e-handel, B2C och B2B • Datadrivna insikter i organisationen som stöd för Change Management, utveckling av interna processer samt ökad kundinsikt i organisationen Din profil Tjänsten är en nyckelroll i vår fortsatta tillväxtresa. Du bidrar med djupare analys och optimering för vår onlineaffär. Vi har en tydlig digital tillväxtstrategi och ser att din erfarenhet kan bidra med viktiga insikter i denna resa med möjlighet att påverka. För att lyckas i rollen ser vi att du behöver vara både analytisk, organiserad och strukturerad men också måldriven och erfaren att driva digitala projekt. Du har ett stort försäljningsfokus och agerar på insikterna för att skapa försäljningsresultat. För att lyckas i rollen tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, god teknisk kompetensfrån e-handelsplattform, Google Analytics och liknande verktyg för webbanalys samt van vid att driva projekt. Det är meriterande om du har erfarenhet från textilbranschen. Vi är som sagt i startgroparna i vår digitala tillväxtresa och här får du möjligheten att vara med på denna resa och tillsammans med E-handelsteamet och övriga organisationen sätta Underwear Sweden och våra varumärken som en självklar e-handel! Vi är Resposible, Energetic, Ambitious och Loyal och det är dessa ledstjärnor som guidar oss i vardagen, vill du dela dessa med oss? Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 1 december 2021. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Pauline Pettersson på [email protected] eller Marie Wikström på [email protected] Om oss Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Sökord E-commerce, E-com, E-handel, Project manager, Projektledning, Insights, Insikter, Marketplace, Affärsutveckling, Textil, Swegmark, Salming, Abecita, Tillväxt, Webbanalys
Arbetsgivare
AB Effektiv Borås
Hemsida: http://effektiv.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Film i Skåne söker Talangutvecklare/processledare för Programmet-Långfilm

Arbetsgivare / Ort: Film i Skåne AB / Ystad
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-11-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Projektledare: kultur
 • media
 • film

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Programmet-Långfilm är ett ettårigt utvecklingsprogram för debutanter inom lång spelfilm. I programmet utvecklar 6 upphovsmakare/team långfilmsprojekt med hjälp av varandra, processledaren, samarbetspartners, en manuscoach och externa experter.

Fokus ligger på utveckling av projekt, team och individer, med målet att stärka talangfulla kreatörer, bolag och den skånska spelfilmen. Innehållet i programmet skräddarsys efter deltagarnas behov. Workshops, träffar med bransch och Manusrummet, där erfarna manusförfattare arbetar med programmets deltagare, är en del av programmet. Gruppen träffas varannan månad och utvecklar sina projekt mellan träffarna.

Mer om Programmet-Långfilm: https://filmiskane.se/sv/programmet-langfilm-20212022


Tjänstens innehåll och förutsättningar

Som talangutvecklare/processledare för Programmet- Långfilm är du motorn, ledaren och den sammanhållande kraften för programmet. Du leder och planerar innehållet i gruppträffarna och lägger fokus på att skapa ett rum med högt i tak där erfarenheter och kunskaper kan delas och tas tillvara. Du har återkommande projekt - och rådgivningsmöten med programmets deltagare och följer processer, projekt och deltagarnas utveckling mellan gruppträffarna. Du fångar upp deltagarnas behov och planerar för workshops och skräddarsydda insatser.

Du använder dina nätverk för att skapa tillfällen för kunskapsinhämtning, nya möten och att hitta rätt extern kompetens. Du samverkar med branschens olika aktörer, såsom filmfestivaler, tv-kanaler och filminstitut för att skapa nya relationer, öka branschkunskap och synliggöra programmets deltagare. Du planerar resor till festivaler och/ eller branschevent.

Som talangutvecklare/processledare för Programmet- Långfilm ansvarar du för dokumentation, redovisning och projektets ekonomi. I samråd med chefen för Film i Skånes produktionsavdelning ansvarar du också för eventuella kommande ansökningar till programmets finansiärer.

Som talangutvecklare/processledare för Programmet-Långfilm tar du även aktivt del av Film i Skånes regionala, nationella och internationella nätverk och samarbeten.

I Programmet-Långfilm samverkar du med och har stöttning från programmets koordinator, samarbetspartnern Centrum för Dramatik och vid behov Film i Skånes produktionsgrupp.

Tjänsten är en 50 % projektanställning på 1 år med startdatum 10 januari 2022, eller enligt överenskommelse, med möjlighet till förlängning på ytterligare 1 år. Tjänsten kan delvis utföras digitalt med flexibel arbetstid men kräver regelbundna träffar och möten i Skåne. Tjänsten är möjlig att kombinera med annan verksamhet såväl inom som utanför filmbranschen.

Kvalifikationer för tjänsten

Vi söker dig som har erfarenhet av och stort intresse för att leda grupper, att arbeta långsiktigt och strategiskt och är bra på att planera. Du är nyfiken, prestigelös och har ett engagemang för utveckling av projekt och individer. Du har vana vid och är engagerad i att coacha projekt och individer och att arbeta processorienterat.

Du har erfarenhet av lång spelfilm, så som utveckling, produktion eller finansiering. Du har aktuell kunskap om filmmanus och filmproduktionens beståndsdelar, förutsättningar och finansieringsvägar. Du har aktiva nätverk inom filmbranschen och ett intresse för att stärka skånsk film.

Du har ett flexibelt förhållningssätt, kan hålla många bollar i luften samtidigt och kan agera på förändringar. Du har ett eget driv, är van vid att självständigt planera ditt arbete och har erfarenhet av och tycker om att arbeta i team.

Du är kommunikativ i tal och i skrift och lyhörd för andra människors behov. Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Programmet och organisationen

Programmet-Långfilm drivs av Film i Skåne i samarbete med Centrum för dramatik. Det är finansierat av Svenska Filminstitutets talangsatsning Talent to Watch (en del av krisstödet till den svenska filmen), Svenska Filminstitutets talangstöd Talangutveckling i hela landet, Film i Skåne samt Region Skåne.

Film i Skåne AB är en regional filmorganisation vars uppdrag är att främja filmverksamhet i Skåne samt att öka tillväxten i Skåne genom filmproduktion. Detta sker genom konsultation inom filmpedagogik, visning och filmproduktion, samproduktion av filmkulturella arrangemang, investering i filmproduktion, drift och uthyrning av Ystad Studios samt filmkommissionsarbete genom Southern Sweden Film Commission.

Film i Skåne AB ägs, tillsammans med systerbolagen Event in Skåne AB, Invest in Skåne AB och Tourism in Skåne AB av Business Region Skåne AB. Se www.filmiskane.se


Omfattning: 50%


Varaktighet: 1 år med möjlighet till förlängning på ytterligare 1 år

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Lön: fast månadslön

Deadline för ansökan: 1 december

Ansökan: Personligt brev och CV. Skickas till [email protected]

Tillträde: 10 januari 2022 + 1-3 dagar i december 2021

Kontakt: Joakim Rang Strand, Chef Produktionsavdelningen, Film i Skåne tel: 0737 07 10 01

Arbetsgivare
Film i Skåne AB
Elis Nilssons Väg 12
27139 Ystad
Hemsida: www.filmiskane.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Solution specialist CPQ to Tacton

Arbetsgivare / Ort: Nexer Recruit AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Projektledare
 • IT

Om jobbet
Would you like to work with implementing software for large and leading manufacturers? You will be an important part of our journey and have the possibility to help our customers´ in their digital transformation journey helping them to boost their business by utilizing the best CPQ technology. Come and join a pioneering tech company that puts its people at the heart of its business. Welcome to apply! YOU WILL Tacton CPQ is a tool for streamlining a company´s business processes, by handling complex product configurations and automating the creation of quotation documents. The core of our work is always the CPQ software which is often integrated into other systems, such as CRM, ERP, or PLM. We offer solutions that drive high-quality outcomes for the leading manufacturers across the globe with cutting edge technologies. In this role, you will be part of our consultant team where our teamwork is based on knowledge sharing and professional respect. The team includes the best and brightest minds in technology with specialized expertise in engineering and manufacturing and together with your colleagues you will implement our solution, aimed to simplify our customer's sales processes. The daily tasks involve: - engaging with customers’ business and technical staff to find the right solutions - lead workshops which includes solution presentations and demonstrations - gathering feedback from project stakeholders. - to provide expertise on the Tacton software as well as the CPQ process. YOU ARE We believe in and value team-players that are open and curious towards teammates. We also believe that you enjoy supporting and contributing to the solution with your knowledge. Logical thinking and analysis and having the ability to understand customer needs and turn them into creative solutions is important. Furthermore, you are also the value bearer of our values Collaborative, Engaged, and Courageous. We expect you to have a Bachelor´s degree within the technical field or experience in enterprise software consulting. Experience in a customer-facing consultancy role or similar experience are important. You are excellent in spoken and written English. We also value experience in: - Windchill PLM - SAP VC - SAP - Salesforce CPQ - Microsoft Dynamics Nav ERP - Epicor ERP - Teamcenter PLM WE OFFER At Tacton, we believe in our employees and you will have a great chance for development in an organization that values not only teamwork but also promotes individual growth. We offer a truly global and open multicultural work environment with flexible working conditions and the possibility to work extremely interesting customer projects. We are proud to be an Equal Opportunity Employer committed to providing an environment that champions diversity. The more inclusive we are, the stronger we will be together. WANT TO LEARN MORE? We are collaborating with Nexer Recruit regarding this recruitment. Please contact recruitment consultant Johanna Värmfors at [email protected] or call +46 730 82 21 30 if you want to learn more about the position. We are looking forward to hearing from you!
Arbetsgivare
Nexer Recruit AB
Hemsida: nexerrecruit.com
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.